×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Тайните на Селена Гомес за перфектна форма


12 Март 2019, Вторник, 21:03 ч.
Автор: tialoto.bg

Каква диета спазва певицата?

 

През 2015 г. Селена Гомес даде повод на интернет троловете да се развихрят. Тя бе снимана от папараци по време на почивката ѝ в Мексико и определено фигурата ѝ не беше перфектна. По-малкият бански и изскачащите от него паласки бяха уловени от обективите. Няколко години по-късно певицата, любимка на много тийнейджъри е в перфектна форма и води по-здравословен начин на живот.

Не е тайна, че изпълнителката има лупус – автоимунно заболяване, което може да засегне различни органи и системи в тялото. То води до депресия, която може да е съпроводена от хранене под въздействие на различните емоции.

Гомес променя начина си на живот и в продължение на година се допитва до съветите на специалиста Ейми Дейвис, която ѝ изготвя специален хранителен режим. Тя ѝ забранява всички вредни храни като чипсове, снаксове, пица, бял хляб, както и газирани и енергийни напитки, като я съветва да наблегне на повече плодове и зеленчуци.

„Ако правите едно и също нещо в залата, то се превръща в рутина и ще ви омръзне. Движението трябва да бъде част от вашия начин на живот, а не задължение или тежест. Направете вашите тренировки забавни и винаги правете нещо ново всеки ден. Селена и аз правим всичко – от пилатес до ходене пеша, кардио, танци, йога, списъкът е дълъг“, казва треньорката на младата певица и изтъква колко е важно разтягането на всички мускули.

Ето още няколко от тайните на Селена Гомес, с които тя изглежда зашеметяващо:

# Не ползвайте кантара

Никога не съм се теглила, не вярвам в кантарите, казва тя. Според нейната инструкторка, не са важни цифрите, а как се чувствате самите вие в кожата си. Може да не сте свалили кой знае колко, важното е да стегнете добре тялото си. Ежедневното качване на кантара може само да ви обезкуражи.

# Не гладувайте

Пропускането на хранения и гладуването по цели дни може да има някакъв моментен резултат, но няма да ви помогне, смята певицата. Тя е на мнение, че по този начин метаболизмът само се забавя. А и когато в тялото има недостиг на хранителни вещества, човек изпитва глад и клетките трупат мазнините, вместо да ги използват като енергия.

Както казва Селена, животът е твърде кратък и трябва да му се наслаждаваме. Ето защо тя е привърженик на принципа, че е по-добре да се храним умерено, отколкото да се лишаваме съвсем от любимите неща и да гладуваме.

# Пийте вода

Тялото се нуждае от течности и най-добрата за него е водата. Тя поддържа нивото на pH в тялото, промива токсините, поддържа метаболизма и т. н. Певицата споделя, че в началото ѝ било трудно да пие дори по литър вода на ден, но бързо свикнала, дори в момента приема много повече.

# Кажи чао на вредните храни

За да отслабне, Гомес не само тренирала, но и се разделила с вредните храни. Като всяко младо момиче тя се спирала на улицата, привлечена от аромата на хот дог или пържени картофки. След като консултантката ѝ забранила подобни глезотии, тя била принудена да хрупа ябълки или морков, когато имала желание за нещо вкусно и висококалорично. „Не си купувайте бързи храни. Изпълнете кухнята и хладилника си с плодове, зеленчуци, различни ядки. Нуждаете се от витамини, минерали и протеини“.

# Смесени тренировки и разтягане

Както съветва инструкторката на Селена Гомес, хубаво е всеки ден да правите различни упражнения, за да излизате от зоната си на комфорт и да предизвиквате себе си. Ако единия ден сте на фитнес, на другия тичайте в парка или отидете на танци. Разнообразието ще ви помогне да постигнете по-добри резултати. А изпълнителката добавя, че упражненията за разтягане са ѝ любими, подобряват кръвообращението в тялото и подобряват здравината на мускулите.




2
Коментара
Флагман.БГ Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът 29/03/2024, Петък 11:59 0
2
Коментара по темата
2.
2.
13.03.2019 10:09:09
1
1
дебелите жени са непревликателни ,те са само движеща се маз.
1.
,,,,
13.03.2019 05:50:46
1
1
Не съм съгласна за кантара ,но за другото съм ЗА!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Васка влезе супер драматично - маскирана като гримьорка Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Ако я поискате, може би ще ви бъде предоставена, заяви бившата енергийна министърка Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" По-голямата част от трасето вече е обновено Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Наред с това е спечелен и още един проект – за 1,6 млн.лева, с които ще се подмени уличното осветление в 17 населени места Наистина ли е на 60 години, а изглежда толкова секси в "Денсинг старс" Наистина ли е на 60 години, а изглежда толкова секси в "Денсинг старс" Илияна Раева показа страхотната си фигура Ученици от бургаското СУ „Петко Росен“ намериха чанта с пари и я върнаха, комисар Емил Павлов ги награждава Ученици от бургаското СУ „Петко Росен“ намериха чанта с пари и я върнаха, комисар Емил Павлов ги награждава Инспектор Никола Тодоров от Второ РУ-Бургас пък призова човекът, който е загубил пари край НУМСИ „Панчо Владигеров“, да се обади в полицията Депутати от „Възраждане“ в нов сблъсък с Манол Пейков, този път и в кулоарите на парламента Депутати от „Възраждане“ в нов сблъсък с Манол Пейков, този път и в кулоарите на парламента На Цончо Ганев му изпращат от Русия специален крем от тестис на усурийски тигър, отвърна след нападки народният представител от ПП-ДБ  Слави Трифонов пребори жестоката болест Слави Трифонов пребори жестоката болест Трифонов се подложил на експериментална модерна терапия, която дала много добри резултати Шеф Ангелов направи немислимото за тази участничка Шеф Ангелов направи немислимото за тази участничка За пръв път даде втори шанс "Приказен театър" представя "Домът на Бернарда Алба" в Бургас на 2 април "Приказен театър" представя "Домът на Бернарда Алба" в Бургас на 2 април Премиерният спектакъл е с два начални часа – 18.00 и 20.00 в зала „Тончо Русев“ на Дом на културата на НХК
Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори