×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Пичове, стойте си на родното море, Гърция не е за вас


Пичове, стойте си на родното море, Гърция не е за вас
Подкрепяме тезата с клипа на Квартална Батка 2 от ДжиДжи БиДжи
05 Юли 2019, Петък, 15:25 ч.
Автор: Флагман.БГ

Тука ситуацията е бетон, ще получите уважение и респект, законът и редът седят зад вас, а не зад всеки сульо

Пичове, Гърция не е за вас! Е.ава се с елита на обществото! С цвета на нацията ни! Не разбират от намеци. Не оценяват жалоните на благополучие. Не вият гръб като пъстърви за десет кинта. Тея са тотално скъсали с цивилизацията. Правят се на горди, деаигърчулята.

Искаш да си паркираш колата пред кръчмата и не ти дават. Не дават, бе! Имало било паркинги, представяш ли си? Деаигърчулята!

Не можеш да паркираш на плажа. За кво му плащаш лизинга на това 4х4?! Ако държиш на своето свещено право като собственик на джип, викат полиция. 

По-скъпите коли не са с предимство на кръстовищата. Същото важи и за тези с еднаквите  номера. Това е отвратително неспазвне на закона за движение по пътищата.

Ако псуваш полицай, защото караш пиян, ще те арестуват. Ако караш по шкембе и синджир със златен кръст, подлежиш на глоба. Дори и ако златният кръст е над сто грама. Баси християните?!

След 11 часа се пази тишина. Съвсем сериозно. Не можеш един път да изпееш „градилилиякилия“ с все сила у центъра, докато джапаш в шадравана. Все едно не си на море, а на възпитателен лагер!

Не можеш да си меткаш фасовете по плажа. Чашки, обелки – нищо. Трябва да събереш кочината след себе си. Е, ти да не си чистачка, е.аси? Това, ако не е нарушаване на човешките ти права, то кво е? Някой знае ли дали можеш да съдиш деаигърчулята в Страсбург?

На коврите по цици от силикон и с водоустойчив тежък грим на плажа се гледа с лошо око. Все едно е нещо срамно.

Имало специални места за джетове. Некви забутани коридори навътре в морето. Е за кво ти е скапания джет, ако не го изрежеш до главите на простолюдието? За кво трябва да го влачиш чак дотук, ако не могат да видят как  доказана вип БГ дама е сключила маникюрести ръце през благополучното ти шкембе, докато ръмжиш като ихтиозавър през главите на хората?

Ако си готвил нещо с каймЪ в „черешката“ от този сезон, никой не те спира за автограф. Тея телевизия не гледат ли? Деаигърчулята! И за кво си си купил бански за двеста лева, ако не ти отстъпват резервираните маси в таверните? Тези не разбират ли кой е с кинтите?

Слушането на чалга на отворени прозорци не предизвиква възхищение и покорство. Въобще, слушането на чалга се възприема като лош вкус! Ше откача! Аз на почивка ли съм дошъл или на опера?
Затова, пичове, нека си останем на родното море. Тука ситуацията е бетон. Ще получите уважение и респект. Урегулирано е и с ясни правила. А и законът и редът седят зад теб, а не зад всеки сульо. Освен това можеш да си паркираш не джипа, а и булдозера, където си поискаш. 

Автор на публикацията е Емил Йотовски от сайта OFFnews.bg, публикува се с лека корекция и редакционна намеса 


В категории: Животът


9
Коментара
Лихвите тръгнаха нагоре
Лихвите тръгнаха нагоре 26/04/2024, Петък 13:41 0
9
Коментара по темата
9.
Иван
05.07.2019 22:07:58
10
3
Олигофрени спрете!
Замислете се че плюете собствената си държава и народ.Няма такива идиоти по света!
8.
той батката ша ва опрай
05.07.2019 19:29:14
2
5
Това, че е разпространено чрез интернет не ви дава право да правите статия и да печелите от клипа без да плащате права за излъчване. Медията ви е комерсиална... та такива ми ти раЛти...
7.
до фейсбук автора
05.07.2019 17:03:01
0
12
Знам че флегмите бърго трият коментари ама да не кажат после ако ги съдят за права, че не са предупредени :)
и автор си има и той е Емил Йотовски от offnews.bg от 02 юли 2019 и си има заглавие - Деаигърчулята
6.
ха ха ха
05.07.2019 16:39:24
0
24
я, петима се познаха и се обидиха.
5.
бай Ганьо
05.07.2019 16:13:57
1
15
Прав е автора на статията аз и такива като мен нямаме място ни в Гърция ни в чужбина.
4.
Д
05.07.2019 15:49:24
20
6
Вече е време да влязат цензурите и за всяко предаване което обижда правата на човека да играят глоби.
3.
Ф
05.07.2019 15:47:37
22
3
Откакто спряхте да ходите на църква станахте такива боклуци и селяни.
Такива предавания трябва да бъдат блокирани и цензуриране.
Навсякъде където се обижда човека трябва да играе цензура.
Само така ще научите младите да бъдат хора!!!
2.
Ь
05.07.2019 15:45:55
30
7
Това е голяма простотия.
Навремето имаше стилни Българи които пишат комедии но това не трябва да се разпространява защото първото е против Библията и Християнството, второ това е подигравка с Българския народ.
Съжалявам. Време е да влезе цензурата.
1.
Иван
05.07.2019 15:30:49
26
8
Пълни глупаци...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас Няма пострадали, щетите са само материални  Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Всеки желаещ ще може да дари хранителни продукти С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на  водопровода в с. Русокастро С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на водопровода в с. Русокастро Днес бе направена символична първа копка, строителството ще продължи 360 дни Този лекар предизвика фурор в Стани богат Този лекар предизвика фурор в Стани богат Стигна до въпрос за 20 хил. лева  Голяма драма с тестовете за коклюш Голяма драма с тестовете за коклюш Болните вече надхвърлиха 450 души Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Обектът е завършен малко преди местните избори миналата година, които кметът Георги Димитров печели за пореден път, но вече е амортизиран, пише в сигнал до Флагман Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Гадателките рекламират дейността си в социалните мрежи чрез предсказания, които публикуват Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Партийното строителство у нас е бизнес с висока принадена стойност, но е нужен солиден първоначален капитал Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Между тях очевидно е пламнала любовна искра  Тази чалгаджийка направи на салата кръчмар, провалил гостуването й Тази чалгаджийка направи на салата кръчмар, провалил гостуването й . Заради този провален ангажимент изпуснах друг, но вече бях дала дума, ожали се бюст № 1 в поп фолка
Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Браншът очаква хиляди работници от Узбекистан и Непал, но документите се бавят Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Хороскоп за деня – 26 април 2024, петък Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори