×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Минималната работна заплата в Гърция ще бъде над 800 евро
  • Днес ни очаква дъжд и по-ниски температури
  • Израел удари покрайнините на Дамаск
  • Куба обвини САЩ, че подклаждат протести в страната
  • На следващи избори ПП-ДБ няма да съществува, убедна е Мая Манолова
  • Разпитват свидетели по делото за побой срещу прокурорския син
  • Червения пират се изправя пред съда, гледат мярката му за неотклонение
  • Кирил Десподов стана футболист на годината
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Нефтохимик: Черноморец манипулират обществото, че се издържаме с общински пари


14 Август 2018, Вторник, 18:27 ч.

Не можем да си позволим наема на целия стадион, признаха от управата на клуба

Нефтохимик отговори на нападките на градския съперник Черноморец по организацията на дербито на Югоизточната В група, спечелено от шейховете с 3:0 през уикенда. 

Ето какво написаха от пресцентъра на шейховете:


На 11-ти август 2018 г. Нефтохимик победи Черноморец с 3:0, на стадион „Лазур“, на старта на първенството на Югоизточната Трета лига.

Абсолютното превъзходство на „шейховете“ и спортно-техническото състояние на двата тима обаче, почти останаха на заден план в публичния дневен ред, отстъпвайки пред темата за организационното ниво на Нефтохимик. То даде повод за оплаквания, главно сред „сините“ привърженици, част от които изразиха огорчението си чрез медиите и социалните мрежи.

До момента ръководството на Нефтохимик се въздържаше от коментари по тези нападки именно с цел да не измества фокуса от безапелационната победа, постигната с много труд от треньорите, футболистите и целия екип на Нефтохимик. Професионализмът и целенасочената работа дадоха нужния резултат, който се видя на терена.

Въпреки това полемиката около организацията продължава, затова ще кажем следното по този дискусионен въпрос:

Нефтохимик играе на стадион „Лазур“, което е прецедент за клуб от Трета лига, но с бюджет на такъв не може да си позволи да използва целия капацитет на стадиона. В тази връзка имаше възможност да се отворят само две каси. Те работеха два часа преди началото на мача, за да могат да обслужат навреме всички гости на дербито.

Относно буферната зона, което изненадващо стана повод за  недоволство сред „сините“ привърженици, им съобщаваме, че това е изискване на полицията, като част от мерките за сигурност и е наличието на такава зона е регламентирано в Закона за опазване на обществения ред при провеждане на спортни мероприятия. Въпреки предложението на органите на реда феновете на Черноморец да бъдат настанени в 11 блок на сектор Б/клетката/, Нефтохимик настоя те да ползват съседния блок, за да им осигури по-голямо удобство.

И на последно място, но не по важност, се разпространи неистината, че Нефтохимик се финансира с обществени средства, а Черноморец е клуб с изцяло частно финансиране. Този опит за манипулация лесно може да бъде разобличен, защото информацията за средствата, които получават двата клуба от Община Бургас, е публична. Съгласно Наредбата за подпомагане на спортните клубове Черноморец получи от Община Бургас за тази година - 35 639 лв, а Нефтохимик - 36 719 лв. Разликата от 1080 лв. идва от факта, че школата на Нефтохимик е по-голяма. Останалите финанси и на двата клуба са от частни инвестиции.

След като се отзовахме на вълненията след срещата, ще поздравим още веднъж отбора на Нефтохимик за огромното превъзходство над градския съперник, за себераздаването и добрата игра. Това превъзходствов полза на Нефтохимик, беше видимо и по трибуните, където „зелените“ фенове, за пореден път, бяха многократноповече.

В категории: На терена , Спорт


52
Коментара
Флагман.БГ Почина уважавана учителка Почина уважавана учителка 19/03/2024, Вторник 09:55 0
Облаци по морето днес
Облаци по морето днес 19/03/2024, Вторник 09:05 0
Флагман.БГ Човек на Слави е съсипан след тази новина Човек на Слави е съсипан след тази новина 19/03/2024, Вторник 08:30 0
Флагман.БГ Каква е минималната заплата в Гърция Каква е минималната заплата в Гърция 19/03/2024, Вторник 08:11 0
52
Коментара по темата
52.
Бургазлия
18.08.2018 07:25:29
0
0
Срещнах толкова коментари на туристи който решили да дойдат на мача че вече се чудя дали изобщо е имало бургазлий и фенове на Черноморец и Нефтохимик ,странна работа
51.
1948
17.08.2018 21:39:26
0
3
И аз не съм от Бургас, гледах мача. Добра посещаемост, ако всички бяха на театър. За мача-слаб мач с три случайни гола. По две полувремена за двата отбора. И на мен ми направи впечатление, че хората не се радваха на головете. Мисля, че повечето хора бяха за Черноморец и така трябва да е. Чета коментара и на този палячо писан с 1912. Човекът иска песни, ама аз и песни не чух освен, припева от ония хванати от улицата голи тюмбели, които "пееха" - в гъза, ще Йевем, да ви го... и така нататък. Това, ако са песни за стимулиране на отбор е по-добре да мълчат. И друго е смешно - как искате от 1000 човека на мач да има атмосфера ? От тези 1000, имаше около 30 "певци", и 970 отчаяни хора от всичко, което им предлагат отборите. Все пак по-симпатични ми бяха акулите. Заради феновете им и поради факта, че имах възможността да пия бира с тях след мача. Бях в компания на солидни пичове, може би и за това не сме усетили някой хулиган да се заяжда с нас. Желая успехи на двата отбора, но повече на Черноморец. И не се заблуждавайте - далеч сте от големия футбол и голямата публика. Пък тези с претенциите, че са пеели на мач - стига ве пичове, смешно е.
50.
бургазлия
17.08.2018 17:00:44
0
3
А не ти ли направи и друго впечатление. Че тези на които казваш "зелени фенове" не се радват на головете на Нефтохимик.
49.
1912
17.08.2018 00:21:44
7
3
Миналата седмица бях на почивка в града и гледах мача. За 3та лига доста прилична посещаемост от зелени фенове. За съжаление не мога да кажа същото за сините. Лошо впечатлени ми направи не само бройката им, а това, че не се чу една песен от тях, нито се видя някакво знаме. Не ви ли е срам на дерби да мълчите и да не закачите поне един скъсан чаршаф, а по форумите да ревете, че нефтохимик умирал и т.н. Не, бургазлии, Нефтохимик е жив и ще го има заради тези хора, които бяха на мача и го подкрепиха. Колегата по-долу ви го каза, в 80те бяхте фактор, последните 10г изчезнахте дори на домакинствата ви надвикваха, а вие правите коментари за бройка и фенове..срам. Респект за тези акули, които бяха на стадиона, въпреки че не им се чу гласът и срам за всички форумни хулигани дето пишат тук. Неутралното ми мнение е , че на този етап през последните години доминацията на Нафтата е повече от очевидна. Хубав град сте, развивате се и ви пожелавам и двата отбора да се върнат в Първа лига, но ходете на стадиона, а не се оплаквайте тук.
48.
Мазутиии прости в Бургас сте гости!
15.08.2018 19:30:16
0
8
Що се занимавате с тези пътници не мога да ви разбера? С нашите пари от билети ще си платят още 2-3 наема и са капо. Оставете мазното, то само си намира пътя към канала.
47.
до 38
15.08.2018 15:53:07
1
6
Вмирисан мазут. Ти на колко отбора стана приемник ве? Колко отбора сляхте,колко отбора прецакахте,колко лиценза взехте ве. колко зулуми направихте,я обясни с 3 млн. как изпаднахте,а какви обещания празни давахте.я кажи как обяснявахте в чупка в кръста,как ще пълните стадион,как се влачихте като червеи да се молите за снисхождение,как сънувахте,че ЛУКОЙЛ ще ви бъде бащица.Още ги пазя снимките,като подарявахте фланелка на руснака,а сегашните ви управници бяха пречупени в стойка "външен Кенеф" И кво стана,черноморец ви виновен,че ви разкриха и хапахте ръцете на този,който ви даваше пари.кой сега да ви даде лев ве?никой,загивате и хапете,като всяка коварна твар на тази земя.
46.
до 44
15.08.2018 15:44:24
1
5
Ти ли розов ще ме подтиснеш ? На стадиона ? Хахахабуха.
Изживял "славата" си на "велик" за 90 минути и вече подтискал. Бухаха. Ей това им е лъжовния свят на мазута и за това в живота са, като рибарски лодки в световен океан, а като им дойде мача и се сберат 30 "великана" за 90 'веднага си помислят, че са станали лайнери плаващи в езеро. Толкова са фалшиви. Подтискал ни бил. хахаха
45.
do 39
15.08.2018 15:38:00
0
5
Задавам ти само един въпрос, ако си умен - ще отговориш.
Защо и при какъв повод тогава потърсихте провокациите на мача. Всички го видяхме. Защо не си гледате отбора и да си се радвате тогава на него. Кой ви обръща внимание. Плюс това факли, димки, завеси...Това са си ваши предпочитания. В някои футболни страни, като Англия и Германия например, това не е модел на подражание. Защо не си гледате мача, да си пеете вашите песни и да се радвате на победата, вместо да търсите само провокации и както тука някои бяха написали - търсите провокациите там, където ще ви мине номера. В съседната тема ви бяха питали. Защо провокаторите не отидоха сред феновете на Черноморец, когато бяха на голямата опашка за билети в отредения им сектор ??? Отговорът си го знаем. Пък това, че младите били от нафтата, че отборът бил разпознат от Бургас са тинтири-минирите ви, с които цяла България ви се смее. И пак да попитам, когато големите агитки на ЦСКА и Левски бяха на стадиона,когато играехте в А група, къде ви беше смелостта. Дребни човечета с малки душички. Само такива може да си ви активните фенове.
44.
До скучаещия шаран
15.08.2018 12:14:15
3
4
Шаран не те знам кой си ама не се побираш в кожата как сте подтиснати. Човека ти е написал че не е от бургас ти го правиш наш фен. Разбери бе вие нямате нищо , абсолютно нищо. Нито отбор , нито фенове. Обречени сте да ви унижаваме това ви е съдбата.. Портос мортос , това е положението. Нефтохимик има и отбор и фенове към днешна дата. Въпреки опитите за убийсвто се съхрани и ще ви мачка и занапред. Пии една фанта мангуава като си и фен и си почивай без напрежение.
43.
До 42
15.08.2018 12:12:14
4
1
Има нещо вярно но не съвсем
42.
ФАНТА ФЕН
15.08.2018 11:57:25
4
4
VEcinO
Teси празни дитирамби може да ги говориш на 20на годишни деца и да ги облъчваш както македонците си вярват ,че дядовците им не са българи
Агитка на Нефтохимик се появи след 1998 г , когато акулите начело с Бранко, Велико ,Дечо , Мъдото , Пуфо и други започанаха да организират хора , а портоса започна да раздава знаменца, шалове и да организира екскурзиите .
Песните Ви ги написаха именно Пуфо и Дечо и ги пяха по стадионите в годините когато нямаше омраза.
41.
do 40
15.08.2018 11:52:26
4
4
няма вече такъв отбор ченоморец.
40.
ФАНТА ФЕН
15.08.2018 11:51:02
4
0
Сега Черноморец пак играе на чужд стадион и е виновен ,за аматьорското ниво на нефтохимик ,
39.
VEcinO
15.08.2018 11:49:11
4
5
Тука явно има стари фенове на Черноморец които живеят в 80-те и не искат да излязат от там. За тяхно съжаление пропуснаха годините от 90 до края на 90-те кога в България се развиха футболните агитки по пример на световните. На футболен мач има факли има димки , знамена , емоция , еуфория , викове , неща които явно са им чужди. Искат да люпят семчици и да гледат футбол. Разбирам ги до някъде , но е добре да се опитата да проумеят че в Бургас Нефтохимик от 20-25 години вече е много по обичания клуб , с много повече млади фенове. Това нещо много им пречи да гледат трезво над нещата и забелязвам че с манипулативни статии и мнения как едва ли не в Бургас феновете в зелено са лумпени , хулигани , чупят , трошат бият. Тези фенове подкрепят както се прави в Италия , Англия , Испания , Полша , Гърция , Сърбия , Русия и т.н Тези фенове са млади , модерни и знаят как да дадат емоция на футбола на техните играчи на терена. Да ви кажа ли защо проекта на Събев Черноморец не сработи? Заради феновете. На стадиона ходеха хора със слънчоглед като на опера. Раздаваха се всевъзможни неща за да се закарат хора които мълчаха като шарани и гледаха умно. Някакви 20 момченца скачаха в единия сектор и знамената бяха повече от тях. Ето това беше основната причина да не сработи този проект. Приемете че Нефтохимик е отбора но новото младо поколение , излезте от 70-те и 80-те днес е 2018. По лесничко ще ви е. Ето затова и Общината е избрала зеления отбор , просто там са гласоподавателите и , никой не избира миналото , там няма нищо , само спомени .Хайде със здраве , аз даже не съм бургазлия. Приемете мнението като обективно.
38.
фантаранка фен
15.08.2018 11:36:16
2
4
Много бъркаш драги ми смехурко. Аз ходех и на акациите на мач и през 98-до 2002-3-4 не помня вече. През 2006 започна тази омраза и тя стана именно заради ПСФК. Черноморец заличи себе си през тези 12 години до днес , играеше на чуждия стадион и сега набързо забравиха онзи урод за да подкрепят това нещо. Смешници
37.
do 33
15.08.2018 11:33:03
2
4
недей лъжи грозен шаран , плащахте по 3 лева , да бяхте си изпили водката ахелой по рано и да влезете лепилари такива
36.
ФАНТА ФЕН
15.08.2018 11:32:53
3
3
до 34
Филмар нещо много смеси нещата . Омразата на мазутите е още от годините когато Черноморец отново се завърна в А група 1998 година и портоса усети ,че вече не е хегемона . Хората си обичаха Черноморец и той започна война с кмета и дражев . Тогава започна разделението и омразата на нефтохимици към Черноморец. А иначе преди 12 г. нефтохимик играеше в А група и Събев им беше президент.
Черноморец нищо не е закривал, нищо не е заличавал и нищо не си е присвоявал .
35.
РИБА ФЕН
15.08.2018 11:30:38
2
4
Дадоха бе рибешки мозък. Следващото дерби където ще ви разпорим отново на помощното игрище на джурасика ли ще е , там каса има ли изобщо?
34.
до синия 31
15.08.2018 11:23:06
3
3
Ама така да си прозрачен какъв син клоун си че не е истина. Ами понеже синьото ти промито малко мозъче не може да се върне 10 години назад да разбере защо има омраза. Преди 12 години за сметка на синия урод ПСФК загробил общината с 40 милиона и огромен имот в кв.Акации беше направин опит да се закрие и заличи един друг клуб Нефтохимик. Сега ще кажеш ама нима феновете да са виновни , не те не бяха тези които правиха опита но същите тези мазни фенове които сега подкрепят този отбор бяха на ст.нефтохимик сега лазур и думичка не обелиха , настаниха се в чуждия дом и дори не заявиха позиция как не са в собствения си дом. Ей запомни сини приятелю , това не се забравя и няма да се забрави никога.
33.
ФАНАТА ФЕН
15.08.2018 11:12:32
4
2
Ръководителите на Нефтохимик , кога ще дадът обяснение , защо работиха само 2 каси , а тази която беше за домакинските фенове след 10 минута започна да пуска безплатно хорат , само за да не пропуснат мача. В същото време "гостуващите" фенове от другата каза плащаха по 5 лева билети и не влязоха без пари , за да не пропуснат мача
32.
до 25
15.08.2018 09:33:28
2
4
За да мислиш трябва и акъл. Кажи ми отворко,как с едно ИП можеш да одобриш 10 пъти едно мнение в този сайт, или типичната ви гьонсуращина и този път е в ход.
31.
az do 29
15.08.2018 09:27:07
4
5
Така е приятелю, но как да го разберат по-младите. Виждаш, колко изкуствена омраза е насаждана. Как може към днешна дата ти да вменяваш на децата в школата си, че Черноморец ти е виновен за всичко. Те не ги учат да обичат отбора си, а да мразят черноморци. Това е факт. И утре този факт ще им изиграе лоша шега, много лоша при това. Това мислене е негативно мислене и поражда само агресия. Ти и аз помним, как от стадион на стадион сме ходили на мачове. Викали сме и сме драли гърло за Бургаските отбори. Днес 10-ма пръкнали се преди 20 години ще се опитват да се правят на фенове, копиращи поведение от пловдивските агитки най-вероятно. За съжаление се видя, че Бургас няма тези ресурси. Едните са 100, другите са 50 и се мерят на бройка и активност. Пердашат се по улиците и аз не знам за какво. Смешно и тъжно е, но истината е една. Това противопоставяне се насажда. Методите и маниерите за това вече са ясни, еле пък след тази "декларация", която определено е ретроградна и тотално потвърждава усещането на всички били на мача. Аз също бях в сектора до буферната зона, а когато Нефтохимик са вкарали първия гол бях на опашката. В типичния си заядлив стил в декларацията се пише за превъзходство на зелената публика. Ами щом не разбрахме отвън, че Нафтата е повела - смятайте. Иначе при един пропуск на сините, стадиона извика доста по-силно от всеки гол. Оставам с убеждението, че имаше много хора, на които им пукаше и за двата отбора и една част от 30-40 момченца, които подскачаха в зелено не толкова, за да поддържат отбора си, а да псуват противника и феновете им. От синята страна не чух подобни възгласи.Видях и ония,които бягаха към феновете на сините и съм убеден,че не бяха трезви и с всичкия си. Изумен бях, че подобно погазване и застрашаване на обществения ред не получи адекватно противодействие от полицията, а днес вече съм изумен, че тези действия се тълкуват от управниците на зелените, като манипулация.
30.
ШЛ
15.08.2018 08:50:33
2
0
Вярно е, организацията за мача Нефтохимик - Черноморец беше под всякаква критика и нямаше необходимото ниво за мач от ШАМПИОНСКА ЛИГА!
29.
Стар фен на нафтата
15.08.2018 08:18:42
0
3
Феновете на Нефтохимик и Черноморец ВИНАГИ са били заедно и не са имали проблеми помежду си,не нажежавайте обстановката с излишни простотий, Бургас трябва да има два отбора в елита и феновете им да са заедно както са били заедно преди
28.
Бургас
15.08.2018 08:15:45
2
8
...Не виждам в декларацията и извинение за малоумната организация по продажбата на билети, благодарение на която 1500 зрители трябваше да влизат до полувремето. Ами ако бяха дошли 5000?...
Не виждам и извинения и разграничение за действията на маймуняците наричащи се "фенове на Нефтохимик" по време и след мача...о, забравих, вие ги подкрепяте такива неща2
27.
Бургас
15.08.2018 03:21:24
2
15
Пропуснали сте в тази хубава декларация да кажете как цяла седмица от домакина Нефтохимик показваха чрез всички медии схема, според която агитката на Черноморец трябваше да е в блок 13, а като влязох на стадиона, че точно блок 13 е затворен и тази схема явно е била някакъв бъзик, в който бяха въвлечени много медии, но не се вижда извинение в декларацията за това. Хората бяха набутани на стълбището, ъгловата площадка и блок 12, най-неудобния за гледане блок на целия стадион, на завой, на слънцето и точно срещу залязващото слънце и за да виждаш нещо от това което се случва на терена от там е необходима специална оптика. Както разбрахме някой се е погрижил да разхвърли развалена риба в този сектор за комфорта на хората там и този някой много вероятно е да е същия, който е писал тази хубава декларация.
Относно "огромното превъзходство" на зелените на терена и на трибуните. За мен двата отбора като игра си разделиха по едно полувреме. Нефтохимик вкара своите положения в своето полувреме, Черноморец не успя. Така е във футбола. Разбира се никой не поставя под съмнения победата на зелените, напълно заслужена е, присъединявам се към поздравленията за футболистите на Нефтохимик от декларацията.
За превъзходството по трибуните - като влязохме на стадиона и видях какво е положението в сектора отреден за Черноморец се изнесох към по-централните сектори. Оттам се виждаше добре какво е съотношението по трибуните. При головете на Нефтохимик скачаше и се радваше само агитката и още няколко селянчета от съседния сектор. Останалата част от стадиона не помръдваше при тези голове. Така че това "многократно повече" е само в главата на автора на декларацията, между косата и брадата му, няма нищо общо с действителността и е крайно време да го разбере.
А относно финансирането. Всички които се интересуват от футбол са наясно как се набират фирмите - спонсори на Нефтохимик и какво става с фирмите, които отказват. А като сте изкарали цифрите с прякото финансиране от Общината да бяхте изкарали и за миналата, за по-миналата за по-по-миналата...
26.
HGU
15.08.2018 02:29:56
5
3
Не разбрахме от всичките ви коментари, дали циганската агитка ще ви подкрепи в завръщането у дома? Много е важно за нас... Коцетата нали държат на старите фенове....
25.
смях
15.08.2018 00:27:39
4
3
много ми е смешно как 3ма човека (явно фенове на Нефтохимик) си пишат коментари под статията с различни имена, очевидно с идеята да демонстрират, че са повече, а всъщност като им цъкнеш IP адресите им са едни и същи..момчета, друга работа нямате ли, че само сменяте никнеймовете и си пишете празни неща колкото да не умрете от тъпня?
24.
смях
14.08.2018 23:40:11
4
2
много ми е смешно как 3ма човека (явно фенове на черноморец) си пишат коментари под статията с различни имена, очевидно с идеята да демонстрират, че са повече, а всъщност като им цъкнеш IP адресите им са едни и същи..момчета, друга работа нямате ли, че само сменяте никнеймовете и си пишете празни неща колкото да не умрете от тъпня?
23.
Кaртаго
14.08.2018 22:40:30
3
5
Не от вчера , не от днес ръководството на футболния клуб Нефтохимик , с 80 % общинска собственост провокира омраза у футболната общественост в град Бургас .
С типично селски приоми и мръснишки номера се опитват да удължат агонията на това недоразумение , наследник на фк атлетик , мастер , камено и т.н.
Това смешно съчинение може да придизвика само бурен смях у всеки разумен гражданин . Разбираеми са похвалните коментари в подкрепа на този пасквил от така наречените фенове с дебилен вид .То на тях това е им нивото ....
Тази дикларация може да я измисли само някой като оня тюфлек дето бута празните колички пред мола и много точто отразява нивото та определящите себе си като мазути .
22.
ФАНТА ФЕН
14.08.2018 21:21:11
2
2
Кметът е време също да излезе с декларация в защита на Общинския клуб Нефтохимик , не може толкова време да мълчи Общината и да не опровергае лъжите на Черноморец Бургас
21.
*********
14.08.2018 21:09:18
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
20.
Паламуд
14.08.2018 18:59:59
2
5
Не странно явно , това , че декларацията е написана в дебилния стил на 90 % от коментарите тук , направени от фенове на нефтохимик.
19.
аз
14.08.2018 18:07:29
3
5
Ranko, ako Burgas e Neftohimik 6te kaja togava - AMIN.
18.
Нерез
14.08.2018 17:56:15
2
11
Чета коментарите, четох за мача, гледах и едно видео, в което някакви човекоподобни бягаха из седалките. Не ме интересува футбол в града от близо 4 години точно заради такива утрепки. Разбрах, че са фенове на Нефтохимик. Очаквах някаква реакция от щаба им и за това не исках да вземам отношение. Да. Днес излезе такова становище и съм меко казано втрещен от стила му. Непрофесионално и лишено от респект и почтеност е. Синът ми е бил на мача, седял е близо до агитката на нафтата. Няма си фаворит сред отборите в града, но заяви, че е влязъл в 15' на мача. Опашките били 2, като едната била по-голяма, но била само за феновете на Черноморец. Това ме втрещи. Как в града ни, на един стадион може да има такова делене, а предвид интересът към този мач да бъде създадена толкова неадекватна организация. Четох и за други подобни оплаквания, а за рибата ми се стори преувеличено. Днес колеги ми казаха, че не е. Питам се, след всички тези доводи, факти показани ни чрез видео и снимки пак в този сайт, колко нагъл може да бъдеш за да излезеш с такова становище, от което освен реваншизъм и посредственост друго не разбирам. Добре, си казах. Никой от фенове на нафтата няма вина за безхаберието на управниците на любимия им клуб. Дори и не ги знам какви са и от къде са, но това не са бургазлии за мен. Четох един фен на Черноморец, който писа, че управата на Нафтата си възпитава така феновете и щях да му пиша, че е прекалено. Уви, четейки отговорът им, четейки и писаниците на феновете на нафтата, оставам с впечатлението, че този клуб е деградирал тотално. Не може заради една игра да се сипят хули от Най-добрия естество и по този начин да чакаш разбиране. Диващина и селяния му викам аз. Как да уважаваш успехите на клуб подхранван от аматьори без ценз, без съзнание, без добродетели дори. Не е нужно да разбере човек, колко пошлостта е станало всичко. Язък, язък за града ни, в който всичко беше за града ни. Как и кой е допуснал тази омраза - вече ми е ясно, а на управниците на Нафтата ще кажа - с този си ход загубихте привърженици, спечелихте антипатия. И май аз не ще съм сам. И наистина - не може да сте 100 човека на мача и да не поемате отговорност за тях. Несериозно е, а аз като инвеститор, който не веднъж е помагал за спорта в града не съм убеден, че към този момент бих дал и 2 лева за този продукт, който от няколко дни демонстриране. Бъдете умни и разумни.
Ps Умишлено се писах нерез за да подхождам на стила, с който явно се идентифицират феновете на нафтата, пишейки тук.
17.
Нерез
14.08.2018 17:53:42
2
9
Чета коментарите, четох за мача, гледах и едно видео, в което някакви човекоподобни бягаха из седалките. Не ме интересува футбол в града от близо 4 години точно заради такива утрепки. Разбрах, че са фенове на Нефтохимик. Очаквах някаква реакция от щаба им и за това не исках да вземам отношение. Да. Днес излезе такова становище и съм меко казано втрещен от стила му. Непрофесионално и лишено от респект и почтеност е. Синът ми е бил на мача, седял е близо до агитката на нафтата. Няма си фаворит сред отборите в града, но заяви, че е влязъл в 15' на мача. Опашките били 2, като едната била по-голяма, но била само за феновете на Черноморец. Това ме втрещи. Как в града ни, на един стадион може да има такова делене, а предвид интересът към този мач да бъде създадена толкова неадекватна организация. Четох и за други подобни оплаквания, а за рибата ми се стори преувеличено. Днес колеги ми казаха, че не е. Питам се, след всички тези доводи, факти показани ни чрез видео и снимки пак в този сайт, колко нагъл може да бъдеш за да излезеш с такова становище, от което освен реваншизъм и посредственост друго не разбирам. Добре, си казах. Никой от фенове на нафтата няма вина за безхаберието на управниците на любимия им клуб. Дори и не ги знам какви са и от къде са, но това не са бургазлии за мен. Четох един фен на Черноморец, който писа, че управата на Нафтата си възпитава така феновете и щях да му пиша, че е прекалено. Уви, четейки отговорът им, четейки и писаниците на феновете на нафтата, оставам с впечатлението, че този клуб е деградирал тотално. Не може заради една игра да се сипят хули от Най-добрия естество и по този начин да чакаш разбиране. Диващина и селяния му викам аз. Как да уважаваш успехите на клуб подхранван от аматьори без ценз, без съзнание, без добродетели дори. Не е нужно да разбере човек, колко пошлостта е станало всичко. Язък, язък за града ни, в който всичко беше за града ни. Как и кой е допуснал тази омраза - вече ми е ясно, а на управниците на Нафтата ще кажа - с този си ход загубихте привърженици, спечелихте антипатия. И май аз не ще съм сам. И наистина - не може да сте 100 човека на мача и да не поемате отговорност за тях. Несериозно е, а аз като инвеститор, който не веднъж е помагал за спорта в града не съм убеден, че към този момент бих дал и 2 лева за този продукт, който от няколко дни демонстриране. Бъдете умни и разумни.
16.
баси и глупостите
14.08.2018 17:24:27
0
6
Нали имаше картинка с местата за феновете. Влизам на стадиона, нищо подобно. Кви са били изискванията на полицията и защо не са отразени при продажбата на билетите. Купувам си билета, влизам на стадиона с идеята да седна там където съм видял два дена преди мача, че ще седя и накрая пак нищо общо с действителността. И на развалена риба миришеше. Кво да говирим повече?
15.
до 14
14.08.2018 17:22:44
6
4
Обърка цифрите говоря за онова коце което не може да си затвори бузките от поемане онова политичето
14.
до 9
14.08.2018 17:13:00
3
6
За кое Коце говориш.......да не е за Коцето Джамбаза?
13.
Ранко
14.08.2018 17:09:52
6
4
ДОБРЕ ЧЕ ЧЕРНОМОРЕЦ НЕ Е БУРГАС ПАЗИ БОЖЕ :D ЩЕ СМЕ ЕБАСИ ИЗЛАГАЦИЯТА , ТАЯ ШЕПА СИНИ КЛОШАРИ ПОНЕ СИ ВЯРВА.
12.
Ралев и Марков
14.08.2018 17:07:32
7
4
Искаме да ни го бухат както всеки път зелените. Напред зелените в атака ще разтворим бузки и този път
11.
до 9
14.08.2018 17:05:59
7
5
Коце надупи се да ти го сложа като събота ама тоя път ще го измия да не мирише на риба. 3:0 в кошницата н лягай да спиш
10.
*********
14.08.2018 16:55:25
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
9.
до 3
14.08.2018 16:42:46
3
7
Защото "шарана" е Черноморец, а Черноморец е Бургас. Това и ти си го забелязал, макар че си гледал със зелените очила, както и тези, които са написали това "обръшение" в типичния си селско-аграрен стил. Всичко е лъжа в него и е написано с явната идея да се налее масло в огъня. Каквито ви управниците, такъв ви е клуба, такова ви е и бъдещето. Жалко за клуба, което име се използвате в услуга на шепа шайки. Същите тези, които пишат тези глупости - не знаят сигурно и за разхвърляната развалена риба из сектора за гости. Иначе отделили сектор за да ни е "удобни". Колко са гадни, мазни, миризливи и уродливи. Освен омраза - друго не печелят.
8.
до 7
14.08.2018 16:37:02
3
4
малките , а големите къде са бе палячо? ГОЛЕМИТЕ
у17 , у 19? школичка умряла да това имате детска звездичка
7.
До 6
14.08.2018 16:29:49
3
8
Школичка?!?! Палячо, шейхчетата нямат победа над малките акули от десетилетия. Избирате си само някакви измислени турнири - Котел, Златоград.... за да запишете някоя победа и вие. В Котел от 3 отбора станахте втори.... Смях, смях! Жалко, че обременявате децата. Те страдат заради болните си родители.
6.
do 4
14.08.2018 16:16:54
7
3
Да питаш ама си прост кво да питаш батенце. Не само в Бургас фирмите спонсори получават поръчки в цяла България е така. Да не би да е нещо нечувано? Общината притежава 86% и аз се чудя защо след като дава същите пари на вашето аматьорско отборче заради школичката.
5.
Василев да се чете Марков
14.08.2018 16:14:17
6
7
Много съм тъжен че ме наведоха зелените и ме любиха 2 часа в събота
4.
Василев
14.08.2018 16:12:35
3
7
Няма такава наглост ! На това му се вика странджански гьонсуратлък !
Организацията , умишлено беше създадена потози начин с една единствена цел , да предизвикате напрежение . Онзи космат субект , лимонадата в края първото полувреме застана до тунела, надявайки се някой да му обърне внимание и да се провокира такова , но никой не го отрази .
Да попоитам само , субсидията за школата на Локомотив , къде отиде ?
Колко % от акциите ви са собственост на община Бургас ?
Фирмите спонсори , получават ли общински поръчки ?
Защо си мислите ,че хорат в Бургас са прости ?
3.
1962
14.08.2018 16:09:05
2
5
Е добре де имаше буферна зона, защо имаше фенове на шарана под козирката. Двата крайни сектора от В където можеше да се сяда имаше шарани, защо беше допуснато това, дори имаше и знаме там. И там при головете почти никой не се радваше, радваха се хора в сектора на агитката и този до нас. Пълна амтьорщина.
2.
HGU
14.08.2018 16:08:21
4
4
Манипулация, шантаж и интригантстване. Това са любимите способи на вмирисаните
1.
*********
14.08.2018 15:51:27
1
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Дънди в “Dancing Stars” без гащи, Валери Григоров му дал своите Дънди в “Dancing Stars” без гащи, Валери Григоров му дал своите Бяхме Мечо и Клечо, а сега с Елена сме индийска храна и разстройство, сподели актьорът. Тя е индийската храна, а аз съм по-разстроеният, добавя той Живели сме в лъжа, вижте бруталните престъпления през соца Живели сме в лъжа, вижте бруталните престъпления през соца Имало е случаи на ужасни провинения, но не се е знаело, заради елемента на срам, жертвата се мести в друг град и се потулва Почина уважавана учителка Почина уважавана учителка Тони Филипова беше човек с огромно сърце, обичана от ученици, родители и колеги Борисов атакува ПП-ДБ пред съпартийци и поп в София, те обявиха „готови сме за избори“ Борисов атакува ПП-ДБ пред съпартийци и поп в София, те обявиха „готови сме за избори“ Бъдещето на правителството зависело от това дали "Продължаваме промяната - Демократична България" ще преодолеят личните си амбиции Кирил Петков и Николай Денков направили голям гаф, Румен Радев е можел да ги унижи Кирил Петков и Николай Денков направили голям гаф, Румен Радев е можел да ги унижи Влизането на други хора при връчването на мандата е незаконно, коментира доц. Наталия Киселова Критиката не й понесе и се нахвърли на хората Критиката не й понесе и се нахвърли на хората "Миловидната" Валерия показа истинското си лице Лъчетерапия при рак на простатата: Ключова роля в лечението му Лъчетерапия при рак на простатата: Ключова роля в лечението му Ракът на простатата е сериозно заболяване, което засяга милиони мъже по света Свещеникът, който обяви гладна стачка, със скандално разкритие, заговори за сделка Йоан да е патриарх Свещеникът, който обяви гладна стачка, със скандално разкритие, заговори за сделка Йоан да е патриарх Пловдивският митрополит Николай пък ще си остане сивият кардинал, но аз съм тук, за да ги объркам, каза отец Иван  Подариха й джип за 300 бона и забрави, че иска да се развежда Подариха й джип за 300 бона и забрави, че иска да се развежда Отварачката бе засечена да шофира огромен джип „Кадилак” и то чисто нов, чиято цена е някъде към 300 бона Човек на Слави е съсипан след тази новина Човек на Слави е съсипан след тази новина Борис Солитарийски буквално рухна след развода, той много страдал за проваления си брак и че не може да види детето си
Едва на 42 години почина спортна звезда Едва на 42 години почина спортна звезда Новината за смъртта на Константин Колцов беше съобщена първо от руския хокеен клуб Салават Юлаев Овенът може да си увеличи доходите, а Лъвът да внимава с авантюрите! Овенът може да си увеличи доходите, а Лъвът да внимава с авантюрите! Хороскоп за деня – 19 март 2024, вторник Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото Пролетта идва с лунно затъмнение Пролетта идва с лунно затъмнение Началото на явлението от полусянката ще бъде в 06:53 ч. на 25 март
Ути БЪЧВАРОВ Ути БЪЧВАРОВ Опелото на патриарх Неофит бе всичко, което той не беше - лицемерие, ужас и грехопадение Виц на деня Виц на деня - Как се казват кучетата ти?
- Калвин и Клайн.
- Ама това са имена на гащи.
- Да, де - кучетата са боксери...
Виц на деня Виц на деня Мъж към жена си:
- Ти мислиш повече за своите рокли, отколкото за мен!
- Разбира се. Без теб мога да се покажа навсякъде, но без рокля...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук „Днес — това е утрешният ден, за който така сме се вълнували вчера.“
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори