×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Какъв е мъжът, по който всички жени биха си паднали


25 Януари 2019, Петък, 23:15 ч.
Автор: Флагман.бг
Източник: tialoto.bg

Кои са чертите на господин Чаровен принц?

Чаровният принц се намира в мечтите на всяка жена. Той е този, който кара дамите да вярват в романси – приказките, случващи се в реалността. Той е този, който блести и се откроява над всички останали мъже. Така че, ако се чудите как може да спечелите женското внимание, отговорът е много прост – трябва да се превърнете в чаровния принц или поне да се държите като него.

Преди някой да възроптае, че човек трябва да бъде себе си, нека помисли – ако това беше точно така, щеше ли да има толкова много самотни хора? В крайна сметка всеки човек се променя с бавни крачки през цялото време. Хората се учат от другите, възприемат техните съвети, навици и похвати с надеждата, че това ще ги направи по-добри.

Така че, господа, вижте кои са характеристиките на Чаровния принц, който би разтопил всяко женско сърце:

1. Той е спасител. Чаровният принц е този, който идва на помощ в моментите, в които жената се нуждае от подкрепа. Подобно поведение говори, че на вас ви пука за човека отсреща и то не само като сексуален обект. Всяка жена би се впечатлила от мъжа, който идва да я избави от мъките – точно както в приказките!

2. Той е галантен. Галантността е вродено качество на добрия мъж. Научете се да правите път на дамите, дори да идва вашият ред. Вдигнете нещо изпуснато на земята, услужете с химикалка или пък задържайте асансьора, за да влезе дамата, която бърза. Това ще ви представи в добра светлина и ще ви помогне да завържете разговор.

3. Той се бори за жената, която иска. Покажете на жената, която харесвате, че сте готови да направите всичко, за да я спечелите. Дори това да означава, че трябва да разкарате всички други мъже около нея. Не пестете усилия. В никакъв случай не се дръжте като разглезено хлапе, което не получава това, което иска. Жената трябва да разбере, че няма нещо, което да ви откаже от нея. Преодолейте всички други ухажори и заслужете нейното внимание.

4. Той умее да преследва (в хубавия смисъл на думата). Една наистина страхотна жена винаги ще го играе трудно, за да накара мъжа да се помъчи да я спечели. Затова повечето пъти преди началото на каквито и да е отношения, има така наречената фаза на преследване. В нея вие трябва да покажете, че наистина ви пука и не бихте се отказали. Дори това да означава, че трябва да приемете размотаване, отмяна на срещи или пък знаци, че и други мъже се въртят наоколо.

5. Той има принципи. Чаровният принц е човек на принципите. Той държи на думата си и винаги прави това, което е обещал. Така че, ако отправите някакво обещание към жената, която харесвате, постарайте се да го спазите. Ако все пак нямате тази възможност – извинете се, обяснете причината и задължително се реванширайте!

6. Той е лидер. Принцът е този, който почти винаги се откроява от групата. Той е харизматичен и всички около него го уважават, както и се вслушват в съветите му. Не е нужно да бъдете свръх мускулест, за да бъдете лидер. Това качество идва от вътре, а не се печели с външност.

7. Той винаги изглежда добре. Не се притеснявайте, ако не влизате в определението „красив“. Харесваният мъж не е нужно да бъде този с най-хубавите черти на лицето и най-оформеното тяло. Той има чар и харизма, с които заразява жените. Той знае как да се държи. Чаровният принц винаги е облечен добре, мирише приятно и се представя като джентълмен.

8. Той говори добре. Хората, които говорят уверено, винаги са най-интересни за слушателите. Мъжете, които могат да боравят добре със словото, със сигурност имат по-големи шансове да впечатлят женския пол. Принцът винаги знае на каква тема да говори и как да забавлява момичето.

9. Той е мотивиран и решителен. Чаровният принц в блестящи доспехи е съсредоточен върху своя професионален и личен живот. Той не е човек, който няма ясна представа за живота. Жените харесват мъже, които имат цел и работят усилено, за да постигнат мечтите си.

10. Той е интелигентен. Очарователният мъж знае много за света около него. Той води интелигентни разговори, но в никакъв случай скучни. Жените харесват да излизат с мъже, от които могат да научат нещо.





Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
4
Коментара по темата
4.
Да така е. Обаче:
26.01.2019 09:39:19
0
1
Подруги замужем давно,
А я о принце все мечтаю.
Его я видела в кино,
А в жизни как найти не знаю.

Припев:
Чтоб не пил, не курил и цветы всегда дарил,
В дом зарплату отдавал, тещу мамой называл,
Был к футболу равнодушен, а в компании не скучен,
И к тому же, чтобы он и красив был и умен.

В газеты обращалась я,
И мне оттуда отвечали –
Бывают разные мужья,
Но вот такого не встречали.

Припев:
Чтоб не пил, не курил и цветы всегда дарил,
В дом зарплату отдавал, тещу мамой называл,
Был к футболу равнодушен, а в компании не скучен,
И к тому же, чтобы он и красив был и умен.



Ждать буду терпеливо я
Надежды все же не теряя,
Того, кто влюбится в меня,
Уже сама я воспитаю.

Припев:
Чтоб не пил, не курил и цветы всегда дарил,
В дом зарплату отдавал, тещу мамой называл,
Был к футболу равнодушен, а в компании не скучен,
И к тому же, чтобы он и красив был и умен.
3.
до 2
25.01.2019 23:50:48
0
3
не знам не съм срещала точно такъв тип ,а и принципно не ми харесват нацепените батки и въздухарите.
2.
До 1
25.01.2019 22:41:37
0
4
Има такива мъже, ама жените последните години търсят нацепени батки без грам мозък
1.
Бре
25.01.2019 22:21:53
2
4
Къде има такива мъже?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори