×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

РИОСВ глобява строителя на „Алепу”, засипал плажната ивица (СНИМКИ)


РИОСВ глобява строителя на „Алепу”, засипал плажната ивица (СНИМКИ)
Камионите на Главболгарстрой минават по временен път, за да стигнат до строителната площадка, част от него е стар общински път
25 Януари 2019, Петък, 14:36 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

526 кв.м. от плажа са засипани със земна маса
 

РИОСВ Бургас ще глоби строителя, изграждащ сградите под комплекс „Свети Тома”, край местността „Алепу”, съобщи на днешната проверка директорът на екоинспекцията Тонка Атанасова.

И с просто око се виждаше, че камионите, брандирани с логото на „Главболгарстрой”  -основният инвеститор и строител, са нагазили по плажната ивица. На брега са забити колчета с опъната лента, но сякаш пръст е посипан върху ивицата.


Работници вече изливат първата плоча на строителната площадка - на кота 0

РИОСВ са извършили геодезическо заснемане, установили са, че 526 кв.м. са засипани със земна маса – пръст и камъни от изкопа, който бе направен, за да се изградят трите сгради на брега на морето.(ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ).

 

Нено Димов за последните скандали по морето: Два строежа са прекратени, а Арапя не е защитена зона

От понеделник компанията ще трябва временно да преустанови строителството. Както писахме директорът на ДНСК Иван Несторов откри пропуски в документацията и разпореди запечатване на строителната площадка.


Строителството от понеделник ще бъде спряно, разпореди днес директорът на ДНСК Иван Несторов

 


В категории: Созопол


Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
17
Коментара по темата
17.
Гнусна Кочина
26.01.2019 09:59:20
0
5
Отворили са стария път който който Рейзи затвори специално за тия боклуци да не им разваля трафика от пътници наоколо
16.
въпрос
26.01.2019 08:18:05
0
6
Възмутен съм от инж. Тонка Атанасова. Преди няколко дни излезе и каза,че всичко е законно минала е най-дъргата процедура. След намесата на ББ си отвори очите и ще ги глобява.
А за имота няма проведена процедура по ОВОС. Имат стар ОВОС от 2007 г.
15.
Гилотин
25.01.2019 22:54:04
0
3
Глобата е 600 лева, колкото да те снимат с превишена скорост от 30 км/ч в града бързайки за среща или гонейки работното време на държавната администрация.
14.
Blqqt
25.01.2019 21:49:13
1
8
Това правителство е толкова сбъркано че човек да не знае кой път да хваща. Дали му разрешително после го спират. Един лев не трябва да се инвестира в тази кочина
13.
Blqqt
25.01.2019 21:49:13
1
4
Това правителство е толкова сбъркано че човек да не знае кой път да хваща. Дали му разрешително после го спират. Един лев не трябва да се инвестира в тази кочина
12.
Наглост
25.01.2019 16:58:57
0
8
ком.9 -простите хора ходели там .
ами те ,ако бяха прости щяха да ти пълнят гушата ,ама понеже са умни не плащат.На кого е пясъка ?Може ли сульо и пульо да строй на поразия ? Вие се разболяхте от мания ,че България ви принадлежи .Така е ,защото колкото по-богат е един човек ,толкова по-алчен става и иска повече -болестно състояние ,което лекуват в кафеза.
11.
do 9
25.01.2019 16:50:02
0
9
znae6 li kakwo eko -estestweno ,kakto prirodata go e suzdala ,po dobre hipita ,a ne drogi.
10.
до 9
25.01.2019 16:48:12
0
9
Пясъка и морето са за всички ,мърляв си ти идиот .Ламите не могат да насмогнат да лапат от такси за чадъри и шезлонг ,защо ще им плащат ?Не може цял живот да се хранят нехранимайковци.
9.
Еко
25.01.2019 16:32:25
10
3
Гърция та Гърция,ама като ходите там се тъпчете да сте на първа линия до морето,че и хотелите избирате,в Слънчев бряг същото,хората му викат туризъм и икономика,как не го разбрахте,прости хора,домати ли да садят в имоти отредени за строителство,заради кефа на няколко мърляви хипита
8.
8.
25.01.2019 16:19:14
1
8
Къде сте българи ,направете жива верига от хора на шофьорския плаж и спрете бетонирането.Разберете най сетне вие сте тези ,които поставят условията ,вашият глас е по-тежък.
7.
бургазлия
25.01.2019 16:04:03
1
7
Че баба Тонка още ли е в Бургас, не се ли прибра в Хасково при своя комшия Делян Добрев да му се оплаква на какви пачи яйца я насади с този РИОСВ в Бургас....

Тук само я тормозят, трябва да е слуга на много господари, да я хокат по медиите разни еколози и тем подобни...да вземе да й намери нещо по убаво, дето и да я гонят - да не я пускат...като при него и при другарите от БКП дето не им приемаха отводите, защото са ценни кадри и без тях НЕ МОЖЕ !!!!
6.
местен
25.01.2019 16:01:37
1
9
Да напомним : 1) БСП по времето на Кмет Караманова апортира тези общински имоти в общо дружество с частници ! 2) по това време Председател на Общинският съвет, който единодушно гласува това предложение на Караманова беше П.Рейзи (от партията на Софиянски тогава) 3) когато П. Рейзи стана Кмет предложи и общинските съветници гласуваха да си продадат (естествено на символична цена) участието си в това дружество и то стана 100% частно, 4) след като гласуваха това всички съветници си купиха нови коли, като започнеш от Недин(спортен лексус) и завършиш с Караманов(джипа с който направи ужасната катастрофа). Ама всичко се забравя, всичко е случайно. Елена Йончева най-големият престъпник у нас !
5.
5
25.01.2019 15:59:42
1
9
А е мамичката ви ненаядена, нали уж на пясъчна ивица и господ нямаше право да строи!!
4.
Главбулгарстрой
25.01.2019 15:49:02
0
10
Забележете кой е стройтеля. Едни и същи фирми замесени на всякъде. Застройха северно черноморие сега е ред на южно. Бетон на всякъде.
НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА !
3.
:-) комисион ефенди €€%%
25.01.2019 15:32:04
1
4
Пернишкия селски бек Людмил Стоилов пара красивото местенце
2.
Абе нали
25.01.2019 15:29:41
0
8
Всичко беше законно ?! Що така стана ? Някой не си свърши работата или си затвори очите пред финикийските знаци ....?!? В “интересна” страна живеем ...
1.
Тонка бонбонка
25.01.2019 15:23:51
2
8
А леля Тонка от РИОСВ защо не извърши това изследване преди да каже по всички медии, че всичко е законно? Защото сега с тази глоба си противоречи сама. Кор за такива безполезни институции!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори