×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Валери Симеонов от Несебър: Ние сме против тротоарно-телевизионния натиск, най-тежките удари получихме от своите


Валери Симеонов от Несебър:  Ние сме против тротоарно-телевизионния натиск, най-тежките удари получихме от своите
Валери Симеонов, Данчо Хаджиев, Валентин Касабов и Борис Ячев дадоха кратък брифинг за множеството медии, които очакват решението в Несебър
02 Септември 2018, Неделя, 13:12 ч.
Автор: Светлозария КИДЕРОВА, снимки: Авторът

Депутатите на НФСБ ще гласуват против подаването на оставки на тримата министри – Ивайло Московски, Валентин Радев и Николай Нанков, каза Симеонов

"Най-тежките удари получихме от своите коалиционни партньори – по-тежки, отколкото от основния ни враг ДПС. Не можем да продължаваме повече така – под телевизионно-тротоарен натиск да се съгласяваме с отстраняването на министри. Депутатите на НФСБ ще гласуват против подаването на оставки на тримата министри – Ивайло Московски, Валентин Радев и Николай Нанков. Десетки са случаите, в които се нарушава точка 6 от коалиционното споразумение от страна на премиера Бойко Борисов".

Валери Симеонов в съдбоносно заседание на НФСБ: Ситуацията е крайно усложнена, да не сбъркаме с преценката си!

Това заяви от Несебър вицепремиерът Валери Симеонов, който провежда втори ден разширено заседание на Националния изпълнителен комитет на НФСБ, с участието на депутатите и регионалните координатори на партията.(ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ) 

Очакваше се до обед заседанието да приключи с приемане на декларация, която да бъде гласувана от Националния политически съвет на НФСБ, но се оказа, че проблемите по които се говори в залата, са твърде сериозни и изискват задълбочен анализ.

Изпълкомът на НФСБ заседава четвърти час, ще продължи и утре. Обстановката вътре е драматична!

В 18 часа заседаващите си дадоха кратка почивка след близо 8 часа разискване на различни теми – коалиционната политика на партията с Атака и ВМРО – от една страна, с ГЕРБ – от друга, както и какво да се предприеме по отношение на външнополитическия натиск със субсидирани от чужбина протести.

Току-що Симеонов обяви позиция на партията, чийто текст публикуваме без редакторска намеса:

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО” или „РЕЙТИНГЪТ НАД ВСИЧКО”?
Позиция на НИК на НФСБ по повод последните кадрови промени в правителството

НФСБ е против едноличния стил на управление на Борисов по отношение на кадрите, който не е съгласуван с коалиционите партньори и който е в противоречие с т. 6 от Коалиционното споразумение.

Трескавата смяна на ръководни кадри ликвидира държавността и нанася тежък удар върху възможността за изпълнение на коалиционната програма. Нелогичната смяна на министри, заместник-министри и държавни служители създава професионален дефицит и бойкотира изпълнението на програмата.

Всяко едно ново назначение изисква време за опознаване на ресора и изграждане на ефективни взаимоотношения във ведомството. Честите смени на хора, заемащи ръководни постове, пораждат временно напрежение и парализа в цели ресори.

Смяната на министри, без каквото и да било основание, често дори без елементарна човешка логика, създава чувство на несигурност сред останалите членове на Министерски съвет, тъй като въпросните уволнения не са в резултат на несправяне с работата, а от случайни инциденти, маргинални режисирани протести или недоказани обвинения.

Как можем да очакваме, че изградени с десетилетия професионални специалисти ще изпълняват съвестно служебните си задължения, когато са поставени под ежедневен страх да бъдат уволнени, без основание и без причина, унизени пред обществото и принудени да представят въпросните уволнения като свои лични решения за оставка.

За какви политическа отговорност можем да говорим, когато нито един от тримата министри – Николай Нанков, Валентин Радев и Ивайло Московски, няма пряка вина за катастрофата в Своге, отнела 17 човешки живота. В същия ден през този участък са преминали безпроблемно над 4000 МПС при доста по-тежки условия – проливен дъжд, засилен трафик и др., но катастрофирал е само въпросният автобус, което навежда към основна причина – грешка на водача.

Каква е „политическата” вина на поелите „политическа” отговорност министри, след като уволнението им не е извършено с политическо решение на коалицията. Нещо повече, часове след уволнението на тримата министри, членове и симпатизанти на ГЕРБ формираха групи във фейсбук в тяхна подкрепа, включително с участие на депутати от ГЕРБ.

За всеки нормално мислещ човек е съмнително дали причината за трагичния инцидент в Своге е некачествена асфалтова настилка, при условие че буквално вчера бяха взети проби за изследвания, а резултатите ще бъдат готови след време. Тази версия беше пробутана в първите часове след трагедията от некомпетентни журналисти и удобно бе поета от опозицията и от част от управляващите.

На кой нормален човек не му е ясно, че с въпросните уволнения министър-председателят цели бързо погасяване на общественото недоволство и опазване на личния рейтинг.

Принудителните оставки на министрите Нанков, Радев и Московски са последния срамен случай от поредицата оставки под външен натиск, а не по причина несправяне със служебните задължения.

Генерал Николай Петров беше уволнен поради отправени неоснователни обвинения към приятеля на дъщеря му. По тази логика можеше да бъде уволнен, например, заради това, че братовчед му е минал на червен светофар.

В разрез с Конституционното разделение на властите министър-председателят се намеси грубо в работата на НС и уволни председателя Димитър Главчев заради това, че приложи правилника на НС спрямо нарушаваща го депутатка от БСП. За пореден път върху репутацията на почтен човек беше лепнато петно.

Бившият министър на енергетиката, настоящ народен представител и председател комисията по енергетиката в 43 и 44 НС Делян Добрев бе посъветван да си подаде оставка поради безпочвени обвинения на опозицията. Това беше първият от цяла поредица щедри реверанси на ГЕРБ към неособено смислената опозиция в лицето на БСП. Благодарение на тази поредица от жестове БСП втвърди редиците си, преодолявайки вътрешните борби за власт.

През последните месеци, напипваща уязвимостта на ръководството на ГЕРБ, БСП определя политическия дневен ред на държавата, провокирайки скандал след скандал.

Заради познанството си с управителка на частна фирма, в процес на извършване на частна сделка, Теменужка Петкова бе принудена „доброзорно” да подаде оставка, която обаче не бе приета.

Изграденият в системата на труда и социалната политика кадър Бисер Петков бе следващият „оставчен” от министър-председателя в стремежа му да потуши поредния агресивен протест пред НС.

Заместник-социалният министър Росица Димитрова, също доказан професионалист, бе „доброзорно” отстранена заради „престъпление”, че е пътувала със самолетен билет за бизнес класа, закупен в последния момент от протокола на МТСП.

Едва ли има наивник, на когото да не му е ясно, че в самолета, на стадиона и в театъра последните билети се продават най-скъпо. Димитрова бе уволнена не заради несправяне със задълженията си, а заради участие във важен международен форум, на който е представила страната.

В същото време една друга министърка си направи селфита с известни хора в Холивуд по време на церемонията на връчване на Оскарите. На нея не й бе потърсена сметка с какви средства е летяла до САЩ и обществеността в крайна сметка не разбра, коя е благотворителната фирма, поела разноските за това удоволствие.

С един замах бе обезглавено ръководството на МЗХГ. Този път бяха „оставчени” Цветан Димитров, Георги Праматаров и Златка Възелова. Уволненията бяха заради режисиран протест пред МС на псевдоживотновъди, умело намърдали се в скандала с чумата по дребния рогат добитък в Странджа.

Естествен би бил въпросът защо ПП НФСБ поставя темата за оставките на кадри на ГЕРБ. Отговорът е елементарен –ние сме притеснени от този модел на управление, който поставя под риск изпълнението на коалиционната програма на правителството.

Трупащият разочарования от близо 30 години български народ очаква от управлението решаване на тежките проблеми, а това може да стане само с предприемане на смели и решителни действия от смели и решителни професионалисти-управленци.

Еднолично провежданата кадрова политика на отстраняване на отговорни професионалисти без аргументи и по причини, несвързани с тяхната работа, създават чувството на несигурност и страх сред техните колеги в МС и в държавната администрация като цяло. Това предопределя назначаване на страхливи и изпълнителни „калинки”.

България се намира в период на тежка демографска криза, която в най-голяма степен засяга образованите, интелегентни и кадърни хора. Вярна е приказката, че за министри винаги ще се намерят желаещи, но НФСБ със загриженост поставя въпроса за кадровия потенциал на управлението.

Оставките на доказани професионалисти не могат да бъдат противоотрова за всяко инсценирано недоволство, клевети и компромати, раздухвани от желаещи провала на коалиционното правителство медии.

Държавното управление неизбежно носи негативи и вземането на бързи популистски пожарогасящи решения е мехлем само за онези десетина процента, не особено интелегентни и мразещи всичко, сънародници. Този модел на управление отблъсква както симпатизантите на управляващите партии, така и онези 40-50% негласуващи, за които е обидно профанизирането на политиката. Всички те имат очаквания, но не виждат сериозни промени.

Ние от НФСБ още веднъж подчертаваме, че тежките реформи трябва да бъдат проведени и отговорността за това трябва да бъде неизбежно понесена. Искаме да припомним на коалиционните ни партньори, че девизът на партията ни, приет и за девиз на коалицията, е БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО, а не РЕЙТИНГЪТ НАД ВСИЧКО!


Политическото споразумение между нас и партньорите ни не беше с цел да избутаме някак си европредседателството, да понаместим партийните централи в квотните министерства, да се правим, че не забелязваме ширещата се корупция, лобизъм и беззаконие.

Заседанието в Несебър продължава, утре на ул.Раковска 134 – централата на партията НФСБ ще даде официална пресконференция.

В категории: Политика


31
Коментара
31
Коментара по темата
31.
Аааааа
03.09.2018 13:36:43
0
0
Тъй, тъй, тежка демографска криза!
Касабов, Валеркаааа, стегнете се и правете деца!
30.
Breafing
03.09.2018 00:17:19
0
1
"кратък брифинг"? Много сте неграмотни псевдо журналистчета ( драскачи). Все едно да кажеш "студен студ". Почетете малко, образовайте се
29.
Plumka ot Gramatikovo
02.09.2018 22:33:36
0
1
Аве ... ?!
Тоя кога стана от Несебьр ?!
Не бя ли от некво село от есекията ?!
28.
go screw yourself
02.09.2018 21:10:23
0
4
И със 30 пъти по-голям шрифт да го публикувате , файда няма , никой няма да го прочете . Сигурен съм , че и катя не го е чела , освен ако е нямало скрити финикийски знаци между буквите :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
27.
sando
02.09.2018 21:05:02
0
3
а едно време викахте кои не скача е червен
26.
koko
02.09.2018 20:56:33
1
2
симеонов е демократ как да талкувам това де подкрепя диктатора борисов
25.
Колев
02.09.2018 20:49:06
1
5
какви са тези програмни партийни документи дето ги публикувате,бе Флагман.Кой ще ви чете безумните молоумщини на някаква партийка. Навремето така публикуваха безкрайните малоумщини на ЦК на БКП.Вече си имаме и електронен орган за пропаганда и на ЦК на НФСБ, хахахааааа
24.
ОНЯ
02.09.2018 20:13:36
3
2
Бургазлиев ,не ми давай съвети,съвецките продажници,така ви знаят всички нормални българи или също така мурзилки.И вземи си провери IQ-то поне онлайн ама да не останеш изненадан .Да не стане -чукча не читател......Един съвет и от мен -не се подвеждай по славчовци и други подобни елементи......
23.
Бургас до 20.
02.09.2018 20:03:00
0
2
Да си жив и здрав! Децата ти - още повече! Аз лошо на българи не мога да желая, освен ако не са престъпници, на кой симпатизират не ми дреме.
Образованието е хубаво нещо, но и общата култура е важна, не всичко се решава с думи като утайка и гнида, както и с бой, полицейски ботуш или счупени ръчички и глави от жандармерия, има и други, по-успешни начини...
И един съвет, че ми стана симпатичен :) - в някои думи, буквата може да се чете и звучи като "ц", но се пише "тс" ;).
Хайде със здраве!
22.
*********
02.09.2018 20:02:36
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
21.
18.
02.09.2018 19:41:19
0
8
А къде беше тогава г-н дебел от Банкя?!? Ходеше да биеш и охраняваш с бухалка, нали? То тояа не е пистата, ама хич даже! Айде тия ги разправяй на младежкия гроб, че те са малки още и не помнят ония времена, а и едва ли ще прочетат нещо за миналото ти, на необразованите не е присъщо да четат...
Виновен си точно колкото бсп, даже при теб мааалко повечко отпътуват. Затова и ти и те сте еднакво вредни и народа ще ви каже СТИГА! Съвсем скоро!
20.
ОНЯ
02.09.2018 19:40:44
3
3
Ми да ти кажа досега никоя партия не ме е хранила,сам съм си шеф ,образование имам необходимото за работата ,която практикувам.Децата ми и те са за пример в училище.Научени са да бъдат над множеството и със собствено мнение..А вие съвецките утайки и наследниците им се кланяйте на чужди и чакайте да дойдат да ви оправят........
19.
един нормален
02.09.2018 19:35:58
1
11
Патриотите ще видят вече парламент, когато Борисов прочете "Война и мир"!

Аз казах!
Винету
18.
Boiko borisov
02.09.2018 19:27:04
5
2
Не герб ги изгони.влез и чети откога има толкова навън българи.хора като ветко арабаджиев,диневи,маргини,вис 2,и тн ги създадоха други червени хора.тогава мен ме нямаше на пистата.
17.
7 се появи и под номер 13
02.09.2018 19:25:57
0
2
На простоватото ти биткаджийско и селяндурско потекло, ние хората, които цял живот учим и работим честно, можем да отвърнем само с изтънчено безразличие!
Успех в живота! ..., че без гроб, бсп, сдс и останалите крадци, не знам какво ще работиш догодина г-н анцуг!
16.
Бат Пандера
02.09.2018 19:16:38
1
13
За сьществуващите на тая територия има само 2 варианта !
А) Масов бунт по градове , села и паланки !
Сваляне на фалшивото и крадливо управление , затрило сума ти човешки сьдби !
Прогонило над 2 милиона в изгнание и чакащо на парите от тях !
И още Хиляди доводи !
Б) Терминала !
На който му е писнало да се занимава с тьпи кратуни - хваща пьтя !
Нямате друг избор !
Всичко междинно е ташак работа !
Ден да дойде - самун да убием !
И не си мислете че някой ще дойде и ще ви оправи !
15.
*********
02.09.2018 19:11:25
0
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
14.
*********
02.09.2018 19:03:13
0
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
13.
ОНЯ
02.09.2018 19:00:48
9
2
Не лъжи червена гнидо,всичко е по съвецки сценарий.......Едно време Жан го свалиха заради това ,че не продаде националната газопреносна мрежа,наедно със земята на руснаците....А сега Бойко заради Белене и ЮП,но нема да ви се отвори палашутчето,продажни копелета..Здрав полицейски ботуш ви трябва!!!!!!!!
12.
Бургас
02.09.2018 18:59:15
0
4
Извинявам се за грешките в коментар 11, но аз не съм платен трол като 7, поради което не пиша цял ден от телефона. Та това е причината понякога да докосвам съседната буква... И все пак зная, че тези, които не са прочели само една книга през живота си като идола на коментатор 7, ме разбраха, че имам предвид жандармерия...
11.
Бургас до 7.
02.09.2018 18:50:58
0
2
На червените не знам какво ще им правят, но за нас нирмалните и не партийни протестиращи ти гарантирам, че и цандарметия и полиция ще се убедят, че сме прави и ще са на наша страна! А протеста е на нормални, мислещи и дейни хора! Ясно ни е че и вашите и червените ще вкарате провокатори, но ние знаем как да ви отцепим от ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ! Ясно е, че искате да разбиете желанието за нормален живот, ама няма да ви се получи, 30-годишния ви филм СВЪРШИ!!!
10.
*********
02.09.2018 18:50:20
1
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
9.
Gocho
02.09.2018 18:49:46
1
10
Цялата улдурма е - кво прайм ?!
Деня на метежа приближава и пльховете тьрсят дупки за бягене !
Тия изказвания и деклараций са само шменти - капели !
Всички участници в геноцида над Бьлгарите от вече 28 години , ще отговарят !
28 години вече Стигат !
8.
*********
02.09.2018 18:48:17
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
7.
*********
02.09.2018 18:42:40
4
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
6.
Славчо
02.09.2018 18:42:29
2
6
А така дръж кокала че това ще ви е.
5.
Журов
02.09.2018 18:39:23
6
10
Баницата е сладкаааа ! Сега ли се сети , че демографския проблем е по - вожен от шума . Развай се , че има още кой да вдига шум !
Махайте се !!!!
4.
Оле оле,оле
02.09.2018 18:39:03
2
3
Тия на снимката как са допуснали да не си къносат или боядисат косите? Бива ли такова нещо , небоядисани да правите журналистическа допуска да изглежда като декларация? Хахааааааааа
3.
Боико
02.09.2018 18:35:24
4
11
Вие сте мишки страхвие да напустнете кабинета
2.
*********
02.09.2018 18:26:58
3
18
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
1.
Бургас
02.09.2018 18:23:21
6
16
Както си позволих да се изкажа и вчера: Ха-ха-ха-ха-ха!
Тези не заслужават друг коментар...
А колко хора им повярвахме преди 3-4 години, преди да се овълчат и те... Жалко...
И между другото, това не е декларация, а журналистическа дописка-казват ни какво се е случило. Нещо, което всеки, който може да чете и се интересува, отдавна знае.
Пълно падение нфсб, може да се сърдите САМО на себе си!
След 16.09. и вие отивате на боклука наред с бсп-та, гърб-ави и други такива нещастни бройки...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ГЕРБ и ДПС предлагат ограничаване на рекламата на хазарт ГЕРБ и ДПС предлагат ограничаване на рекламата на хазарт Лазарки ще огласят и изпъстрят Камено Лазарки ще огласят и изпъстрят Камено На откритата сцена в града на 28.04.2024 г. 10:00 часа ще се проведе конкурс на лазарски групи и песни Тръгват жестоки проверки в хипермаркетите за Великден Тръгват жестоки проверки в хипермаркетите за Великден По време на почивните дни и дните на официалните празници от 1 до 6 май включително ще бъдат осигурени дежурни инспектори във всички ОДБХ Полиграф уличи подпалвача на "Аудито" на бургаски бизнесмен в ж.к."Меден рудник", известен е и поръчителят Полиграф уличи подпалвача на "Аудито" на бургаски бизнесмен в ж.к."Меден рудник", известен е и поръчителят Калин Стайков и Величко Тачев са уличени в лъжа от детектора  Дамска рокада в ръководството на ДПС в парламента Дамска рокада в ръководството на ДПС в парламента Ертен Анисова стана зам.-председател на групата за сметка на Хатидже Георгиева Ще ни олекнат джобовете: Глобяват пешеходците с телефон Ще ни олекнат джобовете: Глобяват пешеходците с телефон Санкционират шофьорите и за таблет зад волана, колоездачи и тротинетки ще слизат на зебрата Утре честваме рождението на незабравимата Петя Дубарова Утре честваме рождението на незабравимата Петя Дубарова На 25 април се навършват 62 години от рождението на слънчевото момиче на Бургас Мъж отиде да регистрира колата си с 2,3 промила алкохол в кръвта Мъж отиде да регистрира колата си с 2,3 промила алкохол в кръвта Нямал и шофьорска книжка Иван Капитана помете жена на паркинг в Пловдив, дрегерът отчел 3.31 промила алкохол Иван Капитана помете жена на паркинг в Пловдив, дрегерът отчел 3.31 промила алкохол Пострадалата е в болница с множество травми, а известният рокер отказал да даде кръв за химичен анализ Велико Минков настоява да отглежда сина си, а Габриела да бъде лишена от родителски права Велико Минков настоява да отглежда сина си, а Габриела да бъде лишена от родителски права  В момента момчето е при родителите на Пейо Пеев, които не са биологични баба и дядо, каза бившият депутат
Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори