×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Командир на „Хизбула” е убит при израелско нападение с дрон в Ливан
  • Хванаха товарен автомобил в Свищов, издирван от властите в Белгия
  • Днес е Световен ден за борба с хипертонията
  • Плевен отбелязва градския си празник днес, 15 май
  • Държавният департамент на САЩ придвижи помощ от 1 млрд. долара за Израел към Конгреса
  • Регистрираха поредното мощно слънчево изригване, очакват ни силни магнитни бури
  • Жълт код за обилни валежи е обявен в областите Перник, Кюстендил, Благоевград, Пазарджик, Смолян, Пловдив, област София и София-град
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Продължава акцията по кръводаряване за бургаския моторист Жеката, вижте как да помогнете (СНИМКИ)


Продължава акцията по кръводаряване за бургаския моторист Жеката, вижте как да помогнете (СНИМКИ)
39-годишният мъж все още е в реанимацията в много тежко състояние
04 Септември 2018, Вторник, 12:48 ч.
Автор: Флагман.бг

Не е задължително кръвта да е точно рядката от АБ-, каквато кръвна група имали само 20 души в целия регион


Продължава животоспасяващата кръводарителска акция за бургазлията Жельо Енчев-Жеката. Десетки се отзоваха на призива на близките на 39-годишния мъж в понеделник.

Жеката обаче продължава спешно да се нуждае от кръвопреливане, а борбата му за живот продължава. Всеки желаещ може да дари кръв за Жельо Енчев в кръвния център на УМБАЛ-Бургас. Не е задължително тя да е точно рядката АБ-, каквато кръвна група имали само 20 души в целия регион, уточниха за Флагман.бг от лечебното заведение. Можете да дарите кръв с отрицателен резус фактор, която е дефицитна. Дори и да не бъде използвана точно за Жельо, тя ще помогне на други крайно нуждаещи се пациенти, казаха още от УМБАЛ-Бургас.

Както Флагман.бг вече съобщи, през нощта Жеката се е събудил, бил е контактен, но след това отново е приспан от лекарите. Състоянието на бургазлията остава много тежко.

Припомняме, че Енчев беше приет в реанимация в неделя с множество травми и счупване на гръдния кош. Той пострада, след като се заби с висока скорост със своето „Сузуки” в джип на кръстовище в жк „Меден рудник”. (ВИЖТЕ ПОДРОБНОСТИ В НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)



В категории: Животът


15
Коментара
15
Коментара по темата
15.
До Валентина
05.09.2018 09:52:38
0
1
Може, но особено резус негативните НЕ ТРЯБВА, ако не е по спешност да се ползва за човек също с отрицателен резус! Тази кръв е много рядка и едни я даряват, други я продават! Никога не остава в резерв-НИКОГА! За това на момента когато се налага и в никакъв случай за резус позитивни, много са да се оправят! Най-много кръв има Най-добре + които могат да даряват на всички положителни!
Негативния резус САМО за подобните и само когато действително има нужда в момента!
14.
До 7
05.09.2018 06:58:33
2
2
Коя си ти да решаваш кой заслужава да живее и кой не,като е прекрасен баща да се пази а не да се прави на състезател,шматко убита,зимай го до сливиците
13.
биляна
04.09.2018 21:35:33
1
6
Безспорно той е виновен,че е карал с превишена скорост,но по-виновни са полицаите,които знаят,че тази улица отдавна се е превърнала в мотописта за дрогирани откачалки особено вечер.Вместо да си стоят по колите и да си чоплят носовете да застанат там и да ги глобяват.за какво им плащат?
12.
Бегай
04.09.2018 20:08:42
13
13
Дърпайте му кабели,маркучи и всичко останало за да не затрие невинни.
11.
Валентина
04.09.2018 20:02:20
3
4
Не може ли всеки да дари кръв, без значение кръвната група? Нали се сещате, че няма директно да му я прелеят, а тази кръв, която дарявате, се праща в кръвната банка и от там дават каквото е нужна. Никой няма да му прелее директно от току що дарена кръв. Нали се сещате, че трябва първо да се изследва ?
Колкото до моториста- дано се оправи човека
10.
Виконта до Сара
04.09.2018 19:47:07
2
20
Прекрасния човек кара с прекрасните 100км/час в града и прекрасно се размазва в невинни непрекрасни хора.Колко прекрасно.
9.
някой си до Сара
04.09.2018 18:33:59
3
15
Наред с всички ужасни коментари твоят се отличава със същата безочливост и наглост. Заслужавал повече от всички да живее....ей заради тия думи ме отказа, щом сте нещо повече от мен и всички други - оправяйте се!
8.
до 7
04.09.2018 18:24:55
3
13
Значи всички други нуждаещи се са втора ръка хора и не заслужават да получат кръв за да живеят? Че родилка дава живот не е нещо прекрасно? Ако той е такъв човек каквито са твоите разсъждения...пази боже от такива хора...
7.
Сара
04.09.2018 18:12:29
18
7
До 3.
Да, има много статии за него, защото е прекрасен ЧОВЕК
Защото е невероятен баща
Защото е приятел, каквото вече няма
Защото не е като вас злобна и долна паплач
И защото повече от всички вас заслужава да ЖИВЕЕ
6.
Flagman
04.09.2018 17:45:25
2
19
Вършите добра работа с призоваването за кръводарение, НО
Направете една новина накрая (че много прост народ) с възможните комбинации за дарения на кръв, кой на кого може!
Също за резус отрицателните, че трябва по между си да си помагат, а не кръвта им да отива нахалос за позитивните- позитивен не може да дари на негативен, а негативен може на позитивен. Негативните обаче сме едва 10% от населението на цялата планета! Знаете ги тези неща, а не ги пишете, защо?
С кръвта на негативните се прави огромен бизнес, ползват я за богати, дърти задници! Освен това палките на различните кръвни групи с негативен резус лекуват "нелечими" болести, но отива само за най-богатите от същия резус които могат да си платят!
Направете една коректна статия по темата!!!
5.
Боцмана
04.09.2018 17:38:47
11
16
Боли ме Х.Я за този полуфабрикат!По добре да го разфасоват докато не се е вмирисъл и да вземат органите за наистина нуждаещи се!
4.
Крайно нуждаещи се
04.09.2018 17:37:57
0
7
Само ако са с отрицателен резус и категорично се потвърди, че точно за такъв е нужна кръвта и точно сега!!! Единствено така давам от наистина рядката си кръв! За позитивните нито капка!

До 1: да, умник! Даже е малко чудо, че цели 20 души има в Бургас с тази кръвна група!
3.
xxx
04.09.2018 17:25:33
2
20
Брей, флегми, това е 5 или 6-та статия за кръводаряване за този човек, досега не съм видял в сайта ви толкова агитиране за някое дете или родилка. Защо такъв двоен стандарт?
2.
Оливър
04.09.2018 17:22:15
5
27
После като се пооправи, да вземем да съберем някой лев и да ремонтираме мотора и да го пуснем пак да джигитства и този път да убие някой невинен човек или дете....!!!!
1.
da ve
04.09.2018 17:17:25
6
8
AB- e rwdka kryvna grupa ama apsurd da sa samo 20 choveka v regiona
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
85% са в собствен дом, ама едва го отопляват 85% са в собствен дом, ама едва го отопляват Страната ни и на челна позиция по липса на вътрешна баня и тоалетна За една нощ инцидент стъжни живота на 30 милионери За една нощ инцидент стъжни живота на 30 милионери Девет пожарникари се борят с огнената стихия Влоши се състоянието на пожарникаря, ранен при спасителната акция след катастрофата в Пловдив Влоши се състоянието на пожарникаря, ранен при спасителната акция след катастрофата в Пловдив Той е преместен от Клиниката по травматология в интензивното отделение Маскирани разбиха автомати на автомивка и задигнаха само 20 лева Маскирани разбиха автомати на автомивка и задигнаха само 20 лева Ремонтът им е по-скъп от оборота, каза един от собствениците Затварят университетите от 20 май, студентските такси остават Затварят университетите от 20 май, студентските такси остават Недопустимо е магистър да взима колкото хигиенист, каза председателят на Съвета на ректорите Ще надуят ли сметките ни за ток заради дефицита във фонд „Сигурност“? Ще надуят ли сметките ни за ток заради дефицита във фонд „Сигурност“? Нелепо е да товарят с това задължение битовите потребители, коментира проф. Владимир Колев  Главболгарстрой и Смарт Консултантс представиха Twin Tower – проект от ново поколение Главболгарстрой и Смарт Консултантс представиха Twin Tower – проект от ново поколение Освен с футуристичен облик, проектът привлича и с отличната си локация, а транспортната достъпност ще бъде обезпечена с отлично изградената инфраструктура в района Има ли опасност от наводнения? Ще прелеят ли Струма и Места? Има ли опасност от наводнения? Ще прелеят ли Струма и Места? На територията на нашата област е обявен жълт код за валежи, каза губернаторът на Благоевград За четвърти път "Ден на таланта" в Бургас, нямаше празна седалка в Летния театър! За четвърти път "Ден на таланта" в Бургас, нямаше празна седалка в Летния театър! Скечове, латиноритми и хип-хоп, песни - беше взривяващ спектакъл на самородни таланти от абитуриентите на сериозна гимназия Едночасов инфотур не стигна, за да се покажат на ръководители от ЕК успешните проекти на Бургас Едночасов инфотур не стигна, за да се покажат на ръководители от ЕК успешните проекти на Бургас Градът е емблема на кохезионната политика, каза Йорданка Чобанова, ръководител на представителството на ЕК
Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин подкрепи плана на Китай за мирно уреждане на кризата в Украйна И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки Ще имат социални придобивки като право на пенсия, отпуск по майчинство и трудов договор Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Руски блогъри пък тръбят за масово бягство на украински войници от Волчанск, след като руснаците превзеха кметството  Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Битката не е само за Украйна, но и за свободния свят, коментира той Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада В последните години гей парадът събира над 300 000 участници Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Смутените шефове на Динамо дори са възнамерявали да подложат играча на ДНК тест Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Ледникът Хумболт, известен още като Ла Корона, беше последният във Венецуела Арестуван е главният руски военен кадровик Арестуван е главният руски военен кадровик Ген. Юрий Кузнецов е заподозрян за вземане на подкупи, а в дома му са намерени милиони рубли, златни монети и часовници Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса В социалните мрежи подозират, че любимката на няколко поколения българи се е подлагала на естетични и пластични интервенции, с които е прекалила и е заприличала на нищо
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня Млад тираджия слиза от камиона и пита стария:
- Защо като слизаш от кабината, риташ гумите на камиона?
- Да ми се отлепят топките.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, в депресия съм!
- Най-доброто лекарство е да се потопите в работата си!
- Ама докторе, аз карам лайнарка...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Безалкохолната бира е като сутиен на простора - най-хубавото го няма вътре.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори