×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Арестуваха крими героя Тачката, мамел туристи в уличен чейндж на Слънчака


Арестуваха крими героя Тачката, мамел туристи в уличен чейндж на Слънчака
45-годишният несебърлия е наблюдаван от ченгетата, той е спипан след сделка с турист
30 Август 2018, Четвъртък, 14:49 ч.
Автор: Флагман.бг, снимката е илюстративна

През последните години изпитаната схема беше позабравена, но се завърна миналото лято в най-големия ни морски курорт


Криминално проявен мъж от Несебър беше арестуван от местни ченгетата, защото мамел чужди туристи в импровизирано „чейндж бюро”. 45-годишният Станислав Т., по прякор Тачката, е хванат в крачка от полицаите пред хотел „Юнона” в Слънчев бряг.

Несебърлията мамел туристите в най-големия ни морски курорт, като им „обменял” валута директно на улицата. Проблемът обаче бил, че Тачката пробутвал на летовниците стари български банкноти, извадени от обръщение.

При ареста в Станислав са открити голям брой от старите пари – с номинал от по 50, 100 и 200 лв. Крими героят имал в себе си и известно количество руски рубли.

Кримигерои мамят туристи с уличен чейндж в Слънчев бряг, единият е обявен за издирване след бягство при арест

Тачката е задържан за срок от 24 часа. Той е следен от ченгетата и е закопчан след сделка, научи Флагман.бг.

Припомняме, че изпитаната схема с улични чейнджове беше замряла през последните години, но се завърна миналото лято. Тогава след полицейска акция бяха задържани двама измамници. Те действали по същия начин – пробутвайки старите банкноти с лика на Захари Зограф и Георги Димитров.

В категории: Крими


11
Коментара
11
Коментара по темата
11.
Хаха
01.09.2018 19:05:29
0
0
Па нали циганите бяха проблема май се оказаха бг тачките
10.
Към No3
31.08.2018 11:45:01
0
1
Обърни внимание на текста "снимката е илюстративна"
9.
Този
31.08.2018 09:00:29
2
2
Е хващан хващан и нищо, защото БНБ продава стари емисии ! Щом до тази новина опряха полицаите ... ма много са зле ! Къде къде по важни неща има в слъчевия бряг :-)
8.
Тачка
31.08.2018 08:19:06
2
3
"Бръмчи" на тези схеми от години к никой не го закача защото майка му живееше с един съдия и пак ще го пуснат
7.
Nasko
31.08.2018 06:31:38
5
2
Е ко стана като като ръсиха с захар, което си живо магьосничесво? Същият ден блъснаха на пешеходната пътека едно дете, което след няколко години в кома почина
6.
До 4
30.08.2018 23:06:09
3
3
Ти да не си Мечо от циганската махака в Несебър?
5.
Мутлата
30.08.2018 22:32:52
3
4
Сега сме дигнали мерника, на Бохо, Резо, Галигаша и Мечката
4.
Фустата на душманите
30.08.2018 22:26:20
5
8
Тачка жив и здрав бате! Като има телета ще има и касапи! Че да не ги граби или заплашва? Алчни нагли европедали да лапат шпека. Хахаа
Нищо не могат да направят на Тачката.
3.
restodeliver
30.08.2018 21:42:44
3
10
Първо: на снимката не е Тачката.
Второ: Той това го работи поне от 98(двадесет години).Работи го,защото има чадър.През 98 чадърът беше ВИС-2,а господинът плащаше сезонно...приблизително бюджета на местната кабеларка и караше лъскаво кабрио още с Баварските номера.
Леко ме забавлява факта,че за 20 г. почти няма промяна(не че съм очаквал някъква)
И да се повторя пак: Ръсете редовно Старият Град(Несебър) със захар,водете поп да опява туристите и си връзвайте червени конци,да не ви мамят,грабят и бият бе хора!!!
2.
ново 20
30.08.2018 21:39:51
3
7
Това не е ли онзи чейнчаджия от Слънчев Бряг. Че той работи по тази схема от 25 год. Сетили са чак сега да го хванат. Интересно ми е след колко часа ще го пуснат. Нали се отчита на местните ченгета.
1.
смях
30.08.2018 21:13:06
1
7
И този крими "герой" няма ли да полежи малко на топло,или само гръмки статии,гръмки акции и накрая всичките престъпници на свобода. Няма такава държава бе хора!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори