Това ли е краят? Българите масово разпродават имоти и се изселват от бургаския кв.Горно Езерово


Това ли е краят? Българите масово разпродават имоти и се изселват от бургаския кв.Горно Езерово
За три дни през уикенда циганите вдигат нова къща, кадрите са от разлини точки на квартала
07 Ноември 2018, Сряда
Автор: Флагман.БГ, снимка: архив Флагман

Омбудсманът на Бургас Тодор Стамболиев алармира обществеността за тревожната констатация


Общестеният посредник на  Бургас Тодор Стамболиев разпространи преди минути тревожно писмо до медиите, с което призовава институциите и съда да се задействат по най-бързия начин. Вече не става дума за проблем, а за напаст, от която в кв. Горно Езерово няма спасение за българите.

Кварталът е разположен във високите части, в гора под вр. Шилото и е с прекрасна гледка към езерото Вая. Само допреди 30 години там населението бе само българско. С днешна дата обаче не спират да прииждат роми от всички краища на страната и да строят незаконно. Общината вече не насмогва да събаря постройките, защото за всяка трябва да изчака изтичането на нужната по нормативните актове процедура. А те траят с години.

Кадрите, които публикуваме,  са предоставени от гражданин, жител на квартала. Заснети са в събота. Показват картината с поголовното застрояване в почивните дни, в различни точки на населеното място.


Общественият посредник на  Бургас Тодор Стамболиев

Ето за какво алармира Стамболиев широката общественост:

„Бях потърсен  от жител на квартал „Горно Езерово“ с молба да окажа съдействие при решаването на сериозен проблем за местната общност. Незаконните строежи в тази част на Бургас се превръщат в бедствие и последиците от това са тревожни. Не разполагам със статистически данни и се доверявам изцяло на гражданина, който сподели, че заради незаконното строителство, преминаващите бетоновози, горенето на автомобилни гуми, заради шума и демонстративното нарушаване на правилата от някои тамошни жители, не са малко  хората, които вече разпродават имотите си и напускат „Горно Езерово“.

От подробен снимков материал и информацията, която ми беше дадена, става ясно, че нарушителите изливат основите на своите незаконни домове най-често в петък.
По този начин основите се втвърдяват през уикенда, когато контролиращите институции почиват, а в следващата седмица буквално за няколко дни в нарушение на наредби и закони изниква фамилно жилище.

Сигурно си спомняте, че наскоро, през лятото, Община Бургас безкомпромисно разруши немалко такива сгради в Горно Езерово, но в момента техните стопани са започнали градежи на нови места.
Нарушителите се възползват от бавната реакция на институциите и тълкуват това като „зелен“ сигнал за незаконно строителство.

Поставена пред свършен факт, общинската администрация е принудена да влиза в безкраен лабиринт от процедури.
При констатация на такъв строеж следва съставяне на констативен акт, изчакване на възражения по акта, после издаване на заповед за премахване на строежа, която също подлежи на обжалване пред Административен съд. Докато евентуално влезе в сила,  могат да изминат години, а за самото физическо  отстраняване на незаконната постройка е нужно допълнително време за ангажиране на фирма изпълнител, осигуряване на представител на строежа и т.н.

До всичко това няма да се стигне, ако институциите се намесят предварително и не допуснат бетоновозите в квартала и по този начин спрат още в началото строителството на незаконни постройки.

Ето защо след срещата с жителя на квартал „Горно Езерово“ изпратих сигнал до Община Бургас и по-точно до зам. кмета по строителството, инвестициите и регионалното развитие г-жа Чанка Коралска.
Вярвам, че администрацията има ресурс, капацитет и законови инструменти да не допусне тези нарушения да се превърнат в масова практика, защото ако бъдат взети мерки сега, няма изобщо да се налага да се преминава през тежки и дълги процедури, в които Общината ще губи време и пари.
Време е да бъде разкрит  „горещ“ телефон за почивните дни в Община Бургас за такива строителни нарушения, за да може по подадените сигнали да се задействат всички оторизирани институции.

В категории: Бургас


33
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
33.
DO 23 BABA MARA
09.11.2018 19:01:23
1
1
PO VREMETO ZA KOETO PBQSNQVA6,AKO NA NQKOI MU KAJE6 CIGANIN 6TE6E DA 4UKA6 KAMANI NA NQKOQ KARIERA.ZATOVA TOGAVA VSI4KI JIVEEHE V MIR I RAZBIRATELSTVO.A SEGA TAKIVA BOLNI MOZACI KATO TEBE SAZDAVAT RAZDELENIE MEJDU HORATA.OT TAM IDVAT VSI4KI BELI.
32.
Живуща
09.11.2018 16:42:06
2
1
Пълно беззаконие цари в квартала!На тумби вървят и се засанват на властта и на хората на " гяури".Някой в гетото имитира Ислямска Държава, защото и знаци по улицата правят такива - с ръката с пръста нагоре и с рязането на глава с пръст към хора, с нищо не провокирали това.Квартала гъмжи от проститутки и дилъри.Продава се всичко каквото ти душа иска...
31.
Млякото е гей и наркоман
09.11.2018 01:04:52
0
1
Мляко ти си тьп педал и наркоман недей да са правиш на мутра да пишеш тука глупости е мишок. Нали тавидях тва лято онва лапе как ра изсипа е паляк, кат ти вкара едно бичме и ти напрао припадна е паляк скьсан. Данчо че рния едно време помниш ли как та закара на блатото и те накара да лапаш на дон каменте шпионина. Ходи да мутрееш на лапетата и да ги льжеш кьв велик мафиот си е мишкар.
30.
Али Баба
08.11.2018 20:33:55
4
1
МАНГАЛИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ НАУЧАТ ДА СПАЗВАТ ЗАКОНА КАТО ВСИЧКИ И СТИГА С ТОВА ТЕ СА БЪЛГАРИ НИКОГА НЯМА ДА БЪДАТ БЪЛГАРИ И НИКАДЕ ПО СВЕТА НЕ СА СЕ АСОЦИИРАЛИ ВЪФ ФРАНЦИЯ СА НА КАРАВАНИ В ЦИГАНСКИ ПАРКОВЕ ЧИСТО Е НАУЧИЛИ СА ГИДА НЕ ПИПАТ ПОНЕ ДО ТЕХНИЯ КАМП ЗАЩОТО ИМ СПИРАТ ПОМОШТИТЕ НА ЦЕЛИЯ КАМП А СИ ГЕПАЛ ИПРЕТ МЕШЕРЕТО САМО ТУКА ПРЯВЯТ КВОТО СИ ИСКАТ САБАРЯНЕ ДО ДУПКА БОИ ДОКАТО СЕ НАУЧАТ ДА СПАЗВАТ ЩОМ НИЕ МОЖЕМ И ТЕ МОГАТ ИНАЧЕ ДА СИ ОТИВАТ В ИНДИЯ ОТ КАДЕТО СА ДОШЛИ И ДА СЕ ТОПЛЯТ С ФАШКИИ
29.
до 27 мангала
08.11.2018 19:19:34
2
1
манго ти от закон разбираш ли ??????купи си място и законно строй никой няма да ти пречи!!!!!!!!!!!
28.
Правете на добро на всички
08.11.2018 16:16:38
1
0
* няма да се чувствате зле в никой квартал (долу грешката е моя с изпускане на букви от клавиатурата -" кой крал")
27.
Правете добро на всички
08.11.2018 16:13:48
2
0
Ако България създава условия за нормални евтини домове за всички българи и ост.население, няма да се чувствате зле кой крал, защото с добрите условия и работа, няма как да няма и раждаемост. Но вие си направихте така, всичко с лъжи, страх, нагласени бракове, неоценяване на учители, доктори, неуважение към всичко, и цялото това възпитание ни води до ниска раждаемост или изселване и малкото народ, който трябва да се задържи на тази територия, отново няма посока да чувства стабилност и защитеност..Как да се подобри всичко това ли - гледайте най-хармоничните държави, развити заради политиката си и здравеооазването, хуманността.. КОГА Е СЪЗДАДЕН КОНТИНЕНТА Южна Америка и защо там няма такива нападки, тоя вандализъм на изказ и защо тези хора успяват? Защото са единни! И уважителни. Китайците също
26.
Правете на добро на всички
08.11.2018 16:00:57
2
8
Не разрушавайте, а озаконявайте тези домове, защото тези хора са вложили труд, за да си създадат дом. Населението ни е много малко, и създавайте който може да има дом, за да останат хората в България. Знаете ли, че така като правите да нямат дом И ОТИВАТ В ЧУЖБИНА И ТАМ ИМ ДАВАТ И ДОМ И РАБОТА И ПАРИ. Може ли такова нещо, строили си, влагали сили и вие къде мислите да идат като им бутнете дома. Защо мислите, че населението трябва да се изселва с лоши условия. Българите сме такива да разрушим, а не да създаваме условия за живот от 681година до сега това ли е развитието ни като нация?
25.
Живущ
08.11.2018 15:32:24
4
1
Напълно нормално е да продават къщите си след като основното население на квартала е застаряващо и половината баби и дядовци измряха вече. За циганите да не коментирам... цяла прогимназия им направиха да учат уж. Господата полицаи да ги спират и да ги проверяват вечер тез ромчета дето ми обикалят на по групи от по 10 човека и да ги връщат в махлата.
24.
Къде е Живко Табаков?
08.11.2018 11:41:06
5
1
Нали е избран за общински съветник с гласове от Г.Езерово
23.
баба Мара от пазара
08.11.2018 11:40:40
11
1
Никой не е виновен на българите! Най-малко пък циганите - те от самото си начало, че и до сега са първобитно племе, което се занимава с кражби и всички други неща, обединени под думичката "цигания". Те не са се променили - те просто са си такива. Променили са се българите и точно за тях най-вече сега е валидна знаменитата фраза от Илф и Петров - "Съдбата на давещите се е в ръцете на самите давещи се". По спомени на един човек от въпросното Г. Езерово (който почина доста отдавна) за поведението на циганите по времето на Царство България т.е. преди кървавия ден 09,09,1944 г. - "Тогава, ако някой циганин влезеше в нечий двор (предимно за просия или дребна кражба), стопанката вземаше една пръчка и започваше да го удря където свари, докато той не избяга със скоростта на сритано мръсно куче. А това, "манго" да посегне да я удари - дори не си го и помисля, защото ще го одерат от бой първо населението и след това властите (полицията)."
Но, сегашните българи не са вече "ония" българи. Ето какво се случи съвсем накратко. Комунистическите престъпници се заемат през 1944 г. да създават "новия социалистически човек". Властта е свалена и започват репресии срещу по-читавите и будни хора. А полицаите (както и патриотично настроените българи - легионери, бранници), които са озаптявали циганската напаст са наречени "фашисти" и мнозина изчезват безследно по гори, пещери, дупки и дерета. Народът е вцепенен от страх, а "кондурджиите" ликуват и мародерстват. И когато същият този "манго" отново влезе в двора и открадне две кокошки, стопанката вече се страхува да го прогони с пръчката, защото знае че никой няма да я защити. Страхува се и мъжът и, и останалите хора в квартала, защото ще им пришият политически обвинения, че са фашисти и пр. В обществото започват да насаждат марксистките глупости за равенство между различните народи и пр. дивотии. Т.е. манго с чувала, които и преди 5 000 години си е бил "манго с чувала" е същият като тоя, които е еволюирал и построил съвременно модерно общество. Дори и днес, ако някой каже, че това не е така и има народи, които строят цивилизацията, а други паразитират на техен гръб, потомците на "кондурджиите" (със сърпове, чукове и петолъчки в главите) отново ще го нарекат "фашист", "расист" и пр. епитети от идеологическия арсенал на комунистическите престъпници. По-голямата тежест на комунистическите безумия е понесена от българското население. А малцинствата не бяха закачани, като "безопасни" за комунистическата власт, която дори ги обсипваше с привилегии. И постепенно "манговците" усетиха, че се намират сред стадо без кучета или в лозе без пазач. Комунистическата власт нехаеше за техните престъпления като "маловажни", а се занимаваше с преследване на "врагове на народа". Огромната армия от милиционери, спомогната от милион и двеста хиляди доносници и милион комунисти (също доносници) се занимаваха с опазването на комунистическата власт и слухтяха сред българите за "западни агенти" и пр. И като защитна реакция постепенно народът "се сви" и не реагираше на престъпленията както на манговците, така и на комунистите. За да си няма по-големи неприятности!
Затова случващото се сега е съвсем закономерно. То е следствие на дълъг и закономерен процес. Законите на природата са точни и ясни. Оцелява по-силният, по-жизненият. Завършвам отново с фразата "Съдбата на давещите се е в ръцете на самите давещи се". Ако българите са безвъзвратно увредени и не вземат съдбата си в собствените си ръце т.е. да спрат да гледат тъпо и да казват "ами те всички са маскари - за кого да гласувам" (защото така им отърва - по-лесно е и свалят отговорността от себе си) и не си "отворят" очите, ще стане закономерното. Ще изчезнат! И ще е справедливо, защото природата не търпи мърльовци и слабаци...
22.
*********
08.11.2018 09:33:54
2
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
21.
Горен Армагедон
08.11.2018 04:53:07
2
1
Горен Армагедон
20.
restodeliver
07.11.2018 23:09:07
2
5
До No.18: ми като ви блокират IP то научете малко да конфигурирате Linux.Сума безплатни курсове,IT гимназии и т.н.Ако сте се докарали до там да сте технологично неграмотни сами сте си виновни бе хора.
19.
ВЕФИОК
07.11.2018 22:50:02
5
6
Айде стига с тоя хейт по циганите. Не са виновни те, а държавата и по-скоро пълната и липса. Контрола е нулев, щото органите са заинтересувани само от рушвети. Колко от остъклените тераси са законни? С проект, минали през конструкнор и одобрени книжа? Колко климатици окачени на фасадите от незнаен майстор имат разрешително най-малкото от съседите? Айде стига, едни цигани обиждат други цигани, че са по-големи цигани. А не гледат руските мекерета във властта, които им дърпат конците.
18.
Ивана
07.11.2018 22:33:08
10
1
М,да! Циганин да си в България и друго не ти трябва,брат! Ако аз започна да строя нещо,първо ми се отелва вола,докато набавя ненужната документация,която трудно се побира в кашон от банани,второ-десет пъти ми връщат проекта (за още бумащина и пари)после чакане му е майката за строително разрешение . Значи циганина може да прави каквото си ще ли? КЪДЕ СТЕ,ИНСТИТУЦИИТЕ???? СЪБАРЯЙТЕ ЦИГАНИИТЕ ! ЗАКОНИТЕ СА ЗА ВСИЧКИ!
17.
Котето
07.11.2018 21:50:59
9
1
Мамицата им , аз съм от Кв. Г. Езерово....тук е голяма напаст,да те е страх да излезеш нощем. Трябва управата да се намеси но никой нищо не прави...Г.н Николов къде сте, спите ли?
16.
a
07.11.2018 20:22:41
0
0
.
15.
kofti
07.11.2018 20:21:51
1
0
.
14.
Наблюдател
07.11.2018 19:59:58
16
2
Ако един българин тръгне да строи където му падне веднага ще дойдат ще го санкционират ще му съборят застроеното. За кой ли път повтарям циганин да си в тази държава.
13.
Христо Боба от Маринка
07.11.2018 19:55:47
4
1
Аз лапах на Макса в пангото
12.
Млякото от Горно Езерово
07.11.2018 19:53:18
7
1
майка им черна ше еба оште таз вечер сабирам бригадата и отиваме и сотринта на фсеки стьлб в горно езерово ше виси обесен мангал, ЗАКЛЕВАМ СЕ ЧЕСНА МАФИОДСКА ше ви отарва от таз паплач,
11.
Турчин
07.11.2018 19:03:19
4
3
Господ наказва
10.
Аз
07.11.2018 19:01:43
8
2
Ужас! Няма ли кой да озапти тази циганска напаст? То че нямаме държава ясно... но и ние, българите, сме едни мърши... ще се насерем в гащите, но нищо няма да предприемем срещу тези хлебарки! Време е да заиграе сопата, че тези примати от друго не разбират! Пък за управата на Бургас да не говорим, те си живеят в техния си свят... кво ги интересува неволята на хората и беззаконието?...
9.
Беззаконие
07.11.2018 18:44:43
6
2
Електората на герб идва, печелят изборите пак... а българи има ли или само роби са останали.
8.
Кую
07.11.2018 18:29:43
6
1
Идат избори.Само огън за братята термити.
7.
възмутен теляк
07.11.2018 18:05:42
4
1
Да това е краят.
6.
Дон Инженера С купената диплома
07.11.2018 16:49:07
3
1
Що ве,Дядо Мишо от пристанището,сега ще им ги изкупи,дядо Мишо утре си сигнал на работа
5.
Природозащитник
07.11.2018 16:45:52
8
1
Да се прокопае баира откъм езерето, природата ще си свърши работата.
4.
Коцето Луков
07.11.2018 16:25:51
15
2
Същото важи и за кв.Акациите,около стадиона е пълно с такива паразити. Те са добре дошли за общината защото са гласоподаватели. Циганска държава
3.
o kolko si prost
07.11.2018 16:14:05
5
1
Bqgat ot 4istiq vyzduh ,horata izmrqha tam .Zatova prodavat
2.
А, добър ден!
07.11.2018 16:01:37
10
2
Да не падате от Марс?
1.
ти да видиш
07.11.2018 15:33:33
10
3
явно ромите са по досетливи и умни и знаят че навьн БОГАТИТЕ/Холивуд/ си строят кьщи имения по склоновете на хьлмове баири и ривиери /понеже там се разкриват хубави пространсвени гледки/


Новините
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Животът
Как се предизвика хаос в центъра на Бургас! Баровец си паркира джипа като румънски тираджия, за да обядва(ВИДЕО)
Как се предизвика хаос в центъра на Бургас! Баровец си паркира джипа като румънски тираджия, за да обядва(ВИДЕО) Защо инспекторът на ОП "Транспорт" не иска да види нарушителя повече от час и да подаде сигнал - остава загадка

Всичко в категорията
На косъм от трагедия! Голф лети в насрещното в Несебър, едва не помля две коли Българите припадат по улиците, докато си търсят работа! Вижте жестоката драма на Костадин Бургазлии си скъсаха нервите с новата ТОЛ-система, сайтът се срива след плащането Бургаските строители като чичо Скрудж! Превръщат в сметище града, за да не платят на Общината Българска майка праща по „Спиди“ храни на сина си във Франция – той получава „манджа с грозде“ (СНИМКИ) Внимавайте с този профил! Завлича наивни бургазлийки с пари чрез Фейсбук Speedy с честитка към бургазлийка: Плати две такси и се оплачи на арменския поп за забавената пратка Бургаска фирма изби рибата: На п.дераси и политици дограма не монтираме! Читател на Флагман.бг: Купих си нова помпа, след дни се развали, върнах я в сервиза, а те ми взеха пари за ремонт Внимание! Пасарелката до хотел "Мираж" в Бургас се превърна в ледена пързалка (ВИДЕО) Сигнал до Флагман.Бг. Паркомясто за инвалиди нарушава закона и създава хаос в центъра на Бургас
Искрен Веселинов: Или сядаме на масата на преговорите, или признаваме, че коалицията е формална
Искрен Веселинов: Или сядаме на масата на преговорите, или признаваме, че коалицията е формална Той заяви и че ВМРО не е водило разговори с нито една политическа формация извън кръга на "Обединени патриоти"
Всичко в категорията
Румяна Бъчварова: Самокритичният тон на Борисов е обичаен по отношение на ГЕРБ Юрий Асланов: Премиерът явно знае, че нещата не вървят така, както му се иска Борисов: Прекрасно си работи коалицията! А агенция "Рога и копита" дава, че ГЕРБ води с 20%! БСП Бургас: Елена Йончева е трън в очите на ГЕРБ, обвинението е поръчково За евровота: Марешки се коалира със сателити на ГЕРБ и ромски тартор, Сидеров ухажва близкия до Пеевски Бареков Как противниците Валери Симеонов и Ревизоро си стиснаха ръцете за малките бензиностанции БСП обвини прокуратурата, че върши репресии и изпълнява поръчки на Бойко Борисов Валери Симеонов: Евроизборите не са от жизнено значение, абсолютно реално е да се явим самостоятелно НФСБ къса и с ВМРО? Няма да са заедно на евровота Депутатът доц. Милен Михов: 31 фирми имат земя за 3 млрд. лева, трябва да плащат данъци! (ВИДЕО) Има ли опасност от срив на ТОЛ системата заради отказаните самолети "Грипен"
Мегз: Много скоро мъжът ми ще излезе и ще разкажем истината (СНИМКИ)
Мегз: Много скоро мъжът ми ще излезе и ще разкажем истината (СНИМКИ) Ясен е мотивът, с който е било отказано стопирането на сделката по прехвърляне на дялове
Всичко в категорията
Апаши оставиха над 4 хиляди столичани на тъмно и студено Бандата тийнейджъри, потрошила заведения в жк. „Славейков”, се насочила и към „Лазур” - обрала бързо хранене и книжарница След екшъна между момичета пред мола: Пребитата ученичка с комоцио в хирургично отделение Извратената гей версия на "Мейзер": 18-годишен задуши 53-годишния си любовник по време на акта, измъква се с „Без да искам“ (18+) Стана ясно от кого са искали "такса спокойствие" подкупните столични ченгета Зрелищен екшън: Натръшкаха три мутри насред столичен булевард (СНИМКИ) Брутални подробности за ученичките, които ритаха момиче на земята. Как и защо се е стигнало до екшъна Подивели цигани към лекарски екип: "Живи няма да излезете!" Агресивна циганка окървави фелдшерка, която се опитвала да помогне на 5-месечното ѝ бебе Бургаски сводник скри бардака си зад тайна врата в сексшоп, спецченгета го арестуваха Зам.-главният прокурор Иван Гешев: Положението е трагично, стотици милиони се губят!
БСП обвини прокуратурата, че върши репресии и изпълнява поръчки на Бойко Борисов
БСП обвини прокуратурата, че върши репресии и изпълнява поръчки на Бойко Борисов Парламентарната група категорично застава зад депутатката Елена Йончева, която е с повдигнато обвинение за пране на пари
Всичко в категорията
Златомир от Айтос, убил приятел, ще пъчи мускули в затвора, влиза на топло за година и половина Изобретателният Тодор опитал да прекара 3 кг хероин през границата, скрил дрогата в акумулатора (СНИМКИ) Длъжни ли сме да платим комисионна на брокер, ако ни продаде апартамента? Вижте как бургазлия изгоря с 5 хил.лева Пратиха зад решетките Валерий, който уби 9-годишната Мария, носеща на ръце бебе на пътя Айтос-Карнобат Николай Банев обвини в лъжа прокуратурата с писмо от ареста (СНИМКА) Осъдиха циганка, съсипала общинско жилище в бургаския ж.к.”Меден рудник” (СНИМКИ) Арнаудова: Шест души са обвинени след акцията за тероризъм "Българският Ескобар" се върна в гръцки затвор 21 г. след бягството си Станелия Караджова на крачка да напусне бургаското следствие, отива в София Увеличиха присъдата на Илиян, който уби брутално красивата си годеница Иван Гешев: „Дунарит” или да е държавен, или с него да се плати на вложителите в КТБ!
Как тихомълком убиха Булгартабак Според американската прокуратура OneCoin е пирамида, привлякла 4 млрд. долара Как противниците Валери Симеонов и Ревизоро си стиснаха ръцете за малките бензиностанции Зaщo янyapи и фeвpyapи ca eдни oт нaй-дoбpитe мeceци зa нaeмaнe нa имoт? Длъжни ли сме да платим комисионна на брокер, ако ни продаде апартамента? Вижте как бургазлия изгоря с 5 хил.лева Бизнесът роптае заради корупцията и „убийствената” сива икономика, очаква щети от спорното финансиране на „Хемус” Шефът на БСK избухна срещу депутатите: Некадърници са, а 4 години стоят в парламента, много поздрави! Предизвикателство към бизнеса! Бургас привлича ИТ инвеститори в „Сентрал парк” с двойно по-ниски наеми от София Дoлapът ocтaвa нa двyceдмичeн пиĸ cпpямo ocнoвнитe cи ĸoнĸypeнти Цената на петрола се покачи до $63 за барел 592 лекарства за тежки болести изчезват от аптеките
"Тапициран" с тютюн автомобил опита да мине през ГКПП Малко Търново, митничарите го спипаха Разкриха две нелегални мобилни бензиностанции, ето къде Жесток скандал! Охранители пребиха момче в "Кауфланд", защото "краде" батерии! (СНИМКИ) Зловещо: Вулева готви на гробище страшна черна магия за Боби Ръгбиста, а той уточни колко секс е правил със Златка Проверяват кмет за конфликт на интереси Нарушения в автошколи в страната Извънредно! Държавата поиска отнемане на 2 400 000 лева от Трайчо Трайков "Ден Х": Военни в Германия с таен, кървав план за масови убийства на политици и бежанци Шефът на БДЖ със сигнал до ДАНС за злоупотреби, топи зам.-министър Занчев Вижте кой стотици пъти сигнализирал за подкупите на Харалампиев, дори и премиера, но не му обръщали внимание Тежка сватба в БСП, млад социалист взе за булка ослепителна сръбкиня (СНИМКИ)
Родилка и 6-годишно берат душа след грипни усложнения
Родилка и 6-годишно берат душа след грипни усложнения Трима са в тежко състояние в реанимацията на търновската болница

Всичко в категорията
Българин води битка с норвежката система за бъдещето на децата си (ВИДЕО)
Българин води битка с норвежката система за бъдещето на децата си (ВИДЕО) Майката е съдена в родината си и има риск момичето и момчето да бъдат дадени на приемни семейства
Всичко в категорията
Самотен баща се нуждае от 3000 евро за лечение (ВИДЕО) Симона Алексова: Не е справедливо на приемния родител да дават 800, а на майката – 100 лева Александра Сърчаджиева повтаря съдбата на майка си Родителите на Селин, починала в Германия, завеждат дело срещу лекарката Баба Дора от Шарково: Много си обичах „Бойко Борисов“, майка му ми даваше хубаво мляко (ВИДЕО) Тъжна Коледа за Цветелина Уланд, продължава битката й за децата, отнети от норвежките служби (ВИДЕО) Бургазлийката, приютила Пенка и семейството й след пожара: Знам колко са страдали тия хора (ВИДЕО) Близка на загиналия на Нова година Велислав: Братче мое, винаги си в живота ми, мечтите, сърцето, съня ми... Заради ипотека 95-годишната жена и семейството й останаха без дом (ВИДЕО) Болният Йосиф Сърчаджиев тръгна с куче водач Зловещо! Дириха младо момиче във водите на езеро, а намериха трупа й да лежи в бежански лагер (СНИМКИ)
Жените се възбуждат след печалба от бингото, а мъжете докато чистят къщата
Жените се възбуждат след печалба от бингото, а мъжете докато чистят къщата Чистите чаршафи пък са като афродизиак, както за мъжете, така и за жените
Всичко в категорията
Как изглеждаше жената през социализма Спомени от соца: През 1978 г. по заповед на Чочоолу танкове газят Столипиново. В махалата е въведено военно положение Помните ли страховития 8 януари, 1981 г.? Двуметрова вълна помете Поморие! (СНИМКИ) Спомени от соца: Когато нямаше Коледа, а нощите около Нова година миришеха на смола Спомени от соца: Какви подаръци ни носеше Дядо Мраз (СНИМКИ) Спомени от соца: Когато учехме по Коледа, а най-големият празник беше Нова година Какво бе здравеопазването по време на соца? Из спомените на една пациентка Ексклузивно! Ето как преди 35 години Несебър влезе в книгата на ЮНЕСКО (СНИМКИ) Мръсните тайни на социализма: Престъпността в НРБ, за която никой не говореше Спомени от соца: Историята на пл. "Тройката", който е трябвало да прилича на парижкия „Етоал“ Спомени от соца: 5 райски кътчета по Южното Черноморие, вижте Ропотамо и залива на Несебър
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Бургас
Баскетболен клуб „Несебър“ с шест победи от шест мача „Голямото сърце“ на Бургас празнува една година с близо 10 т. предадени пластмасови капачки Оборудват модерно отделните кабинети в Дневния център за деца с увреждания в Морската градина Одобрявате ли тази идея? Градинката до Интерхотел "България" да носи името пл."Съединение"! Извънредно! Джип се метна в блатото до Аутлета до кв. Сарафово Ето какви интересни събития очакват бургазлии до края на седмицата Георги Неделчев: Всяко сватбено тържество е специално, въздействащо и вълшебно Бургазлия седна зад волана на БМВ-то си стабилно пиян и жестоко сгреши, ето какво му се случи Трагедия! Кола уби на място пешеходец край Бургас (ОБНОВЕНА, СНИМКА) От КАТ-Бургас с важна информация за шофьорите В новия фитнес център в Бургас ваят тела на уредите, с които олимпийците тренират за рекорди
Извънредно! Голф се размаза в светофара на бургаския бул. „Захари Стоянов” (СНИМКИ) Осъдиха циганка, съсипала общинско жилище в бургаския ж.к.”Меден рудник” (СНИМКИ) Кокошарник край бургаския жк. „Меден рудник” стана на пепел, причините се изясняват Спецакция край жк „Меден рудник“! Маскирани ченгета удариха Фиатa на Антон, откриха дрога Извънредно: Пожар гори в блок 47 ж.к. „Меден рудник“, има линейка Двама са откарани в болница след пожара в бл.47 в бургаския ж.к.Меден рудник (СНИМКИ) Ремонтът на бул.”Захари Стоянов” започва през март, приключва до началото на лятото Има ли начин да се изселят ромите от ж.к.Меден рудник, питат граждани Нагъл софиянец нахлу в дом в жк „Меден рудник”, отмъкна куп вещи и избяга, но съжали жестоко Къде, ако не в ж.к."Меден рудник"! Станаха ясни подробности за криминогена, извадил пистолет в тълпата на Нова година Електрическо табло пламна в новогодишната нощ в ж.к.Меден рудник
Златомир от Айтос, убил приятел, ще пъчи мускули в затвора, влиза на топло за година и половина
Златомир от Айтос, убил приятел, ще пъчи мускули в затвора, влиза на топло за година и половина Вместо да празнува абитуриентския си бал Златомир ще трие наровете в пандиза

Всичко в категорията
Спецакция в Айтос! Качулки атакуваха дома на Бойчо, откриха наркотици (СНИМКА) Драмата е жестока! Починалият зад волана автобусен шофьор е съпруг на кметица на айтоско село 200 айтоски бебета са родени в чужбина през 2018 година Началникът на Отделението по кардиология в УМБАЛ „Дева Мария“ открива кабинет в Айтос Ударно начало на годината за Айтос: Търсят кой да обнови спортната зала, която ражда шампиони Защо шеф Караянчева бърка лидера Марешки с председателя Гери от Айтос Айтос с една крачка напред! Автoмaтичнa мeтeopoлoгичнa cтaнция монтираха в СУ “Христо Ботев” Лед скова бента в парк "Славеева река" в Айтос, но безстрашният Веселин се хвърли във водата и извади Кръста Айтос с амбициозна капиталова програма, ще се строи ударно и през 2019 г. Жестока каскада на пътя! 28-годишен айтозлия изхвърча от пътя и обърна колата си по таван Разбра се кой е източил дизела на бизнесмен от село Тополица
Кауза за децата на Карнобат обедини Община, жители и местни предприемачи Бургаски Мерцедес се преобърна в канавката на пътя за Карнобат, шофьорът се размина на косъм Бюджет 2019 на Карнобат е 25,5 млн.лева, акцент е обновяването на инфраструктурата Извънредно! Пожар лумна в новогодишната нощ в хижата в с.Соколово Карнобатски крадци обраха пицария в навечерието на Коледа, но дни по-късно... Най-четените и коментирани новини в Карнобат: Запечатването на винпрома, трагедията на Задушница… Нови паркинги и еднопосочни улици ще облекчат движението в Карнобат Карнобатлии посрещат Коледа във влага и мухъл заради некачествено саниране (ВИДЕО) Пуснаха Алекс Димов на свобода, не било заради празниците, а заради ... Миню Стайков с инвалидна количка в съда, назначиха му разширена медицинска експертиза Полицията разкри кой открадна суджука в Карнобат, от луканката обаче нямаше и следа
В АГ-отделението на МБАЛ-Поморие спазиха традициите на Бабинден (ВИДЕО)
В АГ-отделението на МБАЛ-Поморие спазиха традициите на Бабинден (ВИДЕО) Дай Боже все повече млади хора да остават в България и тук да се раждат все повече деца, каза д-р Матей Попов - завеждащият лекар


Всичко в категорията
Отлична новина! Ремонтират важни пътни артерии в Поморие Приключиха обществените обсъждания на проектобюджета на Община Поморие за 2019 г., ето как ще бъдат разпределени средствата Поморийци си отдъхнаха, нова фирма ще отговаря за обществения превоз след десетилетия неудобство Големи проекти ще преобразят Ахелой още тази година Поморие се преклони пред Яворовия гений. Навършиха се 141 години от рождението на поета Каблешково се разширява с два нови жилищни квартала Започнаха обществените обсъждания на проектобюджета на община Поморие за 2019 г. Стартира проектът за реконструкция на водопроводите в селата Бата и Страцин Кметът Иван Алексиев инспектира ремонта на училището в с. Бата Помните ли страховития 8 януари, 1981 г.? Двуметрова вълна помете Поморие! (СНИМКИ) Зелена светлина! Съдът връща към КЗК жалбата за концесията на плажа на Маймуняка в Поморие
Еколог: Строежът на ресторант и паркинг на къмпинг „Градина” е върху разрушена дюна
Еколог: Строежът на ресторант и паркинг на къмпинг „Градина” е върху разрушена дюна Проверихме дали има картирани дюни по специализираните карти, но няма, каза шефката на РИОСВ-Бургас Тонка Атанасова
Всичко в категорията
Отлична новина! Правителството отпусна 1 млн. лв. за спортна зала в Царево
Отлична новина! Правителството отпусна 1 млн. лв. за спортна зала в Царево Решението е взето днес след одобряване на допълнителни трансфери от бюджета

Всичко в категорията
Учителката Деси Стоянова от Царево: Морските ми елхи са направени с любов (ВИДЕО) За една уникална и еко Коледа! Учителка от Царево майстори елхи от изхвърлени клонки (СНИМКИ) Извънредно! Река Велека заля и затвори пътя Ахтопол-Синеморец Огромна опасност! Река Ропотамо вдигна рязко нивото си след проливните дъждове, а идва сняг!(ОБНОВЕНА) Геодезистът Йоан Каратерзиян: Има път до плаж Силистар и не би трябвало да е в частен имот (ВИДЕО) АПИ ремонтира над 117 км пътища в Бургаска област, ето кои са Държавата не прави почти нищо за Странджа през последните години – поредно доказателство, че живеем в разпад Представят утре съкровището от Калиакра и още разкрития на Сдружение „Черноморска Странджа“ Голямото сърце на Лозенец събра над 150 кг любов Представят на кръгла маса в Ахтопол историко-археологическите проучвания в Черноморска Странджа 30-годишен сливналия прати две момичета в болница след тежка катастрофа на пътя Царево-Приморско
Нямам притеснения от конкуренти за кметския стол в Община Приморско
Нямам притеснения от конкуренти за кметския стол в Община Приморско Партията ще реши дали ще съм кандидат за следващ мандат,  оставям финансово стабилна община и съм спокоен за съгражданите си


Всичко в категорията
Приморско направи първа копка по инвестиционен проект във водния сектор за 22 млн.лв. (СНИМКИ) Община Приморско поема лодките за разходка до устието на р. Ропотамо? Защо не, казват от РИОСВ Петър Янакиев извади Кръста в Приморско, скачал за първи път в ледените води (СНИМКИ) Община Приморско почете паметта на замръзналия на поста си войник-граничар през 1929г. Правителството отпусна 1,6 млн. лв. за обновяване на инфраструктурата в Приморско Енергийна компания подкрепи средното образование в Приморско, оборудва кабинети за 55 000 евро Дават на съд 59-годишния Владимир Колев, който пиян на кирка прегази велосипедист в Приморско Детски танцов състав "Приморче" навърши четвъртък век, отбеляза празника с голям концерт (СНИМКИ) Похвално! Полицаи от Приморско хванаха крадец, задигнал телефон от туристка през лятото Даниел се парализира след падане от водна пързалка в Приморско. Да му помогнем! Високо отличие! Приморско стана община номер 1 за морски туризъм
Просветният министър възхитен: Даде за пример Община Средец в образователната интеграция
Просветният министър възхитен: Даде за пример Община Средец в образователната интеграция Община Средец е една от малките в България, но пък има какво да покаже относно образователна инфраструктура
Всичко в категорията
Жестока трагедия край Средец! Мъж изгоря при пожар в дома си Акция в ромските махали в Дебелт и Средец: Иззети са огромни количества незаконно добита дървесина БМВ избухна в пламъци в центъра на Средец Община Средец инвестира над 230 хил. лв. за ремонт на пътища Хидролог бие тревога: Реки в Бургаско може да прелеят (ВИДЕО) Жителите на Средец към БСП: Напълно липсват медицински сестри в болниците Тумба цигани оставили без покритие мрежата на БТК в Средец, задигнали медните жици Софиянец си помисли, че е в Перник.Подкара голфа си по улиците на Средец на 2 големи Депутатът Галя Желязкова на среща с пенсионерите от Средец, ще говорят за алоизмамниците Бързи и яростни! Ромско семейство се обърна с каруцата си в Дебелт, спасяват ги с линейка Средец напълни „Голямото сърце”, благотворителната инициатива бе подкрепена от жителите на града
За първи път "мъжко хоро" се изви в сърцето на Странджа, Кристиян Станков спаси Кръста на Малко Търново (СНИМКИ) Прогнозата се сбъдва! Пелена от сняг затрупа Малко Търново Авторите на снимките на падналата ограда край Малко Търново може да отидат на съд Щетите по огратата на границата са вследствие на обилни валежи, отстраняват ги светаквично Паднала ограда до Малко Търново доведе до политически сблъсък в парламента (снимки) „Голямото сърце на Малко Търново“ от днес подкрепя инициативата за закупуване на реанимобил Колко дават общините в Бургаска област за снегопочистване И Малко Търново се включи в проекта за борба срещу отпадъците в черноморското крайбрежие АПИ ремонтира над 117 км пътища в Бургаска област, ето кои са В Малко Търново ще си разменят книги в Деня на народните будители 81-годишен старец прати дете в болница след челен удар на пътя за Малко Търново
Извънредно! Епилатор уби в банята момче на 27 години
Извънредно! Епилатор уби в банята момче на 27 години Драмата се разигра току-що в каменското село Черни връх

Всичко в категорията
Камено даде старт с водосвет на новата камбанария на църквата „Св.вмчк. Георги Победоносец“ Благороден жест! Красавица от Камено дарява балната си рокля (СНИМКА) Арестуваха 22-годишен автоджамбаз, задигнал Опела на мъж от Камено Пожар в котелното помещение едва не изпепели вила в с.Черни връх 33-годишен задигна луканките на съсед в Русокастро, след като ченгетата го спипаха... В Камено сами се грижат за събирането на сметта - съветниците вдигат заплатите в БКС с 10% 2018-а година за Камено – без бури и вихрушки, но тежка откъм финанси Площадът на Камено заблестява след одобрено финансиране от правителството (СНИМКА) Над 1,7 млн. лева отиват за възстановяване на инфраструктурата в Камено след наводненията в края на 2017 г. Народният представител Галя Желязкова стана „кръстница“ на детска градина в Черни връх Наглост! Двама цигани задигнаха кола и я разфасоваха за старо желязо
ДПС с подготовка за нова победа в Сунгурларе, ще асфалтира ударно преди изборите
ДПС с подготовка за нова победа в Сунгурларе, ще асфалтира ударно преди изборите Обществената поръчка е за половин млн. лв., включва населените места в общината

Всичко в категорията
Кошмар! Път край Сунгурларе се превърна в ледена пързалка, бургазлийка излетя в канавката и се заби в дървета Благотворителен базар обедини жителите на Сунгурларе, събират и капачки в помощ на спортни клубове ГЕРБ-Сунгурларе ще подкрепи Коледен благотворителен базар в помощ на спортен клуб 70-годишна рускиня отнесе с автомобила си жена в сунгурларско Джигит с Фолксваген помете велосипедист край Сунгурларе и избяга Пенсионер от Сунгурларе влезе в ролята на пожарникар, обаче не успя да спаси трактора си 50 семейства от село Славянци живеят в страх и ужас. Къщите им се наводняват при всеки дъжд 34-годишен направи нещо немислимо и пострада жестоко, за да спаси колата си от уличен стълб Стадионът в Сунгурларе вече си има име Екшън на пътя! Каруца предизвика зверски удар край Сунгурларе, жена е в болница На прага на зимата: Община Сунгурларе бави дървата за огрев
Само във Флагман.бг! Грандиозен скандал: Отстраниха кмет в Бургаско заради измама
Само във Флагман.бг! Грандиозен скандал: Отстраниха кмет в Бургаско заради измама Хасан Осман е легализирал документ с фалшив подпис на жителка на с. Вресово, без тя дори да подозира

Всичко в категорията
Евродепутатът Асим Адемов и народният представител Ася Пеева се срещнаха с жителите на община Руен 25-годишен шофьор от Руен уби велосипедист при тежка катастрофа Най-накрая! Разбитият Айтоски проход ще бъде ремонтиран за 20 млн. лв. Колко дават общините в Бургаска област за снегопочистване Пратиха за 12 години в затвора убиеца Петър, размазал черепа на Станчо в с. Вресово Изправят пред съда 20-годишния Петър, смазал с дървен кол главата на Станчо в с. Вресово Огромна трагедия! Пежо се заби с бясна скорост в дърво край Руен, загина 18-годишната шофьорка Трагедия край Руен: Мицубиши блъсна Хонда, прати я в крайпътно дърво и уби шофьора Намериха изчезналата 17-годишната ученичка от Вресово, пила кафе на „Кашмир“-а с гаджето си Мистерията се заплита: 17-годишната синеока красавица от Вресово избягала с гаджето си? Издирват 17-годишно момиче, в неизвестност е четвърти ден
Денят на встъпването в тайнството на брака е най-специалният за всички влюбени двойки и като такъв заслужава изключително тържество Интервю Всички интервюта Сватбена агенция „Финес“ Денят на встъпването в тайнството на брака е най-специалният за всички влюбени двойки и като такъв заслужава изключително тържество
На Grand Wedding Expo компанията със собствен ресурс за всички сватбени услуги ще представи авторски концепции

Глас отвътре Всички Лъчезар ЛИСИЦОВ, Лъчезар ЛИСИЦОВ Как Нинова може да изкара Борисов от Министерския съвет за втори път със същата стратегия Предстоящите европейски избори напомнят на президентските от 2016 г., БСП се очаква да заложи на нови лица Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Как се предизвика хаос в центъра на Бургас! Баровец си паркира джипа като румънски тираджия, за да обядва(ВИДЕО) На косъм от трагедия! Голф лети в насрещното в Несебър, едва не помля две коли Българите припадат по улиците, докато си търсят работа! Вижте жестоката драма на Костадин Бургазлии си скъсаха нервите с новата ТОЛ-система, сайтът се срива след плащането Бургаските строители като чичо Скрудж! Превръщат в сметище града, за да не платят на Общината
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 24.01.2019на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Това, с което се захванете на работното място, ще върви по план, ще има добра организация и инициативност. Някой от колегите ви обаче може да се опита да ви прехвърли своите задължения. Не поемайте нови ангажименти! Мъже, не пестете парите, а жените – комплиментите! Важни решения, свързани с деца или със събития в техния живот, може ще доведат до разправии. Трудно ще намерите общ език заради различните разбирания, но трябва да приемете тяхната гледна точка и да направите компромис. Възможни са проблеми с кожни заболявания. Това е ден, в който страстите затихват, напрежението намалява, но се пазете от инертност! Не се претоварвайте с работа или с физически упражнения! Обърнете внимание на здравословното си състояние, възможни са проблеми с нервната система! Бъдете достатъчно толерантни, но пък настоятелни! Отстоявайте своите принципи, но се съобразявайте с потребностите на околните! Не очаквайте те да ви разбират! Обърнете внимание на своето здраве! Намерете време за алтернативни методи и творчески способи! Можете да постигнете нещо значимо, ако умело и търпеливо планувате своите действия. Задълбочете своите познания и бъдете отворени! Това ще ви помогне да се справите с бъдещите ангажименти. Конфликти в дома ще извадят на светло стари неразрешени проблеми. Приемате доста неща на доверие и може да се разочаровате. Не очаквайте другите да свършат вашата работа! Търсете близост с хората, които ви подкрепят морално и ви ценят! В тяхната компания ще се чувствате изпълнени с надежда и може би ще преоткриете заедно любовта. Възможно е да се разклати доверието ви към партньора, но ако се опитате да го разкарате от живота си, ще съжалявате. Опитайте се да му простите, ако го хванете в издънка! Дайте му нов шанс и той ще си поправи грешката! Започнете диета за премахване на токсините от тялото! Изострят се възприятията ви. Може да разчитате повече на интуицията си. Време е за решителните постъпки. Различни събития обаче може да ви накарат да си спомните за хора, преминали в отвъдния свят. Ако спомените ви завладеят, запалете свещичка и се помолете за душите им! Денят е благоприятен за научна работа, за пътувания, за командировки и за лечение. Фини енергии изпълват телата на родените под този знак и спомагат за подобряване на здравословното ви състояние. Неочаквани събития, свързани с пари, ще ви зарадват. Първата половина от деня е благоприятна за вас, но после започват тревогите. Каквото можете, свършете го до обяд, а след това не се захващайте с отговорни задачи, защото едва ли ще се справите! Довършете това, което сте започнали и гледайте да не се набивате на очи! Това е звездният ден за авантюриста. Ще им върви на смелите, които са готови да пожертват всичко. Добре е в този ден да избягвате конфликтите и да простите на тези, които са ви засегнали по някакъв начин, а на любимия човек отделете повече внимание! Подгответе се емоционално за известни пречки или забавяне! Може да сте направили услуга на някого, която ще ви се върне в точен момент. Някои от дамите вероятно ще се притеснят прибързано. Тревогата им може да е свързана с бременност или неразположение.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип