×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Светът празнува 135 години от рождението на Чарли Чаплин
  • Петър Стойчев преплува Гибралтарския пролив
  • Политически игри във Вашингтон - Камарата на представителите ще гласува отделни проектозакони за подкрепа за Украйна и Израел
  • Ценова секира за българите заради Шенген, над 1 милиард лева е загубата за страната ни
  • Времето се променя, вижте какво ни очаква днес
  • Военно летище за F-16 в Хмелницка област е било атакувано от руснаци
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Учени със страшно заключение за ЛГТБ-старостта: Слабоумие, самота и СПИН


18 Юни 2018, Понеделник, 13:52 ч.

Скорошните изследвания откриват, че рискът за развитието на рак на ануса у хомосексуалистите е 28 пъти по-висок

Учени от катедрата по психиатрия в Йейлския университет публикува в известното списание „Current Psychiatry Reports“ статия, която опровергава една от точките на ЛГБТ-пропагандата за нормалността на хомосексуализма, съобщава поглед.инфо.

Проучванията показват, че в сравнение с по-възрастните хора като цяло, по-възрастните членове на ЛГБТ-общността, като правило, имат повишени нива на определени физически болести и нежелани психосоциални обстоятелства, много от които са с очевиден психиатрична характер.

Така, в сравнение с другите жени на по-висока възраст, възрастните лесбийки и бисексуални са изложени на повишен риск от затлъстяване и сърдечно-съдови заболявания. Това изисква специално внимание с оглед на факта, че по-голям брой научни данни показват връзката между сърдечно-съдовите заболявания с повишения риск от някои видове слабоумие, включително синдрома на Алцхаймер и съдовата деменция.

Сред представителите на ЛГБТ-общността има повишени нива на тревожност, депресия и разстройства, свързани с употребата на психоактивни вещества, които са около два пъти по-често, отколкото при хетеросексуалните. Те също така са изложени на повишен риск от някои заболявания като затлъстяване, рак на гърдата и ХИВ. Други неблагоприятни социални фактори и физически заболявания, преобладаващи сред представителите на ЛГБТ-общността са:

- в сравнение с по-възрастните мъже като цяло, по-възрастните хомокескуалисти и бисексуални мъже са по-склонни да живеят сами и да имат проблеми с физическото здраве, включително ХИВ.

 - в сравнение с хетеросексуалните мъже, сред преживелите рак гейовете, бисексуални и транссексуални хора, има повишени нива на депресия и трудности в личните взаимоотношения.

- по-възрастните лесбийки са по-склонни да имат рискови фактори за рак на гърдата, в сравнение с хетерокескуалните им връстнички, които включват по-малко бременности, по-кратки срокове за кърмене и по-високо телесно тегло.

Скорошните изследвания откриват, че рискът за развитието на рак на ануса у хомосексуалистите е 28 пъти по-висок. Дори в ЛГБТ-общността започват да се проявяват значителни различия. Така, по-възрастните транссексуални хора, в сравнение с останалите - ЛГТБ, са по-склонни да изпитват лошо физическо здраве, инвалидност, затлъстяване и психични разстройства.

Освен това транссексуалните хора са изправени пред повече финансови и емоционални бариери при търсенето на медицинска помощ. Според неотдавнашни широкомащабни проучвания, 31% от попитаните представители на ЛГБТ-общността изпитват текуща депресия, която е два до три пъти повече от оценките на американските центрове за контрол на заболяванията за чувствителност към депресия сред останалите възрастни американци.

Показателите на транссексуалните лица са дори по-високи и възлизат на 48%. Проведени са няколко проучвания за изследване на нивото на депресияга и самоубийство в подгрупите на ЛГБТ.

Индексите на депресията през живота достигат 54.7%. на самоубийствените мисли - 53,5%, планирането на самоубийство - 34,9%, а опитите за самоубийство - 28%. Употребата на наркотици в гей-нощни клубове отдавна се обсъжда като често срещана практика сред мъжете, които правят секс с мъже, но също така се увеличава сред лесбийките и бисексуалните жени.

Клубните наркотици включват метамфетамина, кокаина, екстазито, кетамина и други. Много изследвания показват, че използването на клубни наркотици, особено метамфетамини води до по-рисково сексуално поведение и ХИВ инфекция сред хомосексуалните мъже. Такива вещества, както и алкохолът, могат да понижат самоконтрола, да влошат вземането на решения и да увеличат либидото. Освен това употребата на психоактивни вещества намалява имунитета и влошава ефекта на антиретровирусните лекарства, което допълнително увеличава риска от заразяване с ХИВ.

Друга последица от употребата на клубните наркотици е еректилната дисфункция поради злоупотребата с Виагра в комбинация с лекарства. Тази практика, както и злоупотребата с други медикаменти, по-специално с опиоиди, се свързва с повишаване на рисковото сексуално поведение сред хомосексуалните мъже. Злоупотребата с опиати с рецепта, заедно с последващия преход към хероин, е национална здравна криза в Съединените щати.



В категории: Животът


5
Коментара
5
Коментара по темата
5.
Realist до светът загива
18.06.2018 15:50:12
0
0
Православното християнство изобщо не е единственото истинно учение.Само като погледнеш кои държави го практикуват и какъв процент от християните по всета става ясно колко е единствено. Когато един праведен човек иска да спаси душата си и колкото се може повече други души първото което трбва да засвидетелства е божия закон , любовта на Бог , прошката и смирението. Ако ще размахваме байряци кой по по най праведен то е фарисейска история. Разбира се че православната църква спазва почти всички установени от Исус норми и морал, но православната е само малката част която се отцепва от голямата част която си остава римокатолическата църква и то само заради това че Византия решава че тя ще си прави църква - праволсавната и се премества от Рим в Константинопол. Така както и Англия решава че ще си прави своя - Англиканската. Въпреки това Православната църква има някой норми с които не следва христовото учение на 100% като развода . но е по добре от протестантите които са майката на джендърството и го вкарват официално дори в църквата. Но човек може да спаси душата си и като православаен и като протестант , дори не изключвам като невярващ стига е да е добър. Протестантите дори евангелизират циганите за което шапка им свалям и правят от тях хора ! Бих се редвал ако православните се напънат да спасят и очовечат едно човешко същество в повече. Дай боже !
4.
хетеро
18.06.2018 14:31:04
0
3
Пука ми на шмайзера,да му мислят лесбосите и педитата !
3.
Светът загива
18.06.2018 14:20:06
2
4
Православното християнство, като единственото истинно Божествено учение и живот с вяра в Бога, ясно е казало, как трябва да живее човекът, отпаднал от рая, от естественото си състояние. Всяко убийство, кражба, прелюбодейство, блудство, незачитане и ограбване на другия човек, неуважение към родителите , всяко отклонение от истинния Бог е отклонение от Божествените норми, по които е създаден светът. Това отклонение предизвиква изменение в духа на човека, повреденият дух поврежда душата, а тя _ тялото. Така възникват болестите, нещастията, смъртта на душата. А духовно мъртвият човек създава около себе си зло. Така хората един от друг се заразяват със злото, страдат и умират в ужасни мъки. Покайте се, казва Господ Иисус Христос. Отречете се от злите си дела, които сте вършили и не вършете повече такива. Защото, когато дойде часът на духовно въздаяние, ще бъде късно.
2.
Ирод
18.06.2018 12:20:56
0
1
Пореден пример за подвеждаща информация. Ето оригиналът на статията:

http://sci-hub.tw/10.1007/s11920-016-0697-y#

Ясно е, че 99% от коментиращите тук нямат и 1% от капацитета необходим за да разберат какво наистина пише, но пък журналистите, които са я публикували трябва поне малко да се поинтересуват и да се консултират с експерт.

Текстът е преразказан точно както "дяволът чете евангелието:...
1.
Realist
18.06.2018 11:16:28
2
3
Ако не се обърнем към Господ, то подобни на описаните хора ще са все повече. Вижте как запада стана безбожен и се превърнаха в едни джендери без бъдеще. Молете се всеки ден на Господ и носете кръста си. Християнина живее в праведнист ,чака и се радва на вечния живот след смъртта, а не пали свещи за здраве. Здраве или не каквото Господ е дал такова. В библията пише не се страхувайте от този който може да убие тялото, а от този който може да убие душата ви. Надявам се гореописаните да се въздържат от разврат и да живеят в целомъдрие и целибат (пълно сексуално въздържание) или поне докато не станат хетеро
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
6 качества на мъжа, без които една умна жена няма да се съгласи да бъде с него 6 качества на мъжа, без които една умна жена няма да се съгласи да бъде с него Интелигентните жени са привлечени от мъже, които имат ясни цели и се стремят да ги постигнат с упоритост и решителност Обсъждаме етажен паркинг под или над пазара „Краснодар” в Бургас Обсъждаме етажен паркинг под или над пазара „Краснодар” в Бургас Текат анкети с граждани за това къде и как да се построят такива съоръжения, особено в жк „Възраждане”, каза Пламен Димитров, управител на ОП "Транспорт" Това са най-добрите кулинари сред зодиите Това са най-добрите кулинари сред зодиите Ето кои са те  Кокосов чийзкейк без печене - толкова е лесен за приготвяне Кокосов чийзкейк без печене - толкова е лесен за приготвяне Вижте рецептата 10 знака, които показват, че в дома ни е натрупана отрицателна енергия 10 знака, които показват, че в дома ни е натрупана отрицателна енергия Ако усетим, че чувството на хармония и баланс е изчезнало от дома ни, трябва да вземем мерки Разследват българи за източване на социални обезщетения в Нидерландия Разследват българи за източване на социални обезщетения в Нидерландия Според доклади става дума за организирана схема Колко често трябва да чистим хладилника? А четката за зъби? Колко често трябва да чистим хладилника? А четката за зъби? Минаването с прахосмукачка и кърпа за прах съвсем не изчерпва битката с мръсотията и бактериите у дома Haд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac. Haй-зaceгнaти ceĸтopи: тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Haд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac. Haй-зaceгнaти ceĸтopи: тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Ha втopo мяcтo в нeгaтивнaтa cтaтиcтиĸa ce нapeждaт Финaнcoви зacтpaxoвaтeлни дeйнocти Лили Иванова хвърли око на ресторант „Кралско село“, превръща го в културен център Saloon Li Лили Иванова хвърли око на ресторант „Кралско село“, превръща го в културен център Saloon Li Фондацията на певицата е изпратила искане до зам.-кмета на Бургас да вземе апетитния терен в Морската градина под наем за 10 години Кредитът за ремонт гълта 17 бона лихва Кредитът за ремонт гълта 17 бона лихва Преобразяваме гарсониерата с 35 000 лв.
Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ "Селестиал Джърни" има 630 каюти, 7 ресторанта и 8 бара Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Хамидин Моктар Кан завършва висше икономическо образование у нас - в УНСС Гърция въвежда 6-дневна работна седмица Гърция въвежда 6-дневна работна седмица В същото време на служителите ще се изплащат допълнително 40% от дневното им възнаграждение за шестия ден, а ако е празник – 115% ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран Причината е атаката с дронове срещу Израел Потопът ли започна? Дубай е под водата Потопът ли започна? Дубай е под водата Стотици пътници са блокирани на летището в емирството заради пороите Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти  Полицията разгони протестиращи Джо Байдън бил умствено пригоден за президент Джо Байдън бил умствено пригоден за президент  Президентът няма никакви увреждания, заяви главният прокурор на САЩ Мерик Гарланд  пред подкомисията по бюджета Илон Мъск спрял Starlink за Украйна, за да не се стигне до ядрен удар Илон Мъск спрял Starlink за Украйна, за да не се стигне до ядрен удар  Милиардерът предупредил Володимир Зеленски, че опитът да си върне Крим ще доведе до масова смърт Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Става въпрос за забавените ремонти в района на блоковете 15-16 и 25-28 Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Спасени от огнената стихия са само две мечки
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня - Гинке, мъжът ми отиде за риба и вече втори ден го няма... Сигурно ми изневерява с някоя.
- Ееее, Данче, защо все най-лошото си мислиш? Може да се е удавил.
Виц на деня Виц на деня - Бабо, много ли обичаш цветята?
- Да, мила, защо?
- Тате каза, че скоро ще гушнеш букета.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Купих си къща с технология "умен дом"! Докато бях на работа, къщата напуснала страната!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори