×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бащата на Демокрацията в Бургас Стойчо Кьосев номиниран за почетен гражданин


Бащата на Демокрацията в Бургас Стойчо Кьосев номиниран за почетен гражданин
Стойчо Кьосев избяга от българската демокрация в социалистическата Куба
Тема в развитие
виж още
скрий
29 Септември 2018, Събота, 10:24 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Дисидентът е едно от знаковите имена в бургаския обществено-политически живот за последните 30 години

Бащата на демокрацията в Бургас – Стойчо Кьосев, създател на първото явно опозиционно движение в града -  „Клуб 19 ноември” е номиниран за почетен гражданин на Бургас, научи Флагман.бг. Докладната е внесена от група общински съветници от почти всички десни партии в местния парламент.

Дисидентът е отличен заради безспорния си принос към създаването на Бургаския свободен университет.

През 90-те години той бе моторът на протестните действия и отстояването на каузата за втори ВУЗ. Стойчо Кьосев обяви 30-дневна гладна стачка и гражданско неподчинение, за да отвоюва сградата на университета и правото БСУ да съществува. Организираше множество граждански инициативи, протести и митинги в подкрепа на каузата. Негово дело е и предоставянето на сградата на бившата междуокръжна партийна школа за нуждите на бургаското здравеопазване.

Само във Флагман! Вижте нелегални кадри от 20 и 21 ноември 1989 г. от бургаския площад „Св.св.Кирил и Методий”

Стойчо Кьосев е доктор по философски науки, кореняк бургазлия. През социализма оглави общоградския философски клуб „Сократ”, за което бе международно признат за дисидент с принос в борбата за демокрация. Заради активната си позиция е арестуван многократно по време на социализма.

След 1989 година той за кратко оглави СДС-Бургас, но напусна разочарован политика. Дълги години в знак на протест, с перфектните си познания по английски език работеше за чужди пътнически лайнери, за да издържа семейството си, а след това избяга от българската демокрация в социалистическата Куба!

Кратката, но истинска история за зората на демокрацията в Бургас!

Стойчо Кьосев е сочен за баща за пример. Сам е отгледа трите си деца, след като първата му съпруга загуби живота си при раждането на близнаците Димчо и Джони.

Предложението ще се гледа на предстоящата общинска сесия, а удостояването му ще е на 6 декември – празникът на Бургас.

В категории: Политика


50
Коментара
Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
50
Коментара по темата
50.
Съвет:
04.10.2018 16:42:10
4
1
Скрийте го Стойчо и не го показвайте!
49.
същия
02.10.2018 20:19:05
3
4
Кажете кои избори са спечелили “19 ноември” и да разберем каква обществена подкрепа са имали? Май нито едни. Хората почти не са ги чували нито виждали. И откъде накъде сега ми го натрапват тоя човек и ме убеждават, че бил едва ли не герой на Бургас!? Какво общо имам аз с глупостите, които е вършел на времето?
48.
бургазлия
02.10.2018 20:10:44
3
4
Защо ни занимавате с този човек? Бил е някакъв фактор за определена политическа сила и за шепа хора негови съмишленици, но не и за Бургас като цяло.
47.
Маскари - и едните и другите!
02.10.2018 09:52:16
3
3
Що не сте му дали Солунската митница?... После - лежешком пълни!
46.
“Един кмет на Созопол ми стигаше”
02.10.2018 09:46:19
3
3
Дайте го на Созопол да го направят почетен гражданин. Това ще му е утешителна награда, че не е станал кмет.
45.
az
02.10.2018 09:33:37
3
5
Кьосев беше преподавател по философия. Точно нашия випуск беше оня, който първи "нахлу" в партийния дом и го "обяви" за университет. Да, ама още след първата година го обявиха, като частен, таксите му станаха до небето и работата стана, като оная от 96/97 години, когато по площадите едни скачаха и викаха: "кой не скача е червен". Същите тези подскачащите по митингите, накрая останаха без работа, след като заводите и фабриките, в които работеха бяха продадени за жълти стотинки от призоваващите ги да скачат. Кьосев продължи да преподава в БСУ, но беше обиден от властта, че не му е отредила хубаво местенце на високото. Касабов и Маринова му бяха сподвижници, но явно амбициите на Кьосев бяха по-големи и той се разсърди. Аз бях студент тогава, но няма да забравя едни негови думи изречени в час по философия ( често я обръщаше в политически час). Цитирам ги по памет:"Един кмет на Созопол ми стигаше. След това, лежешком пълни". Не случайно Стойчо преподаваше философия. Това беше предмет, в който хем говориш много, хем не казваш нищо.
44.
Накратко:
01.10.2018 15:12:39
3
5
Проблемът му на Стойчо (както и на другите от "19 ноември") е, че той беше продукт на комунистическото време и водеше борба срещу комунистите с техните стари и допотопни методи. Въобразяваше си, че някой ще го чуе и ще се стресне. Удряше го на морал, искаше да пробуди обществената съвест, ама никой не се стряскаше от нищо, защото такива неща като морал и съвест вече не съществуваха. Хората свикнаха с далеч по-страшни неща от комунизма и се приспособяваха към тях, а който не успя да се приспособи падаше зад борда като аутсайдер и неудачник в живота. Точно в това се превърна и Стойчо.
Дойдоха рекетьори, мафиоти и мутри и те диктуваха правилата в тази страна. На този фон сега борбата срещу комунизма и самият Стойчо изглеждаха като някаква карикатура - пародия на нещо, което вече не е актуално.
Та за какво е тази номинация сега? За една глупост. Създава се илюзията, че в Бургас се е водила някаква кой знае каква непримирима борба срещу комунизма, а това не е вярно!
43.
до Малев
01.10.2018 14:44:23
3
3
Заслужавал... да го приберат в здравното заведение, което той направи на мястото на партийната школа.
42.
С.Малев
01.10.2018 10:00:09
5
6
Стойчо Кьосев ЗАСЛУЖАВА да бъде почетен гражданин на град Бургас.
41.
Комунистически Антикомунисти
30.09.2018 17:32:55
2
2
Т.Живков след провала на Възродителния процес и Майските събития ,загуби подкрепата на КГБ и Генсека КПСС товарищ М.С.Горбачов каза:Нам Нужны нов,не нужен стар!И с него заминаха другарите Балев,Кубадински,Атанасов и так далее.Махнаха и Вторият в Държавата Другарят Петър Танчев—зам.председателят на Държавният съвет и генсек на БЗНС.Десетина дни по-късно полетя главата на секретарят на БургаШкият обком на Партията Другарят Жишев.На власт от Москва бяха сложени Луканката и старият партизанини армейски ген. Бай Добри Джуров.На Ноемврийският Пленум назначиха др. П.Младенов(Пешо Танкиста) за председател на Държавният Съвет.Перестройката и ПлурализЪмА победиха... Шесто Главно Управление на КДС почна да организира активни мероприятия "митинги" и "дисиденти" малко преди ДС-ти Ноември,по методически указания на братското ПГУ на КГБ.
40.
Голямата придобивка - "здравно заведение"
30.09.2018 13:03:47
3
5
Той и бай Тошо много се хвалеше: Преди 1944 нямахме заводи, а сега ви построихме заводи, училища и детски градини. А сега клуб "19 ноември" и те се хвалят: Построихме ви лудници, защото през комунизма нямаше такива.
НИКОГА ВЕЧЕ КОМУНИЗЪМ!!!
39.
Въздух под налягане
30.09.2018 12:56:53
4
5
На умряло куче вадели нож... и сега се хвалят: ние бяхме безстрашни и се борехме срещу комунизма. Той Тодор Живков вече свален и на практика има безвластие, а те се крият по квартири и се пазят властите да не ги разберат, че основали "19 ноември"... Партизанско движение. Здравко пък ходел като хамав по улиците с някакъв плакат. И той на умряло куче нож вадел. Защо не беше излязъл 10 дни по-рано? Хайде питайте го!
38.
До В. Й.
30.09.2018 11:55:14
3
6
Защо те е страх да наречеш откритото от вас “здравно заведение” с истинското му име - ЛУДНИЦА. Това е резултатът от вашата “борба”. Разрушихте комунизма и на негово място построихте лудница, защото такива са плодовете на демокрацията - хората психясват и имат нужда от лечение.
37.
gradski
30.09.2018 11:20:14
2
4
Десидент, братовчед, репресиран... Ай стига... това бе преди 30 години. Ото тогава до сега само се руши и усвоява.
36.
Vessela Yossifova
30.09.2018 11:16:09
5
6
С голямо съжаление виждам, че нищо не се е променило в Бургас. Все някого чакате - да ви пази от мутрите, да ви уреди животеца, да ви е по-лесничко и по-безопасничко.
Алооу, недоволните, от всичко, което сте получили наготово от нас - "пълните откачалки, ноивни мичтатели и неадекватни хора" и не сте успяли да го опазите, нямам никакво намерение да ви убеждавам. И за да не питате защо, направо ще ви отговоря - защото сте СТРАХЛИВЦИ! Дори и сега! Само погледнета форума - нито на един не му стиска да застане с името си под това, което е написал. И защо, моля ви се трябва да ви пазим, дундуркаме и изобщо да ви обръщаме внимание... Айде бързичко У ЛЕВООО!
(Местоимението "Ви" умишлено е написано с малка буква. С голяма се изразява уважение, а няма защо да ви уважавам.)
35.
Искала сградата на ЦУРК-а?!?!?
30.09.2018 11:10:45
3
10
Цитат “До 18: Да, прав сте, но тогава искахме сградата на ЦУРК-а.”

Коя си ти, че да искаш ЦУРК-а?!?...
Второ, по това време вече нямаше ЦУРК, защото цялата сграда мина към ИМТ още през април 1990. Кого щяхте да гоните оттам? Студентите от ИМТ ли? И защо точно ИМТ? Защо не изгонихте студентите от ВХТИ например? Те имаха по-голяма база. Или пък Учителския институт?...
Не чувстваш ли, че много насериозно сте се взели и е трябвало някой да ви озапти още тогава!
34.
“Бащите и майките” на Бургас
30.09.2018 10:06:03
3
7
Въпросното събрание в НХК беше на 30 декември 1989 и там гражданите видяха отблизо кои ръководят “19 ноември” - случайни и не много адекватни хора.
Някаква патка (Ласка ли се казваше, не помня) обвини един от “героите”, че бил изключен от Комсомола, защото в казармата пиел алкохол... Стана един “демократ” - някакъв учител от ЦУРК-а и го защити. В казармата всички пиели, и той пиел, ама не са го хванали, голяма работа станала...
Обвиниха Кисьов за нещо и той стана и почти плачейки с някакъв престорено патетичен тон изрече: “Вие знаете ли, че сега като се върна вкъщи ме чакат три малки деца, които трябва сам да гледам?” с което предизвика смях и подигравки: “Ауууу, ама той бил баща-герой!”, “Ами какво правиш тука, бе? Отивай да си гледаш децата!”
...И все неща в този стил. Беше някаква говорилня, всеки си плещи глупостите и никой никого не слуша.
33.
Алоооу, демократката!
30.09.2018 09:40:15
5
7
Какво стана през периода 1989-92-93? Т. нар. демократи от т. нар. 19-ноември още ревяха против комунистите и против разни пенсионери бивши АБПФК, които вече не бяха фактор, а мълчаха когато мутрите завзеха града. Първа частна милиция си развяваха байрака в центъра на града, правеха каквото си искат и нямаше кой да ги спре. По улиците се стреляше, гърмяха заведения и магазини, палеха коли. Рекетьорите свободно се разкарваха по Александровска и без да се крият от някой си търсеха рекета от търговците. А през това време демократите още си пееха старата песен - колко лошо било преди 10 ноември, колко лоши хора били комунистите... Пълни откачалки, наивни мечтатели и неадекватни хора. Това бяхте вие!
32.
До В. Й.
30.09.2018 09:17:35
6
9
Нищо геройско няма в освоваването на БСУ. Такива фалшиви университети никнеха като гъби в областните градове, а там образованието буквално се купува без да придобиваш знания. В този смисъл и БСУ не е никаква академична институция, а машина за ограбване на студентите. Дерат им кожите с двойно по-скъпи такси от държавните университети и накрая им дават фиктивни дипломи.
31.
Vessela Yossifova
30.09.2018 02:58:41
3
3
Модераторите на сайта да не спят, ами да изтрият този персийски роман.
Берта да си вземе бебето и да отива да спи. :)))
30.
Vessela Yossifova
30.09.2018 02:35:19
2
2
Мустафа, в български сайт се пише на български език. وإلا فسوف يساء فهمك. :)
هل فهمت؟ ;)
29.
Vessela Yossifova
30.09.2018 01:04:11
5
5
До Орбан: ДемоКрадите са други. Те май и сега управляват града. ;)
ахахах, за какви патийни пари говорите? И не съм казвала, че няма цигани бургазлии. Но те са в Комлука. "Политпатката" написа само, че Стойчо Кьосев не е циганин, въпреки тъмната си кожа. Хубаво е, когато някой не познава човека срещу когото плюе, да преброи до 100 преди това и да отиде в Бургаския музей. Там има достатъчно информация за събитията от това време. Или питайте, бе! Има още живи свидетели. :)
28.
Vessela Yossifova
30.09.2018 01:02:44
5
5
До Орбан: ДемоКрадите са други. Те май и сега управляват града. ;)
ахахах, за какви патийни пари говорите? И не съм казвала, че няма цигани бургазлии. Но те са в Комлука. "Политпатката" написа само, че Стойчо Кьосев не е циганин, въпреки тъмната си кожа. Хубаво е, когато някой не познава човека срещу когото плюе, да преброи до 100 преди това и да отиде в Бургаския музей. Там има достатъчно информация за събитията от това време. Или питайте, бе! Има още живи свидетели. :)
27.
Vessela Yossifova
30.09.2018 00:51:47
4
6
До 20: Стига сте тиражирали тази невярна информация за събранието в НХК. Първо - не е вярно, че Клуб "19 ноември" тогава се е присъединил към СДС. Клубът беше инициаторът за създаването на СДС-Бургас. Второ - на репликата за "скопения език", Стойчо отговори с голяма доза хумор, че не е скопен и има 3 деца. Трето - никога не се е оплаквал, че му е тежко да отглежда сам децата си, дори пред най-близките си хора. И четвърто (но не и на последно място) - жалката картинка сте Вие - един и същи (при това неверен) текст на колко места ще го публикувате още. Поне го поредактирайте малко. Или Ви мързи, а? :)
26.
*********
30.09.2018 00:45:05
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
25.
Орбан
30.09.2018 00:41:14
5
9
веселке, ако ви хвана всичките демокради и ви засиля към бунището да си събирате нищо неструващите сдружения титли и "свободни" мутренски тъпотии, живота няма да ти стигне само да си съберете боклука от бюрокраДщината. Да не говорим за поразиите и разсипиите които сторихте. Да не говорим че се преименувахте хиляда пъти даже лъвчето си продадохте и даже и собствените си имена си сменихте на виргиния, джони и жорж. Каторга ви е малко, жалко че няма кой да изчисти тая вашата крадлива психарска клика!
24.
Vessela Yossifova
30.09.2018 00:40:32
2
5
До 23: Това, че е с тъмна кожа не го прави циганин. За Ваше сведение, Стойчо е кореняк бургазлия, израснал и живял на пъпа на Бургас. Гледаше сам дълго време болната си майка, а после и баща си. Отгледа сам трите си деца, след ранната смърт на съпругата си. И в същото това време стана и доктор по философия. И пак, в същото това време, беше начело на всички процеси за демократични промени в Бургас. Само можете да си свалите шапката пред този "циганин".
23.
*********
30.09.2018 00:24:53
1
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
22.
Vessela Yossifova
30.09.2018 00:16:54
4
7
До Странна птица: Стойчо никога не е ръководил СДС. Протестирахме срещу избора на Димитър Майсторов. Тогава избраха Симеонов (не че той ставаше за чеп, ама поне не беше политкомисар). :)
До 18: Да, прав сте, но тогава искахме сградата на ЦУРК-а.
До17: И без Стойчо сигурно щяха да станат нещата, ама станаха със Стойчо. На други не им стискаха гащите. Т.нар. Бургаска опозиция бяхме един файтон хора. Когато мутрите завзеха Черноморието, а и СДС, Клуб "19 ноември" бяхме вече извън т.нар. СДС. А за битка с мутри е необходим не само един човек или един граждански клуб. Вие къде бяхте и защо не прогонихте мутренската сган?
Аз съм трето поколение бургазлийка, но отдавна не съм си в родния град, но съм пряк участник в тези събития. Моят подпис стои върху Споразумението между Бургаската община, БСП/БКП и Стачния комитет (тогава аз го представлявах). Така падна първият в страната Партиен дом. Така се роди БСУ, който по-късно всички бургазлии допуснахме да попадне и той в ръцете на мутри.
Към 21: Вие къде бяхте преди 10 ноември... а и тогава, когато "лудият" Здравко "се разкарваше с някакъв плакат по улиците"? Вкъщи... на топло и сигурно... :)
21.
*********
29.09.2018 23:22:22
1
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
20.
Жалката опозиция на Бургас - Стойчо и още двама тр
29.09.2018 23:18:27
6
5
Помня го на едно събиране в залата на НХК декември 1989. Тогава движението "19 ноември" се присъедини към СДС. Уж ръководеше събранието, а му личеше отвсякъде, че е много бос. Една жена го прекъсна и му каза, че с този скопен език не става за лидер и че няма да направи кариера в политиката. И нашият започна да се оправдава: Но госпожо, моля ви, не съм скопен... По едно време едва не се разплака като отговаряше на една друга жена, ама колко тежко му било положението, защото трябвало да се връща и да си гледа трите деца, с което предизвика присмех. Въобще жалка картинка! И сега се опитват да го изкарат герой на Бургас... Стига бе!
19.
Странна птица
29.09.2018 23:07:24
6
7
Странна комбинация! Параходчия... и професор по философия!?! Ръководи СДС, а го напуска знак на протест... Срещу кого е протестирал - срещу тези, които ръководи ли?
Има нещо много объркано в този човек.
18.
до 15
29.09.2018 23:02:30
0
4
ЦУРК не е станал здравно заведение. Бъркаш с Партийната школа.
17.
До Весела Йосифова
29.09.2018 23:01:16
3
3
И без Стойчо тези неща щяха да станат... Да беше предотвратил и идването на мутрите и рекетьорите по Черноморието, ама за това не му достигнаха силите!
16.
РЕ
29.09.2018 21:51:44
0
6
Стойчо просто се ожени за кубинка, след като отглеждаше сам 3-те си деца. Няма никаква конспирация.
15.
Vessela Yossifova
29.09.2018 20:28:05
5
8
Който не познава историята на Бургас след 10.11.1989 г., да си държи затворена устата и да не тропка по кловиатурата си глупости. Стойчо е главната причина за много неща в Бургас - като започнеш от създаването на първата опозиция (както и възстановяването на социалдемократическата, николапетковистката, радикалдемократическата портия, Клуба на репресираните и пр. опозиционни партии), Клуб "19 ноември", Сдружението за честни избори и граждански права (БСЧИГП), създаването на Бургаската безмитна зона, ще стигнеш до учредяването на БСУ и превръщането на ЦУРК в здравно заведение.
14.
007
29.09.2018 19:59:23
2
9
"а след това избяга от българската демокрация в социалистическата Куба!"

Тук има нещо сбъркано, като целия сбъркан преход и сбърканата ни демокрация. Да избяга в Куба, откъдето самите кубинци, с риск за живота си, бягат с някакви скапани лодчици в САЩ? Че какво е правил там? Знаете ли какъв е стандарта на живота в комунистическа Куба, какъв е поминъка там? Че, до скоро населението нямаше право да притежава мобилни телефони и беше истински празник за тамошната "демокрация", когато комунистическите управници се смилиха и отмениха забраната. Чудна работа! Че да беше отишъл в Северна Корея...
13.
аз
29.09.2018 18:16:04
4
4
Заслужено,широкоскроен човек.
12.
*********
29.09.2018 18:09:21
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
11.
*********
29.09.2018 17:53:48
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
10.
19 ноември ли?... Пълна скръб!!
29.09.2018 17:43:44
7
3
Толкова бяха смешни тези хора едно време - Здравко Ангелов, Кьосев, Майсторов... Хората искаха нещо ново наистина - алтернатива на Жишев, ама тези пък бяха някакви случайни хора, пародия на лидери.
9.
Щанси
29.09.2018 17:28:32
3
5
Заслужено.Поздравления Док.
8.
Комунистически антикомунисти
29.09.2018 16:24:10
1
15
В клуб 19-ти ноември преобладаваха членове и кандидат-членове +някой друг внештатник от КДС.След ДС-ти Гозбезопасность ”назначи” някои другари за дисиденти,до ДС-ти ноември 1989,в БургаШка селищна система антикомунисти нямаше ако не се смятат няколкото мангала с ”възстановени” имена които ядоха бой в Милицията по време на Майските събития и тия от Голямата ескурзия дето хем ядоха шамари от Вътрешни Войски,хем ги ”обидиха” гьотчиите на президентът Тюргут Йозал ,всички целуваха г**а на Тато и секретаря на обкома на Партията Другаря Жишев.На ДС-ти Тодор Замфиркьов Живков си подаде оставката като генсек на Партията,а на 14.11.1989 като Председател на Държавният Съвет на НРБ.Другаря Петър Младенов(Пешо Танкиста) бе избран за председател и КДС пусна в оборот ”дисидентите ” от СДС(Съюза на Държавна Сигурност).Така започна плурализЪмА, Б.Б. беше още в Пожарната и не беше още към СИК,а Цв. Цв. беше у ВИФ.....
7.
до 5
29.09.2018 16:20:42
2
0
Не съди ! Малък телефон, дебели пръсти ! Важното е ти да си доволен, но по темата май нямаш мисъл ?
6.
каква
29.09.2018 16:12:56
0
5
демокрация вааа
5.
до 2
29.09.2018 16:11:19
5
2
Имаш 5 правописни и 8 пунктуационни грешки!! Поправи ги и пак коментирай!
4.
Димитров
29.09.2018 16:06:13
0
0
Абе административен коректор ти прочете ли какво е написал номер 2. Ако е повик за джихад. ............... ? .
3.
ВАЛЕРИ
29.09.2018 16:04:50
0
1
МАХНЕТЕ ТЕЗИ СЕКРЕТНИ ПОСЛАНИЯ НА АГЕНТ 'ОБЕРШПИОН' ! ! ! !
2.
демократ
29.09.2018 16:01:24
6
14
Имал е избор направил го е. Бил си шута и побегнал. А защо ни е да го правим "почетен" гражданин слид като дори не желае да живурка в нашият град ? Да го наплавят "почетен" в Куба или в някой лайнер. Но тук в Бургас, че асистирал за частен, чалга университет. Кому е нужно това ?
1.
Чудна работа
29.09.2018 15:42:20
6
11
Борил срещу социализма. Градил демокрация и после пак се върнал при социализма!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори