×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Канадски съд заплаши баща с "арест без заповед", ако не нарича дъщеря си с мъжко име


Канадски съд заплаши баща с "арест без заповед", ако не нарича дъщеря си с мъжко име
Върховният съд на Британска Колумбия постановил, че 14-годишното момиче има право да получи желаните инжекции от мъжки хормон
03 Май 2019, Петък, 22:37 ч.
Автор: Флагман.Бг

"Магистратите" са преценили, че ако се обръщаш към детето си с името, което си му дал като родител, това е "семейно насилие"

Kанадски съд предупреди загрижен баща, че може да бъде арестуван, ако откаже да се обръща към дъщеря си с предпочитаното от нея мъжко име. Бащата Кларк е осъден по обвинение в "семейно насилие", след като настоявал да нарича 14-годишната си дъщеря с рожденото й име - Максин. Върховният съд на Британска Колумбия е издал "заповед за защита" по случая, предупреждавайки бащата с незабавен арест "без заповед", ако полицията заключи, че има "разумно" основание да се предположи, че лично или публично се обръща към дъщеря си като към жена.

Освен това съдът е издал заповед, с която да се попречи на бащата да обсъди случая си в медиите - дори му е забранено да споделя съдебни документи, описващи собствения му случай. Това е странно, не на последно място, защото всички протоколи са публично достъпни, съобщава сайтът CBN news.

Каква е предисторията? В края на февруари Върховният съд на Британска Колумбия постановил, че 14-годишното момиче Максин има право да получи желаните инжекции от мъжки хормон.
Това било решено без съгласието на родителите, след като Максин решила сама, че иска да стане момче. Бащата Кларк настоявал, че през месеците преди това решение Максин е проявявала симптоми на емоционална нестабилност и депресия, както и показвала признаци на лесбийство. Баща й твърди, че психическото й здраве е нестабилно, тъй като той и съпругата му са разведени. Той също така смята, че решението на Максин да стане момче е резултат от тази емоционална борба и настоява като родител, искащ най-доброто за детето си, да бъде питан дали е съгласен на момиченцето му да бъдат инжектирани мъжки хормони. Все пак Максин е в тийнейъджърска възраст и е твърде незряла, за да взема такива съдбоносни за живота и съдбата й решения.

Въпреки многобройните молби на бащата, болницата, която прилага "лечението", както и училището на тийнейджърите, отказват да позволят на бащата да се намеси. Обжалването на Кларк срещу решението за инжектирането на тестостерон ще бъде разгледано на 14 май, пише сайтът.

Коментар под статията за този ужасяващ случай е написала Кари Симпсън, адвокат на бащата. Той е не по-малко разтърсващ.

"Този случай изглежда е лъчът светлина, който мобилизира тихото мнозинство в Канада. Транс лудостта тероризира нашите деца и нашата нация. Църквите се обединяват срещу този терор над природата и нормалността. Канадците със здрав разум се обединяват. Християните не просто се молят, а се издигат гласове на протест.  Трябва да се отбележи, че в този случай, с който съм много запозната, тъй като съм действащият адвокат, записите на съда не са публични, както се твърди в статията. Решенията са публично оповестени, но преписката е запечатана. Адвокатите са единствените, които имат достъп до материалите по делото. Така че бащата дори не може да отиде в съда и да получи достъп до някой от правните документи. Помислете за Кларк", пише тя.

Това срамно дело се случва в далечна Канада, но то засяга и нас, българите. Защото и тук, чрез "Истанбулската конвенция" се опитваха да узаконят т.нар. "трети пол", да ни убедят, че не е важно дали си се родил момче или момиче, а каква "социална роля" си избрал за себе си. За щастие Конституционният съд на България отхвърли този зловещ документ. Но апологетите на джендър-идеологията се опитват да се промъкнат до децата ни през задната врата, чрез подготвяната сега "Национална стратегия за детето". За щастие и в този случай инстиктът на българина заговори и след протести "стратегията" беше замразена.

Наскоро в социалните мрежи се появи клип, който показва как някой си Кристофър Бенитес се явява като сътезателка по художествена гимнастика и дори изпълнява съчетание с лента. До какви извращения може да ни доведе псевдолибералната докрина е първият въпрос. А вторият е - докога ще я търпим?




Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
11
Коментара по темата
11.
НЕ НА СТРАТЕГИЯТА ЗА ДЕТЕТО!!!!
04.05.2019 12:49:56
1
9
Няма такова нещо като трети пол! ГОСПОД Е СЪЗДАЛ МЪЖ И ЖЕНА! ИЗВРАТЕНИ ПЕДАЛИ ОБЪРКВАТ ДЕЦАТА НИ! ОЩЕ ОТ ДЕТСКАТА ГРАДИНА ИСКАТ ДА ПРОМИВАТ МОЗЪЦИТЕ НА ДЕЦАТА НИ! ЩЕ ИМ ПОЗВОЛИМ ЛИ НА ТЕЗИ ПЕДОФИЛИ ДА ОТНЕМАТ ДЕЦАТА НИ И ДА НЕ ЗНАЕМ КАКВО СЕ СЛУЧВА С ТЯХ! ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЛИДЕРИ КАТО МАКРОН МЕРКЕЛ ЮНКЕР И ОЩЕ ДРУГИ ИЗВРАТЕНИ ПЕДОФИЛИ НЯМАТ ДЕЦА! ТЕ НЕ ПОЗНАВАТ ТОВА ЧУВСТВО- ЖИВОТА И ЗДРАВЕТО НА ДЕТЕТО ТИ ДА Е ПО ВАЖЕН ОТ ТВОЯ СОБСТВЕН! НОРВЕГИЯ ШВЕЦИЯ И ДРУГИ ИЗВРАТЕНИ ДЪРЖАВИ ИСКАТ ДА НАЛОЖАТ СВОЕТО ТУК В БЪЛГАРИЯ! ИСКАТ ДА ВЗЕМАТ НАШИТЕ ДЕЦА И ДА СЕ ГАВРЯТ С ТЯХ! ТАМ НА ПОЧИТ СА ПЕДОФИЛИТЕ!
10.
Гого
04.05.2019 12:40:18
1
4
Канадски уроди!!!
9.
До 4
04.05.2019 11:24:00
1
2
Ние не те смятаме за прост. Ти СИ прост
8.
Drugoselec
04.05.2019 05:49:27
2
1
Eh Gocho, Gocho, .....kade e batko?
7.
Gocho от Вануату
04.05.2019 05:16:29
4
27
В Канада сте само боклуци !
Кой нормален човек отива в Канада ?!
Требе да си мнооо извратен да одиш по Канада !
Само идиоти там !
6.
Drugoselec
04.05.2019 02:37:20
23
5
Na 14 godini, mnenieto na deteto se vzema v sada. Problema zapo4va ot tova 4e roditelite sa razvedeni, ediniya (maikata) podkrepya re6enieto na deteto a ba6tata e protiv i zatova se stiga do sad. Napomnya mi mnogo na tova koeto se slu4i na edin moi poznat ot Vancouver - deteto prekarva ravno vreme mejdu dvamata roditeli, no maikata re6ava da izpolzva deteto kato orajie i zapo4va kampaniya to da go premesti da u4i v blizost do neya. Tya naema advokat i ne6tata stigat do sad - tam ba6tata pe4eli deloto i deteto nyama nujda da se mesti. V posledstvie maikata otkazva da kara deteto na u4ili6te poradi i go prinujdava da si hva6ta gradskiya avtobus i to samo ako ba6ta mu plati za biletite. V sledstvie na tova deteto propuska mnogo ot zanyatiyata. Tova e primer kak edin roditel e v sastoyanie da sasipe jivota na sobstvenoto si dete samo i samo da narani drugiya roditel.
5.
Какви са тези измишльотини?
04.05.2019 01:41:58
4
3
Няма такова нещо. Закона в Канада гласи, че до навършването на пълнолетие родителите взимат решения за децата си. Само при доказано физическо насилие или системен психически тормоз от родителя към детето - могат да се намесят институциите и да потърсят съдебна отговорност на родителя.
4.
Бургазлия
04.05.2019 00:39:38
9
1
За толкова ли пРости ли ни считате ?!
Колко ви платиха за пропагандата ?! €
Назовете източника на статията ви .
3.
Пурко
03.05.2019 23:46:45
0
12
За това, родителите трябва да са в течение, от какво се интересуват децата, с кого общуват, къде ходят, какви сайтове посещават и т.н. Само те- родителите, могат да опазят децата си! На никакви институции, не трябва да се разчитат!!!
2.
bgman
03.05.2019 23:05:39
8
3
Абсолютен фейк-нюз...
И автор - Флагман...
Имахте репортер в съдебната зала ли???
1.
Dr. GT2
03.05.2019 22:53:38
0
15
Почнаха се претенциите на новоизмисления трети пол. Целият свят е пълно с умопобъркани хора! :/
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори