×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Само във Флагман.бг! Скандалът с Янка Рупника се разраства, тя не знае, че са искали Летния театър без пари от нейно име


Само във Флагман.бг! Скандалът с Янка Рупника се разраства, тя не знае, че са искали Летния театър без пари от нейно име
Владислав Славов(вдясно) - организатор и един от изпълнителите в концерта е писал писмото до кмета на Бургас Димитър Николов от името на Янка Рупкина, странджанската певица остана изненадана
26 Юни 2018, Вторник, 16:58 ч.
Автор: Моника ИЛИЕВА, снимка: Флагман

Народната изпълнителка разби и друго твърдение - че събитието е благотворително

Скандал с юбилейния концерт на изпълнителката на народни песни Янка Рупкина днес разпали страстите на сесията на Общинския съвет в Бургас (ВИЖТЕ ТУК).

Създаде се усещането, че именитата странджанска певица злоупотребява с почетното си гражданство. В основата на тези подозрения бяха действията на импресариото, който я представлява. Днес стана ясно, че той е поискал от Община Бургас да му се предостави Летния театър безвъзмездно, защото Рупкина е почетна бургазлийка.

Пред администрацията въпросният импресарио изтъкнал, че това ще бъде "благотворителен концерт", но не споменал за какво точно. Плакатите за събитието вече са разлепени из целия град, билети се продават, но никъде не е упоменато каква ще е каузата на събитието, нещо, което направи впечатление на по-будните общински съветници. 

Заради това и репортер на Флагман.бг потърси за коментар Янка Рупника. „Организаторът на  концерта не ми е казал, че събитието е с благотворителна цел. Не съм информирана за благотворителна кауза свързана с него. Аз лично, като певица, като човек не съм го обявила за такъв.  Във връзка със събитията по-рано днес ще кажа, че знам защо се случва това, но не желая да коментирам! Местната власт трябва да координира по-добре какви концерти се правят и кой и защо ги прави. Случиха се някои неща между колегите, но аз не искам да ги огласям, а и не трябва. Не могат да се разместват датите за концертите както им хрумне. Аз правя юбилей, а не махленски концерт”, обясни пред Флагман.Бг певицата Янка Рупкина.

От  разговора с голямата народна певица Янка Рупкина стана ясно, че и тя не знае, че организаторът е решил да спести 1500 лева за наем на Летния театър и поискал от нейно име да го ползва безплатно.  

„Не знам, научавам от вас. На 11-ти юли правя в Бургас юбилеен концерт, а не благотворителен и ден преди това такъв имам във Варна. На  една сцена излизам с Костадин Михайлов, Златка Ставрева, Лазар Налбантов и други колеги, които организаторът с е поканил с мое съгласие”, заяви изпълнителката.

Издирихме кой е организатор на концерта. Оказа се известният импресарио Владислав Славов от БГ Мюзик къмпани. Той добре знаеше какво се е случило на днешната сесия на ОбС - Бургас    и явно бе подготвен, за да отговори, но не бе наясно, че вече сме говорили с Янка Рупника и малко се оплете във версията си. 

Янка Рупкина учредява стипендия за млади хора, която ще предостави на фестивал в нейна чест през следващата година", започна Владислав Славов и продължи. "Не  съобщавам нещо ново в момента. То е описано в писмо до местната управа и по-точно до г-н Димитър Николов. А защо общинските съветници Георги Манев и Тодор Ангелов така скачат, предполагаме че е техен начин на работа. Датата 11-ти юли е запазена преди една година. Тогава са проведени разговорите  по повод събитието. За нас не е проблем и да си платим наема на Летен театър – Бургас. Ние не правим благотворителен концерт за болно дете, НИЕ ПРАВИМ БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОНЦЕРТ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА БЪЛГАРСКА КУЛТУРА”, заяви  още той.

Славов "захапа" и националния лидер на СЕК и общински съветник в Бургас Георги Манев - основен спонсор на фестивала в Жеравна. Манев днес бе категоричен, че никога няма да допусне на сцена Янка Рупкина и изрази сериозни съмнения за авторството на песните й.

Той вероятно няма идея за приноса на Янка Рупкина в световната музика. Знае ли г-н Манев, че Янка Рупкина е получила „Грами” и нейни песни са издавани в световни компилации. Това е само малка част от нейната биография,  която трябва да познават всички”, разгневи се Славов.

В категории: Бургас


Флагман.БГ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън 28/03/2024, Четвъртък 10:26 2
Голям скандал в Денсинг старс
Голям скандал в Денсинг старс 28/03/2024, Четвъртък 10:23 3
13
Коментара по темата
13.
Jimmywolf
06.07.2018 23:04:35
0
0
Колко имбецилите има в община Бургас? Изключвам перманентните от геЙрП. Манев какъв е, че да решава и са пуска, това да не му е редовното безплатна магистралка
12.
.....
26.06.2018 22:58:02
0
4
Някои от съветниците вадеха пари от заведения, чийто наем беше пид два стотака, така че по- тихо, моля! Между г- жа Рупкина и импресариото явно има нещо щом единия се оправдава с другия....
11.
Мафия
26.06.2018 22:18:55
0
3
Те общината цял мост - символ на Бургас го харизаха без пари за 2 дена на крадлива банка, а за народен изпълнител няма прошка... секира и хубаво да се разчуе, че всички в кошера са "честни" крадци до мозъка на кражбите - кмето крадецо.
За милиони няма закони, за кокошка няма прошка....
10.
Разбирач
26.06.2018 21:12:48
0
3
Решението на общинския съвет е незаконосъобразно тъй като закон за общинската собственост и подзаконовия нормативен акт наредба не дават право на почетните граждани в да ползват безвъзмездно движимо и недвижимо общинско имущество.
9.
do 8
26.06.2018 20:20:43
0
6
Със тебе ужким за любов говорим.
а вече цяла вечност спорим.
Ти малко моралистка ми изглеждаш.
Пороците ми търсиш, в тях се вглеждаш.
Аз мисля, че не ме разбираш -
без секса любовта умира.
Да. Вярно е.
За любовта говоря,
но се налага с теб да споря.
Ти май буквално ме разбра.
Говорех за любовната игра.
Когато споменах борбата,
си мислех за любов в кревата.
А ти ме взе за Трите хикса
(на тебе май това ти липсва).

Сега разбирам, че за теб е проза
жена в леглото си да сложа,
да и нашепвам думи нежни,
да я топя в любов безбрежна,
да и целувам аз очите,
да се потопя в косите,
да я галя,да милувам,
устните и да целувам,
с мойте устни да я нарисувам.

Ех, какво ли знаеш ти...
Щом в сърце любов гори
и искри край нас щом има,
прозата добива рима,
в песен мигом се превръща,
с топла нежност ни обгръща.

Щом препълна е душата,
и тепиха и кревата
стават ангелско гнездо -
сливаме се във едно.

И на теб ти пожелавам
случка някаква такава.
8.
Антония Чорева
26.06.2018 20:14:31
0
1
Дяволът от ангела по едно се различава сега,
че още преди сватбата носи рога.
7.
ALF
26.06.2018 19:50:23
0
0
Дойдохме си на 5-те лева.
Маджурска (тронска) работа.
6.
*********
26.06.2018 19:23:38
1
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
5.
Шон Конъри
26.06.2018 19:19:37
1
6
не съм садист
,не съм юрист
и гей не съм
но блудна мисъл присламчи се в моя сън
да изтребя всички мутри отлетели
с моите пари и труд забогатели
свише ли е таз идея
или демонче я шепне
мисля може и без нея
по едно сатърче да им лепна.
4.
Джордж Майкъл
26.06.2018 19:12:55
9
3
Тая кокумявка и Кичка Боклукова са винаги омесени в някой скандал. Има къде по хубави млади момичета които пеят по вярно и имат по хубави гласове. Наемете ги тях!
3.
Аз
26.06.2018 19:11:18
1
9
Днес се ударих в шкафа и реших да ти драсна 2-3 лафа.
Исках да ти пиша, че главата ти издиша,
че имаш походка на смазана котка
и усмивка на спукана мивка.
Че си ангел небесен от кенефа изнесен.
Тежиш ми на сърцето, като свиня на шосето.
Обичам те страстно, магаре прекрасно!
2.
Георги Русчеп
26.06.2018 19:05:49
3
4
Прави се на ощипана. Дарението ще е 10% от билета
1.
момина църква
26.06.2018 18:49:00
5
15
Странджански драми някакви от секията . Няма такива противни и алчни хора .
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ИТН получават третия мандат за правителство от президента (НА ЖИВО) ИТН получават третия мандат за правителство от президента (НА ЖИВО) Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Новото шоу е световен формат, който се излъчва в двайсет страни по света, включително САЩ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън ​​ Ангелов побесня от това, което му предостави Галин и заедно със своите хора започна да го замеря с хляб, но постъпката му срещна бурно неодобрение след зрителите на риалитито за готвене по Нова телевизия Наистина ли се помисли за Кралица Наистина ли се помисли за Кралица Илияна Раева втрещи с външния си вид Уж е врял и кипял в телевизията, но допусна грешка, която му струва скъпо Уж е врял и кипял в телевизията, но допусна грешка, която му струва скъпо Глобиха го 3 хил.лева Цеци Красимирова призна, че се е разделила с богатия американец, но причината е изненадваща Цеци Красимирова призна, че се е разделила с богатия американец, но причината е изненадваща За всеки един е ясно, че един петгодишен брак няма как да оцелее, когато съпрузите живеят на различни континенти Днес тя е със Сотир Цацаров, но зад гърба си има два брака Днес тя е със Сотир Цацаров, но зад гърба си има два брака Тогавашният ѝ мъж не искал толкова амбициозна половинка, а жена, която да бъде всеотдайна домакиня ГЕРБ, ДПС и „Възраждане“ „изгониха“ зам.-министър от заседание на парламента ГЕРБ, ДПС и „Възраждане“ „изгониха“ зам.-министър от заседание на парламента Емил Дечев е представител на реформаторски настроения Съюз на съдиите в България Задава ли се конституционна криза? Кой ще носи отговорност за служебното правителство Задава ли се конституционна криза? Кой ще носи отговорност за служебното правителство Няма правен механизъм, който да задължава да се поеме поста на премиер, обясни бившият министър на правосъдието Пенчо Пенев  50 000 лв. награда за човека, който открие Ивана от Дупница 50 000 лв. награда за човека, който открие Ивана от Дупница Надеждата ни крепи все още, че е жива, каза Мария Георгиева
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Не искам лидерска среща, те се държат невъзпитано Виц на деня Виц на деня - Какво си мисли истинският мъж, когато види хубава жена?
- Моята е по-хубава!
Виц на деня Виц на деня Из женски форум:
- Защо когато го Искаш той не те иска, а Когато те иска ти не го Искаш...?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато една жена иска да знае мнението на мъжа, тя всъщност иска да чуе собственото си мнение, само че с бас.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори