×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Гадателката на Берлускони: Борисов ще срещне красива и умна жена през новата година


28 Декември 2018, Събота, 00:40 ч.
Източник: Retro.bg

Президентът Радев няма да се откаже от своята роля в политиката, казва Теодора Стефанова

„Бойко Борисов ще се кандидатира за президент на следващите президентски избори и има голяма вероятност да ги спечели, било то и на косъм, тъй като ще бъде срещу силен опонент. Следващите президентски избори ще бъдат най-оспорваните досега. Не трябва да имаме никакви илюзии, че Бойко Борисов ще се задоволи с представителните функции, които настоящата Конституция е дала на президента. Той ще иска разширяване на правомощията, търсейки подкрепа от всички политически партии и отляво, и отдясно“, предвижда феноменът Теодора Стефанова, известна като гадателката на Берлускони.

„Около 2019 г. Борисов ще реши, че вече не иска да бъде сам и ще извърви пътя си с красива, умна и интелигентна жена. Но близкото бъдеще съвсем не е безоблачно. Близки хора ще го разочароват и той ще се почувства предаден. Но ще успее да оцелее и да продължи напред. Дори Бойко Борисов ще бъде обединител на държавите на Балканския полуостров, като ще помогне да преодолеем болезненото си минало и всички страни ще се обединим в мир и хармония“, продължава с пророчествата си Теодора. Тя е убедена, че настоящото правителство на Борисов ще има успешен мандат, Борисов ще се поучи от грешките си, ще разбере как да лавира и балансира.

Теодора предрича и бляскаво бъдеще за втория човек в ГЕРБ. „Още по-силни позиции в политическия живот очакват и Цветан Цветанов. Още поне 10 години ще бъде един от главните фактори в политиката. Той ще иска да има и международна кариера, когато новото поколение политици поеме кормилото на България“, казва тя. 

Гадателката получава послания от нейното извънземно Унилсън, на когото тя вярва безрезервно. „Унилсън успя да ме накара да прозра, че не бива да позволяваме егото да ни води в този живот, не то е пътеводна звезда, то е мракът“, доверява Теодора. Стефанова прави и категорични прогнози за политическия живот в страната. Според нея президентът Радев няма да се откаже от своята роля в политиката, ще преодолее всички трудности и ще си стисне ръцете с всеки, който някога му е бил опонент. Ще бъде изправен пред две големи предизвикателства – едното, касаещо международна институция.

Конфликтите в БСП ще затихнат. Нинова ще покаже новото лице на партията, смята Стефанова, а ДПС ще привлича все повече млади хора. Скоро партията ще има за лидер жена. Страната ни ще има газов хъб и ще стане фактор в търговията с газ от Каспийско море, както и с руски газ, смята една от най-близките жени до бившия италиански премиер Силвио Берлускони.


В категории: Лайфстайл


14
Коментара
Флагман.БГ Свободна ли е тази фолкпевица Свободна ли е тази фолкпевица 21/05/2024, Вторник 17:15 0
Алисия изживя кошмар в Дубай
Алисия изживя кошмар в Дубай 21/05/2024, Вторник 16:59 0
Fibank отрече: Не се продаваме!
Fibank отрече: Не се продаваме! 21/05/2024, Вторник 16:00 0
14
Коментара по темата
14.
Ванга
01.01.2019 20:08:31
0
1
Бойко не се кандидатирвай за президент ,че ще те пати резила на Цачева .
13.
в очакване
01.01.2019 20:04:09
0
2
ние го чакаме да ни се махне от очите ,той щял да се среща
12.
Кранта
29.12.2018 23:29:38
0
1
Тази мастия явно също е на хранилка при герберастите...
11.
Looney Tunes
29.12.2018 22:13:40
0
2
Ot koya proda sharani e tazi ?
10.
mmmmmmmmmmhm
29.12.2018 20:21:44
0
2
Blizki sreshti ot 3 vid , tazi prilicha na izvunzemna i govori samo tupotii + RazBoiko e po tup ot curvul !
9.
ASEW
29.12.2018 15:21:42
0
1
ША СРЕЩНЕ ЦЕЦКА ЦАЧЕВА!
8.
Гошо
29.12.2018 14:37:50
0
3
Тая няма ли кой да я утрепе? Само глупости, нищо не е познала , а пък тъпите сайтове и дават гласност. Ай ши ва иба.
7.
*********
29.12.2018 13:59:53
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
6.
?
29.12.2018 13:58:12
0
6
Бойко и Цветанов ще управляват точно докато България се разпадне.Те ще останат в историята като Ликводаторите на България ..... естествено не без помощта на самия Алчен и Прост народ....
Жалко за загиналите за него ,жалко за Левски и Ботев ....
5.
Коврата на Берлускони
29.12.2018 13:28:59
0
2
Една от хилядите празнилки. Божееееее. Ясновидката ми тя. На х.й гледа,на семенна течност познава.
4.
!!!
29.12.2018 12:25:09
0
5
Колко "умна" и "интелигентна" ще е тая жена, която ще живее с такъв нискоинтелигентен мъж...? Само с пари .... не е достатъчно...!!!
3.
_nib_
29.12.2018 11:36:52
0
8
аве на народа мусайбава мамата,тая на занимава с глупости
2.
Олд Четърхенд
29.12.2018 11:23:44
0
6
Абе, той я е срещнал вече ( по точно - тя го срещна). Той, завалията, къщи и острови купува - за каката и да има къде де чете на спокойствие "Винету".
Хоук - аз казах!
1.
Мен
29.12.2018 10:02:22
0
8
Той вече я срещна - Цецка Цачева :)
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Започват интересни турнири по тенис, плуване и жиу жицу в Бургас Започват интересни турнири по тенис, плуване и жиу жицу в Бургас Вижте цялата програма за следващите дни  Митко Панамерата, който уби французин на Околовръстното, напусна тихомълком затвора, вместо да лежи доживот Митко Панамерата, който уби французин на Околовръстното, напусна тихомълком затвора, вместо да лежи доживот Вчера 39-годишният Димитър Любенов е бил пуснат изнанедващо под домашен арест Свободна ли е тази фолкпевица Свободна ли е тази фолкпевица Нямам как да бъде раздвоена - 50 на 50, хем кариера, хем мъж Награждават най-успешните учители в Бургас Награждават най-успешните учители в Бургас Събитието е посветено на честванията по случай 24 май – Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура, и на славянската книжовност Царево скърби! Почина духовният водач на местната общност отец Стоян Василев Царево скърби! Почина духовният водач на местната общност отец Стоян Василев Кметът на Общината Марин Киров обяви 22 май за ден на траур Христо Иванов отвърна на Пеевски: Молеше се на четири крака Христо Иванов отвърна на Пеевски: Молеше се на четири крака Нямало е разговор, в който да е било предлагано на Пеевски да стане премиер, категоричен бе съпредседателят на ПП/ДБ Димитър Найденов – кандидатът, който провежда мащабна кампания без аналог в България Димитър Найденов – кандидатът, който провежда мащабна кампания без аналог в България Опитвам се да убедя все повече хора да гласуват, защото когато отвратените не отидат до урните, ще управляват отвратителните, каза кандидат-депутатът от ПП-ДБ Зареждате телефона си в колата? Голяма грешка, ето защо Зареждате телефона си в колата? Голяма грешка, ето защо Повечето хора използват гнездото за запалка, която обикновено осигурява 12V Милионер подари джип за 800 бона на Маги от Ергенът, вижте G-класата, която получи Милионер подари джип за 800 бона на Маги от Ергенът, вижте G-класата, която получи Изоставената блондинка от "Ергенът" има връзка с мъж на годините на баща й 12 търговци на гласове отиват в ареста 12 търговци на гласове отиват в ареста За друг вид престъпления в рамките на операцията са задържани още 33 лица
Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности На такива събития станало невъзможно да срещнеш нормален човек, казва турският президент Амал Клуни участвала в разследването на военни престъпления в Газа Амал Клуни участвала в разследването на военни престъпления в Газа Клуни заяви, че е била помолена от прокурора Карим Хан да се присъедини към експертна група Тя е известна актриса, но явно не може да кара мотоциклет, потроши се цялата Тя е известна актриса, но явно не може да кара мотоциклет, потроши се цялата Нина Добрев е шинирана след жестъка катастрофа Почина голяма футболна легенда Почина голяма футболна легенда През 1966-а година той играе на финала на Световното първенство, но Германия губи от Англия с 2:4 след продължения в един от най-дискусионните мачове за титлата Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Състоянието на простреляният словашки премиер се подобрява Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Шер потвърди, че преди е отхвърляла ухажвания от Елвис Пресли, защото е била "нервна" заради репутацията му Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 68-годишният Мохбер оставаше в сянка в сравнение с други политици от иранската шиитска теокрация Мисис Бургас 2024  организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Мисис Бургас 2024 организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Ще се радвам да видя много усмивки и подкрепа за нашата инициатива, каза тя Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Въвежда се нова организация Русия връща корекомите Русия връща корекомите Във валутните магазини ще може да пазаруват само дипломати и чужди граждани
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня Дете към майка си:
- Не ме целувай пред градината, че имам гадже.
- И как се казва?
- Рая.
- Какво стана с Никол?
- Болна е.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, много ме сърби между пръстите на краката! - оплаква се девойка.
- Между кои по-точно? - пита лекарят.
- Между двата палеца.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Само една сричка казана в Гражданското... и вече си женен.
Само едно име казано насън... и си разведен...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори