×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Лица от протеста: Какво искат недоволните и за кого гласуват? (анкета)


Лица от протеста: Какво искат недоволните и за кого гласуват? (анкета)
Няколкостотин души се събраха на митинга в София - по-малко от очакваното
18 Ноември 2018, Неделя, 12:17 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ, снимки: Авторът

"Флагман" потърси мнението на демонстранти в София, повечето не пожелаха да говорят


„Флагман“ влезе в сърцето на очаквания голям протест в София днес. Всъщност се събраха само няколкостотин човека може би и заради студеното и дъждовно време. Протестиращи се оплакаха, че полицията е блокирала по пътищата демонстранти от други градове.

Опитахме се да вземем мненията на хора от шествието. Повечето отказваха, особено след като чуваха, че ще публикуваме тяхна снимка. Някои обясниха, че се притесняват от репресии.

Успяхме да вземем мнението на трима души. Записахме и други трима, които говориха пред множеството на пл. „Батенберг“.
Въпросите бяха - защо протестират, за кого са гласували на предишните парламентарни избори и за кого смятат да гласуват на следващия вот. Всички обаче говореха за „смяна на системата“.



Ангел, на 29 г., от 5 години живее в София.
Работи като „техническа поддръжка“.
На последните парламентарни избори: Не е гласувал
На следващите избори: Надява се да не са за партия, а за хора.


„Протестирам за смяна на системата. Тази система и този модел на управление в България не работят. Може да работят за Германия, за Австрия, за Англия – за развити държави, но за нас това не работи и не върши работа.“

Какво значи смяна на системата?
„Варианти има много. Народовластие е най-важното – т.е. народът да взема сам решения. Било то чрез референдуми, било то по друг вариант. Македонците ги попитаха дали искат да си сменят името. Нас някой да ни е питал за Европейския съюз? Нас някой да ни е питал за еврото, което чувам, че ще се приема? За какво са ни питали нас? Единственият успешен референдум, в кавички, беше референдумът на Слави Трифонов, който никой не го призна. 3,5 милиона гласуваха и какво? Чудесно, нищо не се получи.
Гласувах за Румен Радев, независим кандидат, подкрепен от БСП. Аз гласувах за човек. Искам да гласувам за хора, а не за партии, политици и т.н.
Ще искаме президентът да обяви извънредно положение, за да може да се свика Велико Народно събрание в рамките на шест месеца и да се смени системата. Нали той е за народа, да го докаже!“



Пламен от Перник, пенсионер на 50 г.
На последните парламентарни избори: Гласувал за ГЕРБ
На следващите избори: Няма да гласува


Протестирам най-вече за това, защото 30 години тази система ни уби напълно. За 30 години уж демокрация се оказа, че една и съща мафия ни управлява. Какво ще рече това? Аз съм пенсионер от мината, на 45 г. Моята пенсия като миньор в момента е 320 лева. С тези 320 лева - вие преценете какво са. Второ, къде е здравеопазването? Нали плащаме осигуровки? Ние пълним здравните каси, за да карат луксозни коли и да си правят нови сгради. Отидеш на доктор на преглед – пак си задължен да си платиш. Усвояват се нерегламентирано лекарства. Няма сфера, която да не е пропита от корупция – съд, всичко.

Досега винаги съм гласувал за ГЕРБ. Идеята на този министър-председател беше съвсем друга в началото, но той се пропи от негови кръгове и системи. Той заедно с Доган и Първанов управляват заедно в момента.
Ако трябва, ново Велико Народно събрание да се направи - нова система, но тези глупости 30 години – с подставени фигури на банките в парламента, да не се получава.


Филип Фратев, на 44 г., работи за университет в Тексас, но живее в България.
На последните парламентарни избори: Гласувал за ГЕРБ
На следващите избори: Няма да гласува


На протеста съм, за да си тръгне това корумпирано правителство и да се смени цялата политическа система. Не членувам в партия, не съм за БСП, не съм за сините, не съм за никой. Просто на българите им писна този модел на управление. Най-важното е, че на едно цяло поколение му беше променена културата и всичко на базата именно на това управление. Затова искаме да си ходи, просто казано.
От 10 години за ГЕРБ съм гласувал. В текущата ситуация не бих гласувал за никой. Искаме смяна на системата.“


Искрен Дилов, от Враца, на 45 г.
Застраховател, икономист, автомобилен експерт
На последните парламентарни избори: Гласувал за себе си като независим кандидат
На следващите избори: Няма да гласува


Искането за смяна на системата е единството разумно искане, единственият разумен ход, който може да се направи. Така че да не обясняват разните зависими финансово политически индивиди и експерти, в кавички, че това било политическо. Не, това е единственото разумно нещо. Господин президент, въпреки че сте издигнат по политически път, смятам, че сте единственият, който има надежда да е част от народа. Вие сте офицер, генерал от армията, летец, на който всеки полет е бил риск за живота. Вземете правилното решение, време е за трудни решения. Дали сте част от народа? Ако сте, обявете официално извънредното положение, в което се намира страната вече десетки години. То го има, съществува. Нарушен е чл. 1, ал. 2 от Конституцията – че цялата власт произтича от народа и може да се упражнява пряко и чрез съответните институции. Нарушен е чл. 1, ал. 3 от Конституцията – че никой няма право да си присвоява народния суверенитет. Намалял е народът с 30% - една трета, за последните 30 години. Това не го е имало и през турско робство. По официална статистика над 2,5 милиона българи работят в чужбина и по-малко от 2 милиона в България. Ако това не е извънредна ситуация... Нямаме здравеопазване, нямаме икономика, нямаме нищо. Ако това не е извънредно положение, не знам кое е.

Трябва да се започне изграждането на нова система, на нова кръвоносна система на тази държава, която да вкара кръв в нея, да вкара народа в управлението, да даде управлението, както е дори по действащата Конституция, на народа и да започне тя да върви напред и нагоре; да бъде пример за всички народи за това как трябва да се управлява една държава, а не за това как не трябва да се управлява една държава.
Ние тук (в София – б.а.) може и да не сме достатъчно, но в цяла България на крака са по-голямата част от народа.

Трябва да бойкотираме изборите. При малка избирателна активност по-лесно могат да се открият далаверите, злоупотребите. На системата й трябват най-вече нашите подписи върху избирателните списъци. Друго всичко си го правят, както им изнася.“


Сергей, от София, на 48 години, работи „каквото мога, каквото ми позволява държавата“.
На последните парламентарни избори: Не е гласувал
На следващите избори: Няма да гласува


„Всеки в семейството може да излъчи деец. Вашите дейци да се срещнат с останалите дейци, да излъчат тези, които са по-разумните, тези, които са по-честните. И това не зависи от държавата. Това зависи единствено от вас. Да излъчат напред тези, които могат, тези, които са морални, тези, които са чисти. Това зависи единствено от вас, не зависи от никой друг. И ако вие не почнете да го правите, ако вие не започнете да се структурирате – спукане гърне, е казал народът.

Ново вино в стари мехове – не става. Ново вино в нови мехове се налива, защото старите мехове ще се спукат и ще изтекат. Ако не го разбирате – спукано гърне! Разходиха ли ви сега? Разходиха ли ви? Ето така държавата ви разхожда 30 години, в пустинята.

Започнете да се структурирате, защото, ако не се структурирате, ако не превърнете народа в жив организъм, ще станете блато. Всяка вода, която не тече, става блато. Започнете да се структурирате първо на семеен принцип, после на махленски принцип, на квартален принцип... Започнете да намирате хората между вас. Кой чакате? Държавата ли?

Трудно ли е да се структурирате? Трудно ли е да намерите добрите хора между вас? Трудно ли е да намерите честните хора между вас? Трудно ли е да намерите хората със сърца между вас?
Тези хора, които могат да свършат работа са сред вас. От вас зависи да ги намерите. От вас зависи да им дадете правото да действат от ваше име, но не да действат, както действат сегашните депутати и да решават вместо вас. Тези хора трябва да ви питат дали могат да изкажат вашето мнение.
Принципът е принципът на десетника – десет човека посочват един. Тези десети се събират и започват помежду си да обсъждат, да говорят и да видят кой е най-достойният между тях. Десетникът излъчва петдесетник. Петдесетниците се събират и започват да разговарят помежду си. Тези, които са честни, ще продължат напред – да направят стотници. Стотниците да се съберат и да направят хилядници. Хилядниците да направят десетохилядници.


Яна Манолова, музикантка, майка на три деца
На последните парламентарни избори: гласувала „за всички тези, които в момента ни изяждат хляба и здравето, и живота на децата ни“
На следващите избори: Няма да гласува



„Тази система ни отне здравето на нас – деца, родители, баби, дядовци, всички. Защо трябва да го позволяваме, докога? Докога? Не, ние не викаме оставка, ние искаме смяна на системата.
След като можем да извикаме заедно „смяна на системата“, значи можем да бъдем всички заедно не само тука, 300 човека; не само там, където са блокирани хора, които не могат да се присъединят към нас. Искаме ли всички по някакъв начин да живеем нормално? Искаме ли децата ни да останат в България? Искаме ли, когато някой се разболее, вместо да се чудим накъде да ходим, кой път да хващаме, да молим за пари да си купиме лекарството? Не, нали? Искаме ли да сме единни? Искаме ли този лозунг - „Съединението прави силата“, да им го докажем? Че ние българите правим силата. Време е, народе български, нека се вдигнем всички, майки, бащи, родители, баби, дядовци, и да си поведеме народа напред. Аз не съм от хората, които се предават. Напред, народе! Нека им покажем, че те са скапаната, неподредена вътре, вмирисана лодка, а ние, българският народ сме водата. Да живее България!“

В категории: Политика


33
Коментара по темата
33.
Зоя
20.11.2018 10:50:27
1
2
Това ще е най- голямата грешка - народът да вземал решения.
Ей тагава ще се затрием окончателно.
Те са га казали хората отдавна - ПРОСТ НАРОД- СЛАБА ДЪРЖАВА!
32.
Професионален протестиращ
19.11.2018 17:49:35
3
6
А Курнела - по някой лев дава ли?
КарадайЪ - по баклавЪ???
31.
бай Илия
19.11.2018 16:47:49
1
6
Я!
Фратев - метеорита работи за университет в Тексас... Хахахахахахаха!
Той е известен манекен на Винпром другарки и другари!
30.
Елена
19.11.2018 14:23:39
1
5
Вятъра вее своята зимна песен вълци и чакали вият в кабинета.Народа каза тежката си дума.Бунт гори в душата на всеки.... .Браво Българино най сетне се събуди ,крайно време беше .................. Къде са майко Българио чедата ти ,на тежки гурбети обречени от лоши управници и бедност прокудени ,но вечно скърбящи за теб .................Опитват се майко Българио изтрадала горда столетнице от теб 240 боклука да те съсипят да те превърнат в разграден двор,опитват се да прокудят децата ти ,за да си управляват и живеят свободно,опитват се да разединят народа ти с манипулации и кражби да го управляват ,но няма да стане майко Българио народа се събуди и се обедини в едно ,Не даваме България на другите трябва да ви е ясно господа измислени политици . БЪЛГАРИЯ Е ЖИВА ЩОМ НИ ИМА ДОРИ И МАЛКО ОСТАНАЛИ И ТАКА ЩЕ БЪДЕ ЗАВИНАГИ....
29.
добре де
19.11.2018 13:31:27
2
3
Всички коментиращи, осетете се че това са хората останали в нашата родина и не може да ги наричате дебили .. лош матриал или с висока оценака за себе си но без покритие, всеки от тях е положил някакво усилие и е завършил някакво образование, доколкото е могъл, намен например не ми стигаха финансовите възмножности за престижен в скоби университет и завърших най близкия до населеното ми място в което живея, но трябва да се знае едно че няма глупави хора има такива които искат да се научат и такива които не искат, вие които коментирате за тези хора по умни ли сте, не вярвям, само сте хора които бездействат и това с нищо няма да промени ситуацията в бг. Излезте всички дайте умни в скоби предложения и да видим как и вас ще оплюят, нали така. Забележете едно в медийте, се създава мнение че хората оито протестират са ... измет, комплексари, безделници и т.н. ... а всичко това се прави с една единствена цел да се слогува на силните на деня. Не съм партиен и мога да ви кажа, че за мен е позорно да гласувам за комуснистите и никога няма да го направя, но в момента тези които ни управляват толкова са се уяли с власт, че от носа си по далеч не виждат или пък виждат но така им е угодно. Нимя не вижда, че имаме една съдебна система в която по честен начин малкия човек няма шанс да защити правата си, нима не се вижда че един кръг от хора винаги са на власт и действат задкулисно с цел да набяват за себе си повече и повече, нима не се вижда че всеки ден се потъпкват основните свободи и права на гражданите, нима не се вижда че ако изразиш различно мнение от властимащите, просто ше бъдеш смачкан я с някоя данъчна проверка, която ще изкара че си в не знам какви си нарушения или пък още по лошо полиция, прокуратура ... ще бъдеш престъпник и т.н.. Да това всеки го знае но никой не иска да си го признае пред себе си. Ето ви пример тази медия в кавички в която коментираме, върти и суче само и само да не изпусне кокала който са и дали силните на деня ... това е срам и позор за журналистиката, ама как ние сме честни и безпристрастни нали така.... Замислете се хора само ние можем да направим така че да живеем по добре в утрешния ден, но не като коментираме или пък се бунтуваме а просто трябва да спрем да гласуваме и да видим кой ще си избира сам депутатите .. министрите и т.н. Народовластието е в нашите ръце, много скоро трябва да се осъзнаем и вземем в ръце.
28.
добре де
19.11.2018 13:30:43
1
2
Всички коментиращи, осетете се че това са хората останали в нашата родина и не може да ги наричате дебили .. лош матриал или с висока оценака за себе си но без покритие, всеки от тях е положил някакво усилие и е завършил някакво образование, доколкото е могъл, намен например не ми стигаха финансовите възмножности за престижен в скоби университет и завърших най близкия до населеното ми място в което живея, но трябва да се знае едно че няма глупави хора има такива които искат да се научат и такива които не искат, вие които коментирате за тези хора по умни ли сте, не вярвям, само сте хора които бездействат и това с нищо няма да промени ситуацията в бг. Излезте всички дайте умни в скоби предложения и да видим как и вас ще оплюят, нали така. Забележете едно в медийте, се създава мнение че хората оито протестират са ... измет, комплексари, безделници и т.н. ... а всичко това се прави с една единствена цел да се слогува на силните на деня. Не съм партиен и мога да ви кажа, че за мен е позорно да гласувам за комуснистите и никога няма да го направя, но в момента тези които ни управляват толкова са се уяли с власт, че от носа си по далеч не виждат или пък виждат но така им е угодно. Нимя не вижда, че имаме една съдебна система в която по честен начин малкия човек няма шанс да защити правата си, нима не се вижда че един кръг от хора винаги са на власт и действат задкулисно с цел да набяват за себе си повече и повече, нима не се вижда че всеки ден се потъпкват основните свободи и права на гражданите, нима не се вижда че ако изразиш различно мнение от властимащите, просто ше бъдеш смачкан я с някоя данъчна проверка, която ще изкара че си в не знам какви си нарушения или пък още по лошо полиция, прокуратура ... ще бъдеш престъпник и т.н.. Да това всеки го знае но никой не иска да си го признае пред себе си. Ето ви пример тази медия в кавички в която коментираме, върти и суче само и само да не изпусне кокала който са и дали силните на деня ... това е срам и позор за журналистиката, ама как ние сме честни и безпристрастни нали така.... Замислете се хора само ние можем да направим така че да живеем по добре в утрешния ден, но не като коментираме или пък се бунтуваме а просто трябва да спрем да гласуваме и да видим кой ще си избира сам депутатите .. министрите и т.н. Народовластието е в нашите ръце, много скоро трябва да се осъзнаем и вземем в ръце.
27.
*********
19.11.2018 11:43:41
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
26.
Okoto
19.11.2018 11:29:39
2
1
Iskat hoi giaurite
25.
До 23
19.11.2018 10:12:28
0
4
Абе герберски трол, ти не спиш ли бе? Митето двоен надник ли ти обеща, че цяла вечер не си спал да плюеш протеста? Днеска няма ли да си на работа в общината? Почивен ден ли ти дадоха?
24.
69
19.11.2018 08:42:44
4
6
Кукумицини.Един искал това,друг искал онова,трети пък му било писнало.Както каза професорът от БСП - 80% от населенирто са дебили.Май ще излезе прав.
23.
А така
19.11.2018 08:39:32
6
6
Може и да не са представителна извадка, но нечии избиратели скочиха срещу избранника си. Само 10 г им отне да разберат, какво пуснаха във властта. Проблема е, че държавата е във фалит, тези ни върнаха в 44 година.
22.
хорейшо
19.11.2018 07:00:45
7
3
Само психопати!
21.
Един тъпак
19.11.2018 00:34:03
3
6
Ако гласуването променяше нещо,щяха да го забранят със закон!Избори се вземат,не се печелят!Делянчо дебеланчо печата бюлетините, списъците са пълни с мъртви души и така все печелят гробовете от герб,и се разпределя баницата във Велика България!
20.
SS
19.11.2018 00:12:27
2
0
POLIACITE IMAHA LEX VALENCA , V CHEHIA VASLAH HAVEL , RUSIA , SOLJENICIN ....
....V BULGARIA ???? NE MI SE KOMENTIRA ....
19.
До 8
19.11.2018 00:05:09
3
3
Нескромно е някакси да си хвалиш сам коментарите.
18.
до 333
18.11.2018 23:38:34
2
5
В Конституцията пише ,че избирателното право не е задължително.
17.
Бургас
18.11.2018 23:19:42
6
5
Пия 2 ракии и ... отивам да протестирам но за коквото ми кажат. Накрая ще рипна едно хоро... Бяла роза!
16.
До 14
18.11.2018 23:12:54
7
9
Система като Американската. Силен Президент и 100 депутата в парламента.
15.
до Миналия
18.11.2018 23:10:14
6
17
А вие защо всички като папагали повтаряте "искаме нова система",а никой от вас не може да отговори какво ще представлява тя?
14.
ДЕЛЯНА
18.11.2018 23:00:08
6
11
ЗАЩО ВСИЧКИ ИНТЕРВЮИРАНИ ОТГОВАРЯТ ,ЧЕ ИСКАТ СМЯНА НА СИСТЕМАТА,КАКВА СИСТЕМА ИСКАТ......И ТЕ НЕ ЗНАЯТ,ПРОСТО НЯКОЙ НАКРАТКО ИМ Е КАЗАЛ КАКВО ДА СКАНДИРАТ
13.
Миналия
18.11.2018 22:58:48
8
5
Платени тролове пропагандират, искаме си старата система...
12.
До 11 и другите герберасти
18.11.2018 22:57:54
0
0
Спокойно бе, спираме протестите. Вече искаме крадливата Тиква, Вальо Златното и Пеевски да ни управляват пожизнено. Ше купим и още една къща в Барселона на Мис Задник. Доволни ли сте?
11.
333
18.11.2018 22:19:47
6
15
Банда олигофрени. Ще свалят правителство и нямало да гласуват за ново.
Колко прост трябва да си, за да вярваш, че те чака нещо добро, когато доброволно се отакзваш от правото си на глас. Призивите да не се гласува трябва да се криминализират.
10.
друг гражданин
18.11.2018 22:15:58
5
17
Идиоти,ЗНАМЕТО на България е светиня,за която са умирали хора.Аз и много други сме го целували и сме се клели в него.То не ви е нито за завиване,нито за вратовръзка.Ако вие сте лицата на новата система,предпочитам си старата.
9.
ВАЛЕРИ
18.11.2018 22:04:06
1
7
ВСЕКИ НАРОД ЗАСЛУЖАВА СЪДБАТА СИ-ПРЕДСТАВИТЕЛНА ИЗВАДКА ОТ КОМЕНТАРИТЕ ! ! ! !
8.
до 2,3,4,5,6,7
18.11.2018 21:37:50
4
22
Шапка ви свалям.Вече съм спокоен,че все още има мислещи хора в тази държава.Бях се отчаял,че са останали само олигофрени и тъпанари.
7.
Протеста на галфоните
18.11.2018 21:22:03
6
19
Автомобилен експерт - това сигурно е самооценка. Проблема на всички тези които протестират е че нереално високото им мнение за себе си се сблъсква с действителността. И се стига до там че с ниското си и фалшиво образование, без никакво покритие като знания, води до финансови претенции, които не могат да покрият. И вместо да направят нещо полезно за семейството си в неделя и да изкарат някой лев - те безделничат и чакат някой да им даде повече за нищото което предлагат, без да се замислят, че са безполезни и ако не изкарат сами пари няма кой да им оправи живота
6.
мислещ
18.11.2018 20:37:50
3
17
Колко са "спонтанни" и желани протестите в цялата страна е видно от числеността на протестиращите. Обикновено в репоратжите полицаите и журналистите са преобладаващо мнозинство !
5.
гражданин
18.11.2018 20:35:36
6
24
И всичките галфони на следващите избори нямало да гласуват ! И какво мислите ,че ще постигнете като не гласувате !? Ще накажете някой,ще направите нещата по-добри ! НЕ тъпанари,просто ще дадете власт на комунисти и турци,понеже техния електорат гласува жив или мъртъв....под строй !
4.
Не е истина
18.11.2018 20:28:19
7
20
Колко прости пръчки населяват територията не е истина ?!

Закривай!
3.
Позитивен
18.11.2018 20:25:23
7
21
Ако това са лицата на новата система, предпочитам старата, с всичките и кусури. Не ме разбирайте погрешно, има за какво да се протестира, но сегашното е пародия, не протест предвид преобладаващите участници.
2.
Проф. Иво Христов
18.11.2018 20:06:41
8
23
Не бях прав, че 80% от българите са дебили. Над 90 % са!
1.
da mu se nevidi
18.11.2018 19:44:01
5
6
Flagman,mojeli da bydat I istinski jurnalisti .Otdavna ne bqh 4el tqhna bezpristrastna I obektivna statiq .osta o4udvashto -da ne bi da stavate 4estni ?
I da si vyrshite katto istinski jurnalisti ve4e rabotata
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева
Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него 
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори