×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Защо социализмът става все по-привлекателен?


Защо социализмът става все по-привлекателен?
Видяхме богатите да стават все по-богати, а основната реакция на правителството - да намалява данъците им
13 Октомври 2018, Неделя, 00:01 ч.

Дори за младите американци капитализмът вече не е красив блян


Напоследък се измъчвам от умственото състояние на американските капиталисти. Всички тези социалисти, изникнали от нищото, без съмнение са ги разтревожили. Така че пиша с един приятелски съвет за капиталистическата класа относно споменатите социалисти, пише Денис Джамбазов във Факти.бг.

Той говори за САЩ - "люлката на капитализма и демокрацията", но следващият текст е приложим за всяка западна държава в този политически и икономически строй. А и за България, която от години е в преход към въпросния строй.

Искате по-малко социалисти? Лесно. Спрете да ги създавате! Това пише американският автор и колумнист Майкъл Томаски за „Ню Йорк Таймс“.

Много често в историята причината и ефектът ни удрят право в лицето. Такъв пример са условията, при които царете принуждават руснаците да живеят, което води и до възхода на болшевизма. Такъв е и Версайският договор, който води до издигането на Хитлер. Провалите на Кейнсианската икономика през 70-те години на миналия век проправя пътя на икономиката на предлагането.

Както наскоро отбелязах за „Дейли бийст“, в тази страна (авторът визира САЩ) от няколко десетилетия се практикува капитализъм, който прави социализма да изглежда по-привлекателен, особено за младите. Запитайте се: ако сте като 28-годишната Александрия Кортес – кандидатка от Ню Йорк за Конгреса, описваща себе си като демократичен социалист – какво сте видели в своя съзнателен живот?

Видели сте Съединените американски щати да се превръщат от страна - която вашите родители или дори прародители описват като място, на което животът се подобрява за всяко следващо поколение - в място, на което за милиони хора това вече не е така.

Както се и случи, видяхте богатите да стават все по-богати, и вероятно сте видели, че основната реакция на правителството бе да намалява техните данъци. Станахте свидетели на финансовата криза през 2008 година и токсичните заеми. Капиталистите е редно да помислят как всичко това е изглеждало в очите на младия човек, идващ от семейство от средната класа, и който може би познава някой, загубил работата или дори къщата си. Загубил ги е, докато някои банкери, помогнали да се създаде хаоса, се изнизаха със „златни парашути“, подобно на шефа на компанията за отпускане на ипотечни заеми Countrywide Financial - Анджело Моцило.

Видяхте как корпорациите натрупват печалби, купуват обратно своите акции и не ги реинвестират в своите работници, както са го правили преди, а поглеждат за работна ръка към Централна Америка и Бангладеш. Обратното изкупуване на акции беше разрешено по времето на Рейгън, но може лесно да бъде променено от Комисията по ценните книжа и борсите. Истината е, че никой от администрацията на демократите оттогава не е повдигнал този въпрос.

Схванахте идеята. Назад в дните нашата икономика растеше и имахме правителство и капиталистическа класа, която инвестираше в нашите хора и бъдеще – в междущатски магистрали, колежи, научни изследвания, федерални помощи за транспорт и регионално развитие. И през цялото това време социализмът не беше особено привлекателен на американска земя. В началото на миналия век и през 20-те години, още преди да е загатнато за бъдещето благосъстояние на държавата, имаше няколко членове на социалистическата партия в Камарата на представителите, както и стотици социалистически кметове и местни чиновници.

Но по време на Тридесетте славни години – израз, използван за название на бурното икономическо развитие през 1945-1975 – привлекателността на социалистическата идея в съзнанието на американците изчезна. В началото на века социалистическият кандидат за президент получаваше стотици хиляди гласове, докато през 1956 година Дарлингтън Хуупс, издигнат от социалистите, получи малко над 2000 гласа.

По това време и в ерата на Рейгън широката американска левица – дефинирана не по партия, а по вярвания – игра конструктивна роля в подкрепа на гражданските права, противопоставяне на войната във Виетнам, както и борба срещу концентрацията на богатство. Но в разгара на Студената война присъствието на левицата беше слабо, а влиянието й – незначително.

Нека сега се върнем пак към 28-годишната. Тя е родена през 1990 година. Вероятно помни, в края на 90-те години, нейните родители да се чувстват добре. Средният доход в домакинството удари висини по времето на Бил Клинтън, както никога преди, дори по времето на Роналд Рейгън. Оттогава насам обаче нещата не са розови. Така че, ако вие сте от скромно семейство или дори в най-добрия случай от средната класа, как бихте се чувствали относно капитализма? Видът капитализъм, който се практикува в тази страна през всичките тези години, предаде повечето хора.

Да, даде ни много лъскави предмети, с които да се перчим. Смартфон, който показва видео на забавен каданс, е чудо. Но за едно добре организирано общество е важно достъпно висше образование, а не лъскав телефон. Важно е намирането на решение и за националната нарко криза, която всеки ден отнема живота на 115 души. Капитализмът на нашата ера игнорира много други проблеми.

Имам смесени чувства за възхода на социализма. Той все още трябва да се докаже като политически приложим на изборите. И към 2021 година можем да се събудим и да установим бедствието за демократите. Но разбирам напълно защо се случва. И ако сте капиталист, по-добре се опитайте да разберете този феномен и причините, довели до него.



27
Коментара
Флагман.БГ 2 май ще е неучебен в цялата страна 2 май ще е неучебен в цялата страна 20/04/2024, Събота 09:00 1
27
Коментара по темата
27.
...26
15.10.2018 11:53:10
3
1
Що се пениш толкоз, бе малоумник??? Я, си погледни тъпата физиономия в огледалото! Може и лекар да ти трябва! Вземай мерки, преди да е станало късно!
26.
до пецко и останалите лъжливи комундета
15.10.2018 10:13:30
2
5
Ами има лесно бе, охлюв. Куфарите, гарата и марш в Китай или Сев. Корея. Или да ти го кажа на езика на господарите ви - чемодан, вокзал - Китай. Да строиш комунизъм, престъпнико! Но, никъде по света не се е случвало (няма и да се случи) комунисти да започнат да строят комунизъм. Те заставят останалото (некомунистическо) население да го строи. А те стоят с бичовете и автоматите да го пазят да не избяга. Престъпна сган сте вие комунистите! Да сте чули някъде да има село или град от 100% комунисти (или от педераси)? Няма и да чуете! След като сега има свобода на придвижване и на каквото си щеш, Защо тая сган не се организира и се събере на едно място в някой град, примерно Димитровград. Звучи примамливо - ще си живеят по комунистически, няма да допускат между тях капиталисти - изедници, всеки ще работи според възможностите и ще консумира според потребностите си и пр. комунистически дивотии.
Ще се запитате защо тогава нашите комунисти, известни още и като "крадци, лъжци, убийци и манипулатори" не го направят? Ами защото ще се избият и ще си прегризат гърлата като мръсни кучета! Затова! Нали трябва да се намери някой "враг", които да е виновен за некадърността и мързела им. Затова комунистите (и педерасите) трябва да се мешат между останалите нормални хора. Едните да правят гей паради, а другите да правят комунистическа пропаганда по форумите.
P.S. Пецко - комунистино, в Китай, за койте сега блеете (от немай къде), цензурата следи коментарите в Интернет и за това, което пишеш по форумите ще бъдеш издирен по IP адрес и ще бъдеш вкаран в концлагер. И щеш не щеш - ще строиш комунизъм, който много добре знаеш, че няма никога да дойде.
25.
пецата
14.10.2018 17:40:19
5
4
В Китай е социализъм, от 30г имат неспиращ възход, преди 20 г хората са работели за 1 купа ориз , сега средната заплата в Китай е по -висока от нашата средна, Китайците купуват в европа корпорации и фирми на килограм , това се получи защото тяхните лидери бяха с топки и когато искаха със скачащи на площада да им сменят режима те изкараха армията и разстреляха 10 хил от платените протестъри и продължиха да си строят комунизъм
24.
Уилт
14.10.2018 17:23:41
4
5
Привлекателен бил социализма за някои млади хора, защото не знаят как се прави.
Просто не са научени да четат.
Първо трябва да се избият 20-30 хиляди човека /в Русия също толкова, но милиони/, после се заграбва натрупаното с труд, кара се с това 20-30 години и се констатира, че "социализъма е едно недоносче".
23.
Jafo
14.10.2018 15:12:46
4
6
Nr 3 ти си пълен олигофрен! Единствената дето ни смуче е любимата ви Русия.
22.
bs
14.10.2018 14:34:06
2
2
На хората съвсем закономерно им идват тези одеи, а ние като пълни дебили се върнахме бодро назад, на всичко отгоре и голяма радост от това произлиза.
21.
КОМУНИСТ
14.10.2018 14:12:00
4
7
СОЦИАЛИЗМА МАЛОУМНИ ПЪПЧИВИ, НЕГРАМОТНИ НАРКОМАНЧЕТА Е ПРЕХОДЕН ПЕРИОД КЪМ КОМУНИЗМА. КОМУНИЗМА Е ИДЕАЛ, ДОКАТО СОЦИАЛИЗМА Е НЕУСЪВЪРШЕНСТВАНИЯ МУ ПЕРИОД.
20.
До 19 немислещ закостенял
14.10.2018 14:01:28
2
9
Много си тъп бе охлюв, щом плащат тези данъци значи работят и печелят за държавата. Държавата представлявана от тях им разпределя благата които са си техни. Не ти ги взима частника иди. От такъв. Вярно днешните наркомани сте с две гънки в мозъчетата.
19.
мислещ
14.10.2018 13:40:16
6
2
Някакъв идиот от коментиращите по-долу казва,че скандинавците били взели от социализма и затова имали безплатно образование и здравеопазване. Алооо олигофрен,иди да живееш там,да видиш какви данъци се плащат и тогава ми говори за безплатни неща !
18.
Кака Пена до баба Мара
14.10.2018 13:32:10
5
3
Бабо Маро,ти май статията си я чела без очила,или си сънувала.Никой не говори нито за комунисти,нито за комунизъм!За друго иде реч.Ама природата не е еднакво щедра към всички,тати е простено!
17.
до 14
14.10.2018 12:01:14
5
5
за такива като теб най-подходяща е мотиката и косата ,така ще си ангажиран с нещо ,за което не носиш наказателна отговорност ,а и ще ти се избистри мисленето.
16.
до 14
14.10.2018 11:45:31
9
5
За вас става въпрос в статията ,че тези от комунизма /работели с ръцете в джобовете/ началници и прочие ,сега уредили на работа децата си и внуците си ни е..т майката.Разбираш ли ?Вие сте хора ,който с двете си ръце не можете да изкарате 1лв ,защото сте мързеливи и некадърни и освен да плюете по-форуми ,да си придавате вид на важни персони ,не умеете нищо друго и това е всеизвестен факт в обществето.С две думи -гола вода !
15.
ДО 14
14.10.2018 11:37:46
6
6
хаха и ти си от списъка с некадърниците ,които са останали в бг.Най-вероятно със връзки уреден на държавна служба ,за да цоцаш отнякъде инък ще питаш къде с..т гладните ,смятай колко много мозък имаш ,за да ги разбираш нещата ,а да си тук .
14.
баба Мара от пазара
14.10.2018 11:33:13
10
8
"Защо социализмът става все по-привлекателен?"

Коментарът на №1 е правилен.
Скапаният СОЦ (уж) става по-привлекателен само в главите на комунистическите престъпници, които с носталгия си спомнят времената, когато живееха на чужд гръб. Тия мизерници и затова ставаха комунисти - за да са на първите места в списъците за жилища, да растат в кариерата (ако не си комунист, дори и един скапан бригадир не можеше да станеш), да вкарват с предимство тъпите си деца във ВУЗ-овете и пр. и пр. Наскоро чух как един ритнитопковец (не футболист) който навремето се подвизавал в т.нар. "зони" т.е. селски отбори, си спомня с умиление времето на СОЦ-а, защото го водели на заплата в местното ТКЗС (без да работи в него). Когато раздавали заплатите, тия готованковци за да не разберат кооператорите и да не се се дразнят, изчаквали няколко дни и тогава отивали да си вземат парите. Още тогава са знаели, че вършат нещо нередно и са се криели като престъпници, каквита всъщност са, и заслужено бяха обявени за такива със специален закон от НС. Няма да се спирам на всички привилегии от които се ползваха тия мръсници, нито на доносите, които пишеха и вкарваха невинни хора (за тях фашисти и хулигани) в концлагерите, където други такива комунисти-престъпници се гавреха с тях и ги избиваха с тояги, за да хранят прасета с труповете им.
Други, които дрънкат колко хубаво било през СОЦ-а са 15-16 годишни копелдаци, които не са живяли по него време. Тъй като по-читавите от младежите отдавна избягаха в "белите" държави, тук останаха "кухите лейки" от които нищо не става - нито тук, нито на Запад. Те се поддават на комунистическата пропаганда за баничката от 20 ст., за хляба от 30 ст., за "безплатното" (измама) образование и здравеопазване и пр. комунистически измами. Както е казано - внимавай какво си пожелаваш, че може да се сбъде. И да "набивате крак" като олигофрени, по разни манифестации, на които са ви подкарали (като говеда) с тоягата още по-големи олигофрени.
Да не би хората в Северна Корея или Куба да харесват социализма? Не! Ама стискат зъби и чакат да дойде дворцовият преврат и комунистическите престъпници да започнат да стават капиталисти...
13.
Мдааа
14.10.2018 11:21:49
1
8
21 век сме - векът на модерните технологии, в които вместо мнозинството да казва, че всяка година става по-хубаво от миналата, то се ужасява от всяка следваща година и иска да се връща миналото. С всяка година липсата на витамини и минерали в храните стават по-големи за хората, много по-сложно става да поддържаш нормален начин на живот, много по-опасно става по улиците, бъдещето ти зависи от една скъпа болест която може да те превърне в клошар, не виждаш много преспективи пред теб, хората се увълчват все повече, политиците стават все по-нагли и брутални. Особено ако навлезат масово изкуствения интелект и роботиката си пътник!!! От цялата работа пелечят само и единствено големите бизнес династии като Рокфелер, Ротшилд, Морган, Мелон и прочие...и големите политически династии като Тръмп, Клинтън, Буш, Сорос и прочие. Всички останали ще духат супата, включително мекеретата им от разузнаването, армията, посолствата, фондациите и прочие
12.
Путииин
14.10.2018 11:16:56
2
6
През комунизма не се крадяха къщите на хората ,нямаше ало измами ,,палежи ,пребити ,наръгани и изнасилени всеки ден,нямаше просещи ,гладни деца по-улицата,наркомани и прочие.Много лошо живяхме ,ама дай Боже пак заживеем така.
11.
Алабала
14.10.2018 11:11:38
9
2
За държави като БГ, Румъния, Сърбия, Македония, Русия, Узбекистан, Таджикистан, дори Турция и Гърция, и някой други държави, е чисто самоубийство да има демокрация и демократичен капитализъм, особено ако е по правилата на хамериканците и долара. Единственият шанс да просъществумаме е ако получаваме кредити, както Гърците и не ги връщаме. Ние сме недоразвити държави и само социализмът ни спасява от унищожение. Нашите народи не са умни като американците и германците, за да могат да се конкурират с тях. Демократичния капитализъм е следното - Има състезание по надбягване, в който само победителя взима пари, а другите нищо, но всички влагат пари за да участват в състезанието. Какво излиза накрая - ти си банкрутирал опитвайки се да спечелиш едно надбягване. САЩ е победителя и те ще вземат кинтите, а ние всички останали ще духаме супата!!! САЩ искат да унищожат БГ, Русия, Иран и други държави, понеже народите на БГ, Русия, Иран са им ненужни. САЩ искат само суровините на БГ, Русия, Иран, като народа за тях не трябва да съществува, поне не във вид на родолюбци и интелигенти. Затова в БГ създават нация от родоотстъпници и дебили!!! Ние сме западаща държава и до 2035 година ще бъде закрита държавата ни!!!! Само социализъм може да ни спаси, но той не трябва да дойде по-късно от 2025 година. Под САЩ имам превдвид шефовете на най-големите фирми и политици от ранга на Клинтънови и Тръмп
10.
Винету
14.10.2018 11:10:14
0
6
Така наречените социалисти, в България, БСП, са най големите капиталисти ! Парванов, Ковашки, Добрев, Кур нелия... и техните отрочета Ахмед, Пеевски, Бойко... Всичко е заблуда за простия електорат
9.
А....
14.10.2018 10:48:46
4
9
Американците вече не си харесват "демокрацията" ! Взеха да проглеждат истинското й лице... И в Европа вече има мислещи политици- Унгария, Чехия, Полша, Австрия...само нашите се ослушват за поредната заповед от ЕС и САЩ, която слугински ще изпълнят! И ще получат усмивка и потупване по рамото, бравос!
8.
Джордж
14.10.2018 10:47:00
9
6
Прости комунета!
7.
Г_н
14.10.2018 10:12:21
1
5
То е ясно,че по начина по който се държат новите капиталисти(с изключение на скандинавския модел)рано или късно ще се роди някой нов Ленин.Лошото е че след това ще е и нов Сталин.
6.
Ноунейм
14.10.2018 09:47:53
0
7
Няма лош социален модел. Има лош човешки манталитет. Особено неприятно става, когато с власт и пари разполага един примитив.Тогава заради него има много тъжни хора. Закона отдавна няма стойност. Той навсякъде се прилага с условие(за едни да, другите са винаги невинни.) Няма значение капитализъм, фашизъм, комунизъм, или феодализъм. Докато работи модела наши и ваши ще е все така.
5.
До 1
14.10.2018 09:39:34
2
11
Тъпия капиталист е неграмотен ! Винаги е бил такъв, това е идеята. Тъп народ лесно се управлява. ПИШЕ СЕ БЕЗЗАКОНИЕ НЕГРАМОТНИКО, НЕ БЕЗАКОНИЕ
4.
!!!!!!!!!!!!!!!!
14.10.2018 09:36:08
4
14
СКАНДИНАВЦИТЕ ВЗЕХА МНОГО ОТ СОЦИАЛИЗМА ! ЗА ТОВА СА ДОБРЕ. БЕЗПЛАТНО ОБРАЗОВАНИЕ, БЕЗПЛАТНА ЗДРАВНА СИСТЕМА, СОЦИАЛНАТА ИМ СИСТЕМА Е МНОГО РАЗВИТА, ПОМОЩИ ЗА ДЕЦАТА, ДЪРЖАВАТА ПЛАЩА ЗА БЕЗРАБОТНИТЕ, ВЪВ ФИНЛАНДИЯ ДОХОДЪТ ТИ АКО Е ПО МАЛКО ОТ 900 ЕВРО НА ЧОВЕК, ДЪРЖАВАТА ТИ ГО ДОПЪЛВА. НА ТОВА МУ КАЗВАТ СОЦИАЛИЗЪМ. КАПИТАЛИЗМА ТИ ВЗЕМА ВСИЧКО ТОВА И ГО ДАВА НА ЧАСТНИКА ПРЕСТЪПНИК
3.
До 1
14.10.2018 09:30:10
5
13
Ти си пълен идиот. Кои са хората на запад бе малоумник ? За колонизаторите ни ли говориш Франция, САЩ, Англия, Германия ? Това са гетата на капитализма, те живеят по добре защото изсмукват нашите страни, оглозгат ги. Живеят на наш гръб, с нашия труд и нашите богатства. Винаги така е било безроднико продажен. Оглозгаха цели континенти Африка цялата, Индия, Ирак, Южна Америка, сега и нас. Винаги са били кръвопийци, цели народи са унищожавали.. Тъп си като градински морков.
2.
КОМУНИСТ
14.10.2018 09:21:20
6
16
Капитализма никога не е инвестирал в хората. Заграбването на земята, водата, капиталите, природните ресурси и богатства и тяхното разпределение от шепа богопомазани крадци и убийци е престъпление към човечеството. Капитализма е нереален, нелогичен, той не може да просъществува. Факт са кризите му и срива както финансово, така и икономически и морално. В него нама права, няма морал. Това е терор за обществото, по лош от робството.
1.
Безаконие
14.10.2018 08:36:40
13
6
На баба ви шортите! Честно. Флагман, стигнахте дъното и продължавате да копаете!
Вече сериозно се замислям, че ви плащат да пускате такива статии, явно червените кхмери искат да узурпират съвсем България!
Хората на запад живеят в комунизма, но ние ще се върнем да възобновим Гулаг!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Целим чрез спорт да удължим сезона в крилата му – април-май и септември-октомври, каза кметът Тихомир Янакиев Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Поведението на Чоткин е абсурдно - не е подходящо за възрастен човек Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Предложението е шофьорите да плащат за обезщетенията за увредено имущество и пострадали хора, ако катастрофата е станали след превишаване на разрешената скорост в населено място с повече от 50 км/ч Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Според непотвърдени данни проверката е за алкохол и наркотици Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Над 1 милиард лева е загубила българската икономика само за година Димитър Главчев: Няма да предлагам нов кандидат за външен министър. Това не е кастинг! Димитър Главчев: Няма да предлагам нов кандидат за външен министър. Това не е кастинг! Сега отговорност за българската външна политика носи този, който не подписа указа, каза служебният премиер Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple”
Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Оказа се, че Киара е тренирала художествена гимнастика в националния отбор на България Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Обвинението срещу Начо е преквалифицирано  Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Според него прокуратурата трябва да си върши работата професионална по случая с Живко Коцев, а не да се окаже, че сега трябва да плащаме на НЕКСО 4 млрд. лв Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги Стриктното спазване на върховенството на закона от всички не подлежи на обсъждане, заяви министъра на развитието Костас Скрекас Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Хороскоп за деня – 28 февруари 2024, сряда Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори