Това ли е краят? Българите масово разпродават имоти и се изселват от бургаския кв.Горно Езерово


Това ли е краят? Българите масово разпродават имоти и се изселват от бургаския кв.Горно Езерово
За три дни през уикенда циганите вдигат нова къща, кадрите са от разлини точки на квартала
07 Ноември 2018, Сряда
Автор: Флагман.БГ, снимка: архив Флагман

Омбудсманът на Бургас Тодор Стамболиев алармира обществеността за тревожната констатация


Общестеният посредник на  Бургас Тодор Стамболиев разпространи преди минути тревожно писмо до медиите, с което призовава институциите и съда да се задействат по най-бързия начин. Вече не става дума за проблем, а за напаст, от която в кв. Горно Езерово няма спасение за българите.

Кварталът е разположен във високите части, в гора под вр. Шилото и е с прекрасна гледка към езерото Вая. Само допреди 30 години там населението бе само българско. С днешна дата обаче не спират да прииждат роми от всички краища на страната и да строят незаконно. Общината вече не насмогва да събаря постройките, защото за всяка трябва да изчака изтичането на нужната по нормативните актове процедура. А те траят с години.

Кадрите, които публикуваме,  са предоставени от гражданин, жител на квартала. Заснети са в събота. Показват картината с поголовното застрояване в почивните дни, в различни точки на населеното място.


Общественият посредник на  Бургас Тодор Стамболиев

Ето за какво алармира Стамболиев широката общественост:

„Бях потърсен  от жител на квартал „Горно Езерово“ с молба да окажа съдействие при решаването на сериозен проблем за местната общност. Незаконните строежи в тази част на Бургас се превръщат в бедствие и последиците от това са тревожни. Не разполагам със статистически данни и се доверявам изцяло на гражданина, който сподели, че заради незаконното строителство, преминаващите бетоновози, горенето на автомобилни гуми, заради шума и демонстративното нарушаване на правилата от някои тамошни жители, не са малко  хората, които вече разпродават имотите си и напускат „Горно Езерово“.

От подробен снимков материал и информацията, която ми беше дадена, става ясно, че нарушителите изливат основите на своите незаконни домове най-често в петък.
По този начин основите се втвърдяват през уикенда, когато контролиращите институции почиват, а в следващата седмица буквално за няколко дни в нарушение на наредби и закони изниква фамилно жилище.

Сигурно си спомняте, че наскоро, през лятото, Община Бургас безкомпромисно разруши немалко такива сгради в Горно Езерово, но в момента техните стопани са започнали градежи на нови места.
Нарушителите се възползват от бавната реакция на институциите и тълкуват това като „зелен“ сигнал за незаконно строителство.

Поставена пред свършен факт, общинската администрация е принудена да влиза в безкраен лабиринт от процедури.
При констатация на такъв строеж следва съставяне на констативен акт, изчакване на възражения по акта, после издаване на заповед за премахване на строежа, която също подлежи на обжалване пред Административен съд. Докато евентуално влезе в сила,  могат да изминат години, а за самото физическо  отстраняване на незаконната постройка е нужно допълнително време за ангажиране на фирма изпълнител, осигуряване на представител на строежа и т.н.

До всичко това няма да се стигне, ако институциите се намесят предварително и не допуснат бетоновозите в квартала и по този начин спрат още в началото строителството на незаконни постройки.

Ето защо след срещата с жителя на квартал „Горно Езерово“ изпратих сигнал до Община Бургас и по-точно до зам. кмета по строителството, инвестициите и регионалното развитие г-жа Чанка Коралска.
Вярвам, че администрацията има ресурс, капацитет и законови инструменти да не допусне тези нарушения да се превърнат в масова практика, защото ако бъдат взети мерки сега, няма изобщо да се налага да се преминава през тежки и дълги процедури, в които Общината ще губи време и пари.
Време е да бъде разкрит  „горещ“ телефон за почивните дни в Община Бургас за такива строителни нарушения, за да може по подадените сигнали да се задействат всички оторизирани институции.

В категории: Бургас


33
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
33.
DO 23 BABA MARA
09.11.2018 19:01:23
1
1
PO VREMETO ZA KOETO PBQSNQVA6,AKO NA NQKOI MU KAJE6 CIGANIN 6TE6E DA 4UKA6 KAMANI NA NQKOQ KARIERA.ZATOVA TOGAVA VSI4KI JIVEEHE V MIR I RAZBIRATELSTVO.A SEGA TAKIVA BOLNI MOZACI KATO TEBE SAZDAVAT RAZDELENIE MEJDU HORATA.OT TAM IDVAT VSI4KI BELI.
32.
Живуща
09.11.2018 16:42:06
2
1
Пълно беззаконие цари в квартала!На тумби вървят и се засанват на властта и на хората на " гяури".Някой в гетото имитира Ислямска Държава, защото и знаци по улицата правят такива - с ръката с пръста нагоре и с рязането на глава с пръст към хора, с нищо не провокирали това.Квартала гъмжи от проститутки и дилъри.Продава се всичко каквото ти душа иска...
31.
Млякото е гей и наркоман
09.11.2018 01:04:52
0
1
Мляко ти си тьп педал и наркоман недей да са правиш на мутра да пишеш тука глупости е мишок. Нали тавидях тва лято онва лапе как ра изсипа е паляк, кат ти вкара едно бичме и ти напрао припадна е паляк скьсан. Данчо че рния едно време помниш ли как та закара на блатото и те накара да лапаш на дон каменте шпионина. Ходи да мутрееш на лапетата и да ги льжеш кьв велик мафиот си е мишкар.
30.
Али Баба
08.11.2018 20:33:55
4
1
МАНГАЛИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ НАУЧАТ ДА СПАЗВАТ ЗАКОНА КАТО ВСИЧКИ И СТИГА С ТОВА ТЕ СА БЪЛГАРИ НИКОГА НЯМА ДА БЪДАТ БЪЛГАРИ И НИКАДЕ ПО СВЕТА НЕ СА СЕ АСОЦИИРАЛИ ВЪФ ФРАНЦИЯ СА НА КАРАВАНИ В ЦИГАНСКИ ПАРКОВЕ ЧИСТО Е НАУЧИЛИ СА ГИДА НЕ ПИПАТ ПОНЕ ДО ТЕХНИЯ КАМП ЗАЩОТО ИМ СПИРАТ ПОМОШТИТЕ НА ЦЕЛИЯ КАМП А СИ ГЕПАЛ ИПРЕТ МЕШЕРЕТО САМО ТУКА ПРЯВЯТ КВОТО СИ ИСКАТ САБАРЯНЕ ДО ДУПКА БОИ ДОКАТО СЕ НАУЧАТ ДА СПАЗВАТ ЩОМ НИЕ МОЖЕМ И ТЕ МОГАТ ИНАЧЕ ДА СИ ОТИВАТ В ИНДИЯ ОТ КАДЕТО СА ДОШЛИ И ДА СЕ ТОПЛЯТ С ФАШКИИ
29.
до 27 мангала
08.11.2018 19:19:34
2
1
манго ти от закон разбираш ли ??????купи си място и законно строй никой няма да ти пречи!!!!!!!!!!!
28.
Правете на добро на всички
08.11.2018 16:16:38
1
0
* няма да се чувствате зле в никой квартал (долу грешката е моя с изпускане на букви от клавиатурата -" кой крал")
27.
Правете добро на всички
08.11.2018 16:13:48
2
0
Ако България създава условия за нормални евтини домове за всички българи и ост.население, няма да се чувствате зле кой крал, защото с добрите условия и работа, няма как да няма и раждаемост. Но вие си направихте така, всичко с лъжи, страх, нагласени бракове, неоценяване на учители, доктори, неуважение към всичко, и цялото това възпитание ни води до ниска раждаемост или изселване и малкото народ, който трябва да се задържи на тази територия, отново няма посока да чувства стабилност и защитеност..Как да се подобри всичко това ли - гледайте най-хармоничните държави, развити заради политиката си и здравеооазването, хуманността.. КОГА Е СЪЗДАДЕН КОНТИНЕНТА Южна Америка и защо там няма такива нападки, тоя вандализъм на изказ и защо тези хора успяват? Защото са единни! И уважителни. Китайците също
26.
Правете на добро на всички
08.11.2018 16:00:57
2
8
Не разрушавайте, а озаконявайте тези домове, защото тези хора са вложили труд, за да си създадат дом. Населението ни е много малко, и създавайте който може да има дом, за да останат хората в България. Знаете ли, че така като правите да нямат дом И ОТИВАТ В ЧУЖБИНА И ТАМ ИМ ДАВАТ И ДОМ И РАБОТА И ПАРИ. Може ли такова нещо, строили си, влагали сили и вие къде мислите да идат като им бутнете дома. Защо мислите, че населението трябва да се изселва с лоши условия. Българите сме такива да разрушим, а не да създаваме условия за живот от 681година до сега това ли е развитието ни като нация?
25.
Живущ
08.11.2018 15:32:24
4
1
Напълно нормално е да продават къщите си след като основното население на квартала е застаряващо и половината баби и дядовци измряха вече. За циганите да не коментирам... цяла прогимназия им направиха да учат уж. Господата полицаи да ги спират и да ги проверяват вечер тез ромчета дето ми обикалят на по групи от по 10 човека и да ги връщат в махлата.
24.
Къде е Живко Табаков?
08.11.2018 11:41:06
5
1
Нали е избран за общински съветник с гласове от Г.Езерово
23.
баба Мара от пазара
08.11.2018 11:40:40
11
1
Никой не е виновен на българите! Най-малко пък циганите - те от самото си начало, че и до сега са първобитно племе, което се занимава с кражби и всички други неща, обединени под думичката "цигания". Те не са се променили - те просто са си такива. Променили са се българите и точно за тях най-вече сега е валидна знаменитата фраза от Илф и Петров - "Съдбата на давещите се е в ръцете на самите давещи се". По спомени на един човек от въпросното Г. Езерово (който почина доста отдавна) за поведението на циганите по времето на Царство България т.е. преди кървавия ден 09,09,1944 г. - "Тогава, ако някой циганин влезеше в нечий двор (предимно за просия или дребна кражба), стопанката вземаше една пръчка и започваше да го удря където свари, докато той не избяга със скоростта на сритано мръсно куче. А това, "манго" да посегне да я удари - дори не си го и помисля, защото ще го одерат от бой първо населението и след това властите (полицията)."
Но, сегашните българи не са вече "ония" българи. Ето какво се случи съвсем накратко. Комунистическите престъпници се заемат през 1944 г. да създават "новия социалистически човек". Властта е свалена и започват репресии срещу по-читавите и будни хора. А полицаите (както и патриотично настроените българи - легионери, бранници), които са озаптявали циганската напаст са наречени "фашисти" и мнозина изчезват безследно по гори, пещери, дупки и дерета. Народът е вцепенен от страх, а "кондурджиите" ликуват и мародерстват. И когато същият този "манго" отново влезе в двора и открадне две кокошки, стопанката вече се страхува да го прогони с пръчката, защото знае че никой няма да я защити. Страхува се и мъжът и, и останалите хора в квартала, защото ще им пришият политически обвинения, че са фашисти и пр. В обществото започват да насаждат марксистките глупости за равенство между различните народи и пр. дивотии. Т.е. манго с чувала, които и преди 5 000 години си е бил "манго с чувала" е същият като тоя, които е еволюирал и построил съвременно модерно общество. Дори и днес, ако някой каже, че това не е така и има народи, които строят цивилизацията, а други паразитират на техен гръб, потомците на "кондурджиите" (със сърпове, чукове и петолъчки в главите) отново ще го нарекат "фашист", "расист" и пр. епитети от идеологическия арсенал на комунистическите престъпници. По-голямата тежест на комунистическите безумия е понесена от българското население. А малцинствата не бяха закачани, като "безопасни" за комунистическата власт, която дори ги обсипваше с привилегии. И постепенно "манговците" усетиха, че се намират сред стадо без кучета или в лозе без пазач. Комунистическата власт нехаеше за техните престъпления като "маловажни", а се занимаваше с преследване на "врагове на народа". Огромната армия от милиционери, спомогната от милион и двеста хиляди доносници и милион комунисти (също доносници) се занимаваха с опазването на комунистическата власт и слухтяха сред българите за "западни агенти" и пр. И като защитна реакция постепенно народът "се сви" и не реагираше на престъпленията както на манговците, така и на комунистите. За да си няма по-големи неприятности!
Затова случващото се сега е съвсем закономерно. То е следствие на дълъг и закономерен процес. Законите на природата са точни и ясни. Оцелява по-силният, по-жизненият. Завършвам отново с фразата "Съдбата на давещите се е в ръцете на самите давещи се". Ако българите са безвъзвратно увредени и не вземат съдбата си в собствените си ръце т.е. да спрат да гледат тъпо и да казват "ами те всички са маскари - за кого да гласувам" (защото така им отърва - по-лесно е и свалят отговорността от себе си) и не си "отворят" очите, ще стане закономерното. Ще изчезнат! И ще е справедливо, защото природата не търпи мърльовци и слабаци...
22.
*********
08.11.2018 09:33:54
2
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
21.
Горен Армагедон
08.11.2018 04:53:07
2
1
Горен Армагедон
20.
restodeliver
07.11.2018 23:09:07
2
5
До No.18: ми като ви блокират IP то научете малко да конфигурирате Linux.Сума безплатни курсове,IT гимназии и т.н.Ако сте се докарали до там да сте технологично неграмотни сами сте си виновни бе хора.
19.
ВЕФИОК
07.11.2018 22:50:02
5
6
Айде стига с тоя хейт по циганите. Не са виновни те, а държавата и по-скоро пълната и липса. Контрола е нулев, щото органите са заинтересувани само от рушвети. Колко от остъклените тераси са законни? С проект, минали през конструкнор и одобрени книжа? Колко климатици окачени на фасадите от незнаен майстор имат разрешително най-малкото от съседите? Айде стига, едни цигани обиждат други цигани, че са по-големи цигани. А не гледат руските мекерета във властта, които им дърпат конците.
18.
Ивана
07.11.2018 22:33:08
10
1
М,да! Циганин да си в България и друго не ти трябва,брат! Ако аз започна да строя нещо,първо ми се отелва вола,докато набавя ненужната документация,която трудно се побира в кашон от банани,второ-десет пъти ми връщат проекта (за още бумащина и пари)после чакане му е майката за строително разрешение . Значи циганина може да прави каквото си ще ли? КЪДЕ СТЕ,ИНСТИТУЦИИТЕ???? СЪБАРЯЙТЕ ЦИГАНИИТЕ ! ЗАКОНИТЕ СА ЗА ВСИЧКИ!
17.
Котето
07.11.2018 21:50:59
9
1
Мамицата им , аз съм от Кв. Г. Езерово....тук е голяма напаст,да те е страх да излезеш нощем. Трябва управата да се намеси но никой нищо не прави...Г.н Николов къде сте, спите ли?
16.
a
07.11.2018 20:22:41
0
0
.
15.
kofti
07.11.2018 20:21:51
1
0
.
14.
Наблюдател
07.11.2018 19:59:58
16
2
Ако един българин тръгне да строи където му падне веднага ще дойдат ще го санкционират ще му съборят застроеното. За кой ли път повтарям циганин да си в тази държава.
13.
Христо Боба от Маринка
07.11.2018 19:55:47
4
1
Аз лапах на Макса в пангото
12.
Млякото от Горно Езерово
07.11.2018 19:53:18
7
1
майка им черна ше еба оште таз вечер сабирам бригадата и отиваме и сотринта на фсеки стьлб в горно езерово ше виси обесен мангал, ЗАКЛЕВАМ СЕ ЧЕСНА МАФИОДСКА ше ви отарва от таз паплач,
11.
Турчин
07.11.2018 19:03:19
4
3
Господ наказва
10.
Аз
07.11.2018 19:01:43
8
2
Ужас! Няма ли кой да озапти тази циганска напаст? То че нямаме държава ясно... но и ние, българите, сме едни мърши... ще се насерем в гащите, но нищо няма да предприемем срещу тези хлебарки! Време е да заиграе сопата, че тези примати от друго не разбират! Пък за управата на Бургас да не говорим, те си живеят в техния си свят... кво ги интересува неволята на хората и беззаконието?...
9.
Беззаконие
07.11.2018 18:44:43
6
2
Електората на герб идва, печелят изборите пак... а българи има ли или само роби са останали.
8.
Кую
07.11.2018 18:29:43
6
1
Идат избори.Само огън за братята термити.
7.
възмутен теляк
07.11.2018 18:05:42
4
1
Да това е краят.
6.
Дон Инженера С купената диплома
07.11.2018 16:49:07
3
1
Що ве,Дядо Мишо от пристанището,сега ще им ги изкупи,дядо Мишо утре си сигнал на работа
5.
Природозащитник
07.11.2018 16:45:52
8
1
Да се прокопае баира откъм езерето, природата ще си свърши работата.
4.
Коцето Луков
07.11.2018 16:25:51
15
2
Същото важи и за кв.Акациите,около стадиона е пълно с такива паразити. Те са добре дошли за общината защото са гласоподаватели. Циганска държава
3.
o kolko si prost
07.11.2018 16:14:05
5
1
Bqgat ot 4istiq vyzduh ,horata izmrqha tam .Zatova prodavat
2.
А, добър ден!
07.11.2018 16:01:37
10
2
Да не падате от Марс?
1.
ти да видиш
07.11.2018 15:33:33
10
3
явно ромите са по досетливи и умни и знаят че навьн БОГАТИТЕ/Холивуд/ си строят кьщи имения по склоновете на хьлмове баири и ривиери /понеже там се разкриват хубави пространсвени гледки/


Новините
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Бизнес
Има ли частни тротоари в ж.к."Възраждане" и как паякът вдигна БМВ-о на Георги Колев
Има ли частни тротоари в ж.к."Възраждане" и как паякът вдигна БМВ-о на Георги Колев Бургазлията твърди, че е собственик на земята, а сигналът в Общината подала бившата му приятелка, която искала да го натопи

Всичко в категорията
Читател на Флагман.бг показа мизерията на гробищата: Очи затварят мъртвите, но и живите спим вечния си сън Ужас! Бургаски деца смучат шоколад от спринцовки Улиците в Черноморец са реки, шахти бълват, а колите пъплят (ВИДЕО) Красивото бургаско село Равнец заринато от боклуци (СНИМКИ) Паяк пропадна и спука тръба в центъра на Бургас, аварията е огромна (ВИДЕО) Внимание! Стара къща в широкия център на Бургас на крачка от срутване(СНИМКИ) Бургазлия алармира: Асансьорът на пасарелката до „Мираж“ е опасен, притисна като в менгеме количката заедно с бебето ми! Туристи помислиха фонтана пред Община Бургас за Ди Треви, циганка обра стотинките им Извънредно! Червена Хонда пламна до Ритуалната зала в Бургас (СНИМКИ/ВИДЕО) Само във Флагман! Дърво премаза автомобил заради бурята в Бургас Огромни опашки от автомобили блокираха границата с Гърция (СНИМКИ)
Какво иска тази протестираща? Вижте колоритния й танц на жълтите павета (ВИДЕО) Слави покани Бойко Борисов в шоуто си, премиерът май се съгласи? Франция дава €500 милиона, за да усмири гневните си шофьори Кой влошава доклада на ЕК - в. „Капитал”. Законът на Пеевски за медиите обаче щял да го подобри Над 1,2 милиона пенсионери ще получат бонус за Коледа Kpeмъл мoжe дa cи oтдъxнe. CAЩ e нaпът дa oтлoжи нoвитe caнĸции cpeщy Pycия Скандал! Треньорката в Спортното Соня Стойчева ругаела дете на етническа основа, твърди съветник Иван Нейков: Хванали сме се за горивата, но се мълчи за цените на наемите у нас и в Люксембург (ВИДЕО) Премиерът за данъците: Когато партията на Радев управляваше, карахме кола само в събота и неделя Договорено е споразумение за Брекзит между Лондон и Брюксел Министри информират защо България няма да се присъедини към пакта за миграция
Дядо блудствал със 7-годишна приятелка на внучката си Ужасяващо разкритие! Садист искал да отреже пениса на футболиста, но после подивял и.... Дъщерята на Митьо Очите пише до Флагман.бг: Не съм изчезнала, детето ми е болно Бандит заплаши и ограби двойка влюбени, излезли на романтична среднощна разходка Мъж краде саксии с туи, чемшири и лавровишни Цяла Гърция кълне "мирния бежанец" Алхахада, изнасилил 3-годишно момченце в Янина Младен Маринов: Протестиращите да спазват закона, не нападайте полицаи! (ВИДЕО) Вътрешният министър Младен Маринов: Искам Митьо Очите час по-скоро, но не можем да принудим Турция (ВИДЕО) Работник загина на жп гарата във Варна Шиптърската мафия: Албанските наркобосове в Лондон безсрамно се изфукаха с пари и оръжия (СНИМКИ) Бързи и яростни! Ромско семейство се обърна с каруцата си в Дебелт, спасяват ги с линейка
Съдебен изпълнител, откраднал четвърт милион лева, се измъкна с условна присъда
Съдебен изпълнител, откраднал четвърт милион лева, се измъкна с условна присъда След 3 години той ще може отново да започне "работа" по ограбване на други свои клиенти
Всичко в категорията
Мъж и жена измамници си присвоиха ниви за 185 бона с фалшиви завещания Майка, изтезавала 14-годишната си дъщеря, се размина само с глоба 1000 лева Обвиниха двама по казуса „Джи пи груп“, единият е с гаранция от 30 бона Лекарят, спасил Очите след стрелбата в Слънчев бряг: Беше в шок, кръвното - много под 60, в замъглено съзнание Държавата не може да намери голямата дъщеря на Митьо Очите, съседите й крият имената си Прецедент! Лихвар на 92-години отива на съд заедно с приятелката си Стари проблеми с корупцията, спряна съдебна реформа и драма с медийната среда, видя БСП в новия евродоклад за България Наркоготвачът на мъртвия ромски барон Иско се призна за виновен. Каква ще бъде присъдата му? Румен Радев спря еко-данъка за старите автомобили и обвини прокуратурата в политически действия (допълнена) Кокинов: Харалампиев няма пари, има само кредити и не е ръководил престъпна група (ВИДЕО) Новият председател на Административен съд – Бургас встъпи в длъжност
Нормално е Общината да иска филиал на Софийския университет в Бургас, но ние гледаме националния интерес В първото българско училище в Швейцария започват учебни занимания Образователното министерство предлага защитени специалности в машиностроенето, електрониката и автоматиката Призвание: Високоплатен мениджър стана учител в „Столипиново“ Бургас остава без филиал на Софийския университет – държавата спира процедурата Станаха ясни победителите в категория „Спорт“ на Кампанията „Аз и Ти ЗаЕдно“ Култовата комедията „Изневери в повече” отново на бургаска сцена Красимир Вълчев: Увеличаваме с 20% заплатите на учителите Бургаският писател Слави Томов представя творчеството на Томас Ман на 9 ноември Хитовият спектакъл „Железният светилник” ще бъде представен за единадесети път в Бургас Кметът Николов към младите учители: Вярвам във вас и в успеха на бургаските ученици
Художник помага на дете от Бургас да победи рака
Художник помага на дете от Бургас да победи рака 15 картини са включени в благотворителната изложба на Евгений Халачев, която ще бъде открита на 12 ноември в Клуба на моряка
Всичко в категорията
Майката на убиеца Викторио: Той беше най-добрият баща и детето го чака някъде, защото се обичаха Вдовиците на Коста Цонев пропъдени от семейството му Майка, пребивана от приятеля си: Зависим е от хазарта, заплашва ме с убийство (ВИДЕО) Четиригодишната Таня се нуждае от лечение в чужбина, майка й не може дори да я прегърне (ВИДЕО) 17-годишният Краси чака белодробна трансплантация, състоянието му се влошава Помогнете! Бургаски учител с 27-годишен стаж ослепя, нуждае се от спешна операция, за да прогледне Хирургът д-р Георги Гендов - герой за българските майки: Топлил като свое оперирано бебче в УМБАЛ-Бургас Болен мъж от Несебър иска да напусне България заради липса на лечение (ВИДЕО) 86-годишен българин живее на спирка, плаши крадците с камъни (ВИДЕО) Жестока трагедия! Откриха телата на издирваните рибари Петър и Васил 22-годишен студент се нуждае от 120 000 евро за лечение (ВИДЕО)
Астролог: Може да установите връзка с небесните сили
Астролог: Може да установите връзка с небесните сили В този ден Ангелът на Божественото слово отваря вратата на Знанията, дарява Сила и подлага човека на изпитания
Всичко в категорията
74-годишен шофьор помете Реното на бургазлийка на ул."Крайезерна" Внимание! Катастрофа на „Трапезица“ в Бургас предизвика огромна тапа, кръговото е запушено (СНИМКА) МВР: Няма регистрирани случаи на насилие между полицаи и протестиращи Извънредно! Протестиращите блокираха бул."Христо Ботев" АМ "Тракия" блокирана и край Ямбол и Сливен, шофьори разбиват мантинелата край Дупница КФН разкри как ще наказва шофьорите с „Гражданската отговорност“ Входът на Бургас откъм АМ „Тракия” остава блокиран, ето как шофьорите спряха движението (ОБНОВЕНА) Три джипа и БМВ затвориха входа към Бургас край Джъмбо (СНИМКИ) Стотици са затапени на изхода на Бургас заради протеста срещу скъпите горива Над 350 автомобила на бургаския протест срещу скъпите горива, искат и държавна намеса за гражданската отговорност Кола се натресе в джип на бул."Демокрация" на път за протеста срещу скъпите горива
Скандал! Треньорката в Спортното Соня Стойчева ругаела дете на етническа основа, твърди съветник Корица със Серена Уилямс на GQ породи обвинения в сексизъм Бургаска гордост! Акробатите на “Черноморец” се завърнаха с три златни отличия от Международен турнир (СНИМКИ) Безапелационни! Акро-Джъмп се завърна с 12 златни медала от турнира „Дунавска перла” Кметът на Поморие Иван Алексиев с гневно писмо до БФС заради съдийска сеч, намекна за напускане на групата Созопол набира скорост и печели победа след победа. Може ли да вземе първото място от Нефтохимик? Нефтохимик си тръгна с три точки от Първомай Черноморец би Асеновец в истинска корида с безобразно съдийство Сребро за Мария Оряшкова на Световното по самбо Чичото на Джокович е новият директор на "София Оупън" Бургас се превърна в столица на плуването! Най-добрите състезали са вече в Парк "Арена ОЗК" (СНИМКИ)
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Несебър
Орлин Горанов с предколедна премиера на автобиографията си в Бургас
Орлин Горанов с предколедна премиера на автобиографията си в Бургас Събитието е с организатор и домакин Гранд Хотел и СПА Приморец

Всичко в категорията
БМВ Х5 отнесе 67-годишна в бургаския жк. „Изгрев” Коледна треска! Бургас пореща празника с три елхи и "звездно небе" Платформата КинеДок с 14 прожекции в Бургас, вижте заглавията и програмата Вижте графика на тренировките в Бургас подходящи за всеки - йога, водна гимнастика и аква спининг Първо във Флагман! Вижте най-красивия бутиков ансамбъл на бул."Богориди" (СНИМКИ) Общински съветник пита: Колко ще струва на бургазлии референдум за въздуха? Община Бургас ще ъпгрейдва електронната си система, възможни са забавяния в четвъртък Зов за помощ! 42-годишният Иван Михайлов се бори с коварно заболяване, да му помогнем Похвално! Монтират стъклописа в най-големия християнски храм в Бургас (СНИМКИ) Читател до "Флагман"! Шест месеца майка е затворник в собствения си апартамент в "Меден рудник" (СНИМКИ) Общинският експерт Иван Гюлев: Премахнахме велоалеята край морето, защото създаваше множество конфликти
Наркоготвачът на мъртвия ромски барон Иско се призна за виновен. Каква ще бъде присъдата му?
Наркоготвачът на мъртвия ромски барон Иско се призна за виновен. Каква ще бъде присъдата му? Грозят го до 10 години затвор и глоба до 100 хил.лева, но със сигурност наказанието ще е доста под максимално предвиденото

Всичко в категорията
Спецполицаи нахлуха в дома на Константин от жк „Меден рудник“ в Бургас, отриха 2 кг канабис Само във Флагман.бг! Вижте кой е собственикът на нелегалния склад за риба в жк „Меден рудник“ Извънредно! Разкриха нелегален склад за риба в жк "Меден рудник" (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ) 31-годишен бургазлия с Пасат отнесе моторист на пътя за жк. „Меден рудник” 33-годишна бургазлийка от жк „Меден рудник“ отиде на почивка за уикенда, но съжали жестоко Вижте сълзите в очите на Анастасия – безскрупулен крадец от ж.к.”Меден рудник” задигна парите й, подиграва се с нея Само във Флагман.бг! Ето го Кольо от жк „Меден рудник“, закопчан при спецакция в Айтоско Джигит с тузарско Ауди "обърка" околовръстното на Бургас с АМ "Тракия", ето как ще бъде наказан Спипаха тийнейджърите, потрошили детска площадка в бургаския жк „Меден рудник” (ВИДЕО) 21-годишен младеж е в болница след катастрофа на бургаския бул. „Захари Стоянов” Тежка катастрофа край Меден рудник! Мерцедес помля комби, завъртя се и заби в стълб
В името на детето: Семейство от Айтос е готово на всичко, за да си върне малката Зейнеб
В името на детето: Семейство от Айтос е готово на всичко, за да си върне малката Зейнеб Разказваме ви за Анка и Ридван - добрия пример на системата, която, макар и без да иска, е успяла да ги интегрира, вижте тяхната история


Всичко в категорията
В Айтос нямат време за губене! Стартира мащабен проект за 6 млн. лв., който слага край на мъките на три села Съветници от Айтос отказаха да бъде издигнат паметник на екскмета Борис Щерев Започна мащабният ремонт на автогарата в Айтос, вижте коя е фирмата-изпълнител Приоритет в работата ми са образованието и инфраструктурата. Ще работя в тази посока докрай Двоен празник за Айтос! Гордостта на България Мариела стана почетен гражданин (СНИМКИ/ВИДЕО) Николай Славеев и Руслан Мъйнов ще празнуват с айтозлии на Димитровден, вижте пълната програма Протест ли е това? Едва 50 души се събраха в центъра на Айтос срещу циганските издевателства (СНИМКИ) Подготвят протест в подкрепа на пребития от цигани Пламен Извънредно! Пуснаха двама от айтоските цигани биячи под гаранция, третият е задържан за 72 часа Циганин от Меден рудник провокирал кървавото меле срещу студента Пламен в Айтос Ексклузивно! Пребитият Пламен проговори: Циганите вече не пускат българи в бар „Арабски нощи” (ВИДЕО)
Алекс се покая за катастрофата в Карнобат, но съдът го остави зад решетките (ВИДЕО)
Алекс се покая за катастрофата в Карнобат, но съдът го остави зад решетките (ВИДЕО) Клиентът ми не е искал да предизвика това ПТП, недопустимо е да го представяте като богаташа, който гази хора със скъпата си кола, пледира защитникът му адв.Марковски

Всичко в категорията
Издъхна тезата на адвокат Марковски за дупка – виновна за двойното убийство в Карнобат 18-годишният ром, който уби две жени в Карнобат, е 12-класник в техникум, но не ходи на училище Алекс карал курсовете за шофьор в карнобатска школа, потил се здраво за изпитите, твърди адвокатът му (ВИДЕО) Алекс, премазал две жени в Карнобат, си нае известен бургаски адвокат да го защитава. Ще го освободи ли съдът от ареста? 13-годишен бил в Мерцедеса на Алекс, премазал две жени в Карнобат Няма дрога в циганина Алекс, който заби мерцедеса си в две жени и ги уби Трагедия! Почина и втората карнобатлийка, премазана от мерцедеса на Алекс Вътрешният министър Младен Маринов за катастрофата в Карнобат: Явно самочувствието зад волана е било високо! Само във Флагман.БГ: Как Алекс почерни задушница в Карнобат и напои с кръв ул. „Петър Берон” Само във Флагман.бг: Вижте Алекс, който предизвика автокасапницата в Карнобат Шофьорът, причинил кървавото меле в Карнобат, е 18-годишен с един месец стаж и с "Мерцедес" (ОБНОВЕНА)
Лекарят, спасил Очите след стрелбата в Слънчев бряг: Беше в шок, кръвното - много под 60, в замъглено съзнание Държавата не може да намери голямата дъщеря на Митьо Очите, съседите й крият имената си Децата от ДГ „Калина Малина“ посетиха историческия музей на Несебър, визитата е част от обучението им Ресторант „Джани“ остана без свободни маси, в петък клиентите чакаха за места, както през летните месеци Второто издание на „Ние обичаме България“ е вече факт Стартира изграждането на северния околовръстен обход на Равда В Свети Влас дават курбан за здраве Министър Ангелкова на крака за 50-годишния юбилей на гимназията по туризъм „Иван Вазов” в Слънчев бряг С подкрепата на американското посолство Несебър даде нов живот на храма "Йоан Алитургетос" в Несебър (СНИМКИ/ВИДЕО) Министър Ангелкова ще участва в откриването на реставрираната църква „Св. Йоан Алитургетос“ в Стария Несебър Екологична инициатива в Несебър: Изнасят опасните отпадъци от града
Поморие си взе стария общински път от държавата, скоро започва мегапроекта за изграждането на велоалеи
Поморие си взе стария общински път от държавата, скоро започва мегапроекта за изграждането на велоалеи След цялостната реконструкция на I-9 и разширението между Поморие и кв. Сарафово ще стане възможно преминаването към втория етап от проекта

Всичко в категорията
Строителят на годината "Планекс" вдига Wave Resort за рекордно кратък срок (СНИМКИ) Местни скочиха срещу концесията на плаж „Поморие - изток”, с подписката подкрепят кмета Иван Алексиев Полицията с подробности за тежката катастрофа в Каблешково, възрастен мъж е потрошен Супер екстра! Поморие с безплатен интернет за жители и гости на града Акция край Поморие: Откриха половин тон фалшиво сирене в опаковки за истинско (СНИМКИ) Възрастни поморийци надхитряват телефонните измамници, последният хванат лежи в затвора 38-годишна жена заби Реното си в БМВ Х6 на пътя Бургас-Поморие РИОСВ-Бургас категорични: Сладководната риба в Поморие умира от недостиг на кислород Втора проверка днес ще решава има ли мъртва риба в язовир край Поморие и какво я отрови Депутатът Ася Пеева инициира среща с ахелойци, вижте какъв е поводът Ужасяваща находка! Лодка с труп доплава от Свети Влас до Ахелой
Созопол – град на романтиката или на измамата? (СНИМКИ) Сеч на гората край бившия къмпинг Черноморец може да активизира свлачище, плажът застрашен? (ВИДЕО) Съветници дадоха зелена светлина за ремонт на пътища в Созопол, но къде е кметът Панайот Рейзи? Кой сече над к-г „Черноморец”, за да тръгне активното свлачище? Само във Флагман.бг! Запалиха колите на созополския бизнесмен Коцето Василев (СНИМКА) Водолазът Ивайло Иванов: Източихме около 300 кубика нефт от потъналия край Созопол кораб (ВИДЕО) Спипаха надрусана мадама да броди с колата си из улиците в с. Крушевец, ето какво й се случи Уникална част от историята: В Ахтопол откриха килограми злато и сребро на именити владетели (СНИМКИ) "Ауто фактор" взема централния плаж на Созопол за 20 години, чадърът и шезлонгът по 7 лв. Рибари от Созопол на протест: Бранят "Германката" от застрояване (ВИДЕО) Започва делото срещу Хлебаря, убил с ритници сестра си
АПИ ремонтира над 117 км пътища в Бургаска област, ето кои са
АПИ ремонтира над 117 км пътища в Бургаска област, ето кои са Обявена е обществена поръчка за изработване на техническите проекти
Всичко в категорията
Държавата не прави почти нищо за Странджа през последните години – поредно доказателство, че живеем в разпад Представят утре съкровището от Калиакра и още разкрития на Сдружение „Черноморска Странджа“ Голямото сърце на Лозенец събра над 150 кг любов Представят на кръгла маса в Ахтопол историко-археологическите проучвания в Черноморска Странджа 30-годишен сливналия прати две момичета в болница след тежка катастрофа на пътя Царево-Приморско Спипаха 25-годишен софиянец, задигнал каяк от к-г „Арапя” край Царево ВМС чакат млади кандидати за 32 вакантни длъжности в Бургаско при заплата поне 780 лева Огнен ад изпепели две каравани в Лозенец! Умишлен палеж или инцидент? Ето къде в Бургаска област валя най-много, но пък няма никакви поражения Ето коя е критичната точка на Бургаска област, изсипаха се 110 литра дъжд на кв.м за 3 часа Общинари от Царево направиха първа копка на Зелен парк в Турция
Проверяват потънал кораб край Приморско заради опасност от втори "Мопанг"?
Проверяват потънал кораб край Приморско заради опасност от втори "Мопанг"? Корабът „Родина” е на почти същата дълбочина, морската администрация започва изследвания
Всичко в категорията
Добра новина! Започва мащабна реконструкция за 1 млн. лв. на ВиК мрежата в старата част на Приморско Мечтата на малчуганите от с. Ясна поляна се сбъдна, вече имат своe футболно игрище Състезателите на Приморско от клуб „Аригато“ с нови постижения Софийски полицай яко се издънил в Приморско, решил с изнудване за едно лято богат да стане Спортен деятел дарява книги на училището и библиотеката в Приморско Китен ще бие Приморско по скъпи чадъри и шезлонги. Избраха нови концесионери за двата плажа Жителите на община Приморско с безплатни профилактични прегледи на 12-13 ноември Депутати и полицаи с беседа в Приморско: Обясняват на пенсионерите как да се пазят от свирепите алоизмамници Уникално! Вижте Лъвската глава - за първи път толкова отблизо Жестока драма! Ясна поляна плаче за 31-годишната Елена, оставя две деца сирачета след трагедията на АМ „Тракия“ Уникално! Златни накити на 5000 години открити в гроба на девойка в местността "Силихляр" до Приморско
Средец напълни „Голямото сърце”, благотворителната инициатива бе подкрепена от жителите на града Вижте коя красавица седна на кметския стол на Иван Жабов за един ден МО не успя да продаде военни апартаменти в Средец на цени под 3000 лв. Аложиголото Атанас ухажва две изкуфели баби - дарили го с всичките си златни накити и над 10 хил.лв. Форд изгоря като факла в центъра на с. Голямо Буково, собственикът се втурнал да гаси пламъците Трагедия! 57-годишният Константин почина след огромен пожар в дома на чичо му в с. Голямо Буково Само във Флагман.бг: ГЕРБ и БСП гуша за гуша – предрешен ли е днешният вот в с. Орлинци БСП-Средец подари икона на св. Петка на храма в село Орлинци ГЕРБ смаза БСП на вота за кмет в с. Орлинци – 159:33 40-годишна бургазлйка с БМВ се заби в Мерцедес близо до Средец, прати свекърва си в болница Община Средец реши проблема с язовирите, отдаде на концесии всички ключови съоръжения
Колко дават общините в Бургаска област за снегопочистване
Колко дават общините в Бургаска област за снегопочистване От пет кметства са обявили обществени поръчки, най-скъпо ще излезе на община Руен - 177 хил. лв. 

Всичко в категорията
И Малко Търново се включи в проекта за борба срещу отпадъците в черноморското крайбрежие АПИ ремонтира над 117 км пътища в Бургаска област, ето кои са В Малко Търново ще си разменят книги в Деня на народните будители 81-годишен старец прати дете в болница след челен удар на пътя за Малко Търново Откриха паметник на ген.-майор Алекси Попов в Малко Търново (СНИМКИ) Навръх 105-годишнината от освобождението на Малко Търново: Откриват паметник на ген.майор Алекси Попов С грандиозен концерт-спектакъл Малко Търново отбеляза Европейската година на културното наследство Спомени от соца: Мистериозните разкопки в Странджа през 1981 г. И новият пътен министър обещава ремонти на „Царево – Малко Търново” - Петър Кънев не вярва, поднася съболезнования Ужас на пътя! Моторист със Сузуки Бандит се хвърли в канавката, счупи гръбнака си Петър Кънев: Единственият вариант е Малко Търново да се присъедини към Турция – това вече е откъсната община
За пример! Жители на каменското село Желязово сами си ремонтираха пътя
За пример! Жители на каменското село Желязово сами си ремонтираха пътя Реконструираната отсечка е с дължина 3 км, техниката и материалите са предоставени от Община Камено
Всичко в категорията
Ходене по мъките: Валентин от Камено над 10 години чака за българско гражданство Нов фонд с пряк контрол ще помага на бедни и болни в Камено Година след потопа, убил петима в Камено и Бургас: ЕС отпусна 2,3 млн. евро, но как ще се похарчат? Ученици от Камено научиха повече за съдбата на българските евреи след Холокоста Черни връх година след потопа: Варят курбан за здраве, за да се отърсят от ужаса Трагедията е огромна: Цялото с. Трояново тъжи за нелепо загиналия Костадин, погребват го днес Брутално! Мъж издъхна след бой в каменско село, арестуван е 35-годишният Иван Затвори врати и една от последните селски фурни в Бургаско Общинският съвет в Камено отпуска средства за процедури и пътни разходи на деца в неравностойно положение Година след потопа: Държавата все още не е почистила деретата си в Камено Камено с нова бензиностанция: Жител на града дари модерна техника за нуждите на общината
Стадионът в Сунгурларе вече си има име
Стадионът в Сунгурларе вече си има име Поводът е 40-годишнината от обявяването на Сунгурларе на община

Всичко в категорията
Екшън на пътя! Каруца предизвика зверски удар край Сунгурларе, жена е в болница На прага на зимата: Община Сунгурларе бави дървата за огрев След "Винпром Поморие" днес митничарите удариха и "Винекс Славянци" Бизнесменът Кирил Кленовски наема 51 военни склада в село край Сунгурларе срещу 450 000 лв. на година Едноетажна къща се изпепели като факла в Лозарево, 31-годишният Асен е с изгаряния по лицето и тялото Кметът на Сунгурларе Васил Панделиев с поздравително писмо за първия учебен ден ГЕРБ дари средства за паметна плоча в с. Дъбовица Невръстна челяд спаси от ареста 27-годишния Христо, закопчан при полицейска блокада след бясна гонка (СНИМКА) Стана известна самоличността на убитата от кола жена в Прилеп Нанков отряза Сунгурларе за ремонт на Върбишкия проход, трасето трябвало да се измести Пролетното почистване в Сунгурларе е в разгара си, общината с призив към гражданите
Колко дават общините в Бургаска област за снегопочистване
Колко дават общините в Бургаска област за снегопочистване От пет кметства са обявили обществени поръчки, най-скъпо ще излезе на община Руен - 177 хил. лв. 

Всичко в категорията
Пратиха за 12 години в затвора убиеца Петър, размазал черепа на Станчо в с. Вресово Изправят пред съда 20-годишния Петър, смазал с дървен кол главата на Станчо в с. Вресово Огромна трагедия! Пежо се заби с бясна скорост в дърво край Руен, загина 18-годишната шофьорка Трагедия край Руен: Мицубиши блъсна Хонда, прати я в крайпътно дърво и уби шофьора Намериха изчезналата 17-годишната ученичка от Вресово, пила кафе на „Кашмир“-а с гаджето си Мистерията се заплита: 17-годишната синеока красавица от Вресово избягала с гаджето си? Издирват 17-годишно момиче, в неизвестност е четвърти ден Как „турската” община Руен се превърна в символ на толерантност и спази завета на Апостола (ВИДЕО) Румен Радев откри паметник на Левски в Руен, нарече общината пример за толерантност Историческо! Откриват паметник на Апостола на свободата в сърцето на крепостта на ДПС Руен (СНИМКИ) Кръв на пътя: Хонда се заби в мантинела край Руен, лекари се борят за живота на жена
Не харесвам това управление, но ако има нещо добро в него, то се казва Валери Симеонов Интервю Всички интервюта Симо СИМОВ от сдружението на търговците и превозвачите на горива: Не харесвам това управление, но ако има нещо добро в него, то се казва Валери Симеонов
Той е нещо различно през последните 29 години, изразява свободно мнение, показва лице на държавник, смята говорителят на неправителствената организация
Глас отвътре Всички Божидар БОЖКОВ, журналист, Божидар БОЖКОВ, журналист Конфликът между Доган и Пеевски заради Бойко вече стана явен Почетният председател на ДПС се е договорил с БСП за сваляне на властта, медиите на протежето му обаче я бранят

Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Има ли частни тротоари в ж.к."Възраждане" и как паякът вдигна БМВ-о на Георги Колев Читател на Флагман.бг показа мизерията на гробищата: Очи затварят мъртвите, но и живите спим вечния си сън Ужас! Бургаски деца смучат шоколад от спринцовки Улиците в Черноморец са реки, шахти бълват, а колите пъплят (ВИДЕО) Красивото бургаско село Равнец заринато от боклуци (СНИМКИ)
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 14.11.2018на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Денят е добър за нови начинания. Можете да разчитате на успех, ако разширите мирогледа си. Времето е благоприятно и за посвещение в учения, свързани с обмен на енергия. Влюбените ще бързат да изпълнят служебните си ангажименти, за да се отдадат на страстта си. Ще забележите своите качества и недостатъци. Известно раздразнение може да ви отдалечи от поставените цели. Време е да действате по-уверено, без да изисквате същото от другите. Общуването и контактите ще носят емоционален заряд, затова поддържайте баланс в себе си! Навлизате в период, който носи носталгични спомени. На много от дамите, ще им се иска да се върнат в миналото, за да се позабавляват. Ако желанието да се срещнете с бившото гадже, не ви дава покой, може да му се обадите, но не очаквайте миналото да се повтори! Опростете стъпките, които трябва да направите за постигане на целите! Амбициозните ви намерения ще претърпят промяна. Разширявайте своите творчески пориви, като търсите конкретна среда! Обърнете внимание на хората, които присъстват в живота ви! Времето е подходящо за самостоятелна работа и повече лична инициативност. Възможна е смяна на преоценката и възгледите. Не си претоварвайте зрението! Ограничете горчивото и сладкото! Денят е добър за начало на нови любовни връзки, но не и за авантюри. Семейните да внимават! Кипите от енергия и няма да усетите как ще си изпълните задълженията на работното място. В този ден е добре да отидете на фитнес. Физическите упражнения ще ви се отразят много добре. Мъжете може да експериментират с любимата, да опитат нови пози. Интуицията няма да ви подведе. Важно е обаче да се вслушвате в съветите на околните. Непознати хора може да ви дадат ценна идея. Обръщайте внимание на знаците на съдбата! Ако сте объркани, може да намерите отговор на въпросите си в свещените текстове. Това е вашият ден за велики дела. Началото на всяка важна работа поставете сега! Всичко, с което се захванете, ще ви се удава. Денят е добър и за пътувания, и за промяна на работното място, и за учение, и за любов. Жените от този знак ще покорят мъжете, които харесват, със своя чар. Мъжете ще трябва да се справят със своята ревност, а дамите не бива да се опитват да натрапват на околните своите идеи и желания. Може да започнете да се изкачвате по стъпалата на кариерата, да започнете нов бизнес или да се преборите за по-добро заплащане на труда си. Избягвайте конфликтите на работното място! Дори и да не одобрявате методите на своите началници, в този ден не си позволявайте да ги критикувате! Вашите знания и опит ще ви помогнат да спечелите съмишленици. У дома са възможни тревоги, свързани с болест на ваш близък. Заемете се с реализацията на своите планове, но не насилвайте околните да споделят вашите възгледи! Ако сте прекалено настоятелни, ще ги отблъснете. Може да ви изненадат с предложение за нова работа. Обърнете внимание на сърдечно-съдовите заболявания и на нервната система! Заредете се с търпение! Оставите нещата да се случват, не искайте всичко да става изведнъж! Мъжете от този знак може да имат успех в сделките с недвижими имоти, а дамите – с покупката на стоки, за които отдавна са си мечтали. Може да ви измъчват старите хронични болежки.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип