Президентът заговори като политически лидер: „Нация, която инвестира в стиропор, няма радостно бъдеще“


Президентът заговори като политически лидер: „Нация, която инвестира в стиропор, няма радостно бъдеще“
„В България е тъмно… Време е да включим прожекторите“, каза пред младежи в УНСС президентът
Ключови думи: Румен Радев, лекция, УНСС
16 Април 2018, Понеделник
Автор: Антония Чорева, снимка: Авторът

Румен Радев цитира Гьоте и поиска: „Светлина, повече светлина“

Президентът Румен Радев изнесе лекция пред младежите от УНСС по време на 15-ия Икономически младежки форум.

Той заговори за икономиката у нас, за образованието, за бедността в държавата и за сегашното управление.

По време на речта си Румен Радев говореше като политически лидер.

Той говори първо за бедността:

„Причината за това България да е най-бедната страна в ЕС и с милиони хора, живеещи в бедност, е политическа - неефективната институционална среда. Когато говорим за икономика, трябва да помним, че тя е неразривно свързана с политиката, защото тя не може да се развива, ако държавата не създаде необходимите благоприятни условия. И никоя държава няма да успее, ако няма работеща икономика. Успехът на всяка една политика се измерва с ползите, които тя носи за обществото. Една политика може да бъде представена за успешна чрез пиар блъфове, но това не може да трае дълго, защото тя трябва да донесе реални ползи, а те се измерват чрез висок жизнен стандарт и качество на живот…“

Той отново критикува дейността на парламента: „Когато имаме много чести и понякога и хаотични промени в законодателството, това води до нестабилност на българския правен ред и съчетано с лоша степен на прилагане, всичко това действа негативно на българската икономика. Все по-често между две четения се предлагат съществени промени и по този начин се избягва от обществения дебат, обсъждане и оценката за въздействие. Смятам, че частта с общественото обсъждане трябва да бъде изнесена преди всичко. Също така сме свидетели как важни законопроекти, които са всъщност част от управленската програма на Правителството, се внасят от народни представители – такъв подход оставя съмнение за бягство от отговорност“, каза още президентът.

След това той цитира Волфган Гьоте: „Светлина, повече светлина!“.

И сравни България с тази негова мисъл.

„В момента България прилича на една строителна площадка, където нещо строим, но не знаем точно какво, защото е тъмно.

Някакви хора носят строителен материал и се връщат за нов, в това време други хора го крадат, защото е тъмно.


Някакви хора ръководят строежа, размахват карти, чертежи, но други хора от тъмното управляват тях.

Някакви хора строят стена, но е толкова рехава и нестабилна, че трябва да започнат да я ремонтират още преди да са я приключили.

Други хора прокарват пътища и магистрали, но бъркат пропорциите, защото след тях остават дупки. Защото е тъмно.

Не се знае кои са реалните собственици, реалните строители, реалната стойност на обекта и на кого точно и какво се плаща.

Медиите не казват истината, защото не могат да я видят в тъмното

Едно е ясно младите и предприемчивите напускат площадката и търсят друга, по светла.

Крайно време е да включим прожекторите.

Това трябва да направим за България, за да я има.

Да осветлим процесите в държавата, да има прозрачност на собственост, на харчене на публичен ресурс, ясно установени правила, които да важат за всички.
Прокуратурата и съдът имат последен шанс да върнат доверието, като помогнат да бъдат осъдени безкомпромисно крадците – независимо дали са от управляващи, опозиция или собствените магистратски редици.

Когато установим демократични принципи и върнем доверието в държавата, тогава предприемчивостта на българина ще доведе до желаните икономически резултати. 
Така разбирам основната роля на държавата, а и учатсието на всеки един от нас.
Сега повече отвсякога е важна активността на гражданите мпозиция и непримиримостта“, каза президентът.

После той попита риторично „как ще се реализира това?“ и си отговори: „Времето показва, че трябват хора с адекватно образование и култура, с познание за икономическите и обществени процеси.
С друг поглед за развитието на България и света. И с друга енергия и друг морал, а тези хора сте вие. От вас зависи бъдещето

Ние можем да предприемаме много мерки, но две са задължителни – качествено образование и информация. Моите виждания за образование са повече средства, но само с повишаване на учителски заплати и ремонт на училища няма да постигнем целта. В някои държави изучават информационни технологии и програмиране в детските градини. Как нашите деца ще се конкурират с тях. 

Ние даваме милиарди за саниране, но нация, която не следи какви се световните процеси, която не създава условия, която вместо в своите деца, инвестира в стиропор, такава нация няма радостно бъдеще.

Ще подкрепя с готовност всяко правителство, което издигне като приоритет това“, каза още Румен Радев.

Той сравни българското си образование във Военновъздушното училище в София с американското си – тук се „наизустявали“ готови материали и конспекти, а там нямало дори конспект. Там се стимулирало критично стратегическо мислене и лидерски качества.

В категории: Политика


31
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
31.
Болончики
17.04.2018 15:46:29
6
0
Балоните на Боко се пукат ежедневно.Гордостта му магистралите са лобно място на мнозина.Икономика няма.ИМА само търговия.С влияние и мафиотски структури.Тук таме някое евро проектче което замазва очите на началниците му от евро съюза на джендърите.Корупция,безхаберие,тъпкане на раята и да я държиш в страх.Това са методите на Боко.Уж щеше да ревизира сделките на РМД-ТАТА разбойническо мафиотските дружества изпраха парите на мафията от наркотици,оръжия и проституция.Ама го хвана шубе бат ви Бойко.Ще трябва всичките барабар с него да търкат нарове в затвора.И така кервана си върви а раята е разделена по всякакви знаменатели и показатели.Радев ще има повече гласове от Боко след мандата си ако наистина направи партия и реши да следва това което е казал относно България.А тя може и да изчезне в необозримото бъдеще ако се кара така по инерция.Тук остават мангалите да си развяват коня а всички останали ще им робуват.Нали те ща са мнозинство и ток,вода и помощи няма да им стигат.
30.
бай Иван
17.04.2018 09:22:32
0
6
Румен мирише на лошо.
29.
Истината
17.04.2018 00:15:23
3
8
Лесно е да се говори да покаже една къща дето той да е построил със ръце. Тъпак.
28.
Този ”курбанджия”
16.04.2018 21:41:42
6
12
Фатмака ”пишман президент” съвзе ли се от срама с ”цигарения милиардер” руския патриарх Кирил? Този льотчик който има две щабни академии в САЩ и много добре платена служба като офицер на НАТО. Същият летец разви прилична кариера до върха в БА-ВВС,точно по време на ГЕРБ.Но като висш офицер в армията не говореше за окаяното и състояние,всякаш беше зает да пълзи и подлизува! Сега когато не върши нищо реално,а само ръси заучени речи,започна да говори за дереджето в армията и да критикува за всичко. Имам новина за него и Краднелия Сланинова:
БСП ще загуби и следващите избори,точно заради олифифренските и шизофренни действия и изказвания! И ще продължи да бъде беззъба опозиция и загиваща партия,чийто електорат се топи по разбираеми причини-напредналата си възраст!
Така че Льотчо и Сланинова да забравят за онези неосъщесвими мечти за изборна. Балъците измират!
27.
fen
16.04.2018 20:49:41
8
3
КОЙТО КАЖЕ НЕЩО ЛОШО СЛЕД ТИЯ ДУМИ ЗА ПРЕЗИДЕНТА РУМЕН РАДЕВ Е ПЕДАЛ!
26.
*********
16.04.2018 20:39:40
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
25.
Червеният Пъпчив Пъпеш Грипенчо
16.04.2018 20:09:42
6
9
Много фенове в пенсионна възраст има Рапончо Сандалетков, нека ходят боси както разпорежда Деса Простакеса! Много хубост е събрана в червеното чучело : Хем пъпчив, хем кривокрак, хем недовиждащ, ама е под Сандал №43 и сричкува като за световно, написаното от другарката му Деса - сандал №43 :) Радвайте се червени пенсионери, сънувайте мокри сънища че Биволицата Импексова управлява България, но си сменяйте редовно памперсите, че съвсем се омирисахте !!!
24.
Наблюдател
16.04.2018 17:39:05
9
8
Ами като "другарите" едно време не са инвестирали като хората .. сега ще инвестираме.. Защото той не живее в панелка дето зимата в този бетон куче да вържеш няма да стои а лятото ще се изпекат от жега
23.
Да!
16.04.2018 15:40:21
27
12
Достоен президент, достоен българин! Жалко,че конституцията не му дава повече правомощия, за да разгони тая вмирисана, корумпирана, крадлива,гнусна гербаджийска сган! Толкова опоскана , държавата ни никога не е била!!!
22.
Edin
16.04.2018 15:34:40
34
13
Този "шапкар", както го наричате има повече акъл от всичките министри на Тиквата взети заедно, барабар със зам.министрите. За владеенето на чужди езици и общата култура дори няма да коментираме...

Боли ви, че Радев казва жестоката истина непречупена през кривото огледало на Борисов и подчинените му медии, нали?
21.
KKK
16.04.2018 15:20:02
12
28
шапкаря се изказал! кажи ти какво направи, какво инвестира за хората. то лесно - цял живот на държавната софра, оставил жена си и децата си, грабнал голямата пенсия, взел оная която назначил за любовница в армията и взел акъл да дава! забравил приказката, че когато господ раздавал "акъл", шапкарите са били под моста на учение! по добре си трай и си гледай келепира и слушай оная дето те командори, че иначе отвориш ли уста и ставаш за смях!!?
20.
Ха така
16.04.2018 14:27:26
9
27
радев дали е запознат с длъжностната си характеристика, че не е човека който да казва колко лошо е в България. Ми да емигрира в друга държава тогава. Ние си имаме много пенсионери които да мрънкат за всичко и с повод и без повод. Като толкова е много недоволен и е на тъмно, ми да светне по някой проблем от А до Я как да се реши проблема. не само да го показва. родолюбците на времето преди 9ти сами даваха на бедните и се стремяха да има за всички. А след 9ти дайте да дадете основна формула на разпределяне на богатствата. Нали Руемн искаше да е начело на държавата за да промени нещо в нея. За толкова време какво промени. стилът на Плевналиев е същия. Оплюване до дупка. без конструктивно решение по нито един проблем. имволични клишета в стил народна сатира. изявява се като говорител на опозиционна партия много добре, но не и като пърият човек в държавата, за която нито качества има, нито идея има кога и какво трябва да прави. Единственият почитен гражданин на Армения не взе Вежди Рашидов. изобщо е като в необрано лозе изцепка след изцепка. И му прощаваме като на първолак не като на военен достоен да носи отговорност. За сметка на това е сред хората на кебапче и кюфтенце тогава когато може да се направи нещо за намаляне убийствата по пътищата на страната например. да продължи традицията на Първанов българската Коледа, но не само по Коледа. Да анулира договорите неизгодни за България. откъде толкова смелост. Поне да си беше прочел длъжностната характеристика
19.
Честният Радев
16.04.2018 14:07:26
7
7
Като е толкова честен защо нищо не казва по тази тема която касае целия български народ. https://bultimes.com/s-nasheto-zlato-kanada-se-gotvi-da-vavede-bezusloven-bazov-dohod-za-naselenieto-si-balgarite-da-go-duhat/
Кой колко е честен и има ли честни у нас да отговорят: Защо така?
18.
до НОМЕР 7
16.04.2018 13:57:38
15
4
Ти си в голяма ама много голяма заблуда ако си мислиш че изборите в България са честни и не са манипулирани -голям смях всички гласували за Б.Б боже опази България
17.
Павка зле си
16.04.2018 13:51:05
8
14
Човек огледай се и се осъзнай колко са промили мозъка ти, тайните надежди за пост в БСП. Дано те забележат поне.
16.
Кой
16.04.2018 13:50:02
13
2
Кой пусна американските централи в БГ? Кой продаде енергодружествата на чужди фирми? Кой приватизира работещите предприятия в България? Като държавата не е добър стопанин, защо частниците които купиха заводите продадоха всичко което имаше финасова стойност и ги закриха? Добрите стопани нали?
15.
До 11
16.04.2018 13:47:17
9
1
Аз със теб няма да споря, защото те виждам, че си адски просветен по темата. И като такъв ще те попитам, Кой продаде на канадската фирма Дънди прешъс метълс през 1999та година златната мина в Челопеч? какви комисионни и до ден днешен получават отговорните другари продали на безценица мината? Докога лошите договори сключени от различни правителства от името на държавата ще бъдат държавна тайна. Държават крие от населението си огромни корупционни схеми. Ами нали държават сме ние хората? Или не е така? Кой кого защитава и за какво го защитава. каъв ББ или Цв Цв. Има други които са преди тях не за затвора, ами за разстрел. Но не народ ами .... знаете какво е казал поета. И е бил много прав. всеки народ си заслужава управниците. И никакви оплаквания повече.
14.
Павел
16.04.2018 13:32:06
29
13
Гербаджийските тролчета откачиха съвсем...

Най-после имаме нормален и честен управник в лицето на Президента!
13.
Комисионната
16.04.2018 13:24:28
13
26
Червен Румен се интерисува само кой ще напълни сметката му. Затова клекна на Нинова и на партията и. И те му обещаха висок пост, а той се чуди сега какво да го прави. И слугува на партията столетница, в която се е клел като курсант във военното училище. Ако е бил такъв пилот какъвто президент е, мила майко, а ако останлите военни пилоти са като него. Съвременната конвенционална война я решават ракетите и самолетите. Дано останалите не са като Руменчо твърди и некорумпирани.
12.
АLT
16.04.2018 13:22:58
14
8
Как може да се бърка Долна Митрополия със София ?
Не е стиропор, a ЕПС, XPS, Neupor.
Нали той ще държи панелите при земетръс.
11.
До 7
16.04.2018 13:19:32
16
7
Първо, защо ми говориш все едно съм комунист или член на БКП?
Второ, като си тръгнал да обвиняваш може да обвиниш и Османците за 500 години спиране на прогреса на Р.България, Византия за 150 години робство и т.н.
Трето, никой не иска да се оневиняват комунистите за стореното, но ясно се вижда, че Б.Б., когато дойде на власт 2009 ясно заяви, че ще ги гони до дупка...Я ми кажи 1....КАЗАХ 1, който е гонил до дупка?
Четвърто, кога ще ги стигнем Румънците??? КОГА?? И никакъв Чаушеску или дявол им е помогнал да ни изпреварят последните 10 години, ама никой!!! Те сами си го постигнаха...точно както каза със закона за корупцията, който Б.Б. и Цв.Цв. направиха пак така, че те да избират кой да ги разследва. Е? NONSENSE!!! Или се уплашиха, че Радев може да им разкатае фамилията?
Пето, пак питам кога ще ги стигнем румънците? Чаушеску ли им е помогнал, за да има отлив почти на 100% от чуждестранни капитали от България под управлението на Б.Б.? Чаушеску ли им е помогнал, че всички големи инвеститори не искат и да чуят за България, защото някой хубав ден могат да се озоват без капиталите си, преминали в Д.П.?
Шесто, за горепосоченото БКП ли са виновни?
Седмо, всички комунисти барабар с вожда ти Б.Б. и Цв.Цв са за затвора, а и много други!!!!
10.
Яааааа...
16.04.2018 13:11:57
13
19
На червената фуражка явно и е проблем стиропорът. Че защо ли? Ами, защото стиропорът изолира строените през СОЦ-а бетонни кочини, които с топлинните си загуби досега отопляваха атмосФерата. Сега ще имат по-малко разходи на ток (а и на руски газ) и авантата за "братушките" ще намалее. И като има по-малка консумация на ел. енергия, ще бъде много по-трудно да си изсмучат от пръстите аргументи за строежа на ненужната (и заробваща) АЕЦ Белене. А, с АЕЦ "освободителите" ще могат здраво да ни смучат и най-вече шантажират и изнудват.
На Червен Руменчо му стана навик да "ръси мозък". В началото на мандата си бе осенен от великата мисъл, че трябвало да се съгласим с окупацията на Крим от "вечните освободители", защото такива били реалностите. Как не се пръкна този велик мислител по време на турското робство и да обясни на Левски, че не трябва да се бори против "реалностите"? То и тероризмът е реалност, ракът също! Ама... фуражка!
Когато чуя поредното комунде да "ръси мозък", веднага се същам за поговорката - "Комунизмът превръща човека в шибан идиот."
9.
Павка
16.04.2018 13:05:02
8
12
Като съм тръгнал да отговарям да отговоря на теб. Не може първта дама да има такава цветна история, просто не отива на първа дама, но както и да е миналото човек не може да изтрие, но да продължава да прави лоша реклама на мъжа си означава, че военния не може семейството си да оправи, а се е хванал с политика. Кое му даде толкова много самочувствия. Семейната традиция? Той кога ще покаже, че е независим от Нинова и ще има собствено мислене? Че тя му дърпа конците както си иска. Той е само нейното ехо. Военен човек е дисциплинран човек. Той се държи като употребен и не намястото си човек. Свален на земята мимиките му, движенията на ръцете му дори, осанката. Той чувства, че не говори това което иска да каже, а това което са му наредили. Той е добър човек, но податлив на чуждо влияние. Ерархията при военните е създал у него тези качества. не ми говори кой колко книги е прочел, звучиш ми като секретарка отколкото на трол. едно време за Тодор Живков личната му сестра казваше горикия бил само с едно одеало и скъсани чорапи които тя му шила. Ти на Радев какво шиеш? Много е слаб ПР-ът на президента на България. Правителство парламент и президент Орел рак и щука баснята трябва да си я чел.
8.
Читател
16.04.2018 13:01:47
7
17
Леле, доживях да прочета изречението "Нрвероятно интелигентен човек, пълен антипод на мутрата Борисов!" и това да става дума за Радев. Леле, какви ниски стандарти! Потресен съм. П.С. мутрата Борисов и той горкия не пращи, даже на кухо не тупа. Абе като цяло в политическия ни елит са настанили някакви примитивно глуповати хора, за да отговарят на стандарта на нацията. Ако сложат хора с интелект кой ще ги разбере? За разумни идеи се искат и разумни партньори.
7.
До 4
16.04.2018 12:55:00
14
9
Не съм трол и не съм на щат към БСП, но си много прав. Румния ни изпревари защото вкара закона за корупцията и цеия пакет закони. Защото Чаушеско не остави 1 долар външен дълг на Румъние и въпреки всико го разстреляха на стената. Забраниха румънската ком партия и гониха до дупка комунистите крали по време на соца. А в БГ съжалихме Тато защотоказа, че комунизма е недоносче, оставихме комунистите да преватизират заводите ни за да ги продадат на безценица, обезкървихме икономиката си с фалита на банките който продължава и до наши дни. Пирамидите ограбиха спестяванията на хората. Спестовните влогове на болшенството българи се обезцени труда на родителите ни стигна при социалистите 30 долара на месец. искаш ли още да ти озброявам. народният съд унищожи българската интелигенция. Лекари, финасисти да ти изброявам ли още, или не си учил история кой е Атанас Буров. Кой взривяваше църкви за да ликвидира царя, искаш ли още примери за интерниране на хора при социализма. Острова на вободата да си чувал? или ти си от тези тролове на които се заповядва какво да пишат без да мислят и оценят, че резултата на днешното битие на българина е програмиран от милионерите комунисти-капиталисти още през 80те години. Примери да искаш за унищожаване на българщината. А къде си пратиха комунистите децат ада учат. На запад не в Москва. В москва рабфаг завършваха само шпионите. Политическата върхушка. По-добре Гинка да купи ЧЕЗ отколкото Р. Овч например, защото Р. Овч ще я купи да ти одере 10 кожи от гърба. Цялата му корумпирана партия се издържа от мародерство и неплащане на работниците си, но ти си другата страна ан монета облагодетелствената. Затова ти е мъчно, че народа не харесва Бойко но гласува за него, защото комунистоте не са алтернатива и ги е страх да им дадат властта, но откъде толкова мозък да знаеш всичко това. так, че поне не се излагай публично. Мълчи си така имаш по-интелигентен вид. като изторията не помниш няма как да вървиш напред. Но чети, чети и се образовай и един ден ще знаеш.
6.
Павел
16.04.2018 12:48:10
25
12
Само забележете опорните точки на малоумните тролове- Деси, льотчик, комунист.
Все едни и същи тъпотии ръсят срещу Президента и нищо съществено, с което да го уязват!

Дебили, които не са прочели и 10% от книгите, които е прочел Радев, коментират него и семейството му.
Нормално за гласоподавателите на Борисов....
5.
До нормален
16.04.2018 12:42:43
9
19
Когато президент се изказва като политически лидер на една комуничстическа партия, в миналото взривявала църкви, а сега отричаща всичко което дургите партии правят за хората, то положението е много зле. Ако обединилят на народа защитава само хора обгърнати в корупция. приватизирали на принципа Наш човек, това също е много зле. Но още по-зле е че тези хора казват колко много добре ще се живее вБългария ако те са на власт. А когато им дадат властта старото поколение гласували за тях тези същите милионери и милиардери от БСП докарват икономиката до следваща национална катастрофа и до фалит на държавата. Та някой като нормален да казва, че другите са ненормални е болестно състояние при липса на възможност за държавно управление. Хубаво е че след всеки избори стават по-малко и малко болните за власт комунисти като Нинова, Йончева, Сегрго. А ти се страхувай от друго за бъдещето на децата си. Че двете велики САЩ и Русия не искат да си подадат ръка за мирно уреждане на конфликти. Но поне да имаше нормално мислене. Бойко ти е най-малкия проблем. Все едно Радев нещо сам да измисли. Съветниците му и Курнелия дерижират марионетката Радев и най-вече Деси поетесата.
4.
До 2
16.04.2018 12:41:18
22
8
Не се коси. Личи си, че си трол. Ако все пак умът ти е стигнал само до първият слой в цитираните от Президента примери, по-добре не коментирай повече. Б.Б. и Цв.Цв. са на власт вече 10 години, а в София дори и повече. Разлика? Никаква...Само едни фондове от ЕС се присвоиха....усвоиха нецелесъобразно. След 11 години в ЕС(10 от управлението на Б.Б.) България продължава да е най-бедната страна в ЕС. Румъния ни изпревари като Ферари стара соц. Лада и продължава да ни изпреварва, а Гинка от Пазарджик купува най-голямото ЕРП в България и светлина в края на тунела не се вижда
3.
Павел
16.04.2018 12:36:45
32
9
Дано успеете в мисията си г-н Президент!
Успех, народът е с вас!
2.
Ghost
16.04.2018 12:33:57
13
24
Ами ако при старото строителство комунистите между панелките не слагаха вестници, сега нямаше да се налага да се санират старите блокове, но за Радев разходите за отопление на жилищата на хората при този скъп ток не са важни. нали Деси има пари да хвърчи пияна из София. За него е важна комисионната за избора на самолетите. Така ще уреди бъдещето си. Нищо друго за него не е важно. Комисионната. Както казал бай Ганьо. Дайте ми Солунската митница да видите какъв келипир ке падне. Та и Радев самолетите та самолетите. Много неща в страната недовършени по време на социализма са важни, но не ги вижда льотчиа, защото хвърчи пак из небесата. Пътищата например, разкриване на корупционните схеми при преватизацията от комунистите. Фалиралите банки и пирамидите. Кой се облажи нима не е важно? Битовата престъпност по селата, циганските набези в земеделието. Неее не ас важни тези неща за радев. Самолетите са най-важни. самолетите на льотчика комунист.
1.
Нормален
16.04.2018 12:33:48
42
12
Нрвероятно интелигентен човек, пълен антипод на мутрата Борисов!
Жалко, че е един единствен сред мръсната политическа сган, формирана от ГЕРБ и сателитите му!
Страх ме е за бъдещето на децата ни
Антония ЧОРЕВА Автор
Антония ЧОРЕВА


Новините
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Политика
Читател на Флагман.бг: Купих си нова помпа, след дни се развали, върнах я в сервиза, а те ми взеха пари за ремонт Внимание! Пасарелката до хотел "Мираж" в Бургас се превърна в ледена пързалка (ВИДЕО) Сигнал до Флагман.Бг. Паркомясто за инвалиди нарушава закона и създава хаос в центъра на Бургас Сигнал до Флагман.бг: Въздуховодът на ресторант в ж.к."Зорница" тресе кооперация, десетки семейства не могат да спят от шума Базата на „Ален Мак” в Бургас е под вода, няма свободни пожарни, за да я отводнят Тотална анархия в центъра на Бургас! Вижте къде най-много псуват, бият и трошат ламарини на коли (СНИМКИ) Резил! Нагъл мъж краде от кола на метри от Община Несебър (СНИМКИ, ВИДЕО) Има ли частни тротоари в ж.к."Възраждане" и как паякът вдигна БМВ-о на Георги Колев Читател на Флагман.бг показа мизерията на гробищата: Очи затварят мъртвите, но и живите спим вечния си сън Ужас! Бургаски деца смучат шоколад от спринцовки Улиците в Черноморец са реки, шахти бълват, а колите пъплят (ВИДЕО)
Интеграцията невъзможна. Необходима е ампутация
Интеграцията невъзможна. Необходима е ампутация Поредният атентат доказва, че политиката на ЕС е самоубийствена за ценностите и хората на Стария континент
Всичко в категорията
Важно! Ето как да реагира шофьорът при опасност от челен сблъсък Терористът от Страсбург отмъщавал "за смъртта на своите ислямски братя, загинали в Сирия“ Агенти под прикритие дебнат на коледните базари Двама катаджии първи се отзовали след стрелбата във „4 you” – заварили туристи под масата, един ранен и труп Баща и син от кв. Банево забъркани в наркобизнес, съхранявали марихуана и пико в кофи от сирене (СНИМКИ) Куриоз: Мъж открадна 350-килограмово животно и го разфасова, кучета го надушиха Вижте килъра от Страсбург, 350 души издирват Шериф Шекат (СНИМКА) Жена опита да прекара 50 бона през границата край Лесово, скрила ги в чантата си Атентаторът в Страсбург – 29-годишен мъж, ислямист Бургазлия сътвори истинска каскада на пътя за Средец, по чудо се размина без жертви Пиян шофьор излетя от пътя, отсече дърво и... (СНИМКИ/ВИДЕО)
Върховният съд похвали Бургаската съдебна палата за образователните инициативи Александър Ваклин: Иванчева ме рекетираше, изтеклите разговори отразяват случилото се (ВИДЕО) Бомба във Флагман.бг: Съдия Дарина Йорданова оттегли документите си за председател на Районния съд в Бургас Апелативният спецсъд решава дали да остави Баневи за постоянно в ареста Проф. Проданов: Не сравнявайте местата за лишаване от свобода с домашния уют! (ВИДЕО) Прокуратурата обвини Румен Овчаров в тежко престъпление! Районният прокурор на Бургас получи втори мандат – работел прекрасно и безшумно Съдия Ушев: Политици ще атакуват съда през медиите Затвор за Николай Маринов-Малкия Маргин, пръскал фалшиви пари в Слънчака Изнасилвачът и убиец на баба Петранка хленчи в съда: Обещавам да стоя вкъщи и да слушам баща си Турчин съди сина си заради фалшиви новини
Цигарите у нас по-евтини с 30% от тези в ЕС
Цигарите у нас по-евтини с 30% от тези в ЕС През 2019 година в България не са предвидени промени в акцизната тежест
Всичко в категорията
Родители недоволни: Защо бавят резултатите от Коледното математическо състезание?
Родители недоволни: Защо бавят резултатите от Коледното математическо състезание? Забавянето е минимално – един-два дена, но те представляват тестова матура за нашите деца, жалват се бургазлии


Всичко в категорията
Бургаски ученици заподозряха заговор между две елитни училища в града “Големи автори за малки библиотеки” стигна до София, бургазлии могат да я подкрепят на няколко места в града Концерт-спектакъл „Зимна приказка“ представя зимните обредни празници в Странджа Най-малките музиканти на Бургас с концерт в НУМСИ "Проф. Панчо Владигеров", вижте кога Ученици съдят Руската гимназия, наказали ги за фалшиви медицински бележки НУМСИ „Проф. Панчо Владигеров”: От Шуберт до Сен Санс ще звучат на традиционния концерт в сряда Най-старият университет в Бургас „Проф. д-р Асен Златаров” връчи дипломи на стотици абсолвенти (СНИМКИ) В Бургас всеки панаир е обявен за фестивал, но кои са истинските събития, променящи града ИТ гимназия в жк "Меден рудник" и Стопанската камара подписаха меморандум за сътрудничество Димитър Николов за 8 декември: Студенти, вие сте надежда за по-доброто бъдеще на Бургас Честит празник на студентите!
Бебе с шест пръста на всеки крайник оперирано успешно в УМБАЛ „Дева Мария“
Бебе с шест пръста на всеки крайник оперирано успешно в УМБАЛ „Дева Мария“ Родители от цяла България намират решение на ортопедичните проблеми на децата си в Бургас
Всичко в категорията
Зловещо! Дириха младо момиче във водите на езеро, а намериха трупа й да лежи в бежански лагер (СНИМКИ) Спешно! Състоянието на малката Тани се влошава, животът й струва 50 хиляди долара! Здравната каса е събирателен образ на отвратителното в държавата 58-годишен мъж живее в палатка, дъщеря му го оставила на улицата Художник помага на дете от Бургас да победи рака Майката на убиеца Викторио: Той беше най-добрият баща и детето го чака някъде, защото се обичаха Вдовиците на Коста Цонев пропъдени от семейството му Майка, пребивана от приятеля си: Зависим е от хазарта, заплашва ме с убийство (ВИДЕО) Четиригодишната Таня се нуждае от лечение в чужбина, майка й не може дори да я прегърне (ВИДЕО) 17-годишният Краси чака белодробна трансплантация, състоянието му се влошава Помогнете! Бургаски учител с 27-годишен стаж ослепя, нуждае се от спешна операция, за да прогледне
Зрелищно автомеле затапи входа на Долно Езерово - БМВ, Мазда и Фолксваген се помляха до неузнаваемост
Зрелищно автомеле затапи входа на Долно Езерово - БМВ, Мазда и Фолксваген се помляха до неузнаваемост Инцидентът е станал в пиков час, а огромното пътно платно се е оказало тясно за трите коли
Всичко в категорията
Какво бе здравеопазването по време на соца? Из спомените на една пациентка
Какво бе здравеопазването по време на соца? Из спомените на една пациентка Всеки ден идваше линейка със сестра, която поставяше болкоуспокояващ серум, лечението бе безплатно
Всичко в категорията
Ексклузивно! Ето как преди 35 години Несебър влезе в книгата на ЮНЕСКО (СНИМКИ) Мръсните тайни на социализма: Престъпността в НРБ, за която никой не говореше Спомени от соца: Историята на пл. "Тройката", който е трябвало да прилича на парижкия „Етоал“ Спомени от соца: 5 райски кътчета по Южното Черноморие, вижте Ропотамо и залива на Несебър Стачка през социализма? Спомени от соца: През 1985 г. моряци от Бургас донасят вируса на СПИН в България Само във Флагман.бг: "Партизански завет" вграден в архитектурното бижу на морсикя бул. „Алеко Богориди“ (СНИМКИ) Екскурзовод в Слънчев бряг осъден на две години затвор за клевети срещу държавата и народната власт Спомени от соца: За уличните графити в края на 80-те Какво се случи на 10 ноември 1989 г. Ако знаят какви забрани и абсурди имаше по времето на социализма, младите направо няма да повярват
Мартин Камбуров стана "Почетен гражданин на Свиленград"
Мартин Камбуров стана "Почетен гражданин на Свиленград" Гордея се, че съм от Свиленград. Тръгвайки от малкия град вие можете да имате самочувствие с труда и успехите си и да бъдете граждани на света", каза Камбуров

Всичко в категорията
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Бургас
Хитовият club Famous надмина очакванията, пръска се по шевовете и през седмицата Бургаски ученици заподозряха заговор между две елитни училища в града 183 подаръка закупиха благодетели за кампанията "Подари от сърце" в Бургас Извънредно! Гей-бордовете в Бургас премахнати, фирмата доброволно ги свалила Преизбраха Павлин Ковачев от ОДМВР-Бургас на важен пост в Международната полицейска асоциация Ето кой стои зад НПО-то, монтирало скандалните гей-бордове в Бургас. Незаконни ли са? Харесва ли ви идейният проект за парка на миниатюрите „Европа“? Община Бургас ви кани на обсъждане Личност на годината 2018! Флагман започва приема на номинации от своите читатели, вижте какви са условията Ето къде са гей-бордовете в Бургас, колко време ще се задържат? (СНИМКИ) Зимната градина на ресторант „Златна котва“ ще предложи романтична идилия в новогодишната нощ 14-годишен хлапак задигна 400 лв. от кутия за дарения в центъра на Бургас
Избраха фирмата, която ще внедри видеонаблюдението в ж.к.”Меден рудник” С голям фолклорен концерт и рибен курбан жк "Меден рудник" посрещна Никулден European Air Quality Index: За последните 24 часа най-чист е въздухът във Враца и ж.к."Меден рудник" Циганска банда тараши серия от кафемашини в „Меден рудник“, но последният им удар ги прати директно да търкат нара Зрелищна акция в жк „Меден рудник“! Ченгета събориха Асен по очи и му сложиха белезниците Опасна банда е закопчана при зрелищната спецакция в жк „Меден рудник“ Разбиха зоната за кучета в ж.к.Меден рудник, заляха я с моторно масло. Съветници искат монтирането на камери Три коли се нанизаха във верижна катастрофа край жк "Меден рудник” Наркоготвачът на мъртвия ромски барон Иско се призна за виновен. Каква ще бъде присъдата му? Спецполицаи нахлуха в дома на Константин от жк „Меден рудник“ в Бургас, отриха 2 кг канабис Само във Флагман.бг! Вижте кой е собственикът на нелегалния склад за риба в жк „Меден рудник“
Пожален ли бе Качето от BG правосъдието и кога ще си плати 300-те хил.евро глоба
Пожален ли бе Качето от BG правосъдието и кога ще си плати 300-те хил.евро глоба Френската държава ще си търси парите от осъдения за наркотрафик айтозлия

Всичко в категорията
Полицията разкри кой открадна суджука в Карнобат, от луканката обаче нямаше и следа Ето как карнобатски ромчета чевръсто задигнаха наръч със суджуци Карнобатлия се напи като мотика и направи голяма глупост Бургаски топ-кардиолог откри кабинет в Карнобат БСП обяви в Карнобат 9% ДДС за лекарствата и 5% ДДС за хляба и стартира предизборната си кампания за кмет Загиналият при пожара в карнобатското село Сигмен бил клошар Организират благотворителен кулинарен базар тази събота в Карнобат Алекс се покая за катастрофата в Карнобат, но съдът го остави зад решетките (ВИДЕО) Издъхна тезата на адвокат Марковски за дупка – виновна за двойното убийство в Карнобат 18-годишният ром, който уби две жени в Карнобат, е 12-класник в техникум, но не ходи на училище Алекс карал курсовете за шофьор в карнобатска школа, потил се здраво за изпитите, твърди адвокатът му (ВИДЕО)
„Артиум“ в Несебър стана „Сграда на годината 2018”
„Артиум“ в Несебър стана „Сграда на годината 2018” Жури с председател Деница Николова – зам. министър на МРРБ, определи центъра като безспорен лидер в категорията си

Всичко в категорията
Двама катаджии първи се отзовали след стрелбата във „4 you” – заварили туристи под масата, един ранен и труп Кметът на Несебър подкрепи нова благотворителна инициатива Как уведомяват частния обвинител Митьо Очите за делото „4 you”, като е в турски затвор, чудят се адвокати Мъж от Свети Влас се бори за живот, след като газова бутилка избухна в дома му Ексклузивно! Ето как преди 35 години Несебър влезе в книгата на ЮНЕСКО (СНИМКИ) Второкласници от Равда участваха в „Големия лов на растения” След проверка в Несебър: ВСС образува дисциплинарка срещу млада прокурорка от Бургас Пенсионерският клуб в Равда добави още една година от създаването си Деца от Несебър опознаха родния си град, дали не са бъдещи гидове Кметът Николай Димитров посети клубовете на хората с увреждния в Несебър и Обзор Несебърско енциклопедично издание влиза в 41 световни хранилища
Общината и полицията в Поморие отчетоха най-спокойния и  сигурен туристически сезон
Общината и полицията в Поморие отчетоха най-спокойния и сигурен туристически сезон На територията на общината не е регистриран нито един реален сигнал за нарушаване на нощната тишина
Всичко в категорията
Созопол празнува Никулден, стотици участват в ритуала по хвърляне на венци и цветя в морето Инициативата „Голямото сърце“ в Созопол даде начало на Коледните празници Ангелина Недин реди юбилейна изложба в Созопол Созопол отваря "Голямото си сърце" и грейва празнично Заради застудяването горивото в потъналия „Мопанг” се сгъстило, не можем да източим останалото в резервоара Опасна сграда в Созопол се руши, общината чака разрешение да я събори (ВИДЕО) Кап. Живко Петров: Имаше риск за замърсяване не само на Созопол, но и на цялото Южно Черноморие (ВИДЕО) Една година след трагичната смърт на 16-годишния Костадин Апелативният съд потвърди присъдата му Нафирканият Стоян от с. Росен не спря на стоп-палка, но ето какво му се случи Туристическа карта на община Созопол грабна първото място в национален конкурс Ремонтират след месец пропадащата детска градина в Черноморец (ВИДЕО)
Извънредно! Река Велека заля и затвори пътя Ахтопол-Синеморец
Извънредно! Река Велека заля и затвори пътя Ахтопол-Синеморец В останалата част на област Бургас обстановката е спокойна, пътищата са проходими при зимни условия

Всичко в категорията
Огромна опасност! Река Ропотамо вдигна рязко нивото си след проливните дъждове, а идва сняг!(ОБНОВЕНА) Геодезистът Йоан Каратерзиян: Има път до плаж Силистар и не би трябвало да е в частен имот (ВИДЕО) АПИ ремонтира над 117 км пътища в Бургаска област, ето кои са Държавата не прави почти нищо за Странджа през последните години – поредно доказателство, че живеем в разпад Представят утре съкровището от Калиакра и още разкрития на Сдружение „Черноморска Странджа“ Голямото сърце на Лозенец събра над 150 кг любов Представят на кръгла маса в Ахтопол историко-археологическите проучвания в Черноморска Странджа 30-годишен сливналия прати две момичета в болница след тежка катастрофа на пътя Царево-Приморско Спипаха 25-годишен софиянец, задигнал каяк от к-г „Арапя” край Царево ВМС чакат млади кандидати за 32 вакантни длъжности в Бургаско при заплата поне 780 лева Огнен ад изпепели две каравани в Лозенец! Умишлен палеж или инцидент?
Високо отличие! Приморско стана община номер 1 за морски туризъм Вижте как кметът Димитър Германов поздрави жителите на Приморско за Никулден Приморско почете покровителя на рибарите и моряците. Тази вечер ще грейне в очакване на Коледа Кървава драма в Китен: Двама се клаха след лют скандал Празнични изненади на Никулден в община Приморско, вижте богатата програма Екшън! Среднощна акция срещу дилъри в Бургаско, изкараха двама от БМВ Огромна опасност! Река Ропотамо вдигна рязко нивото си след проливните дъждове, а идва сняг!(ОБНОВЕНА) Жителите на Приморско пред БСП: Лишени сме дори от най-необходимата спешна помощ 64-годишен пияндурник се нафирка до козирката и седна зад волана Приморско влиза в годишните награди за туризъм, ето как да подкрепите общината Проверяват потънал кораб край Приморско заради опасност от втори "Мопанг"?
Община Средец инвестира над 230 хил. лв. за ремонт на пътища Хидролог бие тревога: Реки в Бургаско може да прелеят (ВИДЕО) Жителите на Средец към БСП: Напълно липсват медицински сестри в болниците Тумба цигани оставили без покритие мрежата на БТК в Средец, задигнали медните жици Софиянец си помисли, че е в Перник.Подкара голфа си по улиците на Средец на 2 големи Депутатът Галя Желязкова на среща с пенсионерите от Средец, ще говорят за алоизмамниците Бързи и яростни! Ромско семейство се обърна с каруцата си в Дебелт, спасяват ги с линейка Средец напълни „Голямото сърце”, благотворителната инициатива бе подкрепена от жителите на града Вижте коя красавица седна на кметския стол на Иван Жабов за един ден МО не успя да продаде военни апартаменти в Средец на цени под 3000 лв. Аложиголото Атанас ухажва две изкуфели баби - дарили го с всичките си златни накити и над 10 хил.лв.
Авторите на снимките на падналата ограда край Малко Търново може да отидат на съд
Авторите на снимките на падналата ограда край Малко Търново може да отидат на съд Щом законодателят е преценил, това застрашава националната сигурност, смята вътрешният министър
Всичко в категорията
Щетите по огратата на границата са вследствие на обилни валежи, отстраняват ги светаквично Паднала ограда до Малко Търново доведе до политически сблъсък в парламента (снимки) „Голямото сърце на Малко Търново“ от днес подкрепя инициативата за закупуване на реанимобил Колко дават общините в Бургаска област за снегопочистване И Малко Търново се включи в проекта за борба срещу отпадъците в черноморското крайбрежие АПИ ремонтира над 117 км пътища в Бургаска област, ето кои са В Малко Търново ще си разменят книги в Деня на народните будители 81-годишен старец прати дете в болница след челен удар на пътя за Малко Търново Откриха паметник на ген.-майор Алекси Попов в Малко Търново (СНИМКИ) Навръх 105-годишнината от освобождението на Малко Търново: Откриват паметник на ген.майор Алекси Попов С грандиозен концерт-спектакъл Малко Търново отбеляза Европейската година на културното наследство
Община Камено със специална презентация в Словения по проект „Малките общини срещу евроскептицизма“
Община Камено със специална презентация в Словения по проект „Малките общини срещу евроскептицизма“ Туризмът бе акцентът на форума, единствената българска община представи плановете си за развитие на  крепостта Русокарстро


Всичко в категорията
Заблуден мъж от с. Равнец попадна в лапите на Йорданка, измъкнала му 1120 лева Проблем! Водата в селата Трояново и Константиново негодна за пиене, ВиК и тази година не си мръдна пръста Инвестират 1,2 млн.лв. за възстановяването на замъка в крепостта „Русокастро” Безсънна нощ за хората в Ливада (ВИДЕО) Бандитите Йордан и Петър обрали имот в Камено, опитали да скрият следите с палеж Областният управител Вълчо Чолаков вкара тежки машини да почистват деретата в Община Камено За пример! Жители на каменското село Желязово сами си ремонтираха пътя Ходене по мъките: Валентин от Камено над 10 години чака за българско гражданство Нов фонд с пряк контрол ще помага на бедни и болни в Камено Година след потопа, убил петима в Камено и Бургас: ЕС отпусна 2,3 млн. евро, но как ще се похарчат? Ученици от Камено научиха повече за съдбата на българските евреи след Холокоста
70-годишна рускиня отнесе с автомобила си жена в сунгурларско
70-годишна рускиня отнесе с автомобила си жена в сунгурларско Жената тъкмо слизала от колата си, когато възрастната шофьорка я блъснала
Всичко в категорията
Джигит с Фолксваген помете велосипедист край Сунгурларе и избяга Пенсионер от Сунгурларе влезе в ролята на пожарникар, обаче не успя да спаси трактора си 50 семейства от село Славянци живеят в страх и ужас. Къщите им се наводняват при всеки дъжд 34-годишен направи нещо немислимо и пострада жестоко, за да спаси колата си от уличен стълб Стадионът в Сунгурларе вече си има име Екшън на пътя! Каруца предизвика зверски удар край Сунгурларе, жена е в болница На прага на зимата: Община Сунгурларе бави дървата за огрев След "Винпром Поморие" днес митничарите удариха и "Винекс Славянци" Бизнесменът Кирил Кленовски наема 51 военни склада в село край Сунгурларе срещу 450 000 лв. на година Едноетажна къща се изпепели като факла в Лозарево, 31-годишният Асен е с изгаряния по лицето и тялото Кметът на Сунгурларе Васил Панделиев с поздравително писмо за първия учебен ден
Най-накрая! Разбитият Айтоски проход ще бъде ремонтиран за 20 млн. лв. Колко дават общините в Бургаска област за снегопочистване Пратиха за 12 години в затвора убиеца Петър, размазал черепа на Станчо в с. Вресово Изправят пред съда 20-годишния Петър, смазал с дървен кол главата на Станчо в с. Вресово Огромна трагедия! Пежо се заби с бясна скорост в дърво край Руен, загина 18-годишната шофьорка Трагедия край Руен: Мицубиши блъсна Хонда, прати я в крайпътно дърво и уби шофьора Намериха изчезналата 17-годишната ученичка от Вресово, пила кафе на „Кашмир“-а с гаджето си Мистерията се заплита: 17-годишната синеока красавица от Вресово избягала с гаджето си? Издирват 17-годишно момиче, в неизвестност е четвърти ден Как „турската” община Руен се превърна в символ на толерантност и спази завета на Апостола (ВИДЕО) Румен Радев откри паметник на Левски в Руен, нарече общината пример за толерантност
Замених Пловдив за Бургас заради възможността за модерна онкология Интервю Всички интервюта Д-р Майя МИЛЕВА, новото попълнение в екипа на отделението по медицинска онкология към университетска болница „Дева Мария“ Замених Пловдив за Бургас заради възможността за модерна онкология
Oт ноември Д-р Милева е част от екипа на отделението по медицинска онкология на университетска болница „Дева Мария“
Глас отвътре Всички Ангел ДЖАМБАЗКИ, евродепутат Ангел ДЖАМБАЗКИ Интеграцията невъзможна. Необходима е ампутация Поредният атентат доказва, че политиката на ЕС е самоубийствена за ценностите и хората на Стария континент Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Бургаска фирма изби рибата: На п.дераси и политици дограма не монтираме! Читател на Флагман.бг: Купих си нова помпа, след дни се развали, върнах я в сервиза, а те ми взеха пари за ремонт Внимание! Пасарелката до хотел "Мираж" в Бургас се превърна в ледена пързалка (ВИДЕО) Сигнал до Флагман.Бг. Паркомясто за инвалиди нарушава закона и създава хаос в центъра на Бургас Сигнал до Флагман.бг: Въздуховодът на ресторант в ж.к."Зорница" тресе кооперация, десетки семейства не могат да спят от шума
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 13.12.2018на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Насочете се към изпълнение на конкретни цели и следвайте набелязаните планове! Желателно е да носите тоалети в оранжево. Това ще стимулира творчеството и повишава самоувереността ви. Не отказвайте срещи! Използвайте този ден, за да срещнете сродни души! На работното място сте доста инертни, но се налага да запретнете ръкави и да си изпълните задълженията. Не разчитайте на чужда помощ! Поставете ред в храненето си и обуздайте апетита си, защото в дни като днешният, лесно качвате килограми! Обкръжението около вас се променя. Ще преживеете неща, за които не сте предполагали, че може да ви се случат. Ще се породят нови желания. Голяма е вероятността необвързаните да се влюбят и да се избавят от самотата. Възможни са болки в областта на тила или ушите. Днес следвайте указанията на по-опитните и делови партньори! Не оставяйте важни задачи на самотек! Изпълнете колкото се може повече от ангажиментите сутринта, защото след това ще ви е по-трудно! Ако имате зъбобол или болки в гърлото, вземете бързо мерки! Сега е моментът да експериментирате. Това е ден, в който ще се изненадате от умението си да импровизирате, дори в най-трудните ситуации. Болестите, започнали на този ден, не са продължителни, не се страхувайте от опасни последствия! Това е ден, в който трябва да обърнете повече внимание на външния си вид. Може си смените прическата, да си подновите гардероба. В отношенията си с противоположния пол бъдете внимателни, защото има вероятност да изтълкуват погрешно вашите думи и жестове! Може в този ден да наложите правила или да променяте договори или пък да се отправите на вълнуващо пътешествие, да срещнете приятни хора и да се забавлявате. Пред вас се отварят много врати. През коя ще минете, изберете сам! Не позволявайте на никого да ви се меси! Всички тревоги по сбъдването на творческите начинания изчезват. Вниманието ви ще бъде насочено към проекти, които предвиждат повишение на квалификацията. Успехът ви в службата не е гарантиран, но ако положите повече старание, може дори да ви повишат заплатата. Това е един добър ден за вас. През следващите часове може съдбата ви да се завърти на 180 градуса и да върне в живота ви скъп приятел (приятелка), по който още тъгувате. Дори и да ви се струва, че не заслужавате нов шанс в живота, ще имате възможност да поправите грешките си. През този ден е по-добре да не си показвате чувствата. Охладете емоциите и се заемете за работа! Искреността сега може дори да ви навреди. Внимавайте с хората, които обичате, за да не ги нараните! Денят е благоприятен за обучение и за покупки на скъпи вещи. Не си правете планове за днес, защото най-вероятно ще се объркат! Ще е добре, ако имате възможност да си починете. Ако нямате, се заемете с тези задачи, които може да изпълните без много усилия! На младите дами ще им е трудно да направят избора между ученето и любовта. Днес сте доста пасивни, а ви чака много работа. Може да намалите малко темпото, но не се оставяйте да ви носи течението, защото е възможно да се окаже, че това, което се случва, не е във ваш интерес! Може да изпробвате нови сексуални техники. Възможни са проблеми с бъбреците.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип