×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бургазлийка с гневно писмо, вижте как таксиметрова компания се е изгаврила с клиентката!


Бургазлийка с гневно писмо, вижте как таксиметрова компания се е изгаврила с клиентката!
Не ви искам раздрънканите коли с миризливите шофьори, срам сте за бранша!, ядосва се клиентката
13 Юли 2018, Събота, 02:51 ч.
Автор: Емел МАХМУД, снимката е илюстративна

Обещаха ми кола след 10 мин., чаках половин час, но не дойде, наложи се да тръгна пеш посред нощите от центъра до жк "Зорница", оплаква се потърпевшата

Бургазлийка написа гневно писмо за таксиметровите компании в града. То бе изпратено до Флагман.бг с апел да бъде публикувано, за да може повече хора да разберат за отношението и гаврата на фирмите, особено през летните месеци, когато мишената са богатите туристи. Потърпевшата е подала заявка за кола, от компанията са обещали да е на адреса след 10 минути, но така и не е пристигнала. Наложило се бургазлийката да върви пеш посред нощите от центъра до жк "Зорница".

Вижте писмото на потърпевшата, публикуваме го без редакторска намеса:

Скъпа редакция, казвам се Мирела Иванова, бургазлийка, която вече близо две години търпи безумното отношение на таксиметровитее компании в града. Обръщам се към вас, защото само ако вие дадете гласност на проблема, нещата могат да се оправят. Факт е, че от години отразявате сложни казуси на бургазлии, които моментално се разрешават след вашата намеса. Надявам се и този път да има ефект, защото вече не се търпи. Нивото на таксиметровите услуги в града никога не е била висока. Тук ни обслужват със стари коли, раздрънкани с непоносим аромат. Шофьорите са повече от арогантни. Не искам всички да ги сложа под общ знаменател, но рядко попадам на съвестен таксиджия. На диспечерките пък всеки звъннал им е виновен, за каквото и да било. Това се случва в един европейски морски курорт, срам за страната ни, защото ежедневно тук пристигат десетки, дори стотици туристи, които ползват услугите на таксиметровите компании.

Бих преглътнала всичко това, ако през летните месеци да си хванеш такси не бе мисия невъзможна. Някак си свикнах да не ми вдигат телефона, свикнах и да ми пращат кола след 10-15 минути. Но не мога да понеса да се изгаврят с мен.

Това, което ще ви разкажа сега, е само малка част от цялостната картина. Аз живея в жк "Зорница", запалена съм по футбола, следя мачовете от Световното първенство в Русия. На 11-ти юли, когато се играеше полуфиналът между отборите на Хърватия и Англия, мои приятели ме поканиха на гости в центъра на Бургас, за да гледаме заедно двубоя. Пихме бири, забавлявахме се, викахме за Хърватия, радвахме се за успеха на отбора. След края на мача реших да си хвана такси и да се прибера вкъщи.

Часът беше около полунощ. По това време да си хванеш такси в петъчните и съботните дни е невъзможно, случи ме се няколко пъти изобщо да не отговарят на телефонните ми обаждания. Но тъй като 11-ти юли беше сряда, реших, че този път ще имам успех. Ударих на камък. Обадих се на няколко водещи компании, не ми вдигнаха. На последния опит имах успех, приеха ми заявката и ми казаха, че ще се наложи да чакам 10-ина минути да пристигне колата на адреса, защото нямат свободни таксита. Приех. Точно навреме слязох пред кооперацията. Чаках дълго, може би около половин час. Колата така и не пристигна. Обаждах се отново и отново, но отговор никакъв. Звънях и на други фирми, резултатът бе същият. Наложи се посред нощите да вървя пеш до жк "Зорница". Може би разстоянието не е дълго, но по това време на денонощието малко си е страшничко. Разбирам, че имат много работа, но бургаските улици са пълни с таксите и някак си не мога да повярвам, че са толкова заети, за да нямат една свободна кола. Може би са на летището и гарите и чакат по-богати клиенти - туристи. Няма лошо. Нас, бургазлии, които сме тук през цялата година, кучетата ни яли.

Надявам се оттук нататък да не ми се наложи да търся услугите на таксиметровите компании в града. Имаме много да се учим от другите европейски страни, дори и от останалите градове в България, където нивото на обслужване е далеч по-високо. "Благодаря ви", таксиметрови компании, не ви искам раздрънканите коли с миризливите шофьори. Срам сте за бранша!

В категории: Бургас


Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
48
Коментара по темата
48.
Анализатор до37. Стоян
16.07.2018 22:29:53
0
0
Aнализирам коментарите ти и стигам до извода,че таксита си виждал само отстрани,a по-скоро ползваш на баба ти хвърчилото !
47.
Бакшиша до 45
16.07.2018 22:20:20
0
0
Споко бе МРЪНКАЛО, за всичко написано от теб си има КОНТРОЛНИ ДЪРЖАВНИ СЛУЖБИ ,които следят как се спазва. С други думи не си ти ,който ще ми даваш НАКЛОН на Х....p.s.Писането изцяло с главни букви се счита за викане (по-форумите) ,а викат - хората без реални аргументи и тези чиито психическо състояние е нестабилно.
46.
Урко до номер 3
16.07.2018 11:43:20
1
1
И като пуснат денонощната линия ,какво ще стане?
Ще поработи около месец ,и като видят от БургасБус,че не им излизат сметките и ще я спрат. И в този ред на мисли, като ти потрябва такси в 2 през нощта, защото си ходила при приятели да пиеш бири и си се оказала прелъстена и изоставена ще трябва да се съобразиш със ситуацията.Бараш им меча на бакшишите, ако ли не,знаеш пътя и се прибирам с крачкомобира си :)
Все пак такситата не са градски транспорт и никой не ви е длъжен!
45.
До 44
16.07.2018 10:17:06
0
1
Щом НЕ СТЕ ОБШЕСТВЕН ПРЕВОЗ:
1. ЩЕ СПИРАТЕ НА ОПРЕДЕЛЕНИТЕ МЕСТА А. НЕ КЪДЕТО НА КЛИЕНТА МУ Е ДОШЛО!
2. ЩЕ СПАЗВАТЕ ОГРАНИЧЕНИЕТО НА СКОРОСТТА ОТ 50 КМ Ч АКО НЕ Е ПОСОЧЕНО ДРУГО И ИЗВИНЕНИЕТО БЪРЗАМ ЗАЩОТО МЕ ЧАКА КЛИЕНТ ЩЕ ГО ЗАБРАВИТЕ!
3. ЩЕ СИ ПЛАЩАТЕ ДАНЪЬИТЕ И ЛИЦЕНЗИИТЕ И НЯМА ДА МРЪНКАТЕ ЗА ВСЯКО НЕЩО!
РАБОТЕТЕ СИ КОГАТО ИСКАТЕ НА КАКВИТО ПОИСКАТЕ ЦЕНИ, НО СИ УПРАЖНЯВСЙТЕ ДЕЙНОСТТА ПО БЕЗОПАСЕН ЗА ДРУГИТЕ УЧАСТНИЦИ В ДВИЖЕНИЕТО НАЧИН! И НЕ В БУС ЛЕНТАТА! НЕ СТЕ ОБЩЕСТВЕН ПРЕВОЗ!
44.
Бакшиша до ВСИЧКИ МРЪНКАЛНИЦИ
16.07.2018 04:03:59
0
3
Какво не ви е ясно и не разбирате?Таксиметровите Компании са ЧАСТНИ ДРУЖЕСТВА работещи в сферата на УСЛУГИТЕ на ПАЗАРЕН ПРИНЦИП.Следователно не са МАСОВ Обществен транспорт,нямат разписание и не са ДЛЪЖНИ да осигуряват нощно дежурство.ПОВТАРЯМ -РАБОТИ СЕ НА ПАЗАРЕН ПРИНЦИП (търсене и предлагане).Който не го устройва или не харесва УСЛУГАТА ПРОСТО НЕ Я ПОЛЗВА.p.s. В Българското законодателство все още няма понятие ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ЧАСТНИ УСЛУГИ !Надявам се ,че така написано ще го проумеете най-сетне !
43.
Дд
15.07.2018 12:36:55
3
4
Всеки цървул с 2лв.в джоба иска да ползва такси .няма такава цена на услуга в цял свят.цената на градския е 1,50,а вие искате в такси да се возите за 2 лв
42.
mangala
15.07.2018 08:34:54
1
6
много наши мангали от звездец и малко търново станаха таксита,с тез купени книжки и без стаж,само некой циганин от там ще е бил,спри да ни излагаш бе мангал
41.
Moran
15.07.2018 01:29:27
3
2
В US си имаме Uber с вързана кредитна карта и дори като се качвам и слизам не се налага да боравя с пари. Всичко автоматично се дърпа от кредитната карта като преди заявката знам точно колко ще ми излезе пътуването.В всяка кола която се кача ми се предлага вода или кабел ако реша да си заредя телефона. Колите са изрядно чисти и винаги с ароматизатори.
Просто давам пример как работи една добрe развита таксиметрова система.
40.
До 37
14.07.2018 22:20:04
6
2
ТИ ЯВНО НЕ СИ РАЗБРАЛ КАКВО ПИТАМ! ПОНЕЖЕ СИ БАКШИШ! НО ЩЕ ПОВТОРЯ: ВИЕ ОБЩЕСТВЕН ПРЕВОЗ ЛИ СТЕ И АКО ДА- КАКВИ СА ЗАДЪЛЖЕНИЯТА КЪМ КЛИЕНТА?
ПО ОТНОШЕНИЕ НА КАКВО МОГА: АЗ СЪМ ГО ПОКАЗАЛ В ПРОФЕСИЯТА СИ КАТО ИНЖЕНЕР ВЕЧЕ 27 ГОДИНИ! А ПО ОТНОШЕНИЕ КАКВО МОГАТ В БРАНША НА ТАКСИМЕТРОВИЯ ПРЕВОЗ ВИЖДАМ ВЕЧЕ 18 ГОДИНИ! ВСЕКИ ИСКА ДА РАБОТИ МАЛКО ЗА МНОГО ПАРИ! НО НЕ СТАВА! ПО ИЗГОДНО МИ Е ВЕЧЕ ДА СИ ПОЛЗВАМ ЛИЧЕН ПРЕВОЗ! И ТЕНДЕНЦИЯТА, СЪЗДАДЕНА ОТ ЛИПСА НА ВИЗИЯ ЗА БЪДЕЩЕТО В БРАНША ВИ Е ТАКАВА! НО ЩЕ ТИ КАЖА ЕДНО: ПАЗАРЪТ НЕ ТЪРПИ ПРАЗНО ПРОСТРАНСТВО И ТО БЪРЗО СЕ ЗАПЪЛВА! ВЪПРОС НА ИНОВАЦИИ И ВРЕМЕ! Аз знам какво да се направи, но си имам мои цели които не включват от кон да седна на магаре!! Помисли! Нали си бакшиш!
39.
човек от бранша до - 36. Ст
14.07.2018 21:26:29
3
5
КАЗАХ ВЕЧЕ -щом сте толкова на ти с материята, НАПРАВЕТЕ и ПОКАЖЕТЕ на нас "неможещите ".Бързо ще "станете" номер едно на пазара,а всички други просто ще фалират.p.s.коментарът е ироничен
38.
Ст
14.07.2018 21:13:52
4
3
И ОЩЕ НЕЩО НЕ РАЗБРАХ: ОТ КОГА ОТ ЦЕНТЪРА ДО ЗОРНИЦА ЦЕНАТА ЗА КУРСА Е 2 ЛВ? НАЧАЛНАТА ТАКСА Е САМО 1 ЛВ. А ОБЩО КУРСА ПОД 4.50 НА ДНЕВНА ТАРИФА Е НЕВЪЗМОЖЕН. ОСВЕН АКО СЪМ ПРОПУСНАЛ НЕЩО В НОВИНИТЕ! ЗНАМ СЪЩО КОЛКО Е ЛИЦЕНЗА, ДАНЪКА НА АВТОМОБИЛА, ТАКСАТА ЗА ДИСПЕЧЕР, ЦЕНА НА ГОРИВО И АМОРТИЗАЦИЯ! АКО НЯКОЙ ИСКА ДА рАБОТИ В ГЕРМАНИЯ ДА ОТИВА! ЗНАМ КАКВИ СА ИЗИСКВАНИЯТА ЗА ТАЗИ ДЕЙНОСТ ТАМ И ЩЕ ВИ КАЖА БА КШИШИ: ГАНЬОВСКИТЕ НОМЕРА ТАМ НЕ ВЪРВЯТ!!!!
37.
Стоян
14.07.2018 21:05:11
4
9
ПОЛЗВАМ ТАКСИТА ОТ 18 Г. ОСЕМНАДЕСЕТ! ПО МИНИМУМ 2 ПЪТИ НА ДЕН,,,! ОстАВИЛ СЪМ ХИЛЯДИ НА БАКШИШИТЕ ЗА ТОВА ВРЕМЕ! ПЕТ ЦИФРЕНА СУМА! ПОЗНАВАТ МЕ ПО ИМЕ И ПО АДРЕС МНОГО ХОРА ОТ БРАНША! ЗНАМ КОЛКО Е ПЕЧАЛБАТА НС ЕДНО ТАКСИ! ЗА МЕСЕЦ! ХИЛЯДА ЛВ В ЛОШИТЕ МЕСЕЦИ! И КОЛКО СА РАЗХОДИТЕ! В ПОСЛЕДНИТЕ МЕСЕЦИ РАЗБРАХ СЛЕДНОТО:
1. ЗА МНОГО ХОРА В БРАНША С ОГЛЕД НА МАНТСЛИТЕТА ЦЕНЗА ДУМАТА БАКШИШ Е ПРАВИЛНА!
2. АКО НЯКОЙ НЕ ИСКА ДА КАРА ТАКСИ ИМА И ДРУГИ ПРОФЕСИИ! КАКТО И КЛИЕНТИТЕ ИМАТ ИЗБОР!
3. Ако ТАКСИТАТА СА ОБЩЕСТВЕН ПРЕВОЗ КАТО ТАКЪВ ТРЯБВА ДА СА ТОЧНИ И РЕДОВНИ! ТЪЙ КАТО ТОВА ЛИПСВА ТЕ СА ИНЦИДЕНТЕН ПРЕВОЗ И ПОДЛЕЖАТ НА ВСИЧКИ РЕЖИМИ ЗА БРАНША!
4ДОБРЕ Е ДА СЕ ПРОБВАТ НА ТАРИФА 2ЛВ НА КМ. ДА ВИДИМ КАК ЩЕ ГО ПОНЕСЕ ПАЗАРА! НО ЗА ТАЗИ ЦЕНА ДА СПРАТ ДА МРЪНКАТ, ДА БРАКУВАТ ТАРАЛЯСНИЦИТЕ И ДА СА ТОЧНИ ЦЕЛОГОДИШНО!
5. ДА СПАЗВАТ ПРАВИЛАТА ОТ ЗДП И ДА НАУЧАТ РАЗЛИКАТА МЕЖДУ СПИРАНЕ И ПАРКИРАНЕ!
6.АЗ СИ РЕШИХ ПРОБЛЕМА КАТО СИ КУПИХ МАЛКА ИКОНОМИЧНА КОЛА ЗА ГРАДА И ОСТАВИХ ДЖИПА ДА СИ ПОЧИВА! ВСЕКИ НОРМАЛЕН ЩЕ ГО НАПРАВИ!
ГОСПОДА БАКШИШИ И ДАМИ! АКО ИСКАТЕ И 4 ЛВ НА КМ СИ НАПРАВЕТЕ ТАРИФАТА!!!! НИТО ПОВЕЧЕ РАБОТА ЩЕ ИМАТЕ НИТО ПОВЕЧЕ ДОХОДИ!!! СТОЕНЕТО НА МЯСТО НЕ НАМАЛЯВА РАЗХОДИТЕ А САМО ПРИХОДИТЕ! ПАЗАРЪТ Е КОЙТО ДИКТУВА УСЛОВИЯТА НЕ БРАНШОВИТЕ ВИ ОРГАНИЗАЦИИ! И СТИГА СТЕ МРЪНКАЛИ! ВСЕКИ ИМА ИЗБОР КАКВО ДА РАБОТИ !
36.
човек от бранша до 7. европеец
14.07.2018 20:20:08
3
7
Пич,като ти се вижда толкова лесно ( цитат "на всеки желаещ се дава разрешително да управлява такси или да прави фирма за таксита " ),вземи ТИ направи една таксиметрова компанияи ни покажи на нас работещите в момента -как се прави. Продължавай да дерзаеш и успех.А между другото проблема на всички мрънкалници има много лесно решение -плащат се допълнително -2лв. затова,че колата идва ОТ РАЗСТОЯНИЯ 3-4км празна за да я наемете да ви вози 2км.Това е лекарството колкото и да ви се струва "горчиво".Набийте си в главите,че таксиметровите компании и социалните служби са РАЗЛИЧНИ НЕЩА( първите се издържат сами)/.Дотогава ползвайте новата "бърза линия" на чичко кмет или въртете педали по велоалеите .p.s good luck.
35.
човек от бранша до 7. европеец
14.07.2018 20:19:24
6
5
Пич,като ти се вижда толкова лесно ( цитат "на всеки желаещ се дава разрешително да управлява такси или да прави фирма за таксита " ),вземи ТИ направи една таксиметрова компанияи ни покажи на нас работещите в момента -как се прави. Продължавай да дерзаеш и успех.А между другото проблема на всички мрънкалници има много лесно решение -плащат се допълнително -2лв. затова,че колата идва ОТ РАЗСТОЯНИЯ 3-4км празна за да я наемете да ви вози 2км.Това е лекарството колкото и да ви се струва "горчиво".Набийте си в главите,че таксиметровите компании и социалните служби са РАЗЛИЧНИ НЕЩА( първите се издържат сами)/.Дотогава ползвайте новата "бърза линия" на чичко кмет или въртете педали по велоалеите .p.s good luck.
34.
Krokodil
14.07.2018 19:54:31
3
3
Krokodil kato iskash taxi chisto shte si hvanesh ot stoqnka a ne ot firma deto vozqt za po 2lv i pravqt po 50 kirii dneska i kolite sa im otvratitelni mrusni i mirizlivi vatre az do sega mrusna i vmirisana kola ot tezi na stoqnkite ne sum vidql kato imate pretencii shte si plashtate malko poveche i vsichko e ok
33.
69
14.07.2018 18:57:53
5
10
Тая тебе да е кръстоска между крокодил и тибетски як, щом и пияните й приятели не са я оставили да спи при тях, че седнала такси да търси. Някак неуважена ми звучи. Вероятно бакшиша й е бил последната надежда...
32.
миризливата СЕЛЯНКА от Странджанските искала
14.07.2018 18:45:12
2
6
простатакесата искала западно един приятел пита свирки по западен модел правиш ли
31.
xaxaaaaaaaaaaa
14.07.2018 18:27:54
5
5
abe selqni na zapad kilometar stryva 5 evro a kato iskate UBER qe vi saderat gaza tapani kyxi
30.
бай Мангал
14.07.2018 18:04:16
5
4
Такааа няколко пъти спомена че е европейса,хвани си автобус-в европата се движат по цяла нощт,а хейтърите-като почнете да плащтате по 10лв на километар тогава можете да имате претенции защто байТанас с миризливите кайсии ви возе ,ама нали сме европеейци дебре миндил ша варвиш пеша
29.
Запознат
14.07.2018 17:14:04
7
9
Всички коли на бакшишите за под всякаква критика от към техническа гледна точка ,нямат гуми нямат ходова част а карат като бесни ,техническите прегледи ги минават проформа .
28.
До 25
14.07.2018 17:12:24
3
11
И 100 лв да взимаш на курс като си мизерен вмирисан бакшиш ще си останеш същия вмирисан само ,че с 100 лв по-богат.
27.
nap
14.07.2018 17:04:40
3
5
ot Indicar imat pompi v kolite. Do sega edin hvanat nqmate zashto li?
26.
100
14.07.2018 17:01:18
16
13
Никой с нищо не ви е длъжен. Купете си кола и не пийте бири, а си шофирайте като искате. Таксиметровите и те са хора. Предполагам не им е лесно да я работят тая работа особено вечер с тея пияни и надрусани откачалки... знаете ли в чужбина колко пари вземат хората за нощни смени ? Ей за тва нема таксита. На никой не му се занимава да ви кара за 2 лв. от центъра до зорница посред нощите и после да мрънкате, че мирише в колата. Неблагодарна работа. Никой не цени труда и времето на другия тука в тая държава...
25.
мнение
14.07.2018 16:11:17
3
18
като чета тук коментарите се убеждавам за кой ли път, че българите са уродливи.Това е най- точното определение. Никога няма да се оправите, запомнете!
24.
...
14.07.2018 15:58:59
14
14
Едно време баба ти на село все такси по телефона си е викала и все с такси се е возила.Аман от консуматорско общество.Още малко ще искате и като станете от тоалетната чиния във вас и натиснете едно копче и да ви избърши някой или нещо и задните части.Големите кифли с претенции.Колко минути не вдигнали телефона,колко време чакала и вече седнала да циври по форумите.
23.
georgi
14.07.2018 15:51:24
1
6
Kvartal pobeda taksitata sa moshenici nap da gi proveri aparatite im neba4kat nedavat belejki
22.
някой
14.07.2018 15:47:02
14
15
Принцесата сама си противоречи, хем имаме стотици туристи, хем тя се жалва, че чакала ДЕСЕТ!!!! минути. Ами да си наеме личен шофьор, ще я чака пред вратата. Колите били стари и в града услугата била на много ниско ниво, тя в кои други български градове е ползвала само чисто нови коли??Да търсим да караме "богатите" туристи, защото ако си мисли, че с нейните 3,5 които щеше да даде трудно може да се поддържа кола, стара или нова, да се плащат такси и разрешителни, осигоровки и тн. Другия път въобще да не се обажда, може да намери най прекия път до вкъщи!!
21.
14.07.2018 15:35:23
7
13
Ами, мацка, да си беше хванала градския транспорт! Вярно, че са през час, но ти и така и така бая си си почакала. Аз не знам за какво въобще се занимавате с тези гадни и нагли бакши! Ами да духат супата, оставете ги гладни и да видим как и за левче ще возят, само и само да има какво да турят в устата.
20.
*********
14.07.2018 15:20:12
0
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
19.
Таксиметров шофьор
14.07.2018 15:08:04
30
18
Като се научите да плащате по европейски,ще получите и европейско обслужване.Само претенций имате.Вий на градския транспорт плащате повече отколкото за такси и искате да ви вдигат телефоните.Еми няма как да стане.
18.
Ходи за здраве
14.07.2018 15:07:31
17
17
То па голямото разстояние Зорница - Център. Минала е поне през две стоянки, ама е искала да си спести левче. Факт е, че вечер няма таксита, кой ще ти виси цяла вечер за три лева МА? Аз също искам да се возя, но като няма си хващам двойката и се прибирам. В умрелия град ще е така, може и на кметья да се оплаче, нали е доволен от успехите си.
17.
Лют
14.07.2018 15:05:46
1
6
Това ли е най -важното в момента? Че някаква не можала да си хвани такси? Бабите ви взимат 120 лв пенсия, детските са 35лв на месец, токът поскъпва с 2-3% на месец! И това е само началото... а флагман , вие изглеждате като махленска медия работещ в гараж под намем.
16.
Гражданин на Бургас
14.07.2018 15:04:07
6
22
Да се проверят такситата които стоят до Билла Гочо Иванов на Трапезица,почти всички са ментета и пазарлъци правят за пари,ако си за М.Рудник ще те вземат,ако си на по близко разстояние няма да стане ,вмирисани коли и шофьорите миришат на пот,а искат да печелят!
Ужас!
Ще си отидат руснаците и ще ги питам как ще се нареждат между уличките да чакат!
Трябва да се сезира прокуратурата и да се вземат спешни мерки!!!!!!!
15.
,.....
14.07.2018 15:01:33
4
7
O"k Burgas sa nai shibani
14.
Gxd
14.07.2018 14:42:42
19
27
Защо веднъж не написахте какво се случва в НАП, болницата, полицията,кат? Как там се чака с часове , понякога и с дни? А няква тука принцеса,която си мисли,че света се върти около нея, била гледала мача,пила бири и нямало кой да я прибере,ах горката..... Пишете за реалните проблеми като ниското заплащане инулевия потенциал за развитие тук!!! Ако тръгна да се оплаквам от отношение не знам дали ще ми стигне цял ден от продавачката,която сутрин ми прави кафето до колегите,които само скатават!
13.
мнение
14.07.2018 14:25:39
6
18
ха, ха та те такситата нямат амортисиори, което си е вярно.Нняма ДАИ, Няма КАТ.Всичко у нас е измислено.Внимавайте с такситата, живота ви е под риск.
12.
Бургас запознат
14.07.2018 14:21:50
5
21
За това, че диспечерите не вдигат телефона особено събота и неделя е вярно.Вярно е още, че водачите на такси са миризливи, неугледно облечени и с джапанки, освен, че автомобилите са раздрънкани.Пуснали музика каквато на тях им харесва, без оглед какво харесва клиента, нищо, че си плаща. Господа, замислете се.Няма ли кой да упражнява контрол за облеклото на таксиметровите водачи? Тези, които им предоставят автомобилите под наем явно са същите мърлячи.Когато ползвате такси в западна Европа, колите освен, че са изрядни и чисти, сякаш току- що са излезли от магазина, водачите са констюмирани, музиката в автомобила е тиха и всичко е на ниво.Както казваше покойният Тодор Колев..Срещу тях да вървим, не можем да ги настигнем.
11.
Ую
14.07.2018 14:04:23
3
15
Без да съм оракул мога да предвидя реакцията на таксиметровите компании след прочитане на гневното писмо: дружно местене от единия крачол в другия....всяко лято все едни и същи простотии, колкото писма, имейли, коментари и т.н да се изпишат, никакви мерки няма да се вземат...
10.
*********
14.07.2018 14:03:39
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
9.
аз
14.07.2018 14:01:13
9
5
това накрая беше доста гръбо , и ти си срам за народа!
8.
До N 7
14.07.2018 13:59:35
4
18
Eвропеецо ако стане както ти казваш, сигурен ли си че през ноща ще има таксита? Аз се съмнявам да има, щото към 17 ч. таксиджията взема жена си от работа и хайде в къщи. Боли го фара че някой му трябвало такси вечерта. Дори да има, те ще са нелегални!
7.
европеец
14.07.2018 13:44:58
4
22
Така ще бъде, докато на всеки желаещ се дава разрешително да управлява такси или да прави фирма за таксита. Трябва да се определят брой таксита в града, спрямо броя на жителите. Лятото естествено ще се увеличи бройката. Таксиметров шофьор да има право да бъде само този, на който това му е работата. Без пенсионери, без лукойлци, без полицай, пожарникари и други такива, които имат и друга работа, а таксито е междудругото. Само така ще се въведе ред в този бранш и ще се знае кой кой е. Тогава и работа ще има достатъчно за шофьорите и ще имат стимул да работят, а не да излизат за 5-6 кирии, за да си изкарат пари за цигари и за деня.
6.
Стан
14.07.2018 13:25:48
10
13
Дрън дрън чипляс
5.
Юбер
14.07.2018 13:22:08
6
24
Пуснете юбер на пазара .
4.
Гражданин
14.07.2018 13:15:35
10
18
А що не си го хвана от някоя стоянка на такситата?
3.
До БургасБус
14.07.2018 13:05:59
3
41
Пуснете денонощна линия и бакшишите ще си ядът мандалото .
2.
.....
14.07.2018 13:02:53
10
13
Вечната тема , не ви ли писна ? Сега пак ще има 200 безмислени коментара .
1.
*********
14.07.2018 12:59:25
6
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори