×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Нинова в комбина с президента за прожекторите! Купи дрон срещу Бойко Методиев Борисов


Нинова в комбина с президента за прожекторите! Купи дрон срещу Бойко Методиев Борисов
Лидерът на БСП без притеснение застана на първа линия срещу мизерията и грабежа
Ключови думи: Нинова, шествие, БСП
01 Май 2018, Вторник, 10:51 ч.
Автор: Антония Чорева, снимка: Авторът

Първомайското шествие на БСП блокира София за пореден път

Корнелия Нинова поведе поход в центъра на София срещу мизерията и грабежа, и корупцията с камион-палтформа. Това е първомайското шествие на левицата, което започна точно в 11 ч., а лидерката хвана големия червен плакат и редом до младите активисти тръгна по улиците на София зад надписа „Срещу мизерията и грабежа“.

На протеста на БСП имаше и дрон, поръчан от Нинова, който носеше в небето надписа „Оставка“ – и то оставката на Бойко Методиев Борисов, който лидерката лично назова, следвайки словото на президента Румен Радев от преди няколко седмици, че премиерът от 8 г. управлява „най-тъмната държава“.

Шествието мина по центъра и стигна до Бившия партиен дом и Министерски съвет, където имаше поне един час слова на социалисти, сред които и на Корнелия Нинова.

Чуха се старите мантри, започващи с "Oставка“, чу се за бедността, чу се за изчезващата нация, за болниците, за мизерията, за промяната, която „БСП щяла да донесе“.

Стигна се до агресията на властта и най-накрая се стигна до президента Румен Радев: „С вас сме г-н Радев, да осветим лицето на управлението. Светнете прожекторите“, каза Нинова, грабнала червен микрофон.



От своя страна президентът Румен Радев също не пропусна да подкрепи митинга на БСП и 1-майското им шествие и празник.

Той написа послание във Фейсбук: „Днес светът отбелязва Международния ден на труда и работническата солидарност. Един от празниците, които сплотяват отвъд националните граници и културите.
Уважението към труда е мерило за обществената справедливост. Това написа във фейсбук президентът Румен Радев по повод първи май.

В текста му се казва още:

„У нас в много региони и в много професии трудът е недооценен. Затова бих желал да поздравя хората, които отстояват правото на достойни условия на труд и справедливо заплащане.
Общество, в което пътят към успеха не минава през труда и съзиданието, а през корупцията и клиентелизма, е обречено на постоянна криза и неудовлетворeност. От нас зависи да ги преодолеем. Затова искам да благодаря на всички онези: бедни и заможни хора на умствения и физическия труд, които с почтеност и усърдие градят и пазят България".

В категории: Политика


Флагман.БГ МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол 03/05/2024, Петък 17:38 0
17
Коментара по темата
17.
Ха
01.05.2018 19:50:19
1
2
Последни напъни ба червените комунисти ,дето нямат и един ден трудов стаж .Едно време се симулираше че се работи затова сега им идва рашкън
16.
до 14
01.05.2018 17:49:35
3
6
Твоето заболяване е същото ,разликата между теб и Корни е ,че тя не те коментира ,защото нито се интересува от теб ,нито пък те смята за значим.Тя е добре.
15.
Marinero
01.05.2018 16:48:33
3
3
Не разбирам защо БСП протестират срещу ГЕРБ. Това са лява и дясна фракция на една и съща партия - ДС . Бойчо е момчето на Тато, дори му беше бодигард и ординарец. Нищо ново под слънцето.
14.
Zv.
01.05.2018 16:38:52
5
5
Тежка психическа диария е хванала,шизофренията я тресе.Ами,хайде на избори и после какво-пак ще си седи там,където и сега.И.....да вземе малко да поотслабне-тая шия не е от туршия.Разходи днес пенсиите до София на разходка,дрончета купува-отде пари ма свинке????
13.
Nik
01.05.2018 15:57:26
2
4
до 1 май.Има, друже, има- 240 лапачи в Парламента и още поне 5000 около тях-ятаци, лобисти, евродепутати и т.н.измет.
12.
11
01.05.2018 15:51:38
4
6
Таз е егати кучето пребито!!!!
11.
1 ви май
01.05.2018 15:47:58
2
3
Нима има някой който си изкарва прехраната без да се труди-физически или умствено? Нима има някой който е против европейската а и световна солидарност на хората който си изкарват прехраната с труд-физически или умствен?Нима има някой който се труди за да живее ,да е съгласен с експлоатацията и несправедливото заплащане на труда?
10.
Зелено-Червения октопод
01.05.2018 14:55:43
8
9
Импексова е бясно куче, защото прожекторите за осветяване на кражбите се включиха! След Деса Еврото е ред на Биволицата Импексова, Грипен Тъпанчев, Кирчо Контрабандата и всички герои на "прехода" Страх тресе крадливите "герои" :)
9.
prison
01.05.2018 14:31:58
11
7
Долу най-пагубното управление в историята на България , управлението на борисов и пеевски !!! А всички които сте на хранилка при тях , сте най-големите мърши и минетчии !
8.
УУУ
01.05.2018 14:21:09
9
14
ПУУУУ,КУЧЕ УМРЯЛО!КАК НЕ ТЕ Е СРАМ,ДА ЯХАШ ВСЕКИ ПРАЗНИК,ДА СИ ЧЕШЕШ ЗЛОБАТА!кУрнелио,СПРИ СА МА.
7.
bgman
01.05.2018 14:07:01
7
21
Добре де, че то е много лесно - просто печелите изборите и Бойко е в оставка.
Оооо, забравих, комунистите могат да печелят само с преврат, не и с избори...
6.
U
01.05.2018 14:06:24
7
18
ДР. НИНОВА ОТНОВО Е БЯСНА,
КРИВИ СИ ПАЧАТА В ГРИМАСА УЖАСНА.
ПРИЧИНАТА ВЕЧЕ НА ВСИЧКИ Е ЯСНА:
НАДЕЖДАТА ПЛАХА ЗА ВОТА УГАСНА.
..................................................................................
ПЛЕНАРНАТА ЗАЛА ЗА КОРНИ Е ТЯСНА,
МЕРАКА ЗА ВЛАСТ У НЕЯ НАРАСТНА.
СПАСИТЕЛНА МИСЪЛ ВНЕЗАПНО ПРОБЛЯСНА:
ЗА ПОМОЩ ПРИ ПУТИН ДА ИДЕ НЕЩАСТНА ...
..................................................................................
В МЕЧТИТЕ ГОРКАТА ТАКА СЕ ЗАХЛАСНА,
ЧЕ В РУМЕНЧО РАДЕВ НЕВОЛНО СЕ ФРАСНА.
„КЪДЕ СИ ПОЕЛА ДРУГАРКО ПРЕКРАСНА?”
ПОПИТА Я РАДЕВ С ТРЕВОГА НЕЯСНА.
..................................................................................
„ОТИВАМ ПРИ ШЕФА – НИНОВА КРЯСНА –
ЗАЩОТО И С ТЕБ НЕ СЪМ АЗ СЪГЛАСНА”.
ГНЕВЪТ Й В ИСТЕРИЯ БЪРЗО ПРЕРАСТНА.
ОТМИНА ГО КОРНИ НАПЕРЕНА, ВЛАСТНА.
.................................................................................
НА ВРЕМЕТО БЕШЕ ДЯСНА И СВЯСТНА,
СЕГА ПЪК Е ЛЯВА И Е УЖАСНА.
И ПОЗИТЕ СМЕНЯ, НАВЯРНО Е СТРАСТНА.
ПСИХИАТРИТЕ СМЯТАТ, ЧЕ ТЯ Е ОПАСНА.
5.
до ГДБОП
01.05.2018 14:05:02
10
18
НАЙ НАГЛИТЕ , НАЙ ГНУСНИТЕ , НАЙ ПОДЛИТЕ , НАЙ КРАДЛИВИТЕ , НАЙ БЕЗСКРУПУЛНИТЕ . ВСИЧКАТА ТАЯ ПО ГОРЕ ИЗБРОЕНА СГАН СЕ НАМИРА В БСП ,И СЕГА ТРЪГНАЛА НА ПОХОД СРЕЩУ КОРУПЦИЯТА . ВЪРХА НА БЕЗОЧИЕТО !! АКО СА ИСКРЕНИ , ТРЯБВА ВСЕКИ ОТ ТЯХ ДОБРОВОЛНО ДА ВЛЕЗЕ ЗА ПО МИНИМУМ 10 ГОДИНИ В ЗАТВОРА И ПОСЛЕ , ПРЕЧИСТЕНИ ДА РЕВАТ
4.
Басри
01.05.2018 13:56:07
8
10
Мацо, много си приличаме с теб ,красноречиво лъжливи сме и ни вярват.Още има шарани ,може да клъвнат не спирай .
3.
Ебах мързела
01.05.2018 13:55:53
5
9
Щом пенсионер трябва да пише за труда явно няма такъв
2.
антикомунист
01.05.2018 13:54:13
14
22
г-жа Лъжа Техноимпексова ще осветява бъдещето на България ....това може да стане само ако запали държавата от четири страни и се кефи как пожара осветява всичко....!
1.
гост
01.05.2018 13:51:30
11
22
Тая не я ли срам да говори за корупция и бедност,пълен нахалитет
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Овенът ще се радва на подкрепа от висшите сили, а Близнаците на изпитание от съдбата Овенът ще се радва на подкрепа от висшите сили, а Близнаците на изпитание от съдбата Хороскоп за деня – 4 май 2024, събота Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Предизборно и поради незнайни и необосновани причини депутатите извършиха нещо невиждано в законодателната история Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ След 18 наддавания скочи от 330 000 на 600 000 лв. без ДДС Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Работници се оплакват от практиката на някои работодатели да налагат глоби или удръжки от заплатата Задава се промяна в ръководството на НСО Задава се промяна в ръководството на НСО Очаква се началникът на Службата да предложи на президента друг заместник на мястото на навършващия пределна възраст Милен Русев Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Ще участва и министърката на финансите, както и други лица Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ ЕСА приютява сепаратисти от целия континент 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата Това сочи изследване на "Галъп" И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И той започна като началника си Борисов да играе опозиция сам на себе си, когато стане напечено, коментира лидерката на БСП Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди кандидат-депутатите
Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара Дания разхлабва правилата за абортите Дания разхлабва правилата за абортите Случва се за първи път от 50 години Путин отива на гости на Си в Китай Путин отива на гости на Си в Китай Новият мандат на руския президент започва на 7 май Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Преди година една контрабандна операция от Турция до Австрия струваше 1500 евро, а сега е многократно повече, твърди говорител НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария 
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори