Лица от протеста: Какво искат недоволните и за кого гласуват? (анкета)


Лица от протеста: Какво искат недоволните и за кого гласуват? (анкета)
Няколкостотин души се събраха на митинга в София - по-малко от очакваното
18 Ноември 2018, Неделя
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ, снимки: Авторът

"Флагман" потърси мнението на демонстранти в София, повечето не пожелаха да говорят


„Флагман“ влезе в сърцето на очаквания голям протест в София днес. Всъщност се събраха само няколкостотин човека може би и заради студеното и дъждовно време. Протестиращи се оплакаха, че полицията е блокирала по пътищата демонстранти от други градове.

Опитахме се да вземем мненията на хора от шествието. Повечето отказваха, особено след като чуваха, че ще публикуваме тяхна снимка. Някои обясниха, че се притесняват от репресии.

Успяхме да вземем мнението на трима души. Записахме и други трима, които говориха пред множеството на пл. „Батенберг“.
Въпросите бяха - защо протестират, за кого са гласували на предишните парламентарни избори и за кого смятат да гласуват на следващия вот. Всички обаче говореха за „смяна на системата“.Ангел, на 29 г., от 5 години живее в София.
Работи като „техническа поддръжка“.
На последните парламентарни избори: Не е гласувал
На следващите избори: Надява се да не са за партия, а за хора.


„Протестирам за смяна на системата. Тази система и този модел на управление в България не работят. Може да работят за Германия, за Австрия, за Англия – за развити държави, но за нас това не работи и не върши работа.“

Какво значи смяна на системата?
„Варианти има много. Народовластие е най-важното – т.е. народът да взема сам решения. Било то чрез референдуми, било то по друг вариант. Македонците ги попитаха дали искат да си сменят името. Нас някой да ни е питал за Европейския съюз? Нас някой да ни е питал за еврото, което чувам, че ще се приема? За какво са ни питали нас? Единственият успешен референдум, в кавички, беше референдумът на Слави Трифонов, който никой не го призна. 3,5 милиона гласуваха и какво? Чудесно, нищо не се получи.
Гласувах за Румен Радев, независим кандидат, подкрепен от БСП. Аз гласувах за човек. Искам да гласувам за хора, а не за партии, политици и т.н.
Ще искаме президентът да обяви извънредно положение, за да може да се свика Велико Народно събрание в рамките на шест месеца и да се смени системата. Нали той е за народа, да го докаже!“Пламен от Перник, пенсионер на 50 г.
На последните парламентарни избори: Гласувал за ГЕРБ
На следващите избори: Няма да гласува


Протестирам най-вече за това, защото 30 години тази система ни уби напълно. За 30 години уж демокрация се оказа, че една и съща мафия ни управлява. Какво ще рече това? Аз съм пенсионер от мината, на 45 г. Моята пенсия като миньор в момента е 320 лева. С тези 320 лева - вие преценете какво са. Второ, къде е здравеопазването? Нали плащаме осигуровки? Ние пълним здравните каси, за да карат луксозни коли и да си правят нови сгради. Отидеш на доктор на преглед – пак си задължен да си платиш. Усвояват се нерегламентирано лекарства. Няма сфера, която да не е пропита от корупция – съд, всичко.

Досега винаги съм гласувал за ГЕРБ. Идеята на този министър-председател беше съвсем друга в началото, но той се пропи от негови кръгове и системи. Той заедно с Доган и Първанов управляват заедно в момента.
Ако трябва, ново Велико Народно събрание да се направи - нова система, но тези глупости 30 години – с подставени фигури на банките в парламента, да не се получава.


Филип Фратев, на 44 г., работи за университет в Тексас, но живее в България.
На последните парламентарни избори: Гласувал за ГЕРБ
На следващите избори: Няма да гласува


На протеста съм, за да си тръгне това корумпирано правителство и да се смени цялата политическа система. Не членувам в партия, не съм за БСП, не съм за сините, не съм за никой. Просто на българите им писна този модел на управление. Най-важното е, че на едно цяло поколение му беше променена културата и всичко на базата именно на това управление. Затова искаме да си ходи, просто казано.
От 10 години за ГЕРБ съм гласувал. В текущата ситуация не бих гласувал за никой. Искаме смяна на системата.“


Искрен Дилов, от Враца, на 45 г.
Застраховател, икономист, автомобилен експерт
На последните парламентарни избори: Гласувал за себе си като независим кандидат
На следващите избори: Няма да гласува


Искането за смяна на системата е единството разумно искане, единственият разумен ход, който може да се направи. Така че да не обясняват разните зависими финансово политически индивиди и експерти, в кавички, че това било политическо. Не, това е единственото разумно нещо. Господин президент, въпреки че сте издигнат по политически път, смятам, че сте единственият, който има надежда да е част от народа. Вие сте офицер, генерал от армията, летец, на който всеки полет е бил риск за живота. Вземете правилното решение, време е за трудни решения. Дали сте част от народа? Ако сте, обявете официално извънредното положение, в което се намира страната вече десетки години. То го има, съществува. Нарушен е чл. 1, ал. 2 от Конституцията – че цялата власт произтича от народа и може да се упражнява пряко и чрез съответните институции. Нарушен е чл. 1, ал. 3 от Конституцията – че никой няма право да си присвоява народния суверенитет. Намалял е народът с 30% - една трета, за последните 30 години. Това не го е имало и през турско робство. По официална статистика над 2,5 милиона българи работят в чужбина и по-малко от 2 милиона в България. Ако това не е извънредна ситуация... Нямаме здравеопазване, нямаме икономика, нямаме нищо. Ако това не е извънредно положение, не знам кое е.

Трябва да се започне изграждането на нова система, на нова кръвоносна система на тази държава, която да вкара кръв в нея, да вкара народа в управлението, да даде управлението, както е дори по действащата Конституция, на народа и да започне тя да върви напред и нагоре; да бъде пример за всички народи за това как трябва да се управлява една държава, а не за това как не трябва да се управлява една държава.
Ние тук (в София – б.а.) може и да не сме достатъчно, но в цяла България на крака са по-голямата част от народа.

Трябва да бойкотираме изборите. При малка избирателна активност по-лесно могат да се открият далаверите, злоупотребите. На системата й трябват най-вече нашите подписи върху избирателните списъци. Друго всичко си го правят, както им изнася.“


Сергей, от София, на 48 години, работи „каквото мога, каквото ми позволява държавата“.
На последните парламентарни избори: Не е гласувал
На следващите избори: Няма да гласува


„Всеки в семейството може да излъчи деец. Вашите дейци да се срещнат с останалите дейци, да излъчат тези, които са по-разумните, тези, които са по-честните. И това не зависи от държавата. Това зависи единствено от вас. Да излъчат напред тези, които могат, тези, които са морални, тези, които са чисти. Това зависи единствено от вас, не зависи от никой друг. И ако вие не почнете да го правите, ако вие не започнете да се структурирате – спукане гърне, е казал народът.

Ново вино в стари мехове – не става. Ново вино в нови мехове се налива, защото старите мехове ще се спукат и ще изтекат. Ако не го разбирате – спукано гърне! Разходиха ли ви сега? Разходиха ли ви? Ето така държавата ви разхожда 30 години, в пустинята.

Започнете да се структурирате, защото, ако не се структурирате, ако не превърнете народа в жив организъм, ще станете блато. Всяка вода, която не тече, става блато. Започнете да се структурирате първо на семеен принцип, после на махленски принцип, на квартален принцип... Започнете да намирате хората между вас. Кой чакате? Държавата ли?

Трудно ли е да се структурирате? Трудно ли е да намерите добрите хора между вас? Трудно ли е да намерите честните хора между вас? Трудно ли е да намерите хората със сърца между вас?
Тези хора, които могат да свършат работа са сред вас. От вас зависи да ги намерите. От вас зависи да им дадете правото да действат от ваше име, но не да действат, както действат сегашните депутати и да решават вместо вас. Тези хора трябва да ви питат дали могат да изкажат вашето мнение.
Принципът е принципът на десетника – десет човека посочват един. Тези десети се събират и започват помежду си да обсъждат, да говорят и да видят кой е най-достойният между тях. Десетникът излъчва петдесетник. Петдесетниците се събират и започват да разговарят помежду си. Тези, които са честни, ще продължат напред – да направят стотници. Стотниците да се съберат и да направят хилядници. Хилядниците да направят десетохилядници.


Яна Манолова, музикантка, майка на три деца
На последните парламентарни избори: гласувала „за всички тези, които в момента ни изяждат хляба и здравето, и живота на децата ни“
На следващите избори: Няма да гласува„Тази система ни отне здравето на нас – деца, родители, баби, дядовци, всички. Защо трябва да го позволяваме, докога? Докога? Не, ние не викаме оставка, ние искаме смяна на системата.
След като можем да извикаме заедно „смяна на системата“, значи можем да бъдем всички заедно не само тука, 300 човека; не само там, където са блокирани хора, които не могат да се присъединят към нас. Искаме ли всички по някакъв начин да живеем нормално? Искаме ли децата ни да останат в България? Искаме ли, когато някой се разболее, вместо да се чудим накъде да ходим, кой път да хващаме, да молим за пари да си купиме лекарството? Не, нали? Искаме ли да сме единни? Искаме ли този лозунг - „Съединението прави силата“, да им го докажем? Че ние българите правим силата. Време е, народе български, нека се вдигнем всички, майки, бащи, родители, баби, дядовци, и да си поведеме народа напред. Аз не съм от хората, които се предават. Напред, народе! Нека им покажем, че те са скапаната, неподредена вътре, вмирисана лодка, а ние, българският народ сме водата. Да живее България!“

