×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Валери Симеонов: Когато улицата, протестите и телевизиите диктуват дневния ред на обществото, нещо е сбъркано


19 Юли 2018, Четвъртък, 12:46 ч.
Автор: Флагман.бг

Мога да опъна Каракачанов на 100 метра гладко бягане, да видим кой е по-уморен




Вицепремиерът Валери Симеонов заяви, че се забавя сериозното отношение към мерките, които трябва да бъдат приложени за недопускане на външни хора и движение на заразата от чума по животните в Ямболско.

"Трябваше много по-рано да се сложат постове и да не се допускат външни хора", настоя той пред Bulgaria ON AIR и добави, че в това отношение властта не се е справила, тъй като обстановката изисква пълна стерилност.

След вчерашния протест на животновъдите пред Министерския съвет бяха освободени четирима души от земеделското министерство по искане на премиера Борисов.

"За какво бяха тези уволнения? Тази чума може да засегне цяла България", каза вицепремиерът и подчерта, че трима от четиримата уволнени служители са професионалисти.

"По този начин не може да се управлява държавата. Когато улицата, протестите и телевизиите диктуват дневния ред на обществото, значи има нещо сбъркано в управлението", категоричен бе гостът в "България сутрин". И продължи в колоритния си стил: "Масуд и Терез, кравата Пенка и козичките на баба Дора ми идват малко много".

Валери Симеонов изрази своите съмнения дали протестиращите животновъди отглеждат добитъка си по правилата и дали не са "консуматори на европейски помощи".

Битката с шумните заведения и задочният спор с министър Ангелкова

"В себе си съм убеден, сравнявайки шумовата среда миналата и тази година, че има ефект. Основните нарушители бяха предприели много сериозни мерки по обезшумяването", каза Симеонов.

"Аз съм вицепремиер и последният с който ще се координирам е Николина Ангелкова", заяви лидерът на НФСБ.

Във вторник омбудсманът Мая Манолова пък не беше допусната да участва в заседание на Националния тристранен съвет. Валери Симеонов оправда действията си като председател и отстраняването ѝ от залата с правилника на Съвета.

"Пристига Мая Манолова, без да е предупредила нито мен, нито някой от присъстващите, без да е поканена. Този Тристранен съвет си има правилник, не мога да го наруша", отбеляза той.

Симеонов се въздържа от оценки на коалиционните партньори, но допусна, че може да се стигне до избори заради, по думите му, липса на каквото и да е съобразяване с партньорите.

А по повод зачестилия "приятелски огън" от страна на лидера на ВМРО и военен министър Красимир Каракачанов, Валери Симеонов заяви: "Каракачанов е доста по-млад от мен, за да ми дава оценки дали съм уморен или не съм. Мога да го опъна на 100 метра гладко бягане, да видим кой е по-уморен... Ще го скъсам на гладко бягане".



8
Коментара
8
Коментара по темата
8.
C 400
19.07.2018 22:05:43
0
2
Разбира се,че улицата, т.е. народа ще определя дневния ред на обществото и политиците.
7.
безпартиен до _5
19.07.2018 18:56:51
0
1
Като казваш комунистите имаш предвид ГЕРБ, защото те са най_комунисти от всички останали,в момента , който не са на власт от тях и помен няма да има.
6.
безпартиен до _5
19.07.2018 18:56:51
0
1
Като казваш комунистите имаш предвид ГЕРБ, защото те са най_комунисти от всички останали,в момента , който не са на власт от тях и помен няма да има.
5.
ПОЗОР!
19.07.2018 16:45:31
0
4
Комунистическите престъпници винаги са се стремили да навредят доколкото могат на България и по възможност да се докопат до властта. Това, че техни активисти подклаждат лумпенизираната паплач (в случая пишман овчари и козари с по двайсетина мърши, като баба ти Дора), това е ясно. В задачата се пита къде е прокуратурата? Къде е контраразузнаването (ДАНС)? В "белите" държави подстрекателите отдавна щяха да са арестувани, съдени от специализирания съд и вкарани в затвора. ЗА НАЗИДАНИЕ НА ОСТАНАЛИТЕ ПРОВОКАТОРИ! Но, ние не сме "бяла" държава и всеки ненормалник, провокатор или неграмотник с трети клас ръси мозък имало ли зараза или не. А останалата паплач гледа безучастно.
4.
бургазлия
19.07.2018 13:53:07
3
7
Много му трепери на нашия Валерка за столчето в т.н. правителство и земята ще съдере за да го запази....щото май няма да има друго....
3.
до валерко
19.07.2018 12:31:46
0
0
на чети измекяр:
13.
последно
19.07.2018 12:29:32

0 0
а резултатите са качени в сайта на БАБХ с дата 18.07, айде стига
12.
и още нещо
19.07.2018 12:27:42

0 0
Пробите от Ямбол са с дата 09.07 - Request reception date : 26/06/2018
Sample reception date : 05/07/2018
Analysis date : 09/07/2018

Обаче...избиването започва на 20.06 отново въпрос? КАК ?
11.
eeee
19.07.2018 12:02:25

3 0
Sample reception date : 05/07/2018
Analysis date : 09/07/2018

Sample reception date : 22/06/2018
Analysis date : 23/06/2018

Заповед РД11-1065 от 20.06.2018 г. за предприемане на мерки в с. Воден, общ. Болярово, област Ямбол (20.6.2018г.)

Много интересно защо предприетите мерки са издадени на 20.06 при положение че първите резултати от изследванията са получени на 23.06 ...пита се в задачата?
2.
Аспарух
19.07.2018 12:27:39
7
13
Как е възможно такъв човек да е в управлението? Извинявайте, но Каракачанов и Сидеров са на светлинни години пред този.
1.
1
19.07.2018 12:14:24
2
14
г-н Симеонов забрави как неговата телевизия диктува дневния ред на обществото
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кметът на Бургас пита жителите на жк. "Възраждане": Одобрявате ли тези терени за етажни паркинги Кметът на Бургас пита жителите на жк. "Възраждане": Одобрявате ли тези терени за етажни паркинги Община Бургас представя 5 локации, вижте ги  Обрат за лихвите: Инвеститорите вече очакват ново увеличаване от Фед Обрат за лихвите: Инвеститорите вече очакват ново увеличаване от Фед На какво се дължи рязката промяна? МВР засилва мерките срещу джигитите, пияните водачи и шумни превозни средства в Царево МВР засилва мерките срещу джигитите, пияните водачи и шумни превозни средства в Царево Местно РУ и администрацията на Общината започват усилена работа, за да осигурят спокоен летен сезон за туристите  ГЕРБ и ДПС предлагат ограничаване рекламата на хазарт ГЕРБ и ДПС предлагат ограничаване рекламата на хазарт Законопроектът отлежавал "доста дълго време", но може и да не бъде приет предвид приключващия мандат на Народното събрание Лазарки ще огласят и изпъстрят Камено Лазарки ще огласят и изпъстрят Камено На откритата сцена в града на 28.04.2024 г. 10:00 часа ще се проведе конкурс на лазарски групи и песни Тръгват жестоки проверки в хипермаркетите за Великден Тръгват жестоки проверки в хипермаркетите за Великден По време на почивните дни и дните на официалните празници от 1 до 6 май включително ще бъдат осигурени дежурни инспектори във всички ОДБХ Полиграф уличил подпалвача на "Аудито" на бургаски бизнесмен в ж.к."Меден рудник", известен е и поръчителят Полиграф уличил подпалвача на "Аудито" на бургаски бизнесмен в ж.к."Меден рудник", известен е и поръчителят Калин Ст. и Величко Тачев са уличени в лъжа от детектора  Дамска рокада в ръководството на ДПС в парламента Дамска рокада в ръководството на ДПС в парламента Ертен Анисова стана зам.-председател на групата за сметка на Хатидже Георгиева Ще ни олекнат джобовете: Глобяват пешеходците с телефон Ще ни олекнат джобовете: Глобяват пешеходците с телефон Санкционират шофьорите и за таблет зад волана, колоездачи и тротинетки ще слизат на зебрата Утре честваме рождението на незабравимата Петя Дубарова Утре честваме рождението на незабравимата Петя Дубарова На 25 април се навършват 62 години от рождението на слънчевото момиче на Бургас
Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори