×
Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман
Накратко
НА ЖИВО

Робският труд при комунизма – гордостта на „народната власт”


Робският труд при комунизма – гордостта на „народната власт”
Хем плащаш данък, хем работиш 45 дни ангария, а после ти обясняват, че всичко било безплатно
27 Януари 2019, Неделя, 17:42 ч.
Автор: Флагман.БГ

45 години ни наливаха в главите как работниците се борили с капиталистите за по-големи наднициКакво построи "народната власт" по соца? "Хиляди заводи", пътища, болници... Започвам с вестник Работническо дело от 1974 г., в който се отбелязва първата копка на строежа на магистрала Хемус. За 15 години при тая "цъфтяща" икономика, кога "всичко си имахме" другаря Живков не успя да построи една магистрала, що така?Кой е строил в България?

Ето ви малко данни, с които "другарите" все още се гордеят. Експозиция посветена на бригадирското движение в Историческия музей в Димитровград. Цитирам:

"На 5 август 1946 г. 2075 бригадири започват прокопаването на първокласен шосеен път през Хаинбоазкия проход. За периода 1946-1950 г. стотици хиляди млади хора участват в изграждането на едни от най-големите обекти в нашата страна. Изграждането на ж.п.линиите Перник-Волуяк, Ловеч-Троян, Самуил-Силистра, на язовирите „Копринка” и „Росица”, електрификацията на страната и др. На строителните площадка на Химическия комбинат, на Циментовия завод и на първите жилищни блокове в града, при прокарването на първите улици, при изграждане дигата на р. Марица, своят безвъзмезден труд дават над 45 000 младежи от цялата страна. Благодарение на бригадирското движение е изградена териториалната инфраструктурата на страната – построени са важни шосейни и железопътни линии, язовири, електроцентрали, далекопроводи, промишлени предприятия, обществени сгради, извършени са множество залесителни мероприятия и др. Голяма част от тези обекти се ползват и днес."

45 години ни наливаха в главите как работниците се борили с капиталистите за по-големи надници, как са създадени профсъюзите и за борбата срещу детския труд. Четяхме Вапцаров и как се строи завод:

"Децата ни мрат
в задушната смрад
със жадни за слънце очи.
А ние? – Бездушно
превиваме врат
и мълчиме,
позорно мълчим.
Прокарахме мрежи
и в тях укротена тече,
да, нашата кръв
преминава.
Със нокти дълбахме скалите.
В гранита тунели пробихме.
Опасахме с релси земята...."


Така, така, ама

при "народната власт" сме строили заводи без да ни плащат

Всичко е построено с безплатен робски труд, който наричаха "доброволен". 45-те хиляди младежи построили Хаинбоаз са работили безплатно, спали са в бараки и палатки, върху сламени дюшеци и
без течаща вода и баня. Нещо като в плантациите в южните щати на САЩ, но при минусови температури през късната есен.

В социалистическа България всичко построено от комунистите е плод не на държавата и развитата икономика, а на принудителен, безплатен труд! Гордостта на соца Циментовият и Химическият заводи са строени от бригадири! Една соц. лелка ми възрази, че "сме си строили за нас". Сериозно ли? Ами като сме си го строили, защо сме плащали данъци?В нормалните пазарни икономики, хората плащат данъци и държавата строи. При соца хем плащаш данък, хем работиш 45 дни ангария, хем после ти обясняват, че всичко било безплатно!? Най-обичах да слушам как капиталистите са експлоатирали детския труд, докато бачках на 16 години 45 дни в консервния комбинат в Стамболийски. Доброволно! Щото ако не отидеш "доброволно" в гимназията ти влиза в характеристиката. Ако си студент и не носиш удостоверение за участие в бригада не можеш да запишеш следващ семестър.
Четох едно изказване във Фейсбук на Михаил Миков от БСП по повод годишнината от създаването на първата национална бригада - 5 август 1946 г : "Организираното бригадирско движение е доказало колко градивни могат да бъдат левите сили. Инфраструктурни обекти, ж.п. линии, язовири, заводи... цял град – това ражда трудът на този младежки и патриотичен устрем, променил облика на Родината. България от седемдесетте години на миналия век е продукт на усилията и приноса на всички българи в изграждането й."

Човекът си го признава в прав текст! НЕ държавата, НЕ губещата "планова" икономика, НЕ помощта на Съветския Съюз, а безплатният ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН труд на хиляди български младежи! Докато те работиха без да им се плаща, други се гордеят с построено и приписват заслугата на партията и държавата.

А "ентусиазма" на другаря Миков го имаше само във вестниците и в докладите на партийните събрания - всъщност всички псувахме. В заключението на своята реч другарят Миков казва: "Единство в името на обща справедлива кауза, ентусиазъм и солидарност в интерес на цялото общество. Ние трябва да променим тази страна и да възстановим връзките между хората и между народа и държавата".

Ами възстановете ги, другарю Миков! Вместо да водите привържениците си на Бузлуджа на бира с кебапчета, съберете се под лозунга "Строим за Родината" и вървете да копаете на магистралата да дадете пример. После Ви чакат АЕЦ Белене, Южен Поток... Хайде, всички до един! Всичко в името на човека, всичко за благото на човека!

Източник: Фактор.бг

В категории: Животът


90
Коментара по темата
90.
Петър
30.01.2019 07:40:06
0
0
89,
Ако всичко построено е разход за теб, и приход за тях, то защо го слагаш под общ знаменател?
Това, е като тиражираната манипулация за доходите! РМД се осъществи от хората, които построиха ненужната за България тежка индустрия! А, тя е ненужна защото нямаме ресурса, и трябва да се внася, което струва пари, при това не български велики левчета, а златния ни резерв!
89.
!!!
29.01.2019 22:26:48
0
0
Този,който се представя за 68 г. е набор 50-51 .Лъже,че е свидетел на събития. Ако дядо му е имал 200 дка земя,то е наемал работници,на които е плащам колкото за хляб.И друго,ако не беше построено всичко нова,какво щеше да приватизират сегашните богаташи-особено така наречените РМД,чрез които се извършиха кражбите.
88.
dasdsa
29.01.2019 20:32:22
0
3
че вече не може да се чете за свирки, алкохол, бмв-та без да се натоварва нервната система by: психолога :)
87.
dsadsa
29.01.2019 20:25:08
0
0
Саита що така разпраснат на всекаде дано да е в пробен период сакаме си кафето обратно :D
86.
Петър
29.01.2019 05:34:31
1
0
84.
Повече сме от 10 млн., но това ще подкопае властта им!
73,
Не ни интересува как не си живял! Така, както не ви интересува и сега, защо емигрират поколенията ви?
85.
Флегман
28.01.2019 22:08:47
0
3
Защо бълващия тази помия няма смелоста да си напише името? Освен това да виждаш някой да реве, освен автора на пасквила?
84.
Еееех
28.01.2019 21:01:41
3
6
Преди 30 години бяхме близо 9 милиона, сега сме по-малко от 5 , от тях циганите са 1.2 млн. Повече от 2 млн. ( все млади хора) търсят препитание в други държави! ЗАЩО бе, джанъм, нали тук всичко цъфти и връзва? Цифрите казват всичко, няма нужда от напъни и драсканици на малоумни и невежи!
83.
Пурко до "Голямата Буква"
28.01.2019 19:02:49
4
10
Виж сега ФАШИСТЕ, или "НАСЛЕДНИКО НА КУЛАК" (по твоите думи), в които силно се съмнявам.Мое лично мнение е, че не си живял и една минутка по онова време, но да приемем че бъркам и наистина си на 68 години(или на 60, както писа в друга тема).Приемам условно думите ти за истина и те питам: ти аджеба виждал ли си на живо 200 ДЕКАРА ЗЕМЯ?!!!!Декари, които "дядо ти сам е обработвал от тъмно до тъмно"Знаеш ли, ПЛУВЕЦО ОЛИМПИЕЦ, как се обработва даже и 1 декор сам с кончето и ралото?!!!Така, че вариантите са два:или си откровен лъжец(който пише с големи букви, защото се чувства малък), или наистина имате отнета земя(където дядо ти е карал МОЯ ДЯДО да работи за кило картофи на ден).За да казваш, че даден период от човешката история е лош, трябва и да го сравниш с друг даден такъв.Ти лично ДЯДО(ако наистина си на 68 години), с кой период сравняваш комуншстическият режим в България?Ако е с 30 години фалшива демокрация, ами мерси!!Кой бяга от хубавото бе аланкоолу, ако всичко беше ок сега нямаше и да има и помен от такива дебати под всяка статия за онова време.И не можеш да обвиняваш хората, които си спомнят с носталгия за миналото и да ги наричаш комунисти!Ако да си ДЕМОКРАТ,трябва родителите ти да ровят по казаните, децата ти да бягат с 200 от България, да имаш минимум 5 хронични заболявания и да се молиш да не ти дойдат внезапно приятели на гости, ами МЕРСИ!!
82.
До 73
28.01.2019 18:33:15
0
9
Мойто момче, спри да ровиш в Гугъл!Гугъл не може да ми каже на мен как съм живял тогава!
81.
Ох бе Боже,
28.01.2019 16:07:07
2
4
Какво теглене и дърпане само на една страна. Няма ли след 30 години да се уравновесен махалото най-накрая! Работили безплатно! Да, но родителите ми си изплатиха апартамента за 2 години, а сега кредитът ми е за 25, щото вече "много" ми плащат. Укротете се вече всички крайни елементи и да подобряваме ситуацията в съгласие и по законите на логиката и справедливостта.
80.
М да...
28.01.2019 14:09:00
2
3
Вчера флегмите публикуваха хвалебствена статия за соц. времената...изненадващо точна! Не можах да повярвам...Днес обаче са на другия полюс?!?! Както обикновено...плюещи...!!! Това "журналистика" ли се нарича????????
79.
до шморц и пурко
28.01.2019 14:08:42
0
0
знам че си пишете тези коментари за да поддържате темата "жива""но се мие тая.А ТОВА КОЕТО СЪМ НАПИСАЛ Е ИСТИНА.
78.
до шморц и пурко
28.01.2019 14:08:41
0
0
знам че си пишете тези коментари за да поддържате темата "жива""но се мие тая.А ТОВА КОЕТО СЪМ НАПИСАЛ Е ИСТИНА.
77.
ВИЖ "КОЛЕКТИВИЗАЦИЯ""
28.01.2019 13:54:26
6
2
НАСИЛСТВЕНО ОТНЕМАНЕ НА ЗЕМЯТА.!!!!!!!!!!дядо ми имаше около 200 декара които обработваше сам от тъмно до тъмно за да изхранва семейството си!!ДОЙДОХА ОНЕЗИ С КАСКЕТИТЕ КОМУНИСТИТЕ И Я ОТКРАДНАХА В ТЯХНА ИЗГОДА–ТОВА НЕ СА ЛИ ПРЕСТЪПНИЦИ??????????????
76.
до ШМОРЦ ИЛИ ПУРКО
28.01.2019 13:42:06
8
3
СЕ ТАЯ МЕРСИ ЗА КОМПЛИМЕНТА ДА ДУХЪТ МИ Е МЛАДЕЖКИ!!!А И ФИЗИЧЕСКИ СЪМ ДОБРЕ ПЛУВАМ ВСЯКА СЕДМИЦА ПО ДВА КИЛОМЕТРА А ЛЯТОТО ВСЕКИ ДЕН.ЗАЩО КОМУНИЗМА Е ЗЛО В ЛИЧЕН ПЛАН ОНЕЗИ С КАСКЕТИТЕ МУ ВЗЕХА ЗЕМЯТА ПО ВРЕМЕ НА ТАКА НАРЕЧЕНАТА КОЛЕКТИВИЗАЦИЯ 1956г НА 6 ГОДИШНА ВЪЗРАСТ Е РАЗБИРАЕМО ЧЕ НЕ СЪМ МОГЪЛ ДА РАЗБИРАМ НЕЩАТА КОИТО СА СЕ СЛУЧВАЛИ НО ДЯДО МИ ГО ""СЪВЕТВАХА"" И ПОЧИНА. СЛЕД КОЕТО БАБА МИ ХОДЕШЕ ОТ ТЪМНО ДО ТЪМНО ДА РАБОТИ СЪЩИТЕ НИВИ ЗА КУПОНИ ЗА ХЛЯБ.ЯСНО Е КАК СЕ РАЗВИВА СЪДБАТА НА РОДИТЕЛИТЕ МИ СЪОТВЕТНО И МОЯТА КАТО"""НАСЛЕДНИЦИ НА КУЛАК"" .А ТЕЗИ КОИТО ВЪЗХВАЛЯВАТ КОМУНИЗМА СА ИМЕНО С ""КАСКЕТИТЕ""РЕПРЕСИРАЛИ НАШИЯ РОД.ОСТАВА АЗ ДА ИМ СЕ РАДВАМ ИЛИ ДА ЗАБРАВЯ ЧЕ ИЗНАСИЛВАЙКИ НОРМАЛНИЯ ХОД НА ИСТОРИЯТА СА ПРОМЕНИЛИ И СЪДБАТА МИ КЪМ ЛОШО А ТЕХНИТЕ КЪМ ДОБРО.ТЕЗИ С КАСКЕТИТЕ С ПРАВО СА ОСЪДЕНИ КАТО ПРЕСТЪПНИЦИ.
75.
кражбата - преди и сега
28.01.2019 13:15:29
3
4
кражбата е метода на капитализма, а целта е почти изпълнена - ризбиване на народа. Народ без общ език, история, култура, граници и религия - това вече не е народ, това даже не се кланове, това е маса от самостоятелни бездуховни единици, със звероподобни инстинкти.
74.
БСП
28.01.2019 13:08:42
3
3
Елена Йончева ще изнесе утре нова порция с корупционни скандали
73.
007
28.01.2019 12:32:44
7
8
В обградената с бодлива тел, граничари-убийци по границата и множество концлагери комунистическа кочина наречена Народна Република хората не бяха свободни. Т.е. те бяха роби на комунистите и бяха задължавани да полагат робски труд. Формите на робия бяха ръзлични - заплати, колкото да преживеят до другия месец, насилствено полагане на извънреден труд през почивните дни (т.нар. "съботници" - Ленински, Димитровски, за Виетнам, за Куба и пр.) БЕЗ ЗАПЛАЩАНЕ. Принудителен труд (символично заплащане) по разни бригади - за подпомагане на селското стопанство. Принудителен труд (символично заплащане), за да те включат в списъците за закупуване на жилище - за подпомагане на строителството. Отделно от това по 2-3 пъти в годината удържаха по един надник за подпомагане на терористични режими в Никарагуа, за Палестина (Ясер Арафат) и пр. "братски" страни. Принуждаване на хората (след като им взеха земята) да полагат робски труд в кооперативните стопанства, буквално за стотинки - и след 40 години робия се пенсионираха с по 30-40 лв. пенсия. В София комунистите щяха да правят море! И за тая цел масово хората бяха подкарвани като животни да рият с лопати разни изкопи - за морето, и то без пари. Който не вярва - да провери в Гугъл - "Софийско море". Комунистическите методи за ограбване на българския народ са толкова много, че ще трябват часове, за да бъдат описани.
"Комунизмът превръща човека в шибан идиот".
72.
И тогава
28.01.2019 12:31:52
0
6
дядовците на сегашните управляващи ни управляваха
71.
Платена манипулативна демоНкратична статия!
28.01.2019 12:03:26
2
8
Точно при демоНкратите се работи безплатно!!! А най-лошото е, че работиш за да обогатяваш другиго!!! Данъчната систмема , с която пълним държавната хазна не е ли БЕЗПЛАТЕН ТРУД КЪМ ДЪРЖАВАТА? Нали днешната демократична държава като изтегли 20 милиарда кредит за да построи магистралата, ще накара мене и вас да бачкаме и да връщаме тези пари с лихвите?! ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ АЗ СЪМ БАЧКАЛ БЕЗПЛАТНО НА ДЪРЖАВАТА ЧРЕЗ ДАНЪЦИТЕ СИ, А ЕДНА ШЕПА ПРИБЛИЖЕНИ НА ВЛАСТТА СА СЕ ОБОГАТЯВАЛИ!!! Поне при комунизма като бачкаше безплатно на държавата никой не се обогатяваше покрай теб, а сега при демократите бачкаш безплатно на държавата като плащаш всевъзможни данъци и такси за да си покрива държавата инфраструктурните проекти и покрай тях създаваш едни мазни олигарси с имения по цял свят, частни самолети, яхти, колекции от кои, а ти ходиш гладен и болен. Няма по-гнусно от днешната демократична система!!!
70.
допълнение
28.01.2019 11:50:15
1
5
300 000 инвалиди, 2 мил. пенсионери, 1-2 милиона работещи едва свързват двата края. Кой днес яде хляба на бедните? Кой са новите робовладелци на демокрацията?
69.
демократичен труд
28.01.2019 11:43:41
3
2
повече от 300 000 човека у нас са инвалиди, вероятно още толкова могат да се трудоустроят, но работят за да не умрат от глад и студ.
68.
Ленин
28.01.2019 11:13:57
6
5
Всички комунистически престъпници,трябва да чукат камъни по кариерите с голи ръце докато изсъхнат.
67.
Пурко до 63
28.01.2019 11:07:38
1
6
Муцка, ти растеш като гъба бе! Преди има няма пет статии беше на 60, а след месец гониш 70-те.Важното е, че след 15 опита те научих как се пише ПРИВИЛЕГИИ.Върви ли борбата срещу комунизЪма и социализЪма, коте?
66.
Шморц
28.01.2019 11:05:50
1
7
До ОНЗИ С ГЛАВНИТЕ БУКВИ
На 68 години е дядо ти ,нещастник сдухан!!! Преживял бил лично всичко...
И по разсъждения и писане си личи,че нямаш повече от 23-4-5 години.
65.
2819
28.01.2019 10:59:12
4
7
Първо в този гнусенпасквил се употребява излаз - "сМе строили"!. Нищо не сте построили! Вие го крадете.
Смесват се понятията.
Непосредствено след Девети септември младежите отиват доброволно, срещу храна и правят това, което сега вие крадете и консумирате.
Селскостопанските бригади бяха друго нещо и в друго време, но както студенти, са ни плащали.
Лаенето на аба е приоритетна разлигавените платени лекета, които "работят" по поръчка като кучето, зависещо от господаря си, без да знаят нищо нито за хората, нито за историята.
Все още има живи съвременници.
В този пасквил са омесени невежекство и змийска просташка отрова.
64.
робски труд
28.01.2019 10:49:31
2
4
това е когато, работиш съвестно, без да крадеш, без да се оплакваш, а работодателя те цака с осигуровки, не ти плаща за извънредна работа, вкл. в събота и неделя и по празниците, намалява ти заплатата и през зимата, кара те да вдигаш тежко без оборудване, не ти осигурява работни дрехи, кара те да лъжеш клиентите, не ти плаща отпуската, ако си болен, те кара ла напуснеш
63.
дедо комуниста ПРЕСТЪПНИК
28.01.2019 10:31:42
7
5
ВСИЧКО НАПИСАНО В СТАТИЯТА Е ИСТИНА НА 68 г СЪМ И ЛИЧНО СЪМ ГО ПРЕЖИВЯЛ ВСИЧКО!!!!А ТИ СИ ОТ ОНИЯ С ПРИВИЛЕГИИТЕ ДЕТО ВСЕ СЕ """УРЕЖДАХТЕ"""рИвеш ЗА ОНОВА ВРЕМЕ НО НЯМА НАЗАД КОЛЕЛОТО СЕ ВЪРТИ САМО В ЕДНА ПОСОКА!!!!ЯСНО ЛИ ТИ Е БА ПРЕСТЪПНИК!!!!!
62.
дедо комуниста ПРЕСТЪПНИК
28.01.2019 10:31:42
6
4
ВСИЧКО НАПИСАНО В СТАТИЯТА Е ИСТИНА НА 68 г СЪМ И ЛИЧНО СЪМ ГО ПРЕЖИВЯЛ ВСИЧКО!!!!А ТИ СИ ОТ ОНИЯ С ПРИВИЛЕГИИТЕ ДЕТО ВСЕ СЕ """УРЕЖДАХТЕ"""рИвеш ЗА ОНОВА ВРЕМЕ НО НЯМА НАЗАД КОЛЕЛОТО СЕ ВЪРТИ САМО В ЕДНА ПОСОКА!!!!ЯСНО ЛИ ТИ Е БА ПРЕСТЪПНИК!!!!!
61.
Tokmakov
28.01.2019 10:28:47
4
1
Prestanete s toya SOTS povdiga mi se ot toya SOTS posmırtno ne iskam da coye za onie diktatorski razim.
60.
*********
28.01.2019 10:22:02
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
59.
ограбване на народа
28.01.2019 09:56:56
3
5
сирене с калциев хлорид, сухо??мляко, кайма с кожи и нокти, сладки с палмово масло, грабежи, катастрофи, измами, проституция, наркотици - това ли получихме от капитализма?
58.
пазарна икономика ли?
28.01.2019 09:42:00
2
5
робски труд, ха?....а какво ще кажете за следното? Защо народа днес трябва да плаща комисионните на търгашите? Какво ще стане ако започнем народа да се пазарим в магазина за всичко, както смелите бизнесмени търгаши работоят със надценки от 100% и нагоре и много обичат да се пазарят?
57.
До идиота с двата коментара
28.01.2019 09:40:19
3
5
И ПАК ЩЕ ВИ ВЗЕМЕМ ЗАГРАБЕНОТО, ЗЕМЯ, ВОДА, ПЛАНИНИ, МОРЕТА, ПЛАЖОВЕ ПАК ЩЕ БЪДАТ НА ВСИЧКИ ХОРА ! А ВАС ТОЗИ ПЪТ ДО 9 ТО КОЛЯНО, ВСИЧКИ ГАДОВЕ, УБИЙЦИ И ИЗРОДИ ЩЕ ЗАКОПАЕМ. ЯВНО НЕ СТАВА ПО ДРУГ НАЧИН. НЯМА ДА Е ТОЗИ ПЪТ КАТО ПРЕЗ 44та ДА ВИ ЖАЛИМ И ОСТАВИМ, НИКАКВА МИЛОСТ ТОЗИ ПЪТ. НАРОДА С КАМЪНИ ЩЕ ВИ ТРЕПЕ, ДОКАТО МЪРДАТЕ
56.
ФАКТ КОМУНИСТИТЕ СА ПРЕСТЪПНИЦИ
28.01.2019 09:33:00
8
3
ФАКТ СТРОЯ ИМ Е ОСЪДЕН КАТО ПРЕСТЪПЕН !!!! ФАКТ:ОРГАНИЗАЦИЯТА ИМ Е ОСЪДЕНА КАТО ПРЕДАТЕЛСКА ////НА НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ///И ПРЕСТЪПНА!!!!ФАКТ:А ЧЛЕНОВЕТЕ КОМУНИСТИ КАТО ПРЕСТЪПНИЦИ!!!!!""""СРЕЩУ ФАКТИТЕ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ""""НО НЕ И КОМУНИСТА БЕЗБОЖНИК!!!!!!!!ЕДИНСТВЕНАТА СИЛНА ВЯРА Е КАК ДА СЕ ДАКОПА ДО ЧУЖДОТО!!!!!ИСТОРИЯТА ГО ТВЪРДИ КАК СА ВЗЕЛИ НЕЗАКОННО ЧУЖДАТА СОБСТВЕНОСТ С ПОМОЩА НА ЧУЖДА АРМИЯ ""ОСВОБОДИТЕЛКА""И СЕ ВЪЗПОЛЗВАХА ОТ БЛАГАТА ЧРЕЗ ПРИВИЛЕГИИ ТЕ БЯХА ""ПО РАВНИ СРЕД РАВНИ//говедата роби дето не смееха да им погледнат в канчетата//""А КОЙТО ГО НАПРАВЕШЕ ДОРИ ЗА ВИЦ В ЗАТВОРА!!!!АЙ СИКТИР БЕ МРЪСНИЦИ КОМУНИСТИ !!!!!
55.
ФАКТ КОМУНИСТИТЕ СА ПРЕСТЪПНИЦИ
28.01.2019 09:32:59
4
3
ФАКТ СТРОЯ ИМ Е ОСЪДЕН КАТО ПРЕСТЪПЕН !!!! ФАКТ:ОРГАНИЗАЦИЯТА ИМ Е ОСЪДЕНА КАТО ПРЕДАТЕЛСКА ////НА НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ///И ПРЕСТЪПНА!!!!ФАКТ:А ЧЛЕНОВЕТЕ КОМУНИСТИ КАТО ПРЕСТЪПНИЦИ!!!!!""""СРЕЩУ ФАКТИТЕ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ""""НО НЕ И КОМУНИСТА БЕЗБОЖНИК!!!!!!!!ЕДИНСТВЕНАТА СИЛНА ВЯРА Е КАК ДА СЕ ДАКОПА ДО ЧУЖДОТО!!!!!ИСТОРИЯТА ГО ТВЪРДИ КАК СА ВЗЕЛИ НЕЗАКОННО ЧУЖДАТА СОБСТВЕНОСТ С ПОМОЩА НА ЧУЖДА АРМИЯ ""ОСВОБОДИТЕЛКА""И СЕ ВЪЗПОЛЗВАХА ОТ БЛАГАТА ЧРЕЗ ПРИВИЛЕГИИ ТЕ БЯХА ""ПО РАВНИ СРЕД РАВНИ//говедата роби дето не смееха да им погледнат в канчетата//""А КОЙТО ГО НАПРАВЕШЕ ДОРИ ЗА ВИЦ В ЗАТВОРА!!!!АЙ СИКТИР БЕ МРЪСНИЦИ КОМУНИСТИ !!!!!
54.
До 51
28.01.2019 09:32:25
4
8
Тоя малоумен трол с по двата коментара пак започна с педерастията си. Кой го е осъдил комунизма бе въшлив, пъпчив малоумнико, ти ли ? И такива като теб СДСарски фашистчета ? Ела покажи се само да видиш хората как ще те осъдят. Ела да ме осъдиш лично да видиш как ще ти разцепя, малоумната американофилска пача. Преживял бил комунизма гурльото, това е проблема ни, че си го преживял. Трябваше отдавна да те ядат червеите долен човекомразец, изрод с разпорен задник
53.
Призив
28.01.2019 09:30:52
0
2
Към всички зелени.Взимайте лопатите и на бригада безплатна и без камери на дюните да ги възстановим.
52.
Дкмс
28.01.2019 09:07:44
4
5
До 47 (Sss)

И твойта майка също палячо социалистически, фостата! И другото недоразумение 49, дето баща му се гордеел )) сер'ем ти на гордостта, дето баща ти го карали да бере захарно цвекло и той си ръгал кoчани в задника и рецитирал на Тошо овчаря избраните му съчинения на къра!!!
51.
до 49 КОМУНИСТА ПРЕСТЪПНИК
28.01.2019 08:56:43
5
3
БАЩА ТИ Е БИЛ ГОВЕДО ///ДОКАТО ИМА ГОВЕДА ЩЕ ИМА И КАСАПИ ////ИМЕННО НА ТАКИВА ГОВЕДА С РОБСКА ДУШЕВНОСТ УПЛАШЕНИ СЕ КРЕПЕШЕ ПРЕСТЪПНИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ СТРОЙ !!!!!!АЗ СЪМ ГО ПРЕЖИВЯЛ И ЩЕ ТИ КАЖА ЧЕ НИКОЙ НЕ ОТИВАШЕ ПО СОБСТВЕНА ВОЛЯ А ЧРЕЗ ЗАПЛАХИ ЗА НАЙ РАЗЛИЧНИ НЕБЛАГОПРИЯТНИ ПОСЛЕДСТВИЯ!!!!ФАКТА ЧЕ КОМУНИЗМА Е ОСЪДЕН КАТО ПРЕСТЪПЕН СТРОЙ НАРАВНО С ФАШИЗМА!!!!КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ КАТО ПРЕСТЪПНИ А ЧЛЕНОВЕТЕ ИМ КОМУНИСТИ КАТО ПРЕСТЪПНИЦИ!!!!!!
50.
до 49 КОМУНИСТА ПРЕСТЪПНИК
28.01.2019 08:56:43
4
3
БАЩА ТИ Е БИЛ ГОВЕДО ///ДОКАТО ИМА ГОВЕДА ЩЕ ИМА И КАСАПИ ////ИМЕННО НА ТАКИВА ГОВЕДА С РОБСКА ДУШЕВНОСТ УПЛАШЕНИ СЕ КРЕПЕШЕ ПРЕСТЪПНИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ СТРОЙ !!!!!!АЗ СЪМ ГО ПРЕЖИВЯЛ И ЩЕ ТИ КАЖА ЧЕ НИКОЙ НЕ ОТИВАШЕ ПО СОБСТВЕНА ВОЛЯ А ЧРЕЗ ЗАПЛАХИ ЗА НАЙ РАЗЛИЧНИ НЕБЛАГОПРИЯТНИ ПОСЛЕДСТВИЯ!!!!ФАКТА ЧЕ КОМУНИЗМА Е ОСЪДЕН КАТО ПРЕСТЪПЕН СТРОЙ НАРАВНО С ФАШИЗМА!!!!КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ КАТО ПРЕСТЪПНИ А ЧЛЕНОВЕТЕ ИМ КОМУНИСТИ КАТО ПРЕСТЪПНИЦИ!!!!!!
49.
Валентин Н.
28.01.2019 08:15:26
7
7
По-тъпа статия не съм очаквал - Измишльотини и брътвежи. Попитайте тия, които са ходили и работили по бригади как са се гордеели с това което са свършили. Моят баща докато беше жив ни е разказвал за бригадирския труд - как са работили с желание и надежда , че ще направят нещо добро, как са се веселили доволни от свършеното. Той никога не е бил комунист, но харесваше това, което се правеше за хората.
48.
Ибрикчия
28.01.2019 08:13:54
3
7
На бригадите беше весело, всички от това поколение имат невероятни спомени. За нас това си беше безплатен летен лагер :))
47.
Sss
28.01.2019 08:12:29
3
3
До Дкмс..... Ей нещастно недоразумение, колко пъти да ти казвам.... ВЗИМАЙ СИ РЕДОВНО ЛЕКАРСТВАТА..... малоумен кретен
46.
Аз
28.01.2019 08:09:48
2
7
Само идиот от висша степен може да съчини такива невероятни глупости. Явно автора е световен ШАМПИОН-КРЕТЕН...
45.
Петър
28.01.2019 06:18:48
5
8
"Комуниста" нивга няма да признае вината си, така както, и престъпника не признава прегрешенията си.
Нивга няма да признае различията в половете, защото ще трябва да признае краха на утопията, която с геноцид налага на останалите!
Нивга няма да промени възгледа си за света, дори и да го унищожава! Ще предпочете да унищожи всичко де що е изградено от робите, за които получава солидни бонуси от "партията" /със сигурност това не са пари, защото те нямат стойност, дори във велика НРБ/! За справка, парите имат стойност, която не е обезпечена само със злато, както твърдят пак "комунисти", и всеки който вярва сляпо в това внушение ще кажа, че ние нямаме златен резерв доста отдавна! Другото обезпечаване става единствено и само със залог! Ха, сега помислете малко и отговорете.
Какво имаме Ние, което те нямат, и с тонове злато, което са си присвоили пак го нямат?
Колко земя Българска трябва да оставим да отнемат, та да прогледнем? Или трябва да изчезнем от Историята веднъж завинаги!
Всички "комунисти" са предатели! Всички, които поставят на пиедестал чужда Държава, и се кланя пред техните узурпатори са предатели! А, предателите имат само една участ, да бъдат предадени и захвърлени!
44.
с
28.01.2019 06:14:06
1
10
Верно, тогава се бачкаше за без пари но за държавата. Сега пак се бачка за без пари, но за крадци приватизирали държавата. Сега без да бачкат, могат само мангалите. Пари им дават , колиби си строят където си искат, ток и вода не плащат, данък не знаят какво е, крадаът и убиват, а зададът ли се избори с шапките им носят коледен бонус!
Да ви пикам на демокрацията, дето пръкна такива говеда, като предните коментиращи, знаещи само да псуват в нашмъркано състояние!
43.
Дкмс
28.01.2019 05:46:08
7
7
Камуняки, лапайте бахура, свърши вашето време!!! Ако си падате по бригадите и съботниците, отивайте в Северна Корея мами'то ви камунистическо!!!
42.
Bosa
28.01.2019 05:02:35
2
5
Еми лапайте на Брюксел сапа,скоро и държавата ще ви предстои рат и вие пак ще научите щот така ви научи пропадналия капитализъм,нищо не става от ВАЗ пълен кенеф сте изроди така ви се пада да ва чукат тъпаци, умряла нация сте
41.
Петър
28.01.2019 04:01:55
0
2
До 21, Елена, ти ли си?!?
40.
baihui до№33
28.01.2019 00:30:05
3
0
Нахакай си го отзад бе, маймун!
39.
gocho
28.01.2019 00:18:15
5
4
Ебаси и коментите !
Голем гладомор е в кенефа !
Който остана в тая дупка , сега рИВе кат свиня по коледа !
Кой ви е виновен че не се изнесохте от кенефа ве ?!
Що рИвете сега ?!
Още 91-ва си бих камшика от тоя кенеф !
На Вануату съм си бял човек !
Тука никой не знае що е то Вулгария !
Песни и танци до зори !
По плажовете !
38.
baihui
27.01.2019 23:52:43
4
2
Втори пилот на вътрешни линии в Кравария получава 1200-1400 $ заплата! Стюардесите им са 60+!
37.
baihui до 33
27.01.2019 23:43:54
2
4
Можеш само да ми смучеш чурката бе, кретен !
36.
до 34
27.01.2019 23:12:04
5
2
пред вас съм ,наблюдавам те с бинкъл как ти се потят пръстите докато пишеш ,слизай чакам те долу.
35.
До 32
27.01.2019 23:10:07
6
9
Колега, общ работник в Германия който взема 2720 евро в момента няма да намериш и с факел!!Не приказвайте измишльотини.Минималната ставка е 8.90 на час.Тя за кого е въведена според теб-за зъболекарите или общаците.Средната заплата в Германия не надвишава 1800 евро, за хора без ценз.Така, че 2720 евро ако някой ги смята за "крайно недостатъчни", да си грабва метлата и да си ходи в къщи!!!
34.
До 33
27.01.2019 23:08:54
5
11
С най голямо удоволствие ще ти изтръгна наркомаската, празна кратуна, само ми кажи къде си педерастче с меки китки, пухен сутиен, обръснато дупе и пршки от корабни въжета впити във сифилистичния ти пъпчив гъз. Само да те набарям гурльо изтурбушен, ще видиш къде ще отидел ти мишко
33.
батката
27.01.2019 23:03:19
12
5
ей комунистически изрод кога ще спреш да ревеш,като не ти изнася този живот слагай си край на мъките.Няма да ми надуваш главата с твоите простотии откачалник такъв.
32.
ти да видиш
27.01.2019 22:59:29
2
5
БЕЗплатен обяд НЯМА така казват капиталистите всеки труд трябва да се заплаща подобващо достоино и СПРАВЕДЛИВО .Затова и капиталистите са вьвели ПОЧАСОВИ СТАВКИ
Затова и има толкова много стачки и протести като на жьлтите жилетки в Париж
Дори бачкерите общи работници на германските летища НЕ искат и НЕ ЖЕЛАЯТ да работят за 17 Е на час или 136 Е дневна надница/260 лева/ и стачкуват и искат по 20 Е на час или 160 Е дневна надница /320 лева на ден/ тоес искат да взимат 3200 Е на месец а не 2720 Е /5400 лева/колкото са взимали и смятат за краино недостaтьчни
31.
До 27 идиота
27.01.2019 22:56:37
4
14
Кремвиршите бяхс от месо тогава, кучешката радост беше най евтиния колбас със месо. Свинското беше истинско, не сглобено, хранено с анаболи и блъскано с химии да расте. Ти сега пак ядеш кремвирши от боя, малко кръв, косми и боклуци за екирисажа, защото нищо не се хвърля. Кучешката ти радост е като македонската ти наденица от кожи, косми, трупове на най различни животни и мнооого химия и Ета за вид. Ядеш лайна, защото мозъка ти е лайнян
30.
н. до 29
27.01.2019 22:56:25
1
3
гладна кокошка просо сънува,хаха
29.
МТ
27.01.2019 22:54:42
3
1
Ама тия бригадирски зърна,като каламатски маслини.
28.
оффффф
27.01.2019 22:51:22
5
4
и ся ние да се застреляме ли ,че са ви гърчили .Успокойте се,изпийте си розовите хапчета тези времена отминаха..........
27.
До комуниста
27.01.2019 22:41:34
13
4
то и сиренето бе 3.50лв, а бананите по 8лв, портокалите по 5лв, месото бе само за готвене с много мас и 5лв, такова месо сега не може да погледнеш от погнуса! За салама "кучешка радост" защо не споменаваш, а и за кренвиршите, които котките не поглеждаха! За купоните за хлаб дори, защо не споменаваш бре! Луканов не ти ли върна сладкия спомен за соца, купони и глад, за да има кинти за дебилите комунисти!
26.
зурла
27.01.2019 22:32:47
4
10
Не обичах бригадите.
Но пък поне бяха за кратко.
Имаше и весели моменти.

А сега ангарията няма край . Работиш непрекъснато, а не можеш си покрие сметките дори
25.
до 22
27.01.2019 22:29:55
2
4
беречед те оттам са усвоили занятието лява ръка десен джоб ,чок изрод са ги направили.
24.
ANTONIO RESIO
27.01.2019 22:21:47
4
7
Какъв ли измислен журналист трябва да си за да напишеш-Що така
23.
до комунист
27.01.2019 22:20:52
12
7
Отивай си във вашето село купи си крави и овце ,сей си овошки и не се мъчи в града ,ясно е че нямаш шанс да се интегрираш в големия град.
22.
до 19
27.01.2019 22:16:21
4
4
наборе тея са ги правили на изроди , те затова сега крадат като и се натискат за постове ,мислят че ако не са на хубава работа Леонсо ще дойде с камшика и ще им нашари задниците.
21.
haha
27.01.2019 22:15:42
1
7
Ние ходихме да берем бадеми край Рудник. Всеки ден си носихме по половин кофичка бадеми. За две седмици се снабдявахме с половин чувал бадеми. Язък, нямахме уиски тогава. Пък и бяхме 6-7-8 клас. п.с. Сегашните лапета нищо не знаят!!!
20.
Комунист
27.01.2019 22:14:47
7
18
ИМЕШЕ БРИГАДИ, БЕШЕ ВЕСЕЛО, РАБОТИХМЕ И БЕШЕ ЕВТИНО ЗА ТОВА ! ИМАШЕ ЧИСТИ ПЛОДОВЕ, ЗЕЛЕНЧУЦИ, ЗДРАВОСЛОВНИ, ПРЕСНИ, БЕЗ Ета БЕЗ ХИМИИ И ОТРОВИ ЗАЩОТО ГИ ПРОИЗВЕЖДАХМЕ. ИМАШЕ ПРЯСНО ХУБАВО МЕСО, ГЛЕДАХМЕ ОВЦЕ МНОГО, СВИНЕ, КРАВИ. ПИЕХМЕ ХУБАВО МЛЯКО, ДИРЕКТНО ОТ ЖИВОТНОТО, ЖИВЕЕХМЕ ПО НАД 90 ГОДИНИ. СЕГА НЯМАТЕ НИЩО НАРКОМАНИ, ТЪПИ СТЕ КАТО АМЕБИ, ВНАСЯТЕ ОТРОВИ И ИЗМИРАТЕ ОТ БОЛЕСТИ ОЩЕ Н 30 ГОДИНИ. СРЕДНАТА ВИ ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ЖИВОТ Е 42 ГОДИНИ ПРОСТИ НАРКОМАНИЗИРАНИ КОКА КОЛАДЖИИ И ИЗТРОВЕНИ МОЗЪЧНО ИНВАЛИДИ
19.
хаха
27.01.2019 22:03:33
5
4
късмет сте нямали ,че сте се родили в онези времена ние от края на 70-те изкарахме късмет да не ходим на бригади.Така като ви чета бая са ви гърчили това обяснява много за сегашното ви поведение.
18.
Комунист
27.01.2019 22:02:20
9
16
БИЛЕТЧЕТО ЗА ГРАДСКИЯ АВТОБУС ТОГАВА БЕШЕ 6 СТОТИНКИ ! МОЯТА ЗАПЛАТА БЕШЕ 270 ЛВ ! СЕГА БИЛЕТЧЕТО Е 1.50 В БУРГАС, ЗАПЛАТАТА СРЕДНАТА Е 700ЛВ ! БИЛЕТЧЕТО СЕ Е ВДИГНАЛО ОТ ТОГАВА 25 ПЪТИ ! КОЛКО ТРЯБВА ДА ВИ Е ЗАПЛАТАТА КАТО СЕ ИМА ПРЕДВИД ТАЗИ ОТ КОМУНИЗМА ? 25 ПО 250 ЛВ. ? ГРУБИ ИЗЧИСЛЕНИЯ НАД 7000ЛВ ! КОЙ Е РОБЪТ МИ КАЖЕТЕ ? ТОГАВА АЗ ЛИ БЯХ РОБ ИЛИ ВИЕ ГЛУПАЦИ ЗАЛЪГВАНИ ОТ ФАШИСТКИ САЙТЧЕТА И ПРОПАГАНДА ?!
17.
Бургазлийка
27.01.2019 21:56:30
7
9
Да имаше бригади и се градеше това което след лъжедемокрацията ограбиха и голяма част отиде за скраб , сега и убийците не работят , няма такава държава в която вичко градено преди да се руши . Ако рушаха като у нас нямаше да ги има кралските дворци в Австрия, Франция, Англия,Дания и т.н.
16.
запознат
27.01.2019 21:47:02
4
6
N 1 чувал ли е, че се заплаща на час? Какви доброволци, какви бригади, кви 5 лева. Тези гадюхи ни изпиха кръвта като пиавици.
15.
към N 1
27.01.2019 21:45:03
6
9
Защо дебил бе промит мозък- кой ти даде хапчето, което ти замъгли мозъка? Всичко в статията е абсолютно точно отразено.Ттака беше при гадовете. А продължението ми е, че сега, след като народа построи пътищата, продължава да влива пари чрез данъци и под форма на Винетки, а пътищата не се отремонтират и народа продължава да си троши автомобилите.Това е констатацията.
14.
КОМУНИСТИ ПРЕСТЪПНИЦИ
27.01.2019 21:44:34
8
7
ТАКА БЕШЕ АЗ ГО ПОМНЯ ЗАЩОТО СЪМ ХОДИЛ НА ТАКИВА ""БРИГАДИ""ИЗРОДСКА РАБОТА!!!АМИ СЪБОТНИЦИТЕ И Т.НАТАТЪК ПРОСТОТИИ А ЗА ТЯХ И ОТРОЧЕТАТА ИМ ПРЕВИЛЕГИИ ПРЕСТЪПНИЦИ.
13.
КОМУНИСТИ ПРЕСТЪПНИЦИ
27.01.2019 21:44:34
7
9
ТАКА БЕШЕ АЗ ГО ПОМНЯ ЗАЩОТО СЪМ ХОДИЛ НА ТАКИВА ""БРИГАДИ""ИЗРОДСКА РАБОТА!!!АМИ СЪБОТНИЦИТЕ И Т.НАТАТЪК ПРОСТОТИИ А ЗА ТЯХ И ОТРОЧЕТАТА ИМ ПРЕВИЛЕГИИ ПРЕСТЪПНИЦИ.
12.
А Людмила
27.01.2019 21:39:18
3
6
паркираше белия мерседес пред малката Валентина, където и тогава бе пешеходна зона! Мечтата на Деса БургаЗката е да се мисли и за нея като за огъня :)
11.
Б.б
27.01.2019 21:37:14
3
6
Тогава Б.Б. беше само охранител, нямаше нито Трейс, нито ГП Груп....кой да построи магистрали хахах
10.
Истината
27.01.2019 21:34:44
4
10
Е сега като нека безплатен труд за младите има евтино пико и амфети, много БМВ със смъртни случаи и млади хора, които изобщо не се хващат за никаква работа - нито платена, нито безплатна. Не виждам откъде ще дойде този чакан прогрес
9.
Дори и децата
27.01.2019 21:34:31
6
8
ги пращаха да работят ангария, под прикритието на бригада! Само началниците на бригадирите, комсомолски кадри,бяха платени! Студент, който не е бил на лятна или есенна бригада, нямаше право да продължи обучението си! ДоброЗОРЕН труд, без почивен ден и повече от 8часа ! Мечтата на "новите" пребоядисани капиталисти, деца на "Активни" борци против капитализма! Изроди бездуховни!
8.
ха ха ха
27.01.2019 21:26:34
5
9
това ми хареса. точно така си е
7.
Живков
27.01.2019 21:24:07
4
9
Радвам се че има още здравомислещи хора на тази територия, има още надежда
6.
ТРЕИС-
27.01.2019 21:20:24
13
9
До-1 куршума струва пари.За автора на тази измишльтина трябва въже но с краката на горе.
5.
А1
27.01.2019 21:12:46
5
7
Не сега сме Роби!!!
4.
Бай Тошо
27.01.2019 21:11:52
6
11
Аз съм за, безхаберните малки пропаднали наркомани и утайки да работят безплатно за държавата. Идеята е много добра.
3.
Az
27.01.2019 21:08:46
7
8
Само абсолютен Кретен с айрян вместо мозък, може да напише тази невероятна простотия..... Какъв боклук
2.
Az
27.01.2019 21:08:46
8
11
Само абсолютен Кретен с айрян вместо мозък, може да напише тази невероятна простотия..... Какъв боклук
1.
Живков
27.01.2019 21:04:22
9
13
Дебила написал това е за разтрел... Не, за бесило, не си заслужава да се хаби куршум,аман от промити мозъци!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Как либералчета от прованса заместиха градската десница и защо пиарите не трябва да се занимават с политика Как либералчета от прованса заместиха градската десница и защо пиарите не трябва да се занимават с политика

ДСБ и протестите изчезнаха, обявиха политолози на кръгла маса, организирана от СДС

Спипаха бургазлията Георги с 1,22 промила зад волана Спипаха бургазлията Георги с 1,22 промила зад волана

38-годишният мъж е задържан за срок от 24 часа

Вижте 13 знака, че връзката ви е към своя край Вижте 13 знака, че връзката ви е към своя край

Вече не се опитва да ви впечатли, не получавате комплименти, не флиртувате

За какви мъже мечтаят жените от различни зодии За какви мъже мечтаят жените от различни зодии

И с кого в крайна сметка се срещат

Рецепта за крем супа с ябълка и тиква Рецепта за крем супа с ябълка и тиква

Есенна лека супа

COVID-19 вече е култ, а загубата на критичното мислене - гарантирана COVID-19 вече е култ, а загубата на критичното мислене - гарантирана

Мнозина все още са в будна кома, въпреки десетките противоречия в официалния наратив и растящия брой доказателства, че пандемията е по-скоро политическа, отколкото медицинска

4 причини да ви се дояжда солено 4 причини да ви се дояжда солено

Проблеми с щитовидната жлеза

„Бургасбус“ излезе на печалба след тежкия старт на годината „Бургасбус“ излезе на печалба след тежкия старт на годината

Общинските съветници дадоха възможност да се осигурят допълнителни оборотни средства за дружеството - гаранция, че ще издържи и втората вълна на пандемията

 

 

Как да няма повече "Клеър Дейли" в България Как да няма повече "Клеър Дейли" в България

Строителите на ваканционни комплекси обявиха решителност да не допускат вече подобни международни скандали, като апелират държавата да изчисти правния хаос

Ужасни факти за убийството в Монтана - любовницата пирувала с екзекуторите след зверството Ужасни факти за убийството в Монтана - любовницата пирувала с екзекуторите след зверството

На този етап обаче не е изяснено дали убийството е планирано, или е плод на пиянска свада

Аспиринът - първото лекарство без рецепта срещу усложнения на Covid-19 Аспиринът - първото лекарство без рецепта срещу усложнения на Covid-19

Употребата на аспирин обаче пречи на кръвните съсиреци, което според екипа е причината лекарството да има толкова много ползи срещу COVID-19

Руските банки ударно купуват милиони долари в брой Руските банки ударно купуват милиони долари в брой

Експерти обясняват това с възможната политическа нестабилност в САЩ след изборите

Смяната на времето може и да не бъде отменена Смяната на времето може и да не бъде отменена

Какви се плюсовете и минусите

Сблъсъци заради строгите мерки срещу пандемията от коронавирус в Италия Сблъсъци заради строгите мерки срещу пандемията от коронавирус в Италия

 Протестиращи разбиват магазини, полицаи ги разпръснаха със сълзотворен газ

Тръмп осигури консервативно мнозинство във Върховния съд Тръмп осигури консервативно мнозинство във Върховния съд

Сенатът на САЩ одобри Ейми Кони Барет за върховен съдия

"Адидас" иска да продаде "Рийбок" "Адидас" иска да продаде "Рийбок"

Инвecтитopитe cмятaт идeятa зa дoбpa

Вижте как ще изглеждат Заека и Вълка в новия "Ну, погоди!" Вижте как ще изглеждат Заека и Вълка в новия "Ну, погоди!"

Главните герои ще говорят с гласовете на популярните руски актьори Дмитрий Хрусталев и Гарик Харламов

И Роналдиньо е с коронавирус И Роналдиньо е с коронавирус

Добре съм, нямам симптоми, заяви легендата

Голяма трагедия! Изгониха 17-годишен от световен гранд и той се самоуби Голяма трагедия! Изгониха 17-годишен от световен гранд и той се самоуби

Футболният талант посегнал на живота си заради депресията

Турската лира се срина Турската лира се срина

Това се случи след като централната банка отказа да повиши основния си лихвен процент и напрежението със западните съюзници на страната рязко нарасна

Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов Пишем си SMS-и с Борисов, докато е в карантина Виц на деня Виц на деня – Давид, при вас евреите сега е 5780 година, нали?
– Да.
– Можеш ли да ми кажеш как приключва 2020 година?
Виц на деня Виц на деня - Тате, баба наистина ли ще пътува с този влак?
- Стига си говорил, сине, развивай релсата!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Затварят и обществените тоалетни... Щели да се ползват онЛАЙН.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева

Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter

Затвори