В категории: Политика


33
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
33.
Зоя
20.11.2018 10:50:27
2
1
Това ще е най- голямата грешка - народът да вземал решения.
Ей тагава ще се затрием окончателно.
Те са га казали хората отдавна - ПРОСТ НАРОД- СЛАБА ДЪРЖАВА!
32.
Професионален протестиращ
19.11.2018 17:49:35
6
3
А Курнела - по някой лев дава ли?
КарадайЪ - по баклавЪ???
31.
бай Илия
19.11.2018 16:47:49
6
1
Я!
Фратев - метеорита работи за университет в Тексас... Хахахахахахаха!
Той е известен манекен на Винпром другарки и другари!
30.
Елена
19.11.2018 14:23:39
5
1
Вятъра вее своята зимна песен вълци и чакали вият в кабинета.Народа каза тежката си дума.Бунт гори в душата на всеки.... .Браво Българино най сетне се събуди ,крайно време беше .................. Къде са майко Българио чедата ти ,на тежки гурбети обречени от лоши управници и бедност прокудени ,но вечно скърбящи за теб .................Опитват се майко Българио изтрадала горда столетнице от теб 240 боклука да те съсипят да те превърнат в разграден двор,опитват се да прокудят децата ти ,за да си управляват и живеят свободно,опитват се да разединят народа ти с манипулации и кражби да го управляват ,но няма да стане майко Българио народа се събуди и се обедини в едно ,Не даваме България на другите трябва да ви е ясно господа измислени политици . БЪЛГАРИЯ Е ЖИВА ЩОМ НИ ИМА ДОРИ И МАЛКО ОСТАНАЛИ И ТАКА ЩЕ БЪДЕ ЗАВИНАГИ....
29.
добре де
19.11.2018 13:31:27
3
2
Всички коментиращи, осетете се че това са хората останали в нашата родина и не може да ги наричате дебили .. лош матриал или с висока оценака за себе си но без покритие, всеки от тях е положил някакво усилие и е завършил някакво образование, доколкото е могъл, намен например не ми стигаха финансовите възмножности за престижен в скоби университет и завърших най близкия до населеното ми място в което живея, но трябва да се знае едно че няма глупави хора има такива които искат да се научат и такива които не искат, вие които коментирате за тези хора по умни ли сте, не вярвям, само сте хора които бездействат и това с нищо няма да промени ситуацията в бг. Излезте всички дайте умни в скоби предложения и да видим как и вас ще оплюят, нали така. Забележете едно в медийте, се създава мнение че хората оито протестират са ... измет, комплексари, безделници и т.н. ... а всичко това се прави с една единствена цел да се слогува на силните на деня. Не съм партиен и мога да ви кажа, че за мен е позорно да гласувам за комуснистите и никога няма да го направя, но в момента тези които ни управляват толкова са се уяли с власт, че от носа си по далеч не виждат или пък виждат но така им е угодно. Нимя не вижда, че имаме една съдебна система в която по честен начин малкия човек няма шанс да защити правата си, нима не се вижда че един кръг от хора винаги са на власт и действат задкулисно с цел да набяват за себе си повече и повече, нима не се вижда че всеки ден се потъпкват основните свободи и права на гражданите, нима не се вижда че ако изразиш различно мнение от властимащите, просто ше бъдеш смачкан я с някоя данъчна проверка, която ще изкара че си в не знам какви си нарушения или пък още по лошо полиция, прокуратура ... ще бъдеш престъпник и т.н.. Да това всеки го знае но никой не иска да си го признае пред себе си. Ето ви пример тази медия в кавички в която коментираме, върти и суче само и само да не изпусне кокала който са и дали силните на деня ... това е срам и позор за журналистиката, ама как ние сме честни и безпристрастни нали така.... Замислете се хора само ние можем да направим така че да живеем по добре в утрешния ден, но не като коментираме или пък се бунтуваме а просто трябва да спрем да гласуваме и да видим кой ще си избира сам депутатите .. министрите и т.н. Народовластието е в нашите ръце, много скоро трябва да се осъзнаем и вземем в ръце.
28.
добре де
19.11.2018 13:30:43
2
1
Всички коментиращи, осетете се че това са хората останали в нашата родина и не може да ги наричате дебили .. лош матриал или с висока оценака за себе си но без покритие, всеки от тях е положил някакво усилие и е завършил някакво образование, доколкото е могъл, намен например не ми стигаха финансовите възмножности за престижен в скоби университет и завърших най близкия до населеното ми място в което живея, но трябва да се знае едно че няма глупави хора има такива които искат да се научат и такива които не искат, вие които коментирате за тези хора по умни ли сте, не вярвям, само сте хора които бездействат и това с нищо няма да промени ситуацията в бг. Излезте всички дайте умни в скоби предложения и да видим как и вас ще оплюят, нали така. Забележете едно в медийте, се създава мнение че хората оито протестират са ... измет, комплексари, безделници и т.н. ... а всичко това се прави с една единствена цел да се слогува на силните на деня. Не съм партиен и мога да ви кажа, че за мен е позорно да гласувам за комуснистите и никога няма да го направя, но в момента тези които ни управляват толкова са се уяли с власт, че от носа си по далеч не виждат или пък виждат но така им е угодно. Нимя не вижда, че имаме една съдебна система в която по честен начин малкия човек няма шанс да защити правата си, нима не се вижда че един кръг от хора винаги са на власт и действат задкулисно с цел да набяват за себе си повече и повече, нима не се вижда че всеки ден се потъпкват основните свободи и права на гражданите, нима не се вижда че ако изразиш различно мнение от властимащите, просто ше бъдеш смачкан я с някоя данъчна проверка, която ще изкара че си в не знам какви си нарушения или пък още по лошо полиция, прокуратура ... ще бъдеш престъпник и т.н.. Да това всеки го знае но никой не иска да си го признае пред себе си. Ето ви пример тази медия в кавички в която коментираме, върти и суче само и само да не изпусне кокала който са и дали силните на деня ... това е срам и позор за журналистиката, ама как ние сме честни и безпристрастни нали така.... Замислете се хора само ние можем да направим така че да живеем по добре в утрешния ден, но не като коментираме или пък се бунтуваме а просто трябва да спрем да гласуваме и да видим кой ще си избира сам депутатите .. министрите и т.н. Народовластието е в нашите ръце, много скоро трябва да се осъзнаем и вземем в ръце.
27.
*********
19.11.2018 11:43:41
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
26.
Okoto
19.11.2018 11:29:39
1
2
Iskat hoi giaurite
25.
До 23
19.11.2018 10:12:28
4
0
Абе герберски трол, ти не спиш ли бе? Митето двоен надник ли ти обеща, че цяла вечер не си спал да плюеш протеста? Днеска няма ли да си на работа в общината? Почивен ден ли ти дадоха?
24.
69
19.11.2018 08:42:44
6
4
Кукумицини.Един искал това,друг искал онова,трети пък му било писнало.Както каза професорът от БСП - 80% от населенирто са дебили.Май ще излезе прав.
23.
А така
19.11.2018 08:39:32
6
6
Може и да не са представителна извадка, но нечии избиратели скочиха срещу избранника си. Само 10 г им отне да разберат, какво пуснаха във властта. Проблема е, че държавата е във фалит, тези ни върнаха в 44 година.
22.
хорейшо
19.11.2018 07:00:45
3
7
Само психопати!
21.
Един тъпак
19.11.2018 00:34:03
6
3
Ако гласуването променяше нещо,щяха да го забранят със закон!Избори се вземат,не се печелят!Делянчо дебеланчо печата бюлетините, списъците са пълни с мъртви души и така все печелят гробовете от герб,и се разпределя баницата във Велика България!
20.
SS
19.11.2018 00:12:27
0
2
POLIACITE IMAHA LEX VALENCA , V CHEHIA VASLAH HAVEL , RUSIA , SOLJENICIN ....
....V BULGARIA ???? NE MI SE KOMENTIRA ....
19.
До 8
19.11.2018 00:05:09
3
3
Нескромно е някакси да си хвалиш сам коментарите.
18.
до 333
18.11.2018 23:38:34
5
2
В Конституцията пише ,че избирателното право не е задължително.
17.
Бургас
18.11.2018 23:19:42
5
6
Пия 2 ракии и ... отивам да протестирам но за коквото ми кажат. Накрая ще рипна едно хоро... Бяла роза!
16.
До 14
18.11.2018 23:12:54
9
7
Система като Американската. Силен Президент и 100 депутата в парламента.
15.
до Миналия
18.11.2018 23:10:14
17
6
А вие защо всички като папагали повтаряте "искаме нова система",а никой от вас не може да отговори какво ще представлява тя?
14.
ДЕЛЯНА
18.11.2018 23:00:08
11
6
ЗАЩО ВСИЧКИ ИНТЕРВЮИРАНИ ОТГОВАРЯТ ,ЧЕ ИСКАТ СМЯНА НА СИСТЕМАТА,КАКВА СИСТЕМА ИСКАТ......И ТЕ НЕ ЗНАЯТ,ПРОСТО НЯКОЙ НАКРАТКО ИМ Е КАЗАЛ КАКВО ДА СКАНДИРАТ
13.
Миналия
18.11.2018 22:58:48
5
8
Платени тролове пропагандират, искаме си старата система...
12.
До 11 и другите герберасти
18.11.2018 22:57:54
0
0
Спокойно бе, спираме протестите. Вече искаме крадливата Тиква, Вальо Златното и Пеевски да ни управляват пожизнено. Ше купим и още една къща в Барселона на Мис Задник. Доволни ли сте?
11.
333
18.11.2018 22:19:47
15
6
Банда олигофрени. Ще свалят правителство и нямало да гласуват за ново.
Колко прост трябва да си, за да вярваш, че те чака нещо добро, когато доброволно се отакзваш от правото си на глас. Призивите да не се гласува трябва да се криминализират.
10.
друг гражданин
18.11.2018 22:15:58
17
5
Идиоти,ЗНАМЕТО на България е светиня,за която са умирали хора.Аз и много други сме го целували и сме се клели в него.То не ви е нито за завиване,нито за вратовръзка.Ако вие сте лицата на новата система,предпочитам си старата.
9.
ВАЛЕРИ
18.11.2018 22:04:06
7
1
ВСЕКИ НАРОД ЗАСЛУЖАВА СЪДБАТА СИ-ПРЕДСТАВИТЕЛНА ИЗВАДКА ОТ КОМЕНТАРИТЕ ! ! ! !
8.
до 2,3,4,5,6,7
18.11.2018 21:37:50
22
4
Шапка ви свалям.Вече съм спокоен,че все още има мислещи хора в тази държава.Бях се отчаял,че са останали само олигофрени и тъпанари.
7.
Протеста на галфоните
18.11.2018 21:22:03
19
6
Автомобилен експерт - това сигурно е самооценка. Проблема на всички тези които протестират е че нереално високото им мнение за себе си се сблъсква с действителността. И се стига до там че с ниското си и фалшиво образование, без никакво покритие като знания, води до финансови претенции, които не могат да покрият. И вместо да направят нещо полезно за семейството си в неделя и да изкарат някой лев - те безделничат и чакат някой да им даде повече за нищото което предлагат, без да се замислят, че са безполезни и ако не изкарат сами пари няма кой да им оправи живота
6.
мислещ
18.11.2018 20:37:50
17
3
Колко са "спонтанни" и желани протестите в цялата страна е видно от числеността на протестиращите. Обикновено в репоратжите полицаите и журналистите са преобладаващо мнозинство !
5.
гражданин
18.11.2018 20:35:36
24
6
И всичките галфони на следващите избори нямало да гласуват ! И какво мислите ,че ще постигнете като не гласувате !? Ще накажете някой,ще направите нещата по-добри ! НЕ тъпанари,просто ще дадете власт на комунисти и турци,понеже техния електорат гласува жив или мъртъв....под строй !
4.
Не е истина
18.11.2018 20:28:19
20
7
Колко прости пръчки населяват територията не е истина ?!

Закривай!
3.
Позитивен
18.11.2018 20:25:23
21
7
Ако това са лицата на новата система, предпочитам старата, с всичките и кусури. Не ме разбирайте погрешно, има за какво да се протестира, но сегашното е пародия, не протест предвид преобладаващите участници.
2.
Проф. Иво Христов
18.11.2018 20:06:41
23
8
Не бях прав, че 80% от българите са дебили. Над 90 % са!
1.
da mu se nevidi
18.11.2018 19:44:01
6
5
Flagman,mojeli da bydat I istinski jurnalisti .Otdavna ne bqh 4el tqhna bezpristrastna I obektivna statiq .osta o4udvashto -da ne bi da stavate 4estni ?
I da si vyrshite katto istinski jurnalisti ve4e rabotata
Лъчезар ЛИСИЦОВ Автор
Лъчезар ЛИСИЦОВ


Новините
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Политика
Внимавайте с този профил! Завлича наивни бургазлийки с пари чрез Фейсбук
Внимавайте с този профил! Завлича наивни бургазлийки с пари чрез Фейсбук Ужилени дами се свързаха с редакцията ни, измамата е огромна
Всичко в категорията
Speedy с честитка към бургазлийка: Плати две такси и се оплачи на арменския поп за забавената пратка Бургаска фирма изби рибата: На п.дераси и политици дограма не монтираме! Читател на Флагман.бг: Купих си нова помпа, след дни се развали, върнах я в сервиза, а те ми взеха пари за ремонт Внимание! Пасарелката до хотел "Мираж" в Бургас се превърна в ледена пързалка (ВИДЕО) Сигнал до Флагман.Бг. Паркомясто за инвалиди нарушава закона и създава хаос в центъра на Бургас Сигнал до Флагман.бг: Въздуховодът на ресторант в ж.к."Зорница" тресе кооперация, десетки семейства не могат да спят от шума Базата на „Ален Мак” в Бургас е под вода, няма свободни пожарни, за да я отводнят Тотална анархия в центъра на Бургас! Вижте къде най-много псуват, бият и трошат ламарини на коли (СНИМКИ) Резил! Нагъл мъж краде от кола на метри от Община Несебър (СНИМКИ, ВИДЕО) Има ли частни тротоари в ж.к."Възраждане" и как паякът вдигна БМВ-о на Георги Колев Читател на Флагман.бг показа мизерията на гробищата: Очи затварят мъртвите, но и живите спим вечния си сън
Срамота! Отказаха гражданство на кмета на най-българския град в Молдова
Срамота! Отказаха гражданство на кмета на най-българския град в Молдова Министерството на външните работи ме призна за човек, който няма право да има гражданство, сподели Сергей Филипов
Всичко в категорията
Ръководството на НФСБ поздрави президента на Украйна Петро Порошенко Борисов: До 2024 г. България ще отдели 2% от БВП за отбрана Общинската конференция на БСП – Бургас прие резолюция по проекта „Визия за България” Борисов се разви, не е авторитарен лидер, но прекалено се влияе от медии и протести на маргинали Зам.-шефът на НФСБ Валентин Касабов: Спряхме втора турска партия да управлява България Премиерът: Искам геостратегически проекти, защото където има газопроводи и ядрени реактори, война няма (ВИДЕО) Ще стигне ли времето за машинно гласуване на изборите през 2019 г. БСП и ГЕРБ в лют спор: Краде ли се бюджетният излишък Хорейшио ли? Институтът по криминология: Филм на ужасите Валери Симеонов е номиниран за „Човек на годината – 2018“ от българите в Украйна Разпръснаха протестиращи срещу Виктор Орбан със сълзотворен газ
Нашенка се довери на гурбетчия и замина за Германия, а животът й се превърна в кошмар
Нашенка се довери на гурбетчия и замина за Германия, а животът й се превърна в кошмар Мъжът я поканил на гости и ѝ отнел личните документи, държал я заключена, като я малтретирал ежедневно
Всичко в категорията
Шофьор блъсна полицай при опит за проверка и избяга Задържаха мъжа, заподозрян за три нападения с нож срещу жени Свидетел от „4 you”: Божидар подаде ръка, Димитър Желязков посегна да го удари, после имаше изстрели и суматоха Ужас в затвора в Дебелт! Пандизчия опита да се обеси, състоянието му е критично Сигнал за бомба във влака за Бургас вдигна на крак полиция и жандармерия Предколедна изцепка: Бургазлия с Опел седна зад волана без книжка и нафиркан, но сгреши жестоко Извънредно: Откриха мъртъв шефа на КАТ-Казанлък, който изчезна мистериозно! Умишлен палеж в колектор остави без ток 6 квартала Военен изкарва над 5 бона от огромна далавера в интернет, вижте кой е и се пазете Баща чу от стаята на дъщеричката си страшен писък, когато отиде да провери, кръвта му се смрази Бизнесмен преби до смърт елитна проститутка и се престори на заспал до нея
Бургазлията Асен Козаров, закопчан заради наркотици, се размина с хиляда лева глоба
Бургазлията Асен Козаров, закопчан заради наркотици, се размина с хиляда лева глоба Адвокатът му и прокуратурата сключиха споразумение, кримигероят се отърва от решетките
Всичко в категорията
Единодушно: Избраха Асен Радев за шеф на Районен съд-Бургас като „правилен“ и „мислещ човек“ със самообладание Зърнен бос отива на съд за присвояване на стока за 2,5 млн. лева Варненци излизат на шествие заради леката присъда на убиеца на балетиста Мартин Чикалов Апелативният съд остави Баневи в ареста Върховният съд похвали Бургаската съдебна палата за образователните инициативи Александър Ваклин: Иванчева ме рекетираше, изтеклите разговори отразяват случилото се (ВИДЕО) Бомба във Флагман.бг: Съдия Дарина Йорданова оттегли документите си за председател на Районния съд в Бургас Апелативният спецсъд решава дали да остави Баневи за постоянно в ареста Проф. Проданов: Не сравнявайте местата за лишаване от свобода с домашния уют! (ВИДЕО) Прокуратурата обвини Румен Овчаров в тежко престъпление! Районният прокурор на Бургас получи втори мандат – работел прекрасно и безшумно
„Булгаргаз” поиска запориране на сметките на ТЕЦ  Бургас, Плевен и Враца
„Булгаргаз” поиска запориране на сметките на ТЕЦ Бургас, Плевен и Враца Подаването на газ към въпросните топлофикации няма да бъде спряно въпреки натрупаните задължения, заяви изпълнителният директор на дружеството Николай Павлов
Всичко в категорията
Задържаха 20-годишен кримигерой, обрал апартамент и откраднал колата на бургазлийка
Задържаха 20-годишен кримигерой, обрал апартамент и откраднал колата на бургазлийка Младежът първо се промъкнал в дома на 24-годишен бургазлия, задигнал му чантичката и компютъра
Всичко в категорията
Нов Коледен подарък за бургазлии - разказът "Изкупление" , насладете му се Родители недоволни: Защо бавят резултатите от Коледното математическо състезание? Бургаски ученици заподозряха заговор между две елитни училища в града “Големи автори за малки библиотеки” стигна до София, бургазлии могат да я подкрепят на няколко места в града Концерт-спектакъл „Зимна приказка“ представя зимните обредни празници в Странджа Най-малките музиканти на Бургас с концерт в НУМСИ "Проф. Панчо Владигеров", вижте кога Ученици съдят Руската гимназия, наказали ги за фалшиви медицински бележки НУМСИ „Проф. Панчо Владигеров”: От Шуберт до Сен Санс ще звучат на традиционния концерт в сряда Най-старият университет в Бургас „Проф. д-р Асен Златаров” връчи дипломи на стотици абсолвенти (СНИМКИ) В Бургас всеки панаир е обявен за фестивал, но кои са истинските събития, променящи града ИТ гимназия в жк "Меден рудник" и Стопанската камара подписаха меморандум за сътрудничество
Проф. Кантарджиев: Пикът на грипа се очаква през януари
Проф. Кантарджиев: Пикът на грипа се очаква през януари Процентът на ваксинираните е смешно нисък, каза той
Всичко в категорията
Близка на загиналия на Нова година Велислав: Братче мое,  винаги си в живота ми, мечтите, сърцето, съня ми...
Близка на загиналия на Нова година Велислав: Братче мое, винаги си в живота ми, мечтите, сърцето, съня ми... Най-добрата приятелка на момчето, останало завинаги на 17 г., разплака всички с писмото до него
Всичко в категорията
Актриса, изгубила девствеността си на 12, изкара $9,5 милиона от шегичка за изнасилване
Актриса, изгубила девствеността си на 12, изкара $9,5 милиона от шегичка за изнасилване Шоуменът Майкъл Уетърли се пошегувал, че ще я изнасили и направил коментар, че си я представя в тройка
Всичко в категорията
Астролог: Дръжте емоциите под контрол!
Астролог: Дръжте емоциите под контрол! Необходимо е да се очистим от всичко старо и излишно, съветва Ивелина Пенчева
Всичко в категорията
Какво бе здравеопазването по време на соца? Из спомените на една пациентка
Какво бе здравеопазването по време на соца? Из спомените на една пациентка Всеки ден идваше линейка със сестра, която поставяше болкоуспокояващ серум, лечението бе безплатно
Всичко в категорията
Ексклузивно! Ето как преди 35 години Несебър влезе в книгата на ЮНЕСКО (СНИМКИ) Мръсните тайни на социализма: Престъпността в НРБ, за която никой не говореше Спомени от соца: Историята на пл. "Тройката", който е трябвало да прилича на парижкия „Етоал“ Спомени от соца: 5 райски кътчета по Южното Черноморие, вижте Ропотамо и залива на Несебър Стачка през социализма? Спомени от соца: През 1985 г. моряци от Бургас донасят вируса на СПИН в България Само във Флагман.бг: "Партизански завет" вграден в архитектурното бижу на морсикя бул. „Алеко Богориди“ (СНИМКИ) Екскурзовод в Слънчев бряг осъден на две години затвор за клевети срещу държавата и народната власт Спомени от соца: За уличните графити в края на 80-те Какво се случи на 10 ноември 1989 г. Ако знаят какви забрани и абсурди имаше по времето на социализма, младите направо няма да повярват
"Берое" стъжни празниците на "Левски"
"Берое" стъжни празниците на "Левски" Това е трета загуба за “сините“ в последните шест мача
Всичко в категорията
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Бургас
Бургазлията Асен Козаров, закопчан заради наркотици, се размина с хиляда лева глоба
Бургазлията Асен Козаров, закопчан заради наркотици, се размина с хиляда лева глоба Адвокатът му и прокуратурата сключиха споразумение, кримигероят се отърва от решетките
Всичко в категорията
Екшън в жк "Меден рудник"! Трима непълнолетни задигнаха Пежо от паркинг Избраха фирмата, която ще внедри видеонаблюдението в ж.к.”Меден рудник” С голям фолклорен концерт и рибен курбан жк "Меден рудник" посрещна Никулден European Air Quality Index: За последните 24 часа най-чист е въздухът във Враца и ж.к."Меден рудник" Циганска банда тараши серия от кафемашини в „Меден рудник“, но последният им удар ги прати директно да търкат нара Зрелищна акция в жк „Меден рудник“! Ченгета събориха Асен по очи и му сложиха белезниците Опасна банда е закопчана при зрелищната спецакция в жк „Меден рудник“ Разбиха зоната за кучета в ж.к.Меден рудник, заляха я с моторно масло. Съветници искат монтирането на камери Три коли се нанизаха във верижна катастрофа край жк "Меден рудник” Наркоготвачът на мъртвия ромски барон Иско се призна за виновен. Каква ще бъде присъдата му? Спецполицаи нахлуха в дома на Константин от жк „Меден рудник“ в Бургас, отриха 2 кг канабис
Айтозлии, имате последен шанс да гласувате за любимия си спортист! Пожален ли бе Качето от BG правосъдието и кога ще си плати 300-те хил.евро глоба Качето май ще се размине само с условна присъда след ареста си с кокаин Заковаха Данчо Качето с кокаин, грозят го до 8 години затвор Паника сред жителите на Съдиево, спряха да източват язовира им Брутално! Циганин нахлу в дома на дядо в Айтос, удари го с пръчка и заплаши, че ще го убие, ако не му даде 40 лв. Абсурд: Семейство от Айтос живее три месеца без вода, багер им прекъснал водоподаването (ВИДЕО) Айтос ремонтира бюджета си за нови улици и тротоари Мащабни ремонти в Айтос: Сменят водопроводните мрежи преди реконструкцията на важни улици Внимание, айтозлии! Автобусите за и от Бургас с нов маршрут заради ремонтите Айтос вече има си "Голямото сърце", пълнят го с капачки за реанимобил
Полицията разкри кой открадна суджука в Карнобат, от луканката обаче нямаше и следа Ето как карнобатски ромчета чевръсто задигнаха наръч със суджуци Карнобатлия се напи като мотика и направи голяма глупост Бургаски топ-кардиолог откри кабинет в Карнобат БСП обяви в Карнобат 9% ДДС за лекарствата и 5% ДДС за хляба и стартира предизборната си кампания за кмет Загиналият при пожара в карнобатското село Сигмен бил клошар Организират благотворителен кулинарен базар тази събота в Карнобат Алекс се покая за катастрофата в Карнобат, но съдът го остави зад решетките (ВИДЕО) Издъхна тезата на адвокат Марковски за дупка – виновна за двойното убийство в Карнобат 18-годишният ром, който уби две жени в Карнобат, е 12-класник в техникум, но не ходи на училище Алекс карал курсовете за шофьор в карнобатска школа, потил се здраво за изпитите, твърди адвокатът му (ВИДЕО)
Бомба със закъснител! Опасно свлачище гризе брега край хотел в Равда Приключи традиционният коледен базар в несебърското училище „Артиум“ в Несебър стана „Сграда на годината 2018” Двама катаджии първи се отзовали след стрелбата във „4 you” – заварили туристи под масата, един ранен и труп Кметът на Несебър подкрепи нова благотворителна инициатива Как уведомяват частния обвинител Митьо Очите за делото „4 you”, като е в турски затвор, чудят се адвокати Мъж от Свети Влас се бори за живот, след като газова бутилка избухна в дома му Ексклузивно! Ето как преди 35 години Несебър влезе в книгата на ЮНЕСКО (СНИМКИ) Второкласници от Равда участваха в „Големия лов на растения” След проверка в Несебър: ВСС образува дисциплинарка срещу млада прокурорка от Бургас Пенсионерският клуб в Равда добави още една година от създаването си
Панайот Рейзи: Достъпът до скалите край Созопол няма да бъде отрязан
Панайот Рейзи: Достъпът до скалите край Созопол няма да бъде отрязан Тези 50 кв. м., които ги отцепват от техния имот или ще ги дарят на Общината, или ние ще ги купим, каза градоначалникът
Всичко в категорията
Рибари на протест край Созопол заради застрояването на "Германката" Ето какво наказание получи джигитът Паскал, подкарал мотопеда си без регистрационни номера и книжка Министерството на културата с идея да превърне Свети Кирик в остров на изкуствата Биг Брадър в Созопол: Ще ловят престъпниците със супермодерна система за видеонаблюдение Благотворителни коледни базари в Созопол и Черноморец, даряват средствата с кауза Созопол празнува Никулден, стотици участват в ритуала по хвърляне на венци и цветя в морето Инициативата „Голямото сърце“ в Созопол даде начало на Коледните празници Ангелина Недин реди юбилейна изложба в Созопол Созопол отваря "Голямото си сърце" и грейва празнично Заради застудяването горивото в потъналия „Мопанг” се сгъстило, не можем да източим останалото в резервоара Опасна сграда в Созопол се руши, общината чака разрешение да я събори (ВИДЕО)
За една уникална и еко Коледа! Учителка от Царево майстори елхи от изхвърлени клонки (СНИМКИ)
За една уникална и еко Коледа! Учителка от Царево майстори елхи от изхвърлени клонки (СНИМКИ) 35-годишната Десислава Стоянова е участвала с коледните си творения на два коледни базара край морето
Всичко в категорията
Извънредно! Река Велека заля и затвори пътя Ахтопол-Синеморец Огромна опасност! Река Ропотамо вдигна рязко нивото си след проливните дъждове, а идва сняг!(ОБНОВЕНА) Геодезистът Йоан Каратерзиян: Има път до плаж Силистар и не би трябвало да е в частен имот (ВИДЕО) АПИ ремонтира над 117 км пътища в Бургаска област, ето кои са Държавата не прави почти нищо за Странджа през последните години – поредно доказателство, че живеем в разпад Представят утре съкровището от Калиакра и още разкрития на Сдружение „Черноморска Странджа“ Голямото сърце на Лозенец събра над 150 кг любов Представят на кръгла маса в Ахтопол историко-археологическите проучвания в Черноморска Странджа 30-годишен сливналия прати две момичета в болница след тежка катастрофа на пътя Царево-Приморско Спипаха 25-годишен софиянец, задигнал каяк от к-г „Арапя” край Царево ВМС чакат млади кандидати за 32 вакантни длъжности в Бургаско при заплата поне 780 лева
Даниел се парализира след падане от водна пързалка в Приморско. Да му помогнем! Високо отличие! Приморско стана община номер 1 за морски туризъм Вижте как кметът Димитър Германов поздрави жителите на Приморско за Никулден Приморско почете покровителя на рибарите и моряците. Тази вечер ще грейне в очакване на Коледа Кървава драма в Китен: Двама се клаха след лют скандал Празнични изненади на Никулден в община Приморско, вижте богатата програма Екшън! Среднощна акция срещу дилъри в Бургаско, изкараха двама от БМВ Огромна опасност! Река Ропотамо вдигна рязко нивото си след проливните дъждове, а идва сняг!(ОБНОВЕНА) Жителите на Приморско пред БСП: Лишени сме дори от най-необходимата спешна помощ 64-годишен пияндурник се нафирка до козирката и седна зад волана Приморско влиза в годишните награди за туризъм, ето как да подкрепите общината
Акция в ромските махали в Дебелт и Средец: Иззети са огромни количества незаконно добита дървесина
Акция в ромските махали в Дебелт и Средец: Иззети са огромни количества незаконно добита дървесина По време на масираната проверка бяха конфискувани трактор, два велосипеда, две резачки, няколко брадви и бяха съставени над 15 акта
Всичко в категорията
Авторите на снимките на падналата ограда край Малко Търново може да отидат на съд
Авторите на снимките на падналата ограда край Малко Търново може да отидат на съд Щом законодателят е преценил, това застрашава националната сигурност, смята вътрешният министър
Всичко в категорията
Щетите по огратата на границата са вследствие на обилни валежи, отстраняват ги светаквично Паднала ограда до Малко Търново доведе до политически сблъсък в парламента (снимки) „Голямото сърце на Малко Търново“ от днес подкрепя инициативата за закупуване на реанимобил Колко дават общините в Бургаска област за снегопочистване И Малко Търново се включи в проекта за борба срещу отпадъците в черноморското крайбрежие АПИ ремонтира над 117 км пътища в Бургаска област, ето кои са В Малко Търново ще си разменят книги в Деня на народните будители 81-годишен старец прати дете в болница след челен удар на пътя за Малко Търново Откриха паметник на ген.-майор Алекси Попов в Малко Търново (СНИМКИ) Навръх 105-годишнината от освобождението на Малко Търново: Откриват паметник на ген.майор Алекси Попов С грандиозен концерт-спектакъл Малко Търново отбеляза Европейската година на културното наследство
В Камено се обединиха за изграждането на паметник на Апостола
В Камено се обединиха за изграждането на паметник на Апостола Бюстът на Васил Левски ще се издигне в центъра на града с помощта на дарители
Всичко в категорията
Коледната елха в Камено грейна в ослепителна премяна Община Камено със специална презентация в Словения по проект „Малките общини срещу евроскептицизма“ Заблуден мъж от с. Равнец попадна в лапите на Йорданка, измъкнала му 1120 лева Проблем! Водата в селата Трояново и Константиново негодна за пиене, ВиК и тази година не си мръдна пръста Инвестират 1,2 млн.лв. за възстановяването на замъка в крепостта „Русокастро” Безсънна нощ за хората в Ливада (ВИДЕО) Бандитите Йордан и Петър обрали имот в Камено, опитали да скрият следите с палеж Областният управител Вълчо Чолаков вкара тежки машини да почистват деретата в Община Камено За пример! Жители на каменското село Желязово сами си ремонтираха пътя Ходене по мъките: Валентин от Камено над 10 години чака за българско гражданство Нов фонд с пряк контрол ще помага на бедни и болни в Камено
70-годишна рускиня отнесе с автомобила си жена в сунгурларско Джигит с Фолксваген помете велосипедист край Сунгурларе и избяга Пенсионер от Сунгурларе влезе в ролята на пожарникар, обаче не успя да спаси трактора си 50 семейства от село Славянци живеят в страх и ужас. Къщите им се наводняват при всеки дъжд 34-годишен направи нещо немислимо и пострада жестоко, за да спаси колата си от уличен стълб Стадионът в Сунгурларе вече си има име Екшън на пътя! Каруца предизвика зверски удар край Сунгурларе, жена е в болница На прага на зимата: Община Сунгурларе бави дървата за огрев След "Винпром Поморие" днес митничарите удариха и "Винекс Славянци" Бизнесменът Кирил Кленовски наема 51 военни склада в село край Сунгурларе срещу 450 000 лв. на година Едноетажна къща се изпепели като факла в Лозарево, 31-годишният Асен е с изгаряния по лицето и тялото
Най-накрая! Разбитият Айтоски проход ще бъде ремонтиран за 20 млн. лв. Колко дават общините в Бургаска област за снегопочистване Пратиха за 12 години в затвора убиеца Петър, размазал черепа на Станчо в с. Вресово Изправят пред съда 20-годишния Петър, смазал с дървен кол главата на Станчо в с. Вресово Огромна трагедия! Пежо се заби с бясна скорост в дърво край Руен, загина 18-годишната шофьорка Трагедия край Руен: Мицубиши блъсна Хонда, прати я в крайпътно дърво и уби шофьора Намериха изчезналата 17-годишната ученичка от Вресово, пила кафе на „Кашмир“-а с гаджето си Мистерията се заплита: 17-годишната синеока красавица от Вресово избягала с гаджето си? Издирват 17-годишно момиче, в неизвестност е четвърти ден Как „турската” община Руен се превърна в символ на толерантност и спази завета на Апостола (ВИДЕО) Румен Радев откри паметник на Левски в Руен, нарече общината пример за толерантност
Борисов се разви, не е авторитарен лидер, но прекалено се влияе от медии и протести на маргинали Интервю Всички интервюта Валери СИМЕОНОВ пред „Флагман“: Борисов се разви, не е авторитарен лидер, но прекалено се влияе от медии и протести на маргинали
Бях преценил, че и друг от ГЕРБ може да е премиер, но сега виждам, че това не е така, казва лидерът на НФСБ
Глас отвътре Всички Флагман.БГ, Флагман.БГ Зоофилия, няма нищо лошо, това е просто любов! Това ли е следващото "нормално" нещо Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Внимавайте с този профил! Завлича наивни бургазлийки с пари чрез Фейсбук Speedy с честитка към бургазлийка: Плати две такси и се оплачи на арменския поп за забавената пратка Бургаска фирма изби рибата: На п.дераси и политици дограма не монтираме! Читател на Флагман.бг: Купих си нова помпа, след дни се развали, върнах я в сервиза, а те ми взеха пари за ремонт Внимание! Пасарелката до хотел "Мираж" в Бургас се превърна в ледена пързалка (ВИДЕО)
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 16.12.2018на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Вашата интуиция ще работи на пълни обороти. Опитайте се да не замъглявате усещането си с логични обяснения и съмнения! Ако успеете да се доверите напълно на себе си, ще вземете важно решение и нещата ще потръгнат. Любовта ви носи изненади. Възможно е да чувствате напрежение или несигурност. Това обаче не е причина да се отказвате от реализацията на това, което сте планирали. Търпение ще ви е нужно, но това не означава и да бездействате. Може да намерите нещо, което сте загубили. Любовта ще ви съпътства. Възможни са трудности в общуването и комуникацията. В сутрешните часове може да се окаже, че сте доста изнервени. Смяна на средата пък, може да ви зареди с нови сили и идеи. Хората около вас ще ви помогнат да си вдигнете самочувствието. Любовта ще ви окриля. Настроенията ви са променливи, но хората около вас могат да ви повлияят добре. Любовта ще ви навести по интересен начин. Носете тоалети във виолетов цвят! Това ще ви помогне в стремежа да следвате целите си. Добре е да сте с хематит. Този минерал освобождава от гнева. Отворете си широко очите за възможностите, които съдбата ви предоставя! Голяма е вероятността в този ден да срещнете хора с подобни на вашите разбирания. Ако имате дежа вю за нещо, което вече са преживели, усетили или видели заедно, това е знак за кармична връзка. Заредете се с търпение! Днес бързите действия могат само да ви отдалечат от изпълнението на целта, която сте си поставили. Възможни са разногласия с любимия човек. Избягвайте конфликтите, защото отношенията с близките ви може да се влошат! В живота ви настъпват промени, които обаче са свързани с миналото. Това, което не сте разбирали или не сте постигнали, или не сте поискали, сега можете да го осмислите. Ако не приемете промените доброволно, ще стане доброзорно. Не претоварвате стомаха си! Напрежението в отношенията ви с близките расте без ясна причина. Не се опитвайте да им натрапите своите мисли и чувства! Дайте им право на избор! В този ден забравете за авантюрите, защото всяка грешка се наказва! Ако изневерите, ще ви сложат и на вас рога. Денят е чудесен за тези, които са готови да усвоят нещо ново, да учат или да експериментират. Някои от вас може да си сменят хобито. Ако сега започнете изучаването на чужд език, ще имате успех. Имунната ви система е слаба, избягвайте кашлящите и кихащите хора! Имате план за деня!? Чудесно! Придържайте се към него строго, но ако възникне съмнение, че няма да си изпълните целта, по-добре се откажете и изчакайте момента, в който сте готови за действия. Ако се налага да пазарувате, купувайте само това, което ви е крайно необходимо! Искате да срещнете някого!? Не разчитайте на случайността да ви събере! Обади му (й) се! Не умувайте дали си струва! Просто наберете номера и си признайте, че ви липсва, уредете си среща и се забавлявайте! Денят е добър и за запознанства, и за любов, и за лечение. Има риск монотонният ритъм да оцвети ежедневието ви в сиво, но от вас зависи дали ще скучаете или ще се забавлявате. Ако в стоманобетонната джунгла се чувствате като в клетка, излезете на свобода! Разходка сред природата с приятели ще ви се отрази добре.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип