×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

(Ако) Валери си отива, да се готви Слави


(Ако) Валери си отива, да се готви Слави
Оставка на Валери Симеонов ще бъде посрещната добре от бизнесмени като Васил Божков (долу), напр.
22 Юни 2018, Петък, 13:57 ч.
Автор: Флагман.бг

Евентуална оставка на вицепремиера може да предизвика първото сериозно разместване на политическите пластове от десет години насам


БСП инициира втори вот на недоверие срещу правителството „Борисов 3”. Вероятността кабинетът да падне при гласуването в парламента в края на другата седмица клони към нулата. Обаче! Година след идването на власт на коалицията ГЕРБ – „Обединени патриоти” (ОП) и с наближаването на края на европредседателството прогнозите за трусове и сериозни трансформации имат основание.

Политически наблюдатели и коментатори още в началото на мандата отбелязаха, че най-рисковият фактор в правителството ще е вицепремиерът Валери Симеонов. Неконвенционалното поведение на лидера на НФСБ оправда очакванията. Все пак, макар и да клатеше лодката, досега Симеонов внимаваше да не я обърне. Досега.

Дали сме на прага на правителствена катастрофа?

Тогава може и да не съм на този пост, предупреди Валери Симеонов миналата седмица по повод предстоящи законови промени през есента.
Симеонов попита „какъв е смисълът човек да се мъчи, ако продължава това масово бойкотиране?”. Той имаше предвид концептуалния конфликт с министъра на туризма Николина Ангелкова. В последствие - в понеделник, вицепремиерът нападна по същата линия и регионалния министър Николай Нанков. В сряда атакува и премиера Бойко Борисов заради оставката на зам.-министъра на социалната политика Росица Димитрова.

Всъщност, това не е нещо ново. Симеонов имаше подобни пререкания с колегите си в правителството и през предишните месеци. Сега обаче ситуацията като че ли започва да става нервна, напрежението ескалира. Вицепремиерът дори подаде сигнал в прокуратурата срещу Николина Ангелкова. Но това далеч не е всичко.

Валери Симеонов започна активни действия, включително и през законодателството, с които засегна интереси за милиарди.

Н
а първо място в това отношение е предложението му за промени в правилата за хазарта, където потенциален потърпевш е голям бизнесмен в сянка – Васил Божков, толериран от всички власти през последните петнайсетина години.

Вицепремиерът тръгна сериозно срещу бизнеса по плажовете, структуриран върху схема, работеща безотказно по всички звена на хранителната верига - от сервитьорката до министър-председателя - повече от двайсетина години. По тази линия освен сигнали до институции, включително и прокуратурата, също вече има и законодателни предложения. Някои от тях са свързани с нова регламентация за преместваемите обекти, където се удрят огромни интереси.

С всичко това вицепремиерът си спечели силни врагове от задкулисието, които със сигурност имат интерес той да бъде изваден от управлението. Или поне от правителството, където  разполага с изпълнителна власт.
И това не е изключено да се случи, както предусеща и самият той - че участието му в управлението е безсмислено и му носи само негативи, които не са просто политически. Не бива да се изключва и калкулиране на риск от физическо посегателство срещу него в най-крайния смисъл на думата.

Излизане на НФСБ от властта в близките месеци би означавало разбалансиране на мнозинството в парламента.

„Воля” на Веселин Марешки би останала последната патерица на Борисов – ситуация, при която предсрочните избори ще са все по-вероятна опция.

Председателят на парламентарната група на ОП Волен Сидеров преди седмица каза, че оставка на техен вицепремиер би означавала край на правителството „Борисов 3”. Това също трябва да се има предвид, макар че преди няколко месеца - след скандала около руския патриарх, Сидеров твърдеше обратното, а именно, че управлението може да продължи и без Симеонов. 

Вече има индикации да се реанимира готвения от Слави Трифонов политически проект.

Шоуменът от няколко месеца работи сериозно по въпроса, което се вижда от профила му във „Фейсбук”. Там се публикуват кастинги с десетки кандидат-политици, с които той и „политическият” му екип провеждат интервюта. В повечето случаи става въпрос за специално подбрани хора, обикновено завършили и работили на Запад.

Слави трупа тия дни политически дивиденти и покрай темата с майките на децата с увреждания. Той започна да кани техни представители редовно в предаването си през последните седмици. Обяви и голямо дарение за тях – печалбата от концерта му в Лондон този месец.
Вече има залагания за коалиция между бъдещата партия на Слави Трифонов и Бойко Борисов при евентуални предсрочни парламентарни избори.
Отношенията между двамата видимо се стоплиха,
след като ГЕРБ удари рамо на Слави по темата с референдума за мажоритарен вот. Партията на Борисов дори предложи безусловно въвеждане на мажоритарната избирателна система.

Междувременно омбудсманът Мая Манолова обяви готовност за оставка заради темата с майките на децата с увреждания. Топлите й отношения с Трифонов предизвикаха спекулации, че тя може да оглави проекта му. Още повече че в момента Манолова е с най-високия обществен рейтинг в държавата, като надминава дори президента.

Често се твърди, че това дали ще има предсрочни избори, зависи единствено от Бойко Борисов. Досега той два пъти е хвърлял оставка, когато е виждал заплаха ГЕРБ да падне от небосклона като първа политическа сила.
Трета премиерска оставка на Борисов може да бъде провокирана ускорено, ако Валери Симеонов реши да се оттегли от правителството в следващите месеци.
След което можем да станем свидетели и на първото значимо разместване в политическата констелация от десет години насам.

В категории: Политика


51
Коментара по темата
51.
Читател
23.06.2018 23:21:46
0
0
До 27 - Жечо. Адмирации за коментара! И аз очаквам с нетърпение народът ни да се самовъзпита, защото явно друг няма да го направи. Разчитам на времето, грешките в миналото и интелигентостта, която ни е зародена генетично. Времето няма да спре. Грешките сме ги направили, дано се поучим. Интелигентността е убита, но малко по малко ще се възроди.
50.
Така де
23.06.2018 14:06:53
1
5
Лидерите може наистина да искат да подобрят живота на гражданите, но няма как да го направят в сегашната система. Чиновниците са основния проблем, защото те нищо не създават като реален продукт, но са многобройни и алчни за милиони. Дори Тодор Живков каза, че водата отгоре идвала чиста, но докато се стичала надоло ставала все по-мръсна. Разбирайте, че ако Партията е имала добра цел за народа, то чиновниците са размътили водата в своя угодия. Чиновниците се хранят от 2 неща - данъци и корупция. Данъците точат парите на гражданина, защото той трябва да бачка повече за да храни чиновника. Колкото повече чиновници има, толкова повече трябва да бачка и плаща гражданина. Корупцията пък точи държавата, защото парите , които трябва да отидат за здраве, всъщност отиват за вили в Гърция и Ролс-Ройси. Най- ВЕЛИКИТ БГ политик ще е този , който успее да намали броя на чиновниците!!!! БГ ще си вдигне с 50% стандарта на живот, ако има поне 25% намаление на администрацията и бюрокрацията. За жалост повечетж партии глед на чиновниците като свой основен електрорат, затова масово надуват администрацията. Това обаче е много глупава политика, защото, който намали чиновниците ще получи минимум 2 мандата да се накраде за себе си, но не й да пълни гушата на гнили ябълки. Може би коментатор 13 е прав, че външни сили ни дистуват политиката за своя угодия
49.
Ангел
23.06.2018 10:52:59
3
4
Аиде Валерката да го духа в панделата те чакат с нетърпение
48.
давай ВАЛЕРИ НАРОДА Е С ТЕБ
23.06.2018 10:12:41
5
4
Валери министър педседател Е МОЯ ИЗБОР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
47.
до 45 УМИШЛЕНА ДЕГРАДАЦИЯ
23.06.2018 10:06:01
1
8
В ПОЛЗА НА "КОЙ""МАФИЯТА СИ ИМА ДЪРЖАВА//С КУПЕН И ДЕБИЛСКИ ВОТ И ГОЛЯМ ПРОЦЕНТ ОБЕЗВЕРЕНИ НЕУЧАСТВАЩИ ОСНОВАТЕЛНО ЗАЩОТО И ЗА КОЙТО ДА СИ ДА ГЛАСУВАТ ПОЛУЧАВАТ ДРУГАТА МАФИОТСКА ГРУПА/ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ//САМО СЕ МЕНКАТ ЗА НАША ЗАБЛУДА
46.
До 29
23.06.2018 09:39:44
0
6
Бъркаш се, Слави не беше с Илиеви. Слави ходеше всеки почивен ден на Боровец в хотелите на Илия Павлов. Беше част от Мултигруп и му пееше на Илия Павлов вечер в бара на хотела.
45.
до 13
23.06.2018 07:59:26
0
6
Вашият коментар е абсолютната истина, касаеща някогашна Велика България , изядена от "великите сили", тези "велики", които ще ни доизядат! Няма нужда от гласуване, защото нищо не зависи от вас. Зависи само кой тарикат ще се възползва от вашия наивинитет, който нищо няма да стори за вашия глас. Българите сме изпаднали в такава деградация, от която не могат да ни извадят Левски и Ботев, ако бяха живи.
44.
Хо хо хо
23.06.2018 06:33:42
1
0
Софка миризливата уста кога ще си ходи
43.
чайка
23.06.2018 02:04:11
10
4
Слави да замени Валери! В каква страна живеем, само?!Шоумен простак да смени клоуна фатмак.Пред такъв отчаян избор ще е по добре Борисов да остане на власт :(
42.
чайка
23.06.2018 01:56:32
6
3
Слави да замени Валери! В каква страна живеем, само?!Шоумен простак да смени клоуна фатмак.Пред такъв отчаян избор ще е по добре Борисов да остане на власт :(
41.
чайка
23.06.2018 01:55:43
6
3
Слави да замени Валери! В каква страна живеем, само?!Шоумен простак да смени клоуна фатмак.Пред такъв отчаян избор ще е по добре Борисов да остане на власт :(
40.
Ел Команданте
23.06.2018 01:54:43
1
11
Евтиният популизъм не излиза от мода. Няма да се учудя, и това тотално въплащение на чалгата(не само в музикален аспект), да се докопа до властта. Все пак, сме се доказали, като перфектни избиратели...
39.
Ел Команданте до 27
23.06.2018 01:46:35
2
3
Адмирации, не съм вярвал, че ще прочета такова мнение в нета. Рядко се срещат, но все пак ми дава някаква надежда...
38.
ohoooo
23.06.2018 00:27:21
0
1
.
37.
Петков
22.06.2018 23:08:03
0
7
А Султанка дебелата и Янка мишката кога ще си ходят?
36.
мислещ
22.06.2018 23:02:03
4
13
След като видяхме колко народ гласува за Бареков е ясно, че има предостатъчно количество идиоти, които да гласуват и за Учиндолеца !
35.
Soros1
22.06.2018 22:59:17
0
3
Какво значение е пола. На мен дали ми пука на майкати тръбата дали ти е пълниш или тя така си мирише. Чао! До тук с тази тема. Да вземеш и през башта ти да минеш...
34.
До 32, до Soros1
22.06.2018 22:48:22
3
4
Соросе, последно от какъв пол си, явно си джендър, веднъж си наивна, после си осведомена, остава и фелаІцио да си му правила на първоизточника :) Много си наивна, да не кажа проста, някой да те имитира! Въпросите са към тебе лейко отворена!
33.
Soros1 до 31
22.06.2018 22:37:49
1
9
Ето поредният хейтър. С моя ник. "Кой" ли е или за "Кой" работи
32.
Soros1 до 25
22.06.2018 22:34:44
4
11
Вдичко от Българския сив и бял бизнес ми е познато. Но и в детайли съм запозната с проекта. С дали съм наивна. . . ще замълча. Аз не агетирам за Слави. Всичко тук е мое мнение в/у мои наблюдения ;) лека!
31.
Soros1
22.06.2018 22:29:57
12
15
Какъв слави шя та оправи, той първо е импоІтентен, второ е вързан с мутрите, трето фелаІцио на бандюгите прави, четвърто дори дете няма, пето една жена не го прие да му носи гените, шесто офшорките.. а ти му се слагаш като куха лейка, да му духаш на падналия папур :)))
30.
Де е Киро на КИРИЯ
22.06.2018 22:28:33
5
17
СЛАВИ е част от ДС статуквото.Работи в БТВ собственост на потомствения полицаи медииния бос Красимир Гергов/дядо му партизанин от Етрополския балкан е 1 генерал оглавил структурите на ДС в управлението на Тодор Живков ,родата на Гергов е близка сродата на баиТошо/
СЛАВИ има официално 20 МИЛИОНА лева НЕофициално 50 миолина които голяма част НЕса негови а ПЕРЕ пари на покоините ВИСаджииски босове заедно с музиканта Дениз от Ахат са вложили милиони$ от БЕЛОто на братя Илиеви на империята ВИС-2 в имоти в Американския шат ФЛОРИДА/меката на скьпарските вили яхтите и БЕЛОто/.2011 -2012 М-у 5-10 МИЛОНА $ е изгубил Слави в Кипьрската банкова криза и фалита на кипьрските офшорки /ВИСаджииски пари-нищо пари за мутренската групировка/
СЛАВИ е в тесни бизнес конткти сьс сьгражданина си плевенчанина АБВеца Румен Петков/бивш МВР шеф известен като МВР-Маджо Вика Румен/ както и с агент Гоце Пьрванов
СЛАВИ и дясната му рька Сиромахов ЖИВЕЯТ в вьв огромни кьщи за по 1-2 милона лева баровския к-с ДЕЛТА ХИЛС краи пернишкото село Рударци там живеят неслучаини хора от льв нагоре ВКР ДСгенерали кукловоди на прехода милионери банкери застрахователи скьпо платени при дворни журналисти продуценти орьжеини тьрговци тьмночервени кадри от рода на ген Любен Гоцев-'бащата' на СИК ВИС2 Аполо и болкан
Само наивници по детски и прости чалгари могат да са хванат на евтината стрьв на хитрия учиндолец
29.
Де е Киро на КИРИЯ
22.06.2018 22:28:33
3
15
СЛАВИ е част от ДС статуквото.Работи в БТВ собственост на потомствения полицаи медииния бос Красимир Гергов/дядо му партизанин от Етрополския балкан е 1 генерал оглавил структурите на ДС в управлението на Тодор Живков ,родата на Гергов е близка сродата на баиТошо/
СЛАВИ има официално 20 МИЛИОНА лева НЕофициално 50 миолина които голяма част НЕса негови а ПЕРЕ пари на покоините ВИСаджииски босове заедно с музиканта Дениз от Ахат са вложили милиони$ от БЕЛОто на братя Илиеви на империята ВИС-2 в имоти в Американския шат ФЛОРИДА/меката на скьпарските вили яхтите и БЕЛОто/.2011 -2012 М-у 5-10 МИЛОНА $ е изгубил Слави в Кипьрската банкова криза и фалита на кипьрските офшорки /ВИСаджииски пари-нищо пари за мутренската групировка/
СЛАВИ е в тесни бизнес конткти сьс сьгражданина си плевенчанина АБВеца Румен Петков/бивш МВР шеф известен като МВР-Маджо Вика Румен/ както и с агент Гоце Пьрванов
СЛАВИ и дясната му рька Сиромахов ЖИВЕЯТ в вьв огромни кьщи за по 1-2 милона лева баровския к-с ДЕЛТА ХИЛС краи пернишкото село Рударци там живеят неслучаини хора от льв нагоре ВКР ДСгенерали кукловоди на прехода милионери банкери застрахователи скьпо платени при дворни журналисти продуценти орьжеини тьрговци тьмночервени кадри от рода на ген Любен Гоцев-'бащата' на СИК ВИС2 Аполо и болкан
Само наивници по детски и прости чалгари могат да са хванат на евтината стрьв на хитрия учиндолец
28.
до 27
22.06.2018 21:47:11
5
7
много точен коментар- ако България стане независима ,ако кривне от пътя и от господаря си - я чака не само майдан ,а ще пускат ракети ,терористи и бомби като в Сирия . Помните Батак нали , а сега си представете пак да се вдигне народа ,какъв нов Батак ще се стовари върху народа . Такава е съдбата на Роба ,на Раята - в Югославия кой бомбардираше ,в Либия , в Сирия .....
27.
Жечо
22.06.2018 21:28:15
5
11
То за тва сме на това дередже, защото стойм и чакаме някой да ни оправи, сини, червени, жълти, зелени и какви ли не. Никой нищо не прави само чака да дойде някой месия да ни "оправи". Всеки гледа и мисли само за пари, далавери, как да прецака системата, ама накрая системата прецака нас! Единствения, който се опита да промени нещо беше не много отдавна, Жан Виденов се казваше. Да, но не му казаха, че България е продадена вече и му спретнаха един хубав "майдан". Дали случайно долара скочи тройно и стана 3000 лв?!? Не мисля!
26.
-----
22.06.2018 21:21:41
3
11
Да не забравяме връзката на Славито със основателите на СИК - Маргини и т.н., покрай едни офшорки в САЩ. Затова връзката Слави-Боко е само едно укропняване на властта от СИК. За Слави и СИК - https://www.blitz.bg/layfstayl/shoubiznes/slavi-trifonov-izpral-12-mln-leva-s-igra-fantom_news81019.html
25.
до 20
22.06.2018 21:21:31
6
8
Абе човече ,големи икономически групировки управляват България - кой е "Слави" и какво ще "промени" ???
Тия хора не си поплюват бе ,наивник , те ще изправят цялата държавна машина срещу "Слави" - очерняне,компромати, ревизии ,терор - Никой неможе да ги смаже - имат 2 000 000 минимум хора на хранилката ,милиарди обороти и милиарди печалби ... ???
нали видя какво се случи със Референдума на Слави- беше брутално АНУлиран !
български народ и българска държава от 09.09.1944г НЯМА
24.
Soros1
22.06.2018 21:18:45
5
6
Намаляване на субсидиите,на депутатите...избор на съдии,прокурори.... Нали от някаъде трябва да се започне.
23.
Soros1
22.06.2018 21:14:01
5
4
И к'во правим.....стоим и чакаме ли?
22.
Ххх
22.06.2018 21:13:45
6
10
Какъв референдум бил направил Слави?!? Да не е този, с който уж щеше да бори статуквото, а напротив той го затвърждава още повече! Т. нар мажоритарен вот????!?!? Абе хора прогледнете най-накрая!
21.
Ротшилд
22.06.2018 21:06:37
5
8
До 20.
От къде ще дойде този честен и милеещ за България екип на Слави?!?Няма такива хора по-нашите земи, а за тези емигриралите още повече! Дори да има те са много малка част и не им се занимава с политика. А някой от тях, ако случайно се озове в парламента много бързо ще бъде "претопен" от другите "озверели хуни"
20.
Soros1
22.06.2018 20:44:59
14
10
Слави ще спечели и никога няма да се коалира. За това прави екип,за това иска пълна смяна на статутковото. Иска напълно нови хора в парламента,хора които ще работят за народа. Всичко ще се нареди единственно с пълна подмяна. Нищо чудно да прочетем,че и с Иван Костов ще прави партия. Нито една медия не писа,че ще има референдум, какво стана. . . Успя . Ще спре краденето и за това се страхуват от него.
19.
Radin Go6ev
22.06.2018 20:41:28
5
9
Ако валери си подаде оставката и се оттегли победен много млади хора вярващи в каозата и справедливоста ще мигрират на някъде туй е истината а другото са платени ксенофобски коментари
18.
до16
22.06.2018 20:39:04
3
13
Ако 34 МИЛАРДА дьлгове натрупани от шаиката на ББ за 9 години ти са виждат малко значи си 2 гЬнки в мозька и носиш дебели лупи за тежко кьсогледство
17.
Иван
22.06.2018 20:23:37
4
7
Даси отиват педали смешни
16.
До 15 Голямо притеснение на БКП/БСП
22.06.2018 20:22:19
3
5
А бре , некролога Ви се подова от джоба, гледайте си пенсията, лапайте си награбеното, докато не са Ви арестували за престъпления - приватизация за без пари на България!
15.
до7
22.06.2018 20:18:29
3
14
Не ве чете се
ГЕРБ
Гинки за
Европеиско
Разграбване на
Бьлгария
справка за 50години БГ 2009 дьлг 10 МИЛИАРДА след управление на 1книжника ББ от ГРАБ нови +34 МИЛИАРДА евра при това минали през фирмите му и отново вьрнати в Лихтеншаински Ливански КАТАРски и турски банки вече като негови и на господарите му .Лихвите и главниците обаче ще ги плащат и бебета на бебетата сиреч дььлги години
14.
Деса Еврото също !
22.06.2018 20:18:09
4
17
Костинбродската мастия, Деса Еврото и Славуца имат над 110% рейтинг :) Много бързо забравихте времето на мутрите, когато Славуца им пееше на ушенца и им правеше фелаІцио! Бездетният импоІтентен чалгар, става съвестта на нацията, заедно с Деса Еврото и Мая Костинбродска! Ако не бе тъжно, щеше да е смешно!
13.
666
22.06.2018 20:12:51
2
16
България няма бъдеще, защото загуби своя суверенитет много отдавна. Няма значение кой управлява решенията ги взимат други хора,които нямат нищо общо с България и явно имат за цел да затъваме все повече и повече. За има няма 70-80 години промиха мозъка на българина, поколения израстнаха в уродлива среда. Политическия ни елит е пълно олицетворение на народа и дори той да взимаше решенията пак щяха да са във вреда на народа.
12.
Съдията
22.06.2018 20:08:26
0
7
Адвокатски мурафет :-)
11.
Ротшилд
22.06.2018 20:05:51
5
19
Някой ако си мисле, че Слави, екиоа му и хората, които ще избере след кастингите, ще донесат промяната, значи са напълно завършена форма на промит мозък!
10.
Ротшилд
22.06.2018 20:03:50
6
20
Такива фурнаджийски лопати като Слави нямат място в политиката! Да си пее там чалгата и да си води про-американското еврейско шоу за промиване на мозъци по еврейската ТВ. Някой, ако си мисли, че Слави, екипа му, и хората, които ще избере след кастингите, значи е напълно завършена форма на промит мозък!
9.
Драскачи
22.06.2018 20:03:43
4
4
Личи си ,че някой друг (на Далаверито) ви е написал статията.
8.
$$$$$$$
22.06.2018 19:59:23
2
15
'Светлото Бьдеще' Бог да пази Бьлгария от коалиция;Сикаджията+Чалгаря
7.
Gerb Over !!!
22.06.2018 19:54:42
6
24
Няма такова наглго поведение като тва на герберите,искренно и от сърце М Р А З Я герб !!!

Г-грабим
Е-Европа
Р-рушим
Б-България
6.
бивш симпатизант на нфсб
22.06.2018 19:16:20
13
12
флагман вие сега ли разбрахте че слави ще е следващата патерица на герб то това се знае отдавна патриотите ще свършат като реформаторите и слави ще им бъде патерица за да махнем герб от власт истината е една гласуване за българската пролет на Велизар Енчев
5.
крадете ве мърши
22.06.2018 19:13:37
3
23
Никога няма да си тръгне валери ве , стига глупости , всичко това са евтини постановки , за всеки има по малко от мандрата и всичко е евтин театър за пред публиката . Лошото е , че сме клекнали както никога досега .
4.
пешев
22.06.2018 18:58:32
18
31
най наглия от най наглите щял да става политик,не стига ,че вече 20 години промива мозъците по посредствената част от българския народ по телевизията,ами сега са го активирали да се кандидатира за политик.не,че ще го изберат,но все ще успее да отмъкне гласа на някой по глупав наш съмнародник
3.
#
22.06.2018 18:33:29
2
28
В Булгаристан народа няма думата . Изборите се правят от едрите капиталисти- задкулисните олигарси. Те назначават управниците . При капиталистическия строй е така- масите=народа няма думата за управлението на старната си.
У нас никога не е имало демокрация.Радан Кънев и казва културно фасадна демокрация, други фалшива демокрация.
Писано е неведнъж ,че България се управлява от бившата Комунистическа фракция на БКП ,която свали от власт Тодор Живков . В последствие се пробразила в капиталов октопод ,който се инфилтрирал=внедрил в целия държавен апарат ,създал удобни са съществуването си закони и пр.
Така,че нито Слави ,нито който и да е няма власта ,нито силата да премахне Октопода превзел държавата .
Разбира се българския октопод е под чадъра на Еврооктопода ,а Еврооктопода на Амерек.октопод
2.
висок
22.06.2018 18:20:18
6
22
Когото и да изберем.... ще продължи да краде всеки месец по 500 лв от моята пенсия!
1.
Поморие
22.06.2018 18:07:07
31
37
Нови избори на есен и нека Слави поеме кораба.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ще ни олекнат джобовете: Глобяват пешеходците с телефон Ще ни олекнат джобовете: Глобяват пешеходците с телефон Санкционират шофьорите и за таблет зад волана, колоездачи и тротинетки ще слизат на зебрата Утре честваме рождението на незабравимата Петя Дубарова Утре честваме рождението на незабравимата Петя Дубарова На 25 април се навършват 62 години от рождението на слънчевото момиче на Бургас Мъж отиде да регистрира колата си с 2,3 промила алкохол в кръвта Мъж отиде да регистрира колата си с 2,3 промила алкохол в кръвта Нямал и шофьорска книжка Иван Капитана помете жена на паркинг в Пловдив, дрегерът отчел 3.31 промила алкохол Иван Капитана помете жена на паркинг в Пловдив, дрегерът отчел 3.31 промила алкохол Пострадалата е в болница с множество травми, а известният рокер отказал да даде кръв за химичен анализ Велико Минков настоява да отглежда сина си, а Габриела да бъде лишена от родителски права Велико Минков настоява да отглежда сина си, а Габриела да бъде лишена от родителски права  В момента момчето е при родителите на Пейо Пеев, които не са биологични баба и дядо, каза бившият депутат Борисов защити Рашков за скандала в НС, осъди строго преследването на депутати от журналисти в НС Борисов защити Рашков за скандала в НС, осъди строго преследването на депутати от журналисти в НС "Всеки депутат има право да постъпва, както намери за добре", заяви председателят на ГЕРБ Спад при ПП-ДБ и битка за второто място с ДПС и „Възраждане“, отчита проучване на „Тренд“ Спад при ПП-ДБ и битка за второто място с ДПС и „Възраждане“, отчита проучване на „Тренд“ Една пета от българите изразяват одобрението си за служебния кабинет на Димитър Главчев, а 39% не го одобряват Скандал заради арменския геноцид в НС, Желязков не стана на крака, ДПС напуснаха залата Скандал заради арменския геноцид в НС, Желязков не стана на крака, ДПС напуснаха залата На Председателски съвет не се постигнало съгласие за почитане на жертвите Сглобката хвърля Ваня Григорова срещу БСП? Пъзелът на кукловодите не излизал заради Нинова Сглобката хвърля Ваня Григорова срещу БСП? Пъзелът на кукловодите не излизал заради Нинова Зад бившата кандидатка за столичен кмет стоят същите хора, които бяха и зад Елена Йончева – Пеевски и Борисов, каза Калоян Методиев Християнско ли е да раздаваш парите от осигурителните вноски на хората за помощи? Християнско ли е да раздаваш парите от осигурителните вноски на хората за помощи? Дават ги на калпак и никой не знае дали тези пенсионери, които са на минимална пенсия, нямат други доходи, призна Иванка Шалапатова
Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори