×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Щерката на Калфин постави на изпитание всички ценности на татко си! Красивата Биби залюби...


30 Декември 2018, Неделя, 21:05 ч.

Единствената щерка на бившия ни външен министър и настоящ съветник на еврокомисаря по финансовата политика Ивайло Калфин – младата красавица Биляна, за първи път представи официално гадже на татко си. Пищната студентка е поставила на изпитание всички либерални ценности на татко си, като е залюбила холандски младеж от арабски произход, пише "Уикенд". 

Първата среща между левия политик и евентуалния му зет се осъществила преди броени дни, когато фамилия Калфин, разпръсната по всички точки на континента, се събрала у нас за коледните празници. Малката Биби, която учи комуникации в Амстердам, изненадващо пристигнала под ръка със смугъл младеж, когото официално представила на близките си. Гаджето било от марокански произход и учел дизайн в същия университет. 

Ивайло Калфин първоначално изпаднал в лек шок, тъй като за първи път единствената му дъщеря демонстрирала близост с представител на другия пол. Политикът и наследничката му били изключително близки и бившият кандидат-президент леко се засегнал, че Биляна не е споделяла с него нищо за интимните си тръпки до момента. Калфин обаче бързо преодолял изненадата си и дори завел младата двойка на кино, за да се сближи с евентуалния зет. Избраникът на девойката пък върнал жеста, като приготвил лично за цялата фамилия марокански кус-кус по традиционна рецепта. Може би тъкмо уменията на младежа в кухнята са накарали Биляна да хлътне толкова сериозно по него, тъй като татко й Ивайло също е известен като магьосник в кухнята. Именно заради засукани манджи на социалиста дъщеря му беше доста пухкава в детските си години и едва в последно време се поизточи и свали излишните килограми. 

Биляна е живяла в България само през първите 10-ина години от живота си и завърши гимназия в Брюксел. Младата дама дори има известни проблеми с майчиния език, като говори с доста странен фламандски акцент. Дали ще обогати генофонда на семейството с мулти-култи отроче още е рано да се предвиди. Ивайло Калфин обаче за първи път в живота си се замислил за това как бързо минава времето и колко моменти на близост със семейството си е изпуснал, докато е градил политическата си кариера.





7
Коментара
7
Коментара по темата
7.
Дъщерята на Калфин
30.12.2018 23:12:44
1
3
няма акъл.Не чете ли вестници,не гледа ли телевизия?Съвсем скоро такива хубавци-мароканци заклаха зверски 2 млади и невинни момичета-датчанка и норвежка.Съгласно ислямските традиции жената няма права, тя е собственост на мъжа, може да я пребива , да прави с нея каквото иска.В йерархията стои по-ниско от кучето.Ако на Калфин му е останал малко акъл трябва веднага да разкара този мароканец че после ще плаче и язък им за образованието и парите
6.
Запознат
30.12.2018 22:54:22
0
2
Така става като човек се е отказал от религията си а е прегърнал Мултикултуризма. При арабите няма тън-мън.Ще приеме исляма-няма съмнение.А мароканците второ поколение в Белгия и Холандия са по ислямизирани от родителите си.Тези дето направиха атентатите в Париж са от тях.
5.
Дядо Добри
30.12.2018 20:17:55
0
5
Айде да ни е честито! Ще чакаме новия Симеон-Хасан! Ако вместо да гледаш политическите лъжи и далавери и да си мислиш как с присвоените пари да пратиш детето да учи в чужбина, вместо да е до теб и да расте с българските ценности, сега ще гледаш как я оре марокански черен скакалец!
4.
первез мушараб
30.12.2018 19:59:23
0
5
Mароканската традиция е цялата рода братя бащата чичовци брадчеди и дядовци да опитат от прелестите на булчето
3.
Хан Крум
30.12.2018 19:41:38
4
4
От Гроб по-големи комуняги няма. До вчера целуваха задника на Бай Тошо, днес целуват този на Ердоган.
2.
М.
30.12.2018 19:41:15
1
4
А,защо не учи комуникации в МОСКВА??? Нали кат Русия няма втора нещо се е объркала.
1.
Има Господ!
30.12.2018 18:55:45
1
5
Алоуу, комунягите, как така "изпитание"? Нали всички хора бяха равни, без значение цвят на кожата и пр. дрън-дрън и ала-бала? Кой си правеше експерименти, като настаняваше в един жил. блок българи и цигани и превръщаше живота на хората (сетете се на кои) в ад? Кой прибираше от цял свят араби, негри, туземци и още какви ли не, за да ги хрантути (и обучава на тероризъм) с нашите пари? Кой надигаше вой до небесата и плещеше за лоши националисти, за антисемити (част от репертоара), за ксенофоби, за език на омразата и пр. дивотии, ако някой посмееше да коментира поредното циганско изстъпление, изнасилване или убийство. Кой гласува в ЕС за увеличаване на емиграцията от т.н. бежанци, че мигранти, а всъщност златотърсачи. И още много кой, кой, кой...! А сега рИвете, ама Га ядохте кИфтетата не ревахте.
Правилно го е залюбило момичето тоя арабин. Пожелавам му на комунягата след година да има внук - Хасан или Махмуд. След още няуколко да му режат пишока и пр. мир и любов, цветя, рози и триста метра кадифе. Айде дядо, честито ти зет, ама не като мед, а като шербет.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Автомобил се самозапали край Стара Загора Автомобил се самозапали край Стара Загора Инцидентът е станал около 15:15 ч. в платното в посока към Казанлък Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Тя е починала на място Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Те ще бъдат поставени на междуградски пътища до 2 години Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Мисис България Станислава Андреева е сред актрисите, които ще минат по червения килим в Кан И двамата шофьори, участвали в катастрофата с кола на НСО, с нарушения назад в годините И двамата шофьори, участвали в катастрофата с кола на НСО, с нарушения назад в годините Вижте какви са те Напрежение в Агенцията за социално подпомагане, настояват за второ увеличение на заплатите Напрежение в Агенцията за социално подпомагане, настояват за второ увеличение на заплатите Заплатите на новоназначените колеги станаха в размер на 1400 лв. отново бруто. Което след удръжките означава, че част от социалните работници получават под 1100 лв.
Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори