Президентът заговори като политически лидер: „Нация, която инвестира в стиропор, няма радостно бъдеще“


Президентът заговори като политически лидер: „Нация, която инвестира в стиропор, няма радостно бъдеще“
„В България е тъмно… Време е да включим прожекторите“, каза пред младежи в УНСС президентът
Ключови думи: Румен Радев, лекция, УНСС
16 Април 2018, Понеделник
Автор: Антония Чорева, снимка: Авторът

Румен Радев цитира Гьоте и поиска: „Светлина, повече светлина“

Президентът Румен Радев изнесе лекция пред младежите от УНСС по време на 15-ия Икономически младежки форум.

Той заговори за икономиката у нас, за образованието, за бедността в държавата и за сегашното управление.

По време на речта си Румен Радев говореше като политически лидер.

Той говори първо за бедността:

„Причината за това България да е най-бедната страна в ЕС и с милиони хора, живеещи в бедност, е политическа - неефективната институционална среда. Когато говорим за икономика, трябва да помним, че тя е неразривно свързана с политиката, защото тя не може да се развива, ако държавата не създаде необходимите благоприятни условия. И никоя държава няма да успее, ако няма работеща икономика. Успехът на всяка една политика се измерва с ползите, които тя носи за обществото. Една политика може да бъде представена за успешна чрез пиар блъфове, но това не може да трае дълго, защото тя трябва да донесе реални ползи, а те се измерват чрез висок жизнен стандарт и качество на живот…“

Той отново критикува дейността на парламента: „Когато имаме много чести и понякога и хаотични промени в законодателството, това води до нестабилност на българския правен ред и съчетано с лоша степен на прилагане, всичко това действа негативно на българската икономика. Все по-често между две четения се предлагат съществени промени и по този начин се избягва от обществения дебат, обсъждане и оценката за въздействие. Смятам, че частта с общественото обсъждане трябва да бъде изнесена преди всичко. Също така сме свидетели как важни законопроекти, които са всъщност част от управленската програма на Правителството, се внасят от народни представители – такъв подход оставя съмнение за бягство от отговорност“, каза още президентът.

След това той цитира Волфган Гьоте: „Светлина, повече светлина!“.

И сравни България с тази негова мисъл.

„В момента България прилича на една строителна площадка, където нещо строим, но не знаем точно какво, защото е тъмно.

Някакви хора носят строителен материал и се връщат за нов, в това време други хора го крадат, защото е тъмно.


Някакви хора ръководят строежа, размахват карти, чертежи, но други хора от тъмното управляват тях.

Някакви хора строят стена, но е толкова рехава и нестабилна, че трябва да започнат да я ремонтират още преди да са я приключили.

Други хора прокарват пътища и магистрали, но бъркат пропорциите, защото след тях остават дупки. Защото е тъмно.

Не се знае кои са реалните собственици, реалните строители, реалната стойност на обекта и на кого точно и какво се плаща.

Медиите не казват истината, защото не могат да я видят в тъмното

Едно е ясно младите и предприемчивите напускат площадката и търсят друга, по светла.

Крайно време е да включим прожекторите.

Това трябва да направим за България, за да я има.

Да осветлим процесите в държавата, да има прозрачност на собственост, на харчене на публичен ресурс, ясно установени правила, които да важат за всички.
Прокуратурата и съдът имат последен шанс да върнат доверието, като помогнат да бъдат осъдени безкомпромисно крадците – независимо дали са от управляващи, опозиция или собствените магистратски редици.

Когато установим демократични принципи и върнем доверието в държавата, тогава предприемчивостта на българина ще доведе до желаните икономически резултати. 
Така разбирам основната роля на държавата, а и учатсието на всеки един от нас.
Сега повече отвсякога е важна активността на гражданите мпозиция и непримиримостта“, каза президентът.

После той попита риторично „как ще се реализира това?“ и си отговори: „Времето показва, че трябват хора с адекватно образование и култура, с познание за икономическите и обществени процеси.
С друг поглед за развитието на България и света. И с друга енергия и друг морал, а тези хора сте вие. От вас зависи бъдещето

Ние можем да предприемаме много мерки, но две са задължителни – качествено образование и информация. Моите виждания за образование са повече средства, но само с повишаване на учителски заплати и ремонт на училища няма да постигнем целта. В някои държави изучават информационни технологии и програмиране в детските градини. Как нашите деца ще се конкурират с тях. 

Ние даваме милиарди за саниране, но нация, която не следи какви се световните процеси, която не създава условия, която вместо в своите деца, инвестира в стиропор, такава нация няма радостно бъдеще.

Ще подкрепя с готовност всяко правителство, което издигне като приоритет това“, каза още Румен Радев.

Той сравни българското си образование във Военновъздушното училище в София с американското си – тук се „наизустявали“ готови материали и конспекти, а там нямало дори конспект. Там се стимулирало критично стратегическо мислене и лидерски качества.

В категории: Политика


31
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
31.
Болончики
17.04.2018 15:46:29
6
0
Балоните на Боко се пукат ежедневно.Гордостта му магистралите са лобно място на мнозина.Икономика няма.ИМА само търговия.С влияние и мафиотски структури.Тук таме някое евро проектче което замазва очите на началниците му от евро съюза на джендърите.Корупция,безхаберие,тъпкане на раята и да я държиш в страх.Това са методите на Боко.Уж щеше да ревизира сделките на РМД-ТАТА разбойническо мафиотските дружества изпраха парите на мафията от наркотици,оръжия и проституция.Ама го хвана шубе бат ви Бойко.Ще трябва всичките барабар с него да търкат нарове в затвора.И така кервана си върви а раята е разделена по всякакви знаменатели и показатели.Радев ще има повече гласове от Боко след мандата си ако наистина направи партия и реши да следва това което е казал относно България.А тя може и да изчезне в необозримото бъдеще ако се кара така по инерция.Тук остават мангалите да си развяват коня а всички останали ще им робуват.Нали те ща са мнозинство и ток,вода и помощи няма да им стигат.
30.
бай Иван
17.04.2018 09:22:32
0
6
Румен мирише на лошо.
29.
Истината
17.04.2018 00:15:23
3
8
Лесно е да се говори да покаже една къща дето той да е построил със ръце. Тъпак.
28.
Този ”курбанджия”
16.04.2018 21:41:42
6
12
Фатмака ”пишман президент” съвзе ли се от срама с ”цигарения милиардер” руския патриарх Кирил? Този льотчик който има две щабни академии в САЩ и много добре платена служба като офицер на НАТО. Същият летец разви прилична кариера до върха в БА-ВВС,точно по време на ГЕРБ.Но като висш офицер в армията не говореше за окаяното и състояние,всякаш беше зает да пълзи и подлизува! Сега когато не върши нищо реално,а само ръси заучени речи,започна да говори за дереджето в армията и да критикува за всичко. Имам новина за него и Краднелия Сланинова:
БСП ще загуби и следващите избори,точно заради олифифренските и шизофренни действия и изказвания! И ще продължи да бъде беззъба опозиция и загиваща партия,чийто електорат се топи по разбираеми причини-напредналата си възраст!
Така че Льотчо и Сланинова да забравят за онези неосъщесвими мечти за изборна. Балъците измират!
27.
fen
16.04.2018 20:49:41
8
3
КОЙТО КАЖЕ НЕЩО ЛОШО СЛЕД ТИЯ ДУМИ ЗА ПРЕЗИДЕНТА РУМЕН РАДЕВ Е ПЕДАЛ!
26.
*********
16.04.2018 20:39:40
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
25.
Червеният Пъпчив Пъпеш Грипенчо
16.04.2018 20:09:42
6
9
Много фенове в пенсионна възраст има Рапончо Сандалетков, нека ходят боси както разпорежда Деса Простакеса! Много хубост е събрана в червеното чучело : Хем пъпчив, хем кривокрак, хем недовиждащ, ама е под Сандал №43 и сричкува като за световно, написаното от другарката му Деса - сандал №43 :) Радвайте се червени пенсионери, сънувайте мокри сънища че Биволицата Импексова управлява България, но си сменяйте редовно памперсите, че съвсем се омирисахте !!!
24.
Наблюдател
16.04.2018 17:39:05
9
8
Ами като "другарите" едно време не са инвестирали като хората .. сега ще инвестираме.. Защото той не живее в панелка дето зимата в този бетон куче да вържеш няма да стои а лятото ще се изпекат от жега
23.
Да!
16.04.2018 15:40:21
27
12
Достоен президент, достоен българин! Жалко,че конституцията не му дава повече правомощия, за да разгони тая вмирисана, корумпирана, крадлива,гнусна гербаджийска сган! Толкова опоскана , държавата ни никога не е била!!!
22.
Edin
16.04.2018 15:34:40
34
13
Този "шапкар", както го наричате има повече акъл от всичките министри на Тиквата взети заедно, барабар със зам.министрите. За владеенето на чужди езици и общата култура дори няма да коментираме...

Боли ви, че Радев казва жестоката истина непречупена през кривото огледало на Борисов и подчинените му медии, нали?
21.
KKK
16.04.2018 15:20:02
12
28
шапкаря се изказал! кажи ти какво направи, какво инвестира за хората. то лесно - цял живот на държавната софра, оставил жена си и децата си, грабнал голямата пенсия, взел оная която назначил за любовница в армията и взел акъл да дава! забравил приказката, че когато господ раздавал "акъл", шапкарите са били под моста на учение! по добре си трай и си гледай келепира и слушай оная дето те командори, че иначе отвориш ли уста и ставаш за смях!!?
20.
Ха така
16.04.2018 14:27:26
9
27
радев дали е запознат с длъжностната си характеристика, че не е човека който да казва колко лошо е в България. Ми да емигрира в друга държава тогава. Ние си имаме много пенсионери които да мрънкат за всичко и с повод и без повод. Като толкова е много недоволен и е на тъмно, ми да светне по някой проблем от А до Я как да се реши проблема. не само да го показва. родолюбците на времето преди 9ти сами даваха на бедните и се стремяха да има за всички. А след 9ти дайте да дадете основна формула на разпределяне на богатствата. Нали Руемн искаше да е начело на държавата за да промени нещо в нея. За толкова време какво промени. стилът на Плевналиев е същия. Оплюване до дупка. без конструктивно решение по нито един проблем. имволични клишета в стил народна сатира. изявява се като говорител на опозиционна партия много добре, но не и като пърият човек в държавата, за която нито качества има, нито идея има кога и какво трябва да прави. Единственият почитен гражданин на Армения не взе Вежди Рашидов. изобщо е като в необрано лозе изцепка след изцепка. И му прощаваме като на първолак не като на военен достоен да носи отговорност. За сметка на това е сред хората на кебапче и кюфтенце тогава когато може да се направи нещо за намаляне убийствата по пътищата на страната например. да продължи традицията на Първанов българската Коледа, но не само по Коледа. Да анулира договорите неизгодни за България. откъде толкова смелост. Поне да си беше прочел длъжностната характеристика
19.
Честният Радев
16.04.2018 14:07:26
7
7
Като е толкова честен защо нищо не казва по тази тема която касае целия български народ. https://bultimes.com/s-nasheto-zlato-kanada-se-gotvi-da-vavede-bezusloven-bazov-dohod-za-naselenieto-si-balgarite-da-go-duhat/
Кой колко е честен и има ли честни у нас да отговорят: Защо така?
18.
до НОМЕР 7
16.04.2018 13:57:38
15
4
Ти си в голяма ама много голяма заблуда ако си мислиш че изборите в България са честни и не са манипулирани -голям смях всички гласували за Б.Б боже опази България
17.
Павка зле си
16.04.2018 13:51:05
8
14
Човек огледай се и се осъзнай колко са промили мозъка ти, тайните надежди за пост в БСП. Дано те забележат поне.
16.
Кой
16.04.2018 13:50:02
13
2
Кой пусна американските централи в БГ? Кой продаде енергодружествата на чужди фирми? Кой приватизира работещите предприятия в България? Като държавата не е добър стопанин, защо частниците които купиха заводите продадоха всичко което имаше финасова стойност и ги закриха? Добрите стопани нали?
15.
До 11
16.04.2018 13:47:17
9
1
Аз със теб няма да споря, защото те виждам, че си адски просветен по темата. И като такъв ще те попитам, Кой продаде на канадската фирма Дънди прешъс метълс през 1999та година златната мина в Челопеч? какви комисионни и до ден днешен получават отговорните другари продали на безценица мината? Докога лошите договори сключени от различни правителства от името на държавата ще бъдат държавна тайна. Държават крие от населението си огромни корупционни схеми. Ами нали държават сме ние хората? Или не е така? Кой кого защитава и за какво го защитава. каъв ББ или Цв Цв. Има други които са преди тях не за затвора, ами за разстрел. Но не народ ами .... знаете какво е казал поета. И е бил много прав. всеки народ си заслужава управниците. И никакви оплаквания повече.
14.
Павел
16.04.2018 13:32:06
29
13
Гербаджийските тролчета откачиха съвсем...

Най-после имаме нормален и честен управник в лицето на Президента!
13.
Комисионната
16.04.2018 13:24:28
13
26
Червен Румен се интерисува само кой ще напълни сметката му. Затова клекна на Нинова и на партията и. И те му обещаха висок пост, а той се чуди сега какво да го прави. И слугува на партията столетница, в която се е клел като курсант във военното училище. Ако е бил такъв пилот какъвто президент е, мила майко, а ако останлите военни пилоти са като него. Съвременната конвенционална война я решават ракетите и самолетите. Дано останалите не са като Руменчо твърди и некорумпирани.
12.
АLT
16.04.2018 13:22:58
14
8
Как може да се бърка Долна Митрополия със София ?
Не е стиропор, a ЕПС, XPS, Neupor.
Нали той ще държи панелите при земетръс.
11.
До 7
16.04.2018 13:19:32
16
7
Първо, защо ми говориш все едно съм комунист или член на БКП?
Второ, като си тръгнал да обвиняваш може да обвиниш и Османците за 500 години спиране на прогреса на Р.България, Византия за 150 години робство и т.н.
Трето, никой не иска да се оневиняват комунистите за стореното, но ясно се вижда, че Б.Б., когато дойде на власт 2009 ясно заяви, че ще ги гони до дупка...Я ми кажи 1....КАЗАХ 1, който е гонил до дупка?
Четвърто, кога ще ги стигнем Румънците??? КОГА?? И никакъв Чаушеску или дявол им е помогнал да ни изпреварят последните 10 години, ама никой!!! Те сами си го постигнаха...точно както каза със закона за корупцията, който Б.Б. и Цв.Цв. направиха пак така, че те да избират кой да ги разследва. Е? NONSENSE!!! Или се уплашиха, че Радев може да им разкатае фамилията?
Пето, пак питам кога ще ги стигнем румънците? Чаушеску ли им е помогнал, за да има отлив почти на 100% от чуждестранни капитали от България под управлението на Б.Б.? Чаушеску ли им е помогнал, че всички големи инвеститори не искат и да чуят за България, защото някой хубав ден могат да се озоват без капиталите си, преминали в Д.П.?
Шесто, за горепосоченото БКП ли са виновни?
Седмо, всички комунисти барабар с вожда ти Б.Б. и Цв.Цв са за затвора, а и много други!!!!
10.
Яааааа...
16.04.2018 13:11:57
13
19
На червената фуражка явно и е проблем стиропорът. Че защо ли? Ами, защото стиропорът изолира строените през СОЦ-а бетонни кочини, които с топлинните си загуби досега отопляваха атмосФерата. Сега ще имат по-малко разходи на ток (а и на руски газ) и авантата за "братушките" ще намалее. И като има по-малка консумация на ел. енергия, ще бъде много по-трудно да си изсмучат от пръстите аргументи за строежа на ненужната (и заробваща) АЕЦ Белене. А, с АЕЦ "освободителите" ще могат здраво да ни смучат и най-вече шантажират и изнудват.
На Червен Руменчо му стана навик да "ръси мозък". В началото на мандата си бе осенен от великата мисъл, че трябвало да се съгласим с окупацията на Крим от "вечните освободители", защото такива били реалностите. Как не се пръкна този велик мислител по време на турското робство и да обясни на Левски, че не трябва да се бори против "реалностите"? То и тероризмът е реалност, ракът също! Ама... фуражка!
Когато чуя поредното комунде да "ръси мозък", веднага се същам за поговорката - "Комунизмът превръща човека в шибан идиот."
9.
Павка
16.04.2018 13:05:02
8
12
Като съм тръгнал да отговарям да отговоря на теб. Не може първта дама да има такава цветна история, просто не отива на първа дама, но както и да е миналото човек не може да изтрие, но да продължава да прави лоша реклама на мъжа си означава, че военния не може семейството си да оправи, а се е хванал с политика. Кое му даде толкова много самочувствия. Семейната традиция? Той кога ще покаже, че е независим от Нинова и ще има собствено мислене? Че тя му дърпа конците както си иска. Той е само нейното ехо. Военен човек е дисциплинран човек. Той се държи като употребен и не намястото си човек. Свален на земята мимиките му, движенията на ръцете му дори, осанката. Той чувства, че не говори това което иска да каже, а това което са му наредили. Той е добър човек, но податлив на чуждо влияние. Ерархията при военните е създал у него тези качества. не ми говори кой колко книги е прочел, звучиш ми като секретарка отколкото на трол. едно време за Тодор Живков личната му сестра казваше горикия бил само с едно одеало и скъсани чорапи които тя му шила. Ти на Радев какво шиеш? Много е слаб ПР-ът на президента на България. Правителство парламент и президент Орел рак и щука баснята трябва да си я чел.
8.
Читател
16.04.2018 13:01:47
7
17
Леле, доживях да прочета изречението "Нрвероятно интелигентен човек, пълен антипод на мутрата Борисов!" и това да става дума за Радев. Леле, какви ниски стандарти! Потресен съм. П.С. мутрата Борисов и той горкия не пращи, даже на кухо не тупа. Абе като цяло в политическия ни елит са настанили някакви примитивно глуповати хора, за да отговарят на стандарта на нацията. Ако сложат хора с интелект кой ще ги разбере? За разумни идеи се искат и разумни партньори.
7.
До 4
16.04.2018 12:55:00
14
9
Не съм трол и не съм на щат към БСП, но си много прав. Румния ни изпревари защото вкара закона за корупцията и цеия пакет закони. Защото Чаушеско не остави 1 долар външен дълг на Румъние и въпреки всико го разстреляха на стената. Забраниха румънската ком партия и гониха до дупка комунистите крали по време на соца. А в БГ съжалихме Тато защотоказа, че комунизма е недоносче, оставихме комунистите да преватизират заводите ни за да ги продадат на безценица, обезкървихме икономиката си с фалита на банките който продължава и до наши дни. Пирамидите ограбиха спестяванията на хората. Спестовните влогове на болшенството българи се обезцени труда на родителите ни стигна при социалистите 30 долара на месец. искаш ли още да ти озброявам. народният съд унищожи българската интелигенция. Лекари, финасисти да ти изброявам ли още, или не си учил история кой е Атанас Буров. Кой взривяваше църкви за да ликвидира царя, искаш ли още примери за интерниране на хора при социализма. Острова на вободата да си чувал? или ти си от тези тролове на които се заповядва какво да пишат без да мислят и оценят, че резултата на днешното битие на българина е програмиран от милионерите комунисти-капиталисти още през 80те години. Примери да искаш за унищожаване на българщината. А къде си пратиха комунистите децат ада учат. На запад не в Москва. В москва рабфаг завършваха само шпионите. Политическата върхушка. По-добре Гинка да купи ЧЕЗ отколкото Р. Овч например, защото Р. Овч ще я купи да ти одере 10 кожи от гърба. Цялата му корумпирана партия се издържа от мародерство и неплащане на работниците си, но ти си другата страна ан монета облагодетелствената. Затова ти е мъчно, че народа не харесва Бойко но гласува за него, защото комунистоте не са алтернатива и ги е страх да им дадат властта, но откъде толкова мозък да знаеш всичко това. так, че поне не се излагай публично. Мълчи си така имаш по-интелигентен вид. като изторията не помниш няма как да вървиш напред. Но чети, чети и се образовай и един ден ще знаеш.
6.
Павел
16.04.2018 12:48:10
25
12
Само забележете опорните точки на малоумните тролове- Деси, льотчик, комунист.
Все едни и същи тъпотии ръсят срещу Президента и нищо съществено, с което да го уязват!

Дебили, които не са прочели и 10% от книгите, които е прочел Радев, коментират него и семейството му.
Нормално за гласоподавателите на Борисов....
5.
До нормален
16.04.2018 12:42:43
9
19
Когато президент се изказва като политически лидер на една комуничстическа партия, в миналото взривявала църкви, а сега отричаща всичко което дургите партии правят за хората, то положението е много зле. Ако обединилят на народа защитава само хора обгърнати в корупция. приватизирали на принципа Наш човек, това също е много зле. Но още по-зле е че тези хора казват колко много добре ще се живее вБългария ако те са на власт. А когато им дадат властта старото поколение гласували за тях тези същите милионери и милиардери от БСП докарват икономиката до следваща национална катастрофа и до фалит на държавата. Та някой като нормален да казва, че другите са ненормални е болестно състояние при липса на възможност за държавно управление. Хубаво е че след всеки избори стават по-малко и малко болните за власт комунисти като Нинова, Йончева, Сегрго. А ти се страхувай от друго за бъдещето на децата си. Че двете велики САЩ и Русия не искат да си подадат ръка за мирно уреждане на конфликти. Но поне да имаше нормално мислене. Бойко ти е най-малкия проблем. Все едно Радев нещо сам да измисли. Съветниците му и Курнелия дерижират марионетката Радев и най-вече Деси поетесата.
4.
До 2
16.04.2018 12:41:18
22
8
Не се коси. Личи си, че си трол. Ако все пак умът ти е стигнал само до първият слой в цитираните от Президента примери, по-добре не коментирай повече. Б.Б. и Цв.Цв. са на власт вече 10 години, а в София дори и повече. Разлика? Никаква...Само едни фондове от ЕС се присвоиха....усвоиха нецелесъобразно. След 11 години в ЕС(10 от управлението на Б.Б.) България продължава да е най-бедната страна в ЕС. Румъния ни изпревари като Ферари стара соц. Лада и продължава да ни изпреварва, а Гинка от Пазарджик купува най-голямото ЕРП в България и светлина в края на тунела не се вижда
3.
Павел
16.04.2018 12:36:45
32
9
Дано успеете в мисията си г-н Президент!
Успех, народът е с вас!
2.
Ghost
16.04.2018 12:33:57
13
24
Ами ако при старото строителство комунистите между панелките не слагаха вестници, сега нямаше да се налага да се санират старите блокове, но за Радев разходите за отопление на жилищата на хората при този скъп ток не са важни. нали Деси има пари да хвърчи пияна из София. За него е важна комисионната за избора на самолетите. Така ще уреди бъдещето си. Нищо друго за него не е важно. Комисионната. Както казал бай Ганьо. Дайте ми Солунската митница да видите какъв келипир ке падне. Та и Радев самолетите та самолетите. Много неща в страната недовършени по време на социализма са важни, но не ги вижда льотчиа, защото хвърчи пак из небесата. Пътищата например, разкриване на корупционните схеми при преватизацията от комунистите. Фалиралите банки и пирамидите. Кой се облажи нима не е важно? Битовата престъпност по селата, циганските набези в земеделието. Неее не ас важни тези неща за радев. Самолетите са най-важни. самолетите на льотчика комунист.
1.
Нормален
16.04.2018 12:33:48
42
12
Нрвероятно интелигентен човек, пълен антипод на мутрата Борисов!
Жалко, че е един единствен сред мръсната политическа сган, формирана от ГЕРБ и сателитите му!
Страх ме е за бъдещето на децата ни
Новините
EU2018BG
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Политика
Всички политически сили в европарламента поздравиха България за успешното председателство
Всички политически сили в европарламента поздравиха България за успешното председателство

„Браво! Отлично! Много ви благодаря!“. Това каза председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер


Всичко в категорията
Защо Българското председателство е успешно Борисов представя резултатите от българското европредседателство на среща на върха Борисов към Европейския съюз: Пожелавам ви и занапред така да ни помагате! Исторически момент! Българското председателство домакин на първия дебат за кохезионните политики след 2020. Как ще се разходват 300 млрд.евро? Министрите на туризма от държавите членки на ЧИС се срещат във Варна Петър Кънев брани малкия и средния бизнес на форум от Европредседателството, приветства инициативи на ЕС Обсъждат как ще се разпределят парите на ЕС след 2020 година Бургас посреща стотици гости като домакин на Европейския морски ден Министър Павлова: Дигитализацията осигурява по-добри услуги за гражданите Стани „делегат“ на Българското председателство в Деня на отворените врати в НДК на 21 май Политическият елит на Европа се среща с лидери на Западните Балкани в София
Вижте състоянието на плочките на най-използваната автобусна спирка в Бургас
Вижте състоянието на плочките на най-използваната автобусна спирка в Бургас „Плочките са начупени, спъваме се в тях, не можем да се качим на автобуса“, пише читател на Флагман.бг
Всичко в категорията
Ще можем ли да си носим туби с бензин в колата? Парламентът прие изцяло новия Закон за горивата Много разсеян дядо подкара старата си шкодичка по бул.”Алеко Богориди” Вижте какво причини силният дъжд в бургаския ж. к. „Зорница“ (ВИДЕО) Това момче обра колата на бургазлийка, познавате ли го? (ВИДЕО) Това момче обра колата на бургазлийка, познавате ли го? (ВИДЕО) 3 седмици няма кой да запуши този трап на ул.”Копривщица” в Бургас Помогнете да го разпознаем! Този мъж задигна телефон от магазин в бургаския ж.к.”Братя Миладинови” Кошмар в ж.к.”Лазур”, съсед събира десетки котки на ул.”Иван Богоров” Ужасяващо! Убито бебе делфинче шокира хората край Морска гара в Бургас Този мъртвопиян несретник спи в парк под носа на МВР в Бургас, шокира майки и деца Добрият пример: Камион изсипа товара си на възлов булевард в Бургас, но този човек се притече и…
Протестиращите животновъди искат оставки до час, ако не – гражданско неподчинение В парламента: Била ли е Елена Йончева съдружник на Цветан Василев и какво общо има премиерът с къщата в Барселона? След оставките: Само странни субекти останаха на протеста пред МС, този път искат главата на Бойко Борисов Симеонов: Не е лошо да накараме разпасалите се чорбаджии от Слънчев бряг да спазват закона Николина Ангелкова: Не защитавам групировките в Слънчев бряг (ВИДЕО) 4 оставки заради животновъдите! Зам.-министърът на земеделието, двама директори и съветници си отиват Президентът Румен Радев откри паметника на Дякон Левски в Руен, посочи етническата община като пример за толерантност Депутатите удариха цигарите и бирата! IQOS и наливното пиво поскъпват Валери Симеонов: Ромски махали източват стотици хиляди левове, но спираме безобразията с ТЕЛК-овите решения Петър Стоянов: Никой американски президент не може лесно да разруши връзката с Европа Кристиан Вигенин за чумата: Институциите се държат неадекватно
Вандали поругаха гроба на Стефан Стамболов
Вандали поругаха гроба на Стефан Стамболов Неизвестни са разбили паметника на бившия министър-председател и са откраднали бронзовия бюст
Всичко в категорията
След гонка и изстрели: Гранични полицаи задържаха двама каналджии и 26 чужденци Брутално! Изнасилиха жена посред бял ден Рекорд! Възрастно семейство даде на алоизмамници 40 000 евро Арестуваният в Слънчев бряг за контрабанда транспортен бос има бизнеси за милиони, спечелил 5,2 млн. лв. от обществени поръчки Мистерия с шампиона по борба Мариян Ганев! Ще се размине ли след арест за серия грабежи на туристи в Слънчев бряг Ужас по бургаските улици! Джигити пометоха четирима пешеходци само за няколко часа Удар на полицията в Слънчев бряг! Арестуваха транспортен бос за контрабанда (СНИМКИ) С 25 бона през балкона: 92-годишна "помогна" на МВР Ексклузивно! Експолицейски шеф и кандидат за кмет от ГЕРБ и ДПС е свидетел на разстрела на хазартния бос в Слънчев бряг (СНИМКА) Арестуваха 25-годишна бургазлийка за серия кражби по морето, атакувала хотелски стаи на чужденци 15-годишен келеш сътвори куп поразии! В 8 ч. отмъкна кола, в 9 я заряза, а в 22:30 същия ден...
Дават на съд 45-годишна бизнесдама, източила над 3 милиона Патриотът-журналист Димитър Байрактаров с окончателна присъда за побой на жена Герман Костин получи доживотен затвор за убийството на 5-годишния Никита Бетина Жотева осъди депутата от БСП Александър Симов за 7 000 лв. Aпелативен съд – Бургас потвърди присъда на бизнесмен за укриване на данъци Водач иска 10 000 лева от МВР, изкарали го наркоман Показват в съда печката, която е причина за взрива в Хитрино Позор! Българските власти съдействат на Турския наказателен съд по обвиненията срещу героите, защитили границата ни След 17 години процес: Съдът в Белград оправда наследника на Аркан - Легия Първо във Флагман.бг! 3 години затвор било строго наказание за Живко, осакатил възрастна жена, ето какво реши съдът Ето как Иван Стоянов от "Фабриката за бебета" в Камено опита да се измъкне от 3-годишна присъда в Гърция
Арестуваният в Слънчев бряг за контрабанда транспортен бос има бизнеси за милиони, спечелил 5,2 млн. лв. от обществени поръчки
Арестуваният в Слънчев бряг за контрабанда транспортен бос има бизнеси за милиони, спечелил 5,2 млн. лв. от обществени поръчки С името на Илиян Шаханов се свързват и още 5 други фирми, негова собственост е автобусът, до който се взриви камикадзето в Сарафово
Всичко в категорията
Продажбите на нови коли в страните от ЕС се повишиха с почти 3% за полугодието Краят на бума? Продажбите на имоти с първи спад от 2012 г. Изненадваща акция на НАП! Вървежни кръчми по морето се разделиха с оборота си Министър Ангелкова подписа договора за нова туристическа система! Всеки хотел и всяка нощувка в регистър Калкулатор изчислява колко губим, ако не се осигуряваме на реалния си доход Водата по-евтина за бедните Хотелските цени се вдигат с 12.1%, самолетните билети - с 9.5% Несебърски хотелиери се срещнаха с вицепремиера Валери Симеонов и посочиха защо не подкрепят новия Закон за туризъм Хотелиерът Диана Колчева: Имаме 50 % спад на заявките за юни, безумно е да отчитат ръст в туризма Защо цената на Биткойн пада? Защото правителствата се опитват да контролират криптоборсите с репресия Сбогом, туризъм през август!
Дейвид Хаселхоф ще се жени за трети път
Дейвид Хаселхоф ще се жени за трети път 65-годишният актьор и Хейли Робъртс са сгодени от две години
Всичко в категорията
Брутална агресия в училищен двор! Деца се млатят пред учители, вдигнаха на крак полиция и Бърза помощ (СНИМКИ) Разследване на Флагман.БГ показа: Странно е, че никой няма интерес от палежа „Адам и Ева” Конфискуваните артефакти при спецакцията в Сарафово предизвикаха сензация в научните среди. Какъв е произходът им? (СНИМКИ) Гаджето на Преслава я затвори в златна клетка от ревност! Искал да съсипе най-големия успех в кариерата й Разследване на Флагман.бг: Как се придобива учителска квалификация от Софийския университет - без изпит, срещу 200 лв. на ръка Мистерията се заплита! Огнената вендета в Карнобатско била за друг бизнесмен, тракторите на офшорка пламнали по погрешка? Проверяват шефка в МОН, опитала да уреди сина си Помните ли скандала с кардиолога д-р Михаил Читаков? Ето каква е развръзката БЧК приютява оръжейна фирма в централата си (ВИДЕО) Шест вида поведение, които разрушават връзката Собствениците и наемателят на "Ред Корнер" с ексклузивни разкрития пред Флагман
Излезе второто класиране в Софийския университет
Излезе второто класиране в Софийския университет Стана ясно и кои са най-желаните специалности

Всичко в категорията
Летен грип тормози туристите по морето
Летен грип тормози туристите по морето Температура и втрисания са сред симптомите
Всичко в категорията
Астролог: Дръжте емоциите под контрол
Астролог: Дръжте емоциите под контрол Необходимо е да се очистим от всичко старо и излишно, съветва Ивелина Пенчева
Всичко в категорията
Черният уикенд продължава! Нова смърт на пътя (СНИМКА) Двама души загинаха при катастрофа на "Фолксваген" на пътя Отсечки на смъртта: Кои са опасните участъци по пътищата у нас? Копирано от standartnews.com Един загинал и трима ранени при катастрофа, камион спукал гума и помел маршрутка Баничарката на Пепси зарязана пред винарна "Тохун" след катастрофата (СНИМКИ) Тежка катастрофа до изба „Тохун”, баничарка помете варненски автомобил (СНИМКИ) Внимание, шофьори! Затвориха част от главна улица в жк "Славейков" Внимание! 500-килограмов топ със слама се изсипа на магистралата край Карнобат Пасарелката край Атия готова до 10 дни, ограничението остава 50 км/ч Шофьори, четете внимателно: Готви се голяма промяна в Закона за пътищата! Въвеждат нова винетка, която... 21-годишният Янислав, който влетя в магазин на бул.”Стефан Стамболов” в Бургас, минал на червено. Какво наказание заслужава?
Спомени от соца: Когато оставяхме ключа под изтривалката
Спомени от соца: Когато оставяхме ключа под изтривалката Репликата - „прибирам се, че ще ми звъннат по телефона”, днес звучи комично


Всичко в категорията
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Несебър
Вижте къде бургазлии мият колите си на сензационни цени
Вижте къде бургазлии мият колите си на сензационни цени Автомивката е осигурила машини за самообслужване и персонал за традиционно измиване на колите, пране на килими и пастиране

Всичко в категорията
Чудесна новина! Ремонтират остарелия двор на ЦДГ „Звездица“ в центъра на Бургас, готов е до месец (СНИМКИ) От сряда до петък в Бургас ще пръскат против комари от въздуха 101 бири ще получи един от гостите на фестивала на пивото в Бургас Монтират енергоспестяващо улично осветление в целия жк. „Изгрев“ в Бургас Смях в залата! Бургаски общински съветник изригна: Мацките си свалят банските да им зяпаме циците по плажа Легендарен! За седми път Борислав Чакринов спечели конкурса за бургаската Мелпомена Разсеяна бургазлийка натресе фолксвагена си в микробус зад Съдебната палата (СНИМКИ) Спокойно можем да създадем плаж за нудисти в Бургас, като се спазват моралните изисквания и порядки Георги Дракалиев предлага отпускане на средства за гвардейски униформи в бургаска гимназия Повече от 15 държави представят уникална бира в Бургас, вижте кога и къде Вълчо Чолаков: Днес ще бъдат обезщетени собствениците на избитите животни в Кости (ВИДЕО)
Ексклузивно! Вижте изповедта на болния от левкемия Митко и как марихуаната спасила живота му (ВИДЕО) Ето кой оглавява първата по родa си еко детска градина в Бургас, местата за нея вече са запълнени (ВИДЕО) Eто защо Иван и Антон се биха и клаха в бургаския жк. „Меден рудник”, ябълката на раздора е момиче (СНИМКИ) Новият гробищен парк в жк „Меден рудник“ с капацитет на малък град, ще има ритуална зала за мюсюлмани Подивели цигани от гетото разбиха чисто нов парк в бургаския ж. к. „Меден рудник“ (СНИМКИ) Спират водата в жк "Меден рудник", вижте кога Наркоготвачи се опитаха да избягат от полицията, спретнаха си гонка с ченгетата в ж.к."Меден рудник" Спецакция в Меден рудник! След бясна гонка с полицията неизвестни изхвърлиха съмнителни чанти на пътя Ще има ли бургаският ж.к.”Меден рудник” амфитеатър, вижте каква е идеята на Общината До небостъргача в „Меден рудник“: Пласират за 50 хиляди лв. парцел на длъжник за строеж на сграда (снимки) Болниците от групата на „Булфарма“ и изворна вода „Бачково“ обединени в обща кауза
Започна изграждането на обещаната алея до Гробищния парк в Айтос
Започна изграждането на обещаната алея до Гробищния парк в Айтос 150 хил. лв. са заделени от общинския бюджет за пешеходния път

Всичко в категорията
Обещано и спазено! Айтос ще има модерна автогара, търсят кой да я ремонтира (СНИМКИ) Край на драмата край Айтос: Ето какво се случи с 23-годишния Рамадан Първо във Флагман.бг: Вижте кой е мъжът, който се провеси от жп прелез в Айтос Извънредно! Самоубиец се кани да скочи от жп надлез край Айтос (СНИМКИ) Отлична новина! Кметът на Айтос Васил Едрев издейства 6 млн. лв., с които ще разрешат голям проблем на общината Съни маркет предизвика фурор, новият търговски обект в Айтос би всички рекорди Вижте какво наказание грози Теньо за убийството на приятелката му. Справедливо ли е? Жестоко: Теньо убил от бой жена си пред детето им, докато то пищяло от ужас Ето го озверелия Теньо, който преби до смърт приятелката си Ивета Свръх наглост! Този мъж краде цветя от известно кафене в Айтос, познавате ли го? (ВИДЕО) Айтос стана столица на фолклора: Хиляди се събраха за откриването на 50-ото издание на „Славееви нощи“ в обновения парк
"Карнобат" тръгна с водосвет и торта с емблемата на футболния клуб
"Карнобат" тръгна с водосвет и торта с емблемата на футболния клуб "Искаме да радваме верните ни фенове с добри игри и победи", заяви на старта на сезона президентът Теодор Иванов

Всичко в категорията
Уникално! Фолклорни ритми, разтърсващ рок и огнено шоу в петото издание на Балканския фестивал на изкуствата в Карнобат Вандали разбиха детска площадка в Карнобат, опасна е за децата (СНИМКИ) Карнобат показа училището на бъдещето (ВИДЕО) Оспорвано първо издание на футболния турнир „ГЕРБ фен купа Карнобат“ Балканският фестивал на изкуствата ще превърне за пети път Карнобат в огромна сцена за песни, танци и веселие Посрещнахме световните лидери с уникален вкус от Карнобат Кметът на Карнобат за градушката: Беше нещо страшно, няма как да се предвиди подобен ужас (СНИМКИ) Невиждано! Градушка удари Карнобат, лед като маслини се изсипа над града (СНИМКИ) Карнобатска раздава награди като за Световно Емблемата на образованието в Карнобат СУ "Св.св.Кирил и Методий" празнува 154 години, вижте Випуск 2018 Аз съм кмет, а Минчо Гроздев е сериозен данъкоплатец и не бих стопирал инвестиционните му намерения
Несебър отбеляза 181 години от рождението на Васил Левски Изгорелият Мерцедес в Равда е на 29-годишния земеделски бизнесмен Стилиян Петров (СНИМКИ) Приеха дете в болница след къпане на плажа в Обзор (ВИДЕО) Хотелиерът Диана Колчева: Имаме 50 % спад на заявките за юни, безумно е да отчитат ръст в туризма Бербатов дойде на почивка в Слънчев бряг с хеликоптер Шеф на нощен бар в Слънчев бряг пред съда: Набиха ме – това са нормални работи… След Сашо Водолаза, Митьо Очите и Кольо Магарето: Изскочиха още двама поразени от куршумите във “4 you” Преди стрелбата във „4 you”: Казал ли е Очите „да отидем да видим тези какво искат“ или „не са точно така нещата“? Видеозапис доказва, че разтворени крака при скок от водна пързалка причиняват разкъсване на влагалището Forza Milan! Седмото издание на футболната академия на АК „Милан” ще пише историята си в Несебър Само във Флагман.БГ! Укриват втори инцидент за чудовищна дефлорация на момиченце в Равда
Шок за джигитите! Полицията в Поморие лови надрусани шофьори със супер дрегер (СНИМКИ)
Шок за джигитите! Полицията в Поморие лови надрусани шофьори със супер дрегер (СНИМКИ) Вярвам, че внедрената наскоро система за видеонаблюдение и настоящият дрегер значително ще допринесат за предотвратяване на тежки пътни произшествия и намаляване на битовата престъпност, заяви кметът Иван Алексиев


Всичко в категорията
Извънредно! Кандило и масажор подпалиха апартамент в Поморие, евакуират младо семейство (СНИМКИ) Трагедия! Бруталната жега уби човек пред очите на шокирани туристи в Поморие Над 200 млн. лв са инвестирани в Поморие, не режа ленти, а върша работа Ще се изпълни ли вторият етап на рибарското пристанище в Поморие, Черноморските общини в битка за проектите си Ето я изчезналата в Поморие полякиня, близките й нямат следа от нея 13 дни Извънредно! От МВР с подробности за издирваната в Поморие туристка 24-годишен шофьор с Рено премаза пешеходец на зебра в Поморие Бургаският депутат Ася Пеева: Ремонтът на пътя Просеник-Горица е дългоочакван от жителите на три общини Пуснаха Марчо Сървайвъра на свобода, той се брани сам в съда Започна 60-то юбилейно издание на „Яворови дни“ в Поморие Иво Милтенов: Реликви пазят аурата на Яворов, в Поморие е камата, която Гоце Делчев му е подарил (ВИДЕО)
Созопол на крака пред Ради Кисьов, авторa на най-хубавия градски химн в България
Созопол на крака пред Ради Кисьов, авторa на най-хубавия градски химн в България Тази вечер в кулминацията на тържествата за празника на града - Света Марина
Всичко в категорията
Бургазлия Петър Божинов спечели плувния маратон на Созопол (СНИМКИ) Военните моряци участваха в тържественото отбелязване празника на град Созопол (СНИМКИ) 24-годишен руснак подпали хотел в Черноморец, играел си с огън в стаята Созопол ще продължи делото на проф. Божидар Димитров Инспектори на хайка, проверяват атракционите по Черноморието Вижте програмата за празника на Созопол РЗИ и агенти по храните влязоха в ресторанта, цъфнал върху басейна на луксозна сграда в Каваците Директорът на РЗИ Георги Паздеров се извини на протестиращите в Черноморец заради данните за радиацията във Вромос ( РЗИ-Бургас след гафа от петък: Плажовете на Черноморец са чисти и няма риск за туристите Къмпингар: За хубавата почивка на плажа са достатъчни свобода и готини хора (ВИДЕО) Свалете ръцете от залива Вромос, ще стане като през 2010 г.!
БСП нападат Порожанов заради чумата в Странджа, ГЕРБ наблягат на обезщетенията за фермерите
БСП нападат Порожанов заради чумата в Странджа, ГЕРБ наблягат на обезщетенията за фермерите От другата седмица започва изплащането на компенсациите за евтаназираните животни, увери министърът
Всичко в категорията
Георги Пейчев: Риба в морето ни има, но делфините я изяждат (ВИДЕО) Плажът на Ахтопол с нов концесионер! Чадър и шезлонг най-много 5 лв., познати фигури изплуваха зад фирмата Експерти пред депутати и вицепремиера Симеонов: Евтаназията на животни в село Кости е без алтернатива Бомба във Флагман! Нелегални мигранти, преспали в заразена турска овцеферма, пренесли чумата в Странджа Драмата в с. Кости е жестока! За втори път избиват животните на фермера Атанас, съсипан е Първо във Флагман.бг: Вижте ужасяващата трагедия на Странджа, започна евтаназия на 14 хил.животни (СНИМКИ) Потвърди се черният сценарий за епидемия в Кости, избиват стотици животни заради непозната в България болест Отцепиха село Кости. Флагман.бг подозира чума по животните (ОБНОВЕНА) Ужас в с. Кости! Избиват животните на хората без предупреждение Скандал: Изгониха чехкиня с увреждания от плаж „Корал“ Гонят къмпингари от плаж „Корал“, плашат ги с фотокапани
Топдилърът от Приморско, чиято квартира щурмуваха ченгетата, се оказа известен футболен талант (СНИМКИ) Фестивалът "В магията на танца и морето" събира таланти от цялата страна в Приморско Петима скулптори ваят фигури от дърво в Ясна поляна Приморско: Събираме боклуците разделно, контейнерите с жълто-сини капаци са за смесени отпадъци Вижте зрелищно видео от спасителната акция на полската нинджа! Мъртвопияният Павел вдигна на крак полиция и пожарна, увисна на покрив на хотел Морето взе още една жертва. Откриха тялото на 38-годишен поляк на плажа в Китен Полицаи свалиха пиян поляк от покрив на хотел в Приморско Талант от Приморско спечели сребърен медал на ветроходната регата "Черноморец 2018" Удар срещу ментетата! Ченгета конфискуваха стоки в Приморско и Несебър, запечатаха 4 магазина 34-годишният Петър вилня и дивя в нощен клуб в Приморско, оказа яростна съпротива при арест
Стар футболен спец с 2-годишна военна служба в битка за районен прокурор на Средец с временната шефка Соня Петрова
Стар футболен спец с 2-годишна военна служба в битка за районен прокурор на Средец с временната шефка Соня Петрова Димо Николов е бил инстуктор във ФК "Несебър", завършил е Висшия институт на МВР през 1989 г. 
Всичко в категорията
Пълен потрес! Гражданин сервира торба с кал и фекалии на сесията в община Средец Рейзи иска от държавата Рибния порт, но от БСП намекват, че губи подкрепата на Борисов Гърция ли? Вижте бедствието в Средец, улиците станаха реки Дълговете на МБАЛ-Средец пак разпалиха опозицията срещу ГЕРБ, май без причина Музикална система и дрелка забърсаха крадци в Средец Кой ще иска да стане районен прокурор в Средец на границата с Турция? Петстотин деца преминаха през Центъра за развитие на общността в Средец Само във Флагман.бг! Кмет подаде оставка след сигнали в прокуратурата за злоупотреби Празник на българщината! Ето как магията на странджанската песен обедини хиляди българи (СНИМКИ) Трима патриоти и кмет на ГЕРБ пристигнаха за празника на странджанското село Дебелт Пълна промяна! Превърнаха знакова сграда в центъра на Средец в бижу по проект за близо 1 млн. лв. (СНИМКИ)
Тайнствено заклинание пази гробницата на Мишкова нива
Тайнствено заклинание пази гробницата на Мишкова нива Дали там е погребана богинята-котка Бастет е спорно, но има нещо ...


Всичко в категорията
Партийната лидерка Заячка: Правителството да покани Заев на Петрова нива на 18 август Внимание, шофьори! Пътят между Малко Търново и Звездец - блокиран от… крави (СНИМКИ) Местни ченгета и общинари в Малко Търново укриват големец от ГЕРБ, вижте защо Туристи бродят из горите край Малко Търново заради магически ритуали (ВИДЕО) Георги Илиев: Нестинарството не е само игра в огъня, така почитаме светците (ВИДЕО) Светилището Индипасха в Странджа най-лековито в неделята след Великден, хиляди го посетиха (СНИМКИ) Подигравка! Оставиха стотици възрастни без пенсии за Великден Рекултивират старо депо край Малко Търново за 736 хил.лева Отглеждат есетрови риби и японска пъстърва в бетонни басейни край Малко Търново (ВИДЕО) Затвориха пътя Малко Търново-Царево заради свлачище От април започват да „изкърпват” пътя „Царево – Малко Търново” , догодина – голям ремонт за 20 млн. лева
Край на водния режим в община Камено. Ремонтират тръбоповода, който снабдява 4 села
Край на водния режим в община Камено. Ремонтират тръбоповода, който снабдява 4 села По тръбопровода имаше множество кърпежи, което водеше до изтичане на водата
Всичко в категорията
Отлична новина! В Община Камено детските градини и млечна кухня стават безплатни Започна археологическото лято на крепостта Русокастро Много настроение и забавления на детския хепънинг „Наше лято“ в Камено Затвориха магистралата и в двете посоки заради огромен пожар (СНИМКА) Връщат в календара „Св. Тривелий Български”, репресиите на режима преди 9-и го затриват Пресъздават арабското нашествие в Камено, вижте как (СНИМКИ) Пчелари помагат на свои колеги от Полски извор, загубили пчелините си след потопа (ВИДЕО) Цяло село въстана срещу фермер, който ги тероризира с кравите си (ВИДЕО) Призове за най-добър ученик и клас на годината в Камено, вижте отличените Свирят „сбор” за актива на БСП в Камено, ГЕРБ трябва ли да се притеснява? От „Чернишка” до „Малкият принц”, ето кои са любимите книги на известни политици и държавни шефове от Бургаска област
Стана известна самоличността на убитата от кола жена в Прилеп
Стана известна самоличността на убитата от кола жена в Прилеп Възрастната жена е вървяла по пътното платно, когато 73-годишен шофьор я застига и блъска

Всичко в категорията
Нанков отряза Сунгурларе за ремонт на Върбишкия проход, трасето трябвало да се измести Пролетното почистване в Сунгурларе е в разгара си, общината с призив към гражданите Мъж подхвърли стотачка на катаджии в Бургаско, но вижте какво му се случи Екшън в Сунгурларе! Щерю убил своя приятел Панайот, ударил го с вила в главата Маратонецът Шабан Мустафа организира състезание за планинско бягане в Сунгурларе Истина ли е? Контролен „орган” помлял пиян личното си БМВ, бракува го набързо Жители на сунгурларски села: Тук е снежен капан, не пътувайте! Измамник метна баба, че й дава златен пендар, взе й 2400 лева Бургаският депутат Петър Кънев се срещна с кмета на Сунгурларе: Умуват как да намалят безработицата в района Ако някой иска да добие най-голямата сила - нека дари камбана на храма в с. Есен Община Сунгурларе налива близо 100 хил. лв. в три села: Чубра се сдобива с нов площад, ремонти в Садово и Манолич
Президентът Румен Радев откри паметника на Дякон Левски в Руен, посочи етническата община като пример за толерантност
Президентът Румен Радев откри паметника на Дякон Левски в Руен, посочи етническата община като пример за толерантност Над 20 хил. лв. дарения бяха събрани за монумента, основната сума е от националното ръководство и депутати на БСП

Всичко в категорията
Историческо! Откриват паметник на Апостола на свободата в сърцето на крепостта на ДПС Руен (СНИМКИ) Кръв на пътя: Хонда се заби в мантинела край Руен, лекари се борят за живота на жена Ужасяващи подробности за сблъсъка между тир и бус на Ришкия проход Драмата след мелето на Ришкия проход е неописуема: Ниязи дошъл от Турция при болната си баба, а ще го върнат в ковчег Екшън в Руен: Маскирани "нахлуха" в СУ "Елин Пелин" и взеха заложник (СНИМКИ/ВИДЕО) Извънредно! 61-годишен мъж загина при зверски удар край Руен (ОБНОВЕНА) Зрелищна катастрофа в Руен: Опел се преобърна след ужасяващ сблъсък в центъра (СНИМКИ) Затишие пред буря или ДОСТ на Лютви Местан изпадна в дълбок зимен сън Мустафа Карадайъ пристигна в Руен за празника на общината, ще има ли сблъсък с ДОСТ Четвъртият лекоатлетически турнир в Руен – по-силен от всякога „Турската“ община Руен е с най-добри демографски данни в Бургаска област, Малко Търново е най-зле (таблица)
Спокойно можем да създадем плаж за нудисти в Бургас, като се спазват моралните изисквания и порядки Интервю Всички интервюта Д-р Андрей Найденов: Спокойно можем да създадем плаж за нудисти в Бургас, като се спазват моралните изисквания и порядки
Евиният плаж винаги е съществувал, мястото му е на „Атанасовска коса”

Глас отвътре Всички Катя КАСАБОВА, Главен редактор на ФЛАГМАН, разследващ журналист, публицист Катя КАСАБОВА Първо във Флагман! Цялата истина за истерията с чумата и кой се готви за поста на Порожанов Засега са открити само антитела от ваксинация срещу чума, но не и клинична картина, което ще докаже и експертната комисия на ЕК, но вече е  твърде късно да се каже истината на хората Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Вижте състоянието на плочките на най-използваната автобусна спирка в Бургас Ще можем ли да си носим туби с бензин в колата? Парламентът прие изцяло новия Закон за горивата Много разсеян дядо подкара старата си шкодичка по бул.”Алеко Богориди” Вижте какво причини силният дъжд в бургаския ж. к. „Зорница“ (ВИДЕО) Това момче обра колата на бургазлийка, познавате ли го? (ВИДЕО)
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 18.07.2018на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Интуицията ви работи безотказно. Звездите ви дават шанс да се справите с проблемите, които не търпят отлагане. Безработните има вероятност да си намерят работа, а самотните – нова любов. Няма да усетите как до края на деня ще ви завладее купонджийското настроение. Насочете вниманието си в конкретни и краткосрочни цели! Бъдете последователни в действията си! За да постигнете успех, е важно да останете уверени в собствените си сили и решения. Този ден е чудесен за усвояване на знания, за преговори и за любов. Покажете чувствата си! Може да ви занимават с подробности, които са ви досадни. Обърнете им внимание обаче, за да си спестите бъдещи разочарования! Опитайте се да си изпълните ангажиментите, но не се товарете с нови, защото енергията ви не е безкрайна! Нуждаете се от почивка. Възможни са чести смени на настроения и нестабилност в чувствата. Опитайте се обаче да си изпълните ангажиментите! Желателно е да не споделяте своите проблеми с колегите. Избягвайте споровете и у дома! Носете дрехи в лилаво! Това спомага да изявите духовните си стремежи. Не бъдете максималисти! Не можете да се справите с всичко сами. Ще спечелите, ако се заемете първо с тези задачи, които не търпят отлагане. Доверявайте се на факти, но не бъдете предубедени! Сега е моментът да сложите край на конфликтите с вашите роднини или приятели. Бъдете внимателни при преговори и при подписване на договори! Емоционални сте и може да прибързате, а това може да се окаже огромна грешка. Внимавайте с флирта! Склонни сте да идеализирате хората, които не познавате, а това може да ви донесе разочарования. Неуверени сте и трудно ще се справите с поставените ви задачи. Изчистете си ума от представи, които вероятно са погрешни! Интуицията ви работи силно, анализирайте я и се  уповавайте повече на себе си! Ако имате съмнения за вероятността на любимия, не му казвайте! Могат да възникнат неприятности заради недоразумения или поради независещи от вас причини. Това ще ви помогне обаче да промените плановете си. Възможно е да проявите инат, но това няма да е във ваша полза. Потърсете помощ, ако не можете да се справите сами! Можете да приключите някои начинания, както и да се впуснете в нови сфери на действие. Бъдете постоянни в целите, независимо дали нещата се нареждат както на вас ви се иска! Навярно ще получите хубави преживявания, но не бързайте да отговаряте, обмислете ги! Доверете се на интуицията си и на чувство за самосъхранение! Така ще можете да вземете най-доброто решение за себе си. Не се притеснявайте за околните! Ще ви се отрази добре, ако носите в този ден син кварц. Този минерал допринася да сте по-прозорливи и да имате ясна мисъл. Вашата неотстъпчивост може да ви навреди. Бъдете гъвкави, а към близките си проявете разбиране и толерантност! Вашата сексуалност ще предопределя в голяма степен избора ви.  Възможни са проблеми с жлъчката. Пийте повече течности! Не поемайте рискове! Анализирайте личните си представи и очаквания, особено в любовта и партньорските отношения! Отидете на църква и се помолете за здраве! Болестите, започнали през този ден, са много опасни. Те са свързани с духовното ви развитие.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип