×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Къде в Бургаско готвят русофилски шествия за 9 май


26 Април 2019, Петък, 19:00 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ, снимка-архив: Авторът

В областния център, както и в Несебър, Поморие и Карнобат организирали "Безсмъртният полк"

Поне четири града в Бургаска област са записани да се включат във фактически русофилски шествия на 9 май. Това става ясно от прессъобщение на фондация „Безсмъртният полк“. Според организацията около 50 града в цяла България ще участват в шествия, които се провеждат от няколко години по подобие на тези в Русия.

„Безсмъртният полк“ се прави за първи път в държавата на Путин през 2012 г., като участниците носят георгиевски ленти и портрети на свои предци, участвали в т. нар. велика отечествена война. Впоследствие и други държави, сред които и България, започват да организират такива шествия.

Според председателя на фондация „Безсмъртният полк“ у нас Павел Иванов, в събитията от четири години се включват и Бургас, Несебър, Поморие и Карнобат.

„За Бургас, доколкото са моите спомени - върви по „Александровска“ до паметника на съветската армия. В стария Несебър правят всяка година Стена на паметта. Миналата година правиха шествие. В Карнобат по същия начин има поднасяне на венци до гробището. За Поморие не мога да кажа конкретно, много са градовете в страната“, коментира пред „Флагман“ Павел Иванов.

Според него на поканите отликвали и посолства, както и президентството. Те не участвали в Безсмъртния полк, но пращали представители за вдигането на знамената.

„Основните организатори сме ние, структурите на „Съюз соотечественники“, Движение „Русофили“, на ветераните“, изброи Павел Иванов. Той увери, че наистина ще има представители на Съюза на българските журналисти, както е посочено в прессъобщението.

„Не е за първи път. Българските журналисти са много активни като организация, защото в края на краищата това не е политическо мероприятие – категорично трябва да се подчертае. Специално Безсмъртният полк е абсолютно неполитическа дейност и в случая става въпрос за паметта на българи и на българския народ, както съответно и на руснаци, които живеят в България. Но ние тука сме ги изпреварили доста повече – в смисъл такъв, че нашата борба срещу фашизма и национал-социализма е доста по-широка като понятие и като времеви обхват. От тази гледна точка доста са наследниците на над 150 хиляди жертви – говоря за убити, ранени, пострадали от борбата и съпротивата преди 1944 г. И в случая почти всеки човек в България има свои предци, които са участвали в тази съпротива и затова не можем да ги делим по политически признак. Добре дошли са в шествието на Безсмъртния полк абсолютно всички хора без значение от тяхната политическа принадлежност“, заяви още Павел Иванов.

Според фондацията „Безсмъртният полк“ до този момент координатори са заявили шествия в над 50 града. Прави впечатление, че изброените градове в прессъобщенията от миналата и тази година са едно към едно – няма нито един добавен или премахнат, което изглежда леко съмнително.


В категории: Политика


Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
43
Коментара по темата
43.
Putin
30.04.2019 10:30:15
0
4
Отрепки. Тази уж история дето вярвате за братска педерусия е подменена от 80 години комунизо-нацизъм. Нито те са славяни, още по-малко пък НИЕ.
42.
Запознат с истинската история
29.04.2019 18:55:09
2
5
Всички тези простотии с разните му там „безсмъртни полкове“ са прровокации на Русия, изпълнявани от нейните слуги – българските безродни комунисти! Историята се ИЗОПАЧАВА от Русия, която се опитва да се обяви за „освободителка“. ИСТИНАТА е, че СЪЮЗНИКЪТ на Германия – Русия е имала таен план са превземане и болшевизиране на Европа. Виж тук: https://www.vbox7.com/play:4c3506d80e&pos=pool
Русия преднамерено е подпомагала Германия с цел в Европа да възникне опустошителна война, и след това пияндурнициту да се намесят и да окупират и болшевизират цяла Европа. Струпали са планини от оръжие на границата, всичко е било готово и са чакали само команда да тръгнат и да ударят най-напред съюзника си – Германия. Хитлер разбира това и ги изпреварва с две седмици. Виж тук: https://www.vbox7.com/play:23a3143f11
Който се върже на лъжите на комунягите, той става неволен съучастник на най-големият агресор и манипулатор в човешката история – Русия!
41.
емигрант
29.04.2019 15:26:44
6
2
Изумени сме от великото падение на българската нация.За 30 г българина забрави своите корени , своите предци. Не случайно все комунизма е виновен , не случаино се подменя историята ни. Македония краде историята ни, а т, н македонци говорят български, живеят в територии които някога са били български – земя осеяна с кръв , земя за която нашите предци са водили битки с византийци , татари, . 9 май е важна дата не само за Русия а за Европа. Кои , започна воината срещу Русия –Германия. Хвала на руският народ , които макар и с много жертви прогони германците от своята територия и се бори с армията на хитлер до Берлин. Но в тази битка , участваха много наши предци, много загинаха. История , исторически моменти , тогавашното правителство е вземало решения . Добри или лоши, ние поколенията следва да отдадем поклон на българите загинали през втората световна воина в борбата срещу фашизма.
Има нещо важно , смущаващо за нас българите – как за 30 г , Вие забравихте кои сте , как пропагандата проми съзнанието Ви, как родени в соца , не оценихте положителното . Емигранската българска общност вижда как е в Европа , може да сравнява. Просто мислете , не се оставяите на хора които с болна фантазия, амбиции се опитват да пишат нова история , както след 1944 г в Македония се пише македонски език.
Нацията не печели от вечната полемика с Русия или против Русия . Важно е тези които управляват да поставят на първо място България .
9 май е ден в които в много страни се отдава почит на жертвите против фашизма .
40.
висок
28.04.2019 18:03:44
6
11
Русия е проказата на планетата Земя! 141 г руско иго стигат!
39.
Smith
27.04.2019 19:23:01
2
10
Вземи ме руски лодкарю
на своята ладия лека.
Да тръгнем двама с тебе по лунна пътека.
Да стигнем до езерото Боруй,
където ще ти хвана за големия.....
38.
Пишман демократите
27.04.2019 16:33:06
42
27
Да си гледат гей парадите и да не се занимават с хора които искат да почетат паметта на дедите си загинали през ВСВ. Безсмъртния полк изобщо няма нищо общо с русофилите, провежда се вече в 195 държави, включително и САЩ.
37.
очевидно
27.04.2019 13:56:13
22
12
за бедния човек няма значение на кого слугува, дали на българския чорбаджия или на друг, но който е забравил езика, историята, дедите си и вярата си хаир не е видял.
36.
Бургазлия
27.04.2019 13:31:43
37
50
Банда от национални предатели и руски слуги
ПОЗОР ЗА БУРГАС
35.
До 32
27.04.2019 13:29:06
14
7
Да бе, той черния капитан Кочо Стоянов е чист комунист. А отрязаните партизански глави, набучени на кол.Хуманните фашисти!? А ЗЗД? А Гео Милев, Хьосив Хербст и много други? Избити без съд и присъда. Хуманните фашисти. Намало фашизъм в България. А Легиона? Те какви са? Сега даже има Луков марш. Генерал Луков, най-отявления фашист. Не сме забравили и няма да забравим. Товакоето е ставало след 9-ти Септември също не е добре. И там избити без съд и присъда. Фашизма и комунизма са едно и също нещо в същноста си. Няма разлика.
34.
простите неща
27.04.2019 13:03:26
42
31
англичани, гърци, американци, украинци, руснаци, французи...всички народи почитат паметта на дедите си воювали против фашизма. Пробвайте да кажете на някой от тях че баща му е загинал напразно. Ние ще забравим ли подвига на почти 600 000 българи в освобождението на Европа от нацизма?
33.
Отивайте си в пРоссия.
27.04.2019 11:39:07
34
35
Който е комунист той не е човек.
32.
до 22
27.04.2019 11:34:11
11
44
да, прав си, че загинаха много деца, но не ги убиха тези на които викаш фашисти, а комунистите, като ги включиха в тяхната терористична война. нормално ли е да караш деца да участват в такива неща. не е. после като взеха властта с помощта на съветската армия, колко деца бяха убити или пратени по сиропиталища, защото родителите им не са били съгласни с действията на комунистите. това защо не го кажеш. на колко деца беше провален живота, защото родителите им навремето са били капиталисти или кулаци. по-големи убийци от комунистите няма.
31.
баба Мара от пазара
27.04.2019 10:53:36
48
62
Такива свинщини като разните му там “безсмъртни полкове“, манифестации на кървавата дата 9-ти септември и пр. показват колко е проникнала руската агентура у нас, а и нивото на „мат`ряла“. Миналата година на подобно сборище един умник беше облякъл внучето си в униформа на съветската армия, чиито истински паметник може да видите тук: http://www.extremecentrepoint.com/archives/14385 Може би тая година пак ще го видите, ако междувременно не е извършил единствената мъжка постъпка през живота си – т.е. да е отишъл в пъкъла при Ленин и Г. Димитров. Подобни свинщини ескалираха през последните десетина години, заедно с (както уместно отбеляза един от коментиращите) опитите да се забрани Луков марш. А през последните десетина години управлява човекът, който когато му заговориш за РУСКА ЗАПЛАХА започва да дрънка – лодки-платноходки, лодки-платноходки. Същият селски тарикат навремето отзова общинските съветници на ГЕРБ при гласуването за демонтаж на паметника на оупаторската Червена армия в София виж тук: http://old.segabg.com/article.php?id=551051 И паметникът на окупаторите си остана, за да могат сега червените лумпени да провеждат подобни сборища. В страната тече бурна рекомунизация и погазване на законно приети решения от легитимни държавни органи, а държавните органи не реагират. Беше взето решение за демонтаж на плочата с имената на шумкарите-терористи на входа на Механото, но законът е погазен и плочата си стои на мястото. Решението маже да видите тук: https://burgascouncil.org/Dokladni-zapiski/3195 Ама имало закон – много важно! По-важно е да имаме паметници на окупатори и престъпници-шумкари, на които да слагаме цветя и да фалшифицираме историята. Както се казва - КЕРВАНЪТ СИ ВЪРВИ, КУЧЕТО СИ ЛАЕ, А БЕЗСМЪРТНИЯТ ПОЛК НА ОКУПАТОРИТЕ СИ МАРШИРУВА. На всички вече е ясно откъде идват парите за подобни мероприятия, както е ясно, че повечето от участващите в тях след максимум десетина години няма да са сред живите. И тогава логично възниква въпросът – защо тогава се организират тия свинщини? Ами чрез руските пари и купените с тях медии, политици и пр. да се манипулират изборите, да се довърши започналата вече рекомунизация и накрая чрез добре режисирани референдуми да се излезе от ЕС и най-вече от НАТО. Ето там е заровено кучето. И затова управляващите си затварят очите пред безобразията и беззаконията на комунягите, на все по-организиращите се руски колонисти у нас и най-вече на руската агентура от която Кратуната не посмя да изгони дори нито един шпионин.
Но ние си ги избираме тия – УМ ЦАРУВА, УМ РОБУВА, УМ ПАТКИ ПАСЕ!
30.
056
27.04.2019 10:04:42
40
55
Руснаците продължават с тяхната нагла пропаганда. Не заслужават уважение най-малкото заради комунизма, който ни натрапиха и с това съсипаха България. Да си маршируват на Червения площад в Москва, а тук да не ни натрапват историята си. Не заслужанат да сме толерантни с тях, и да помним колко българи в СССР изселиха в Сибир и порусначиха.
29.
TWICER
27.04.2019 09:24:54
21
8
НЕЩАТА В ТОЗИ ФОРУМ СЕ РАЗМИВАТ ДО НЕУЗНАВАЕМОСТ, 'НИСКА ТОПКА' Е ПРИЗНАТЕЛНОСТТА НА ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ОБЩЕСТВОТО И ТОВА ДО ГОЛЯМА СТЕПЕН ОФОРМЯ МАРГИНАЛИЗАЦИЯТА И РАЗБИРА СЕ ЗАВИСИМОСТТА ОТ ЧУЖДО ВЛИЯНИЕ ! ! ! !
28.
Мдааа, идват избори
27.04.2019 09:24:17
42
36
И май наистина змията хапе най лошо когато умира. Гробаджиии, на бунището сте, мерзавци такива. Колкото и много тролове да работят за вас, колелото се завъртя. И знаете какво ви чака, нали. И нито милионите откраднати, нито апартаментите евтини ще ви помогнат. Чаушеско ви чакаааа
27.
ДО 18 СМИТ ТИ ДА ВИДИШ!!!!!!!!!!
27.04.2019 08:38:44
10
25
ПАМЕТНА ПЛОЧА НА РУСКИТЕ ОКУПАТОРИ УБИЛИ ПАЗАЧА ОТКРАДНАЛИ ЕТИЛОВИЯ СПИРТ И СЕ СОМОТРОВИЛИ СА ИМ СЛОЖИЛИ ///срещу поморина в славейков/// ПРЕДАТЕЛИТЕ КОМУНИСТИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
26.
Нал'тъй
27.04.2019 08:32:18
0
10
независимо дали ще се озовете във висшето общество, или ще решите да прекарате няколко години от живота си сред аборигенско племе, винаги ще ви се налага да се сблъсквате с такова количество идиоти, което винаги ще надхвърля вашите очаквания.
25.
родова памет
27.04.2019 08:31:36
6
9
преди години, в българските къщи имаше смейни снимки, всеки човек уважава и помни редителите си и ако те са дали нещо на света, участвайки в смъртна борба на страната на доброто, това е нещото което ни обединява с останалия добър народ по света, прави ни по-добри европейци, и е нещо което заслужава да се помни, както помним нашите прародители от пожълтелите семейни снимки в дядовата къща.
24.
Руснак
27.04.2019 05:29:16
20
27
Безсмъртният полк беше чисто гражданска инициатива, да си спомним нашите предци, загинали през войната. Престъпният режим на Путин я превзе и сега я използва, за да марширува спокойно по европейските градове всеки 9ти май. Сега Путин раздава пари на организации по цяла Европа - да се включат. И българите участвате. Жалко!
23.
Garo
27.04.2019 04:03:59
8
21
Българите винаги са били продажна нация,за кинти и власт са готови на всичко,такава държава където има само курви и продажни педераси скоро ще бъде забулена привично за живеещите,за тях освен кинти ,власт и интриги както и да гледат в джоба на другия и нагло да оплюват не съществува,те са по долни и от циганите даже,умряла нация с претенции и висок Правец,пълни шматки,все някой им е виновен и най зави с ловите хора в света живеят там
22.
До 2
27.04.2019 00:35:01
31
12
Ястребинтчетата ти говорят нещо? Деца озбити от фашисти, без съд и присъда естествено. Та какво казваше, че нямало фашизъм в България.
21.
До 17
27.04.2019 00:29:29
15
13
Ми тя войната за Съветския Съюз си е отечествена. Тях нападна Хитлер. На тяхна територия се водуха битките. Техни села и хора гориха. Англия и САЩ са само набюдатели. На тяхна територия не е стъпвал хитлеристкия ботуш и за това за тях си е обикновена война. Само французите могат до някъде да разберат какво им е било на руснаците, но все пак във Франция е нямало изгорени села и хора, нито концлагери.
20.
градски
26.04.2019 23:34:37
11
2
Ко, ко рече? Туй фашизма и Хитлер кога ще празнуваме? Баси лошите комунисти....
19.
до байхуй
26.04.2019 22:47:11
6
37
много си прост пич. добре, че падна комунизма, че такива мушмороци като теб да имат свободата да си показват малоумието. ако бяхме продължили със комунизма, такива като теб щяхте да бачкате от - до някъде като последния кавал. то не че сега не си, ама ...
18.
Smith
26.04.2019 22:44:54
20
43
Тукашните смешници трябва да носят метилов спирт и да се нагъчат до безпаметност пред альошата. Точно както са загинали руските окупатори в Бургас през 1944-та.
17.
mdaaa
26.04.2019 22:37:08
23
20
Лисицов, язък за общата Ви култура. Войната от 1939 г. до 1945 г. има две имена - Втора световна война и Велика отечествена война. Първото наименование е за всички европейски народи, САЩ, Австралия, Япония и т.н. Второто наименование е само за СССР и Русия. Така че тя в никакъв случай не е "т.нар.", както Вие я определяте с малккия си промит мозък. Между другото това е Втора велика отечествена война за Русия, защото има и Първа - срещу Наполеон от 1812 г. Хайде, стига съм Ви ограмотявал, тъй като не сте от тези, които могат да погледнат обективно на историческите факти.
16.
Мърсите земята
26.04.2019 21:48:38
19
44
Русия отърва България от национално обединение.Фюрера ни връща безвъзмездно всички земи населени с българи.Мисля,че вие сте изроди и си заслужавате съдбата.Мангалите малко ви бият!
15.
Светла му памет и Вечна Слава на Бай Тошо !
26.04.2019 21:28:14
60
27
9 Май е най-светлата дата в съвременната история на Европейският континент ! Ноооо ... 9 Май е също така ден на ЕВРОГЕЙСКОТО ЛИЦЕМЕРИЕ ! Щото НЯМА и не може да има друга дума за това - да се пробваш ДА ПОДМЕНИШ победата над Адолф Хитлер , с някаква си смешна Въглищарска декларацийка , подписана от някакъв си чиновник , който НИКОЙ и никога НЕ Е избирал ! Да ! Не някой друг , а тъкмо РУСИЯ отърва Европа от кафявата чума , нооооо .... в годините стана ясно , че май изобщо НЕ Е трябвало да го прави ! Щото скапаните Еврогейци са най-неблагодарната пасмина на планетата ! И те НЕ заслужават жертвите , които даде СССР за тях !
СЛАВА РОССИИИ ! А на лицемерните еврогейци ще кажа само едно :
- Честита да Ви е Демократичната Талибанизация ! Само след няколко десетилетия - Вие ще си изчезнете по съвсем естествен биологичен път ! Хак да Ви е ! Братска Русия обаче - ЩЕ ПРЕБЪДЕ ! Ще пребъдем и НИЕ , ако час по-скоро се махнем от Васалния ЕС !
14.
Патриота вижте
26.04.2019 21:24:01
0
4
https://fatal-mediabg.blogspot.com/2019/04/9.html?m=1
13.
baihui do#12
26.04.2019 21:08:55
37
18
Ти заслужаваш само една лопата в маймунската ти глава ! Шебек !
12.
Вие не заслужавате държава
26.04.2019 21:04:41
26
18
Нека всеки комунист и русофил стане турски роб.
11.
Да изметем червените предатели
26.04.2019 21:02:55
27
36
Вечна слава на героите от Вермахта и Вафен СС!
10.
Пак манипулация
26.04.2019 20:56:11
22
27
Шествията не са русофилски, а в памет на загиналите във втората световна война и антифашистката съпротива. Не възпалявайте жлъчките на наследниците на фашистките убийци с подобни манипулативни материали.
9.
Скоро
26.04.2019 20:39:22
52
28
Цяла България ще се включи в марша на победилите фашизма. Сега идва ред да изметем соросоидите и еврогейовете
8.
Червени тампони
26.04.2019 20:35:27
93
50
Русофилите са врагове на България!
7.
baihui do #1,2,3,4,5
26.04.2019 20:31:51
40
17
Нещастни педерасти и курви!
6.
Аз
26.04.2019 20:30:31
55
18
Няма да празнуваме ЕВРОПЕДЕРАСТИЯТА я......
5.
gei
26.04.2019 20:11:52
24
27
ruski bokluci maxaite se ot mojata bulgarija dolni ruski mekereta...
4.
Petar ginov
26.04.2019 19:51:36
13
26
Tezi ne sa dobre, a loshoto e che sa mnogo...
3.
300
26.04.2019 19:30:05
18
42
Тва са посткомунистически мислещи хора, дето още вярват, че онова време ще се върне :) ха ха ха.....тези всичките живеят в миналото, там са спрели. Всеки ден ги виждаме те си личат, няма какво да ви обяснявам.
2.
Червен боклук
26.04.2019 19:27:09
23
54
Боклук долен къде видя в България фашизъм болен мозък. Отивате си в милата ви Русия и там си правете шествията може и в сибир
1.
Ужас
26.04.2019 19:08:14
10
55
Значи руски манифестации може, а Луковмарш не може. Баси.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори