×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

За пръв път мъжете признаха кое е секси и кое не в една жена! Отговорите им са шокиращи (СНИМКИ)


01 Септември 2018, Събота, 16:08 ч.

Не е тайна, че всяка жена се стреми към съвършенство, но нужно ли е 


Преди време от ви разкрихме седем неща, на които мъжете обръщат внимание, а жените дори и не подозират, че е така. Сега решихме да разпитаме по-обстойно мъжете какво е секси и какво не в една жена и на какви неща обръщат внимание. Резултатите направо ще ви шокират, пише jenata.blitz.bg

Не е тайна, че всяка жена се стреми към съвършенство. Разбира се, модната и козметичната индустрия са сложили „ръка” на това много отдавна, заради което накара жените да почувстват необходимостта да изглеждат по определен начин, ако искат да бъдат възприемани позитивно от хората около тях.

Мъжете обаче не обръщат много внимание на малките подробности и обикновено се фокусират върху цялостното изображение. Това, което те забелязват обаче, е как миришеш и какъв тип бельо носиш.

Парфюмът

Повечето от интервюираните мъже обикновено обръщат внимание на женския парфюм. Някои от тях споменаха, че така си спомнят за нея щом усетят идентичен аромат. Въпреки това, повечето от мъжете признават, че парфюмът не трябва да бъде прекалено остър. Ако една жена носи твърде много от него, мъжете няма да я харесат.

Лакът за нокти

Тук мненията се различаваха, като част от мъжете казаха, че не обръщат внимание на лака за нокти на жена, докато други твърдят, че много държат на хубавия маникюр при жените. Някои мъже просто забелязват, че женските нокти са поддържани и чисти, но твърдят, че ако не са, това не е нещо изключително важно. Почти всички мъже обаче споменават, че не харесват ярките нокти, както и тези които са твърде дълги. Ако имате нокти, лакирани в телесни цветове или с френски маникюр, това е чудесен начин да си гарантирате добре поддържан и привлекателен вид.

Веждите

Почти всички мъже казаха, че не им харесва, когато жените „привличат” с веждите си. Обаче, като цяло, те рядко обръщат внимание на тази подробност на женския външен вид. Но имаше някои мъже, които казаха, че красиво направените вежди могат да омекотят някои черти на лицето.

Миглите

Половината от интервюираните мъже мислят, че изкуствените мигли изглеждат красиви и правят жената да изглежда по-женствена. Другата половина признава, че фалшивите мигли изглеждат неестествени и са лесни за разпознаване, така че те в крайна сметка отблъскват мъжете. Изглежда, че зависи от качеството на изкуствените мигли, които имате или просто от предпочитанията на мъжа!

Гримът

Всички мъже се съгласиха с едно нещо - грим. Нито един от интервюираните мъже не харесваше ярък грим. Някои дори споменаха, че ярките червила с неестествени цветове никога не изглеждат добре. Грижливо нанесеният грим, естествени вежди и устни с естествен цвят са единствените неща, които жените трябва да използват, според мнението на интервюираните мъже.

Кожните проблеми

Мъжете определено обръщат внимание на кожните проблеми. Те ще видят пъпката на носа ви, но повечето от тях няма да се съсредоточат върху нея, защото, както това (според тях) е нещо, което е тук днес и ще изчезне утре. Въпреки това, ако една жена има сериозни кожни проблеми, това е знак, че тя не се грижи правилно за себе си, според мъжете.

Крака, които не са напълно гладки

Почти всички мъже са наясно с факта, че една жена може би няма да има идеално гладки крака понякога. Няма значение дали те не са идеално гладки визуално или на допир – категорични са мъжете.

Мръсните обувки

Като цяло, мръсните обувки не предизвикват чувство на раздразнение сред мъжете. Ако това не е нещо необичайно, те няма да обръщат внимание на това. Ако обувките са твърде мръсни, обаче, те ще забележат това и можете да сте сигурни, че този малък детайл няма да ги остави с добро впечатление.

Смачканите дрехи

Подобно на мръсните обувки, мъжете обикновено не насочват вниманието си към набръчканите дрехи. Въпреки това, ако женските дрехи не са били правилно изгладени, определено няма да са бонус към външния й вид. Според мъжете, това е знак за това колко е добре поддържана една жена.

Износените дрехи

Някои мъже признаха, че никога не са мислили за това и че това не е нещо, което забелязват. Други мъже заявиха, че те тълкуват носенето на стари дрехи като знак, че жената наистина не се интересува от това как изглежда.

Стриите

Някои мъже нямат представа кои са стрии и никога не са ги виждали. Но повечето от мъжете, които забелязат стриите на една жена, не мислят за тях като за нещо лошо. Те са сигурни, че стриите се появяват, когато една жена побеждава килограмите си и са наясно, че те се появят и след бременност или сред рязка промяна в килограмите. След като са наясно с тези факти те все още казаха, че няма да се притесняват, ако забележат, че тяхната съпруга или приятелка има стрии.

Плоското коремче

Дами, издишайте! 90% от мъжете не смятат, че малкото и плоско коремче е нещо ужасно важно и никога не му обръща внимание, ако една жена няма такъв. Разбира се, те не говорят за многото излишни сантиметри средната част на тялото, но както се оказва, плоският стомах не е много присъщ и за самите мъже.

Немитата коса

По принцип мъжете няма да обръщат много внимание на това измита ли е днес косата ви, освен ако не е очевидно мазна. Ако сте си взели душ предишния ден, но косата ви все още изглежда свежа и чиста, тогава няма проблем. Ако косата ви изглежда мазна е ясно, че й е време за измиване, тогава мъжете ще забележат това и няма да им хареса.

Красивото бельо

„Намерете човек, който не би забелязал красиво бельо!” – това ни казаха почти всички мъже. Така че, дами – заслужава си да инвестирате повечко пари в сексапилното дантелено бельо.

Клетви и ругатни

Когато обсъждахме този въпрос с мъжете искахме да разберем как мъжът ще реагира на жена, която кълне и ругае понякога. Тук почти всеки мъж има свое собствено уникално мнение. Един каза, че ругаенето е добре, защото така грубите мъже имат усещането, че не само те са „неандерталци”. Други смятат, че клетвите и грубият език от страна на жена е лошо и не е подходящо поведение за една дама. Повечето мъже обаче признаха, че просто не се интересуват от това.

Пушенето

Почти 80% от мъжете не харесват този вреден навик на жените. Има обаче изключения: някои мъже смятат, че това е абсолютно нормално нещо и е в правото на жената да го прави. Други пък смятат, че това е безумно секси.

Бонус и важно пояснение!

След като отговориха на всички въпроси, повечето от мъжете добавиха, че те са привлечени от нежността на жените и от позитивното отношение към живота. Всички горепосочени фактори влияят на тяхното мнение като цяло. Например, ако една жена носи мръсни обувки, набръчкани дрехи, безобразни нокти, ругае и пуши – добре, но мъжът  вероятно ще се почувства отблъснат. Ако една жена има само един или два от признаците, споменати по-горе, това не е катастрофално.

Мъже, наистина искаме да знаем вашите мисли по този въпрос! Жени, а вие какво ще кажете – правилна ли е оценката им? Споделете вашето мнение с нас в коментарите по-долу! / jenata.blitz.bg



1
Коментара
1
Коментара по темата
1.
1
01.09.2018 19:15:58
0
5
Секси са и черните зъбки,големите ръки ,шкембе ,разбира се в комбинация със селския манталитет.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори