×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Танцьорката, която пияна и надрусана потроши 10 коли в Пловдив, отново в атака! Разби носа на студентка (СНИМКИ)


13 Май 2018, Неделя, 03:33 ч.

Момичето празнувало 21-вия си рожден ден, никога преди не е срещало хулиганката Габриела


Съжалявам, виновна съм. Искам да бъда при родителите си. Да продължа образованието си. Това е един урок за мен! С тези думи преди по-малко от месец 21-годишната Габриела Медарова, която пияна и дрогирана потроши 10 коли в комплекс Оазис, омилостиви Апелативния съд в Пловдив. Тя се разплака, обеща да ходи на психиатър да се поправи и да промени живота си. И съдиите й повярваха.

Оказва се обаче, че изобщо не си е научила урока, сълзите й са били крокодилски, а поведението й - напълно лицемерно. Защото миналата нощ тя е разбила носа на студентка в пловдивски нощен клуб, съобщава TrafficNews.bg

На 9 май вечерта Катя Андреева празнувала 21-вия си рожден ден с приятели, като компанията се забавлявала чудесно. Вдигали наздравици с шампанско, правили си снимки с балони, танцували.

Малко преди 3 часа рожденичката и нейна приятелка отишли до тоалетна. Другото момиче влязло в една кабинките, а Катя останала отвън да я изчака. Вратата на съседна кабинка се отворила, от нея излезли момче и момиче, които очевидно били заедно вътре и последното нещо, което Катя видяла, е една ръка с татуровки, която се насочва към лицето й.

Падайки, чула, че момчето казва "Ти полудя ли? Защо го направи?". "Свестих се след секунди - лежах на пода, от носа ми шуртеше кръв. Опитах се да се изправя, момче и момиче се опитваха да ми помогнат. Момчето ме накара да си държа главата назад, за да спре кръвта". След минута пристигнали служители на охраната, които й помогнали и я сложили да легне. Междувременно охранителите открили нападателката, която се оказала скандалната танцьорка Габриела. Те я задържали, докато дойде полиция.

На място пристигнали линейка и патрул на Второ районно. "Качиха ме в линейката, бях цялата в кръв, не можех да дишам. Откараха ме в Хирургиите на "Пещерско шосе", където лекарите ме прегледаха и направиха дезинфекция. След това отидохме във Второ РПУ", спомня си Катя.

Там вече били отведени Габриела, гаджето й Пачо и още двама младежи, които били на тяхното сепаре. "Габриела се опита да излъже, че ме е ударила, без да иска с вратата. Започна да плаче и да се извинява пред полицаите. Но момчето и момичето от тоалетните разказаха какво се случило. Аз не познавам Габриела. Никога преди не съм я виждала, нито съм разговаряла с нея. Единствено съм чела за нея в медиите при предишния инцидент. Няма абсолютно никаква причина да ме удря", разказа Андреева пред TrafficNews.bg.

"Не знам какъв е проблемът на това момиче, но тази агресия, която проявява, е опасна както за околните, така и за нея. Когато са полицаите са я извеждали от клуба, тя е заплашила приятелката ми, че ще разбие и нейния нос", разказва момичето. Докато чакали за разпит в районното, гаджето на Габриела - Пачо, се държал агресивно и прекарал пръст през гърлото си, разказва приятелят на Катя - Веселин.

Освен това той и приятелите му ги причакали пред Второ РПУ, но полицаите ги извикали вътре, а в това време Катя и гаджето й си хванали такси.

"В началото се страхувах и не знаях какво да правя, но като премислих нещата, реших, че това момиче трябва да бъде спряно, защото някой може да пострада много по-сериозно. Пуснала съм жалба, извадила съм медицинско, в понеделник ми предстои среща с адвокат. Ще се боря докрай" категорична е Андреева. Два дни след екшъна тя все още е в шок от случилото се, а заради травмата на носа, диша трудно, заради отоците. "Следващите дни лицето ми ще посинеее и сигурно няма да мога да ходя на работа, защото работя с хора. Благодарна съм на момчетата от охраната на клуба, които веднага ми сложиха лед, защото иначе пораженията щяха да са много по-жестоки" казва момичето.

Катя е студентка, втори курс, специалност "Предучилищна педагогика". Учи и работи едновременно, за да не бъде в тежест на семейството си. "Не излизам много и не съм попадала в подобна ситуация. Със сигурност ще запомня 21-я си рожден ден" казва тя.

Срещу Габриела има повдигнати три обвинения, като за едно от тях тя може да получи до 3 години лишаване от свобода. На 15 април около 6 часа сутринта, тя била зад волана на  джип „БМB Х-5“, по улица „Македония“.

Установено е, че преди да се качи на моторното превозно средство обвиняемата употребила алкохол и наркотични вещества – марихуана. При движение по ул. „Македония“ , тя загубила управление върху автомобила и причинила щети на други паркирани 10 коли пред комплекс "Оазис". След това изоставила управлявания от нея автомобил на улицата и се прибрала в дома си.

След извършена проверка с техническо средство „Алкотест Дрегер“ било установено наличие на 1,38 промила алкохол в кръвта й, както и наличие на употребени наркотични вещества – марихуана.

Към този момент Габриела не е арестувана, макар че очевидно е нарушила гаранцията си. Как ще процедират властите, ще разберем в понеделник.





В категории: Крими


23
Коментара
23
Коментара по темата
23.
Gft
14.05.2018 04:24:05
0
3
Поредната Ковра упитваща се да имитира другата Ковра русата Златка
22.
гг
13.05.2018 23:09:14
0
3
Умряло куче
21.
До другата страна
13.05.2018 22:20:04
0
10
Вие ненормален/а ли сте?
Много добре знаете как стават случайните побои в България!!!
Един поглед е достатъчен за надрусан индивид.
Вероятно момичето е засякло погледа си с тоя боклук и се е стигнало до там.
Не защитавайте и не вадете от девет кладенеца вода за подобни паразити.
Габриела е паразит.
Габриела трябва да е на топло в Сливен.
Габриела трябва да бърше прах една годинка,че и повече.
После да излезе и да не може дълго време дори и като чистачка да си намери работа.
Благодаря за вниманието!
20.
gg
13.05.2018 22:13:22
0
0
Мазната курва измутря явно е много оборотна иначе до сега да е излязла на околовръстното миндила умри куче в канафката мамати и буклук и на гаджето то пачо палячо от гъза няма да му го извадя
19.
Другата страна
13.05.2018 19:24:08
17
3
Аман от такива статии и.заглавия. Габриела я изкараха опасен убиец. Някой занислил ли се е дали наистина е така или по-лесно е да се изтипоса едно такова заглавие и заклеймяването и да е по-важно от истината. Никой нормален човек не би ударил друг без причина. А Габриела е нормална за разлика от много други. Да понякога действията и са глупави , но кой е безгрешен.
18.
Haha pacho
13.05.2018 15:58:44
0
0
Пачо прекарвал пръст през гърлото си.на тоя да му прекарам 1 пишка през устата и 1 шамар през очите и Ши си прекарва пръста само през гъза май
17.
gg
13.05.2018 15:51:40
0
0
Мазната курва измутря явно е много оборотна иначе до сега да е излязла на околовръстното миндила умри куче в канафката мамати и буклук и на гаджето то пачо палячо от гъза няма да му го извадя
16.
Да е
13.05.2018 13:37:37
1
13
Габриелка докато не стигне самото дъно и не започне да се изправя малко
по малко няма да се осъзнае.Но това да удариш девойчето....нямаш оправдание.
15.
Притеснен Читател!
13.05.2018 13:20:56
2
13
Уважаема Родна Полиция,
от известно време чета коментарите във вестник Флагман и ми прави впечетление ,че някой са писани от психично болен човек ,който подканва хората към престъпления и не мисля ,че се шегува ,защото от ден на ден се влошава ,ето днес употреби и заливане с киселина.Не може такива психопати да се разхождат измежду здравите хора !Защо не го прибират ,чакат да се случи лошото ли?
14.
Георги
13.05.2018 13:08:13
7
14
Тази грозна Габриела ли е каква е ще си намери майстора в най-скоро време. Не стига , че грозна ами и тъпа. Май реве за сярна в лицето тогава наистина ще реве ! Леке тъпо грозно само чукове тази от далече да е видиш си личи колко издигостирала наркоманка е ! Сигурно и е завидяла на момичето , че е по-хубава на нея и затова я ударила ! Тъпа селянка трябва да е вкарат в затвора там да се прави на мутра !!! Момичето да си изкара медицинско и да е съди до дупка има и свидетели !!!
13.
Читател
13.05.2018 13:03:17
2
16
И ето как природата си показва законите в най-примитивния вид - приятеля на това момиче правил заплашителни жестове с пръсти през гърлото сякаш ще заколи някого. Колко е кумично - някаква проста лапетия с приятел, явно вживяващ се като Джак Изкормвача, отишли на дискотека и макар да са в грешка и виновни, после наглеят и си мислят, че са много големи и работата им продължава да расте. А едно врем в аншите компании си ходихме по дискотеки мирни и кротки, защото бяхме там да се забавляваме. Е, разбира се - имаше и такива комплексари като тия. Сега ги гледам с инвалидните колички по центъра някои от тях. Тя съдбата си знае работата.
12.
Бетера
13.05.2018 12:55:04
1
12
Аве кой ше се хаби да бие тоя мърсък,една голяма тарелка с лайна на муцуната ,цял живот ше и мерише устата на кенеф,клипче в нета и толкова ше и е мутреенето
11.
*********
13.05.2018 12:49:18
0
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
10.
RE-9
13.05.2018 12:36:14
2
3
И какво да й кажа сега?
- Кажи й да си........лайката.
9.
PbZ
13.05.2018 11:35:32
1
10
Ало Габи, "Що не си береш лайката?"
Поредната Пловдивска фльорца.
8.
Габи
13.05.2018 10:51:47
10
12
Ей ,чичка ако те скоча ще ти докарам някой инфаркт.
Лъскай бастуна ,нямаш сили за такива като мен!
7.
ПИКОЛИНО
13.05.2018 10:42:30
0
11
АЗ НЕ ПРОЩАВАМ НА НИКОЙ!!!
6.
Благодаря ти България
13.05.2018 10:33:49
0
20
Сега пак ли ще я пуснете другари полицай ааа или вие нищо не можете да кажете,защото най вероятно някои и е голям гръб на това момиче опа грешка подобие на човек Благодаря ти България за Комичните ни закони и Шуробаджанащина
5.
Това курве няма ли да спре
13.05.2018 10:24:51
1
13
Два шамара ..една пишка в устата и ще се кротне
4.
xaxa
13.05.2018 09:56:25
0
29
туй пико им еба мамата
3.
Чонтов
13.05.2018 09:37:58
24
3
1 курва набила друга курва...бая новина
2.
123
13.05.2018 09:26:38
0
31
Как може дриснята да кара пияна и дрогирана, да предизвика ПТП по чудо без пострадали и съдебната система да я пусне.Защо не е като в другите държави- вкарай я за 20-30 дена в ареста
1.
n
13.05.2018 08:49:36
1
19
тая така ще я тресна,че после няма да може да ходи,и да спре с глупостите
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори