×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Вижте петте типа изневеряващи мъже


Вижте петте типа изневеряващи мъже
Няма смисъл да си късате нервите, ако верността на партньора е задължително условие за вас. Потърсете човек със сходни възгледи
14 Декември 2018, Петък, 23:57 ч.
Източник: bulnews.bg

Силният пол става все по-крехък, по-съпричастен, по-търпелив и по-предан

Мъжете не са това, което бяха. Силният пол става все по-крехък, по-съпричастен, по-търпелив и по-предан. Значи, и причините, поради които изневерява, също трябва да са други.

Неудовлетвореният

Точно поради тази причина изневеряват повечето мъже – малко им е сексът. Всичко друго може да е на „шест“ - топли чувства, мили грижи, уютен дом, но не му ли достига креватната „гимнастика“, нищо не може да го компенсира. Този тип изневеряващ мъж е от най-неуловимите – винаги намира безопасни и удобни варианти да „кривне“ от правия път, пише rozali.com.
Обикновено подбира семейни жени с подобен проблем – неудовлетворени. Вкъщи продължава да се държи по обичайния начин, поддържа и сексуални отношения с половинката си. С времето обаче започва да се усеща промяна в семейната атмосфера, положителните емоции избледняват...
Как да се справим? Правете повече секс, за да няма нужда мъжът ви да търси и други партньорки. Сексолозите смятат, че много жени са с погрешно разбиране за секса – използват го като средство за възпитание на мъжа, за награда при добро държание. А той е от жизнена необходимост като съня, например. Трябва да разговаряте по темата свободно и откровено. Повечето двойки биха могли да имат хармоничен полов живот, ако споделят проблемите и желанията си.

Умореният

Мъжът може да е по-силен физически, но „рухва“ от грижи, за които жената няма граници – например бебе, което го буди нощем, съпруга, която го „юрка“ с домашни задължения, възрастни родители, които се нуждаят от помощта му всеки ден... Ако прибавим и вечния недостиг на пари – всички вкъщи все от него искат, а той все се трепе и все не стигат, ето ви причина да потърси разтуха навън. Обяснението му, ако го разкрият, звучи много обидно за партньорката, с която живее под един покрив – непоносимо тежко му било, нямал повече сили, а тя въобще не му помага...
Как да се справим? Когато почувствате, че е отегчен от битовизмите, не му натяквайте, че „ние всички..., само ти...“ Така му показвате, че той е извън семейния кръг и неволно му давате зелена светлина да се държи егоистично. Вместо това се постарайте да преразпределите задълженията, да осигурите време само за вас двамата, да се забавлявате, а не само да „робувате“ на дома и децата. Ако все пак вече ви е изневерил, най-добре забравете за случката. Не я приемайте като предателство, а като ситуация, която помага за личностното израстване на мъжа. Колкото странно да ви звучи, към този тип изневяра са склонни отговорни мъже, които се чувстват добре в семейството си, но трудният бит ги кара да търсят отмора извън дома.

Романтичният

Този мъж не търси нови партньорки, те сами го намират. Случва му се внезапно (за него), като звездопад в непрогледна нощ. Толкова е зашеметен от новата си връзка, че няма как да не го разкрият вкъщи. Жена му не може да го познае – не, по-точно, ще го познае, защото се е държал така някога, при първите им срещи...
Сексолозите смятат, че съвременните мъже стават все по-романтични, ухажват, „треперят“ над любимата си в началото, но... После сякаш свикват с нея, започват да не я забелязват, не проронват дума, гледат отнесено през прозореца... Всичко това е сигнал, че нещо се е случило. Романтичните мъже доста напомнят влюбените жени – ако ги превземе магията, те не искат да излязат от плена й.
Как да се справим? При този тип склонен на изневяра мъж може да приложите страданието като профилактична мярка. Накарайте го да се терзае, да се разкъсва от съмнения дали нещо не става с вас – от време на време говорете за любовта, но съвсем абстрактно, сякаш ви се изплъзва това чувство, гледайте тъжно към небето, проронвайте условни фрази от рода „какво ли.., ако...“ В случай, че изневярата му вече е факт, изчакайте „бурята“ да отмине. Романтикът е като стихия – страстта го отвява, но преминава. След това обаче помислете заедно как ще продължите да живеете.

Обиденият

Мъжете също могат да бъдат злопаметни и да търсят отмъщение.Тази черта е по-присъща на женския характер (що се отнася за любовните отношения), но представете си как се чувства един унижен и обиден мачо. Подложен ли е и на постоянна критика от половинката си – как да не си хване любовница. Та тя го гледа възхитено и аплодира всяка негова стъпка, а вие – надменно и укорително.
Този тип изневяра се случва и при мъже, на които са им изменили, или избраницата им не отговаря със същата сила на чувствата им. Често е неочаквано за жената – тя си мисли, че й е в „кърпа вързан“, а той...
Как да се справим? Приложете изпитаното правило в педагогиката – на пет похвали едно порицание. Възхищението и одобрението винаги трябва да са повече от критиките, дори само защото колкото са по-редки забележките, толкова по-голямо внимание им се отдава. Ако вече ви е изневерил, ще се наложи да изчакате да мине време, дори да потърпите „другата“. Започнете обаче колкото се може по-рано да прилагате силата на позитивното въздействие, иначе със сигурност ще се наложи да се разделите.

Приемащият изневярата

Той просто така е възпитан – не от родителите си, а от обществото, в което всеки гони колкото се може повече „бройки“. Да имаш семейство и деца – това не е достатъчно. Трябва да имаш и авантюри, споменът за които да те „топли“, когато остарееш.
В интерес на истината трябва да кажем, че не всички изневери при този тип мъже са на сексуална основа – случва се да имат интересни приятелства или вълнуващи флиртове с жени, с които не стигат до леглото. Въпреки това тези отношения подриват семейните основи.
Как да се справим? Превъзпитайте го. Покажете му ясно, че такова поведение е неприемливо за вас, че ви обижда и наранява. Ако чувствата ви са силни, той ще се „поправи“. В случай, че тази тактика не проработи, се налага да направите личен избор – или да продължите да го обичате независимо от поведението му, или да го разлюбите и да си тръгнете. Няма смисъл да си късате нервите, ако верността на партньора е задължително условие за вас. Потърсете човек със сходни възгледи.

В категории: Животът


Коментари
Флагман.БГ Рокада по високите етажи на Митниците Рокада по високите етажи на Митниците 28/03/2024, Четвъртък 15:20 1
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Рокада по високите етажи на Митниците Рокада по високите етажи на Митниците „Митница София“ е с нов директор Бургас и Камено пред екопроблем заради стара технология за пиролиза на нефтени утайки Бургас и Камено пред екопроблем заради стара технология за пиролиза на нефтени утайки Предстои обществено обсъждане в двете населени места в началото на април С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" Благодаря на колегите кметове по общини и на Общинсктие съвети, че подкрепят тази идея и са единни, защото това вече има ефект, каза кметът на Поморие Иван Алексиев Похвално! Ученичка от музикалното училище в Бургас намери и предаде на полицията голяма сума пари Похвално! Ученичка от музикалното училище в Бургас намери и предаде на полицията голяма сума пари За да получи изгубените средства, собственикът трябва да назове стойността и да каже в какво са носени банкнотите ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против Кирил Петков настоя президентът да побърза с консултациите за служебното правителство, за да може изборите да са "2 в 1" Той беше най-страховития еничар, а сега едва ходи след смъртта на жена си Той беше най-страховития еничар, а сега едва ходи след смъртта на жена си Йосиф Сърчаджиев не може да се грижи пълноценно за себе си Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" В ГЕРБ се страхували МВР да не бъде овладяно от ПП-ДБ, защото те правели незаконни арести Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Юксел Кадриев разкри интересни подробности от личния си живот Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Дамата по чудо се размина без сериозни травми, след като обърна Хондата си на шосето Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Не трябва да се слушат такива кретени. Глупаците хич не ме интересуват и не им обръщам внимание, категоричен е Фънки
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори