×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ослепителната Гери Дончева ще води Нощта на Холивуд в Бургас


Ослепителната Гери Дончева ще води  Нощта на Холивуд в Бургас
Дрескодът е в стилистиката на събитието и предизвиква гостите да се преобразят като любимите си актьори
08 Юни 2018, Петък, 14:23 ч.

За стилна и впечатляваща визия красивата дама е избрала тоалети на модна къща "Тонена"

На 6 юли Бургас ще преживее своята първа автентична вечер, инспирирана от Холивуд и бляскавите събития в Меката на киното. Червен килим, шампанско, папараци, впечатляващи сцена и декорации и класни изживявания очакват всички желаещи да се докоснат до звездния лайфстайл в Гранд Хотел и СПА Приморец. Дрескодът в стилистиката на събитието, предизвиква гостите да се преобразят като любимите си актьор / актриса или техни елегантни екранни образи. Поканени са всички – бургазлии и гости на града.

Начело на събитие Let's Get PRIM: Hollywood, застава ослепителната Гери Дончева. За това си амплоа, тя ще блесне в три стилни тоалета, дело на (предоставени от) дизайнер Стойка Хаджиева-Новкова от модна къща "Тонена". Освен за визията на водещия на събитието, моделиерът ще се погрижи и за впечатляващия външен вид на Елена Сиракова и Христина Нейкова, които също ще видим в по три различни визии. Двете дами са красивите и кадифени вокали от 7-членния бенд на вечерта, който ще поднесе на публиката живи изпълнения на подбрана филмова музика.

Дизайнер Хаджиева-Новкова е с над 30-годишен опит в модния бизнес, половината от които твори и в областта на висшата мода. Нейните сватбени и бални рокли са не просто облекла, а истински произведения на изкуството. За нея, ограничения в материи, цветове, тенденции - няма, а съществено е какво отива на конкретния човек. "Тенденциите не важат. Нагласата се променя с обличането – и реалния поглед към това, как ни стои определен тип дреха. Облеклата би трябвало да подчертават най-хубавото в носещия ги – за да се чувства човекът спокоен и уверен“ – споделя дизайнер Хаджиева-Новкова. "Подобни пищни тоалети пренасят публиката в друг свят" - споделя водещият на вечерта Гери Дончева. "И в амплоато си на активен модел, и като водещ имам достъп до премиум клас мода.  У нас има дизайнери, които създават облекла на много високо ниво. Техните произведения спокойно минават по световните червени килими и се нареждат достойно сред световни имена в бранша. За вечерта на събитието ще съм с няколко различни рокли именно от една такава талантлива българска дизайнерка, марката е “Тонена”, а роклите са подбрани според модулите на сценичния ред. Безспорно не само аз ще се чувствам в перфектно настроение, а и гостите ще чувстват по-пълноценно бляскавия заряд на вечерта" - разказва водещата на Let's Get PRIM: Hollywood.

Като човек с дълбоко артистична природа, Гери Дончева веднага приема да бъде водещ на Нощта на Холивуд в Гранд Хотел и СПА Приморец. За нея, важно е не какво ще ѝ даде дадено събитие - въпреки, че опитът е безкрайно ценен - а какво може тя да даде на конкретния проект.

"Let's Get PRIM: Hollywood носи своя не само развлекателен, но културен принос към града. Събитието обогатява емоционално гостите си и дава възможност за изява на артисти от различни направления" - споделя очарователната Гери. "Дрескодът на вечерта е много интересен и дава възможност за експерименти. Разбира се, може да се заложи на вечната класика: папийонка за мъжете и ултимативен шик на висок ток за жените. По-холивудско от това, според мен няма."

Бургас-ката позиция на Гери Дончева е кратка и експресивна: "За последните 10-15 години имам поглед върху развитието на Бургас, не само по отношение на култура, а и образование, инфраструктура, транспорт и прочие. Харесва ми, че за толкова кратък период градът се утвърди като най-добър град за живеене, който подобрените по много параметри условия превърнаха в притегателен център на Черноморието."

Let's Get PRIM: Hollywood е поредното експресивно и различно събитие, което Гранд Хотел и СПА Приморец носи като ценност на Бургас, бургазлии и гостите на града. "Похвално е, че „Приморец“ се превърна в институция, която се грижи за активния културен живот в града и се стреми да инвестира, подкрепя и инициира талантите на своя град. Поради заетостта ми в различни проекти пътувам много и у нас, и в чужбина и спокойно мога да заявя, че съм силно и приятно впечатлена от класа на обслужване в 5-звездния Гранд на Бургас. Категория “пет звезди” не означава само да имаш елегантна и функционална база, но и да предлагаш качествен туристически продукт като пълно обслужване. За мен е радост, да работя и да доверя почивката си на подобен екип" – споделя позицията си Гери Дончева относно организатора и домакин на събитието Гранд Хотел и СПА Приморец. 

На финал, експресивно заявява очакванията си за Холивудската нощ на Бургас: "Очаква ни прекрасна вечер! Отличното настроение на гостите е гарантирано от прецизната селекция разностранни артисти, отличната им интеракция, специалните декори, всички мънички, прецизно обмислени детайли. Съвкупността от всичко това е залог за автентична Холивуд атмосфера – за достъп до която не Ви трябва самолетен билет и специална покана – а само желание, добро настроение и свободна петъчна вечер на 6 юли!“

Специалното събитието е с куверт.

За повече информация и резервации:
+359 877 850 001 | [email protected]

В категории: Бургас


България Всички новини
Кметът на Бургас пита жителите на жк. "Възраждане": Одобрявате ли тези терени за етажни паркинги Кметът на Бургас пита жителите на жк. "Възраждане": Одобрявате ли тези терени за етажни паркинги Община Бургас представя 5 локации, вижте ги  Обрат за лихвите: Инвеститорите вече очакват ново увеличаване от Фед Обрат за лихвите: Инвеститорите вече очакват ново увеличаване от Фед На какво се дължи рязката промяна? МВР засилва мерките срещу джигитите, пияните водачи и шумни превозни средства в Царево МВР засилва мерките срещу джигитите, пияните водачи и шумни превозни средства в Царево Местно РУ и администрацията на Общината започват усилена работа, за да осигурят спокоен летен сезон за туристите  ГЕРБ и ДПС предлагат ограничаване рекламата на хазарт ГЕРБ и ДПС предлагат ограничаване рекламата на хазарт Законопроектът отлежавал "доста дълго време", но може и да не бъде приет предвид приключващия мандат на Народното събрание Лазарки ще огласят и изпъстрят Камено Лазарки ще огласят и изпъстрят Камено На откритата сцена в града на 28.04.2024 г. 10:00 часа ще се проведе конкурс на лазарски групи и песни Тръгват жестоки проверки в хипермаркетите за Великден Тръгват жестоки проверки в хипермаркетите за Великден По време на почивните дни и дните на официалните празници от 1 до 6 май включително ще бъдат осигурени дежурни инспектори във всички ОДБХ Полиграф уличил подпалвача на "Аудито" на бургаски бизнесмен в ж.к."Меден рудник", известен е и поръчителят Полиграф уличил подпалвача на "Аудито" на бургаски бизнесмен в ж.к."Меден рудник", известен е и поръчителят Калин Ст. и Величко Тачев са уличени в лъжа от детектора  Дамска рокада в ръководството на ДПС в парламента Дамска рокада в ръководството на ДПС в парламента Ертен Анисова стана зам.-председател на групата за сметка на Хатидже Георгиева Ще ни олекнат джобовете: Глобяват пешеходците с телефон Ще ни олекнат джобовете: Глобяват пешеходците с телефон Санкционират шофьорите и за таблет зад волана, колоездачи и тротинетки ще слизат на зебрата Утре честваме рождението на незабравимата Петя Дубарова Утре честваме рождението на незабравимата Петя Дубарова На 25 април се навършват 62 години от рождението на слънчевото момиче на Бургас
Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори