×
Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман
Накратко
НА ЖИВО

Бащата на Демокрацията в Бургас Стойчо Кьосев номиниран за почетен гражданин


Бащата на Демокрацията в Бургас Стойчо Кьосев номиниран за почетен гражданин
Стойчо Кьосев избяга от българската демокрация в социалистическата Куба
29 Септември 2018, Събота, 10:24 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Дисидентът е едно от знаковите имена в бургаския обществено-политически живот за последните 30 години

Бащата на демокрацията в Бургас – Стойчо Кьосев, създател на първото явно опозиционно движение в града -  „Клуб 19 ноември” е номиниран за почетен гражданин на Бургас, научи Флагман.бг. Докладната е внесена от група общински съветници от почти всички десни партии в местния парламент.

Дисидентът е отличен заради безспорния си принос към създаването на Бургаския свободен университет.

През 90-те години той бе моторът на протестните действия и отстояването на каузата за втори ВУЗ. Стойчо Кьосев обяви 30-дневна гладна стачка и гражданско неподчинение, за да отвоюва сградата на университета и правото БСУ да съществува. Организираше множество граждански инициативи, протести и митинги в подкрепа на каузата. Негово дело е и предоставянето на сградата на бившата междуокръжна партийна школа за нуждите на бургаското здравеопазване.

Само във Флагман! Вижте нелегални кадри от 20 и 21 ноември 1989 г. от бургаския площад „Св.св.Кирил и Методий”

Стойчо Кьосев е доктор по философски науки, кореняк бургазлия. През социализма оглави общоградския философски клуб „Сократ”, за което бе международно признат за дисидент с принос в борбата за демокрация. Заради активната си позиция е арестуван многократно по време на социализма.

След 1989 година той за кратко оглави СДС-Бургас, но напусна разочарован политика. Дълги години в знак на протест, с перфектните си познания по английски език работеше за чужди пътнически лайнери, за да издържа семейството си, а след това избяга от българската демокрация в социалистическата Куба!

Кратката, но истинска история за зората на демокрацията в Бургас!

Стойчо Кьосев е сочен за баща за пример. Сам е отгледа трите си деца, след като първата му съпруга загуби живота си при раждането на близнаците Димчо и Джони.

Предложението ще се гледа на предстоящата общинска сесия, а удостояването му ще е на 6 декември – празникът на Бургас.

В категории: Политика


50
Коментара
50
Коментара по темата
50.
Съвет:
04.10.2018 16:42:10
4
1
Скрийте го Стойчо и не го показвайте!
49.
същия
02.10.2018 20:19:05
3
3
Кажете кои избори са спечелили “19 ноември” и да разберем каква обществена подкрепа са имали? Май нито едни. Хората почти не са ги чували нито виждали. И откъде накъде сега ми го натрапват тоя човек и ме убеждават, че бил едва ли не герой на Бургас!? Какво общо имам аз с глупостите, които е вършел на времето?
48.
бургазлия
02.10.2018 20:10:44
3
3
Защо ни занимавате с този човек? Бил е някакъв фактор за определена политическа сила и за шепа хора негови съмишленици, но не и за Бургас като цяло.
47.
Маскари - и едните и другите!
02.10.2018 09:52:16
3
3
Що не сте му дали Солунската митница?... После - лежешком пълни!
46.
“Един кмет на Созопол ми стигаше”
02.10.2018 09:46:19
3
3
Дайте го на Созопол да го направят почетен гражданин. Това ще му е утешителна награда, че не е станал кмет.
45.
az
02.10.2018 09:33:37
3
4
Кьосев беше преподавател по философия. Точно нашия випуск беше оня, който първи "нахлу" в партийния дом и го "обяви" за университет. Да, ама още след първата година го обявиха, като частен, таксите му станаха до небето и работата стана, като оная от 96/97 години, когато по площадите едни скачаха и викаха: "кой не скача е червен". Същите тези подскачащите по митингите, накрая останаха без работа, след като заводите и фабриките, в които работеха бяха продадени за жълти стотинки от призоваващите ги да скачат. Кьосев продължи да преподава в БСУ, но беше обиден от властта, че не му е отредила хубаво местенце на високото. Касабов и Маринова му бяха сподвижници, но явно амбициите на Кьосев бяха по-големи и той се разсърди. Аз бях студент тогава, но няма да забравя едни негови думи изречени в час по философия ( често я обръщаше в политически час). Цитирам ги по памет:"Един кмет на Созопол ми стигаше. След това, лежешком пълни". Не случайно Стойчо преподаваше философия. Това беше предмет, в който хем говориш много, хем не казваш нищо.
44.
Накратко:
01.10.2018 15:12:39
3
5
Проблемът му на Стойчо (както и на другите от "19 ноември") е, че той беше продукт на комунистическото време и водеше борба срещу комунистите с техните стари и допотопни методи. Въобразяваше си, че някой ще го чуе и ще се стресне. Удряше го на морал, искаше да пробуди обществената съвест, ама никой не се стряскаше от нищо, защото такива неща като морал и съвест вече не съществуваха. Хората свикнаха с далеч по-страшни неща от комунизма и се приспособяваха към тях, а който не успя да се приспособи падаше зад борда като аутсайдер и неудачник в живота. Точно в това се превърна и Стойчо.
Дойдоха рекетьори, мафиоти и мутри и те диктуваха правилата в тази страна. На този фон сега борбата срещу комунизма и самият Стойчо изглеждаха като някаква карикатура - пародия на нещо, което вече не е актуално.
Та за какво е тази номинация сега? За една глупост. Създава се илюзията, че в Бургас се е водила някаква кой знае каква непримирима борба срещу комунизма, а това не е вярно!
43.
до Малев
01.10.2018 14:44:23
3
3
Заслужавал... да го приберат в здравното заведение, което той направи на мястото на партийната школа.
42.
С.Малев
01.10.2018 10:00:09
4
5
Стойчо Кьосев ЗАСЛУЖАВА да бъде почетен гражданин на град Бургас.
41.
Комунистически Антикомунисти
30.09.2018 17:32:55
2
1
Т.Живков след провала на Възродителния процес и Майските събития ,загуби подкрепата на КГБ и Генсека КПСС товарищ М.С.Горбачов каза:Нам Нужны нов,не нужен стар!И с него заминаха другарите Балев,Кубадински,Атанасов и так далее.Махнаха и Вторият в Държавата Другарят Петър Танчев—зам.председателят на Държавният съвет и генсек на БЗНС.Десетина дни по-късно полетя главата на секретарят на БургаШкият обком на Партията Другарят Жишев.На власт от Москва бяха сложени Луканката и старият партизанини армейски ген. Бай Добри Джуров.На Ноемврийският Пленум назначиха др. П.Младенов(Пешо Танкиста) за председател на Държавният Съвет.Перестройката и ПлурализЪмА победиха... Шесто Главно Управление на КДС почна да организира активни мероприятия "митинги" и "дисиденти" малко преди ДС-ти Ноември,по методически указания на братското ПГУ на КГБ.
40.
Голямата придобивка - "здравно заведение"
30.09.2018 13:03:47
3
5
Той и бай Тошо много се хвалеше: Преди 1944 нямахме заводи, а сега ви построихме заводи, училища и детски градини. А сега клуб "19 ноември" и те се хвалят: Построихме ви лудници, защото през комунизма нямаше такива.
НИКОГА ВЕЧЕ КОМУНИЗЪМ!!!
39.
Въздух под налягане
30.09.2018 12:56:53
4
5
На умряло куче вадели нож... и сега се хвалят: ние бяхме безстрашни и се борехме срещу комунизма. Той Тодор Живков вече свален и на практика има безвластие, а те се крият по квартири и се пазят властите да не ги разберат, че основали "19 ноември"... Партизанско движение. Здравко пък ходел като хамав по улиците с някакъв плакат. И той на умряло куче нож вадел. Защо не беше излязъл 10 дни по-рано? Хайде питайте го!
38.
До В. Й.
30.09.2018 11:55:14
3
5
Защо те е страх да наречеш откритото от вас “здравно заведение” с истинското му име - ЛУДНИЦА. Това е резултатът от вашата “борба”. Разрушихте комунизма и на негово място построихте лудница, защото такива са плодовете на демокрацията - хората психясват и имат нужда от лечение.
37.
gradski
30.09.2018 11:20:14
2
4
Десидент, братовчед, репресиран... Ай стига... това бе преди 30 години. Ото тогава до сега само се руши и усвоява.
36.
Vessela Yossifova
30.09.2018 11:16:09
4
5
С голямо съжаление виждам, че нищо не се е променило в Бургас. Все някого чакате - да ви пази от мутрите, да ви уреди животеца, да ви е по-лесничко и по-безопасничко.
Алооу, недоволните, от всичко, което сте получили наготово от нас - "пълните откачалки, ноивни мичтатели и неадекватни хора" и не сте успяли да го опазите, нямам никакво намерение да ви убеждавам. И за да не питате защо, направо ще ви отговоря - защото сте СТРАХЛИВЦИ! Дори и сега! Само погледнета форума - нито на един не му стиска да застане с името си под това, което е написал. И защо, моля ви се трябва да ви пазим, дундуркаме и изобщо да ви обръщаме внимание... Айде бързичко У ЛЕВООО!
(Местоимението "Ви" умишлено е написано с малка буква. С голяма се изразява уважение, а няма защо да ви уважавам.)
35.
Искала сградата на ЦУРК-а?!?!?
30.09.2018 11:10:45
3
8
Цитат “До 18: Да, прав сте, но тогава искахме сградата на ЦУРК-а.”

Коя си ти, че да искаш ЦУРК-а?!?...
Второ, по това време вече нямаше ЦУРК, защото цялата сграда мина към ИМТ още през април 1990. Кого щяхте да гоните оттам? Студентите от ИМТ ли? И защо точно ИМТ? Защо не изгонихте студентите от ВХТИ например? Те имаха по-голяма база. Или пък Учителския институт?...
Не чувстваш ли, че много насериозно сте се взели и е трябвало някой да ви озапти още тогава!
34.
“Бащите и майките” на Бургас
30.09.2018 10:06:03
3
7
Въпросното събрание в НХК беше на 30 декември 1989 и там гражданите видяха отблизо кои ръководят “19 ноември” - случайни и не много адекватни хора.
Някаква патка (Ласка ли се казваше, не помня) обвини един от “героите”, че бил изключен от Комсомола, защото в казармата пиел алкохол... Стана един “демократ” - някакъв учител от ЦУРК-а и го защити. В казармата всички пиели, и той пиел, ама не са го хванали, голяма работа станала...
Обвиниха Кисьов за нещо и той стана и почти плачейки с някакъв престорено патетичен тон изрече: “Вие знаете ли, че сега като се върна вкъщи ме чакат три малки деца, които трябва сам да гледам?” с което предизвика смях и подигравки: “Ауууу, ама той бил баща-герой!”, “Ами какво правиш тука, бе? Отивай да си гледаш децата!”
...И все неща в този стил. Беше някаква говорилня, всеки си плещи глупостите и никой никого не слуша.
33.
Алоооу, демократката!
30.09.2018 09:40:15
5
6
Какво стана през периода 1989-92-93? Т. нар. демократи от т. нар. 19-ноември още ревяха против комунистите и против разни пенсионери бивши АБПФК, които вече не бяха фактор, а мълчаха когато мутрите завзеха града. Първа частна милиция си развяваха байрака в центъра на града, правеха каквото си искат и нямаше кой да ги спре. По улиците се стреляше, гърмяха заведения и магазини, палеха коли. Рекетьорите свободно се разкарваха по Александровска и без да се крият от някой си търсеха рекета от търговците. А през това време демократите още си пееха старата песен - колко лошо било преди 10 ноември, колко лоши хора били комунистите... Пълни откачалки, наивни мечтатели и неадекватни хора. Това бяхте вие!
32.
До В. Й.
30.09.2018 09:17:35
6
7
Нищо геройско няма в освоваването на БСУ. Такива фалшиви университети никнеха като гъби в областните градове, а там образованието буквално се купува без да придобиваш знания. В този смисъл и БСУ не е никаква академична институция, а машина за ограбване на студентите. Дерат им кожите с двойно по-скъпи такси от държавните университети и накрая им дават фиктивни дипломи.
31.
Vessela Yossifova
30.09.2018 02:58:41
3
3
Модераторите на сайта да не спят, ами да изтрият този персийски роман.
Берта да си вземе бебето и да отива да спи. :)))
30.
Vessela Yossifova
30.09.2018 02:35:19
2
2
Мустафа, в български сайт се пише на български език. وإلا فسوف يساء فهمك. :)
هل فهمت؟ ;)
29.
Vessela Yossifova
30.09.2018 01:04:11
5
5
До Орбан: ДемоКрадите са други. Те май и сега управляват града. ;)
ахахах, за какви патийни пари говорите? И не съм казвала, че няма цигани бургазлии. Но те са в Комлука. "Политпатката" написа само, че Стойчо Кьосев не е циганин, въпреки тъмната си кожа. Хубаво е, когато някой не познава човека срещу когото плюе, да преброи до 100 преди това и да отиде в Бургаския музей. Там има достатъчно информация за събитията от това време. Или питайте, бе! Има още живи свидетели. :)
28.
Vessela Yossifova
30.09.2018 01:02:44
5
5
До Орбан: ДемоКрадите са други. Те май и сега управляват града. ;)
ахахах, за какви патийни пари говорите? И не съм казвала, че няма цигани бургазлии. Но те са в Комлука. "Политпатката" написа само, че Стойчо Кьосев не е циганин, въпреки тъмната си кожа. Хубаво е, когато някой не познава човека срещу когото плюе, да преброи до 100 преди това и да отиде в Бургаския музей. Там има достатъчно информация за събитията от това време. Или питайте, бе! Има още живи свидетели. :)
27.
Vessela Yossifova
30.09.2018 00:51:47
4
6
До 20: Стига сте тиражирали тази невярна информация за събранието в НХК. Първо - не е вярно, че Клуб "19 ноември" тогава се е присъединил към СДС. Клубът беше инициаторът за създаването на СДС-Бургас. Второ - на репликата за "скопения език", Стойчо отговори с голяма доза хумор, че не е скопен и има 3 деца. Трето - никога не се е оплаквал, че му е тежко да отглежда сам децата си, дори пред най-близките си хора. И четвърто (но не и на последно място) - жалката картинка сте Вие - един и същи (при това неверен) текст на колко места ще го публикувате още. Поне го поредактирайте малко. Или Ви мързи, а? :)
26.
*********
30.09.2018 00:45:05
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
25.
Орбан
30.09.2018 00:41:14
5
8
веселке, ако ви хвана всичките демокради и ви засиля към бунището да си събирате нищо неструващите сдружения титли и "свободни" мутренски тъпотии, живота няма да ти стигне само да си съберете боклука от бюрокраДщината. Да не говорим за поразиите и разсипиите които сторихте. Да не говорим че се преименувахте хиляда пъти даже лъвчето си продадохте и даже и собствените си имена си сменихте на виргиния, джони и жорж. Каторга ви е малко, жалко че няма кой да изчисти тая вашата крадлива психарска клика!
24.
Vessela Yossifova
30.09.2018 00:40:32
2
5
До 23: Това, че е с тъмна кожа не го прави циганин. За Ваше сведение, Стойчо е кореняк бургазлия, израснал и живял на пъпа на Бургас. Гледаше сам дълго време болната си майка, а после и баща си. Отгледа сам трите си деца, след ранната смърт на съпругата си. И в същото това време стана и доктор по философия. И пак, в същото това време, беше начело на всички процеси за демократични промени в Бургас. Само можете да си свалите шапката пред този "циганин".
23.
*********
30.09.2018 00:24:53
1
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
22.
Vessela Yossifova
30.09.2018 00:16:54
3
7
До Странна птица: Стойчо никога не е ръководил СДС. Протестирахме срещу избора на Димитър Майсторов. Тогава избраха Симеонов (не че той ставаше за чеп, ама поне не беше политкомисар). :)
До 18: Да, прав сте, но тогава искахме сградата на ЦУРК-а.
До17: И без Стойчо сигурно щяха да станат нещата, ама станаха със Стойчо. На други не им стискаха гащите. Т.нар. Бургаска опозиция бяхме един файтон хора. Когато мутрите завзеха Черноморието, а и СДС, Клуб "19 ноември" бяхме вече извън т.нар. СДС. А за битка с мутри е необходим не само един човек или един граждански клуб. Вие къде бяхте и защо не прогонихте мутренската сган?
Аз съм трето поколение бургазлийка, но отдавна не съм си в родния град, но съм пряк участник в тези събития. Моят подпис стои върху Споразумението между Бургаската община, БСП/БКП и Стачния комитет (тогава аз го представлявах). Така падна първият в страната Партиен дом. Така се роди БСУ, който по-късно всички бургазлии допуснахме да попадне и той в ръцете на мутри.
Към 21: Вие къде бяхте преди 10 ноември... а и тогава, когато "лудият" Здравко "се разкарваше с някакъв плакат по улиците"? Вкъщи... на топло и сигурно... :)
21.
*********
29.09.2018 23:22:22
1
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
20.
Жалката опозиция на Бургас - Стойчо и още двама тр
29.09.2018 23:18:27
6
5
Помня го на едно събиране в залата на НХК декември 1989. Тогава движението "19 ноември" се присъедини към СДС. Уж ръководеше събранието, а му личеше отвсякъде, че е много бос. Една жена го прекъсна и му каза, че с този скопен език не става за лидер и че няма да направи кариера в политиката. И нашият започна да се оправдава: Но госпожо, моля ви, не съм скопен... По едно време едва не се разплака като отговаряше на една друга жена, ама колко тежко му било положението, защото трябвало да се връща и да си гледа трите деца, с което предизвика присмех. Въобще жалка картинка! И сега се опитват да го изкарат герой на Бургас... Стига бе!
19.
Странна птица
29.09.2018 23:07:24
6
6
Странна комбинация! Параходчия... и професор по философия!?! Ръководи СДС, а го напуска знак на протест... Срещу кого е протестирал - срещу тези, които ръководи ли?
Има нещо много объркано в този човек.
18.
до 15
29.09.2018 23:02:30
0
4
ЦУРК не е станал здравно заведение. Бъркаш с Партийната школа.
17.
До Весела Йосифова
29.09.2018 23:01:16
3
3
И без Стойчо тези неща щяха да станат... Да беше предотвратил и идването на мутрите и рекетьорите по Черноморието, ама за това не му достигнаха силите!
16.
РЕ
29.09.2018 21:51:44
0
5
Стойчо просто се ожени за кубинка, след като отглеждаше сам 3-те си деца. Няма никаква конспирация.
15.
Vessela Yossifova
29.09.2018 20:28:05
4
8
Който не познава историята на Бургас след 10.11.1989 г., да си държи затворена устата и да не тропка по кловиатурата си глупости. Стойчо е главната причина за много неща в Бургас - като започнеш от създаването на първата опозиция (както и възстановяването на социалдемократическата, николапетковистката, радикалдемократическата портия, Клуба на репресираните и пр. опозиционни партии), Клуб "19 ноември", Сдружението за честни избори и граждански права (БСЧИГП), създаването на Бургаската безмитна зона, ще стигнеш до учредяването на БСУ и превръщането на ЦУРК в здравно заведение.
14.
007
29.09.2018 19:59:23
2
8
"а след това избяга от българската демокрация в социалистическата Куба!"

Тук има нещо сбъркано, като целия сбъркан преход и сбърканата ни демокрация. Да избяга в Куба, откъдето самите кубинци, с риск за живота си, бягат с някакви скапани лодчици в САЩ? Че какво е правил там? Знаете ли какъв е стандарта на живота в комунистическа Куба, какъв е поминъка там? Че, до скоро населението нямаше право да притежава мобилни телефони и беше истински празник за тамошната "демокрация", когато комунистическите управници се смилиха и отмениха забраната. Чудна работа! Че да беше отишъл в Северна Корея...
13.
аз
29.09.2018 18:16:04
3
3
Заслужено,широкоскроен човек.
12.
*********
29.09.2018 18:09:21
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
11.
*********
29.09.2018 17:53:48
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
10.
19 ноември ли?... Пълна скръб!!
29.09.2018 17:43:44
7
3
Толкова бяха смешни тези хора едно време - Здравко Ангелов, Кьосев, Майсторов... Хората искаха нещо ново наистина - алтернатива на Жишев, ама тези пък бяха някакви случайни хора, пародия на лидери.
9.
Щанси
29.09.2018 17:28:32
2
5
Заслужено.Поздравления Док.
8.
Комунистически антикомунисти
29.09.2018 16:24:10
1
14
В клуб 19-ти ноември преобладаваха членове и кандидат-членове +някой друг внештатник от КДС.След ДС-ти Гозбезопасность ”назначи” някои другари за дисиденти,до ДС-ти ноември 1989,в БургаШка селищна система антикомунисти нямаше ако не се смятат няколкото мангала с ”възстановени” имена които ядоха бой в Милицията по време на Майските събития и тия от Голямата ескурзия дето хем ядоха шамари от Вътрешни Войски,хем ги ”обидиха” гьотчиите на президентът Тюргут Йозал ,всички целуваха г**а на Тато и секретаря на обкома на Партията Другаря Жишев.На ДС-ти Тодор Замфиркьов Живков си подаде оставката като генсек на Партията,а на 14.11.1989 като Председател на Държавният Съвет на НРБ.Другаря Петър Младенов(Пешо Танкиста) бе избран за председател и КДС пусна в оборот ”дисидентите ” от СДС(Съюза на Държавна Сигурност).Така започна плурализЪмА, Б.Б. беше още в Пожарната и не беше още към СИК,а Цв. Цв. беше у ВИФ.....
7.
до 5
29.09.2018 16:20:42
2
0
Не съди ! Малък телефон, дебели пръсти ! Важното е ти да си доволен, но по темата май нямаш мисъл ?
6.
каква
29.09.2018 16:12:56
0
5
демокрация вааа
5.
до 2
29.09.2018 16:11:19
5
2
Имаш 5 правописни и 8 пунктуационни грешки!! Поправи ги и пак коментирай!
4.
Димитров
29.09.2018 16:06:13
0
0
Абе административен коректор ти прочете ли какво е написал номер 2. Ако е повик за джихад. ............... ? .
3.
ВАЛЕРИ
29.09.2018 16:04:50
0
1
МАХНЕТЕ ТЕЗИ СЕКРЕТНИ ПОСЛАНИЯ НА АГЕНТ 'ОБЕРШПИОН' ! ! ! !
2.
демократ
29.09.2018 16:01:24
6
13
Имал е избор направил го е. Бил си шута и побегнал. А защо ни е да го правим "почетен" гражданин слид като дори не желае да живурка в нашият град ? Да го наплавят "почетен" в Куба или в някой лайнер. Но тук в Бургас, че асистирал за частен, чалга университет. Кому е нужно това ?
1.
Чудна работа
29.09.2018 15:42:20
6
10
Борил срещу социализма. Градил демокрация и после пак се върнал при социализма!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Жандармерия спипа Росен Вълчев и 23-годишната Александрина Ненкова с наркокухня, натикани в сак Жандармерия спипа Росен Вълчев и 23-годишната Александрина Ненкова с наркокухня, натикани в сак

Двамата са задържани в района жп гарата в Бургас

Приятел с бившия? Айде, стига, няма нужда Приятел с бившия? Айде, стига, няма нужда

Да се научим да живеем без човека, с когото години наред сме делили ежедневието и леглото си е доста трудна задача

6 зодии, които бързат да създадат връзка 6 зодии, които бързат да създадат връзка

Астрологията се намесва в усещането за любов и щастие у тези зодиакални знаци

Намерете вашия български шедьовър на изложението за сувенири в Стария Созопол Намерете вашия български шедьовър на изложението за сувенири в Стария Созопол

Подарете си един български уикенд в красивия Созопол

Как да си направите палачинки с орехи без брашно Как да си направите палачинки с орехи без брашно

Ще хареса на всеки вкус 

Лили Иванова и Митко Щерев в нов грандиозен скандал Лили Иванова и Митко Щерев в нов грандиозен скандал

Вижте подробности

Одобриха Община Созопол за безлихвен кредит от близо 3 млн.лв., ще разплащат с тях стари задължения Одобриха Община Созопол за безлихвен кредит от близо 3 млн.лв., ще разплащат с тях стари задължения

Заемът ще се върне до края на мандат 2019-2023 г., гарантира кметът Тихомир Янакиев

Д-р Георги Кенов: Само с критика община не се развива, оставете Сунгурларе да диша!  Д-р Георги Кенов: Само с критика община не се развива, оставете Сунгурларе да диша! 

Лидерът на ДПС Хатидже Георгиева настройва хората срещу мерките за коронавируса и е отказала да се подложи на PCR тест, обясни кметът

Русия се закани: Ще извежда туристи в Космоса през 2023 година Русия се закани: Ще извежда туристи в Космоса през 2023 година

До момента седем души са пътували до МКС като туристи

Георги Илиев се отказва от показанията си срещу Митьо Очите, твърди Юмер Мехмед Георги Илиев се отказва от показанията си срещу Митьо Очите, твърди Юмер Мехмед

Арестът ми бе постановка, за да не мога да отида на делото, казва още той

Правителството на Франция подаде оставка Правителството на Франция подаде оставка

Филип е министър-председател на Франция от 15 май 2017 г.

Рекорд по заразени с коронавирус в САЩ Рекорд по заразени с коронавирус в САЩ

Близо 55 000 са новите случаи

Джокович и съпругата му - с отрицателни тестове за коронавирус Джокович и съпругата му - с отрицателни тестове за коронавирус

Първата ракета в света се зарази по време на турнира "Adria Tour"

Гърция отчита над 30% спад на туристите Гърция отчита над 30% спад на туристите

Безработицата може да достигне също до 30%

Пастор-астролог бие тревога, съвпадът на Сатурн с Юпитер носел апокалипсис Пастор-астролог бие тревога, съвпадът на Сатурн с Юпитер носел апокалипсис

Краят на света щял да дойде няколко дни преди Коледа, твърди Пол Бегли

Решават да стане ли „Света София” джамия, Вселенският патриарх плаши с разделение на човечеството Решават да стане ли „Света София” джамия, Вселенският патриарх плаши с разделение на човечеството

Ислямистите отдавна настояват сградата, която е част от списъка на ЮНЕСКО, отново да стане действаща джамия

Почина братът на папа Бенедикт Почина братът на папа Бенедикт

Георг Ратцингер ръководеше прочутия хор на момчетата "Регенсбургер домшпацен" в Германия

Малдивите отварят отново за туристи от 15 юли Малдивите отварят отново за туристи от 15 юли

Гърция, пък удължава забраната за полети от Обединеното кралство до 15 юли

Volkswagen се отказа от завод в Турция, поне на този етап Volkswagen се отказа от завод в Турция, поне на този етап

Фабриката в Западна Турция трябваше да създаде 4 000 работни места

Испания примамва Марадона Испания примамва Марадона

Легендата може да поеме Ла Фурия, ако Антонио Торес спечели изборите

Томислав Дончев Томислав Дончев Трябва да се реши дали съм соросоид или евразийско мекере Виц на деня Виц на деня - Колко начина знаеш за връзване на вратовръзка?
- Три: на шията, на ръката, на крака...Не - четири начина!
Виц на деня Виц на деня Двама роми си говорят:
- Брат ми, бил ли си с медицинска сестра?
- Не, само с обикновена ...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Вече три месеца не съм казал нито дума на жена си...тя не обича, когато я прекъсват.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева

Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter

Затвори