×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Марс обърква Близнаците, Луната помага на Рибите, а Венера - на Стрелците да се влюбят


Марс обърква Близнаците, Луната помага на Рибите, а Венера - на Стрелците да се влюбят
Марс в Близнаци е в напрегнат аспект с Нептун в Риби. Близнаците да не вярват на слухове, пише астрологът в своя хороскоп
29 Април 2019, Понеделник, 04:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Хороскоп за деня – понеделник, 29 април 2019

Луната може да повлияе на емоционалното състояние на Овена. Важно е през седмицата да не се поддава на провокациите на завистливи хора, пише в своя дневен хороскоп за tribune.bg астрологът Ивелина Пенчева.

Денят е благоприятен за представителите на знак Телец. Много е важно през седмицата да запазят спокойствие и да не правят прибързани заключения.

Денят не е добър за Близнаци. Да се съсредоточат върху най-важното! Марс може през седмицата да им поднесе странна и объркваща ситуация. 

Това е един добър ден за представителите на знак Рак. Сега е моментът да се отървете от емоционалните токсини, а през седмицата – от дълговете си. 

За Лъва здравето е най-слабото звено. Желателно е представителите на тази зодия да ограничат кръга от задължения.

Денят не е от най-добрите за Девата. Всички опити за промяна ще бъдат напразни. Така че е по-добре през седмицата просто да се оставят на течението.

Финансовите проблеми за Везните през седмицата най-накрая ще изчезнат на заден план. Уединението е добър начин на живот на този етап.

Денят е благоприятен за Скорпион. Звездите ще му донесат нежни чувства, седмицата ще е  приятна във всички отношения.

Денят не е благоприятен за Стрелците, но Венера - богинята на любовта и красотата ги покровителства, което привлича фенове и приятели. Възможна е през седмицата нова любов.

Денят е благоприятен за Козирога. Ще им помагат късметът и високият творчески потенциал. Да внимават обаче през седмицата да не попаднат под чуждо влияние!

Водолеят да прави добро на другите, но жертвите (умствена сила, време, пари) на олтара на милосърдието трябва да бъдат разумни! 

Денят е неблагоприятен за Рибите. Влиянието на Луната обаче ще помогне да намерят хармония в началото на седмицата. Животът за тях е вълнуваща непрочетена книга. Възможни са нови запознанства.

10-ят слънчев ден е време, в което трябва да отделите повече внимание на съкровеното, да го използвате за самоанализа, медитация и освобождение от страховете. Не се отнасяйте твърде сериозно към живота в днешния ден, пише астрологът в своя слънчев хороскоп за днес.

„Това е ден за самоанализ, за философски размишления, да се изследват най-фините ъгли на психиката, за среща с вътрешното ни „аз”. Освободете се от страховете си и комплексите чрез методите на психоанализа, саморегулация и медитация! Хубаво е през целия ден да бъдете в полусънно-медитативно състояние. Подходящо за уединение. Контактите да се сведат до минимум“, предупреждава астрологът.

„Денят предразполага към уединение. Старайте се по-малко да говорите! „Мълчанието е злато” е девиз на 10 слънчев ден. Следете за своите емоции и ги контролирайте! Молитвите днес се изричат шепнешком“, съветва тя.

„Препоръчва се да сте по-близо до природата, повече време да почивате. Каквото може да се отложи, го отложете! Това е най-добрият ден за почивка. Натрупвайте сили в спокойно релаксиращо състояние! Добре е хубаво да се наспите. Ако не можете да спите, значи с нещо сте осквернили Небето. Може да правите техники с наричане на водата или да шепнете молитва над нея“, добавя астрологът.

„Не забравяйте преди сън на течаща вода „да кажете” всичко лошо, което ви се е случило през деня, за да се измие и изтече негативната информация! Водата ще отнесе със себе си вашите безпокойства. Хубаво е да бъдете по-близо до природата, до водни източници“, обяснява Ивелина Пенчева.

„Не се препоръчва много да работите, да се напрягате, но и не се оставяйте на ленивостта! Силите трябва да се пазят. Не е благоприятно за пътуване. Не трябва да се осквернява водата, да не се приемат лекарства, да не се пере и чисти! Не ставайте груби и по-малко говорете! Не обиждайте никого! Мерете си думите! Не бъдете многословни“, съветва астрологът.

„Препоръчва се пиенето на сокове, яденето на повече плодове и млечна храна. Да се изключат цитрусовите плодове! Добре е да се откажете от първите блюда – например супа. Да се ограничи алкохолът, месото, соленото“, добавя тя.

„Препоръчва се тъмно сиво-зелено, небесносиньо. Хубаво е да облечете нещо прозрачно. Откажете се от ярките цветове, особено червено“, съветва Ивелина Пенчева.

Според нея сънищата днес са пророчески. Добре е, ако видите на сън, че плувате.

„Това е знак за свобода. Нежелателно е да видите огън, тъй като това означава загуба на сили и неприятности“, добавя астрологът.


В категории: Хороскоп


Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
1
Коментара по темата
1.
Астролог
29.04.2019 12:31:10
0
2
Марс обърква и сметките крадците от Шайката ГЕРБ, въпреки червения парцал на ръката на главатаря им!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори