×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Карлос Контрера: Циганите са като мигрантите, без репресия няма да се справим с тях


Карлос Контрера: Циганите са като мигрантите, без репресия няма да се справим с тях
От три десетилетия се формират зони, където законът и моралът не важат, каза Карлос Контрера
09 Януари 2019, Сряда, 03:01 ч.

Трябва да се пристъпи към отнемане на социалните помощи, защото има зони, където законът и моралът не важат, каза той

Без репресия от страна на държавата няма да може да се реши проблемът с ромската престъпност, защото от три десетилетия се формират зони, където законът и моралът не важат. Тези племена са като мигрантите, искат да живеят по този начин. Това каза в „Здравей, България“ по Нова телевизия Карлос Контрера от Обединени патриоти.
Той влезе в студиото, за да коментира побоя над военен в пловдивското село Войводиново. Двама цигани са задържани и ги грози до 10 години затвор.
„Този тип население виждате как се държи. За тях агресията е единственият начин за справяне с всичко. Трябва да започнем с обучението им от 1 клас. Не се ли намеси държавата, няма да се промени нищо“, заяви Контрера.
Христо Николов от Фондация „Саворе“ пък каза, че проблемът бил като бомба със закъснител, заложена още от времето на социализма.
Утре като ги ошамарят, вие ще сте първият, който ще реве за правата на ромите, прекъсна го Контрера.
„Българите не вярват на институциите и затова се стига до улично правосъдие. Не сме в Куба или по време на социализма, за да се решават така проблемите“, коментира Николов.
„По време на Тодор Живков престъпността е била по-голяма, но данните се криеха. Много деца от нашата общност са влезли в системата на образованието. 7 000 студенти имаме в българските университети“, добави той.
Според него само 5% от ромите били на социални помощи, а другите били в сивата икономика.
В България всичко е престъпно, защото служителите в институциите са си затворили очите, каза още Николов.


В категории: Политика


10
Коментара по темата
10.
оффф...
09.01.2019 23:34:09
0
2
Аз само да попитам къде в историята на света е проблемът е решен с репресии?

Реален пример искам, не измишльотини на флагман!
9.
Гимлер
09.01.2019 15:49:32
0
1
Орките са тумор !
8.
Реалист
09.01.2019 15:30:28
0
2
И да добавя предполагам 99% от нас ако се родим в циганското гето ще сме 1:1 като тях. Отговорността да разтурим гетото е в държавата. Който не праща децата си на училище трябва да се третира като тежък криминален случай. Да се съборят всички незаконни гета и да се прилага закона. Ако ЕС е против да се отганизира безплатен транспорт до Германия да си потроят там бараките да видим дали там така дават. Тъй като такива ще са много да се построят лагери за превъзпитание и много бързо ще се очовечат и ще са благодарни накрая , а за децата ще има надежда. Разбира се всичко това не е дискриминация, всеки български гражданин да подлежи на същите закони и възпитателни мерки.
7.
Реалист
09.01.2019 15:22:48
1
2
Циганите са като малки деца. Едно дете може да стане човек от него, може и да стане безскруполен манипулатор и егоист. Българите и власимащите ги оставиха без контрол, надзор и възпитане. И те поеха по естествения си път. Трябват строги мерки нав вече с младите. Не може да има неграмотни, ако има родителите са за затвор. Не може да има гладуващи и просещи деца или родители които гу убиват защото са много. Да се построят и организират общежития и затвори с продукция с тежък труд каторги и мини . Да се знае от малък или училище или тежък труд. Всеки избира сам. А децата са отговорност и който не я поема се отказва от тях. Да се покръстят и да се изучава християнството. Отговорността е в Българите , защото те управляват държавата и за 500 години трябва да са разбрали с кого си имат работа. Още малко и ще минат критичната точка и няма връщане назад.
6.
Ариец
09.01.2019 14:35:20
3
4
Смърт за циганите
5.
!!!!!!!!!!!!!!!!
09.01.2019 11:41:50
1
4
Тези наближиха изборите и започнаха с номерата си пак ! А до сега се гушкаха с тиквата, целуваха и използваха циганските избиратели като гласоподаватели на Герб за да управляват, влачат и крадат. Да мачкат българските майки, песионери и да се гаврят с тях.
4.
Карлос Контрера
09.01.2019 09:57:01
5
3
Аз съм Мангал!
3.
xaxas
09.01.2019 09:34:21
1
6
те ромите роми а този карлос българин лие
2.
Турчин
09.01.2019 09:19:02
1
2
xa xa xa xa
1.
Пешо кура
09.01.2019 08:39:59
1
10
Само камшъка друго нищо не ги управа
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори