×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

„Булка“ - крадец обира магазини (ВИДЕО)


„Булка“ - крадец обира магазини (ВИДЕО)
Крадлата се представя за Миглена, но истинското й име е Адриана
29 Март 2018, Четвъртък, 11:39 ч.

Бившата затворничка Адриана краде по заучен сценарий, сменя само прическата

Бивша затворничка се представя за младоженка и обира магазини и ресторанти. Ако някой ви се представи за булка – внимавайте, тя може да се окаже крадец, предупреждава водещият на „Здравей, България“ по Нова телевизия Виктор Николаев.
Серия от кражби е извършила мнима булка. Последните случаи са от началото на тази година. Никой не знае колко общо е открадната сума, защото не всички са подавали жалби в полицията. Официално има 7 регистрации.
„Булката“ - крадец се представя за Миглена, но истинското й име е Адриана. Тя е 23 години и е от София. Била е зад решетките за кражби. Обира цветарски магазини, ресторанти, фризьорски салони. Краде по заучен сценарий, сменя си само прическата. Представя се за бъдеща булка от богата фамилия.
Крадлата твърди, че сватбата й щяла да бъде пищна с много гости. Затова мнимата булка разигравала лъжливия сценарий около четири часа.
Театърът приключва, когато измамницата отива до тоалетната и пребърква чантата на собственичката на магазина Малинка Мончевска.
„Бръкнала ми е в чантата без да се осетя“, сподели измамената Десислава Цанева.
Отмъква й всичките 600 лв. и за секунди изчезва от магазина. Малинка се оказала една от многото жертви на мнимата булка. Казали й го в полицията.
Нейни колежки от бранша също останали без стотинка. Едната с цветарски магазин в столичния квартал „Дървеница”, другата в „Манастирски ливади”. Единият от случаите е прекратен, защото мнимата булка не е намерена от полицията. Пребърквала продавачки и в Сливен.
Разигравала сценарият с булката и в скъпи ресторанти. Преди да плати сметката - изчезвала. Завличала е с пари и фризьори, и маникюристи. Има седем регистрации за кражби, условна и ефективна присъда. Половината от обраните не са пускали жалба в полицията. Преди броени дни е задържана отново. Чака се съдът да се произнесе.


В категории: Крими


Ергенът бил смотаняк
Ергенът бил смотаняк 19/05/2024, Неделя 19:16 1
1
Коментара по темата
1.
m
29.03.2018 08:49:13
0
3
bulka-gender urod skapan grozen
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Червенокосата дама, която бе синоптичка на Нова тв, преди да излезе за втори път в майчинство Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Изтипоса на снимката на жена, която набеди за крадла  Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Жилищата били продадени за 100 хил. лева Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Той е на мнение, че ако трябва в държавата на някого най-много да се увеличават заплатите, това са университетските преподаватели, учителите, лекарите и медицинските работници Ако ще сменяте книжката задължително прочетете тази новина Ако ще сменяте книжката задължително прочетете тази новина Поради надграждане на електронните системи временно са затруднени част от процедурите - ускорена и бърза услуга - за издаване и замяна на свидетелство за управление на моторно превозно средство Мъртво пиян катастрофира с голфа си Мъртво пиян катастрофира с голфа си Полицаите се хванаха за главите  Търсех си любовта в Ергенът, но не е намерих, призна Алек Търсех си любовта в Ергенът, но не е намерих, призна Алек Майка ми винаги е имала мнение за всяко едно нещо, което се случва около мен, обяви той  Вече има пет жалби срещу епархийския избор за сливенски митрополит Вече има пет жалби срещу епархийския избор за сливенски митрополит Трима от тях са от Малкотърновската духовна околия и двама - от Бургаска духовна околия Двама загинаха при сблъсък на круизен кораб с лодка в Дунав Двама загинаха при сблъсък на круизен кораб с лодка в Дунав За инцидента е съобщено късно снощи, след като на пътя, 55 километра северно от Будапеща, е открит мъж с рана на главата Утре шофьорите да се движат с повишено внимание между 60-ти и  62-ри км на АМ „Тракия“ в посока Бургас Утре шофьорите да се движат с повишено внимание между 60-ти и 62-ри км на АМ „Тракия“ в посока Бургас Трафикът поетапно ще е само в изпреварващата лента за частични ремонти на настилката
Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Вътрешният министър на Иран Ахмед Вахиди заяви, че ще отнеме време да бъде открит хеликоптера заради гъста мъгла Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче? Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Шеф Ангелов ще му е кум на сватбата с Камелия Почина световноизвестна знаменитост Почина световноизвестна знаменитост Той беше звезда в няколко култови ленти  Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори