×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Съпругата на бившия премиер на Пакистан Имран Хан влиза в затвора
  • Създадоха звено за противодействие на изборните престъпления
  • „АстраЗенека" изтегля всичките си ваксини
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Пенсионерка от София издуха с мръсна газ дамите от бургаското рали


Пенсионерка от София издуха с мръсна газ дамите от бургаското рали
26 дами взеха участие на превърналото се в традиция състезание
02 Март 2019, Събота, 18:23 ч.
Автор: Флагман.бг

68-годишната Констанца Томова спечели генералното класиране и стана най-атрактивен участник

Пенсионерка от София с Фиат Сенченто разби конкуренцията в тазгодишното издание на женското рали в Бургас. 68-годишната Констанца Томова стана генерален победител в състезанието. 

26 дами взеха участие на превърналото се в традиция за Бургас 23-то рали за жени, което от 2012 г. носи името на неговата основателка Елена Апостолова.

По случай празника на жената тази година съревнованието се проведе на 2-ри март - събота, на паркинга на магазин Метро, със съдействието на Община Бургас, СБА Бургас и Автомобилен спортен клуб "Елена Тийм" - фамилия Апостолови. 

Официални гости на събитието бяха депутатът от ГЕРБ Ивелина Василева, зам.-кметът на Бургас по здравеопазване, социални дейности и спорт д-р Лорис Мануелян, началникът на отдел "Спорт и превенции" към Община Бургас Веселина Деведжиева, президентът на Зонта клуб Бургас Петя Великова и десетки бургазлии. 

И тази година организаторите на състезанието подготвиха скоростно трасе. Състезателките, които бяха разпределени в 4-ри класа, се съревноваваха 2 манша Майсторско управление, от които се зачете най-доброто време на всяка. Дамите премериха сили в Паралелния слалом за Купата на СБА Бургас, като се изправиха една срещу друга, докато остане най-бързата от тях. 

Наградите на призьорките бяха връчени от депутата Ивелина Василева, Васил Михалев – изп.директор на СБА Бургас, Петя Великова – Президент на Зонта клуб Бургас и Стоян Апостолов.

ГЕНЕРАЛНО КЛАСИРАНЕ:
1-во място – Констанца  Томова – с „Фиат“
2-ро място – Росица Костадинова - с „Рено“
3-то място – Зорница Костова - с „Хонда“
4-то място – Виктория Драгатева - с „Сузуки“
5-то място – Биляна Тонева - с „BMW“
6-то място – Жасмина Георгиева - с „Пежо“

ПОБЕДИТЕЛ ПАРАЛЕЛЕН СЛАЛОМ:
Констанца Томова 

КЛАС НАД 1600 куб.см
1-во място – Биляна Тонева

КЛАС ДО 1600 куб.см
1-во място – Виктория Драгатева

КЛАС ДО 1400 куб.см
1-во място – Зорница Костова

КЛАС ДО 1200 куб.см
1-во място – Констанца Томова

СПЕЦИАЛНИ НАГРАДИ:
НАЙ-ГОЛЯМА УЧАСТНИЧКА : Констанца Томова
НАЙ-МАЛКА СЪСТЕЗАТЕЛКА: Йоана Андреева
НАЙ-ПРЕЦИЗНА СЪСТЕЗАТЕЛКА: Жасмина Георгиева
НАЙ-АТРАКТИВНА СЪСТЕЗАТЕЛКА: Констанца Томова


В категории: Бургас


15
Коментара по темата
15.
Кет Балу
03.03.2019 13:50:32
0
1
Ало, Флагман.бг,вие сте пълна породия на информационен сайт.Констанца Томова не е обикновенна пенсионерка,а бивш профи рали състезател.
14.
Иван Петров
03.03.2019 13:36:25
0
0
До Али Баба:научи се да пишеш херметик
13.
да е ясно на всички!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
03.03.2019 11:23:27
0
0
Това е толкова СПОРТ КОЛКОТО СА СПОРТ""МАЗНИТЕ"""БОРБИ ПО ПАНАИРИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
12.
да е ясно на всички!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
03.03.2019 11:16:45
0
0
Това не е СПОРТНО СЪСТЕЗАНИЕ а шоу ////ЗРЕЛИЩЕ////ЛИПСВА ОСНОВНОТО ИЗИСКВАНЕ ЗА ДА Е СПОРТНО СЪРЕВНОВАНИЕ ""ФЕАРПЛЕЯ""честна и справедлива игра.За да е такава е нужно СРЕДСТВОТО ////АВТОМОБИЛА///ДА БЪДЕ ПРЕЦИЗНО СТАНДАРТИЗИРАНО СПОРЕД ТЕХНИЧЕСКИТЕ РЕГУЛАЦИИ НА ФИА И ДА НЕ ОКАЗВА ВЛИЯНИЕ ВЪРХУ КРАЙНИЯ РЕЗУЛТАТ––СПОРТ Е КОГАТО В СЪРЕВНОВАНИЕТО ОТЧИТА ЧИСТО ЧОВЕШКИ СПОСОБНОСТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
11.
Али Баба
02.03.2019 21:27:16
1
19
Абе кухи журналисти така пише ли се бе.Вие нямате уважение нитобкъм хората нито към журналистиката .Пък сте прости неинфирмирани и плиткоумни.Констанца Томова бе навигаторка на мъжа си на професионално ниво като много млада .Слет смърта на мъжа и бог да го прости човека ,станаха екипаж с Тихомир Златков .Тая жена има очастия на международни ралита като навигатор и състезател.Какво значи Една пенсионерка издуха всички.ИЗДУХАНИ СА ВИ ПРАЗНИТЕ ГЛАВИ ОЛИГОФРЕНИ ТАКИВА
10.
Петя
02.03.2019 20:40:25
4
3
То пък Биляна една кърачка,с това здухано БМВ,добре че Герганчито и приятелка и другата Петя от Зонтата,не аз!Ама ха де,знаем съ.
9.
do 8
02.03.2019 20:36:41
2
6
знаеш ли какви жени има и как карат ,ще те направят Митко с китката,къде отиваш може би!!!!!!!!!!
8.
Baby
02.03.2019 20:32:46
2
3
Трябваше да вкарате тайно някой меденруднишки с бмв 3 или бмв 5. Да видим тогава кой е по- по- най...
7.
Курти
02.03.2019 20:04:23
0
12
Констанца е ПРОФЕСИОНАЛНА състезателка.Дълги години участваше в ралита и други състезания като навигатор на ТИХОМИР ЗЛАТКОВ.. Състезаваше се на професионално ниво,а сега слезе при аматьорите.Това е некоректно.
6.
G-spot
02.03.2019 19:49:47
1
7
Живко Тъбаков не се ли пусна на ралито?
5.
Бургас
02.03.2019 19:21:21
0
14
Ограничени журналя... поне да бяхте потърсили информация коя е Констанца Томова позната в автомобилния спорт като Кети Томова ! Да ви кажа честно така да уреждате един майстор на спорта си е пълна простота от ваша страна!
4.
*********
02.03.2019 18:45:55
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
3.
Т.
02.03.2019 18:34:10
1
3
който кара фиат
лети като космонавт ,
газ до дупка ,цедка 1,2,3,4,5
фиата ви издухва!!!!!!!!!!!!!!
2.
ни мой поЙчи ши припадна от смях
02.03.2019 18:28:33
0
4
"а-л Фиат“, трябва да е автомобил Фиат ли? Хохохохохо... о свещена простота... език ваш, враг ваш

хахахахах, нимай поЙчи
1.
шопа
02.03.2019 18:24:47
1
5
наше тъпо и некадърно няма.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ето кой с какъв номер ще се яви на вота 2 в 1 Ето кой с какъв номер ще се яви на вота 2 в 1 ЦИК изтегли жребия за изборите Изненада или не: Слави Трифонов лично повежда листи на "Има такъв народ" Изненада или не: Слави Трифонов лично повежда листи на "Има такъв народ" Трифонов ще води листата в родния си край - Плевен Два български филма влизат в конкурсната програма на „Златната липа“ 2024 Два български филма влизат в конкурсната програма на „Златната липа“ 2024 Търсят спешно продавачи и служители в хотелиерството по Черноморието Търсят спешно продавачи и служители в хотелиерството по Черноморието Предложенията през април са нараснали с 5% спрямо март Гръмнала батерия на тротинетка подпали апартамент във Варна Гръмнала батерия на тротинетка подпали апартамент във Варна Щетите по имота са сериозни Бум на кражби в магазините в моловете - липсите са за над 100 хил. лв. за година Бум на кражби в магазините в моловете - липсите са за над 100 хил. лв. за година Ревнивец наряза с ножица главата на приятелката си в Елена Ревнивец наряза с ножица главата на приятелката си в Елена Пострадалата е в болница с множество рани по главата Веселин Маринов спасил този тв водещ от самоубийство Веселин Маринов спасил този тв водещ от самоубийство Шоуменът стигнал до тежка депресия след като загубил гласа си В Черноморец ще отключат морето на летния Никулден В Черноморец ще отключат морето на летния Никулден Денят ще започне с литургия в храма "Св. Никола" Световният шампион по планинско бягане Шабан Мустафа ще покорява нова Европейска титла Световният шампион по планинско бягане Шабан Мустафа ще покорява нова Европейска титла Известният бегач смята да покори и трите етапа в престижното състезание в остров Мадейра и да се завърне с много медали за България
Две трети от евродепутатите припечелвали в частни компании Две трети от евродепутатите припечелвали в частни компании Напълно законно е да имаш странична работа, но е необходима прозрачност Тръмп казал на порноактриса, че му напомня на дъщеря му Тръмп казал на порноактриса, че му напомня на дъщеря му Двамата имали  връзка за една нощ след голф турнир през 2006 г. Силвестър Сталоун пуска на търг колекцията си часовници Силвестър Сталоун пуска на търг колекцията си часовници Само за един от нея се очаква да бъдат платени 5 млн. долара Европа забранява партиите, взели пари от Русия Европа забранява партиите, взели пари от Русия Мерките се вземат, за да се ограничи намесата на Путин в евроизборите Трагедия: Майка с трите си деца се хвърли река Трагедия: Майка с трите си деца се хвърли река Арестуван е бащата, той е с обвинение за подтикване към самоубийство Естония прие закон за гласуване по мобилен телефон Естония прие закон за гласуване по мобилен телефон Промяната в закона трябва да влезе в сила през октомври и няма да може да се използва за изборите за Европейски парламент през юни Удариха с US далекобойни ракети руска база в Луганск, горят украински ТЕЦ-ове Удариха с US далекобойни ракети руска база в Луганск, горят украински ТЕЦ-ове Рано сутринта Русия започна въздушна атака срещу Киев и Лвов, чуват се взривове Ето я новата лимузина на Путин Ето я новата лимузина на Путин Бронираното возило със система за нощно виждане Дидие Дрогба ще запали олимпийския огън в Марсилия Дидие Дрогба ще запали олимпийския огън в Марсилия Той няма да е единственият футболист, който ще носи огъня в града Тази певица издаде защо излиза с доста по-млади мъже Тази певица издаде защо излиза с доста по-млади мъже Наборите ѝ не са сред живите...
Калина КРУМОВА, бивш депутат Калина КРУМОВА, бивш депутат Българският избирател е като нацупено дете Виц на деня Виц на деня Жена в аптеката:
- Може ли едно лекарство?
- Какво точно лекарство?
- Препоръчайте ми някое по ваш вкус!
Виц на деня Виц на деня Ако на кораб са Байдън, Путин и други лидери, и потъне, кой народ най ще тъгува? Българския - от мъка че и нашия не е бил там!

Статус във фейсбук Статус във фейсбук Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори