×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • В 11 часа днес ще има пресконференция на Емил Кундев - финансово-счетоводен консултант към поморийския манастир "Свети Георги", очаквайте подробности
  • В 10:30 часа днес общинските съветници от БСП Чанко Мирчев и Станимир Баев ще дадат извънредна пресконференция, очаквайте подробности
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Собственикът обрания от цигани магазин в „Славейков“ няма да избива парите от заплати на служители


Собственикът обрания от цигани магазин в „Славейков“ няма да избива парите от заплати на служители
Качих клипа, на които се вижда как младежи крадат алкохол, за да изпитат срам, каза управителят на магазина Дияна Комитова
12 Март 2019, Вторник, 10:30 ч.
Автор: Флагман.бг

Най-вероятно той ще покрие щетите, каза управителят Дияна Комитова

Собственикът обрания от цигани магазин в бургаския ж.к. „Славейков“ няма да избива разходите от заплати на служители. Най-вероятно той ще покрие щетите, каза управителят Дияна Комитова пред камерата на Нова телевизия.
Флагман.БГ съобщи за наглите крадци още в събота, а в „Здравей, България“ тази сутрин бяха показани кадри, на които се вижда как двама младежи задигнаха бутилки скъп алкохол. Обирджиите не се притеснили от десетките надписи, че кадрите от всяка кражба, ще бъдат качени в социалните мрежи. Двамата застават под една от камерите за видеонаблюдение и всеки от тях пъха в дрехите си по една бутилка скъп алкохол. Служителите в обекта не вярват, че крадците ще получат адекватно наказание и затова искат поне лицата им да бъдат показани за назидание.

Бургазлийка апелира: Познавате ли тези нагли крадци, удариха магазин в жк. „Славейков” навръх 8-ми март

„На записа се вижда как единият от крадците се оглежда, взима бутилка и си я прибира. Не го притеснява, че има хора в магазина, колежките са там. От нищо не се страхува. През това време другият му приятел обикаляше някъде из магазина. Те са влезли с цел да крадат”, разказа управителят на магазина.
Бутилката луксозен алкохол е прибрана в бельото, под якето, и двамата необезпокоявани напускат обекта. Поредната кражба от големия търговски обект става около 15 ч. на 8 март. В този момент в магазина има и клиенти и служителки. Никой от служителите не разпознава двамата мъже, тъй като не са редовни клиенти. Кражбата е на стойност около 80 лв. Наглият обир осъждат и клиенти на магазина.  
„Това е недопустимо. Трябва да се вземат строги мерки. Това не е първият случай. Ние гледаме непрекъснато по телевизията, че се дават хора, които крадат, но решение няма”,  каза клиентът Елена Костадинова.
Тя сподели, че са й обрали вилата и тъй като щетите са „само“ за 300 лева не може да повдигне обвинение. „Аз знам кой е крадеца. Имам видеоклип и го качих в Интернет, но какво от това?“, пита жената.
„Крайно време е българското законодателство да бъде променено и да има сериозни последствия за такива кражби. Не е това начина да се изхранват едни хора“, добавя Мария Василева.
Ръководството на магазина вече е подало сигнал в полицията, но предвид стойността на откраднатото не вярва, че ще има наказание за извършителите. Затова разпространили записа от охранителните камери. 
„Качих клипа, за да може колкото се може повече хора да го видят това. Да ги видят техни приятели и познати. Дано изпитат срам”, каза още Дияна Комитова.

 


В категории: Крими


1
Коментара
Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
1
Коментара по темата
1.
Rt
12.03.2019 14:20:23
0
5
Какво излиза? В тази държавичка мога да крада до 360 лв. на ден и няма да ме подведат под отговорност. М'чи добре бе. Спирам да се трудя честно. Все пак ми писна да съм будала в тази държавичка с малко д, където честния и работещия са най-тъпкани.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори