×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Путин печели изборите с 87%
  • Путин печели изборите с 87%
  • Жена е намерена мъртва в дома й в Пловдив, задържан е синът й
  • Остават 2 седмици, в които може да платите данъка си с 5%
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Мариан, който екзекутира жестоко майка си: Искам вкъщи, адвокатът не ми дава надежда


Мариан, който екзекутира жестоко майка си: Искам вкъщи, адвокатът не ми дава надежда
Процесът за зверското убийство не стартира, тъй като Челебиев поиска смяната на служебния адвокат Николай Рачев, защото не можел да го измъкне от затвора
Тема в развитие
Мариан с разтърсваща изповед в съда: Убих майка си, защото беше алкохоличка и искаше да ме вкара в лудница Мариан, убил майка си, се призна за виновен, няма да лежи до края на живота си в затвора Мариан, който екзекутира жестоко майка си: Искам вкъщи, адвокатът не ми дава надежда Мариан Челебиев проговори за убийството: Тук има и нещо друго! Мариан призна за убийството на майка си, докараха го в съда като Ханибал Лектър (ВИДЕО) Мариан, който удуши майка си, влезе засрамен в Съдебната палата на Бургас (ВИДЕО) Доживотен затвор може да получи Мариан от Бургас за убийството на майка си Погребват жестоко убитата Бинка в жк "Лазур", синът й Мариан Челебиев застава пред съда (СНИМКИ) Ето го Мариан Челебиев от Бургас, който уби майка си Първо във Флагман.бг: Убиецът Мариан Челебиев - бивш учител по физическо, злоупотребявал с дрогата Ексклузивно: Мариан от бургаския ж.к."Лазур" убил майка си, защото искала да го вкара в лудница Само във Флагман.бг: Жестоко убийство в ж.к. „Лазур”, бургазлия смля от бой майка си, после я удуши с голи ръце
виж още
скрий
18 Септември 2018, Вторник, 06:17 ч.
Автор: Петър ПЕТРОВ снимка: Авторът

Бургазлията бил в една килия с убиеца на хазартния бос Коста Николов-Миджурина

Истински цирк в съдебната зала разигра бургазлията Мариан Челебиев, който е подсъдим за зверското убийство на собствената си майка, извършено в началото на март т.г.

36-годишният мъж изведнъж реши, че не е доволен от служебния си защитник Николай Рачев, който му бе назначен на случаен принцип, и поиска неговата смяна с Ваня Радиева. Челебиев обоснова молбата си с това, че адвокат Рачев имал много служебни ангажименти, които му пречели да се концентрира върху делото.

„Моето желание е да се прибера вкъщи, господин Рачев не ми дава достатъчно надежда и основание, че мога да го направя. Искам Ваня Радиева да ме представлява“, каза по време на разпоредителното заседание Челебиев.

Представителят на Окръжната прокуратура в Бургас Мануел Манев пък заяви, че не вижда пречка адвокат Рачев да продължи да осъществява защитата на Мариан. До момента адвокатът изпълнявал стриктно и съвестно своите задължения. Самият Николай Рачев обясни, че има разминаване между него и подсъдимия при организирането на защитата му. Мариан дори отказвал да се среща с адвоката си при посещенията му в затвора, което на практика прави невъзможно за Николай Рачев да си свърши работата.

Бургаските магистрати опитаха да обяснят на Челебиев, че дори и сега отзоват Николай Рачев, няма никаква гаранция, че за служебен защитник на подсъдимия ще бъде назначена точно Ваня Радиева. След кратко съвещание съдебният състав, ръководен от Ангел Гагашев и Петя Георгиева, все пак се съобрази с искането на бургазлията. Магистратите не дадоха ход на делото и не разгледаха молбата на Мариан за изменение мярката му за неотклонение в домашен арест.

След края на заседанието адвокат Рачев заяви пред репортер на Флагман.бг, че е посъветвал своя клиент да признае вината си и да мине на съкратено съдебно следствие, което автоматично елиминира най-тежкото наказание по обвинението - доживотен затвор, и съкращава евентуалната присъда с една трета. Челебиев обаче категорично отказва да признае за зверското убийство на собствената си майка Бинка. Направените експертизи по делото обаче сочели именно него като извършител на тежкото престъпление, като е открито негово ДНК под ноктите и по трупа на жената.

Заключението на съдебно-медицинската експертиза също не било в полза на Мариан. Според становището на специалистите той е напълно вменяем и съзнателно е пребил и после удушил 76-годишната си майка, която е починала в страшни мъки.

Флагман.бг научи още, че в момента Мариан Челебиев дели една килия с убиеца на хазартния бос Коста Николов-Миджурина. Запознати не изключват вероятността дългите разговори зад решетките с Михаил Станчев също да са оказали някакво влияние върху 36-годишния Мариан, който първоначално пред разследващите е направил пълни самопризнания.

Припомняме, че на 9-и март около 18:00 ч. в апартамента на сем. Челебиеви в блок 5 в жк „Лазур“ Мариан първо пребива, след което удушава собствената си майка Бинка. Причината за зверското убийство е битов скандал, предизвикан от постоянните караници между майка и големия й син да започне някаква сериозна работа.

Другата версия е, че жената искала да прати Мариан в психиатрична клиника. Това бе потвърдено и от неговия баща Тодор пред репортер на Флагман.бг. По време на убийството възрастният мъж не е бил в апартамента. Той показа трудов договор на сина си като учител по физическо в несебърското село Гюльовца. Това е била единствената официална работа до момента през живота на 36-годишния мъж, като според документа той е вземал заплата от скромните 220 лева.

Мариан Челебиев е обвинен в умишлено убийство, извършено с особена жестокост и по мъчителен за жертвата начин. По закон за подобно престъпление се предвижда наказание от 15 до 20 години, доживотен затвор и доживотен затвор без право на замяна.

В категории: Темида


Флагман.БГ Дете почина в двора на училище в Казанлък Дете почина в двора на училище в Казанлък 18/03/2024, Понеделник 18:51 2
3
Коментара по темата
3.
Az
18.09.2018 12:34:29
1
9
Kade she hodish vkashti e shmatka izsipana.... 30 godini nai malko za takiwa izrodi kato teb... Iskal vkashti, palqk
2.
Ставри
18.09.2018 12:17:17
1
7
Мариан е вече Мариана,и стинката и левчето даже и 50 цента не могат да му помогнат
1.
Шерлок
18.09.2018 11:42:26
2
4
Е как ще му е единствената работа като преди това беше охрана на Стинката/ Усмивката.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. С вдигането на градусите започнаха да стягат българските плажове за новия сезон Заблудите, които провалят секса и интимния живот Заблудите, които провалят секса и интимния живот Хубавият секс, който ни държи здраво скрепени с половинката, невинаги е свързан толкова с това колко демонстрираме желанието си един към друг, а колко харесваме самия полов акт Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Ако вашият партньор рядко ви е глезил с цветя и подаръци, но усещате промяна в тази посока и получавате жестове на внимание без причина, тогава си струва да се замислите Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Ето кои са те  Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Нежен, копринено мек и много приятен на вкус Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Имотът се намира край София, а Ромина Тасевска го определя като своя "мечта" Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Най-често мъже бият жените си, синове също посягат на майките „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Това ще е хакерска хибридна операция, в която ще бъдат блокирани всички банки, учреждения, услуги и пътища“, твърди каналът, зад който стоят бивши руски разузнавачи Ергенът избра две лелки, перничанка,  софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ергенът избра две лелки, перничанка, софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ясни като бял ден са 5-те финалистки в третия сезон на шоуто Свещеник обяви гладна стачка заради касиран избор Свещеник обяви гладна стачка заради касиран избор Отец Иван Янков е от храм "Св.Троица" в Сливен
Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото Пролетта идва с лунно затъмнение Пролетта идва с лунно затъмнение Началото на явлението от полусянката ще бъде в 06:53 ч. на 25 март Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Очаква се да се появи в новия формат на бТВ Историята на Азис, когато още беше Васко Историята на Азис, когато още беше Васко Днешният Крал на попфолка е започнал от църковния хор
Христо Иванов, ДБ Христо Иванов, ДБ Ако има разум, шанс винаги има Виц на деня Виц на деня При пластичния хирург:
- А може ли да направите лице, като на Лили Иванова?
- Разбира се! Ето ви каталога, изберете си година...
Виц на деня Виц на деня По време на сватба две жени си говорят:
- Булката има уморен вид!
- Ми ще има я, за това място се бори цели 10 години!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако след купон те боли главата, значи си се забавлявала.
Ако те боли задника, значи друг, се е забавлявал!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори