×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Топ 3 на стереотипите, свързани с всяка от 12-те зодии


03 Декември 2018, Понеделник, 23:08 ч.
Източник: tialoto.bg

Вижте дали ще се разпознаете в някой от тях

Около всеки от 12-те знака в зодиака има по няколко популярни схващания, с които най-често описваме хората, родени в съответната зодия. Тези т. нар. стереотипни вярвания често ни карат да възприемаме хората по определен начин, веднага след като разберем тяхната зодия.

Истината е, че всяка една личност, независимо от нейния зодиакален знак, е като палитрата на художник – изпъстрена с много нюанси и цветове. И все пак, ето кои са трите най-известни стереотипа, свързани с характера на всяка една зодия.

Вижте дали можете да се разпознаете в някой от тях:

Овен

Първият стереотип за хората от тази зодия е, че те са шумни, енергични, спортни натури, които лесно се разгневяват и често говорят и реагират бързо, без първо да помислят.

Вторият стереотип е най-обичайният – роденият под знака на Овен е считан за изключително емоционален, много амбициозен човек, който живее екстремно, но винаги постига успех.

Третото по-малко разпространено схващане за Овена е, че е супер забавен, че е душата на компанията и че е човек, който вдъхва сила и позитивна енергия на околните.

Телец

Първият стереотип за хората с тази зодия е, че са егоисти, че са големи материалисти, че са мързеливи и че обичат хубавата храна и луксозния начин на живот.

Вторият, най-обичаен стереотип е, че тези хора са спокойни, разумни и отговорни. Смята се, че те са стабилни личности, които предпочитат да се подчиняват на правилата и следват рутината.

Третият стереотип за Телците е, че са много любезни и приятни за компания хора, които обаче се противопоставят яростно на всяка промяна в живота си, тъй като тя им вдъхва несигурност.

Близнаци

Първият стереотип за тези хора е, че са двулични, че си падат клюкари и че са безотговорни, което често е разочароващо за близките им.

Второто най-често схващане за родените под тази зодия е, че са забавни и страхотни в общуването, че умеят да разказват вицове и че са доста остроумни като цяло.

Третото, най-рядко вярване за Близнаците, е че са изключително умни, любопитни и енергични хора, които могат да вършат по няколко неща наведнъж и то с успех.

Рак

Най-често се възприема, че хората от тази зодия са грижовни, ориентирани към семейството си личности, които обичат животните и боготворят своя дом.

Друг много разпространен стереотип за Раците е, че са докачливи, много чувствителни и твърде обсебващи в отношенията си хора, както и че са досадни шефове.

Най-рядко се пише, че хората от този знак са добри манипулатори, които постигат успех не само в личен, но и в професионален план, благодарение на силната си интуиция.

Лъв

Най-широко-известният стереотип за Лъвовете е, че са егоцентрични личности, които мечтаят за слава и почести. Вярва се, че те винаги искат да са център на внимание.

Най-общият стереотип е, че Лъвовете обичат да драматизират, че си падат по лукса и удоволствията и че са родени лидери.

По-рядко се счита, че родените под този зодиакален знак са гении, че са много щедри и топли хора и че всеки се влюбва в тях, особено след като ги опознае по-добре.

Дева

Най-известният стереотип за Девите е, че са хора на реда и дисциплината, че са много работливи, но дребнави и че са маниаци на тема чистота и хигиена.

Вторият стереотип, свързан с хората родени под знака Дева, е че са сухари, които нямат чувство за хумор. Личности, които не търпят критика, въпреки че обичат да критикуват другите.

Третото, по-рядко схващане за Девите е, че са много интелигентни и свръхпродуктивни хора. Те са считани за много прагматични, не особено емоционални и антиромантични.

Везни

Най-популярният стереотип за Везните е, че обичат хубавите дрехи, че имат страхотен усет за мода, красота и естетика. Счита се, че те са чаровни и излъчват финес и хармония.

Вторият, по-стандартен стереотип за Везните е, че са хора, които се грижат доста за външността си, но твърде много се интересуват от чуждата оценка за себе си и като цяло са неуверени.

По-рядко се счита, че Везните са повърхностни хора, които лъкатушат в двете крайности, в търсене на баланса, за който копнеят, но който често им убягва.

Скорпион

Най-известният стереотип за Скорпионите е, че са индивиди, които създават проблеми. Хората, родени под този знак, са смятани още за много отмъстителни и свръхпотайни.

Второто схващане за Скорпионите е, че са страстни натури, които умеят да се забавляват и като цяло притежават истински магнетизъм, с който „влизат под кожата“ на другите.

Третият стереотип за Скорпионите, е че са силни, но твърде мрачни и смущаващи личности, които поддържат едно напрежение и една мистерия около себе си.

Стрелец

Най-известният стереотип за Стрелците е, че са забавни и темпераментни хора с лек и приятен нрав. Счита се, че те са най-големите късметлии и пътешественици в зодиака.

Често се вярва, че Стрелците са малко безотговорни, приказливи личности, които имат много приятели, но са склонни да се измъкват от по-сериозните ангажименти в живота си.

Третото, най-малко популярно схващане за Стрелците е, че те са склонни към зависимости, че са готови на всичко, за да се отправят на поредното си приключение и че са рискови натури.

Козирог

Най-класическият стереотип за Козирозите е, че са амбициозни работохолици, които са твърде консервативни и не си падат по шумните компании и забавленията.

Вторият стереотип за хората от този знак е, че са много саркастични, че са доста обрани като емоции и че дори са срамежливи. Вярва се, че Козирозите се имат за нещо повече от другите.

По-рядко се счита, че Козирозите имат много ясни възгледи за живота, че са интригуващи, надеждни и много стабилни личности с непоколебима психика.

Водолей

Първият стереотип за родените под знака на Водолей е, че са твърде свободолюбиви, много иновативни и непредсказуеми, както и доста умели в социалното общуване.

Вторият стереотип за Водолеите е, че не са особено чувствителни към емоциите на другите, че имат проблеми с разбирането на хората, както и че им липсва състрадателност.

Третото, по-малко популярно схващане за тези хора е, че са супер весели натури и че са невероятни в ролята на приятели. Освен това се смята, че те имат големи артистични заложби.

Риби

Основният стереотип за Рибите е, че са мечтатели без никакво его, че имат безброй таланти, че са твърде чувствителни, добронамерени, невинни и чисти по душа.

Най-обичайният стереотип за Рибите е, че са малко мързеливи по натура, че обичат да се оплакват и че се предават твърде лесно пред трудностите заради слабата си психика.

Третото схващане за Рибите е, че или са големи особняци, или луди гении, които обичат да живеят и творят в самота и изолация. Счита се, че изпадат твърде лесно в депресия.



Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори