×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ванга и Нострадамус пророкували кардинални промени през 2019-та (ВИДЕО)


Ванга и Нострадамус пророкували кардинални промени през 2019-та (ВИДЕО)
През 2019 година ще се реши съдбата на човечеството, предсказала Ванга
31 Декември 2018, Понеделник, 05:07 ч.

Френският астролог предсказал война и потоп, а пророчицата от Петрич - световна криза, която ще доведе до общество без политици

2019-та е годината на кардиналните промени. Те обаче ще се случат с цената на много страдания. Великите пророци Нострадамус, Ванга и Кейси са предсказали какво да очакваме през следващите 12 месеца. За годината е писано в пророчествата на тези, които са живели отдавна, а това означава, че 2019-та е много важна за бъдещето на света.
Видеоклип за кардиналните промени е публикуван в YouТube канала Vse Goroskopu.
„През годината ще се реши съдбата на човечеството. Вероятно световна криза ще се превърне в отправна точка за важни изменения в бъдещето. След този сложен етап ситуацията ще се нормализира и ще имаме нови принципи за обществото, в което всеки ще има възможност да живее в мир и благополучие. Това ще доведе до край на старата политическа система и появата на нова, с помощта, на която ще се изгради идеалното общество“, предсказала Ванга.
Много е вероятно събитие, което ще се случи през това време, да стане основание за кардинални промени в целия свят.
По думите й природни катаклизми ще са като реакция на планетата на човешките действия.
През септември – октомври може да възникне голям военен конфликт. Много тежки дни предстоят за Украйна.
Предсказанието на Нострадамус за 2019-та са доста по-тревожни. През годината, според френския пророк и астролог, ще се стигне до потоп и до Трета световна война. Под водата ще са Италия, Чехия, Англия, а хората, които оцелеят, ще се преселят на север. Заради използването на ужасни оръжия пък, населението на Земята за един ден ще бъде съкратено с 30%.
Нострадамус предрича хаос в САЩ.
Според него предвестник на началото на края ще стане раждането на уродливо дете, след което в източните страни ще се пролее много кръв. Ще стане конфликт, при който ще загинат стотици хиляди хора. Началото на военните действия ще поставят юдеи, но скоро ще се намесят и други страни и ще започне Третата световна война. Ще бъдат използвани химически оръжия. Ще се внедри такъв метод за борба с противника от една източна страна, че още на следващия ден населението на Земята ще се съкрати с 30%. Ще започне масово преселение на север, предсказал Нострадамус.
Скоро самата планета ще се разбунтува заради това, което се случва. Ще станем свидетели според него на ужасни бедствия
В началото на годината ще се появи огромен ураган, който ще помете почти цялата територия на САЩ. Пожари ще бушуват почти през цялата година.
Десетки хиляди хора ще загинат при потоп. Под водата ще са Италия, Чехия, Англия. Част от континента ще опустее. Хората, които оцелеят, ще се преселят на север към Русия, пророкувал астрологът.
Американският ясновидец и паралечител Едгар Кейси пък предсказал резки промени в климата.
Според него много хора ще се окажат неподготвени за новите условия за живот. За тях това, което ще се случи, ще е катастрофално. САЩ ще преживее през зимата най-страшният снеговалеж в своята история.
„Спящият пророк“ е предсказал, че в края на 2019-та във всички училища ще започне да се преподава нов предмет – телепатия. След това телефоните ще се окажат излишни, защото хората ще се научат да общуват само с мисъл. Човекът ще престане да пътува до други градове и континенти. Пред нас ще се открият нови измерения, пророкувал Кейси.


В категории: Животът


1
Коментара по темата
1.
Смях
31.12.2018 10:51:58
0
3
През 1997-1998 медиите гърмяха как Ванга предсказала че през 2000 г ще има трета световна война Сащ и Запада срещу Русия и Китай. Войната щяла да бъде до 2025 с победител Русия, а България нямало да бъде засегната от войната и щяла да процъфтява. С тези измишльотини за Ванга и Нострадамус може да лъжете само малолетните, ние от 40-50 г слушаме за края са света, за трета световна война, маите, ацтеките, Нубиру и разни такива глупости.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори