×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Само във Флагман.БГ! Укриват втори инцидент за чудовищна дефлорация на момиченце в Равда


Само във Флагман.БГ! Укриват втори инцидент за чудовищна дефлорация на момиченце в Равда
Това са съоръженията на аквапарк „Аква Парадайз“ между Несебър и Равда, които украинче и русначе ще помнят завинаги
12 Юли 2018, Четвъртък, 06:00 ч.
Автор: Христо НИКОЛОВ

10-годишно украинче е пострадало на същия аквапарк на 3 юли, но до вчера са разследвали мистериозно изнасилване


Случилото се вчера на пързалката в аквапарк „Аква Парадайз“ край Равда е втори инцидент за 1 седмица, довел до трагичната развръзка да се разкъса влагалище на 10-годишно момиченце и живота му да бъде в опасност след това. До Флагман.БГ достигна информация, че аналогичен инцидент е имало на 3 юли, но той се укрива по неясни причини.

Криминалисти от ОД на МВР-Бургас водят разследване за разкриването на  мистериозен педофил-изнасилвач, докато до тях не са стигнали данни за повторението от вчера.

Както Флагман.БГ вече съобщи, 9-годишно русначе момиченце бе докарано в УМБАЛ-Бургас вчера полуживо, с огромна кръвозагуба и разкъсано влагалище, след спускане от пързалка във въпросния аквапарк. Цял предиобед днес отговорните лица на атракциона – маркетинговият мениджър Силвия Гогова и спасителите й от екипа, твърдяха, че от 12 години не са имали подобна неприятност, че съоръженията им са технически изправни, на тебелите са описани опасностите, а компетентни лица давали наставления преди спускането.

Ето какво узна Флагман.БГ за случилото се на 3 юли:

10-годишно момиченце от Украйна било заедно с група от 8 деца-сънародници, на възраст 10-12 години, в аквапарка същия ден. То почувствало силни болки ниско в корема и било откарано на ръце пребледняло в лекарския кабинет на самия атракцион. Лекарят вътре се посуетил, прегледал го и видял, че има кръвотечение. Изпратил го с линейка в Спешния център на УМБАЛ-Бургас. С това счел, че ангажиментите му са изпълнени. Ръководството на аквапарка не е взело абсолютно никакво отношение към оплакванията и състоянието на малката пациентка.

След извършените от специалисти прегледи в УМБАЛ-Бургас веднага са алармирани органите на МВР, тъй като е имало предположение, че украинчето е било изнасилено брутално - с разкъсване на вътрешни органи в малкия таз.

„Известно ни е, че веднага образуваха досъдебно производство в РУ-Слънчев бряг и започнаха светкавични разпити в аквапарка, както и на мястото, където бяха настанени дечицата – в Ахелой. Нямаме информация докъде са стигнали, но със сигурност вчерашният случай дава отговора“, каза източник на Флагман.БГ.

10-годишното момиченце от Украйна било в тежко състояние, съдебен лекар установил, че то е било девствено при жестокото разкъсване на неразвитите му още полови органи. Разследването се е водело с цел да се разкрие особено опасен престъпник, но няколко дни е удряло на камък. Същата вечер – на 3 юли, полицаи пристигнали в курортния комплекс в Ахелой, за да разговарят с придружителите на групата, както и с приятелчетата на момиченцето. Не открили нищо обезпокоително. Оказало се, че по пътя сутринта към аквапарка и предната нощ около детето също няма съмнения за присъствие на опасен човек. Полицаите не можели да допуснат, че на най-оживеното място – в атракциона, някой може да придърпа малкото дете и да го изнасили така жестоко – без да се разбере.

Очаквайте подробности само във Флагман.БГ. Търсим специалист-гинеколог или съдебен лекар, който да обясни какви са причините за ефекта на чудовищна дефлорация на малки момичета от въпросната пързалка.

Децата от Украйна са си заминали преди 4 дни. Образуваното досъдебно производство по този случай се е водело срещу неизвестен извършител, както и вчерашният.

В категории: Крими , Несебър


16
Коментара по темата
16.
до15
13.07.2018 00:32:17
0
1
Аз на Боровец зимата с картата за 1ден от 58 лева правя с борда по 23 спускания всяко по 2,5 километра или 58 километра или средно 1левче на километьр пускане на стрьмна писта НЕ е зле,а ти за 45 лева 15 пьти значи 3ЛЕВА за 50метрова дьлжина
15.
Недоволен клиент
12.07.2018 17:22:36
3
1
Тоя аквапарк е много зле наскоро бях там и личните ми впечатления са
Чака се по 30мин за една пързалка на опашка.
За цял ден се пуснах 15 пъти.
Пълно е с руска полска и чешка сган.
Няма празни шезлонзи.
Тия олигофренчета където са ги сложили да са "спасители" са адски кухи лейки вървят мутреят и се надуват пък не се гледат какви убити шматки,са на 500лева заплата са...
Постна пица само с доматен сос и кашкавал е 5лв.
Колата от машината с вкус на газирана вода е 3лв.
Входа е 42лв.
Всичко се плаща вътре...
Според мен не струва!!!
14.
коко
12.07.2018 14:13:19
0
8
Де е ангелкова да отбележи ръст и тая година само че на туристите до Харманли или щея потърсите за коментар или предлагам повече статия с нейно присъствие да не виждам тук
13.
старейшини ГЕРБ
12.07.2018 14:03:01
1
15
БУЛГАРИСТАН - една изоставена от народа си територия, където унижението е безкрайно ! Резултатите са ВИДИМИ !
12.
12.07.2018 13:47:56
0
4
Така е, да. Но все пак го водят отнемане на девственост. То даже според мен е по гадно и от изнасилване. В смисъл шока и болката.
11.
до 10
12.07.2018 13:38:10
0
10
Представяш ли си каква травма ще остане това за детенцето.
10.
*********
12.07.2018 13:32:48
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
9.
хорейшио кейн
12.07.2018 13:25:07
4
2
toz detu puska vodata e iznasivash-serien, da se pusne malka devstvena policaika - under cover. horeishio out.
8.
do NOMER 4
12.07.2018 13:11:28
7
2
ALOOO,PO MORETO SA MUTRITE NA 4ERVENATA PARTIA ...NE DEI DA SPEKULIRA6...DARJAVATA SE BORI S 4ERVENATA SGAN ,KOIATO E NA VSIAKADE,OSOBENO PO MORETO.
7.
666
12.07.2018 13:07:23
2
8
Аквапарка е по проект на дявола!
От него се чуват само Викове и рев.
6.
и.д.
12.07.2018 13:05:03
3
14
Всичко опира до печалбите, здравето на хората не е важно...
Винаги има начин да предпазиш децата или такива, които не знаят, как и какво ги очаква в улеите на акваПАРКА!
Те не знаят ли , че това е БГ и никога, и никой не е виновен за нищо!!!
"Слава" на управляващите - те постигнаха увеличаващата се безнаказаност във всички сектори ...
5.
гражданин
12.07.2018 13:04:48
5
27
Чета и не вярвам на ушите си ! Посред бял ден на пързалките дете получава разкъсване и полицията търси педофил изнасилвач....тия са рЕдко малоумни,а доктора дето е решил че това е от изнасилване е пълен дебил !
4.
hm
12.07.2018 12:59:03
3
13
Тези атракциони явно крият доза риск и опасност.Нали и наше детенце умря в турски аквапарк. Конструкциите би трябвало да са одобрени по проек и т.н.,но кой знае от какви материали и изработка са.Да не говорим,че този аквапарк от край време има слухове за него по каква програма е построен?!
3.
MAFIA
12.07.2018 12:50:44
9
11
4ERVENATA MAFIA I MUTRITE PO MORETO NIKOGA NIAMA DA PRIZNAIAT VINATA SI.TVA E VSE EDNO KURNELIA NINOVA DA SI PRIZNAE 4E E MILIONER.
2.
Родител
12.07.2018 12:44:12
4
25
Затворете аквапарка!Моментално !
1.
Родител
12.07.2018 12:43:22
4
29
Затворете аквапарка!Моментално !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Затворник осъди държавата за 16 лева Затворник осъди държавата за 16 лева Пандизчията поискал общо 20 бона обезщетение за теснотия и дървеници Преди 5 години те убиха и разфасоваха богато семейство, но още не са осъдени Преди 5 години те убиха и разфасоваха богато семейство, но още не са осъдени Тревожна секс статистика сред мъжете ни: Един от десет не вдига самолета Тревожна секс статистика сред мъжете ни: Един от десет не вдига самолета При младите тя може да е в резултат на психологически проблем Глория катастрофира, автобус се вряза в белия й Мерцедес (СНИМКИ) Глория катастрофира, автобус се вряза в белия й Мерцедес (СНИМКИ) Няма ранени, има само материални щети Има ли съкращения на работници заради навлизането на изкуствения интелект у нас Има ли съкращения на работници заради навлизането на изкуствения интелект у нас Той е сравнително скъпа инвестиция – по голямата част от бизнеса все още се ориентира как да го приложи в своята работа, за да повиши продуктивността Студентите от Колежа по туризъм представиха великденски кулинарни изкушения Студентите от Колежа по туризъм представиха великденски кулинарни изкушения От следващата учебна година в Колежа се разкриват три нови бакалавърски специалности – „Мениджмънт на хотели и ресторанти“, „Туризъм и здравословно хранене“ и „Туризъм и предприемачество“ Община Средец предприема важни стъпки за решаването на най-наболелите проблеми на местните хора Община Средец предприема важни стъпки за решаването на най-наболелите проблеми на местните хора Предходната администрация е натрупала 1.8 млн.лв. задължения, може да ни блокират сметките, алармира кметът Не пускайте телевизора! Коктейл без грим, бижута и рокли тази седмица в „Ергенът“ Не пускайте телевизора! Коктейл без грим, бижута и рокли тази седмица в „Ергенът“ Кастингът за следващия сезон на романтичното риалити стартира днес Лозенец празнува своя вековен юбилей Лозенец празнува своя вековен юбилей 100 години от с. Ембелец до днешно с. Лозенец Кметът на Бургас пита жителите на жк. "Възраждане": Одобрявате ли тези терени за етажни паркинги Кметът на Бургас пита жителите на жк. "Възраждане": Одобрявате ли тези терени за етажни паркинги Община Бургас представя 5 локации, вижте ги 
Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници 
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори