×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • В 11 часа днес ще има пресконференция на Емил Кундев - финансово-счетоводен консултант към поморийския манастир "Свети Георги", очаквайте подробности
  • В 10:30 часа днес общинските съветници от БСП Чанко Мирчев и Станимир Баев ще дадат извънредна пресконференция, очаквайте подробности
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Русия загубила $50 милиарда от санкциите, а ЕС - $240 милиарда


Русия загубила $50 милиарда от санкциите, а ЕС - $240 милиарда
По думите на Путин европейските страни са претърпели значително повече финансови щети, отколкото руснаците
20 Юни 2019, Четвъртък, 21:20 ч.

Загубите за ЕС са много по-големи, смята руският президент

Санкциите на Европейския съюз и САЩ, наложени срещу Русия заради войната в Украйна, са коствали на Русия 50 милиарда долара. Щетите за ЕС от рестрикциите обаче са далеч по-големи – 240 милиарда долара. Това заяви руският президент Владимир Путин.

Държавният глава отговаря на въпроси в рамките на програмата „Пряка линия“. По думите на Путин европейските страни са претърпели значително повече финансови щети, отколкото руснаците, след налагането на санкциите. Те бяха наложени заради анексирането на Крим и войната в Източна Украйна, където проруски сепаратисти, подкрепяни от Москва, се сражават с украинските сили, пише Факти.бг

Кардинални промени в отношението на Запада към Русия няма да има, дори ако Москва направи отстъпки и се съгласи да изпълни всички искания на опонентите, заяви руският президент Владимир Путин. Руският президент определи западните санкции като опит за възпиране на нарастващата мощ на Русия и отбеляза, че американските санкции срещу Китай имат същата цел.

Владимир Путин заяви, че санкциите дори са насърчили Русия да започне собствено производство на корабни двигатели и други ключови промишлени продукти и да развива селскостопанския си отрасъл. Той каза, че миналата година износът на селскостопанска продукция е достигнал 25 млрд. долара и ще продължи да се увеличава. Обемът на руската програма за заместване на вноса заради рестрикциите на Запада се равнява на 667 млрд. рубли, допълни Путин.


В категории: Политика


10
Коментара
Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
10
Коментара по темата
10.
ХХ
21.06.2019 10:34:14
2
1
@8
ние българите се интерсуваме от България...
вие, троловете безродни идете откъдето сте се пръкнали.
9.
...8...
21.06.2019 09:34:19
6
5
А бе, абдал.....а цените на стоките....съпоставими на заплатите!
8.
100 рублей за доллар...
21.06.2019 07:56:55
3
2
en.wikipedia.org/wiki/List_of_European_countries_by_average_wage

Ей на тая карта добре се вижда кой колко е загубил - средна РЗ в Рассията - 459 евро.
Франция - 2250 евро
Германия - 2360 евро
Великобритания - 2350 евро
7.
де е България
21.06.2019 07:03:10
0
1
Всеки има право на мнение без да обижда. Това е записано в конституцията на България.
6.
Наско Ментата
21.06.2019 00:34:17
5
4
Да споменавам ли какво става в Грузия.Аре да пробвам по дедуктивен метод:
-Запитайте се колко държави в региона биха търпяли руско лаладжийстване ?(май само Сърбия,ма то е нормално при толкова турбо фолк мазни плескавици,нали така?)
-Запитайте се колко сайта ще се правят на ударени и ще пишат откровени лъжи,за жълти копейки?(дори и вашите полу журналисти/полу куки не връзват че в мощната икономически Европа някой брои Русия за фактор/Китай е друга бира)
-дали е вероятно ,правейки се на приятно луди относно руските хибридни войни да наливате вода в турската воденица,или казано иначе-да си подливате сами вода?
-имам и още въпроси,ма ще вземе да ви дойде в повече,та спирам.
(според мен рекордният брой посещения на сайта ви не е заради масово ползване на VPN,а си е повод за радост!)
5.
логична математика
20.06.2019 23:45:37
4
7
само България колко сме загубили, а сме последна икономика в ЕС. Преди години няколко наши месокомбината бяха сключили договори, фирми за дограма са заинтерисовани, а зпплодове и зеленчуци да не говорим.
4.
очаквано
20.06.2019 23:31:10
3
7
И търгоеската война м/у САЩ и Китай ще завърши така, с голям минус за бай Тръмпи и САЩ
3.
мислещ
20.06.2019 22:46:23
14
3
И се очаква да повярваме на Путлер ?? Ами щом е така,значи санкциите трябва да продължат,само така рашките ще надвият гнилия капитализъм :)
2.
ХХ
20.06.2019 22:10:22
7
8
Флагман, много по интересна новина е, че малайзийският премиер е казал, че евроатлантическото разследване за сваления над украйна самолет е политическо и лишено от доказателства.
1.
bgman
20.06.2019 21:59:12
10
9
хахахахахаха, само промити русофилски мозъци ще се хванат на тези лъжи...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Как шеф Ангелов се завърна в кухнята на Хелс Китчън Как шеф Ангелов се завърна в кухнята на Хелс Китчън "Не ми се работи, не ми се готви, но това не е концерт пожелание. Важните сте вие. Затова продължаваме", заяви шефът Решават за извънредни мерки и обявяване на епидемия срещу коклюш Решават за извънредни мерки и обявяване на епидемия срещу коклюш Пик на заразените с коклюш се очаква в края на май Добра новина за столичани, метрото ще се разшири с още две станции в "Люлин" Добра новина за столичани, метрото ще се разшири с още две станции в "Люлин" "Метрополитен" обяви конкурс за строител на продължението към Околовръстния път Комисията "Митници" праща доклада си в прокуратурата, убедени са, че се доказало участието на Асен Василев Комисията "Митници" праща доклада си в прокуратурата, убедени са, че се доказало участието на Асен Василев Докладът е изпратен на прокуратурата  Красивата украинка Мария и най-голямата интригантка от "Ергенът" Криси останаха без рози Красивата украинка Мария и най-голямата интригантка от "Ергенът" Криси останаха без рози За сметка на това Екатерина получи две рози - една от срещата си с Алек и втора от вечерта на елиминациите Тя е любимка на шеф Ангелов, но снощи приключи с Хелс Китчън Тя е любимка на шеф Ангелов, но снощи приключи с Хелс Китчън За два месеца ти научи много. Симона, ти си детето чудо на Hells Kitchen. Ти изненада абсолютно всички, каза й шефа  Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата
„Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака 
Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Смяната на министрите, ясно показва, че има борба на различни интереси в остатъка от Сглобката Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори