×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Путин печели изборите с 87%
  • Путин печели изборите с 87%
  • Жена е намерена мъртва в дома й в Пловдив, задържан е синът й
  • Остават 2 седмици, в които може да платите данъка си с 5%
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Дали се чувствам комфортно в групата на ГЕРБ?! Това бе успешен ход, който ни помогна да реализираме важни инициативи


Дали се чувствам комфортно в групата на ГЕРБ?! Това бе успешен ход, който ни помогна да реализираме важни инициативи
Най-късно до пролетта ще е ясно в какъв формат ще се явим на следващите местни избори, каза Дракалиев
19 Октомври 2018, Петък, 14:47 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Заради Валери Симеонов на последните местни избори не успяхме да направим коалиция  НФСБ-ВМРО

Георги Дракалиев е областен лидер на ВМРО в Бургас. Преди три години изненадващо се появи в листата на ГЕРБ за местния вот, спечели достатъчно преференции и влезе в местния парламент. Тогава Дракалиев бе критикуван заради на пръв поглед необичайния ход – да стане общински съветник от ГЕРБ. Правилно ли е било това решение, комфортно ли се чувства в групата на ГЕРБ и къде вижда своето бъдеще, вижте блиц интервюто му пред Флагман.бг:

-Г-н Дракалиев, какво мислите за снемането на доверие от Волен Сидеров? Вас, като важен човек в партията, питаха ли ви дали е време ВМРО да скъса връзките са Атака?

-Това е въпрос от компетенцията на народните представители. Наблюдавам процесите отстрани, но според мен колегите имат своето основание, защото напрежението действително ескалира. Не съм очаквал толкова скоро, след като направихме успешната за мен коалиция Обединени патриоти, че някой от лидерите ще създаде подобни конфликти. Аз и моите съпартийци от ВМРО се надяваме процесите да са обратими, както се случваше досега. Но си давам и сметка, че винаги, когато се изказват в публичното пространство непремерени реплики става все по-трудно те да бъдат забравени.

-Вие смятате ли, че Волен Сидеров има изобщо място сред вас, както и неговите депутати?

-Не съм запознат в детайли с парламентарната им дейности  и не знам в каква част от законопроектите, които внася групата имат участие на депутати от Атака. Ако трябва да бъдем честни – дори не съм видял някой техен депутат да се изказва по националните медии. Според мен председателят на партията си търси собствено място в Европейския парламент и заради това е тръгнал на подобни действие.

-А как работите вие с местните представители на Атака?

-Познавам само един техен представител в Бургас, не мога да кажа, че имат структури, но той като не е представен в Общинския съвет нямаме допирни точки. По-скоро и той, както другите хора на Атака по места, не цели конфликти и разединение на патриотичното пространство, а се опитват да работят с коалиционните партньори, доколкото им позволява централното ръководство.

-Как виждате вашето участие на местните избори, те наближават след по-малко от година са?

-Това е въпрос на анализ и партийно решение. Предстоят ни разговори в тази посока и най-късно до пролетта трябва да вземем решение.

-Отнесохте доста крити, че влязохте в Общинския съвет от листата на ГЕРБ. Отчитате ли го като грешка?

-Към онзи момент това бе най-правилният ход, който можеше да направим. Според мен се оказа изключително успешен, защото успяхме да реализираме много инициативи, които ако не бяхме представени в Общинския съвет нямаше как да осъществим. Ако бяхме в опозиция, предложенията на ВМРО също нямаше да бъдат приети. Заради това твърдя, че не сме сбъркали.

-Кои ваши предложения се реализираха? Припомнете ни част от тях.

-Имам над 30 докладни, не мога да ги изредя всичките. Те разбира се бяха приети с подкрепата на общинските съветници от ГЕРБ, защото както ви казах, ако си представител на опозицията трудно може да намериш подкрепа за идеите си.

-А чувствате ли се комфортно в групата на ГЕРБ?

-….Смятам, че се справям с взаимоотношенията с моите колеги.

-Как ВМРО работи с НФСБ до този момент, имахте три кампании зад гърба си?

-Смея да твърдя нормално. Представител на областно ниво за НФСБ доскоро бе Ангел Божидаров, с когото не съм имал никакви проблеми – стар политик, който знае как да спазва коалиционната култура. Но в повечето случаи всички работеха със своя електорат.

-А с г-н Валери Симеонов?! Бихте ли могли и занапред да го направите, да се явите например в обща листа с НФСБ?

-Рано е да говорим, има доста време. Благодарение на г-н Симеонов на последните местни избори не се получи коалиция между ВМРО и НФСБ, така че аз очаква съществена промяна. Той очевидно има други виждания за неговата партия на местно ниво.



Флагман.БГ Дете почина в двора на училище в Казанлък Дете почина в двора на училище в Казанлък 18/03/2024, Понеделник 18:51 2
14
Коментара по темата
14.
Наблюдаващ
21.10.2018 00:34:48
0
0
Дракалиев -политик.Знаем те знаем.............Абе какво стана с брат ти от СДС-то,Георги май беше.
13.
*********
20.10.2018 12:35:40
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
12.
политика
20.10.2018 12:33:55
1
1
нямате наяждане!
пожелавам Ви да преядете и да измрете
11.
мунчо
20.10.2018 10:38:37
2
3
Най важните ви инициативи са кражбите
10.
Buhaha
20.10.2018 08:30:14
3
5
Да захапел трудните теми. Не ме разсмивайте, единственото което захапва тоя индивид и салама, който му подават от герб от време на време, но пък за това си построи кооперация
9.
*********
20.10.2018 08:24:16
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
8.
*********
19.10.2018 21:42:37
1
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
7.
*********
19.10.2018 21:12:45
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
6.
manastir
19.10.2018 21:10:49
2
4
nagal predatel
5.
*********
19.10.2018 19:45:34
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
4.
Бизнизмен
19.10.2018 19:41:32
0
8
Напраихме си коуперация с имот на добра баба.
3.
*********
19.10.2018 19:28:16
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
2.
мария
19.10.2018 19:22:56
1
6
реализира най-важната инициатива...в живота си
1.
отговор
19.10.2018 19:21:30
3
7
Ами като построи успешно кооперацията, как няма Успешен ход !!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. С вдигането на градусите започнаха да стягат българските плажове за новия сезон Заблудите, които провалят секса и интимния живот Заблудите, които провалят секса и интимния живот Хубавият секс, който ни държи здраво скрепени с половинката, невинаги е свързан толкова с това колко демонстрираме желанието си един към друг, а колко харесваме самия полов акт Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Ако вашият партньор рядко ви е глезил с цветя и подаръци, но усещате промяна в тази посока и получавате жестове на внимание без причина, тогава си струва да се замислите Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Ето кои са те  Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Нежен, копринено мек и много приятен на вкус Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Имотът се намира край София, а Ромина Тасевска го определя като своя "мечта" Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Най-често мъже бият жените си, синове също посягат на майките „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Това ще е хакерска хибридна операция, в която ще бъдат блокирани всички банки, учреждения, услуги и пътища“, твърди каналът, зад който стоят бивши руски разузнавачи Ергенът избра две лелки, перничанка,  софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ергенът избра две лелки, перничанка, софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ясни като бял ден са 5-те финалистки в третия сезон на шоуто Свещеник обяви гладна стачка заради касиран избор Свещеник обяви гладна стачка заради касиран избор Отец Иван Янков е от храм "Св.Троица" в Сливен
Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото Пролетта идва с лунно затъмнение Пролетта идва с лунно затъмнение Началото на явлението от полусянката ще бъде в 06:53 ч. на 25 март Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Очаква се да се появи в новия формат на бТВ Историята на Азис, когато още беше Васко Историята на Азис, когато още беше Васко Днешният Крал на попфолка е започнал от църковния хор
Христо Иванов, ДБ Христо Иванов, ДБ Ако има разум, шанс винаги има Виц на деня Виц на деня При пластичния хирург:
- А може ли да направите лице, като на Лили Иванова?
- Разбира се! Ето ви каталога, изберете си година...
Виц на деня Виц на деня По време на сватба две жени си говорят:
- Булката има уморен вид!
- Ми ще има я, за това място се бори цели 10 години!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако след купон те боли главата, значи си се забавлявала.
Ако те боли задника, значи друг, се е забавлявал!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори