×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Вежди Рашидов с мощна атака към Нинова: „Парламентарна манекенка си прави фотосесии”. Тя: "ГЕРБ уби 17 души"


Вежди Рашидов с мощна атака към Нинова: „Парламентарна манекенка си прави фотосесии”. Тя: "ГЕРБ уби 17 души"
Парламентарният деб бе открит с обиди, отговори, чукане по банките, освиркване и наказание за Нинова
Ключови думи: Нинова, Рашидов, декларация
04 Септември 2018, Сряда, 01:15 ч.
Автор: Антония Чорева

Лидерът на БСП отсече: Доказателство, че този парламент е изчерпан

Със силна атака към лидера на БСП Корнелия Нинова започна днешният парламентарен ден. Бившият министър на културата Вежди Рашидов от ГЕРБ излезе на трибуната, за да изчете декларация, с която директно назоваваше Нинова като „госпожа и парламентарната манекенка, която се снима с мъката на хората”.

"Спрете да се снимате със страдащи хора”, каза още Рашидов.

Това предизвика гнева на Нинова, която отговори, че парламентът се е изчерпал с подобна декларация и стигна по-далече, че  ГЕРБ са убили 17 души (визирайки катастрофата в Своге).

Ето какво се казваше в декларацията на Рашидов:

Той започна с въведение, че в залата на парламента са повече от 20 човека, тъй като вчера социалистите обявиха, че няма да стоят в залата, а сред хората, но лидерът им „си е взел надницата и е изчезнал”.

Минути след тези думи обаче Нинова се появи в залата, за да чуе декларацията на Рашидов, отправени лично към нея.

„Вземам думата заради атаките срещу ГЕРБ, заради постоянните и нелепи изцепки по време на ваканцията и заклеймяването на управляващите от ГЕРБ с думите „шайка крадци“. Кои сте вие да ни осъждате всички на гражданска смърт?”, започна Рашидов.
Той каза, че като министър на културата два мандата се чувства лично засегнат и започна да изрежда това, което е ремонтирал и построил като такъв.

„А вие, г-жо Нинова, си правите фотосесии като парламентарна манекенка и си правите пиар с мъката на хората. А можеше да засадите едно дърво”, каза Рашидов и премина в нападение към БСП – как са ограбили и приватизирали държавата, а днес „се изживяват като селски мадони”.
„Лидерката на левицата, тъй като не може да пее и да пише, говори бездарни стихове“, коментира той.

След тези думи Корнелия Нинова излезе в отговор на трибуната:

„Тази декларация беше доказателство, че този парламент е изчерпал своята същност. Имаше омраза, лични нападки към председателя на опозицията. Когато се изправихме срещу системата, сме си дали сметка какво ни чака. Ние сме 1 млн. българи, аз не съм Корнелия Нинова. Спрете с разеделнието, с омразата”, каза възмутена Нинова.

Тя наблегна на факта, че вместо да се извършва полезна дейност, се говори с омраза и нападна от трибуната: „17 души убихте, законът за пътищата го няма днес”, каза тя.

След тези думи в залата настъпи хаос, депутатите от ГЕРБ започнаха да тропат по банките си и да освиркват Нинова.
А председателят на парламента Цвета Караянчева наказа лидера на БСП по чл. 156, със забележка заради обвинение към цяла парламентарна група.



Флагман.БГ Почина рок легенда Почина рок легенда 02/05/2024, Четвъртък 10:19 0
10
Коментара по темата
10.
hahahah
06.09.2018 12:24:31
0
1
Вежди нали знаеш корнито ко реши да ти свие сърмите къде ще се скриеш като щраус. Знаем те добре, не се обяснявай
9.
Калоиян
06.09.2018 09:05:03
0
1
Вежди ти не помнишли ,когато заради твоите насрани картини загинаха две момчета от Бургаският клон на банка Моллов .Може би никои от правителството не знае .Ти по добре да им беше направил паметник а сега се правиш на интересен .Тогава дето камиона с тухлите и прицера или си забравил щтото и тогава си бил фиркан
8.
Жал ми е за Майка България
06.09.2018 02:29:30
0
2
Всички сте един дол дренки боклук до боклук как рева армено за ктб долен пумияр нема Джиброоо такава Държава
7.
....
05.09.2018 23:21:16
0
0
Флегман къде е новината за винпрома, да не ви скастриха набързо? И вие не сте по-различни от всички продажни "медии".
6.
Помним
05.09.2018 17:06:23
0
3
Веждито как скачаше на полицаите...
Сигурно си мисли, че не му помним издънките
5.
дпс,герб,бсп и патрЕотите
05.09.2018 13:02:38
1
10
така е вежди,но не забравяй,че си главен мултак и на угоение от държавната хранилка! пък и нали си взе парите от КТБ!?
4.
Максим
05.09.2018 10:54:00
6
10
Герб убива в последните 10 години. Преди това бяха БСП
3.
Ваш'то маме
05.09.2018 10:44:48
0
10
Повдига ми се от цялата тази гнусна сган, наречна народни представители. Вие продължавате да издевателствате над нас и да съсипвате и малко човещина останала. Превърнахте ни в роби. Допуснахте няколко човека, включително и вие самите да си напълните гушките, а останалите 6 млн. Да теглят вместо вас. Клоуни мръсни..... Всички сте за разстрел...
2.
гражданин
05.09.2018 10:26:18
14
9
Ей червена чумо,не ГЕРБ а един шофьор, който вместо да си гледа мокрия път си лафи с наборката от екскурзията уби хората !
1.
bradat piqnica
05.09.2018 10:14:51
3
7
vaiiiiiiiiiiiiii
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още една връзка се зароди след "Хелс Китчън" Още една връзка се зароди след "Хелс Китчън" Само в 6-ия сезон на кулинарното риалити вече има цели две съвсем нови двойки, който се залюбиха по времето на шоуто Цирк в бТВ с участието на тази водеща Цирк в бТВ с участието на тази водеща Цънцарова не може да си прочете текста Боядисват 2024 червени яйца в Бачковския манастир Боядисват 2024 червени яйца в Бачковския манастир Те ще бъдат раздавани на социални домове и нуждаещи се хора Велико Минков притеснен за децата на Габриела, можело да им навреди Велико Минков притеснен за децата на Габриела, можело да им навреди Утре или във вторник се очакват резултатите от ДНК-теста, който трябва да определи дали той е биологичен баща Българите полагаме най-малко извънреден труд в целия ЕС Българите полагаме най-малко извънреден труд в целия ЕС Според данните на Евростат през 2023 г. 7,1 на сто от заетите в страните от ЕС са се трудили повече часове на основното си работно място Земетресение разлюля български град Земетресение разлюля български град Трусът е в района на Пазарджик Бивш волейболист се бори с тумор, жена му моли за помощ Бивш волейболист се бори с тумор, жена му моли за помощ 20 хил. евро на седмица струва лечението му, каза тя КЕВР реши: Газът поевтинява през май КЕВР реши: Газът поевтинява през май От дружеството информират, че предложената цена за май е със 7% по-ниска от действащата за предходния месец април Челен удар с бургаско БМВ на празните улици в София Челен удар с бургаско БМВ на празните улици в София Няма данни за състоянието на шофьорите и пътниците в колите Въвеждат нови изисквания за цената на хляба Въвеждат нови изисквания за цената на хляба Според производител те ще оскъпят работната ръка
Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази... Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Жената останала в шок, била "мъртва" от месеци Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Разкриха какво ще включва менюто им
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори