×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Мариян Димитров – играч за месеците август и септември на Черноморец (Бургас)


05 Октомври 2018, Петък, 18:17 ч.
Автор: Флагман.бг

Младият защитник Мариян Димитров стана първият носител на наградата ''играч на месеца'' на феновете на Черноморец (Бургас) за новия сезон, съобщиха от фен-организацията. Днес по обяд приключи гласуването, в което завърналият се при акулите бранител изпревари само с 1 глас нападателя Петър Колев.

    Наградата е още по-ценна, защото обединява мачовете през август и септември и ще бъде връчена преди утрешното домакинство на Созопол от 9-ия кръг на Югоизточната Трета лига. Срещата е с начален час 16.00 часа, а преди нея Черноморец (Бургас) е на 2-о място с 18 точки. Гостите от Созопол с 16 са на 5-а позиция.

    "След вълнуващия старт на сезона фен-клубът на "акулите" избра най-добрия според тях играч от началото на сезона за месеците август и септември. След оспорваното гласуване с един глас повече бе определен за най-полезен до момента Мариян Димитров. Кадърът на собствената школа и национал на България до 19 години грабна сърцата на публиката с добрите игри и себераздаването. Наградата ще се връчи преди съботното домакинство срещу Созопол, съобщават от фен-клуба "Сините акули".

    Само преди една седмица Димитров навърши 20 години. Той започва кариерата си именно в Черноморец (Бургас), но след като печели бронзов медал с детския отбор на акулите заедно с още шестима свои съотборници са привлечени в столичната школа ДИТ Спорт. Следва кратък престой в Царско село и други отбори, за да се завърне през лятото в своя първи клуб.

    Важното морско дерби ще се играе на Ст. "Черноморец" и се очаква да има специална организация предвид големия интерес. От клуба призовават запалянковците да не чакат последния момент да влязат и нека не забравят кутията за дарения която заменя входа с билети.

    Всички футболисти в лагера на Черноморец са здрави и готови за мача, каза пък старши треньорът на акулите Радостин Кишишев. Единствено извън групата остава ветеранът Стефан Трайков, който вече започна леки бегови занимания след лечение на травма на рамото.



9
Коментара
От какво е болен този певец
От какво е болен този певец 28/04/2024, Неделя 20:00 1
9
Коментара по темата
9.
Акула
06.10.2018 09:10:37
3
3
Срещу Нефтохимик за купата на лигата игра слабо направи безобразна дузпа за противника.Доста е колеблив.Но щом сме гласували за него.Честито на момчето.
8.
До 5 и 6
06.10.2018 08:08:50
1
5
Към съдийските се прибавят отделно и пътни.имаш и охрана,лекар,линейка плюс още някои разходи.за сега в кутията изобщо не може да покрие всичко това.никакви 1000лв не са се събирали досега. стотина е макса,а най малкото било 50.дано все повече хора пускат колкото им е на сърце,вместо да има платен вход.
7.
Само Черноморец
06.10.2018 00:01:45
3
4
Бравоо! Уникален е Мариян! Всички момчета заслужават!
Напред, акули!
6.
До 5?
05.10.2018 23:27:48
0
1
Нещо такова е да , към 800 кинта разходи около един мач . За сега се събират по около 1000 в кутията . Сигурно ще става по- добре . Честно и почтенно и стъпка по-стъпка
5.
Goceto
05.10.2018 23:04:53
0
0
Погледнах във финасовия правилник на футболния съюз. Такси за 3-та лига: Главен съдия - 100 лв. двама асистенти по 70лв. резервния - 50 лв. и делегат - 100 лв. Общо - 390 лв. Това са са съдиите. ДРУГИТЕ РАЗХОДИ СА ЗА ЛЕКАР И ОХРАНА СИГУРНО.
4.
Бургазлия
05.10.2018 18:52:37
1
4
Мачкайте акули.мошно на стадиона.нека отново е пълен.нека половин час преди мача с е там.Черноморец е отбора на Бургас.да,да не забравяме и дарителската каса.
3.
до 1
05.10.2018 17:50:26
1
5
Тези 500 седалки не стигат. С Карлово седях прав. Трябва да помислим за още седалки и да ги приближим тези още до тъч линиите.
ПС: ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ. Момчета, няма вход, но нека оставяме пари в кутията за даренията. Поне разходите по организацията на мача да платим. Само съдийските такси са 800 лв.
Ние сме черноморци и сме свикнали да се оправяме сами. Виждате, че от превиване пред кмета и реване за пари, съгражданите ни как я карат.
2.
ФАНТА ФЕН
05.10.2018 17:02:32
1
6
Браво .
И да не бием Созопол , важното е , че бургазлии виждат , че се работи правилно и с много любов
Бургас в кръвта ,
Черноморец в сърцето !
1.
1919
05.10.2018 16:43:11
1
6
Събота ще го пръснем стадиона.Айде Акули
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия „Ако имахме една забежка с публичен ресурс – щяхме да сме в затвора, чакат ни отдавна, нямаше да ни го простят“, категоричен е съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Най-сериозната промяна в Наредбата е свързана с двойно увеличаване на броя на медицинските специалисти, които трябва да се осигурят на всяка една такава водна площ Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Ако се освободи от зависимостите бихме седнали да преговаряме с него, обяви съпредседателят на Промяната Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса За съжаление обаче най-студено се очаква да е именно по празниците От какво е болен този певец От какво е болен този певец Мистериозно заболяване мъчи Галин Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Двамата баджанаци и до днес били близки приятели  Това е най-големият стратег в "Един за друг" Това е най-големият стратег в "Един за друг" Сияна играе умно  Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Kъм мoмeнтa пpи пoĸyпĸи oт фepмитe цeнитe "нa eдpo" ca 8-9 лв/ĸг живo тeглo, a "нa дpeбнo" (1-2 aгнeтa) ca 10-12 лв/ĸг живo тeглo Нещо невероятно се случва с планетите Нещо невероятно се случва с планетите В личен план съвпадът на двете планети ще се отрази най-много на родените в трета декада Телци, Раци, Деви, Козирози и Риби Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Бившият Първи притежавал строго секретни записи и снимки на НЛО
Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори