×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Според зодията: Коя гръцка богиня сте?


04 Януари 2019, Петък, 23:55 ч.
Източник: tialoto.bg

И какви качества притежавате

Астрологичната 2019 година ще бъде управлявана от планетата Меркурий. В древната митология Меркурий се счита за крилатият пратеник на боговете, а в древногръцката се казва Хермес. Той бил най-хитрият, млад, красив и бърз. Ходейки между Олимп и света на хората, той им предавал волята на боговете в различни периоди от живота им, особено когато има големи промени в него.

Това означава, че през тази година в отношенията ни с противоположния пол ще се опитаме да стигнем до дъното на истината. Меркурий също е млад герой-любовник, който угажда на боговете, но в същото време е на страната на хората. Така че опитайте да не преигравате в двойни игри през 2019 година.

Помнете, че най-важното в годината на Меркурий е разумът. Ако го изключите, последствията могат да изиграят лоша шега. А Меркурий обича да се надсмива на глупавите хора.

12-те знака на зодиака си имат по една богиня от Древна Гърция. Но е важно да се знае, че във всяка жена се съчетават по няколко богини. Познаването на техните типажи ще помогне на всяка да разбере по-добре себе си и своите взаимоотношения с мъжете през новата година.

Овен

Артемида е целенасочена и винаги знае какво иска. И взима своето дори чрез войни. Основното за нея е постоянното усещане за пълна свобода. Артемида не толерира границите и заради свободата си пътува много, спортува, за да реализира вроденото чувство за съперничество.

Спори, защото не харесва компромиси и винаги защитава мнението си. В отношенията си с мъжете, Артемида оставя всичките си качества непроменени – тя не допуска прекомерна слабост, Тя не търси брак, а в някои случаи дори го избягва. Привличат я новите приятелства. Мъжът за нея е приятел и съюзник. Те, по правило, имат общи интереси и възгледи за живота, понякога и целите им съвпадат. Интересува се от интелектуално развити мъже, творчески личности и най-вече с многостранни таланти.

Известна Артемида – Сара Джесика Паркър.

Телец

Афродита е богинята на любовта и красотата. Преследването на емоции не оставя място за дълбоки чувства. Освен това много жени я виждат като съперник и влизат в конфликт. Афродита искрено не ги разбира, защото за нея това не е причина. Тя не се изявява като собственичка на някого, чувството за съперничество ѝ е далечно. Мъжете са силно привлечени от сексуалността на Афродита, но отношенията често са повърхностни. Афродита може да има много връзки и да не ги смята за изневяра. Красота, успех, статус в обществото – това е бонус, а не причина за отношения. Афродита е жена-празник, но се запитайте – бихте ли искали да прекарате живота си с такава като нея?

Известна Афродита – Одри Хепбърн.

Близнаци

Хеба е богинята на младостта. На Олимп, по време на пировете на боговете, Хеба изпълнявала ролята на виночерпка – наливала амброзия и нектар. Когато Херкулес придобива безсмъртие тя му е дадена за жена. Хеба не иска да носи отговорност за живота си и се стреми да намери някой (обикновено мъж), който да се грижи за нея. В допълнение често просто не знае какво иска и върви след тълпата, без да мисли дали тя се нуждае или не.

За да завършите щастието през новата година, трябва да се научите да приемате всички промени в себе си и да се научите да надхвърляте собствената си реалност, да се научите да разбирате чувствата си и чувствата на другите и да поемате отговорност за тях.

Известна Хеба – Мерилин Монро.

Рак

Деметра е богинята на плодородието. Основната ѝ цел е да се грижи за хората. Изграждайки взаимоотношения с хората, тя се стреми да подкрепя всички. Деметра не се стреми към статут в обществото или независимост, най-важното за нея е създаването на сплотено семейство и близки емоционални отношения. Деметра не избира мъже и рядко се влюбва, третира ги като момчета, които се нуждаят от нейната помощ. Една жена-Деметра трябва да се научи навреме, че не само трябва да помага на някого, но и за това какво точно е необходимо за самата нея.

Известна Деметра – принцеса Даяна.

Лъв

Богинята Фортуна съчетава конфликтните желания за неограничен контрол върху собствения си живот и живота на другите и абсолютното безстрашие за последствията. Тази жена винаги знае как да действа в момента, но не може да планира бъдещето, защото животът ѝ зависи от моментния импулс. Тя е доста добър манипулатор, може лесно да привлече някого в своя социален кръг. Но ако по някаква причина човек стане неприятен за нея – става страшно.

Ако тя се влюби, се опитва да помогне на половинката си, но с течение на времето се проявява в пълния си блясък. Започва да манипулира партньора, да участва във всичките му начинания, да го насочва в работата му или да работят заедно, давайки съвети. Такава жена иска да знае всичко за своя мъж, какво се случва с него и какво чувства.

Дамите от този тип трябва да се научат да спазват границите на личната свобода на всеки. Невъзможно е да се контролира всичко, така че в някои случаи е по-добре просто да оставите ситуацията да се развива свободно.

Известна Фортуна – Уитни Хюстън.

Дева

Гея е богинята на земята. Връзката с един партньор никога няма да бъде всичко, което искате. Ако има очаквания, които зависят от вашата гледна точка, това винаги ще послужи като основа за конфликт и негативна енергия.

Ако имате условия в отношенията и те са по-важни от самата връзка, ще трябва да изберете. Често ще си задавате този въпрос през 2019-а „Какво е по-важно за мен – да съм във връзка, или да съм права?“

Известна Гея – майка Тереза.

Везни

Немезида е богинята на възмездието и справедливостта. Тази жена винаги търси правилното решение спрямо моделите на обществото и в нормите на човешките правила. Немезида често се чувства обидена и измамена. Възприема всяко невнимание или емоционална гъвкавост на другите като безотговорност.

Тези жени са тревожни, тъй като постоянно очакват някаква измама и често тези очаквания стават факт. Те също могат да бъдат емоционално студени. Немезида възприема хората като светии или като лицемери. Тя трудно изгражда връзка с мъж заради желанието си за абсолютен идеал. Страхува се да се довери на чувствата си, защото се бои да не загуби контрол. Тя се опитва да избере най-доброто от най-добрите с помощта на ума и по правило намира повече недостатъци, отколкото предимства. Жените от този тип трябва да развият емоционална гъвкавост и да се научат да приемат живота такъв, какъвто е, въпреки някои несправедливости.

Известна Немезида – Моника Белучи.

Скорпион

Хеката е богинята на магията, духовете, Луната, нощта и кръстопътя. Тя е мистериозна и загадъчна, Скорпионите също понякога са мълчаливи, но кротката им обвивка крие богата и интересна душевност. Хеката привлича опасността и нейната същност е присъща на мистицизма. Жените от този тип вземат решения на база интуицията си, могат да ви обяснят рационално и непонятното. Понякога се чувстват самотни, заради общото неразбиране на техните поведение и ценности.

За да се измъкнат от черупката си, тези жени трябва да развият емоционална чувствителност, да се научат да слушат и разбират чувствата на другите хора. Понякога тя може да бъде агресивна към другите, но това е по-скоро самозащита, защото не знае как да изрази чувствата си.
Ако смятате, че партньорът не е направил нищо за вас дълго време, това означава, че не сте направили нищо за него дълго време. Спрете да търсите тайно значение във всичко.

Известна Хеката – Иванка Тръмп.

Стрелец

Хестия е пазителка на свещения огън. Тази жена има толкова развит вътрешен свят, че дори не трябва да го изразява в постигането на целите или в кариерата си. Нищо не я засяга. Нейните чувства принадлежат само на нея, нищо от външния свят не може да наруши нейния мир. Тя може да бъде водач или да посвети живота си в служба на хората, избирайки пътя на самотата. За нея няма разлика дали ще бъдеш съпруга на някого или принадлежиш само на бога.

Известна Хестия – Мери Стюарт.

Козирог

Хера е върховната богиня на Олимп, съпруга на Зевс. Богиня на брака и семейството. Такива жени често придружават мъжете си навсякъде, интересуват се от всичките му дела, а понякога дори работят с тях. В мъжа дамите от този тип търсят доверие и сила, която често се изразява в неговия социален статус. Такива жени обръщат голямо внимание на външните аспекти на живота, затова често грешат. Очакват надеждност и сила от един мъж, но често избират само един привидно успешен човек, в когото има незрялост, авторитаризъм и безразличие към чувствата на другите. Хера научава за качествата си твърде късно, но ги приема, защото най-лошото за нея е да бъде сама.

Известна Хера – Кейт Мидълтън.

Водолей

Ирида е богинята на дъгата. Основната ѝ роля е да бъде вестителят на боговете, чиито заповеди разпространява със скоростта на вятъра над земята, в дълбините на морето и дори в подземното царство. Тя е била слуга на Хера и нейна вестителка. Тези жени са осведомени и знаят всичко за всички, дори без да осъзнават имат най-силното оръжие – информацията. Затова най-важното им качество е да пазят тайни. Ако носителките на този тип се научат да държат устата си затворена, ще им доверяват тайни и ще получат защита в най-неочакваните периоди от живота им. Най-важното е да се научите как да задавате приоритети и да мислите, преди да кажете нещо.

Известна Ирида – Опра Уинфри.

Риби

Персефона е богинята на царството на мъртвите. Основната характеристика на този тип жена е гъвкавостта и подчинението на мисълта на другия. Винаги полага грижи за себе си и изглежда по-млада във всеки един етап от възрастта. Тези жени често не знаят как да вземат решения, страхуват се да изпитват чувства, защото изискват определени задължения и това неизбежно води до избори и способност да се каже „не“. Често жената Персефона, точно както в мита, има майка (Деметра), която продължава живота си чрез дъщеря си. Тази връзка е много близка и силна, поради което тези дами изпитват трудност да влязат в етапа на зряла жена. Такава жена на практика няма никакви тайни от майка си и приема всички нейни мнения и тълкувания като собствени. По този начин се лишава от личен опит и собствени мисли. Трябва да слушат своите си чувства и да се научат да ги разделят от тези на другите. И, разбира се, не правете майка си най-добър приятел.

Известна Персефона – Елизабет Тейлър.

Но най-важното – не бързайте да правите изводи. Най-сигурният отговор на въпроса „Коя е моята богиня?“ ще ви даде любимият човек.



Коментари
Би Ти Ви връща Цитиридис?
Би Ти Ви връща Цитиридис? 19/04/2024, Петък 12:14 1
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тя вечно мрънка и е избухлива, шеф Ангелов я изгони Тя вечно мрънка и е избухлива, шеф Ангелов я изгони Стефани не скри и че е имала предубеждения към Симона, а причината за това бил не само външния й вид, а и поведението й – по-шумният й начин на изразяване и хаосът, който създава в „Кухнята на Ада” Партията на Слави с остра декларация срещу „лицето“ Бойко Рашков: Няма да му се размине! Партията на Слави с остра декларация срещу „лицето“ Бойко Рашков: Няма да му се размине! Няма да му се размине и на Асен Василев, закани се депутатът Станислав Балабанов Би Ти Ви връща Цитиридис? Би Ти Ви връща Цитиридис? Алисия се шири в имот за 3 милиона лева, съседка е на Паскал Алисия се шири в имот за 3 милиона лева, съседка е на Паскал Къщата е ултрамодерна, дворът е достатъчно голям, има и басейн. 2-годишно подкара кола, блъсна се в кафене 2-годишно подкара кола, блъсна се в кафене По време на инцидента е имало много хора, седящи на масите Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Задържаният е Дейлън Амир Остин, състезател по американски футбол на отбора към Университета на Орегон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Министърът на туризма Евтим Милошев с важна среща  Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Те похарчат това, което предприемчивите хора са направили в хазната и са внесли с данъците си, коментира Левон Хампарцумян  Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Води се спор кой да замени "губернатора" на Бургас Пламен Янев, който е недолюбван от кметовете и бизнеса Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Диалогът продължава, лаконичен бе служебният премиер
Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия 34% от анкетираните избират Сърбия, а след нея най-важен съюзник са САЩ със 17%, следват Турция с 12%, Русия с 8% и Албания с 5% Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Изгони Теа, а остави Валерия, въпреки че узна истината за нея  Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Десислава вече е баба  Голямата измама "Денсинг старс" Голямата измама "Денсинг старс" Странното решение на журито да няма отпаднал от „Денсинг старс” възмути и зрители и публика Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Положението е отчайващо  Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби По време на пътуване до Канада започнали проблеми: задните й части станали болезнени и втвърдени Идва времето за отпуски Идва времето за отпуски Тази година празниците са подредени така, че ако вземете 3 дни отпуска, може да се насладите на 10 почивни дни Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Възрастният приятел на Маги и подсигурявал луксозен живот, докато не си намерил по-млада от нея 
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори