×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • В 11 часа днес ще има пресконференция на Емил Кундев - финансово-счетоводен консултант към поморийския манастир "Свети Георги", очаквайте подробности
  • В 10:30 часа днес общинските съветници от БСП Чанко Мирчев и Станимир Баев ще дадат извънредна пресконференция, очаквайте подробности
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Президентът заговори като политически лидер: „Нация, която инвестира в стиропор, няма радостно бъдеще“


Президентът заговори като политически лидер: „Нация, която инвестира в стиропор, няма радостно бъдеще“
„В България е тъмно… Време е да включим прожекторите“, каза пред младежи в УНСС президентът
Ключови думи: Румен Радев, лекция, УНСС
16 Април 2018, Понеделник, 15:12 ч.
Автор: Антония Чорева, снимка: Авторът

Румен Радев цитира Гьоте и поиска: „Светлина, повече светлина“

Президентът Румен Радев изнесе лекция пред младежите от УНСС по време на 15-ия Икономически младежки форум.

Той заговори за икономиката у нас, за образованието, за бедността в държавата и за сегашното управление.

По време на речта си Румен Радев говореше като политически лидер.

Той говори първо за бедността:

„Причината за това България да е най-бедната страна в ЕС и с милиони хора, живеещи в бедност, е политическа - неефективната институционална среда. Когато говорим за икономика, трябва да помним, че тя е неразривно свързана с политиката, защото тя не може да се развива, ако държавата не създаде необходимите благоприятни условия. И никоя държава няма да успее, ако няма работеща икономика. Успехът на всяка една политика се измерва с ползите, които тя носи за обществото. Една политика може да бъде представена за успешна чрез пиар блъфове, но това не може да трае дълго, защото тя трябва да донесе реални ползи, а те се измерват чрез висок жизнен стандарт и качество на живот…“

Той отново критикува дейността на парламента: „Когато имаме много чести и понякога и хаотични промени в законодателството, това води до нестабилност на българския правен ред и съчетано с лоша степен на прилагане, всичко това действа негативно на българската икономика. Все по-често между две четения се предлагат съществени промени и по този начин се избягва от обществения дебат, обсъждане и оценката за въздействие. Смятам, че частта с общественото обсъждане трябва да бъде изнесена преди всичко. Също така сме свидетели как важни законопроекти, които са всъщност част от управленската програма на Правителството, се внасят от народни представители – такъв подход оставя съмнение за бягство от отговорност“, каза още президентът.

След това той цитира Волфган Гьоте: „Светлина, повече светлина!“.

И сравни България с тази негова мисъл.

„В момента България прилича на една строителна площадка, където нещо строим, но не знаем точно какво, защото е тъмно.

Някакви хора носят строителен материал и се връщат за нов, в това време други хора го крадат, защото е тъмно.


Някакви хора ръководят строежа, размахват карти, чертежи, но други хора от тъмното управляват тях.

Някакви хора строят стена, но е толкова рехава и нестабилна, че трябва да започнат да я ремонтират още преди да са я приключили.

Други хора прокарват пътища и магистрали, но бъркат пропорциите, защото след тях остават дупки. Защото е тъмно.

Не се знае кои са реалните собственици, реалните строители, реалната стойност на обекта и на кого точно и какво се плаща.

Медиите не казват истината, защото не могат да я видят в тъмното

Едно е ясно младите и предприемчивите напускат площадката и търсят друга, по светла.

Крайно време е да включим прожекторите.

Това трябва да направим за България, за да я има.

Да осветлим процесите в държавата, да има прозрачност на собственост, на харчене на публичен ресурс, ясно установени правила, които да важат за всички.
Прокуратурата и съдът имат последен шанс да върнат доверието, като помогнат да бъдат осъдени безкомпромисно крадците – независимо дали са от управляващи, опозиция или собствените магистратски редици.

Когато установим демократични принципи и върнем доверието в държавата, тогава предприемчивостта на българина ще доведе до желаните икономически резултати. 
Така разбирам основната роля на държавата, а и учатсието на всеки един от нас.
Сега повече отвсякога е важна активността на гражданите мпозиция и непримиримостта“, каза президентът.

После той попита риторично „как ще се реализира това?“ и си отговори: „Времето показва, че трябват хора с адекватно образование и култура, с познание за икономическите и обществени процеси.
С друг поглед за развитието на България и света. И с друга енергия и друг морал, а тези хора сте вие. От вас зависи бъдещето

Ние можем да предприемаме много мерки, но две са задължителни – качествено образование и информация. Моите виждания за образование са повече средства, но само с повишаване на учителски заплати и ремонт на училища няма да постигнем целта. В някои държави изучават информационни технологии и програмиране в детските градини. Как нашите деца ще се конкурират с тях. 

Ние даваме милиарди за саниране, но нация, която не следи какви се световните процеси, която не създава условия, която вместо в своите деца, инвестира в стиропор, такава нация няма радостно бъдеще.

Ще подкрепя с готовност всяко правителство, което издигне като приоритет това“, каза още Румен Радев.

Той сравни българското си образование във Военновъздушното училище в София с американското си – тук се „наизустявали“ готови материали и конспекти, а там нямало дори конспект. Там се стимулирало критично стратегическо мислене и лидерски качества.

В категории: Политика


Слънце по морето днес
Слънце по морето днес 26/04/2024, Петък 09:27 0
31
Коментара по темата
31.
Болончики
17.04.2018 15:46:29
0
6
Балоните на Боко се пукат ежедневно.Гордостта му магистралите са лобно място на мнозина.Икономика няма.ИМА само търговия.С влияние и мафиотски структури.Тук таме някое евро проектче което замазва очите на началниците му от евро съюза на джендърите.Корупция,безхаберие,тъпкане на раята и да я държиш в страх.Това са методите на Боко.Уж щеше да ревизира сделките на РМД-ТАТА разбойническо мафиотските дружества изпраха парите на мафията от наркотици,оръжия и проституция.Ама го хвана шубе бат ви Бойко.Ще трябва всичките барабар с него да търкат нарове в затвора.И така кервана си върви а раята е разделена по всякакви знаменатели и показатели.Радев ще има повече гласове от Боко след мандата си ако наистина направи партия и реши да следва това което е казал относно България.А тя може и да изчезне в необозримото бъдеще ако се кара така по инерция.Тук остават мангалите да си развяват коня а всички останали ще им робуват.Нали те ща са мнозинство и ток,вода и помощи няма да им стигат.
30.
бай Иван
17.04.2018 09:22:32
6
0
Румен мирише на лошо.
29.
Истината
17.04.2018 00:15:23
8
3
Лесно е да се говори да покаже една къща дето той да е построил със ръце. Тъпак.
28.
Този ”курбанджия”
16.04.2018 21:41:42
12
6
Фатмака ”пишман президент” съвзе ли се от срама с ”цигарения милиардер” руския патриарх Кирил? Този льотчик който има две щабни академии в САЩ и много добре платена служба като офицер на НАТО. Същият летец разви прилична кариера до върха в БА-ВВС,точно по време на ГЕРБ.Но като висш офицер в армията не говореше за окаяното и състояние,всякаш беше зает да пълзи и подлизува! Сега когато не върши нищо реално,а само ръси заучени речи,започна да говори за дереджето в армията и да критикува за всичко. Имам новина за него и Краднелия Сланинова:
БСП ще загуби и следващите избори,точно заради олифифренските и шизофренни действия и изказвания! И ще продължи да бъде беззъба опозиция и загиваща партия,чийто електорат се топи по разбираеми причини-напредналата си възраст!
Така че Льотчо и Сланинова да забравят за онези неосъщесвими мечти за изборна. Балъците измират!
27.
fen
16.04.2018 20:49:41
3
8
КОЙТО КАЖЕ НЕЩО ЛОШО СЛЕД ТИЯ ДУМИ ЗА ПРЕЗИДЕНТА РУМЕН РАДЕВ Е ПЕДАЛ!
26.
*********
16.04.2018 20:39:40
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
25.
Червеният Пъпчив Пъпеш Грипенчо
16.04.2018 20:09:42
9
6
Много фенове в пенсионна възраст има Рапончо Сандалетков, нека ходят боси както разпорежда Деса Простакеса! Много хубост е събрана в червеното чучело : Хем пъпчив, хем кривокрак, хем недовиждащ, ама е под Сандал №43 и сричкува като за световно, написаното от другарката му Деса - сандал №43 :) Радвайте се червени пенсионери, сънувайте мокри сънища че Биволицата Импексова управлява България, но си сменяйте редовно памперсите, че съвсем се омирисахте !!!
24.
Наблюдател
16.04.2018 17:39:05
8
9
Ами като "другарите" едно време не са инвестирали като хората .. сега ще инвестираме.. Защото той не живее в панелка дето зимата в този бетон куче да вържеш няма да стои а лятото ще се изпекат от жега
23.
Да!
16.04.2018 15:40:21
12
27
Достоен президент, достоен българин! Жалко,че конституцията не му дава повече правомощия, за да разгони тая вмирисана, корумпирана, крадлива,гнусна гербаджийска сган! Толкова опоскана , държавата ни никога не е била!!!
22.
Edin
16.04.2018 15:34:40
13
34
Този "шапкар", както го наричате има повече акъл от всичките министри на Тиквата взети заедно, барабар със зам.министрите. За владеенето на чужди езици и общата култура дори няма да коментираме...

Боли ви, че Радев казва жестоката истина непречупена през кривото огледало на Борисов и подчинените му медии, нали?
21.
KKK
16.04.2018 15:20:02
28
12
шапкаря се изказал! кажи ти какво направи, какво инвестира за хората. то лесно - цял живот на държавната софра, оставил жена си и децата си, грабнал голямата пенсия, взел оная която назначил за любовница в армията и взел акъл да дава! забравил приказката, че когато господ раздавал "акъл", шапкарите са били под моста на учение! по добре си трай и си гледай келепира и слушай оная дето те командори, че иначе отвориш ли уста и ставаш за смях!!?
20.
Ха така
16.04.2018 14:27:26
27
9
радев дали е запознат с длъжностната си характеристика, че не е човека който да казва колко лошо е в България. Ми да емигрира в друга държава тогава. Ние си имаме много пенсионери които да мрънкат за всичко и с повод и без повод. Като толкова е много недоволен и е на тъмно, ми да светне по някой проблем от А до Я как да се реши проблема. не само да го показва. родолюбците на времето преди 9ти сами даваха на бедните и се стремяха да има за всички. А след 9ти дайте да дадете основна формула на разпределяне на богатствата. Нали Руемн искаше да е начело на държавата за да промени нещо в нея. За толкова време какво промени. стилът на Плевналиев е същия. Оплюване до дупка. без конструктивно решение по нито един проблем. имволични клишета в стил народна сатира. изявява се като говорител на опозиционна партия много добре, но не и като пърият човек в държавата, за която нито качества има, нито идея има кога и какво трябва да прави. Единственият почитен гражданин на Армения не взе Вежди Рашидов. изобщо е като в необрано лозе изцепка след изцепка. И му прощаваме като на първолак не като на военен достоен да носи отговорност. За сметка на това е сред хората на кебапче и кюфтенце тогава когато може да се направи нещо за намаляне убийствата по пътищата на страната например. да продължи традицията на Първанов българската Коледа, но не само по Коледа. Да анулира договорите неизгодни за България. откъде толкова смелост. Поне да си беше прочел длъжностната характеристика
19.
Честният Радев
16.04.2018 14:07:26
7
7
Като е толкова честен защо нищо не казва по тази тема която касае целия български народ. https://bultimes.com/s-nasheto-zlato-kanada-se-gotvi-da-vavede-bezusloven-bazov-dohod-za-naselenieto-si-balgarite-da-go-duhat/
Кой колко е честен и има ли честни у нас да отговорят: Защо така?
18.
до НОМЕР 7
16.04.2018 13:57:38
4
15
Ти си в голяма ама много голяма заблуда ако си мислиш че изборите в България са честни и не са манипулирани -голям смях всички гласували за Б.Б боже опази България
17.
Павка зле си
16.04.2018 13:51:05
14
8
Човек огледай се и се осъзнай колко са промили мозъка ти, тайните надежди за пост в БСП. Дано те забележат поне.
16.
Кой
16.04.2018 13:50:02
2
13
Кой пусна американските централи в БГ? Кой продаде енергодружествата на чужди фирми? Кой приватизира работещите предприятия в България? Като държавата не е добър стопанин, защо частниците които купиха заводите продадоха всичко което имаше финасова стойност и ги закриха? Добрите стопани нали?
15.
До 11
16.04.2018 13:47:17
1
9
Аз със теб няма да споря, защото те виждам, че си адски просветен по темата. И като такъв ще те попитам, Кой продаде на канадската фирма Дънди прешъс метълс през 1999та година златната мина в Челопеч? какви комисионни и до ден днешен получават отговорните другари продали на безценица мината? Докога лошите договори сключени от различни правителства от името на държавата ще бъдат държавна тайна. Държават крие от населението си огромни корупционни схеми. Ами нали държават сме ние хората? Или не е така? Кой кого защитава и за какво го защитава. каъв ББ или Цв Цв. Има други които са преди тях не за затвора, ами за разстрел. Но не народ ами .... знаете какво е казал поета. И е бил много прав. всеки народ си заслужава управниците. И никакви оплаквания повече.
14.
Павел
16.04.2018 13:32:06
13
29
Гербаджийските тролчета откачиха съвсем...

Най-после имаме нормален и честен управник в лицето на Президента!
13.
Комисионната
16.04.2018 13:24:28
26
13
Червен Румен се интерисува само кой ще напълни сметката му. Затова клекна на Нинова и на партията и. И те му обещаха висок пост, а той се чуди сега какво да го прави. И слугува на партията столетница, в която се е клел като курсант във военното училище. Ако е бил такъв пилот какъвто президент е, мила майко, а ако останлите военни пилоти са като него. Съвременната конвенционална война я решават ракетите и самолетите. Дано останалите не са като Руменчо твърди и некорумпирани.
12.
АLT
16.04.2018 13:22:58
8
14
Как може да се бърка Долна Митрополия със София ?
Не е стиропор, a ЕПС, XPS, Neupor.
Нали той ще държи панелите при земетръс.
11.
До 7
16.04.2018 13:19:32
7
16
Първо, защо ми говориш все едно съм комунист или член на БКП?
Второ, като си тръгнал да обвиняваш може да обвиниш и Османците за 500 години спиране на прогреса на Р.България, Византия за 150 години робство и т.н.
Трето, никой не иска да се оневиняват комунистите за стореното, но ясно се вижда, че Б.Б., когато дойде на власт 2009 ясно заяви, че ще ги гони до дупка...Я ми кажи 1....КАЗАХ 1, който е гонил до дупка?
Четвърто, кога ще ги стигнем Румънците??? КОГА?? И никакъв Чаушеску или дявол им е помогнал да ни изпреварят последните 10 години, ама никой!!! Те сами си го постигнаха...точно както каза със закона за корупцията, който Б.Б. и Цв.Цв. направиха пак така, че те да избират кой да ги разследва. Е? NONSENSE!!! Или се уплашиха, че Радев може да им разкатае фамилията?
Пето, пак питам кога ще ги стигнем румънците? Чаушеску ли им е помогнал, за да има отлив почти на 100% от чуждестранни капитали от България под управлението на Б.Б.? Чаушеску ли им е помогнал, че всички големи инвеститори не искат и да чуят за България, защото някой хубав ден могат да се озоват без капиталите си, преминали в Д.П.?
Шесто, за горепосоченото БКП ли са виновни?
Седмо, всички комунисти барабар с вожда ти Б.Б. и Цв.Цв са за затвора, а и много други!!!!
10.
Яааааа...
16.04.2018 13:11:57
19
13
На червената фуражка явно и е проблем стиропорът. Че защо ли? Ами, защото стиропорът изолира строените през СОЦ-а бетонни кочини, които с топлинните си загуби досега отопляваха атмосФерата. Сега ще имат по-малко разходи на ток (а и на руски газ) и авантата за "братушките" ще намалее. И като има по-малка консумация на ел. енергия, ще бъде много по-трудно да си изсмучат от пръстите аргументи за строежа на ненужната (и заробваща) АЕЦ Белене. А, с АЕЦ "освободителите" ще могат здраво да ни смучат и най-вече шантажират и изнудват.
На Червен Руменчо му стана навик да "ръси мозък". В началото на мандата си бе осенен от великата мисъл, че трябвало да се съгласим с окупацията на Крим от "вечните освободители", защото такива били реалностите. Как не се пръкна този велик мислител по време на турското робство и да обясни на Левски, че не трябва да се бори против "реалностите"? То и тероризмът е реалност, ракът също! Ама... фуражка!
Когато чуя поредното комунде да "ръси мозък", веднага се същам за поговорката - "Комунизмът превръща човека в шибан идиот."
9.
Павка
16.04.2018 13:05:02
12
8
Като съм тръгнал да отговарям да отговоря на теб. Не може първта дама да има такава цветна история, просто не отива на първа дама, но както и да е миналото човек не може да изтрие, но да продължава да прави лоша реклама на мъжа си означава, че военния не може семейството си да оправи, а се е хванал с политика. Кое му даде толкова много самочувствия. Семейната традиция? Той кога ще покаже, че е независим от Нинова и ще има собствено мислене? Че тя му дърпа конците както си иска. Той е само нейното ехо. Военен човек е дисциплинран човек. Той се държи като употребен и не намястото си човек. Свален на земята мимиките му, движенията на ръцете му дори, осанката. Той чувства, че не говори това което иска да каже, а това което са му наредили. Той е добър човек, но податлив на чуждо влияние. Ерархията при военните е създал у него тези качества. не ми говори кой колко книги е прочел, звучиш ми като секретарка отколкото на трол. едно време за Тодор Живков личната му сестра казваше горикия бил само с едно одеало и скъсани чорапи които тя му шила. Ти на Радев какво шиеш? Много е слаб ПР-ът на президента на България. Правителство парламент и президент Орел рак и щука баснята трябва да си я чел.
8.
Читател
16.04.2018 13:01:47
17
7
Леле, доживях да прочета изречението "Нрвероятно интелигентен човек, пълен антипод на мутрата Борисов!" и това да става дума за Радев. Леле, какви ниски стандарти! Потресен съм. П.С. мутрата Борисов и той горкия не пращи, даже на кухо не тупа. Абе като цяло в политическия ни елит са настанили някакви примитивно глуповати хора, за да отговарят на стандарта на нацията. Ако сложат хора с интелект кой ще ги разбере? За разумни идеи се искат и разумни партньори.
7.
До 4
16.04.2018 12:55:00
9
14
Не съм трол и не съм на щат към БСП, но си много прав. Румния ни изпревари защото вкара закона за корупцията и цеия пакет закони. Защото Чаушеско не остави 1 долар външен дълг на Румъние и въпреки всико го разстреляха на стената. Забраниха румънската ком партия и гониха до дупка комунистите крали по време на соца. А в БГ съжалихме Тато защотоказа, че комунизма е недоносче, оставихме комунистите да преватизират заводите ни за да ги продадат на безценица, обезкървихме икономиката си с фалита на банките който продължава и до наши дни. Пирамидите ограбиха спестяванията на хората. Спестовните влогове на болшенството българи се обезцени труда на родителите ни стигна при социалистите 30 долара на месец. искаш ли още да ти озброявам. народният съд унищожи българската интелигенция. Лекари, финасисти да ти изброявам ли още, или не си учил история кой е Атанас Буров. Кой взривяваше църкви за да ликвидира царя, искаш ли още примери за интерниране на хора при социализма. Острова на вободата да си чувал? или ти си от тези тролове на които се заповядва какво да пишат без да мислят и оценят, че резултата на днешното битие на българина е програмиран от милионерите комунисти-капиталисти още през 80те години. Примери да искаш за унищожаване на българщината. А къде си пратиха комунистите децат ада учат. На запад не в Москва. В москва рабфаг завършваха само шпионите. Политическата върхушка. По-добре Гинка да купи ЧЕЗ отколкото Р. Овч например, защото Р. Овч ще я купи да ти одере 10 кожи от гърба. Цялата му корумпирана партия се издържа от мародерство и неплащане на работниците си, но ти си другата страна ан монета облагодетелствената. Затова ти е мъчно, че народа не харесва Бойко но гласува за него, защото комунистоте не са алтернатива и ги е страх да им дадат властта, но откъде толкова мозък да знаеш всичко това. так, че поне не се излагай публично. Мълчи си така имаш по-интелигентен вид. като изторията не помниш няма как да вървиш напред. Но чети, чети и се образовай и един ден ще знаеш.
6.
Павел
16.04.2018 12:48:10
12
25
Само забележете опорните точки на малоумните тролове- Деси, льотчик, комунист.
Все едни и същи тъпотии ръсят срещу Президента и нищо съществено, с което да го уязват!

Дебили, които не са прочели и 10% от книгите, които е прочел Радев, коментират него и семейството му.
Нормално за гласоподавателите на Борисов....
5.
До нормален
16.04.2018 12:42:43
19
9
Когато президент се изказва като политически лидер на една комуничстическа партия, в миналото взривявала църкви, а сега отричаща всичко което дургите партии правят за хората, то положението е много зле. Ако обединилят на народа защитава само хора обгърнати в корупция. приватизирали на принципа Наш човек, това също е много зле. Но още по-зле е че тези хора казват колко много добре ще се живее вБългария ако те са на власт. А когато им дадат властта старото поколение гласували за тях тези същите милионери и милиардери от БСП докарват икономиката до следваща национална катастрофа и до фалит на държавата. Та някой като нормален да казва, че другите са ненормални е болестно състояние при липса на възможност за държавно управление. Хубаво е че след всеки избори стават по-малко и малко болните за власт комунисти като Нинова, Йончева, Сегрго. А ти се страхувай от друго за бъдещето на децата си. Че двете велики САЩ и Русия не искат да си подадат ръка за мирно уреждане на конфликти. Но поне да имаше нормално мислене. Бойко ти е най-малкия проблем. Все едно Радев нещо сам да измисли. Съветниците му и Курнелия дерижират марионетката Радев и най-вече Деси поетесата.
4.
До 2
16.04.2018 12:41:18
8
22
Не се коси. Личи си, че си трол. Ако все пак умът ти е стигнал само до първият слой в цитираните от Президента примери, по-добре не коментирай повече. Б.Б. и Цв.Цв. са на власт вече 10 години, а в София дори и повече. Разлика? Никаква...Само едни фондове от ЕС се присвоиха....усвоиха нецелесъобразно. След 11 години в ЕС(10 от управлението на Б.Б.) България продължава да е най-бедната страна в ЕС. Румъния ни изпревари като Ферари стара соц. Лада и продължава да ни изпреварва, а Гинка от Пазарджик купува най-голямото ЕРП в България и светлина в края на тунела не се вижда
3.
Павел
16.04.2018 12:36:45
9
32
Дано успеете в мисията си г-н Президент!
Успех, народът е с вас!
2.
Ghost
16.04.2018 12:33:57
24
13
Ами ако при старото строителство комунистите между панелките не слагаха вестници, сега нямаше да се налага да се санират старите блокове, но за Радев разходите за отопление на жилищата на хората при този скъп ток не са важни. нали Деси има пари да хвърчи пияна из София. За него е важна комисионната за избора на самолетите. Така ще уреди бъдещето си. Нищо друго за него не е важно. Комисионната. Както казал бай Ганьо. Дайте ми Солунската митница да видите какъв келипир ке падне. Та и Радев самолетите та самолетите. Много неща в страната недовършени по време на социализма са важни, но не ги вижда льотчиа, защото хвърчи пак из небесата. Пътищата например, разкриване на корупционните схеми при преватизацията от комунистите. Фалиралите банки и пирамидите. Кой се облажи нима не е важно? Битовата престъпност по селата, циганските набези в земеделието. Неее не ас важни тези неща за радев. Самолетите са най-важни. самолетите на льотчика комунист.
1.
Нормален
16.04.2018 12:33:48
12
42
Нрвероятно интелигентен човек, пълен антипод на мутрата Борисов!
Жалко, че е един единствен сред мръсната политическа сган, формирана от ГЕРБ и сателитите му!
Страх ме е за бъдещето на децата ни
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Сглобката невъзможна след изборите? Тома Биков се жалва от ядрено оръжие и от гешефт на Асен Василев Сглобката невъзможна след изборите? Тома Биков се жалва от ядрено оръжие и от гешефт на Асен Василев След изборите изобщо не знаем дали ще разговаряме с ПП-ДБ, каза бургазлията Краката предадоха тази велика българка Краката предадоха тази велика българка Актрисата е закъсала сериозно с краката и не можела да пази равновесие без помощ Росен Желязков станал заложник на ГЕРБ и ДПС, Бориславова заговори за далавера за 8 млрд. лева Росен Желязков станал заложник на ГЕРБ и ДПС, Бориславова заговори за далавера за 8 млрд. лева Тя обяви, че лидерът на ГЕРБ и Пеевски и добави, че след изборите нямало да управляват с него, но с партията на Борисов можело, ако поемат ангажимент за реформи Гала отиде в подкаста на дъщеря си и призна, че е правила секс... Гала отиде в подкаста на дъщеря си и призна, че е правила секс... Не става ясно нито къде се е случило то, нито с кого, но подозренията, естествено, падат върху настоящата й половинка Стефан Как шеф Ангелов се завърна в кухнята на Хелс Китчън Как шеф Ангелов се завърна в кухнята на Хелс Китчън "Не ми се работи, не ми се готви, но това не е концерт пожелание. Важните сте вие. Затова продължаваме", заяви шефът Решават за извънредни мерки и обявяване на епидемия срещу коклюш Решават за извънредни мерки и обявяване на епидемия срещу коклюш Пик на заразените с коклюш се очаква в края на май Добра новина за столичани, метрото ще се разшири с още две станции в "Люлин" Добра новина за столичани, метрото ще се разшири с още две станции в "Люлин" "Метрополитен" обяви конкурс за строител на продължението към Околовръстния път Комисията "Митници" праща доклада си в прокуратурата, убедени са, че се доказало участието на Асен Василев Комисията "Митници" праща доклада си в прокуратурата, убедени са, че се доказало участието на Асен Василев Докладът е изпратен на прокуратурата  Красивата украинка Мария и най-голямата интригантка от "Ергенът" Криси останаха без рози Красивата украинка Мария и най-голямата интригантка от "Ергенът" Криси останаха без рози За сметка на това Екатерина получи две рози - една от срещата си с Алек и втора от вечерта на елиминациите Тя е любимка на шеф Ангелов, но снощи приключи с Хелс Китчън Тя е любимка на шеф Ангелов, но снощи приключи с Хелс Китчън За два месеца ти научи много. Симона, ти си детето чудо на Hells Kitchen. Ти изненада абсолютно всички, каза й шефа 
Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си
Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Смяната на министрите, ясно показва, че има борба на различни интереси в остатъка от Сглобката Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори