×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Само във Флагман.бг: Циганите от кв. Горно Езерово изливат фекалиите си в ез. Вая с импровизирана канализация


Само във Флагман.бг: Циганите от кв. Горно Езерово изливат фекалиите си в ез. Вая с импровизирана канализация
Миризмата в района на езерото е неописуема
16 Август 2018, Четвъртък, 10:09 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ снимки: Авторът

Ромите се оплакват, че няма къде да живеят, чакали само багерите да си тръгнат, за да си построят нови незаконни къщи, заканиха се те


Циганите от кв. Горно Езерово, където от тази сутрин тече акция по събаряне на незаконните къщи, са изградили импровизирана канализация, с която изливали фекалиите в ез. Вая. Това алармираха пред Флагман.бг местни жители.

Извънредно! Багери завардиха гетото в Горно Езерово, сриват незаконни цигански къщи (СНИМКИ)

Наш репортер откри мястото, на което мръсните води от незаконното гето влизат директно в ез. Вая. Носещата се смрад е неописуема, мизерията с боклуците – също. Там буквално не е за хора! 


Кметът инспектира мястото заедно с териториалния директор на ЦАУ "Възраждане" Магдалена Манолова

Операцията по събаряне на катуна тече и към този час. Багери сриват незаконните постройки, изградени върху общинска земя. Тази сутрин кметът Димитър Николов лично посети мястото, където е извършена инспекция на помпената станция, намираща се на метри от последните бараки. Пред репортер на Флагман.бг бургазлии от квартала споделиха, че постройката е постоянен обект на атаки от страна на смуглите индивиди.

До момента броят на съборените бараки е 35 броя, видя репортер на Флагман.бг, който се намира в сърцето на гетото. Акцията продължава и всички незаконни къщи ще бъдат изринати, въпреки недоволството на обитателите. Те имали срок за доброволно премахване на обектите, който обаче не са спазили.



Циганите обаче се заканиха да построят нови къщи веднага след като багерите си заминат. Виждайки репортер на Флагман.бг циганка, която се представи с името Румяна, проплака, че няма къде да живее.

Вижте във видеото:




В категории: Бургас


15
Коментара
15
Коментара по темата
15.
до 10
17.08.2018 15:45:45
0
1
Те сами бягат от там. В близост до тяхната махала много се застрои, пък и сграда на 4-то РПУ ще правят там. Никак не им е комфортно, както допреди 2-3 години, когато около тях поля широки и 3-4 блока. Повечето от тях отидоха към Г. Езерово, след като преди време събориха около 2-3 реда къщи в комплекса. Задушават се вече там и се усеща, а и гледам хората вече станаха по-агресивни с тях. Няма как, не може два различни и толкова далечни по култура, традиции, манталитет, ако щеш и инстинкт хора да съжителстват заедно. Говорят за интеграция на ромите. Как да се интегрират ? Все едно нас ромите да ни интегрират. Можете ли да живеете техния живот, в който най-важното е да няма съпротивление, да се вегетира на чужд гръб, и да нямаш и грам визия за случващото се около теб. Природата им е такава. От все цигани, почти всички да са неграмотни и ненанучени да работят. Тези, които пък имат друга визия ги виждаме в 20 годишните Мерцедеси и БМВ, влезли в кавър песните на Кондьо. Липсата на култура, възпитание, мироглед и преценка прави дори и най-успелите роми...пак роми. Много, много различни сме. Просто сме от два различни свята,
14.
ВЪЗМЕЗДИЕТО
16.08.2018 18:14:00
11
3
НЯМА ДА ЗАКЪСНЕЕ, И ВСИЧКИ УЧАСТВАЛИ В ТОЗИ ВАРВАРСКИ АКТ ПО СЪБАРЯНЕТО НА КЪЩИТЕ, ДЕЦАТА ИМ И ВНУЦИТЕ ИМ ДО 9-ТО КОЛЯНО ЩЕ ИЗКУПУВАТ ГРЕХОВЕТЕ ИМ. ВСИЧКО Е КАРМА, НЕ ГО ЗАБРАВЯЙ КМЕТЕ!
13.
Уродлив флагман
16.08.2018 16:21:25
0
7
И аз не видях никакъв репортер на флагман. По скоро снимките са от сайта на общината.флагман не могат да стигнат толкова далеко....а и няма труп :)))
12.
Хахахха до Касабова
16.08.2018 16:14:41
0
9
В сърцето на гетото ваш репортер или незнам как да го нарека нямаше...пак пишете глупости и си измисляте...флагман шматки пълни сте..
11.
В Равнец
16.08.2018 15:56:17
2
8
А в Равнец кмета от години прибира гласоподаватели ман....гали! Сега сигурно и тези ще прибере! На един адрес има по 40 и повече души регистрирани!!!! Направи им една църква (сектатска) сега им прави втора!!!, но от общината са като трите маймунки - не чух, не видах, не знам!!! нали е техен кмет, от ГЕРБ!!!
10.
,,,,,,
16.08.2018 14:42:59
0
7
А Меден рудник
9.
Стига сте плюли
16.08.2018 14:40:47
1
7
Гиляма работа че те сте хапвали рибка от езерото! Хранена рибка с мангалски фекалии.
Деликатес та дрънка.
8.
,,,,
16.08.2018 14:40:25
2
6
А Меден рудник
7.
Чичо Ади
16.08.2018 14:22:59
0
8
Елате пиленца при чичо да си вземете едно душче.
6.
Ротшилд
16.08.2018 14:22:51
1
10
Трябваше да направите акцията без много шум и медии както направиха в Царево. Събориха гетото на 300-400 циганина и ги заселиха далеч извън града без никой да разбере, без много шум и показни акции.
5.
ХАН АСПАРУХ
16.08.2018 14:21:20
1
16
ТЕЗИ ЦИГЪНИ МРЪСНИ ЕБАХА МАЙКАТА НА МАЙКА БЪЛГАРИЯ МЛАДИТЕ ПЛАЩАТ КВАРТИРИ ЗАЩОТО АПАРТАМЕНТИТЕ СА НЕПОСИЛНИ ЗА КУПУВАНЕ ЗА НОРМАЛЕН ЧОВЕК А МАНГАЛА СИ СТРОЙ КЪДЕТО МУ ПАДНЕ И СЕ ОПЛАКВА НИЕ ИМ ПЛАЩАМЕ ТОКА ВОДАТА , НАКРАЯ И ВОДАТА ЩЕ НИ ЗАМЪРСЯТ... ВРЕМЕ Е ДА ГИ ЗАЛИЧИМ !!!БЕЗ ПРОШКА
4.
Истината
16.08.2018 14:21:04
9
9
Евала на кмета!!!
Винаги е облечен професионално и не се лигави!! Деен човек!!!!
Но пипа меко!!!
Трябва повече властност!!!
Повече качество!!!
Запалете тези катуни и ги изравнете със земята.
Нека там да построиме Новия Бургас със модерна архитектура и модерни решения.
Поканете Холандски и Китайски архитекти да построят нови зелени небостъргачи там но от новия тип. Привлечете инвеститори за офиси. Около езерото нека да направим първо био тек аccelearator за бизнес който е свързан с летището и със центъра.
Време е за тероризъм срещу цигани и тъпаци!!!!
3.
A
16.08.2018 14:18:38
0
6
Това е кв."Слънчев бряг" - Мугрес.
2.
4455
16.08.2018 14:11:12
1
13
Мангана е като чумата. Само огън го лекува
1.
4455
16.08.2018 14:11:12
1
11
Мангана е като чумата. Само огън го лекува
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Той е тунингов милионер и подкара уникалното Ламборгини за $1 000 000 Той е тунингов милионер и подкара уникалното Ламборгини за $1 000 000 Собственици на пунктове за ГТП се оправдават за високите цени - и на тях всичко им поскъпнало Собственици на пунктове за ГТП се оправдават за високите цени - и на тях всичко им поскъпнало На места в страната задължителните прегледи скочиха двойно, като достигат и до 100 лева Запишете си отпуск в този период - това е най-подходящото време за море у нас Запишете си отпуск в този период - това е най-подходящото време за море у нас Предстои ни поредното горещо лято, казва синоптик Тази плеймейтка разходи 5 рокли по червения килим в Кан, щракна се с Ева Лонгория Тази плеймейтка разходи 5 рокли по червения килим в Кан, щракна се с Ева Лонгория Мечтая да изиграя Скарлет О'Хара, споделя Анна-Мария Чернева Този певец е бесен, използват името му за реклама на фалшиво лекарство Този певец е бесен, използват името му за реклама на фалшиво лекарство От известно време в интернет циркулира клип, в който Веселин Маринов подробно говори как имал проблеми със ставите, кръста и гърба и уж открил чудодеен и таен начин за лечение 1300 са случаите на коклюш в България, малко над 100 са в болница 1300 са случаите на коклюш в България, малко над 100 са в болница Кърлежите са в някакъв бум тази година, отбеляза главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев ЕК спъва наши земеделски производители ЕК спъва наши земеделски производители Европа не разрешава парите, които се получават у нас за земеделски дейности от съюза, да не се облагат с данъци Френският турист , пострадал на Рилските езера, се подобрява Френският турист , пострадал на Рилските езера, се подобрява Мъжът, паднал от доста голяма височина, беше транспортиран за лечение с хеликоптер Изтича крайният срок за подаване на заявления за гласуване по настоящ адрес Изтича крайният срок за подаване на заявления за гласуване по настоящ адрес Също днес е последният ден за заявленията за вот с подвижна кутия за хора с увреждания за вота "две в едно" Треньорска сага разтърсва ЦСКА Треньорска сага разтърсва ЦСКА Засега треньорът Стамен Белчев продължава да се ползва с доверието на ръководните фактори в Борисовата градина
Почина култов режисьор, номиниран за Оскар Почина култов режисьор, номиниран за Оскар Най-известен е с филма си от 2004 г. Super Size Me Тя е най-скандалната певица - "облече" авточасти за премиерата на филма си Тя е най-скандалната певица - "облече" авточасти за премиерата на филма си Певицата заложи и на нова фризура за важното събитие Политици вкараха в кампанията си цената на дюнера, немците плащат 9 евро за турското ястие Политици вкараха в кампанията си цената на дюнера, немците плащат 9 евро за турското ястие Средно на ден в страната се изяждат 3 милиона броя След месеци борба: Лоши новини за Кейт Мидълтън След месеци борба: Лоши новини за Кейт Мидълтън Принцесата на Уелс продължа да се лекува от рак, подлага се на химиотерапия Меган Фокс: Всички в шоубизнеса мислеха само как да правят секс с мен Меган Фокс: Всички в шоубизнеса мислеха само как да правят секс с мен Деца стрелят с автомати в училище Деца стрелят с автомати в училище Отново провеждат военно обучение Жив ли е Евгений Пригожин? (видео) Жив ли е Евгений Пригожин? (видео) Каналите му в Телеграм пуснаха замаскирано видео от тази седмица, на което се вижда човек, приличащ на него Спец части арестуваха известен рапър Спец части арестуваха известен рапър Имението му посиня от полиция, баретите заключиха и майка му Това е най-продаваният автомобил в Европа през април 2024 година Това е най-продаваният автомобил в Европа през април 2024 година Volkswagen остава лидер с дял от 27.8%, докато Ford отбелязва най-голям спад Китай планира да нахлуе в Тайван в началото на юни Китай планира да нахлуе в Тайван в началото на юни На 23 май Пекин започна мащабни военни учения около острова
Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ България е един обран бостан в момента, няма ги парите Виц на деня Виц на деня Двама вървят след една засукана мацка и единия казва на дугия:
- Знаеш ли, че с ей тая съм спал?
Тя се обърнала и отговорила:
- Да си е*ал, да не си спал!
Виц на деня Виц на деня - Колега, вярно ли е, че сте направили издателска къща?
- Да!
- И какво издавате?
- Онзи ден издадохме комшията, че вари ракия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Болшинството българи, считат, че болшинството българи са идиоти!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори