×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Пиян англичанин обижда наш сънародник, нарича го п.дераст, но го отнесе


Пиян англичанин обижда наш сънародник, нарича го п.дераст, но го отнесе
Скандалът се разиграва в красивия град Честър
22 Март 2019, Петък, 07:44 ч.

Аз съм бял британец, защо не? Той не е, той е ш....н п.....ст, крещял при ареста си Марк Краб

В английския град Честър произнесоха присъда срещу  мъж, който извършил расово нападение срещу български таксиметров шофьор, въпреки че прекарал деня на чашка с български приятели, пише Chester Standart.

57-годишният Марк Краб се призна за виновен в използването на заплашителни, обидни и расистки думи в районния съд на Честър. Съдът научил, че Краб, от Лайтфут Стрийт, Честър, се нахвърлил вербално над Свилен Славев, български гражданин, в центъра на град Честър вечерта на 1 март, преди да използва хомофобски език, а след това се нахвърлил и на полицейски служител, провеждащ рутинно претърсване след ареста му.

Представителят на обвинението Роб Айдс каза пред съда, че Краб излизал от Макдоналдс на улица Форегейт, където жена влизала в такси, шофирано от г-н Славев. Решил, че г-н Славев е от азиатски произход, Краб започнал да крещи: "Не приемай таксито, кара го ш...н п...ст  и мюсюлманин".

Инцидентът бил забелязан от шеф на полицията на Уилтшър, който, въпреки че не бил на работа, предупредил Краб, че действията му могат да доведат до арестуването му. На което Краб отговорил с викове: "Аз съм бял британец, защо не? Той не е, той е ш....н п.....ст" Последвала кратка борба и се намесила охраната на „Макдоналдс“, преди Краб да бъде арестуван от полицейски служители за кратко време.

Г-н Айдс каза пред съда, че при ареста му полицай Хакет се е опитал да извърши рутинно претърсване на Краб. Когато униформеният започнал да претърсва зоната около таза му, Краб извикал: "Ти ш...н гей, искаш ли да ми хванеш х...? ".

Г-н Айдс каза пред съда, че инцидентът толкова е засегнал г-н Славев, че го е накарал да реши да се върне в България, пише английският ежедневник. Ричард Томас, който го защитава, каза пред съда, че Краб, който има 22 присъди за 32 престъпления, не е имал през деня нищо за ядене и е пил повече алкохол, отколкото обикновено, докато е бил с приятели - по ирония на съдбата - от България. Защитникът казва:

"Той е абсолютно ужасен от начина, по който се е държал този ден. Той изключително съжалява и не може да бъде по-угрижен. Пиел е цял ден и не е работил няколко седмици поради нараняване на китката. През това време той гледал много новини, от които се почувствал много ядосан , Той знае, че е твърде възрастен, за да се впуска в подобни инциденти и няма нищо, което да подсказва, че има нещо, което е надхвърлило словесната злоупотреба," пледира адвокатът.

Съдията Рой Барън, председател на съда, каза: „Обикновено бихме наложили глоба за нарушение на обществения ред, но расистката и хомофобска природа на избухването прави този случай много по-сериозен. Неприятният елемент на използвания език означава, че нямаме друг избор, освен да ви накажем с обществено наказание. На Краб е наредено да изработи 35 дни труд в полза на обществото, заедно с още 100 часа неплатен труд. Освен това трябва да заплати съдебни разноски в размер на 85 паунда, глоба от 85 лири стерлинги, плюс  компенсация от по 100 лири на г-н Славев и полицай Хакет, като общите разходи са £ 370.

Превод: БЛИЦ

 


В категории: Животът


Коментари
Завръща ли се Нана
Завръща ли се Нана 26/04/2024, Петък 17:41 0
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Най-засегнати от заболяването са децата Ученици от СУ „Димчо Дебелянов“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Ученици от СУ „Димчо Дебелянов“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Младежите разиграха импровизиран съдебен процес Силви ще съди участничките в Ергенът Силви ще съди участничките в Ергенът Сплетните в любовното риалити обещават нестандартно продължение Симона показа защо е откритието на риалити форматите Симона показа защо е откритието на риалити форматите Хоби готвачката се самоиронизира по забавен начин Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Вижте каква е програмата Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Депресията не е настроение, не е просто умора или меланхолия, а опасно заболяване С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев Единият от тях беше в сектор „Земеделие”, а другият - с миньорите и енергетиците от Мини „Марица Изток” и Бобов дол, каза служебният премиер  Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Нямаше никакви индикации, че мястото е опасно, казва шофьорът Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Ако в тази кампания изнасянето на мръсно бельо не престане, това ще гарантира рекордно ниска избирателна активност 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас Няма пострадали, щетите са само материални 
В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори