×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Путин печели изборите с 87%
  • Путин печели изборите с 87%
  • Жена е намерена мъртва в дома й в Пловдив, задържан е синът й
  • Остават 2 седмици, в които може да платите данъка си с 5%
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Само във Флагман.бг: Циганите от кв. Горно Езерово изливат фекалиите си в ез. Вая с импровизирана канализация


Само във Флагман.бг: Циганите от кв. Горно Езерово изливат фекалиите си в ез. Вая с импровизирана канализация
Миризмата в района на езерото е неописуема
16 Август 2018, Четвъртък, 10:09 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ снимки: Авторът

Ромите се оплакват, че няма къде да живеят, чакали само багерите да си тръгнат, за да си построят нови незаконни къщи, заканиха се те


Циганите от кв. Горно Езерово, където от тази сутрин тече акция по събаряне на незаконните къщи, са изградили импровизирана канализация, с която изливали фекалиите в ез. Вая. Това алармираха пред Флагман.бг местни жители.

Извънредно! Багери завардиха гетото в Горно Езерово, сриват незаконни цигански къщи (СНИМКИ)

Наш репортер откри мястото, на което мръсните води от незаконното гето влизат директно в ез. Вая. Носещата се смрад е неописуема, мизерията с боклуците – също. Там буквално не е за хора! 


Кметът инспектира мястото заедно с териториалния директор на ЦАУ "Възраждане" Магдалена Манолова

Операцията по събаряне на катуна тече и към този час. Багери сриват незаконните постройки, изградени върху общинска земя. Тази сутрин кметът Димитър Николов лично посети мястото, където е извършена инспекция на помпената станция, намираща се на метри от последните бараки. Пред репортер на Флагман.бг бургазлии от квартала споделиха, че постройката е постоянен обект на атаки от страна на смуглите индивиди.

До момента броят на съборените бараки е 35 броя, видя репортер на Флагман.бг, който се намира в сърцето на гетото. Акцията продължава и всички незаконни къщи ще бъдат изринати, въпреки недоволството на обитателите. Те имали срок за доброволно премахване на обектите, който обаче не са спазили.



Циганите обаче се заканиха да построят нови къщи веднага след като багерите си заминат. Виждайки репортер на Флагман.бг циганка, която се представи с името Румяна, проплака, че няма къде да живее.

Вижте във видеото:




В категории: Бургас


15
Коментара
15
Коментара по темата
15.
до 10
17.08.2018 15:45:45
0
1
Те сами бягат от там. В близост до тяхната махала много се застрои, пък и сграда на 4-то РПУ ще правят там. Никак не им е комфортно, както допреди 2-3 години, когато около тях поля широки и 3-4 блока. Повечето от тях отидоха към Г. Езерово, след като преди време събориха около 2-3 реда къщи в комплекса. Задушават се вече там и се усеща, а и гледам хората вече станаха по-агресивни с тях. Няма как, не може два различни и толкова далечни по култура, традиции, манталитет, ако щеш и инстинкт хора да съжителстват заедно. Говорят за интеграция на ромите. Как да се интегрират ? Все едно нас ромите да ни интегрират. Можете ли да живеете техния живот, в който най-важното е да няма съпротивление, да се вегетира на чужд гръб, и да нямаш и грам визия за случващото се около теб. Природата им е такава. От все цигани, почти всички да са неграмотни и ненанучени да работят. Тези, които пък имат друга визия ги виждаме в 20 годишните Мерцедеси и БМВ, влезли в кавър песните на Кондьо. Липсата на култура, възпитание, мироглед и преценка прави дори и най-успелите роми...пак роми. Много, много различни сме. Просто сме от два различни свята,
14.
ВЪЗМЕЗДИЕТО
16.08.2018 18:14:00
11
3
НЯМА ДА ЗАКЪСНЕЕ, И ВСИЧКИ УЧАСТВАЛИ В ТОЗИ ВАРВАРСКИ АКТ ПО СЪБАРЯНЕТО НА КЪЩИТЕ, ДЕЦАТА ИМ И ВНУЦИТЕ ИМ ДО 9-ТО КОЛЯНО ЩЕ ИЗКУПУВАТ ГРЕХОВЕТЕ ИМ. ВСИЧКО Е КАРМА, НЕ ГО ЗАБРАВЯЙ КМЕТЕ!
13.
Уродлив флагман
16.08.2018 16:21:25
0
7
И аз не видях никакъв репортер на флагман. По скоро снимките са от сайта на общината.флагман не могат да стигнат толкова далеко....а и няма труп :)))
12.
Хахахха до Касабова
16.08.2018 16:14:41
0
9
В сърцето на гетото ваш репортер или незнам как да го нарека нямаше...пак пишете глупости и си измисляте...флагман шматки пълни сте..
11.
В Равнец
16.08.2018 15:56:17
2
8
А в Равнец кмета от години прибира гласоподаватели ман....гали! Сега сигурно и тези ще прибере! На един адрес има по 40 и повече души регистрирани!!!! Направи им една църква (сектатска) сега им прави втора!!!, но от общината са като трите маймунки - не чух, не видах, не знам!!! нали е техен кмет, от ГЕРБ!!!
10.
,,,,,,
16.08.2018 14:42:59
0
7
А Меден рудник
9.
Стига сте плюли
16.08.2018 14:40:47
1
7
Гиляма работа че те сте хапвали рибка от езерото! Хранена рибка с мангалски фекалии.
Деликатес та дрънка.
8.
,,,,
16.08.2018 14:40:25
2
6
А Меден рудник
7.
Чичо Ади
16.08.2018 14:22:59
0
8
Елате пиленца при чичо да си вземете едно душче.
6.
Ротшилд
16.08.2018 14:22:51
1
10
Трябваше да направите акцията без много шум и медии както направиха в Царево. Събориха гетото на 300-400 циганина и ги заселиха далеч извън града без никой да разбере, без много шум и показни акции.
5.
ХАН АСПАРУХ
16.08.2018 14:21:20
1
16
ТЕЗИ ЦИГЪНИ МРЪСНИ ЕБАХА МАЙКАТА НА МАЙКА БЪЛГАРИЯ МЛАДИТЕ ПЛАЩАТ КВАРТИРИ ЗАЩОТО АПАРТАМЕНТИТЕ СА НЕПОСИЛНИ ЗА КУПУВАНЕ ЗА НОРМАЛЕН ЧОВЕК А МАНГАЛА СИ СТРОЙ КЪДЕТО МУ ПАДНЕ И СЕ ОПЛАКВА НИЕ ИМ ПЛАЩАМЕ ТОКА ВОДАТА , НАКРАЯ И ВОДАТА ЩЕ НИ ЗАМЪРСЯТ... ВРЕМЕ Е ДА ГИ ЗАЛИЧИМ !!!БЕЗ ПРОШКА
4.
Истината
16.08.2018 14:21:04
9
9
Евала на кмета!!!
Винаги е облечен професионално и не се лигави!! Деен човек!!!!
Но пипа меко!!!
Трябва повече властност!!!
Повече качество!!!
Запалете тези катуни и ги изравнете със земята.
Нека там да построиме Новия Бургас със модерна архитектура и модерни решения.
Поканете Холандски и Китайски архитекти да построят нови зелени небостъргачи там но от новия тип. Привлечете инвеститори за офиси. Около езерото нека да направим първо био тек аccelearator за бизнес който е свързан с летището и със центъра.
Време е за тероризъм срещу цигани и тъпаци!!!!
3.
A
16.08.2018 14:18:38
0
6
Това е кв."Слънчев бряг" - Мугрес.
2.
4455
16.08.2018 14:11:12
1
13
Мангана е като чумата. Само огън го лекува
1.
4455
16.08.2018 14:11:12
1
11
Мангана е като чумата. Само огън го лекува
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Гавриил Ловченски и варненският владика в спор за патриарх, митрополит Николай развя бялото знаме Гавриил Ловченски и варненският владика в спор за патриарх, митрополит Николай развя бялото знаме Не желая да съм кандидат за патриаршеския престол, каза духовникът от града под тепетата Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. С вдигането на градусите започнаха да стягат българските плажове за новия сезон Заблудите, които провалят секса и интимния живот Заблудите, които провалят секса и интимния живот Хубавият секс, който ни държи здраво скрепени с половинката, невинаги е свързан толкова с това колко демонстрираме желанието си един към друг, а колко харесваме самия полов акт Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Ако вашият партньор рядко ви е глезил с цветя и подаръци, но усещате промяна в тази посока и получавате жестове на внимание без причина, тогава си струва да се замислите Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Ето кои са те  Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Нежен, копринено мек и много приятен на вкус Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Имотът се намира край София, а Ромина Тасевска го определя като своя "мечта" Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Най-често мъже бият жените си, синове също посягат на майките „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Това ще е хакерска хибридна операция, в която ще бъдат блокирани всички банки, учреждения, услуги и пътища“, твърди каналът, зад който стоят бивши руски разузнавачи Ергенът избра две лелки, перничанка,  софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ергенът избра две лелки, перничанка, софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ясни като бял ден са 5-те финалистки в третия сезон на шоуто
Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото Пролетта идва с лунно затъмнение Пролетта идва с лунно затъмнение Началото на явлението от полусянката ще бъде в 06:53 ч. на 25 март Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Очаква се да се появи в новия формат на бТВ Историята на Азис, когато още беше Васко Историята на Азис, когато още беше Васко Днешният Крал на попфолка е започнал от църковния хор
Христо Иванов, ДБ Христо Иванов, ДБ Ако има разум, шанс винаги има Виц на деня Виц на деня При пластичния хирург:
- А може ли да направите лице, като на Лили Иванова?
- Разбира се! Ето ви каталога, изберете си година...
Виц на деня Виц на деня По време на сватба две жени си говорят:
- Булката има уморен вид!
- Ми ще има я, за това място се бори цели 10 години!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако след купон те боли главата, значи си се забавлявала.
Ако те боли задника, значи друг, се е забавлявал!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори