Майка заключи 4-годишния си син в шкаф, за да го убие бавно и бе обявена за най-злият човек в света (СНИМКИ)
23 Май 2018, Сряда, 16:59 ч.
Източник: blitzЖителка на Мичиган, която почти уби 4-годишния си син, след като го заключи в гардероб за няколко дни, бе осъдена на 50 години затвор. По време на обявяването на присъдата съдия Сара Линкълн заяви, че 24-годишната Мегън Шуг е най-злият човек, когото е виждал, предаде People.
"Опитахте се да го убиете бавно. Ако искаhте да убиете това дете, можете да го направите по-бързо и безболезнено, но целяхте да го изложихте на месеци, ако не и дългогодишни страдания", сподели съдията.

През март 2017 г. Шуг довела своя отслабнал син Малойд до местната болница. Момчето дишало трудно и било между живота и смъртта. Краката му били вързани и на единия от тях нямало пръст. Лекарите се опасявали, че детето вече няма шанс да се измъкне, защото е в критично състояние.
По време на изслушването Мегън каза, че много съжалява за случилото се. Според жената тя заключи момчето в килера, за да го защити приятеля си Исак Милър. 38-годишният мъж също е обвинен в малтретиране на деца от втора степен.
В момента за момчето се грижат приемни родители, които планират да го осиновят.
В категории:
Крими
Гъста мъгла, лед и ограничения за тирове по магистралите - внимателно на пътя!
18 декември: Имен ден празнуват Модест и Севастиян - време за духовна сила и равносметка
Мъгливо начало и слънчев край: стабилно време в четвъртък с до 13 градуса
Истината за връзката между Киара и Краси след финала на "Ергенът: Любов в рая"
Грипът удари Европа по-рано от обичайното с нов щам
Дженифър Анистън разкри тайната си срещу остаряването
Форбс отличи младия рефер и финансист Геро Писков в престижната класация "30 под 30"
Скандал в Барселона: Играч издал тайна информация на журналисти
Благомир Коцев обвини системата в репресии срещу опозицията след ареста си
5 често срещани родителски грешки по празниците и как да ги избегнем
Мали кипи: Мустафа Сангаре от Левски не е повикан за Купата на Африка
Може ли да печем замразени пържоли на скара: какво да знаем преди да опитаме
