×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Топченге шокиран от съдебната практика - 20 цигари марихуана да са малозначителен случай


Топченге шокиран от съдебната практика - 20 цигари марихуана да са малозначителен случай
Златко Пеев, главен разследващ полицай на ОД на МВР в Бургас съобщи притеснителната тенденция на Кръглата маса за превенция срещу наркотициите
02 Юли 2018, Понеделник, 11:05 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимка: Иван КОЛЕВ

Тихо се легализира употребата на марихуана, притеснен е главният разследващ полицай на ОД на МВР Златко Пеев

Все по-често 15 или дори 20 цигари марихуана се считат от прокуратура и съд за малозначителен случай и изобщо не са престъпление, съобщи днес главният разследващ полицай на ОД на МВР в Бургас Златко Пеев.

Това се случи по време на дискусията „Как да спрем пътя на наркотиците към младите българи”(ВИЖТЕ ТУК), провела се в Експоцентър Флора по инициатива на бургаските депутати от ГЕРБ.

Производствата се прекратяват по смисъла на чл.9, ал.2 от Наказателния кодекс, със следния текст: Не е престъпно деянието, което макар формално и да осъществява признаците на предвидено в закона престъпление, поради своята малозначителност не е общественоопасно или неговата обществена опасност е явно незначителна.

Губи се смисълът на превенцията, категоричен е Златко Пеев и припомни, че доскоро за малозначителни се считали до 1 грам – 2-3 цигари, но сега количеството значително се е увеличило, което саботирало работата на разследващите органи.


Дори и да бъдат арестувано лице с 15-20 цигари марихуана, което обезателно ще е дилър, след 24 часа излиза на свобода

и с освобождаването си от отговорност получават индулгенция да продължат с престъпната си дейност, подчертава разследващият полицай.

По отношение на марихуаната през 2017 година са арестувани 536 лица на възраст от 16 до 42 години, стана ясно от статистиката, която представи Златко Пеев на Кръглата маса днес. 34 от тях са оглеждали канабис в домовете си, а 5-има в специални оранжерии.

179 лица между 17 и 32 години са задържани за разпространение на пико, 14 от тях са готвачи. 111 са арестувани за афетамини, а възрастовата група е 17-25 години, 29 лица са закопчани за разпространение на екстази и 20 за кокаин, отчете главният разследващ полицай на ОД на МВР в Бургас.

342 са регистрираните случаи на шофиране след употреба на наркотични вещества, но бройката тази година ще скочи драстично, защото са закупени нови дрегери в Созопол, Приморско, Царево и Поморие.

Златко Пеев изтъкна, че е служител на МВР от 15 години, през целия си стаж е разработвал, разбивал групи и арестувал наркопласьори.

„Бургаската полиция има значителни успехи в тази област. Мога смело да кажа, че сме една от малкото дирекции, извън ГДБОП, която има успехи в разследването на организирани престъпни групи, занимаващи се с разпространението на наркотици.”, подчерта Златко Пеев, но допълни разочарованието си, че голяма част от действията им са саботирани и е необходима промяна.

Тревата става все по-масова, но притеснителното за мен и моите колеги, че се налага съдебна практика, която третира употребата на малки количества марихуана до 5 грама или 15-20 цигари да се третират като малозначително деяние по смисъла на чл.9, ал.2 от НК, което всъщност е липса на престъпление. По този начин реално и тихо се легализира употребата на марихуана”, допълни Златко Пеев.

Той съобщи и притеснителната статистика, че все повече деца използват т.нар. „друсан чай”, който е с неясен химически състав. „Купува се обикновен чай, третира се със спирт и химически препарати, изсушава се и се пуши. Основно се използва от малолетни лица. Разследването на този вид престъпление е трудно за нас, защото съставът за третиране на чая не е ясен, а това е необходимо за квалификация на деянието”, каза още Златко Пеев.

В категории: Крими


54
Коментара
54
Коментара по темата
54.
Корупция та ДРЪНКА !!!
05.07.2018 10:08:34
0
0
Хайде стига сте ни дрънкали глупости бе ! Вече дори и Полските мишки разбраха , че наркопласьорите СЕ ОТЧИТАТ на властта !
А на Пеев мога да му кажа само едно:
Най-големият нарко оператор в света е ... ЦРУ !!!
53.
до прокурор Милена Стойчева-Генчева
05.07.2018 10:06:44
0
0
Проверки за почтеност и конфликт на интереси и за установяване на действия, които накърняват престижа на съдебната власт, и проверки, свързани с нарушаване независимостта на съдиите, прокурорите и следователите (Нов - ДВ, бр. 62 от 2016 г., в сила от 01.01.2017 г.)

[Препратки от статии] [Препратки от практики] [Препратки от процедури] [Бележки]
Чл. 175и. (Нов - ДВ, бр. 62 от 2016 г., в сила от 01.01.2017 г.) (1) Конфликт на интереси възниква, когато съдия, прокурор или следовател има частен интерес, който може да повлияе върху безпристрастното и обективното изпълнение на правомощията или задълженията му по служба.
(2) Частен е всеки интерес, който води до облага от материален или нематериален характер за лице по ал. 1 или за свързани с него лица, включително всяко поето задължение.
(3) Облага е всеки паричен или непаричен доход, включително придобиване на дялове или акции, както и предоставяне, прехвърляне или отказ от права, получаване на стоки или услуги безплатно или на цени, по-ниски от пазарните, получаване на привилегия или почести, помощ, глас, подкрепа или влияние, предимство, получаване на или обещание за работа, длъжност, дар, награда или обещание за избягване на загуба, отговорност, санкция или друго неблагоприятно събитие.
(4) Съдия, прокурор или следовател, който има частен интерес по конкретен повод извън разглеждането на делата и преписките, е длъжен да подаде декларация за конфликт на интереси пред Инспектората към Висшия съдебен съвет и да прекрати изпълнението на правомощията си по отношение на съответното лице или дейност.
(5) Когато закон предвижда специални основания за отводи и самоотводи, се прилага специалният закон.
(6) Незабавно след приключването на делата с влязъл в сила съдебен акт, както и по преписките и делата на прокурорите и следователите административните ръководители на органите на съдебната власт изпращат на Инспектората към Висшия съдебен съвет преписи от съдебните актове и актовете на прокурорите и следователите, отменени поради нарушение на законовите разпоредби, уреждащи основанията за отвеждане от разглеждане на делата и преписките на съдия, прокурор или следовател.

[Препратки от статии] [Препратки от практики] [Препратки от процедури] [Бележки]
Чл. 175к. (Нов - ДВ, бр. 62 от 2016 г., в сила от 01.01.2017 г.) (1) Предмет на проверката на съдия, прокурор или следовател за конфликт на интереси е установяване на достатъчно данни за наличието на частен интерес при изпълняване на конкретните служебни функции на лицето.
(2) Предмет на проверката за почтеност на съдия, прокурор или следовател е установяването дали лицето приема материални или нематериални облаги извън рамките на закона независимо от естеството им, които могат да поставят под съмнение неговата независимост и безпристрастност.
(3) Предмет на проверката за независимост на съдия, прокурор или следовател е установяването дали при изпълнение на служебните си задължения лицето упражнява или се поддава на натиск, заплахи, стимули, преки или косвени влияния от представители на публична власт или частно влияние, вътрешни или външни за съдебната система.
(4) Предмет на проверката за установяване на действия, които накърняват престижа на съдебната власт, е установяването дали поведението на лицето е в разрез с утвърдените в обществото разбирания за благоприличие и дали действията му компрометират честта на съдията, прокурора или следователя в професията и обществото.

[Препратки от статии] [Препратки от практики] [Препратки от процедури] [Бележки]
Чл. 175л. (Нов - ДВ, бр. 62 от 2016 г., в сила от 01.01.2017 г.) (1) Всеки, който разполага с данни за частен интерес на съдия, прокурор или следовател при изпълнение на неговите конкретни служебни функции или за действия, които противоречат на принципите за почтеност, накърняват престижа на съдебната власт или са свързани с нарушаване на независимостта на съдиите, прокурорите или следователите, може да подаде сигнал до Инспектората към Висшия съдебен съвет.
(2) За сигнал се приема и публикация в средствата за масово осведомяване, ако отговаря на условията по ал. 5, т. 2 - 4.
(3) Всеки сигнал се регистрира в Инспектората към Висшия съдебен съвет незабавно след постъпването му.
(4) Сигнали, които не са от компетентността на Инспектората към Висшия съдебен съвет, незабавно се препращат по компетентност на съответния орган.
(5) Всеки сигнал трябва да съдържа:
1. трите имена, единен граждански номер, адрес, телефон, факс и електронен адрес, ако има такъв;
2. имената на лицето, срещу което се подава сигналът, и заеманата от него длъжност;
3. конкретни данни за твърдяното нарушение, в т.ч. място и период на извършване на нарушението, описание на деянието и други обстоятелства, при които е било извършено;
4. позоваване на документи или други източници, които съдържат информация, подкрепяща изложеното в сигнала, в т.ч. посочване на данни на лица, които биха могли да потвърдят съобщените данни или да предоставят допълнителна информация;
5. дата на подаване на сигнала;
6. подпис на подателя.
(6) Към сигнала може да се приложат всякакъв вид източници на информация, подкрепящи изложените в него твърдения.
(7) Главният инспектор утвърждава образец на сигнал, който е достъпен на интернет страницата на Инспектората към Висшия съдебен съвет, както и на място.
(8) Главният инспектор е отговорен за осигуряването на технически възможности за подаване на сигнали по начин, който осигурява комуникация с подателя, но не позволява разкриване на неговата самоличност.

[Препратки от статии] [Препратки от практики] [Препратки от процедури] [Бележки]
Чл. 175м. (Нов - ДВ, бр. 62 от 2016 г., в сила от 01.01.2017 г.) (1) Проверките по този раздел започват със заповед на главния инспектор:
1. по сигнал, който отговаря на условията по чл. 175л, ал. 5;
2. по искане на съдия, прокурор или следовател, когато проверката се отнася за него;
3. по служебна инициатива на Инспектората към Висшия съдебен съвет, когато при извършване на проверките по чл. 56, ал. 1 констатира данни за нарушения по този раздел;
4. при получаване на съдебен акт по чл. 175и, ал. 6.
(2) В заповедта на главния инспектор по чл. 58, ал. 1 се посочва и основанието за започване на проверката.

[Препратки от статии] [Препратки от практики] [Препратки от процедури] [Бележки]
Чл. 175н. (Нов - ДВ, бр. 62 от 2016 г., в сила от 01.01.2017 г.) (1) Инспекторатът към Висшия съдебен съвет извършва проверките по този раздел в двумесечен срок от регистрирането на сигнала, който може да бъде продължен еднократно за срок от един месец със заповед на главния инспектор.
(2) В хода на проверките се събират данни, относими към предмета на проверката, и се изслушва проверяваното лице.
(3) При извършването на проверките по този раздел Инспекторатът към Висшия съдебен съвет има правата по чл. 175д, ал. 2 - 7.
52.
до прокурор Милена Стойчева-Генчева
05.07.2018 10:04:44
0
1
Чл. 175у. (Нов - ДВ, бр. 62 от 2016 г., в сила от 01.01.2017 г.) Проверяваното лице има право на адвокатска защита в хода на проверките и производствата по този раздел. /ЗСВ/
51.
до прокурор Милена Стойчева-Генчева
05.07.2018 09:32:25
0
1
Чл. 145. (1) При изпълнение на предвидените в закона функции прокурорът може:
1. (доп. - ДВ, бр. 62 от 2016 г., в сила от 09.08.2016 г.) да изисква документи, сведения, обяснения, експертни мнения и други материали, като определя срок за получаването им;
2. лично да извършва проверки;
3. да възлага на съответните органи при данни за престъпления или за незаконосъобразни актове и действия да извършват проверки и ревизии в определен от него срок, като му представят заключения, а при поискване - и всички материали;
4. да призовава граждани или упълномощени представители на юридически лица, като при неявяването им без уважителни причини може да разпореди принудително довеждане;
5. да изпраща материалите на компетентния орган, когато установи, че има основание за търсене на отговорност или за прилагане на принудителни административни мерки, които не може да осъществи лично;
6. да прилага предвидените от закона мерки при наличие на данни, че може да бъде извършено престъпление от общ характер или друго закононарушение.
(2) (Нова - ДВ, бр. 62 от 2016 г., в сила от 09.08.2016 г.) Проверката по ал. 1, т. 2 и 3 се извършва в двумесечен срок, който при необходимост може да бъде удължен еднократно от административния ръководител на съответната прокуратура с един месец. Прокурорът се произнася по материалите от проверката в срок до един месец от получаването им.
(3) (Предишна ал. 2 - ДВ, бр. 62 от 2016 г., в сила от 09.08.2016 г.) Разпорежданията на прокурора, издадени в съответствие с неговата компетентност и закона, са задължителни за държавните органи, длъжностните лица, юридическите лица и гражданите.
(4) (Предишна ал. 3 - ДВ, бр. 62 от 2016 г., в сила от 09.08.2016 г.) Държавните органи, юридическите лица и длъжностните лица са длъжни да оказват съдействие на прокурора при изпълнение на правомощията му и да му осигуряват достъп до съответните помещения и места.
(5) (Предишна ал. 4 - ДВ, бр. 62 от 2016 г., в сила от 09.08.2016 г.) В рамките на своята компетентност и в съответствие със закона прокурорът може да дава задължителни писмени разпореждания на полицейските органи.
(6) (Предишна ал. 5, доп. - ДВ, бр. 62 от 2016 г., в сила от 09.08.2016 г.) Прокурорът протестира и иска отмяна или изменение на незаконосъобразни актове в срока и по реда, предвидени със закон. Той може да спре изпълнението на акта до разглеждането на протеста от съответния орган, ако това е предвидено със закон.
50.
*********
05.07.2018 09:08:41
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
49.
milen
05.07.2018 07:58:17
0
3
Купих си 2 два фалшиви нотариални Акта от нотариус Бисер ДЕМИРЕВ 324 Айтос....и със тях заблудих и измамих една бедна и болна жена и и взех 9 000лв,но КОСВЕНО за това е виновна и прокурор Милена Стойчева Генчева от РП-Айтос...
от:
milen petrov ([email protected])
дата:
29.06.2018 08:46
до:
[email protected]

Уважаема ,г-жо Главен инспектор на ИВСС-София
защо,прокурор Илиян Пантелеев от РП-Айтос .....след като писменно в РУ на МВР в гр. Айтос съм дал писменни показния какво съм извършил ....сиреч .....ИЗМАМИХ една болна и бедна жена и я измамих като и взех 9000лв и и продадох ид.ч. от втори жилищен етаж на една НЕУЗАКОНЕНА И НЕЗАКОННА къща който е с площ от 106,93кв.м. , а аз я заблудих и измамих и и го продадох благодарение на нотариус БИСЕР ДЕМИРЕВ 324 за напълно ЗАКОННО уж ,че е 120 кв.м. , т.е. с 13,07кв.м получи по-малко жилище без партиди за ТОК и Вода ,защото е НЕЗАКОННО ....дори и НЯМА ПРАВО ДА ГО ПОЛЗВА ПО ЗАКОН /според ЗУТ/....все още не образува ДОСЪДЕБНО ПРОИЗВОДСТВО .....ако продължава да чака .....накрая ще взема и да и го ЗАПАЛЯ ,нарочно заради АНАРХИЯТА В ПРОКУРАТУРАТА ....и най-вече РП-Айтос.....които не обръщат внимание на ИМОТНИТЕ ИЗМАМИ С НАСЛЕДСТВЕНИ ИМОТИ при един скандално известен Айтоски нотариус Бисер ДЕМИРЕВ 324 с една НЕУЗАКОНЕНА И НЕЗАКОННА КЪЩА с административен адрес Айтос ,ул. Москва №18
Дано да вземете някакво правилно решение.....
48.
До Пеев
05.07.2018 03:25:49
0
1
Ей, пагон нещастен !!! Отиди да кажеш на евреите, холандците, америланците и още куп други нации, че са наркомани. Шибан убит комкопелдак с виждания отпреди милярд години. Тъп пагон.
47.
Ето
04.07.2018 18:17:43
0
0
Защото са малоумници
46.
Коло ездач
04.07.2018 17:21:51
0
6
А бе,верно ли ,в Бургас имало топ ченгета?Ами що не могат да ми намерят двете откраднати колелета?Не,че на комшията колата я намериха,но всичко е точно !
45.
truestory
04.07.2018 14:38:14
0
3
ами като е голям проблем тревата, да спрат полицаите да си имат по един дилър дето бачка за тях. Като е такъв проблем що не гледате да я спрете а гледате да трупате пара от административни наказания????
44.
Следва
04.07.2018 10:19:16
1
5
Младите започнаха да пушат чай защото не можете да ги хванете с тъпия ви тест,нищо че може да има смъртни случай вас това господа полицай не ви интересува интересува ви да си напраите някъф оборот от изхващани тийнове и до там.Те не пушат трева и чай от много хубаво да знаете,пушат да избягат от ужасната сива действителност на 6 дена работна седмица например по 10 часа на ден,ама всичко се връща като се върне на вашите деца и те ви мразят ще видите как е ;)
43.
Следва
04.07.2018 10:15:08
2
2
Скоро българия ще е като цс на улицата няма да има никой освен полицай и терористи и ще се колят на нож защото и без това оръжия йок :D
42.
Следва
04.07.2018 10:14:11
2
3
Скоро ще живеем в държава където едвам навършили 18 години лапета висят по затворите,а навън ще е пълно с обирджий рекетиори,проститутки,убийци,сводници,крадци и сякакви други отайки и боклуци.Самоче така ще е докато тъпия ни народ продължава да трае и освен това всеки един гражданин от масата обича МВР и полицаята която е един тумор в България,толкова са заблудени малпоумните ни сънародници.Самоче всичко е за сметка на полицайте защото децата им ще израстнат в тая кочина която те сега сътворятват без да мислят(то едно от изискванията да станеш полицай е да си безмозъчен)
41.
V
04.07.2018 02:05:26
0
9
Все бех виждала замаени служители на данс и милицията, обаче такива некадърници квито са в момента...неам думи просто. Ще съсипете живота на някое дете за малко трева. Как не ви е срам бе господа? Кви служби сте, кви пет лева. В цел свят се легализира. Доказа се ,че и лекува редица болести. Ама кво да ви обяснявам на вас...тъпи ченгета. Тъп, по-тъп, ченге
40.
ОДМВР
03.07.2018 18:51:17
0
4
Пием си 5-6 човека и които пие с мене го издигнах за въпросните говоря ама кво от това .А и вече с Диянчо сме авери !!! Хахахайй
39.
?
03.07.2018 15:09:46
1
11
абе верно ли е изнесеното от Перата ,че убийците дето го надупчили с куршуми викали от храсТите Стой Полиция ??? и защо не пуснете интервюто на Перата за Баце да се чуят всички гледни точки ??? каква е тази цензура бе
38.
Може
03.07.2018 13:16:54
1
8
да е топ ама на скъпоплатените машинописки наречени разследващи полицаи...Този жив престъпник е виждал само на картинка.Стъкмкистика,чертики,киртеци цифрички това е важно да върви.
37.
V
03.07.2018 01:33:30
1
17
Вие от мвр вземете си направете тестове за дрога и алкохол да ви видим, колко струвате, че половината полиция се друса и фирка. Ше ми говорят за шепа плява. Аре наздраве господа милиционери!
36.
Този алкохолик
02.07.2018 21:29:59
2
23
От какво толкова е шокиран? Той да внимава,да не стане така че случайно да го спрат катаджии и да го проверят за алкохол. Тогава ще стане ”цирк Добрич”
35.
топченгето
02.07.2018 21:25:42
0
9
не чете ли и слуша професор Иво Христов ,какво пише и говори .Там човека е казал всичко точно и ясно ,като бял ден
34.
Шокиран от съдебната практика???
02.07.2018 20:51:38
2
16
По притеснително е не за марихуана, а за това как може да връщат на “работа” компроментирани магистрати като Зам окръжният прокурор Ангел Георгиев -заловен с подкуп и Бившият апелативен прокурор Емил Христов-търговец на влияние и да ги върнат редови прокурори в Бургаска прокуратура. Останалите магистрати това трябва да ги притеснява. Как осран от всякъде и явно корумпирани магистрати се връщат обратно да си “ доработят” до пенсия на парите на лошият бургаски матрял..
33.
12a
02.07.2018 20:29:05
1
25
"Златко Пеев изтъкна, че е служител на МВР от 15 години, през целия си стаж е разработвал, разбивал групи и арестувал наркопласьори". Вече 15 минути се смея над тоя бисер. Златко, ма ти ги пукна бе пич! :))))
32.
Към 25
02.07.2018 20:00:57
2
24
Решението приятелю е да се имигрира към белите държави където като си пафнал едно растение което е в пъти по безвредно от нормалните цигари,и храната боклук която ядем българите дето ни пробутват,не те вкарват в затвора или да ти вземат книжката за 2 години и 2 год пробация и 2 бона назад.Държавите които дръпнаха напред като я легализираха и оставиха свободен избор на хората да си правят каквтоо им хареса,това тука нашето е диктатура от най-примитивно ниво и ако легализираме тревата(ако защото народа е толкова изпростял че си мисли че полицията като хваща лапета с грамче са най-великите и имаме най-стабилната държава)та ако я легализират МВР трябва да фалира,а не на човек с 2 огнестрелни рани в главата да казват че се е самоубил!въобще в българия на ден умират толкова много хора и толкова много биват убивани и тез търтей вмирисани се фанали с лапетата по училищата но всичко ще се върне върху тяхните деца,защото моите деца няма да израстнат тук,а тяхните ще израстнат в тази кочина за която те не правят нищо да тръгне към добре.След 10 години масово убийство ще се гледа като нещо нормално в България да видим тогава старите хора(малоумниците) кво ще кажат за великата им полиция
31.
Гея
02.07.2018 19:54:26
6
4
Баси глупака малоумен кво като се легализира ве примитив долен земи се фърли от някой мост и лиши света от простотията си и преди тва тегли ножа на семейството си че не ставате всички
30.
Дрегер за Златко
02.07.2018 19:54:16
2
27
Колко е морално един перманентно пиян и то в работно време, да се възмущава от 4 грама марихуана??? А цялото ръководство го знае, гледа му всеки ден резилите и му гледа сеира. Наистина заслужавате овации!
29.
DJARO
02.07.2018 19:18:54
0
11
Do-1-kazarma=zaduljitelna pone 10meseza-1godina....A tova s marihuanata e BQGANE ot ISTINSKITE PROBLEMI...osobeno Bitovata prestupnost...ako ne hva6tat deza s po edin fas trevi4ka ili gram dva daje...NULEVA RAZKRIVAEMOST 6te ot4itat,,ama nuleva s tova si pulnqt statistikata po kriminalnite buletini
28.
dei
02.07.2018 18:33:20
1
19
zlatko zlatko...i predi i sega si smatka dolna...muzikant i chenge...vruskar i komynist...zlatko smeni si rabotata...ne stavas...i ti go znaes...
27.
до Николай
02.07.2018 17:53:47
0
16
Не се занимавай с омъжени жени!!!!!!
26.
до Джанкова
02.07.2018 17:43:10
0
19
Остави комисаря .Той е женен пача!
25.
Хааа
02.07.2018 17:40:45
1
32
Страшно е една цигара, невероятно, престъпление срещу човечеството! А разбираш ли крадат се милиарди - там се мълчи, но един тийнеджър с една трева е заплаха за националната сигурност. Жалкоооо, жалкоооооооо .... за милиони няма закони, за кокошка няма прошка!
24.
За Перата
02.07.2018 17:34:24
2
18
Какво стана със стрелбата по Перата,който ни е ясен че не е стока. Но защо ако лъже не го изобличат? Да излязат и да кажат официално,че доказателствста са различни от версията на Перата(примерно) и така ще го изобличат и ще му затворят устата. А не да налагат затъмнение и да му изписват веждите,а той да дава интервюта през Фейсбук всякаш няма какво да крие. Много плоска е постановката на полицаите в такива случаи: ” Ами той си го търсеше,той си го заслужава”
Добре,така е но то станалото-станало,той го е отнесъл. Но в такива случаи е хубаво да се разкриват извършителите.Защото щом са сложили маски и тръгнали да убиват,може да са убивали преди,може да убият и утре. Като не хванеш убиеца първият път,той ще убива пак. Ако пък се окажа че е инсценировка на Перата,заковат ли го,ще го закопаят завинаги и няма да може да се прави на ”народен спасител”,нито пък да говори глупости за полицаите. Странно защо полицията която обича пиара през медиите и работи повече с интервюта от колкото с действие,в този случай мълчи,както и услужливите и медии?
23.
До Джанкова
02.07.2018 17:32:41
1
26
Защищаваш Калоян ,а той вече ти изневери с млада.
22.
Хаха
02.07.2018 17:27:33
0
40
Престъпниците в България не пушат марихуана другарю полицай. Те крадат от държавата, карат скъпи коли, ходят първа класа до Ню Йорк с пари за болни хора итн.
21.
Asd
02.07.2018 17:27:05
0
31
А ве, смешен милиционер, защо не хванете големите играчи? Само тръскате лапетата за чо 1 грам трева и голям случай сте разрешили, малоумници. На твое място няма да давам такива смешни интервюта да се излагам.
20.
Кумпитентйен орган
02.07.2018 17:23:28
0
32
Ако я няма тревата, стъкмистиката за образувани ДП-та съвсем ще се скапе :) И ще лъсне истината, чеее, о, ЧУДО, всъщност откъм реалната престъпност ушевите са гола вода. Не, че не си го знаем, но така ще е вече официално
19.
1
02.07.2018 17:05:31
0
23
Ноторно е, че тър говията с дрога е под контрола на милилицията. В сайта бивол бяха изнесени случаи за дрога в милиционерски коли, в София-дрогата в Студентски град беше под контрола на милиционери-случаят беше изнесен в медиите и , в източна България шеф от местно РПУ в малък град миналата година беше заловен с голямо количество тежка дрога, случаят днес е потулен и тн. Тоест тези с по 15 цигари са самодейци, извънсистемни играчи, и затова милицията се цели към тях . да не са конкуренция.
18.
Златко бе,скрий се бе!
02.07.2018 16:47:47
0
31
Колко е настървен за 15-20цигари,истински ”питбул” хахааааа
Абе Златен ли си,сребърен ли си? Да вземете да поработите малко не за Наркобоса Торбичка,а и по дузината неразкрити убийства,зад които стои именно наркогрупата на въпросният Наркобизнесмен. Че между жертвите има и жена и дете.
17.
Дойче Веле
02.07.2018 16:42:42
0
20
Калоянчев защо не си там й ти да даваш интервю? О забравих, ти жив престъпник не си виждал, какво да говори за познанията ти по наркотиците.
16.
Неа
02.07.2018 16:40:45
5
3
Това наистина е притеснително !
15.
Do Kalojanov
02.07.2018 16:40:01
2
38
Вземете си дрегера и за полицаите в работно време. Този на снимката не отрезнява. Четейки изказванията му в интервюто си правим изводите, че все още не е изтрезнял.
14.
kadifence
02.07.2018 16:39:16
0
5
Eii zelka mrasna vnimavai mnogo uho mrasno drugiq pat vnimavai kogo peesh!
13.
izvorishki maneken
02.07.2018 16:36:07
0
3
Fikus !!! A tebe i brat ti shte va ch...m kato poslednata magarica!!!
12.
Faruh Baban Shaban Salih Abdula
02.07.2018 16:34:35
0
11
Jelio ZELKATA ot Vetren i Dancho DANECA ot Banevo prodavat i proizvejdat narkotici i prodavat na decata ot Vetren i Banevo.A Marqn MANATA ot Vetren prodava ot smartonosniq chai!!!
11.
Ивайло Пеев
02.07.2018 16:33:02
1
18
Аве Злато ами ОПГ на Емил Ковачева МЕНТАТА и неговите братя защо не ги задържате чадър ли им правите
10.
До 4 теб ще те изпратим в Самара
02.07.2018 16:32:04
1
14
До 4 преди да ми хабиш парите за да “разследваш” цигари вземи покажи някакви резултати некадуени ченгета такива! НИЩО не правите.
Поне си санирайте МВРто.
Поне си измийте колите и им лъснете джантите.
9.
Джанкова
02.07.2018 16:31:24
24
8
В Бургаско има един единствен топ полицай и това е Калоян. Всички останали са бледа имитация.
8.
Geroi
02.07.2018 16:28:51
14
7
Бургаските криминалисти са номер 1
7.
Златкоо ли бее
02.07.2018 16:28:16
1
31
Това е дознатела по делото срещу Божо Кравата. Дело което показа и на ”слепите” как се работи срещу тези които ”скачат” на ”златната кокошка” Очите. Дело което показа как се работи за Очите,който влязал да хапне кюфтета с 40човека ”приятели”,а Кравата ”решил” да го елеминира ей така без нищо,в неговият си ресторант пред десетки клиенти.
Да са живи и здрави такива ”топ полицаи” и все така да работят за правилните хора Паркобосове,за да може България да просължава да бъде пример за корупция и беззаконие!
6.
Денис
02.07.2018 16:25:44
3
26
Те в ОДМВР-Бургас всички са топ ченгета, Флагман хайде по-полека.
5.
gradski
02.07.2018 16:23:09
1
24
Ама направо ги разцепиха организираните групи за продажба на дрога - Иванчо наркомана и Драганчо дето гледал у тях 5 растения.. Съдебната им система виновна..
4.
До 2
02.07.2018 16:22:04
22
12
Заминавай за Канада или Македония.Може да се посмеят и без Дрога
3.
Левски иска резултати
02.07.2018 16:16:13
4
16
Не виждат грозните си коли тръгнали да се занимават с цигари егати тъпаните.
За какво ви плащаме с наште пари?
2.
Истината
02.07.2018 16:14:52
6
36
Не се занимавайте с трева и фермери.
Цяла Канада и Македония пуши навсякъде където отида. Канада го легализираха на федерално НИВО!
Канадски тийнеджъри пушат както си искат и се смеят и се радват. Глупости правите.
Не ловите истинските проблеми!!!!
Вижте си грозноте сгради защо не се хванете на работа да ги боядисате да си ремонтирате колите.
Некадърници. Не се занимавайте с трева.
Не сме от вчера. Четем новините знаем какво става по света. Марихуаната се оказа лекарство!!!!
1.
,,,,
02.07.2018 16:14:28
6
26
КАЗАРМА - ЗАДЪЛЖИТЕЛНА. Поне шест месеца
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Братя Халваджиян вземат милион от финала на „Като две капки вода“ 11 хиляди места в "Арена София" с цени между 40 и 150 лева са разпродадени като топъл хляб Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович Двете са близки приятелки Първият човек на Гешев в Бургас се представи като президент на чужда фирма, собственикът в шок Първият човек на Гешев в Бургас се представи като президент на чужда фирма, собственикът в шок Не е ли това фалстарт за политическия проект на бившия главен прокурор, с който ще атакува парламента  Няма сърце! 33-годишен мъж открадна кутия за дарения с пари за лечение на онкоболна жена Няма сърце! 33-годишен мъж открадна кутия за дарения с пари за лечение на онкоболна жена В кутията имало 200 лева Кралят на крадците ще помага на Боби Михайлов да открие кой обра къщата му Кралят на крадците ще помага на Боби Михайлов да открие кой обра къщата му Пацо Килията обещал на бившия шеф на БФС да проучи по свои канали кой е извършил удара Започва мащабен ремонт на Младежкия дом в Бургас Започва мащабен ремонт на Младежкия дом в Бургас Очакваният резултат е сградата да хаби с над 75% по-малко ток годишно Купуваме храна за вкъщи в наши съдове Купуваме храна за вкъщи в наши съдове Ще предлагат кутии и бутилки за многократна употреба Парламентът спешно гласува закон за служебните премиери заради проблемите с Конституцията Парламентът спешно гласува закон за служебните премиери заради проблемите с Конституцията Целта е да се елиминират несъвместимостите Възможно ли е да се окажем с 480 депутати с двойни заплати Възможно ли е да се окажем с 480 депутати с двойни заплати ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ се заплашиха едни други с нови временни комисии Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той е един от хористите, които създават неповторимата тържествена атмосфера по време на църковните служби в катедралата „Св. Александър Невски“, която му е като втори дом
Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството продава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството продава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори