×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Циганията по гръцките плажове е пълна


08 Юли 2019, Понеделник, 16:45 ч.
Автор: Флагман.БГ

Tърговци налазиха благоевградчани с евтини рокли край морския бряг

В разгара на летния сезон българи препълниха гръцките плажове. По-голямата част от хората са от Благоевград и региона. Нашенец е направил любопитни снимки от плажа, запечатали как благоевградчани се пазарят с търговец на плажа, който продава евтини рокли. Близо половин час нашенките се опитвали да свалят до минимум цената, която не надвишавала 10 евро. Най-накрая продавачът склони и им ги даде на символична сума, пише struma.com.

От няколко години насам туристи от Югозапада предпочитат южната ни съседка пред българското черноморие.

Едни от най-предпочитаните курорти са Неа Перамос, Аспровалта, Ставрос, Кавала и други. Хора от Благоевград, Сандански и Петрич всеки уикенд "палят" колите и отиват на плаж на Бяло море, дори и за един ден. Напоследък обаче гърците не ни гледат с добро око, тъй като не се славим като щедри клиенти. Масово българите се запасяват с по няколко кила домати, краставици и дини, поместени в големи хладилни чанти, които най-нахално си взимат на плажа. Не са рядкост и тези, които предпочитат да се варят на слънце, лежейки на горещия пясък, за да спестят и от шезлонг.

Важното обаче е, че това остава скрито за приятелите и последователите им в социалните мрежи, където, според споделените фотоси, всички са много ларж и пръскат "луди" пари за всякакви удоволствия. Именно заради това не сме от най-предпочитаните гости в тамошните ресторанти и нощни клубове, от където все по-често се случва да гонят българи. 

 


В категории: Животът


14
Коментара
Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
14
Коментара по темата
14.
Нискочел Бетонен Мозък
10.07.2019 03:58:13
0
4
До 9
Не разбрах кога ще подминем Гърците?? Хахаха. НИКОГА!!!
Момче , не знаеш какво говориш. Гърция има изключително голямо лоби в цял свят и никога няма да ги оставят да мизерстват. Гърците строят кораби и имат икономика, въпреки че са мързеливи и крадливи. Гърция е люлката на цивилизацията братчед и самите те успешно се промотират по света
НИКОГА , запомни ,НИКОГА няма ние да сме по добре от Гърците.
13.
До Soros
09.07.2019 13:49:32
0
2
Соросе,тук изобщо не става въпрос за или против хладилните чанти! Те за това са направени... Ти сигурно не си,но аз съм виждал автомобил премиум клас,костюмите висят по закачалки на задните врати.Собственика със замах вдига багажника и вътре стекове минерална вода и бира,касетка краставици и две-домати...и най-отгоре...няколко глави ЧЕСЪН.
На такъв турист дали би му се зарадвал и обучения персонал на Антигуа?
И... сравнявайте ,моля ви се,съпоставими неща...
12.
Soros1
09.07.2019 09:21:33
3
8
За мен това си е платена публикация. Никога не е "НАХАЛНО" да си вземеш хладилна чанта със себе си. На Антигуа,примерно ,ако не носиш своя заведенията ти предлагат освен чанта и безплатно подмяна на охлаждащи пълнители. Персонала на обслужващи заведения в развитите страни е обучен да се съобразява и уважава личният избор на клиента.
11.
Истината
09.07.2019 08:57:32
1
10
Истината Милене ,е много разтегливо понятие. Колкото хора - толкова истини! Моята е такава:Това,което се случва си е напълно естествен процес и между другото смея да твърдя че е и полезен и оздравителен.Няма как на ограничено пространство да има голям и ПОСТОЯНЕН прираст. Нашите 300 не могат да се сравняват с техните 30 000км.Колкото и да е луксозна и комфортна една лимузина,като се препълни ще заприлича на автобус в час пик.Неприятно,нали?
За персонала:Дори да се изравнят заплатите с тези на запад, персонал пак няма да има! Българина не обича да слугува на българи! Прави го само ако е притиснат до стената от определени обстоятелства и то с голяма неохота. Ама това не е само у нас.Аз не съм видял в Германия или Австрия например, низш персонал(сервитьори,камериери и т.н.) от местни. А ти?
"Алчните гъзове" могат да бъдат наказани по съвсем различен начин без да се самооплюваме и да ставаме за смях пред света.Само че на българина явно не му стига акъл,инициативност и единомислие. За разлика от всичките ни съседи ние сме готови да изядем чуждото лайно, само защото е чуждо и някой ни го е прехвалил и да се гнусим и отвръщаваме от собственото. До кога бе?
10.
Milen
09.07.2019 04:39:38
6
7
Истината е, че алчните гъзове по българското черноморие изгониха дори заблудения български турист.
А подобни реваншистки и платени статии само показват безпомощността им. Истината е, че в Гърция и Турция предлагат много по-добър продукт и услуга на много по-ниска цена. А алчняците у нас вече не могат да намерят никакъв персонал. И както автомагистрала Тракия води до черноморието, така и Струма води до беломорието. Изборът е направен. Последствията - неизбежни.
9.
До1
08.07.2019 23:23:23
10
5
Стандарт на живота в Гърция ха ха ха Само преди 5 години бяха пълен банкрут, край финито.Трябваше да закриват. Да благодарят на Бога и на Швабите ,че без тяхните мангизи сега щяха да са на стандарта на Конго .В момента подържат някакъкв стандарт с евтините пари на ЕЦБ и издръжката от Еврозоната Бъди сигурен .До 10 години ще ги подминем особено ако влезем в Еврозоната което дава ред предимства.
8.
Ташакис
08.07.2019 21:38:25
2
10
Човекът е стадно животно! Върви на където е стадото и накъдето бъде насочен волно или неволно. Въпреки ,че всеки претендира да е неповторима индивидуалност, все пак се води по разкази на очевидци и слухове .Примери от историята- с лопата да ги ринеш.Ето само един: Златната треска в Клондайк. Колко хора са останали доволни и успели и колко са загубили всичко ,дори и живота си. Опашките по границите са следствие на горенаписаното.Аз лично познавам доста хора недоволни от престоя си в Гърция,но те няма да го напишат просто защото ще попаднат под всеобщото оплюване което върви напоследък.
И последно: Сл.бряг не е единственият курорт по родното Черноморие.!Никой никого не е накарал насила да почива там!
7.
До 6
08.07.2019 21:28:10
7
3
Хоро може да играеш на мегдана у твоето село ! Всеки селяндур стана специалист по всичко. Също като патрона им Борисов. Това ядрена енергетика, газови хъбове, строителство, днес футбол и съвети на Гришо дори е давал. Демокрацията дава грешна представа до къде има смисъл да коментираш !
6.
Az
08.07.2019 20:37:48
3
7
Да но на границата опашки а на нашите курорти хоро да играеш.
5.
Ташакис
08.07.2019 18:56:25
0
17
"Количествените натрупвания водят до качествени изменения!" -Хегел
"Авантата винаги е до време"- Аз.
Гърците няма да търпят вечно авантаджии за по едно фрапе на ден. Все ще избие на някъде... Както ние не щем бедни туристи,така и те ще скочат срещу багажниците пълни със зеленчуци и минерална вода от Лидъл и Била. Българската "циганийка" с евтиното плажуване ще спре съвсем скоро. За разлика от тука обаче гръцкия хотелиер веднага ще бъде защитен от държавата ,дали със закон, дали с някаква временна мярка.Само въпрос на време е!
Абе,там как стои въпроса с дивото къмпингуване? Само питам...
4.
Кремена
08.07.2019 18:12:24
8
23
Само, че плажовете в Северна Гърция са много по-близо до София и Пловдив, където получават много високи доходи повечето хора. За 2 часа стигаш в Гърция, паркираш на метри от плажа и никой не те закача. Няма мутри, няма джипове, джетове...
3.
Мария
08.07.2019 17:36:28
8
14
ЗАРАДИ РАЗЛИКАТА В СТАНДАРТА ,ПЪЛНОЦЕННО ГРЪЦКИТЕ ПЛАЖОВЕ МОГАТ ДА СЕ ПОЛЗУВАТ ОТ НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 10% СРЕДНОСТАТИСТИЧЕСКИ БЪЛГАРИ.УНАС КАТО ИЗКЛЮЧИМ МУТРИЗАЦИЯТА НА ПЛАЖА И ПОВЕЧЕТО ЗАВЕДЕНИЯ ПРЕДЛАГАНЕТО В ДОСТА ХОТЕЛИ С ИЗХРАНВАНЕ ИЛИ БЕЗ Е ДОСТА ПРИЛИЧНО И КАТО КАЧЕСТВО И КАТО ЦЕНА.ПО ДОБЪР Е ПЯСЪКА И ЗАХОДА КЪМ ВОДАТА,КРАКАТА ТИ НЕ ПОТЪВАТ ПРИ ВЛИЗАНЕТО ВЪВ ВОДАТА.БИ ТРЯБВАЛО ДА ПОДКРЕПЯМЕ И МЕСТНИЯ БИЗНЕС,КОГАТО ТОЙ Е ПОРЯДЪЧЕН И ДОПРИНАСЯ ЗА РОДНАТА ИКОНОМИКА.А ЩО СЕ КАСАЕ ДО АЛЧНИ ТЕ ЗАДНИЦИ ПАЗАРА И КЛИЕНТИТЕ ЩЕ ГИ ОТСЕЯТ.
2.
oit
08.07.2019 17:23:56
15
12
Най-накрая една статия, която да покаже реалността!
1.
Иван
08.07.2019 17:05:30
0
24
Нека да сме честни, че стандартът на живот в Гърция е доста по-висок от България и малцина сънародници не се притесняват от цените там. Иначе може да говорим, говорим и т.н., но истината е в разликата в стандарта на живот като цяло.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори