×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Смазана от мъка вдовица ридае пред Флагман: Мъжът ми угасна в хосписа в Черноморец, там е дом на ужасите!


Смазана от мъка вдовица ридае пред Флагман: Мъжът ми угасна в хосписа в Черноморец, там е дом на ужасите!
Бутах го, разтърсвах го, плаках на ухото му, молех го да се събуди, той не ме чуваше. Всички пациенти там спяха като зомбирани, плаче Силвия Курдова
Тема в развитие
виж още
скрий
19 Юли 2019, Петък, 22:30 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимка и видео: Георги РУСЧЕВ

Търсете си правата, нека не  си оставяме близките там, в нечовешки условия, този хоспис е машина за пари, зове почернената Силвия Курдова

Нови шокиращи разкрития за хосписа на д-р Димче Миладиноски в град Черноморец направи съпругата на починал бургазлия. Смазаната от мъка вдовица Силвия Курдова дойде в редакцията на Флагман.бг и не можеше да спре сълзите си от безсилие и гняв.

Съпругът й Атанас Курдов, който страдал от онкологично заболяване, постъпил в хосписа в усложнено физическо здраве, но в кондиция и с ясен разсъдък. Само за дни той угаснал, без никой от близките му да разбере как така рязко се е влошил, спрял да говори, а след това започнал само и единствено да спи, докато накрая не издъхнал.

Рускиня шокира с разказ за смъртта на съпруга си в хоспис в Черноморец

„На 26 юни съпругът ми постъпи в хосписа в Черноморец. Там нямаше рампа инвалидни колички, носихме го на ръце. Настаниха го в един карцер, в дъното на един коридор – сам, без звънец, без телевизия и възможност да повика медицинско лице. Като го приеха, се беше изпотил и го преоблякох, помолих за възглавница, защото се поти, а те му сложиха хавлия под главата. На следващия ден той беше със същата тениска, с която го бях оставила, и тя беше като извадена от вода.

При настаняването докторът не беше там, той се появи на следващия ден. Помоли ме да отида със счетоводителя на хосписа и да сключа договор за настаняване. Беше ми поискана сумата от 1200 лева и 120 лева за санитарни материали. Не бях подготвена с 1320 лева в брой и въпросният мениджър с насмешка се обърна – ако искате с карта да платите. След два дни съпругът ми беше прехвърлен при тежко болните в същото състояние.

Д-р Миладиноски ми каза, че ще му бъдат правени вливки – какви, не ми стана ясно. Не разполагам и с медицинска документация. Съпругът ми е онкоболен, не може да се прави с него експеримент.

Всеки ден ходих на свиждане, заедно с брат му, със сина ни, с приятели – никой не видя на ръката му абокат или следи от инжекция. Докато беше в кондиция, аз никога не останах сама с него. Моят мъж не успя да каже какво е отношението към него. Винаги се чуваха техните думи как са се грижили за него.

След седмица той спря да говори, рязко се влоши, започна да спи постоянно. Все ме убеждаваха, че се събужда, че се храни… Когато започна да спи, никой не се явяваше. Само докторът питаше кога ще оправим фактурата.

Бутах го, разтърсвах го, плаках на ухото му, молех го да се събуди, той не ме чуваше. Всички пациенти там спяха, не видях пациент, който да се движи, всички бяха като зомбирани, като приспани”, плаче Силвия Курдова.

Тя е отишла да поиска останалата сума от престоя на съпруга си, но д-р Миладиноски й е обяснил, че след положените грижи за него от тях, трябвало дори да доплати.

Уволниха скандалния д-р Димче Миладиноски от УМБАЛ – Бургас

„Аз друг лекар, освен него, там не видях, а предлагат консултация с невролог срещу 70 лева и още с какви ли не други специалисти. Търсете си правата, нека не  си оставяме близките там, в нечовешки условия. Този хоспис е машина за пари.

Д-р Димче Миладиноски трупа пари от болката на хората. Не може да причинява такова страдание на пациентите и на техните близки”, ридае още почернената съпруга.

Силвия Курдова е подала жалба в РЗИ-Бургас и е описала подробно случая с мъжа си. „Надявам се РЗИ-Бургас да предприемат мерки този дом на ужасите да се затвори. Там хората измират. Не съм чула някой да е оцелял повече от 2 седмици. За мен докторът прави пари от нещастието и скръбта на хората, казвайки си, че опечалените едва ли ще търсят правата си”, плаче от безсилие Силвия Курдова.

Д-р Миладиноски има още един хоспис край Поморие, за който Флагман.бг узна, че не е лицензиран като медицинско заведение. Дали ще бъде отнето правото на д-р Миладиноски да практикува и какъв ще е развоят по случая с неговите заведения за извънболнична помощ – очаквайте само във Флагман.бг.


В категории: Лична драма


49
Коментара по темата
49.
Тони
22.06.2020 17:41:49
1
2
Ако е така както пишете.въпросния доктор от какво ще живее.този доктор има файда да гледа хората за да печели,а не да ги уморява освен ако близките не са го искали...така,че не пишете глупости.първо мислете.живи и здрави
48.
*********
21.07.2019 18:10:10
1
10
Коментарът беше изтрит от модератор.
47.
Да бе да
21.07.2019 17:38:15
1
7
Безплатно викаш я закарал майка ти? А колко му плати за престоя в хосписа и имаш ли документи за това?
46.
Кирил Стоянов
21.07.2019 15:05:50
10
3
Почитаеми съграждани, как от един от Вас не чух добра дума за д-р Миладиноски??? Някой въобще познава ли го лично-и като лекар, и като човек, за да си позволи да го съди и отсъжда? Един е Този, който има право са съди и въздава правосъдие-не съм аз, не сте и вие.
Аз лично и моето семейство няма да можем да съберем всички думи на едно място, с които да изкажем благодарността си на Доктора. Който на дна пъти върна майка ми от оня свят-спинален инсулт преди година и строшен гръбнак тази зима. След всички лекуващи я лекари в УМБАЛ , Бургас, единствен Миладиноски-и то от хосписа-майка беше неподвижна-я закара на ЯМР и откри спинален инсулт.
След адекватно лечение точно в хосписа, за три месеца майка ми беше на крака.... благодарим на Димче и екипа му-толкова и топли грижи от гледамите и лекарите нямаше как да осигурим дори цялото ни семейство да бяхме край нея. Изписа я на крака... и градината си копаеше....
Докато не падна и не си счупи гръбнака тази зима. Докато звънна на Миладиноски и линейката беше у дома. Същата нощ-той лично придружи майка до София, където беше уредил БЕЗПЛАТНО операцията на гръбнака й.
След три дни отново осигури линейка и я прибра в хосписа за до лечение и физиотерапия. Слава Богу и на помощта на Д-п Миладиноски, майка е в добра кондиция, движи се сама и скоро ще е пак у дома. Благодаря на целия екип на хоспис Миладиноски за човещината, реда, грижите, топлото отношение към нас и майка ни. Няма такова друго място, където тя би била толкова обгрижвана и гледана. И никога, ама никога, когато сме закъснявали с плащането на таксата-регламентирана според различните нужди на болните-докторът не ми е вдигнал телефона, за са ме пита защо и кога..... Да познавате друг подобен лекар???
Докторе, прости ни на всички за лошотията и примитивизма! Бъди здрав!
Бог да е с теб!!!
45.
Мария К.
21.07.2019 14:19:27
15
1
Хайде хайде, първата ви работа като някой е тежко болен е да се отървете от него. Запращате го в най-евтиния мизерен дом за да го махнете от къщи. Не се правете на света вода ненапита, тази жена като я гледам не ми изглежда болна и че не може да се справи с мъжа си, да го храни по 3 пъти на ден по 3-4 мин на ядене и да го преоблече 1-2 пъти на седмица за по 5 мин, и още 2-3 пъти на ден за по 2-3 мин да го сложи на стола да си обслужи нуждите. Това прави по 30 мин на ден грижа, не повече. През другото време той си лежи на леглото и това е. Освен това имат и син, който може да помага. Просто го е разкарала от тях, за да и е спокойно. Всеки е гледал болен човек не само вие, не ми ги разправяйте тези на мен изгледала съм двама болни на легло по няколко години.
44.
Да 9 vvv
21.07.2019 13:26:40
0
4
Жената не е рускиня а българка
43.
*********
21.07.2019 01:38:23
1
12
Коментарът беше изтрит от модератор.
42.
до Мария
21.07.2019 01:16:25
1
11
Искрено се моля за Вас никога да не изпадате в нашето положение!Нашите родители заслужаваха най-доброто, но ние бяхме подведени много умело.Много от нас не са били в състояние да гледат болния си родител,защото те самите са били болни.Много от нас не са могли да гледат своя родител защото не живеят в България.Много от нас са били толкова объркани и слаби ,че са вярвали на този умело прикриващсе сатана.Кой ти дава право на тебе да съдиш и да ни наричаш нещастници без да си минала по нашия път!Кой ти дава право да съдиш някой без да знаеш историята му?!Кой ти дава право НЕЩАСТНИЦЕ да даваш коментар за хора които дори не си виждала?
41.
Мария К.
21.07.2019 00:47:09
5
7
Никога не бих пратила някой от моето семейство в тази кочина в Черноморец. Там дори и за животни не става да се гледат... ...пълна мизерия, разбити стаи с мухъл , счупени стари мебели, персонала с мазни коси, черни нокти с мръсни униформи. Там е самия ад. Толкова ли мразите близките си, че ги пращате там? Това ли заслужават родителите ви... ... да изкарат последните си земни дни в тази мизерна кочина? Не ви ли е срам нещастници такива?
40.
39
20.07.2019 22:56:49
0
3
Не говоря за хосписа, а за основната болница в Б-с!!!
39.
Има Видов Ден!
20.07.2019 22:40:42
0
8
Четох, четох и не мога да повярвам, че толкова хора говорят отдавна за този хоспис и тяхните близки! И само това! Няма коя агенция да се самозерира или нещо такова! Нямам идея какво е хоспис, предполагам старчески дом с медицинско обслужване, но от потърпевшите - имам идея за цени, безумни цени! Тоя доктор не го незнам, но знам друг от същата болница - който прие баща ми за прости изследвания, а го изписа с инвалидна количка и нямаше и 5 дни и той почина!...Естествено докторът не си вдигаше телефона и макар да намерихме доктори - усложненията от тези прости изследвания - бяха фатални! Най-интересно е, че всъщност резултатите излязоха в деня на погребението и бяха отрицателни и ние как точно да докажем, че точно там го умориха? Има кадърни лекари все още в тази болница и не само, няма да давам примери - само ще се обърна към тези, които си играят с човешки съдби и болки - "мили" алчни доктори - ковчегът джобове няма...един ден ще има Видов ден!
38.
Ивайло
20.07.2019 20:27:01
0
8
За тези който пишат коментари ако това което пишете е истина то пишете си имената а не
Точки ,3 точки -или други знаци
Ако казвате истината не се криете ако защитавате доктора и неговият Хоспис то пишете с български букви а не някакви смешни съчетания и без факти
Аз и много от хората който пишат коментари не се криеме и коментарите който сме написали са придружени с факти . Да ние не се криеме защото това е самата истина
37.
Ивайло
20.07.2019 20:19:42
0
12
Това е 3 статия която чета в Флагман свързана с “д-р” Миладиноски и неговият АД с име Хоспис .
Повече от 30 пострадали който ги пребройх от коментарите им! Да пострадали и финансово и психически хора са написали какво са преживяли и как са били лъгани и манипулирани от този”Доктор”
Сега е времето да ни се чуе гласът и да направим всичко възможно да бъде затворен за винаги този Хосписа Адът на Димче Миладиноски и на него да му бъде повдигнато съдебно разследване за всичките му деяния
Да ние сме дали нашите близки,бащи и майка и пострадали родните ,не че не можем да ги гледаме , а затова че ги даваме в компетентни ръце /доктор и неговият екип и профисионално обслужване 24 часа/
Да за това сме се обърнали към този Хоспис!
И каква е цялата истина ;
Лъжи жалки надписвания на сметки никакъв професионализъм било от страна на лекаря или неговият екип, мъка и страдания от пациентите и близките им! Пациенти който са починали в мъки в този Хоспис и истината по какъв начин са лекувани тези хора скрита завинаги .
Хора време е да се затвори ЗАВИНАГИ този АД на “доктора”Хосписа на “д-р” Миладиноски в Черноморец
Аз искам и знам че истината ще излезе и че вече е време компетентните органи да вземат мерки и да потърсят Доктора и да се провери Хосписа
36.
.
20.07.2019 18:38:08
11
4
ха човека долу е много прав руската брантия не си е гледала мъжа и реве що чуждите не го гледали. след влошаване на състоянието му дори в болница не го е закарала а го е оставила там да умре в мъки далеч от дома и чужди хора да решават съдбата му. господ да я накаже дано
35.
...
20.07.2019 15:34:23
3
3
Tyjno. No koi normalen otiva pri chovek koito se kazva "Димче"? Кой нормален ходи по болници, за онко заболявания? Толкова сте прости, че си заслужавате съдбата!
34.
ИНСУЛТ
20.07.2019 15:24:51
2
17
Скоро оставих майка ми след тежък инсулт . Беше неподвижна. Платих за 1 месец. По време на свиждане един ден забелязах, че има рани по лицето на майка ми. Болногледачките не ме оставяха насаме с нея и те ми казаха, че майка ми сама си е чоплила лицето. На следващия ден за секунди останахме на саме и майка ми ми каза: тук ме бият, раните са от удар по лицето ми. Едната чу и веднага дойде при нас и майка ми каза, не ти другата ме бие. И познайте какво е следвало после: постоянен тормоз на майка ми. След няколко дена я взех от там, защото тормоза нямаше да спре и мъките за мен приключиха. НЕ им искам остатъка от парите, НЕ ИМ ИСКАМ. Слава на Господ, че се отървахме от там!
33.
Срам и позор
20.07.2019 15:21:55
17
9
Как не те е срам ма, оставила си мъжа ти болен на чужди хора, далеч от дома, защо не го гледа ти като е болен и има нужда от помощ аааа? Руска мързелано? Щото е по-лесно да го махнеш горкия болен мъж, който цял живот те е издържал и те е гледал, по-лесно е да го махнеш от главата си за да скиташ по улиците свободно да търсиш други налиииии? Ти си срам и позор за съпруга . Безскрупулна и жестока./
32.
Срам и позор са това семейство
20.07.2019 15:15:59
16
7
Били на свиждане брат му, сина му, жена му, приятелите...толкова много негови близки, а са го захвърлили в този дом при чужди хора, защото не им се занимава да го гледат човечеца. изхвърлили са го от къщи като куче. Ужас. Човека е умрял не защото чуждите хора не са се грижили, а защото близките му не са се грижили за него. Срам, и позор. Семейство убийци!
31.
До 27
20.07.2019 15:03:07
3
11
Май така ти отърва.Нашия близък не беше онкологично болен ,а след операция на счупен крак.Там бе оставен за да му се прави рхабилитация,защото след счупвне ,възрастен човек трудно се възстановява и му трябва професионален рехабилитатор.Първите дни нещата вървяха добре и почна да прави крачки .След седмица упояване със сънотворни нещата се промениха.Опитах да го изведа от къщата на ужасите като го преместя в Бургас на 10 етаж,/ако не се лъжа/ в Окръжна болница.Остна там 1 ден ,но се оказа ,че не разполагат с рехабилитатор.Нямах възможност да го гледам в къщи,тъй като бях претърпяла катастрофа и бях след операция на гръбначен прешлен,а мама е с артрит .Така ,че моя родител ,а съм и сигурна и със другите е така,не е бил хвърлен в къщата на ужасите.Другото предимство на хосписа за нас беше ,че се намира на 12 км.от нашия град.Разбих си нервната система с този нечовек и недоктор Миладиноски.Какво ли не съм опитвала.Разполагам с много снимков материл ,както и с много записи на разговорите ми с него по телефон и не само.Също така и с въпросната Тоня.Разполагам с много записи на разговори с персонала му и уволнените такива. Сигурна съм ,че има ВИДОВ ДЕН и много се надявам да е скоро!
30.
*********
20.07.2019 14:54:19
3
14
Коментарът беше изтрит от модератор.
29.
питане
20.07.2019 13:54:43
11
7
А може би зад цялата тази смазваща Миладиновски кампания ,стоят интересите на други хора........не мислите ли?Българите в тази насока сме най-добрата унищожително-смазваща машина!
28.
реален и мислещ човек
20.07.2019 13:50:17
17
12
Госпожо от видеото ,още по-жалка сте с това изказване,медиите си търсят такива като вас да си направят реклама ,а истината най-вероятно е коренно различна.Абсолютно вярно е обаче ,че в този хоспис отиват хора ,които вече са в безнадеждно състояние и близките поради заетост не могат да се грижат вкъщи за тях.Вие,като видяхте още в началото всички тези неудобства ,защо не си взехте съпруга обратно ,а продължихте да го държите там ,а сега сте ревнала да търсите внимание и съчувствие?!
27.
до 26
20.07.2019 12:51:36
11
8
Ти наясно ли си за какви болки става въпрос в последните дни на онкологично заболяване? Точно приспивателни е начинът човек да не се гърчи от болки в последните си дни. Мой роднина почина в къщи от рак.
А двете оплакващи се се оплакват главно от това, че онзи чужденец не им връща надплатените дни. И двете са видели в какви условия оставят близките си, при свижданията са виждали грижите и не са си прибрали близките, а са ги оставили. Ако много им пукаше, като видят лошите грижи и щяха да си приберат болния, а те се оплакват след кончината. Проблема им е че са плащали за месец напред, а близкия им си отивал за по кратко време и оня "доктор" не им връща парите за остатъка от дните от месеца. Все пак това са половината от 1200лв платени за цял месец, това иска опечалената вдовица. Избрала е този хоспис, защото е най-евтино, по евтин от този в България няма.
26.
Васил
20.07.2019 10:43:56
7
16
НЕ СТАВА ТАКА БЕ ХОРА!ТРЪГВАЙТЕ МАСОВО ДА ГО СЪДИТЕ!!!ПЕАЛАТИВНИ ГРИЖИ НЕ ОЗНАЧАВА ДА УПОЯВА БОЛНИТЕ С ПРИСПИВАТЕЛНИ!
25.
Петкано
20.07.2019 09:15:21
0
8
Легни в хосписа и брой до 10.
24.
*********
20.07.2019 09:06:30
1
13
Коментарът беше изтрит от модератор.
23.
biznesman
20.07.2019 08:56:44
0
14
Nadqwam se, che prokuraturata shte se zaeme s tozi hospis i shte napishete kakwo e naprawila po tozi wypros.
22.
Алуу
20.07.2019 07:03:50
3
10
Хосписа, почвайте да си плащате за реклама при нас иначе лошо.
До де се усетите и сте фалирали.
21.
hhh
20.07.2019 07:03:15
1
16
а за бургаската болница на ужасите УМБАЛ Бургас, защо не напишете. Всички знаем че приемат пациентите, докато не източат здравната каса и ги оставят да умират без никакво лечение.
20.
Lutasht se v zdravnata sistema
20.07.2019 02:06:34
2
7
Problema e che tova vsichko nestava samo v chernomorec. Tova vsichko e biznes na bqlata mafia. Ot 2012 sam tragnal po bolnicite. Na 42 godini sam s okolo5,6 zabolqvaniq. Za koito mi e prekaleno rano. Plus edno ot koeto e transplantaciq na sa sarce,spondelit na sakroilichnite stavi. Taka kazano behterev 1na 1000 se razbolqvat ot tazi taka narechena rqdka bolest. Jlachka plus kamani,kamani v babrecite kolit,hronichen bronhit plevnomiq,srastvane na plevrite. Ima i oshte no bez oplakvaniq za chetqstite. Cherniq pazar za organi e 500 miliqrda biznes. Legalen nelegalen i dvata sa nelegalni po edin ili drug nachin. Taka che tova make ot chernomorec moga da go odera jiv i toi sashto da bade jiv i toi tova go znae. Ima i medakamenti ot koito moje da ne chuvstva nishto i da si gleda rabotishteti organi ako e razporen. Taka kazano ima hora koito obrazno kazano nqma kakvo da gubqt a toi mojebi ima ako prochete shte razbere che tova vsichko koeto sam napisal go pravi za jalti stotinki,i estestveno ot napisanoto ot mene shte si kaje boje kakuv neobrazovan chovek stava vapros i nqkoi ot chetqshtite. Toi ne pishe na kirilica pravopisno no go pravq zashtoto taka iskam prosto da se znae. A za tova make doktore shte go napravq na avanta za vsichki vkluchitelno i za nai blizkite mu no toi shte bade posleden az sam ot tezi koito bez zapetaika ne mi puka ot nishto zashtoto pochti i s dvata kraka sam pri sveti petar. Kolko neobrazovano i bezlichno. Nali bedni mi i neo ili obrazovan narod. No vse pak paranoqta kazvat spasqvala nqkoi pat. Tova pone ste go nakara postoqno da si varti glavata nalqvo nadqsno i nazad badi shtastliv i jiv i zdrav make doktore. Shtastie i uspehi ti pojelavam. I kategorichno zaqvqvam che tova napisano ot mene ne zaplaha a prosto mojebi bolen mozak. Dgd. I ti shte gledash zvezdite ot 2 metra pod zemqta. Vse nqkoga. Ako mojesh da go pravish i s deca e togava te priznavam. No nemojesh. Ae che si sakratih mnogo jivota ot napisanoto no i ti . Nqma darjava.
19.
*********
20.07.2019 01:03:48
0
11
Коментарът беше изтрит от модератор.
18.
Kkkkkk
20.07.2019 00:38:13
3
13
Sajelqvam za tova koeto e izpitala i prejivqla tazi jena.Izkrenno i sachuvstvam.Az zagubih maika si mnogo mlada ot onkologichno zabolqvane, znam kakvo e da gledash kak nqkoi ugasva.Ochevidno ima problemi v tozi hospis , no hora za kakvo izlizane pitate, kak moje nqkoi da izleze jiv i zdrav ot hospis????? Tova e poslednoto mqsto na hora za koito ne mogat da se grijat v kyshti.Narichat se paleativni griji.Horata osobenno onkologichnite pacienti prehvarleni v hospis sa hora jiveeshti poslednite si chasove ili dni ako izobshto moje da se nareche jivot.Az ne pozvolih moqta maika da postapi v hospis zashtoto tq iskashe da si otide v neinata kyshta.Vypreki ogromnite griji i resursi , uborudvanata staq s bolnichno povdigashto se leglo i mashina za kislorod, dvete medicinski sestri koito bdqha nad neq po cql den vkyshti, moqta maika ugasna tochno kato sapruga na tazi jena.Dni sled kato se zaleja i otslabna za chasove, za den sprq da govori, zapochna da spi postoqnno , dva dni po kasno otvori ochi za pyrvi i posleden pyt i dokato uspq da kaje che mai e gladna..... prosto zaspq zavinagi.Choveka ne si e otishal zashtoto v hospisa e bilo zle a zashtoto taka si otivat onko bolnite.Horata prashtat blizkite si v hospis kato mislqt che zalejavanero shte e dalgo i nqma da mogat da go ponesat vkyshti.Tova ne e taka .Stava mnogo byrzo sled kato sa chuli za posledno che nishto poveche ne moje da se napravi za tqh.Vseki ima pravo da si otide na spokoistvie v doma si a ne na chujdo mqsto s chujdi hora! Samoto ostavqne na chovek v podobno sastoqnie na podobni mqsto uskorqva procesa oshte poveche.Taka che doktora e bokluk i hospisa e mizeren no choveka ne e ugasnal zaradi tova.V kraina smetka e po dobre da si otide otkolkoto da se izmachva taka.I pak da povtorq, nqma lechenie v hospis , tova sa paleativni griji do kraq na jivota.Nikoi ne izliza jiv ot hospis dori da e 5 zvezden
17.
do 15
20.07.2019 00:30:40
1
11
знаеш го,знаеш го ти и всички знаем кой си ти .Сън не те хваща.....и нас не не хващаше .В 23.38 много компетентен си...но си мисли какво те чака .....нека сън не те хваща!
16.
лекар
20.07.2019 00:09:31
4
25
Цялото здравеопазване в бургаско е на подобно потресаващо ниво.
За да спасим близките си, трябва да ходим в големите цивилизовани градове като Стара Загора, София или Варна, където специалистите и манталитетът са на друго ниво.
15.
До Петкана
19.07.2019 23:38:48
12
24
И аз мисля като теб, не го знам тоя доктор, но на всеки нормален е ясно, че в подобни хосписи хората ИЗХВЪРЛЯТ своите близки, защото ги мързи, защото трудно се гледа тежко болен. Нима си мислят, че някой, макар и за пари, ще гледа болния им по добре от самите тях? Не те знаят много добре защо си плащат за да се отърват.
Какво очакваше тази жена? Мъжа й след 6 операции, в тежко онкологично състояние да го излекуват ли?
14.
Тъжно
19.07.2019 23:34:29
2
20
Мошеник! Грехота е да прави пари от болката и страданието на хората. Всеки е отишъл там с надежда за помощ, а получава арогантност и накрая е ограбен. Получих това преди два дни. Съпруга ми почина в хосписа като беше там 10 дни. Измисления доктор не желае да върне парите. Оправдава се с направени преглед и манипулации. Бил му правил някакви вливки. Всеки ден бях там и не видях по ръцете му нито абокат нито система
Всички ограбени и разплакани трябва да си търсим правата и да не позволяваме такива мошеници да се възползват от болката ни
13.
ЗАПОЗНАТ
19.07.2019 23:17:44
1
24
Да се поиска справка от РЗИ колко жалби са постъпили при тях ,какви проверки са направени и с какво становище и препоръки са минали те!
12.
до Петкана
19.07.2019 23:10:14
5
22
Петкано ,много си проста бе жено!Първо се научи да пишеш,второ,ако си част от санитарките в хосписа ,разбирам защо не можеш да пишеш.И да ти кажа ,не забравяйте в този грозен и мръсен хоспис ,че има много напуснали от персонала,които с удоволствие ще разкажат за какво иде реч.Мръсоти,яденето на болните се носи в мръсни кофи.Никой не им пбръша внимание ,освен в 15.30 ч.да започнат да сменят памперсизашото идват близките.Не го е гледала тази госпожа съпруга си в къщи ,защото болен човек има нужда от медицински персонал,а не от неграмотни санитарки ,които дори се опитват да сменят катетри!Така ,че Петкано спри да се правип на компетентна по медицински въпроси,а мисли каде ще бачкаш в най-скоро време!
11.
petkana
19.07.2019 23:00:46
27
7
Prekalqvate be hora!v hospisa si ima vsi4ko.nqma zombirani hora,a tegko bolni.ima hora,koito sa tam ot godini I sa jivi I zdravi.Onko bolen-vlo6il se e.I da be be6e v hospisa ako my e do6lo vremeto pak 6e umre.dortora qvno gi sagalqva takiva tegko bolni I gi priema I kato umrat toi bil vinoven.palni gluposti.uvajaema redakziq koi vi pla6a da pi6ete Samo as tozi lekar?vie ne znaete li za arogantno darganie ma drugi ,a?a tazi gospoga da be6e si gledala maga v ka6i.
10.
kill
19.07.2019 22:59:19
1
29
Българина е тъп и търпелив като вол,
време е за възраждане на България и Смърт на отрепките с пари и власт!
9.
Vvv
19.07.2019 22:55:32
4
35
И пак рускиня ревна,щото българина го тъпчат и тъпчат и той си трае та трае
8.
Марина
19.07.2019 22:26:09
0
36
Едва спасих и с мъка измъкнах родителите си от този т.нар "хоспис", в който единствените медицински лица са един полувменяем фелдшер и въпросния Миладиноски - лекар без специалност. Ужасни условия, всякаква липса на грижа и на човешко отношение. Майка ми получи втори инсулт в хосписа и беше оставена 4 часа без каквато и да било терапия или преглед. Наложи се аз да се обадя на бърза помощ, която да я настани по спешност в болница. Мама обаче загуби своя говор завинаги, може би заради закъснялото лечение. Пари заради преждевременното напускане на хосписа "доктора" не ни върна, макар че той наруши собствения си договора, в който е указана 24 часова спешна помощ и денонощно лекарско дежурство. Дълбоко и убедено не препоръчвам този хоспис, който не покрива и 1/5 от изискванията на закона за лечебните заведения, нито стандарта за спешна помощ.
7.
Glupaci ste
19.07.2019 21:58:48
2
21
Jena ti za kvo sa shii i e sram ot teb . Mizernik za po 1000 lv hora morish . Nz koi my vqrva da ostava rodnini v chernomorec vie normalni li ste ,pravite go bogat na fona na mukite si
6.
*********
19.07.2019 21:54:09
0
39
Коментарът беше изтрит от модератор.
5.
*********
19.07.2019 21:37:03
2
26
Коментарът беше изтрит от модератор.
4.
*********
19.07.2019 20:51:29
4
47
Коментарът беше изтрит от модератор.
3.
тнт
19.07.2019 20:50:53
34
13
Боже, накарали я да си плати! Какъв ужас, защо не са лекували мъжа и безплатно, що за лекари.
2.
Светла му памет и вечна слава на Бай Тошо !
19.07.2019 20:36:19
29
61
Ама чакайте сега бе , нали искахте демокрация ?
Ами ЕТО Ви я ! В комплект със всчките си ценности !
Само за сравнение - при Бай Тошо частни хосписи нЕмаше !
Здравна каЦа също нЕмаше , клинични пътеки също нЕмаше , ама някакси ЗА НИКОГО не беше проблем да лежи в болница , при това толкова , колкото е необходимо ! При това - НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО !!! Че даже и храната там беше безплатна !
А за здравни осигуровки и потребителски такси , тогава НИКОЙ НЕ БЕШЕ И ЧУВАЛ !!!
И накрая сега ще Ви напомня една разкошна Народна мъдрост :
Един човек , който НЕ ЦЕНИ това което има , той е ОБРЕЧЕН да го загуби !
Хайде сега - ЯЖТЕ си демократичните банани !!!
1.
*********
19.07.2019 20:22:40
1
48
Коментарът беше изтрит от модератор.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кирил Петков за фалшифицираните от Лена документи: Кьорфишек на ДАНС! Кирил Петков за фалшифицираните от Лена документи: Кьорфишек на ДАНС! Неверните обстоятелства са били нужни, за да се изчисти от всякакъв вид конфликт на интерес ЦИК заличи партия "Атака", Волен Сидеров не успя да събере 2500 подписа ЦИК заличи партия "Атака", Волен Сидеров не успя да събере 2500 подписа Формацията няма да участва на предстоящия вот Сложи всички в малкия си джоб, една от песните му удари 115 млн.гледания Сложи всички в малкия си джоб, една от песните му удари 115 млн.гледания Заснемането на клипа "Хабиби" на Азис струвало само 1400 лева „Възраждане“ – Бургас регистрира листата за парламентарните избори „Възраждане“ – Бургас регистрира листата за парламентарните избори Водач в нея отново е заместник-председателят на Народното събрание и заместник-председател на „Възраждане“ Цончо Ганев Тази кола се размаза при тежка катастрофа Тази кола се размаза при тежка катастрофа Инцидентът е на околовръстното в София  Ще поскъпнат ли горивата преди празниците Ще поскъпнат ли горивата преди празниците В краткосрочен план са възможни леки колебания в стойностите на колонките, може би ще са 2-3 стотинки нагоре или 2-3 стотинки надолу Той се провали като тв водещ в бТВ, но сега е на път да се провали и като мъж Той се провали като тв водещ в бТВ, но сега е на път да се провали и като мъж Дали ще приеме сериозно обвързване с гаджето си Боряна Братоева, която иска дете  Две жени-шофьорки се блъснаха на кръговото в Поморие Две жени-шофьорки се блъснаха на кръговото в Поморие Щетите са изцяло материални, няма пострадали  С ПП-ДБ ще работя, но не с тяхната, а с доминиращата сила на ГЕРБ, обяви Бойко Борисов С ПП-ДБ ще работя, но не с тяхната, а с доминиращата сила на ГЕРБ, обяви Бойко Борисов Всичко се праща на Лена за одобрение, твърди лидерът на ГЕРБ Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Тя е била 637,92 лева миналата година
Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори