×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Какво ни липсваше при комунизма


Какво ни липсваше при комунизма
При комунизма не можеше да ходиш на почивка на Хавайските острови, а само на българското Черноморие
19 Октомври 2018, Събота, 00:46 ч.

При комунизма не можеше да станеш баровец и да не работиш

Животът при комунизма беше скучен, защото:

– Работа имаше за всеки
– (Панелно) жилище имаше за всеки
– Лека кола „Лада“ имаше за всеки
– Безплатна медицинска помощ имаше за всеки
– Безплатно образование имаше за всеки
– Парно отопление, струващо 8% от месечната заплата, имаше за всеки
– Почивка на море ежегодно имаше за всеки
– Детски градини имаше за всяко дете
– Евтино детско облекло имаше за всеки

– И колкото и да работеше, при социализма никога нямаше да можеш да си спестиш пари за яхта, никога нямаше да можеш да станеш капиталист, да назначаваш и уволняваш хора, да се гавриш с безизходицата им.

– При комунизма не можеше да ходиш на почивка на Хавайските острови.

– При комунизма не можеше във всяка квартална бакалия да намериш трева.

– При комунизма не можеше по всяко време на денонощието да си поръчаш дами по твой вкус, които да танцуват голи на масата ти.

– При комунизма не можеше да станеш баровец и да не работиш.



– При комунизма не можеше да си хванеш гадже със заграден жилищен комплекс със собствена фитнесзала и басейн, а трябва да ползваш само обществени, съвместно с досадници.

– Дори да искаше да забършеш при комунизма баровец-западняк на морето, около тебе щъкаха само опънати българи, приличащи на културисти, които (кой знае защо) си бяха втълпили, че са външно красиви и това е достатъчно основание да досаждат на всяка жена. Те бяха бедни, да, и от сутрин до вечер се разхождаха на свобода – така губеха ценното време на уважаващите себе си жени.



– Комунизмът е смъртният враг на социалното неравенство и паразитизма, с което комунизмът
е и смъртният враг на проституцията във всичките й форми – пряка и политическа такава.

– При комунизма не можеше да живееш в палат със слуги и гувернантки, и да се любуваш на крайно бедни хора, които търсят по обяви в интернет да продадат собствените си органи.



– Животът при комунизма беше сив, еднообразен и скучен. Хората постоянно си мислеха, че за положения при комунизма труд на Запад плащаха стотици пъти повече. Да, хората при комунизма се лекуваха безплатно, учеха безплатно, летуваха безплатно, ядяха почти безплатно, а и храната не беше химия, а истинска и под държавен контрол, гледаха качествено кино (а не сапунки и екшън бози) за стотинки, четяха евтини качествени книги, а не разни и разнообразни стъкмистики и литературни словесни „гурмета“, плуваха в заводските басейни също безплатно, не си заключваха вратите и т.н, а постоянно си мислеха как в САЩ хората с тяхната професия са направо милионери. И с широко отворени очи и с цъкане на език разлистваха цветния дебел каталог от ГДР, чрез който източните германци си продаваха социалистически произведените чинии, гащи, сутиени и сандалети…



– Да, по онова време там, на Запад, 10% от хората бяха милионери. А като си милионер или се омъжиш за милионер, за к’во ти е безплатно образование, безплатна медицинска помощ и панелка от държавата? За к’во ти е платена годишна отпуска и платени болнични, като си имаш собствена фирма?  За к’во ти е всички да ходят на море по един-два пъти в годината, а после и на планина, след като можеш да ходиш на море всеки месец или целогодишно да се киснеш в солените океански вълни, а другите да работят цял живот, без почивка. За к’во ти е безплатен незаграден плаж, на който идват сулю и пулю? В САЩ баровците отдавна живеят в заградени жилищни комплекси.

– На Запад, освен че жените не работят, децата се отглеждат от детегледачки и жените не ги кърмят, за да не си развалят фигурата. И всички, дори и бедните на Запад имат по няколко коли.



Ето заради всичко това горното, комунизмът в България се срути и целокупният народ се хвърли да печели луди пари и да ходи на Бахамите.

Станахме Швейцария на Балканите дори.

Сега всички са капиталисти и милионери.



И вече всички са добре – спокойни са, не ги бият, не ги послушват, не ги карат по манифестации, гледат сериал след сериал и се тъпчат с ГМО, токът е напълно достъпен, пълно е по витрините със стоки и дори да си мъж, можеш да се облечеш в рокля и да се гримираш…

Източник: Socbg

В категории: Животът


15
Коментара
Флагман.БГ Ивайло Мирчев заприлича на бургаска батка Ивайло Мирчев заприлича на бургаска батка 23/04/2024, Вторник 17:20 11
15
Коментара по темата
15.
Коментатор
21.10.2018 09:01:40
0
2
Станията е подвеждаща и манипулативна.
14.
Do коментар 9
20.10.2018 17:53:10
0
0
ТИ СЛУЧАЙНО ДА МЕ ПОЗНАВАШ? В КОМЕНТАРА СИ ГОВОРЯ В ТО ЛИЦЕ МНОЖЕСТВЕНО ЧИСЛО! НЕ В ПЪРВО ЕДИНСТВЕНО!!!!! НАУЧИ ГРАМАТИКА! ЗА ТВОЕ СВЕДЕНИЕ СЪМ 50 ГОДИШЕН, 25 ГОДИШЕН СТАЖ КАТО ИНЖЕНЕР С ДИПЛОМИ ОТ 2 ВИСШИ ТЕХНИЧЕСКИ УНИВЕРСИТЕТА И НЕ СЪМ СТОЯЛ И 1 ДЕН БЕЗ РАБОТА! РАБОТЯ ПО 12 ЧАСА 7 ДНИ В СЕДМИЦАТА И ГО ПРАВЯ С УДОВОЛСТВИЕ! ВСЕ ОЩЕ ТУК, В БГ!!!! БЯХ ПРЕПОДАВАТЕЛ В СРЕДНО УЧИЛИЩЕ 1 ГОДИНА И ТОВА МИ Е ЕДИНСТВЕНАТА ДЪРЖАВНА РАБОТА! УЧИЛ СЪМ КОГАТО ТРЯБВА, РАБОТЯ КАКТО ТРЯБВА И СЪМ РИСКУВАЛ КОЛКОТО ТРЯБВА ЗА ДА ИМАМ ПРИЛИЧЕН ЖИВОТ А НЕ ДА РЕВА КОЛКО БИЛО ХУБАВО ЕДНО ВРЕМЕ!!! ЕДНО ЕДИНСТВЕНО НЕЩО МИ ЛИПСВА: МРЪСНАТА ПЯНА. КОЯТО СЕ ИЗЛИВА ВЪВ ФОРУМИТЕ ОТ ТАКИВА КАТО ТЕБ НЯКОГА БЕШЕ КЪДЕТО Й Е МЯСТОТО!!
13.
До 8
20.10.2018 17:50:48
0
1
ТИ СЛУЧАЙНО ДА МЕ ПОЗНАВАШ? В КОМЕНТАРА СИ ГОВОРЯ В ТО ЛИЦЕ МНОЖЕСТВЕНО ЧИСЛО! НЕ В ПЪРВО ЕДИНСТВЕНО!!!!! НАУЧИ ГРАМАТИКА! ЗА ТВОЕ СВЕДЕНИЕ СЪМ 50 ГОДИШЕН, 25 ГОДИШЕН СТАЖ КАТО ИНЖЕНЕР С ДИПЛОМИ ОТ 2 ВИСШИ ТЕХНИЧЕСКИ УНИВЕРСИТЕТА И НЕ СЪМ СТОЯЛ И 1 ДЕН БЕЗ РАБОТА! РАБОТЯ ПО 12 ЧАСА 7 ДНИ В СЕДМИЦАТА И ГО ПРАВЯ С УДОВОЛСТВИЕ! ВСЕ ОЩЕ ТУК, В БГ!!!! БЯХ ПРЕПОДАВАТЕЛ В СРЕДНО УЧИЛИЩЕ 1 ГОДИНА И ТОВА МИ Е ЕДИНСТВЕНАТА ДЪРЖАВНА РАБОТА! УЧИЛ СЪМ КОГАТО ТРЯБВА, РАБОТЯ КАКТО ТРЯБВА И СЪМ РИСКУВАЛ КОЛКОТО ТРЯБВА ЗА ДА ИМАМ ПРИЛИЧЕН ЖИВОТ А НЕ ДА РЕВА КОЛКО БИЛО ХУБАВО ЕДНО ВРЕМЕ!!! ЕДНО ЕДИНСТВЕНО НЕЩО МИ ЛИПСВА: МРЪСНАТА ПЯНА. КОЯТО СЕ ИЗЛИВА ВЪВ ФОРУМИТЕ ОТ ТАКИВА КАТО ТЕБ НЯКОГА БЕШЕ КЪДЕТО Й Е МЯСТОТО!!
12.
Ужас
20.10.2018 14:51:50
3
4
Моля се с две ръце това да е платена статия.
1) Няма такова нещо като БЕЗПЛАТНО- нито образование, нито ток, вода или нещо друго. Всичко се плаща и се плаща за сметка на данъци или както беше при комунизма предварителни взимания от хората и недопускането на всички в държавата да натрупват капитал. За това и пенсиите са ниски и заплатите бяха ниски на фона на инфлацията и обратно на финансовата логика.
2 Това че е нямало престъпления пак не е вярно. Корупцията породена от номер 1 по-горе се прехвърли на битово ниво, така че хората се подкупваха за битови стоки като банани и обувки. А полицията биеше, осакатяваше и се гавреше не само с престъпниците, а и с инакомислещите.
3 Индустирята западаше заради слагането на "наши" другари, роднини и гъзолизци, поради което нямаше модернизация и внедряване на технологии, а и защо като ти е дадена квота за износ се стараеха хората да произвеждат толкова колкото им изискваха, докато на запад си развиваха технологиите заради конкурентните предимства на пазара. Резултата беше ясен- пълен разпад на неконкурентноспособната ком индустрия която завлече и режима. За законите няма какво да говориме. Още им берем гайлето на некадърната соц правова система. За пример ще дам, че един обвиняем, само по документи може да се окаже със различни заболявания и да го изкарат невинен, където на запад няма как да стане. Или пък блоковете които никой не ги поддържа защото просто няма система и организация на това да се поддържат и кой да контролира процеса на амортизация. И последно- дори и руснаците признават това, че комунизма се провали и трябва да вървят напред и да гледат за в бъдещето какво ще е. А тука някакви некадърници и мързеливци искат пак да се връщат в ужаса на комунизма. Задайте си въпроса, защо след като излязохме от комунизма хората бяха бедни като мишки, а цените високи до тавана? Защото бяхме капсуловани и парите на народа бяха смукани от държавата така, че когато свърши сънят народа нямаше капитал за да започне инициатива по производство и да се задвижи икономиката, докато светът се е движил и развивал.
11.
мислещ
20.10.2018 13:43:55
5
4
Яко дебилно писание на човек който страда за младостта си,и понеже тогава е бил млад си мисли че е бил щастлив понеже е живял в социализЪма,а цялата работа е...че тогава още му е ставал !
10.
Светла му памет и вечна слава на Бай Тошо !
20.10.2018 12:55:00
6
6
1) В НРБ никога НЕ Е имало комунизъм ! ( жилищата и колите бяха лична собственост , а след 1988 година ДАЖЕ разрешиха малките частни фирми , частни таксита и т.н.
2) По времето на НРБ , в Държавата ни беше истински АД за престъпниците ! Дори Янчо Таков който беше син на Пеко Таков от политбюро ВЛЕЗЕ ВЪТРЕ в затвора ! А там вътре бяха и лица като Цар Киро , Ахмед Доган и др.
3) Сега , про демократията , Държавата ни стана истински РАЙ за престъпниците , които вместо в затвора - са ВЪВ ВЛАСТТА ! И съд за тях естествено - НЯМА . Пример : Убиецът Ивайло Московски ; Престъпникът Петър Москов ; подсъдимия за рекет и побой Веселин Марешки и т.н. Няма да издребняваме КАКВИ хора бяха прекарани през съдебната система и изкарани чисти като Майска роса ( Масларова , Христо Бисеров , Златко Баретата и още много много други ) ! А когато живееш в Държава която се управлява от престъпници - света около теб задължително става престъпен ! Нещо което при "комунизма" го имаше само във филмите ...
9.
До 8
20.10.2018 12:52:00
4
6
Отивай да ти лекуват мозъка!!! Плазма за 200 лева ли са супер телевизорите им?? Ти да не си мислиш, че повечето имат плазми по 2000 лива като теб, чийто родители крадат държавата? Това че ти си дете на крадци и ходиш в Гърция и Турция с останалите 300 000 чиновника и техните деца не означава, че другите са ходили!!! Това че ти имаш нова западна кола купена от мама и тате не означава, че другите карат нови коли!!! Това че твоите родители откраднаха достатъчно за да те пратят да учиш в платено училище в чужбина, понеже си прост за стипендия, не означава, че другите родители също могат. Просто вие сте една мързелива пасмина , която живее на държавен гръб и не знаете какво е да се работи, затова на вас ви е лесно в демокрацията и скачате по площадите да викате за партия ГРОБ и другите
8.
Фотев
20.10.2018 11:45:30
4
6
В МОМЕНТА 80% ОТ ХОРАТА ИЗПИТВАТ ФИНАНСОВИ ЗАТРУДНЕНИЯ! СПОРЕД СИНДИКАТИТЕ! НО ПОНЕ 40% ОТ ТЕЗИ 80% ИМАТ ПЛАЗМА В ПАНЕЛКАТА, СИГУРНА ЗАПАДНА КОЛА ДОРИ И ВТОРА УПОТРЕБА А НЕ СЪВЕТСКО НЕДОНОСЧЕ, ПОНЕ ВЕДНЪЖ СА ХОДИЛИ НА ПОЧИВКА ДО ГЪРЦИЯ И ТУРЦИЯ! И ТОГАВА, КАКТО И СЕГА ПАРИТЕ НЕ СТИГАТ ЗА ВИЛА, ЗА ЖИЛИЩЕ В ПРЕСТИЖЕН КВАРТАЛ . НО МОГАТ ДА СИ ПРАТЯТ ДЕТЕТО ДА УЧИ В ЧУЖБИНА И ДА ВИДИ СВЯТ! МИЛЕЕЩИТЕ И ПОДСМЪРЧАЩИ ПО ОНОВА ВРЕМЕ СА МЪРЗЕЛИВЦИ, КОИТО СИ БЯХА ТАКИВА И ТОГАВА, СЪЩИТЕ СА И СЕГА! ОЧАКВАТ ПОДАРЪЦИ ОТ ДЪРЖАВАТА, НЯКОЯ СЛУЖБИЦА И ПЕНСИИЙКА, А СЛЕД РАБОТА ДА ЖУЛЯТ РАКИЯТА И САЛАТА! ЦЯЛАТА ФИЛОСОФИЯ НА КОМУНИЗМА Е АНТИ ЕСТЕСТВЕНА! ВМЕСТО ДА НАСЪРЧАВА ИНИЦИАТИВАТА, КРЕАТИВНОСТТА И АМБИЦИЯТА КОЯТО ДВИЖИ ЧОВЕШКОТО ПОЗНАНИЕ, ДА ДОСТИГНЕ НАЙ ДОБРОТО, ТАЗИ ФУЛОСОФИЯ ВРЪЩА ОБЩЕСТВОТО С ВЕКОВЕ НАЗАД! ТОВА Е И ЕДНА ОТ ПРИЧИНИТЕ ТАЗИ ФИЛОСОФИЯ ДА СЕ ПРОВАЛИ СЛЕД ЕДВА 70 Г ЖИВОТ!!!!!!!
7.
До 4
20.10.2018 11:24:14
7
4
Сега хората са най-големите роби!!! Както гледаш под статиите има по 5-10 коментара, защото 99,99% от хората ги е страх да си изразят мнението, заради политическите репресии!!! В момента свободата на словото е 100 пъти по-опасна, отколкото беше през комунизма!!! Аз ги гледам как хората се озъртат когато искат да кажат нещо среще някой политик и дори не смеят да изразят мнение. Някъв ужас е в момента!!!! Такава диктатура като сега никога не е имало в БГ!!!
6.
Дано
20.10.2018 11:20:04
7
5
Дано пак да се върни комунизма и 70% от хората да видим нормален живот!!! Иначе сегашните 30% чиновници и мутри си изживяват един супер комунизъм на държавна(народна) хранилка. За тях всичко е безплатно - здраве, образование, та дори и хотели с намаления ползват. Затова тия 30% паразитиращи чиновници и децата им псуват комунизма, защото сега крадат десеторно повече от държавата
5.
истината
20.10.2018 11:07:12
6
9
Истината е, че при комунизма липсваше всичко, което по останалия свят се наричаше "нормално". Комунистическите престъпници, т.е. последователите на една човеконенавистна идеология, (чиято цел е да промени обществото, като унищожи цели групи от него, според дивотиите родени в главите на няколко побърканяка) превърнаха хубавата ни страна в кочина, обградена с бодлива тел и граничари-убийци по границите. Фалираха на три пъти държавата и на два пъти предлагаха на Болшевишка Русия да ни погълне като поредната съветска република. В онова скверно време беше редовна практика да се събират работниците от заводите и учениците по училищата за да им промиват мозъците с идеологическа пропаганда. През един от сеансите в нашето училище дойде поредния комунистически дебил, който чете лекция за проституцията, че как такова нещо имало само в лошия Запад, че западни агенти ( виж глупостите написани в коментар №1) умишлено развращавали нашите честни девойки и пр. и пр. Нещото, което ме накара да помня и до днес брътвежите на комунистическия престъпник, бе даденият от него пример - една нашенска проститутка преспала с чужденец за чифт найлонови чорапи, но оня накрая и дал само единия чорап и и казал да дойде утре вечер за да си изработи и втория. Това се казваше с цел да се покаже колко глупава и пропаднала е тази девойка, която тръгнала да проституира за чифт найлонови чорапи.
Колко глупав, долен и пропаднал трябва да е човек - с две думи комунист - за да говори такива неща. Проституция е имало по целия свят и то още от древността. И сега стигаме да въпроса, зададен в началото на статията - какво липсвало при комунизма. Ами в поробената от комунистически престъпници страна липсваха всякакви и то елементарни неща, както стана ясно. Найлонови ризи, найлонови чорапи, найлонови дамски блузки, сапуни, дънки, цигари, дъвки и какви ли не още боклуци, които сега може да видиш по сергиите на битаците за по 1-2 лева. Тогава имаше специализирани валутни магазини в които се продаваха тия недостижими (и луксозни за нас) боклуци, като най-ценната стока бе касетъчния радиомагнетофон. Беше модно и престижно на секцията в хола да се поставят празни кутийки от западни цигари и празни кенчета от бира - това е комунизма!
Какво трябва да си причинил на собствения си народ, за да го принизиш до състоянието на диваците островитяни, които са се лъжели за мъниста, дрънкулки или празна консервена кутия за да пият вода от нея? Беше престижно да имаш 2 л. пластмасова тубичка, която да пълниш с вода и да се фукаш пред съучениците си, които носеха обикновени стъклени шишета. Тия тубички бяха от антифриз и ги внасяха от Запад, но, за да се сдобиеш с този предмет на комунистическия лукс (по късно се оказа, че пластмасата им е отровна), баща ти трябваше да е шофьор в международния транспорт.
Така стояха нещата през скверното време време наречено СОЦ, когато комунистическите престъпници си разиграваха коня.
4.
Дрон
20.10.2018 10:40:39
8
8
Липсваше--Свобода. Хората бяха роби.
3.
До 2
20.10.2018 10:37:15
9
5
Всчко е вярно в статията и коментара на 1. В статията се има предвид, че на семейство има по една кола и всеки купуваше НОВА, а не като сега 10-15г. боклук дето не моге повече от 100км да мине и да не се счупи. Още има 30г Лади по пътищата, но 30г Мерцедес на пъта, освен в гараж - няма.
2.
Шамара
20.10.2018 10:12:52
4
8
Ама вие наистина ли смятате читателите си за малоумници? Как може при 680 хиляди автомобила и то към 1989 г. И 9 милиона население да твърдите, че "всеки имал кола". Тая статия я е писал някое синче на нискочел селяндур, които по това време бяха управляващата върхушка. Както и сега де, ГЕРБСП са сащите наследници на същата паплач.
1.
Браво
20.10.2018 10:02:25
5
7
Американците и Западноевропейците показваха картинки от живота на средната им класа, но някак си пропуснаха да покажат броя на нисшата класа и тяхния стандарт на живот. По този начин залъгаха и без това наивния народ да тръгне по тяхната свирка. Освен това САЩ, Англия и Германия имаха двойни агенти- съучастници в комунистическите партии, на които им обещаха луксозен живот, ако дестабилизират комунизма. Именно заради това започнаха проблемите на комунизма през 80-те, защото двойните агенти в комунистическите партии бяха троянския кон на Запада, които правеха всичко възможно системата да се разпадне и хората да я намразят. Сега двойните агенти си живеят живота - Станишев, Костов, Борисов, Цветанов, Плевнелиев, Цачева, Гоцев и така нататък са милионери до един, верни слуги на САЩ, Англия и Германия, а децата им са по чужбина и харчат заграбените милиони от БГ, докато тъпия народ бачка без почивка за стотинки
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Великият Приорат на България не е само най-големият в международния Орден на тамплиерите, но и най-младият. В събота ще създадем и втора пловдивска командерия - "Филипопол" Инвестират в хотели и търговски обекти Инвестират в хотели и търговски обекти Нарастват вложенията в жилища Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Глобите ще са в размер между 500 и 5000 лв. Полицията пък държи отговорни нарушителите на ЗДвП Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София KRONOSPAN DESIGN CENTER SOFIA  обяви Седмица на отворените врати Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Били са и в сградата на Централното управление на Агенция "Митници" Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Ще продължим да работим конструктивно с всички вас, можете да разчитате на мен, подчерта проф. Мария Нейкова Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Селекцията от продукти в аутлета се различава от останалите обекти, като включва и артикули от предишни колекции Ивайло Мирчев заприлича на бургаска батка Ивайло Мирчев заприлича на бургаска батка Политикът шокира с новия си външен вид, стопил се е наполовина Първо във Флагман.бг: Ясна е листата на ПП-ДБ в Бургас, има две изненади Първо във Флагман.бг: Ясна е листата на ПП-ДБ в Бургас, има две изненади Николай Денков, а не Кирил Петков ще е водач, а третата позиция ще е за Атанас Атанасов Забравете за IQOS в заведенията! Забравете за IQOS в заведенията! Внесени са промени в закона за здравето
Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори