×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Съпругата на пребития командос: Циганите са го удряли само в главата, за да го убият (ВИДЕО)


Съпругата на пребития командос: Циганите са го удряли само в главата, за да го убият (ВИДЕО)
Мъжът ми е лежал е в локва кръв, бил е вече в безсъзнание, но циганите продължили да го ритат, каза тя
09 Януари 2019, Сряда, 11:32 ч.

Казали са, че няма да оставят Вальо, докато не го довършат, добавя баща му

Циганите, които са нападнали Вальо, са го удряли само в главата, за да не стане повече. Лежал е в локва кръв, бил е вече в безсъзнание, но те продължили да го ритат. Това каза пред камерата на Нова телевизия съпругата на пребития командос.
33-годишният военен Валентин Димов е с травми на главата и комоцио, след като беше пребит от двама младежи на улица в пловдивското село Войводиново на Йордановден. Той им направил забележка от автомобила си да се дръпнат от пътното платно, при което те се нахвърлят върху него с юмруци и ритници.
„Искам справедливост. Потресена съм как някой може да рита друго човешко същество в главата с такава жестокост, за да го убие“, сподели съпругата на Вальо.
Тя сподели, че имат две прекрасни момиченца – 7 и 2 години.
Мъжът е военен от Специалните сили.
„Съпругът ми не познава нападателите. Той не е агресивен“, добавя младата дама.
Християнин съм и се моля синът ми да се върне жив и здрав в семейството и да се грижи за дечицата си, каза пък баща му.
„Всеки е имал спречкване, но това не е по хулиганска подбуда. Когато са им казали да спрат да бият Вальо, циганите са казали „няма да го оставим, ще го довършим“. Възмутен съм от тази агресия“, заяви бащата на пребития командос.
„Това е брутално циганско нападение. Няма умисъл. Тези хора дори не могат да мислят“, каза един от приятелите на Валентин.
„В най-къс срок ще бъдат съборени незаконните ромски постройки във Войводиново. Това ще е добър пример какво трябва да се случи в държавата. Ромите трябва да се научат да живеят по правилата. Те твърдят, че са бедни, но всички знаят как празнуват, как харчат за удоволствие“, коментира общински съветник от Община Марица.


В категории: Крими


8
Коментара по темата
8.
New Scotland Yard
09.01.2019 17:41:36
0
1
2010 год Специален доклад на ЦРУ разработени от водещи анализатори по секюруити ,геополитика и военен анализи за Бьдещето на Бьлгария след 35-50 год напред
Населението бьлгари ще силно редуцирано ,хората ще живеят в градовете затворени опасани с телени огради стени и кпп-та .Многоброиното ромско население ЩЕ ВЛАДЕЕ ОБЕЗЛЮДЕНИТЕ СЕЛА /те и сега ги владеят/ а извьнградското пьтуване от град до град ЩЕ БЬДЕ сериозно ескстремно прежияваване с риск от ограбване побои изнасилвания ,извьнградските пьтувания ще стават с вьоражени конвои коли
Ситуацията в БЬЛГАРИЯ след 35-50 год ще наподобява и надминава тази в някои раиони на ЮАР /ПРЕТОРИЯ и Иоханесбург/наи-кримиогените и смьртоносни места в света ,кьдето БЕЛИТЕ/африканери холано-германци и англичани /биват убивани в засади по пьтища улици или след залез сльнце и дори може да надвиши по опасност тази в сегащен ЮАР
7.
weso
09.01.2019 12:34:06
0
2
da sabirat agitki da sabarqt ka6tite rokeri i gi gonqt mrasni cigani dastawa kakto katunci
6.
wasko
09.01.2019 12:32:13
1
0
nqmali da 4uem za ubiti romi tapanari izgoniha romi koito nqmat ni6to obo6to
5.
Предложение
09.01.2019 11:06:21
0
4
Трябва да се приеме закон - който няма средно образование да не може да гласува. Така ще отпадне циганския вот, който пречи на демократичният изборен процес и корумпира политическата класа
4.
ДААА
09.01.2019 10:08:34
0
5
Политиката на заравяне на главата в пясъка не решава проблема. Но нашите управляващи мислят само как да останат на власт. Те явно не мислят за интересите на народа!
3.
ДИОГЕН
09.01.2019 09:39:47
0
6
Ще видите,че нито една системна партия няма да посмее да вземе отношение в защита на етническото Българско население. Всичко това от страх,че ще загубят гласовете на тази маса от населението. Всъщност мерките срещу нарастването на популацията на тази вредна и паразитна прослойка-циганите, могат да бъдат единствено икономически, например като се обвържат социалните помощи с образованието, или пък правото на глас - само ако докажат, че имат образование или учат, или пък че се осигурявят както всички останали граждани. Но тези мерки ще дадат резултат едва след 5-10 години. Трябва обаче да се започне отнякъде!Иначе с етническото Българското население е свършено само след 20 години! Тогава от кого ли ще смучат тези паразити?!
2.
az
09.01.2019 08:53:49
0
7
Не къщите, а главите им съборете.
Тази сган и наглостта им вече ескалира. Няма да се спрат до тук. Да ме извиняват разните му там ХК и гей организацийки защитаващи правата им, но вече не се издържа. Не може да защитаваш правата на една прослойка изградена от неуки паразити, убийци, изнасилвачи и крадци за сметка на основното население на тази Държава. Изчезвали са народи и държави и ние няма да бъдем изключение, ако не се вземат бързи мерки, а политиците ни не станат държавници гледащи не броя гласове, броя на качествения български народ. Какво още трябва да се случи ? Да им събориш незаконната постройка не е решение. Решението е само едно - Държавата с целия си ресурс и мощ - да пресече действията и намеренията на този етнос, който не само не може да се интегрира, но вече е влязал ей така между другото в режим асимилация и терор над българското население. Тези примати дори не осъзнават, че се хранят с нашата кръв и живеят на нашия гръб.
1.
мвр
09.01.2019 08:51:01
0
7
Ако нормален човек се присъединява към ЕРП и ВиК колко нерви пари и документи трябват.Как са включени копторите незаконни във Войводино и тези в цялата страна.Верни гласоподаватели.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Те ще бъдат поставени на междуградски пътища до 2 години Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Мисис България Станислава Андреева е сред актрисите, които ще минат по червения килим в Кан И двамата шофьори, участвали в катастрофата с кола на НСО, с нарушения назад в годините И двамата шофьори, участвали в катастрофата с кола на НСО, с нарушения назад в годините Вижте какви са те Напрежение в Агенцията за социално подпомагане, настояват за второ увеличение на заплатите Напрежение в Агенцията за социално подпомагане, настояват за второ увеличение на заплатите Заплатите на новоназначените колеги станаха в размер на 1400 лв. отново бруто. Което след удръжките означава, че част от социалните работници получават под 1100 лв. Дино парк – уникалната атракция, която завладя Южното Черноморие Дино парк – уникалната атракция, която завладя Южното Черноморие Атракционният център се намира в парк „Езеро“ в Бургас Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри
Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори