Президентът заговори като политически лидер: „Нация, която инвестира в стиропор, няма радостно бъдеще“


Президентът заговори като политически лидер: „Нация, която инвестира в стиропор, няма радостно бъдеще“
„В България е тъмно… Време е да включим прожекторите“, каза пред младежи в УНСС президентът
Ключови думи: Румен Радев, лекция, УНСС
16 Април 2018, Понеделник
Автор: Антония Чорева, снимка: Авторът

Румен Радев цитира Гьоте и поиска: „Светлина, повече светлина“

Президентът Румен Радев изнесе лекция пред младежите от УНСС по време на 15-ия Икономически младежки форум.

Той заговори за икономиката у нас, за образованието, за бедността в държавата и за сегашното управление.

По време на речта си Румен Радев говореше като политически лидер.

Той говори първо за бедността:

„Причината за това България да е най-бедната страна в ЕС и с милиони хора, живеещи в бедност, е политическа - неефективната институционална среда. Когато говорим за икономика, трябва да помним, че тя е неразривно свързана с политиката, защото тя не може да се развива, ако държавата не създаде необходимите благоприятни условия. И никоя държава няма да успее, ако няма работеща икономика. Успехът на всяка една политика се измерва с ползите, които тя носи за обществото. Една политика може да бъде представена за успешна чрез пиар блъфове, но това не може да трае дълго, защото тя трябва да донесе реални ползи, а те се измерват чрез висок жизнен стандарт и качество на живот…“

Той отново критикува дейността на парламента: „Когато имаме много чести и понякога и хаотични промени в законодателството, това води до нестабилност на българския правен ред и съчетано с лоша степен на прилагане, всичко това действа негативно на българската икономика. Все по-често между две четения се предлагат съществени промени и по този начин се избягва от обществения дебат, обсъждане и оценката за въздействие. Смятам, че частта с общественото обсъждане трябва да бъде изнесена преди всичко. Също така сме свидетели как важни законопроекти, които са всъщност част от управленската програма на Правителството, се внасят от народни представители – такъв подход оставя съмнение за бягство от отговорност“, каза още президентът.

След това той цитира Волфган Гьоте: „Светлина, повече светлина!“.

И сравни България с тази негова мисъл.

„В момента България прилича на една строителна площадка, където нещо строим, но не знаем точно какво, защото е тъмно.

Някакви хора носят строителен материал и се връщат за нов, в това време други хора го крадат, защото е тъмно.


Някакви хора ръководят строежа, размахват карти, чертежи, но други хора от тъмното управляват тях.

Някакви хора строят стена, но е толкова рехава и нестабилна, че трябва да започнат да я ремонтират още преди да са я приключили.

Други хора прокарват пътища и магистрали, но бъркат пропорциите, защото след тях остават дупки. Защото е тъмно.

Не се знае кои са реалните собственици, реалните строители, реалната стойност на обекта и на кого точно и какво се плаща.

Медиите не казват истината, защото не могат да я видят в тъмното

Едно е ясно младите и предприемчивите напускат площадката и търсят друга, по светла.

Крайно време е да включим прожекторите.

Това трябва да направим за България, за да я има.

Да осветлим процесите в държавата, да има прозрачност на собственост, на харчене на публичен ресурс, ясно установени правила, които да важат за всички.
Прокуратурата и съдът имат последен шанс да върнат доверието, като помогнат да бъдат осъдени безкомпромисно крадците – независимо дали са от управляващи, опозиция или собствените магистратски редици.

Когато установим демократични принципи и върнем доверието в държавата, тогава предприемчивостта на българина ще доведе до желаните икономически резултати. 
Така разбирам основната роля на държавата, а и учатсието на всеки един от нас.
Сега повече отвсякога е важна активността на гражданите мпозиция и непримиримостта“, каза президентът.

После той попита риторично „как ще се реализира това?“ и си отговори: „Времето показва, че трябват хора с адекватно образование и култура, с познание за икономическите и обществени процеси.
С друг поглед за развитието на България и света. И с друга енергия и друг морал, а тези хора сте вие. От вас зависи бъдещето

Ние можем да предприемаме много мерки, но две са задължителни – качествено образование и информация. Моите виждания за образование са повече средства, но само с повишаване на учителски заплати и ремонт на училища няма да постигнем целта. В някои държави изучават информационни технологии и програмиране в детските градини. Как нашите деца ще се конкурират с тях. 

Ние даваме милиарди за саниране, но нация, която не следи какви се световните процеси, която не създава условия, която вместо в своите деца, инвестира в стиропор, такава нация няма радостно бъдеще.

Ще подкрепя с готовност всяко правителство, което издигне като приоритет това“, каза още Румен Радев.

Той сравни българското си образование във Военновъздушното училище в София с американското си – тук се „наизустявали“ готови материали и конспекти, а там нямало дори конспект. Там се стимулирало критично стратегическо мислене и лидерски качества.

В категории: Политика


31
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
31.
Болончики
17.04.2018 15:46:29
6
0
Балоните на Боко се пукат ежедневно.Гордостта му магистралите са лобно място на мнозина.Икономика няма.ИМА само търговия.С влияние и мафиотски структури.Тук таме някое евро проектче което замазва очите на началниците му от евро съюза на джендърите.Корупция,безхаберие,тъпкане на раята и да я държиш в страх.Това са методите на Боко.Уж щеше да ревизира сделките на РМД-ТАТА разбойническо мафиотските дружества изпраха парите на мафията от наркотици,оръжия и проституция.Ама го хвана шубе бат ви Бойко.Ще трябва всичките барабар с него да търкат нарове в затвора.И така кервана си върви а раята е разделена по всякакви знаменатели и показатели.Радев ще има повече гласове от Боко след мандата си ако наистина направи партия и реши да следва това което е казал относно България.А тя може и да изчезне в необозримото бъдеще ако се кара така по инерция.Тук остават мангалите да си развяват коня а всички останали ще им робуват.Нали те ща са мнозинство и ток,вода и помощи няма да им стигат.
30.
бай Иван
17.04.2018 09:22:32
0
6
Румен мирише на лошо.
29.
Истината
17.04.2018 00:15:23
3
8
Лесно е да се говори да покаже една къща дето той да е построил със ръце. Тъпак.
28.
Този ”курбанджия”
16.04.2018 21:41:42
6
12
Фатмака ”пишман президент” съвзе ли се от срама с ”цигарения милиардер” руския патриарх Кирил? Този льотчик който има две щабни академии в САЩ и много добре платена служба като офицер на НАТО. Същият летец разви прилична кариера до върха в БА-ВВС,точно по време на ГЕРБ.Но като висш офицер в армията не говореше за окаяното и състояние,всякаш беше зает да пълзи и подлизува! Сега когато не върши нищо реално,а само ръси заучени речи,започна да говори за дереджето в армията и да критикува за всичко. Имам новина за него и Краднелия Сланинова:
БСП ще загуби и следващите избори,точно заради олифифренските и шизофренни действия и изказвания! И ще продължи да бъде беззъба опозиция и загиваща партия,чийто електорат се топи по разбираеми причини-напредналата си възраст!
Така че Льотчо и Сланинова да забравят за онези неосъщесвими мечти за изборна. Балъците измират!
27.
fen
16.04.2018 20:49:41
8
3
КОЙТО КАЖЕ НЕЩО ЛОШО СЛЕД ТИЯ ДУМИ ЗА ПРЕЗИДЕНТА РУМЕН РАДЕВ Е ПЕДАЛ!
26.
*********
16.04.2018 20:39:40
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
25.
Червеният Пъпчив Пъпеш Грипенчо
16.04.2018 20:09:42
6
9
Много фенове в пенсионна възраст има Рапончо Сандалетков, нека ходят боси както разпорежда Деса Простакеса! Много хубост е събрана в червеното чучело : Хем пъпчив, хем кривокрак, хем недовиждащ, ама е под Сандал №43 и сричкува като за световно, написаното от другарката му Деса - сандал №43 :) Радвайте се червени пенсионери, сънувайте мокри сънища че Биволицата Импексова управлява България, но си сменяйте редовно памперсите, че съвсем се омирисахте !!!
24.
Наблюдател
16.04.2018 17:39:05
9
8
Ами като "другарите" едно време не са инвестирали като хората .. сега ще инвестираме.. Защото той не живее в панелка дето зимата в този бетон куче да вържеш няма да стои а лятото ще се изпекат от жега
23.
Да!
16.04.2018 15:40:21
27
12
Достоен президент, достоен българин! Жалко,че конституцията не му дава повече правомощия, за да разгони тая вмирисана, корумпирана, крадлива,гнусна гербаджийска сган! Толкова опоскана , държавата ни никога не е била!!!
22.
Edin
16.04.2018 15:34:40
34
13
Този "шапкар", както го наричате има повече акъл от всичките министри на Тиквата взети заедно, барабар със зам.министрите. За владеенето на чужди езици и общата култура дори няма да коментираме...

Боли ви, че Радев казва жестоката истина непречупена през кривото огледало на Борисов и подчинените му медии, нали?
21.
KKK
16.04.2018 15:20:02
12
28
шапкаря се изказал! кажи ти какво направи, какво инвестира за хората. то лесно - цял живот на държавната софра, оставил жена си и децата си, грабнал голямата пенсия, взел оная която назначил за любовница в армията и взел акъл да дава! забравил приказката, че когато господ раздавал "акъл", шапкарите са били под моста на учение! по добре си трай и си гледай келепира и слушай оная дето те командори, че иначе отвориш ли уста и ставаш за смях!!?
20.
Ха така
16.04.2018 14:27:26
9
27
радев дали е запознат с длъжностната си характеристика, че не е човека който да казва колко лошо е в България. Ми да емигрира в друга държава тогава. Ние си имаме много пенсионери които да мрънкат за всичко и с повод и без повод. Като толкова е много недоволен и е на тъмно, ми да светне по някой проблем от А до Я как да се реши проблема. не само да го показва. родолюбците на времето преди 9ти сами даваха на бедните и се стремяха да има за всички. А след 9ти дайте да дадете основна формула на разпределяне на богатствата. Нали Руемн искаше да е начело на държавата за да промени нещо в нея. За толкова време какво промени. стилът на Плевналиев е същия. Оплюване до дупка. без конструктивно решение по нито един проблем. имволични клишета в стил народна сатира. изявява се като говорител на опозиционна партия много добре, но не и като пърият човек в държавата, за която нито качества има, нито идея има кога и какво трябва да прави. Единственият почитен гражданин на Армения не взе Вежди Рашидов. изобщо е като в необрано лозе изцепка след изцепка. И му прощаваме като на първолак не като на военен достоен да носи отговорност. За сметка на това е сред хората на кебапче и кюфтенце тогава когато може да се направи нещо за намаляне убийствата по пътищата на страната например. да продължи традицията на Първанов българската Коледа, но не само по Коледа. Да анулира договорите неизгодни за България. откъде толкова смелост. Поне да си беше прочел длъжностната характеристика
19.
Честният Радев
16.04.2018 14:07:26
7
7
Като е толкова честен защо нищо не казва по тази тема която касае целия български народ. https://bultimes.com/s-nasheto-zlato-kanada-se-gotvi-da-vavede-bezusloven-bazov-dohod-za-naselenieto-si-balgarite-da-go-duhat/
Кой колко е честен и има ли честни у нас да отговорят: Защо така?
18.
до НОМЕР 7
16.04.2018 13:57:38
15
4
Ти си в голяма ама много голяма заблуда ако си мислиш че изборите в България са честни и не са манипулирани -голям смях всички гласували за Б.Б боже опази България
17.
Павка зле си
16.04.2018 13:51:05
8
14
Човек огледай се и се осъзнай колко са промили мозъка ти, тайните надежди за пост в БСП. Дано те забележат поне.
16.
Кой
16.04.2018 13:50:02
13
2
Кой пусна американските централи в БГ? Кой продаде енергодружествата на чужди фирми? Кой приватизира работещите предприятия в България? Като държавата не е добър стопанин, защо частниците които купиха заводите продадоха всичко което имаше финасова стойност и ги закриха? Добрите стопани нали?
15.
До 11
16.04.2018 13:47:17
9
1
Аз със теб няма да споря, защото те виждам, че си адски просветен по темата. И като такъв ще те попитам, Кой продаде на канадската фирма Дънди прешъс метълс през 1999та година златната мина в Челопеч? какви комисионни и до ден днешен получават отговорните другари продали на безценица мината? Докога лошите договори сключени от различни правителства от името на държавата ще бъдат държавна тайна. Държават крие от населението си огромни корупционни схеми. Ами нали държават сме ние хората? Или не е така? Кой кого защитава и за какво го защитава. каъв ББ или Цв Цв. Има други които са преди тях не за затвора, ами за разстрел. Но не народ ами .... знаете какво е казал поета. И е бил много прав. всеки народ си заслужава управниците. И никакви оплаквания повече.
14.
Павел
16.04.2018 13:32:06
29
13
Гербаджийските тролчета откачиха съвсем...

Най-после имаме нормален и честен управник в лицето на Президента!
13.
Комисионната
16.04.2018 13:24:28
13
26
Червен Румен се интерисува само кой ще напълни сметката му. Затова клекна на Нинова и на партията и. И те му обещаха висок пост, а той се чуди сега какво да го прави. И слугува на партията столетница, в която се е клел като курсант във военното училище. Ако е бил такъв пилот какъвто президент е, мила майко, а ако останлите военни пилоти са като него. Съвременната конвенционална война я решават ракетите и самолетите. Дано останалите не са като Руменчо твърди и некорумпирани.
12.
АLT
16.04.2018 13:22:58
14
8
Как може да се бърка Долна Митрополия със София ?
Не е стиропор, a ЕПС, XPS, Neupor.
Нали той ще държи панелите при земетръс.
11.
До 7
16.04.2018 13:19:32
16
7
Първо, защо ми говориш все едно съм комунист или член на БКП?
Второ, като си тръгнал да обвиняваш може да обвиниш и Османците за 500 години спиране на прогреса на Р.България, Византия за 150 години робство и т.н.
Трето, никой не иска да се оневиняват комунистите за стореното, но ясно се вижда, че Б.Б., когато дойде на власт 2009 ясно заяви, че ще ги гони до дупка...Я ми кажи 1....КАЗАХ 1, който е гонил до дупка?
Четвърто, кога ще ги стигнем Румънците??? КОГА?? И никакъв Чаушеску или дявол им е помогнал да ни изпреварят последните 10 години, ама никой!!! Те сами си го постигнаха...точно както каза със закона за корупцията, който Б.Б. и Цв.Цв. направиха пак така, че те да избират кой да ги разследва. Е? NONSENSE!!! Или се уплашиха, че Радев може да им разкатае фамилията?
Пето, пак питам кога ще ги стигнем румънците? Чаушеску ли им е помогнал, за да има отлив почти на 100% от чуждестранни капитали от България под управлението на Б.Б.? Чаушеску ли им е помогнал, че всички големи инвеститори не искат и да чуят за България, защото някой хубав ден могат да се озоват без капиталите си, преминали в Д.П.?
Шесто, за горепосоченото БКП ли са виновни?
Седмо, всички комунисти барабар с вожда ти Б.Б. и Цв.Цв са за затвора, а и много други!!!!
10.
Яааааа...
16.04.2018 13:11:57
13
19
На червената фуражка явно и е проблем стиропорът. Че защо ли? Ами, защото стиропорът изолира строените през СОЦ-а бетонни кочини, които с топлинните си загуби досега отопляваха атмосФерата. Сега ще имат по-малко разходи на ток (а и на руски газ) и авантата за "братушките" ще намалее. И като има по-малка консумация на ел. енергия, ще бъде много по-трудно да си изсмучат от пръстите аргументи за строежа на ненужната (и заробваща) АЕЦ Белене. А, с АЕЦ "освободителите" ще могат здраво да ни смучат и най-вече шантажират и изнудват.
На Червен Руменчо му стана навик да "ръси мозък". В началото на мандата си бе осенен от великата мисъл, че трябвало да се съгласим с окупацията на Крим от "вечните освободители", защото такива били реалностите. Как не се пръкна този велик мислител по време на турското робство и да обясни на Левски, че не трябва да се бори против "реалностите"? То и тероризмът е реалност, ракът също! Ама... фуражка!
Когато чуя поредното комунде да "ръси мозък", веднага се същам за поговорката - "Комунизмът превръща човека в шибан идиот."
9.
Павка
16.04.2018 13:05:02
8
12
Като съм тръгнал да отговарям да отговоря на теб. Не може първта дама да има такава цветна история, просто не отива на първа дама, но както и да е миналото човек не може да изтрие, но да продължава да прави лоша реклама на мъжа си означава, че военния не може семейството си да оправи, а се е хванал с политика. Кое му даде толкова много самочувствия. Семейната традиция? Той кога ще покаже, че е независим от Нинова и ще има собствено мислене? Че тя му дърпа конците както си иска. Той е само нейното ехо. Военен човек е дисциплинран човек. Той се държи като употребен и не намястото си човек. Свален на земята мимиките му, движенията на ръцете му дори, осанката. Той чувства, че не говори това което иска да каже, а това което са му наредили. Той е добър човек, но податлив на чуждо влияние. Ерархията при военните е създал у него тези качества. не ми говори кой колко книги е прочел, звучиш ми като секретарка отколкото на трол. едно време за Тодор Живков личната му сестра казваше горикия бил само с едно одеало и скъсани чорапи които тя му шила. Ти на Радев какво шиеш? Много е слаб ПР-ът на президента на България. Правителство парламент и президент Орел рак и щука баснята трябва да си я чел.
8.
Читател
16.04.2018 13:01:47
7
17
Леле, доживях да прочета изречението "Нрвероятно интелигентен човек, пълен антипод на мутрата Борисов!" и това да става дума за Радев. Леле, какви ниски стандарти! Потресен съм. П.С. мутрата Борисов и той горкия не пращи, даже на кухо не тупа. Абе като цяло в политическия ни елит са настанили някакви примитивно глуповати хора, за да отговарят на стандарта на нацията. Ако сложат хора с интелект кой ще ги разбере? За разумни идеи се искат и разумни партньори.
7.
До 4
16.04.2018 12:55:00
14
9
Не съм трол и не съм на щат към БСП, но си много прав. Румния ни изпревари защото вкара закона за корупцията и цеия пакет закони. Защото Чаушеско не остави 1 долар външен дълг на Румъние и въпреки всико го разстреляха на стената. Забраниха румънската ком партия и гониха до дупка комунистите крали по време на соца. А в БГ съжалихме Тато защотоказа, че комунизма е недоносче, оставихме комунистите да преватизират заводите ни за да ги продадат на безценица, обезкървихме икономиката си с фалита на банките който продължава и до наши дни. Пирамидите ограбиха спестяванията на хората. Спестовните влогове на болшенството българи се обезцени труда на родителите ни стигна при социалистите 30 долара на месец. искаш ли още да ти озброявам. народният съд унищожи българската интелигенция. Лекари, финасисти да ти изброявам ли още, или не си учил история кой е Атанас Буров. Кой взривяваше църкви за да ликвидира царя, искаш ли още примери за интерниране на хора при социализма. Острова на вободата да си чувал? или ти си от тези тролове на които се заповядва какво да пишат без да мислят и оценят, че резултата на днешното битие на българина е програмиран от милионерите комунисти-капиталисти още през 80те години. Примери да искаш за унищожаване на българщината. А къде си пратиха комунистите децат ада учат. На запад не в Москва. В москва рабфаг завършваха само шпионите. Политическата върхушка. По-добре Гинка да купи ЧЕЗ отколкото Р. Овч например, защото Р. Овч ще я купи да ти одере 10 кожи от гърба. Цялата му корумпирана партия се издържа от мародерство и неплащане на работниците си, но ти си другата страна ан монета облагодетелствената. Затова ти е мъчно, че народа не харесва Бойко но гласува за него, защото комунистоте не са алтернатива и ги е страх да им дадат властта, но откъде толкова мозък да знаеш всичко това. так, че поне не се излагай публично. Мълчи си така имаш по-интелигентен вид. като изторията не помниш няма как да вървиш напред. Но чети, чети и се образовай и един ден ще знаеш.
6.
Павел
16.04.2018 12:48:10
25
12
Само забележете опорните точки на малоумните тролове- Деси, льотчик, комунист.
Все едни и същи тъпотии ръсят срещу Президента и нищо съществено, с което да го уязват!

Дебили, които не са прочели и 10% от книгите, които е прочел Радев, коментират него и семейството му.
Нормално за гласоподавателите на Борисов....
5.
До нормален
16.04.2018 12:42:43
9
19
Когато президент се изказва като политически лидер на една комуничстическа партия, в миналото взривявала църкви, а сега отричаща всичко което дургите партии правят за хората, то положението е много зле. Ако обединилят на народа защитава само хора обгърнати в корупция. приватизирали на принципа Наш човек, това също е много зле. Но още по-зле е че тези хора казват колко много добре ще се живее вБългария ако те са на власт. А когато им дадат властта старото поколение гласували за тях тези същите милионери и милиардери от БСП докарват икономиката до следваща национална катастрофа и до фалит на държавата. Та някой като нормален да казва, че другите са ненормални е болестно състояние при липса на възможност за държавно управление. Хубаво е че след всеки избори стават по-малко и малко болните за власт комунисти като Нинова, Йончева, Сегрго. А ти се страхувай от друго за бъдещето на децата си. Че двете велики САЩ и Русия не искат да си подадат ръка за мирно уреждане на конфликти. Но поне да имаше нормално мислене. Бойко ти е най-малкия проблем. Все едно Радев нещо сам да измисли. Съветниците му и Курнелия дерижират марионетката Радев и най-вече Деси поетесата.
4.
До 2
16.04.2018 12:41:18
22
8
Не се коси. Личи си, че си трол. Ако все пак умът ти е стигнал само до първият слой в цитираните от Президента примери, по-добре не коментирай повече. Б.Б. и Цв.Цв. са на власт вече 10 години, а в София дори и повече. Разлика? Никаква...Само едни фондове от ЕС се присвоиха....усвоиха нецелесъобразно. След 11 години в ЕС(10 от управлението на Б.Б.) България продължава да е най-бедната страна в ЕС. Румъния ни изпревари като Ферари стара соц. Лада и продължава да ни изпреварва, а Гинка от Пазарджик купува най-голямото ЕРП в България и светлина в края на тунела не се вижда
3.
Павел
16.04.2018 12:36:45
32
9
Дано успеете в мисията си г-н Президент!
Успех, народът е с вас!
2.
Ghost
16.04.2018 12:33:57
13
24
Ами ако при старото строителство комунистите между панелките не слагаха вестници, сега нямаше да се налага да се санират старите блокове, но за Радев разходите за отопление на жилищата на хората при този скъп ток не са важни. нали Деси има пари да хвърчи пияна из София. За него е важна комисионната за избора на самолетите. Така ще уреди бъдещето си. Нищо друго за него не е важно. Комисионната. Както казал бай Ганьо. Дайте ми Солунската митница да видите какъв келипир ке падне. Та и Радев самолетите та самолетите. Много неща в страната недовършени по време на социализма са важни, но не ги вижда льотчиа, защото хвърчи пак из небесата. Пътищата например, разкриване на корупционните схеми при преватизацията от комунистите. Фалиралите банки и пирамидите. Кой се облажи нима не е важно? Битовата престъпност по селата, циганските набези в земеделието. Неее не ас важни тези неща за радев. Самолетите са най-важни. самолетите на льотчика комунист.
1.
Нормален
16.04.2018 12:33:48
42
12
Нрвероятно интелигентен човек, пълен антипод на мутрата Борисов!
Жалко, че е един единствен сред мръсната политическа сган, формирана от ГЕРБ и сателитите му!
Страх ме е за бъдещето на децата ни
Антония ЧОРЕВА Автор
Антония ЧОРЕВА


Новините
EU2018BG
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Политика
Всички политически сили в европарламента поздравиха България за успешното председателство
Всички политически сили в европарламента поздравиха България за успешното председателство

„Браво! Отлично! Много ви благодаря!“. Това каза председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер


Всичко в категорията
Защо Българското председателство е успешно Борисов представя резултатите от българското европредседателство на среща на върха Борисов към Европейския съюз: Пожелавам ви и занапред така да ни помагате! Исторически момент! Българското председателство домакин на първия дебат за кохезионните политики след 2020. Как ще се разходват 300 млрд.евро? Министрите на туризма от държавите членки на ЧИС се срещат във Варна Петър Кънев брани малкия и средния бизнес на форум от Европредседателството, приветства инициативи на ЕС Обсъждат как ще се разпределят парите на ЕС след 2020 година Бургас посреща стотици гости като домакин на Европейския морски ден Министър Павлова: Дигитализацията осигурява по-добри услуги за гражданите Стани „делегат“ на Българското председателство в Деня на отворените врати в НДК на 21 май Политическият елит на Европа се среща с лидери на Западните Балкани в София
Внимание! Стара къща в широкия център на Бургас на крачка от срутване(СНИМКИ)
Внимание! Стара къща в широкия център на Бургас на крачка от срутване(СНИМКИ) Преди 10-ина дни собственикът демонтира покрива и я изостави, алармират читатели на Флагман

Всичко в категорията
Бургазлия алармира: Асансьорът на пасарелката до „Мираж“ е опасен, притисна като в менгеме количката заедно с бебето ми! Туристи помислиха фонтана пред Община Бургас за Ди Треви, циганка обра стотинките им Извънредно! Червена Хонда пламна до Ритуалната зала в Бургас (СНИМКИ/ВИДЕО) Само във Флагман! Дърво премаза автомобил заради бурята в Бургас Огромни опашки от автомобили блокираха границата с Гърция (СНИМКИ) Вижте състоянието на плочките на най-използваната автобусна спирка в Бургас Ще можем ли да си носим туби с бензин в колата? Парламентът прие изцяло новия Закон за горивата Много разсеян дядо подкара старата си шкодичка по бул.”Алеко Богориди” Вижте какво причини силният дъжд в бургаския ж. к. „Зорница“ (ВИДЕО) Това момче обра колата на бургазлийка, познавате ли го? (ВИДЕО) Това момче обра колата на бургазлийка, познавате ли го? (ВИДЕО)
Мая Манолова иска проверка за злоупотреби с парите за Хитрино
Мая Манолова иска проверка за злоупотреби с парите за Хитрино Трябва всяка стотинка да бъде проверена, смята омбудсманът
Всичко в категорията
Лозан Панов вбеси депутатите – обвини ги в ниска институционална култура, чете им лекция по демокрация Лидерите на Северна и Южна Корея подписаха историческо споразумение за ядрено разоръжаване Президентът Радев се срещна с комитета, за който има слухове, че ще е бъдещата му партия Борисов остави главния секретар Младен Маринов за ден в "запаса" и благодари публично на Валентин Радев Цецка Цачева имала качества за Конституционния съд, но не била разглеждана „към настоящия момент” Има указ: Президентът освободи главния секретар на МВР, за да стане министър Драгомир Стойнев: Притеснявам се за бедните заради очаквания скок в цените (ВИДЕО) Десислава Атанасова: Ще гласуваме само две оставки на министри, ако президентът не освободи Маринов (ВИДЕО) Симеонов и Каракачанов поискаха оперативен МС относно позицията на България за санкциите към Унгария Толкова ли е трудно да се спази законът! Радев пита Борисов Нинова: Хлябът е много важен за нас! Искаме да му се намали ДДС на 5%
Скандал: Мъж налетя на бой на две жени, но за “награда“ ще преспи 7 нощи в ареста Полицаи влезнаха в селска къща и онемяха от безценното имане, което намериха Млада жена отказа секс на англичанин и той я обезобрази (СНИМКИ 18+) Мъж опита да се самоубие с газов пистолет Справедливост! 2000 лева ще плати агресивният баща, набил майка на ученик в двора на школото Грозни подмятания на цигани към красиво момиче предизвикали масовия бой в центъра на Казанлък (ВИДЕО) Простреляният в главата полицай остава в стабилно състояние, предстоят му операции Бандити оскверниха Роженския манастир, търсиха съкровище Акция в жк "Меден рудник"! Арестуваха Амзата със смъртоносна дрога Премиерът: За да се случи контрабандата, трябва да има полицай, граничар, бопаджия и прокурор. Сега я няма схемата Задържаха престъпна група за незаконен добив на дървен материал
Лозан Панов вбеси депутатите – обвини ги в ниска институционална култура, чете им лекция по демокрация
Лозан Панов вбеси депутатите – обвини ги в ниска институционална култура, чете им лекция по демокрация Шефът на ВКС предизвика недоволство, след като обясни, че не е редно да го викат в парламента по телефона
Всичко в категорията
Изтича срокът, в който КФН трябваше да внесе доклад за „Олимпик” в парламента
Изтича срокът, в който КФН трябваше да внесе доклад за „Олимпик” в парламента Кипърската компания фалира, а над 200 хил. застраховки на автомобили се оказаха невалидни


Всичко в категорията
Ново разкритие: Свидетели, карали зад автобуса - ковчег край Своге, разказаха с колко км/ч се е движел Нощни проверки на такситата в Бургас Мегавзрив във военен завод: Най-малко трима души са загинали Дончо Атанасов и Лазар Лазаров на разпит в Националното следствие Спецпрокуратурата влиза в офисите на два от най-луксозните хотели БНТ уволнява пияния Цветан Николов, който едва не умря в катастрофа Хакнаха Търговския регистър, прекратен е достъпа до него Дейвид Хаселхоф ще се жени за трети път Брутална агресия в училищен двор! Деца се млатят пред учители, вдигнаха на крак полиция и Бърза помощ (СНИМКИ) Разследване на Флагман.БГ показа: Странно е, че никой няма интерес от палежа „Адам и Ева” Конфискуваните артефакти при спецакцията в Сарафово предизвикаха сензация в научните среди. Какъв е произходът им? (СНИМКИ)
Показват късометражни филми от 14 държави от 10 до 13 октомври във "Флора"-та Филиалът на НХА в Бургас открива учебната година на 3 октомври Полезни съвети как да се справим с първолака През новата година в Бургас: 64 деца ще учат чрез работа по швейцарски модел Първият звънец призова стотици деца на училище в Приморско и Ново Паничарево Първият учебен звънец събра над 2300 ученици в Община Несебър Професор съм в Софийския университет, а нямам право да преподавам в училище – абсурдно е #ВърниОбратно: Ето как бивши възпитаници на ППМГ „Акад. Никола Обрешков“-Бургас помогнаха на любимото си училище Само във Флагман.бг: Скандал тресе Английската гимназия в Бургас, ученици на протест в черно заради отстранен класен Ето как бургаското ОУ „Отец Паисий“ посрещна първия учебен ден (СНИМКИ) Ученици от СУ „Христо Ботев” в Карнобат: Училището ни помага да си сбъднем мечтите (ВИДЕО)
"Мисис Бургас 2018" Вержиния Иванова помага за лечението на пациенти с редки заболявания в барокамера
"Мисис Бургас 2018" Вержиния Иванова помага за лечението на пациенти с редки заболявания в барокамера Идеята идва след като първата частна многопрофилната болница в Бургас, в която красивата дама е финансов директор, се сдобива със специализираната апаратура


Всичко в категорията
Ето кой грабна приза за „Най-добър специалист по здравни грижи“ за 2018 г. Доц. Михайлова от лаборатория „ЛИНА“ е единственият български учен, награден на международен симпозиум в Словения 7-те стъпки за силен имунитет през есента Д-р Ангелина Скръчкова, УМБАЛ „Дева Мария“: Почти 20% от хората умират от исхемична болест на сърцето Става страшно! Стадото на Ани от Болярово, която стотици бранеха, започна да измира, четири овце са мъртви Проф. Тодор Кантарджиев: 30% от разболелите се от Близкоизточния респираторен синдром умират (ВИДЕО) Искате як секс? Тогава имате нужда от тези витамини! Никога не игнорирайте тези очни проблеми, може да са предвестник на много страшна болест Това са най-честите причинители на хранителни алергии Какво издава езикът за здравословното ни състояние? 5 грешки, които младите майки допускат след раждането и плащат за тях със здравето си
Трагична новина! Не успяха да спасят младия рокер, смазан при зверската катастрофа (СНИМКИ) Извънредно! Самоуби се бившият шеф на баретите Филко Славов Огромна трагедия! Директорка на училище загина в зверска катастрофа преди първия учебен ден (СНИМКА) Тригодишният Никола от Бургас се нуждае от $120 000, започна кампания „Дарение вместо цветя“(ВИДЕО) Трагична новина! Почина известният цигулар, който се бореше за живот след зверска катастрофа на "Тракия" Виваком се гаври с дъщерята на покойничка трети месец Побоища, стригане, обиди - семейният ад на красивата Михаела Трагедията е огромна! Малкият Сашко се задушавал часове наред при 50 градуса жега в затворената кола Роднина на Шумахер със сензационни разкрития за състоянието му Млад мъж с ампутирани крака търси работа (ВИДЕО) Мъж в инвалидна количка живее в павилион без вода и тоалетна, добри хора му помагат (ВИДЕО)
Живот по време на социализъм
Живот по време на социализъм Това беше система, която държеше да знае всичко за всеки и да се грижи за правилното му идеологическо израстване


Всичко в категорията
Станимир Димитров от ФК "Нефтохимик": Оставката ни е в знак на подкрепа
Станимир Димитров от ФК "Нефтохимик": Оставката ни е в знак на подкрепа Безпочвени са обвиненията, които се отправят към Съвета на директорите и по този начин изразяваме несъгласието си с тях, категоричен е пом. треньор Станимир Димитров


Всичко в категорията
Фенове на Нефтохимик с убийствено писмо: Футболна революция или закопаване? Скандалът се разраства: Цялото треньорско ръководство на Нефтохимик подаде оставки Николай Тодоров: Отстъпвам позицията си на всеки, способен да поведе Нефтохимик в по-добра посока Бербатов - тук, Бербатов - там, ама май накрая – бам! Шампионска лига се завръща с куп зрелищни битки Мегасблъсък между волейшампиона "Нефтохимик" и турския гранд "Галатасарай" в Бургас Фенове на Нефтохимик: Писна ни от гаври! Закрийте ни, ако ни използвате за политически цели Марадона: Оставих наркотиците преди 15 години Радослав Димитров от Велико Търново е победител в 17-тото издание на международния турнир по шахмат „Мемориал Кесаровски-Станчев“ Раева: Преди състезанието влязох в съблекалнята и казах на момичета, че ще станат шампиони (ВИДЕО) Край! Легенда на Нефтохимик хвърли оставка като треньор в Първа лига след атака на феновете
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Сунгурларе
Научи ли се бургаският шофьор да спира на зебра, а знаят ли как пешеходците да пресичат? Децата ги учат (СНИМКИ)
Научи ли се бургаският шофьор да спира на зебра, а знаят ли как пешеходците да пресичат? Децата ги учат (СНИМКИ) Повод за образователния урок е европейският ден без загинали на пътя, ОДМВР-Бургас организира две инициативи за превенция
Всичко в категорията
Запознават още 3 училища в Бургас с киберпрестъпността Станимир Димитров от ФК "Нефтохимик": Оставката ни е в знак на подкрепа Благотворителен концерт подпомага лечението на 10-годишния Антонио Бургас посреща най-силния плувен турнир за 2018 г. Каква е визията за вид и функция на ул. „Ал. Константинов“, пита общинският съветник Георги Дракалиев Млада бургаска режисьорка представя съвременен късометражен филм за еничарството Експерти установиха: Падналата с работници платформа е изключително опасна, глобяват солено фирмата-нарушител Стана ясно какво е състоянието на ранените в завода за автостъкла в Бургас (ОБНОВЕНА) Извънредно! Тежка авария в "Автостъкла Тодоров", три линейки откарват ранени (допълнена) Извънредно! Рускиня забрави манджата на котлона и вдигна бургаската пожарна на крак (СНИМКИ) Как Иван, Теди и Дани избягаха от бала, вижте вълнуващото им пътешествие в Европа (ВИДЕО)
Потресаващо! Тийнейджъри се награбиха на улицата, задоволяват се до блок в жк "Меден рудник" (СНИМКА)
Потресаващо! Тийнейджъри се награбиха на улицата, задоволяват се до блок в жк "Меден рудник" (СНИМКА) Еротичната сцена е от оживената част на комплекса, откъдето минават деца и възрастни


Всичко в категорията
Eто как ж.к."Меден рудник" ще отбележи празника си Заслужават ли бургазлии нови и красиви съоръжения? Вижте какво сътвориха вандали с площадката на ДГ "Детелина" Съни маркет открива днес магазин в Меден рудник! Пуска всички продукти на сензационни цени в новия обект Спешно! Търсят дарители с кръвна група “АБ-“ за Жеката, който изхвърча от мотора си в "Меден рудник" Моторист лежи на кръстовище в бургаския жк. „Меден рудник” след катастрофа (ВИДЕО) Три часа оглеждат мястото, където се разцепи пистов мотор в ж.к.”Меден рудник”, водачът – в тежко състояние Помогнете! Спешно търсят кръв за пострадалия при касапницата моторист в жк "Меден рудник" Градският стадион на Бургас ще е от английски тип, морски платна ще спират розата на ветровете край ж.к.”Меден рудник” Ето кой е арестуваният наркодилър в жк. “Меден рудник“ Белезници за оборотен наркодилър от бургаския ж.к.”Меден рудник”, откриха 90 грама марихуана в дома му Новите улици в районния център на "Меден рудник" ще бъдат завършени, нека хората не се притесняват
Училището в айтоското село Карагеоргиево посрещна учениците с чисто нов спортен комплекс (СНИМКИ)
Училището в айтоското село Карагеоргиево посрещна учениците с чисто нов спортен комплекс (СНИМКИ) Новите спортни полщадки ще се ползват не само от учениците, но и от младите хора в селото напълно безплатно

Всичко в категорията
Извънредно! Пламна Сеатът на млада айтозлийка, разследват палеж Обрат: Прекратиха търга за ремонт на Айтоския проход – сметката била грешна Прехвърлят на държавата всички язовири в община Айтос, кметът Васил Едрев застана зад концесионерите Шокиращо! Локомотив започна да се разпада при 130 км/ч край Айтос Нанков към Али за Айтоския проход: Сигурен съм, че задавате този въпрос за последен път Златомир се разциври, че влиза зад решетките. Затворът бързо го пречупи! Шест фирми в битката за реконструкцията на автогарата в Айтос Хората не вярваха, че ще се случи. Но ето, че парк „Славеева река“ в Айтос се превърна в зелената перла на Бургаско Айтос с бебе-шампион – Любомира се роди с тегло 5700 грама Айтоското Караново настръхна срещу педофила Живко, искат да изселят фамилията му от селото Изродът Живко от айтското село Караново, изнасилил 9-годишната си дъщеря. Твърдял, че имат връзка
213 деца в първи клас ще посрещнат училищата в община Карнобат Изгорелият Голф в Карнобат е на 24-годишен младеж, умишлен палеж ли е? Огнена вендета! Запалиха колата на карнобатлия пред дома му (СНИМКА) Диреният на Апенините карнобатлия с чудато обяснение за бягството си от Италия (ОБНОВЕНА) Безочливост! Карнобатлийка изостави пеленачето си, но 11 години по-късно го "припозна" заради 100 хил.лева Мечтата на Карнобат се сбъдна! Градът ще има нова пожарна за близо 2 млн. лв. (СНИМКИ) Ад на пътя в неделя! Тир се преобърна на магистрала „Тракия”, водачът загина на място (СНИМКИ) Само във Флагман! ГДБОП разкри нелегална фабрика за цигари в бивша мандра край Карнобат "Карнобат" тръгна с водосвет и торта с емблемата на футболния клуб Уникално! Фолклорни ритми, разтърсващ рок и огнено шоу в петото издание на Балканския фестивал на изкуствата в Карнобат Вандали разбиха детска площадка в Карнобат, опасна е за децата (СНИМКИ)
Несебър отбелязва 80 години от рождението на великия Висоцки
Несебър отбелязва 80 години от рождението на великия Висоцки Спектакълът бе поднесен под формата на стихове, откъси от филми и клипове на песни на руския бард


Всичко в категорията
Поморие атакува Несебър с дружина от 101 малки рицари в невиждан досега турнир на тамплиерите Районната прокуратура в Несебър подхваща екшъна с камериерките в хотел „Сънсет“ на Слънчев бряг Близо 50 тона отпадъци събраха в Несебър в кампанията „Да изчистим България заедно“ Община Несебър удължи срока за дървата за огрев за най-старите хора Облекчават приема в детските градини на Несебър Първият учебен звънец събра над 2300 ученици в Община Несебър Президентът намекна, че Младен Маринов не е подходящ за министър на вътрешните работи Само във Флагман.бг: Ето кой получи уникалната книга на Царя на пчелите за подарък Ученици от Несебър призовават: Изхвърляйте отпадъците само на определените места Несебър посреща първия учебен ден с обновени бази Несебър и Равда заменят старите улични лампи и стълбове с енергоспестяващи
Поморие атакува Несебър с дружина от 101 малки рицари в невиждан досега турнир на тамплиерите
Поморие атакува Несебър с дружина от 101 малки рицари в невиждан досега турнир на тамплиерите Многобоят ще отдаде чест на 110 години от обявяването на независимостта на България


Всичко в категорията
Кметът Иван Алексиев и зам.-посланикът на САЩ Джон Фридман и откриха новото крило на ДГ „Детелина” в Поморие 100 първокласници прекрачиха прага на обновеното Начално училище „Иван Вазов” в Поморие (СНИМКИ) Добрата новина! Ремонтират спортни площадки в Поморие за близо 300 хил.лв. Откриват нова детска градина за 1 млн. лв. в Поморие Поморие празнува Съединението, полагат венци и цветя пред монумента на Левски Сигнал до Флагман.бг: Бесен таксиджия щеше да ме помете В Поморие група Булгара ще изнесе празничен концерт в деня на Съединението Луд се прави на терорист в Поморие, награби сатър, но си намери майстора Кметът Иван Алексиев проведе среща с директорите на учебните заведения от общината Започва XIII фестивал на духовите оркестри и мажоретни състави „Ритъмът на морето 2018“ в Поморие Три улици в Горица са напълно асфалтирани, предстоят ремонти в Гълъбец, Медово и Порой
Кой подведе премиера за "Силистар" и защо се огъна при най-слабия натиск? Кметът на Царево: План за вилно селище до Силистар няма, но хората се бият там, за да стигнат до плажа Ето как партийно-грантаджиите "зИлени" превърнаха в кенеф плажа „Корал” (ВИДЕО) БСП - Бургас настоява областният управител да се произнесе по казуса "Силистар" Борисов разпореди на Чолаков да спре решението на местната власт по казуса „Силистар“ Котка помогнала на учените да открият новия биологичен вид в село Велика (ВИДЕО) Георги Лапчев: В Община Царево не е внасян инвестиционен проект за вилно селище до Силистар Кметът на Царево: Фалшива новина е, че ще се застроява Силистар Борисов към кмета на Царево: Не бързайте с решение на ОбС за Силистар Порожанов: „Клиника“ за чума имаше, оставки от моя страна надолу няма да има Дивокъмпингуващите показаха мизерията на плаж Корал, но защо не казаха чия е вината
Първият звънец призова стотици деца на училище в Приморско и Ново Паничарево За пример! Доброволци от Приморско събраха 1 т боклук за няколко часа Приморско събира отбора, за да се включи в кампанията „Да изчистим България за един ден” Огнеборец номер 1 на Приморско облепи сградата на пожарната с пъзели (ВИДЕО) Археолози пред сензационно разкритие! Светилището на богинята Бастет и акропол с хилядолетно послание заровени в Странджа Кметът на Приморско: Съединението прави силата С кръшно хоро завършиха фолклорните празници "Приморска перла" Приморско с хуманен жест, кръводарителска акция спасява десетки човешки животи Див купон на Южното Черноморие! Девойки мятат гюбеци върху хладилник на брега на морето (ВИДЕО) Завърши ултра крос триатлонът „Лъвско сърце”, кметът на Приморско също получи награда (СНИМКИ) Преди 50 г. в Приморско се е случило нещо уникално, паметна плоча увековечи голямото събитие (СНИМКИ)
Вижте програмата за официалния празник на община Средец Обявиха извънреден вот за селски кмет в община Средец - ще има ли политически сблъсък? Ужасяващо! Човек виси на бесилото на публично място в Средец Добра новина! Държавата отпусна 1,2 млн. лв. за ремонт на ключова улица в Средец Скандал! Инвеститор заплаши да се изтегли от Средец, ако не му продадат 1800 дка на безценица Започва пълната промяна на уличната мрежа в Средец по проект за близо 1,5 млн. лв. Новото бижу на Средец е почти завършено, откриват го за празниците на града (СНИМКИ) Трагедия! 13-годишно момче се удави в язовир край Средец Иван Жабов за скандала с екскмета на с. Орлинци: Прокуратурата разследва, но при нас няма нито един сигнал за нарушение! Кметът на Средец: Продаваме земеделски земи, за да стимулираме бизнеса и да задържим хората тук Стар футболен спец с 2-годишна военна служба в битка за районен прокурор на Средец с временната шефка Соня Петрова
За първи път държавата отпусна 800 хил.лв. за ремонти на улици в Малко Търново Археолози пред сензационно разкритие! Светилището на богинята Бастет и акропол с хилядолетно послание заровени в Странджа Посетители превърнаха най-красивата част на Странджа в сметище, но бургазлии им дадоха добър урок! (СНИМКИ) Как тържествено-етичните отношения на районния прокурор на Малко Търново с местните власти смутиха Цацаров Гард от НСО помрачи празника на Петрова нива, не „разпозна“ вицепремиера Валери Симеонов (ВИДЕО) Румен Радев идва на Петрова нива за 115-ата годишнина от Илинденско-Преображенското въстание Петрова нива чества 115 години от Илинденско-Преображенското въстание, вижте програмата на националния събор Тайнствено заклинание пази гробницата на Мишкова нива Партийната лидерка Заячка: Правителството да покани Заев на Петрова нива на 18 август Внимание, шофьори! Пътят между Малко Търново и Звездец - блокиран от… крави (СНИМКИ) Местни ченгета и общинари в Малко Търново укриват големец от ГЕРБ, вижте защо
Кметът на Сунгурларе Васил Панделиев с поздравително писмо за първия учебен ден ГЕРБ дари средства за паметна плоча в с. Дъбовица Невръстна челяд спаси от ареста 27-годишния Христо, закопчан при полицейска блокада след бясна гонка (СНИМКА) Стана известна самоличността на убитата от кола жена в Прилеп Нанков отряза Сунгурларе за ремонт на Върбишкия проход, трасето трябвало да се измести Пролетното почистване в Сунгурларе е в разгара си, общината с призив към гражданите Мъж подхвърли стотачка на катаджии в Бургаско, но вижте какво му се случи Екшън в Сунгурларе! Щерю убил своя приятел Панайот, ударил го с вила в главата Маратонецът Шабан Мустафа организира състезание за планинско бягане в Сунгурларе Истина ли е? Контролен „орган” помлял пиян личното си БМВ, бракува го набързо Жители на сунгурларски села: Тук е снежен капан, не пътувайте!
Трагедия край Руен: Мицубиши блъсна Хонда, прати я в крайпътно дърво и уби шофьора Намериха изчезналата 17-годишната ученичка от Вресово, пила кафе на „Кашмир“-а с гаджето си Мистерията се заплита: 17-годишната синеока красавица от Вресово избягала с гаджето си? Издирват 17-годишно момиче, в неизвестност е четвърти ден Как „турската” община Руен се превърна в символ на толерантност и спази завета на Апостола (ВИДЕО) Румен Радев откри паметник на Левски в Руен, нарече общината пример за толерантност Историческо! Откриват паметник на Апостола на свободата в сърцето на крепостта на ДПС Руен (СНИМКИ) Кръв на пътя: Хонда се заби в мантинела край Руен, лекари се борят за живота на жена Ужасяващи подробности за сблъсъка между тир и бус на Ришкия проход Драмата след мелето на Ришкия проход е неописуема: Ниязи дошъл от Турция при болната си баба, а ще го върнат в ковчег Екшън в Руен: Маскирани "нахлуха" в СУ "Елин Пелин" и взеха заложник (СНИМКИ/ВИДЕО)
Професор съм в Софийския университет, а нямам право да преподавам в училище – абсурдно е Интервю Всички интервюта Даниел Вълчев пред „Флагман“: Професор съм в Софийския университет, а нямам право да преподавам в училище – абсурдно е
Образованието не е приоритет за българските правителства напоследък, след 2010 г. здравеопазването го изпреварва драматично като разходи, казва бившият просветен министър
Глас отвътре Всички Емел МАХМУД, международен редактор, публицист, журналист Емел МАХМУД Клавиатурните хулигани изляха помия върху инициатива за по-чиста България. Евтин хейт или старт на предизборна кампания Троловете са си получили хонорарите, борбата за кметските столове ще е жестока
Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Внимание! Стара къща в широкия център на Бургас на крачка от срутване(СНИМКИ) Бургазлия алармира: Асансьорът на пасарелката до „Мираж“ е опасен, притисна като в менгеме количката заедно с бебето ми! Туристи помислиха фонтана пред Община Бургас за Ди Треви, циганка обра стотинките им Извънредно! Червена Хонда пламна до Ритуалната зала в Бургас (СНИМКИ/ВИДЕО) Само във Флагман! Дърво премаза автомобил заради бурята в Бургас
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 19.09.2018на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
През този ден ви се дава шанс за промени на работата. Ще бъдете обаче изложени на сериозно изпитание. Трябва да покажете, че трудностите не ви плашат. Късмет няма да ви липсва. Неочаквано може да спечелите доста пари. Ще ви върви и в любовта. Вие сте в стихията си и можете да предприемете нестандартни стъпки. Важно е да бъдете достатъчно уверени в решенията си, както и адаптивни. Възможни са тревоги или напрежение с близки хора. Не прекалявайте с алкохола и цигарите! Склонни сте да харчите повече, както и да разпилявате усилията си. Трябва да вземете мерки за финансовата си стабилност. За дамите, които се нуждаят от нова любовна връзка, сега е моментът да си опитат късмета. Може да се появи в живота ви мечтаният партньор. Някои от вашите желания ще се реализират. Бъдете уверени и очаквайте приятни новини! Пазете си здравето! Мъжете с хронични заболявания да бъдат внимателни! Добре е ако носите магнетит. Този минерал укрепва волята и помага да се чувствате по-уверени. Може да проявите инат, но преценете дали е във ваша полза! Неприятности могат да възникнат от недоразумения или независещи от вас обстоятелства. Това ще ви помогне да промените своите планове. Бъдете внимателни при преговори! Не се доверявайте на непознати! Можете да приключите някои начинания, както и да се впуснете в нови сфери на действие. Бъдете постоянни, независимо дали нещата се нареждат както на вас ви се иска! Очакват ви нови вълнуващи преживявания с хората, които обичате. Не щадете пари, за да ги зарадвате! Опитайте се да изпълните задълженията си до обяд, защото след това ще ви е по-трудно! През втората половина на деня чувствата ви ще вземат връх над разума. Внимавайте да не се изпокарате с колегите и с близките си! Възможни са болки в стомаха заради язви или колити. Може да изпълните целите си, но за да решите как да действате в бъдеще, ще трябва да оцените постигнатото, а след това спокойно да се насладите в компанията на любимия човек. Необвързаните обаче може да се въвлекат във връзки, които нямат никакво бъдеще. Не обръщайте внимание на хапливи коментари от колеги или партньори! Следобед напрежението ще намалее и лесно ще изпълните ангажиментите си. По-добре обаче не поемайте нови, защото трудно ще ги изпълните! Не пестете комплименти към хората, които харесвате! Използвайте всички възможности, които съдбата ви предоставя, за да изпълните целите си! Може както да привлечете съмишленици за реализация на проекти, така и да укрепите връзките си. Възможни са обаче здравословни проблеми. Любовта ще обсеби почти изцяло вниманието ви, но не бива да позволявате на емоциите да ви пречат в работата. Ще имате успехи с парите, но не и с хазарт. Не е желателно да участвате в залагания. В този ден може да си осигурите допълнителни доходи. Съдбата ще ви сервира днес доста изненади. Денят не започва така, както ви се иска, но ще имате шанс да обърнете хода на събитията във ваша полза. Може да спечелите дори доста пари от това. Не отказвайте срещи! Може внезапно да пламне любов и тя да стопли душата ви.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип